|
|
Stranica: 2/4.
|
[ 83 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
Aztec
|
Naslov: Re: Zašto su Žene slabe na "loše" momke? Postano: 06 sij 2014, 01:24 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 15:32 Postovi: 11637 Lokacija: Varta drzava
|
Kad se samo sjetim srednje skole i ja i jedna cura stojima na stepenicama birtije (dogovorili se ranije da cemo se malo pohvatati, jel  ) i ja njoj pocnem pricu o Svemiru i kako je fascinantno kako je to sve nastalo, brzina svjetlosti itd...  Ona me onako tupo gleda i ja je jos pitam "sta, tebi to nije zanimljivo?"  Na kraju naravno da od svega nije bilo nista... 
_________________ Prvo i najbitnije!!! Kupuj Janu, i kupi je u Konzumu!!! Život je tvoje igralište Pretpostavka je majka svih zajeba Svi mi prdimo
|
|
Vrh |
|
 |
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Zašto su Žene slabe na "loše" momke? Postano: 06 sij 2014, 01:26 |
|
Pridružen/a: 29 srp 2012, 00:08 Postovi: 21649 Lokacija: među zvijezdama
|
volvoks je napisao/la: Golubović ima šiptarsku facu, školski primjer seljačine. A i fura frizuru k'o Stora Nikad ne bih rekao da imaš tako čudan ukus EMT..  Kad sam prvi posao dobila ( praksu )to je bilo u 16 bečkom okrugu. Balkanci sami! Tad je furka bila srebreni lančuga kod dječaka i montjakne one naduvane. Spika ala Golubović!
_________________ Sarajevo ljubavi moja! Слава Україні!
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
 |
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Zašto su Žene slabe na "loše" momke? Postano: 06 sij 2014, 01:28 |
|
|
Aztec je napisao/la: Kad se samo sjetim srednje skole i ja i jedna cura stojima na stepenicama birtije (dogovorili se ranije da cemo se malo pohvatati, jel  ) i ja njoj pocnem pricu o Svemiru i kako je fascinantno kako je to sve nastalo, brzina svjetlosti itd...  Ona me onako tupo gleda i ja je jos pitam "sta, tebi to nije zanimljivo?"  Na kraju naravno da od svega nije bilo nista...  Sad imaš pametni Telefon i pustiš joj Video uradak " mazi joj guzu nutelom" Pali sigurno bolje od svemira i nebeskih tijela? 
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
 |
Metemma
|
Naslov: Re: Zašto su Žene slabe na "loše" momke? Postano: 06 sij 2014, 01:30 |
|
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: Metemma je napisao/la: Daj majku mu, pa taj ne zna tri sastavit... jesi ga slušala nekad kad govori? Nemoj me razočaravat  Eto vidiš, i ti voliš šanere, objasni ti nama :) Volim šanersku spiku o kradjama. Uzivam u tom. Ocu u ordinaciju dolazi svakojakih ljudi a nekad sam dzeparac zaradjivala na prijavnici. Pa se čovjek svašta nasluša. A Kristijana si podcijenio  Jedino on je još ziv iz one knjige Marka Lopušine " Vidimo se u čitulji" pa Ti reci da je glup  Ima instinkt za opstanak, ali lako je moguće da je to zato što je bio puno sitniji igrač od kolega iz filma... nego, ne bih da vam se miješam u sreću, misli o njemu šta hoćeš ;) Znam da što ga ja više kudim, to će se tebi više sviđat 
_________________ + Gledaj orle od miline, Gračanicu kraj Prištine... +
|
|
Vrh |
|
 |
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Zašto su Žene slabe na "loše" momke? Postano: 06 sij 2014, 01:35 |
|
|
Metemma je napisao/la: SarajkaDjevojka je napisao/la: Volim šanersku spiku o kradjama. Uzivam u tom. Ocu u ordinaciju dolazi svakojakih ljudi a nekad sam dzeparac zaradjivala na prijavnici. Pa se čovjek svašta nasluša. A Kristijana si podcijenio  Jedino on je još ziv iz one knjige Marka Lopušine " Vidimo se u čitulji" pa Ti reci da je glup  Ima instinkt za opstanak, ali lako je moguće da je to zato što je bio puno sitniji igrač od kolega iz filma... nego, ne bih da vam se miješam u sreću, misli o njemu šta hoćeš ;) Znam da što ga ja više kudim, to će se tebi više sviđat  Ma lik je sebi isposlovao zatvor da bude bezbijedan  Nije to samo instinkt za opstanak. Ne bih se takodje slozila ni da je bio na samom dnu hranidbenog lanca u " filmu" no svaka čast na prezivljavanju.
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
 |
puntar2.0
|
Naslov: Re: Zašto su zene slabe na "loše" momke? Postano: 06 sij 2014, 01:35 |
|
|
volvoks je napisao/la: Ne spadaju samo čisti krimosi u zločeste dečke. Većina djevojaka u mlađoj dobi odabire te bahate i agresivne tipove, dok se kasnije odlučuju za stabilnije tipove. Zato trenutno u mom razredu niti jedan dječak trenutno nije u vezi, dok su cure u vezi s onima iz strukovnih škola. Pffffhaaaaaaaaaa 
_________________ Oj Hrvati, svi na desno krilo....
|
|
Vrh |
|
 |
Metemma
|
Naslov: Re: Zašto su Žene slabe na "loše" momke? Postano: 06 sij 2014, 01:36 |
|
|
Šta se smiješ malom, to što si ti zviždao za Švabicama sa skele ne znači da si hebač...
|
|
Vrh |
|
 |
Aztec
|
Naslov: Re: Zašto su Žene slabe na "loše" momke? Postano: 06 sij 2014, 01:37 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 15:32 Postovi: 11637 Lokacija: Varta drzava
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: Aztec je napisao/la: Kad se samo sjetim srednje skole i ja i jedna cura stojima na stepenicama birtije (dogovorili se ranije da cemo se malo pohvatati, jel  ) i ja njoj pocnem pricu o Svemiru i kako je fascinantno kako je to sve nastalo, brzina svjetlosti itd...  Ona me onako tupo gleda i ja je jos pitam "sta, tebi to nije zanimljivo?"  Na kraju naravno da od svega nije bilo nista...  Sad imaš pametni Telefon i pustiš joj Video uradak " mazi joj guzu nutelom" Pali sigurno bolje od svemira i nebeskih tijela?  A sta sam tad znao, mulac.  Tad ni net nije bio nesto rasprostranjen za kvalitetan savjet. S nutelom bi vec vrlo vjerovatno negdje dogurao. Mnoge su padale na takve (i "gore") stvari. Isprva su ko fol uvrijedjene, al im se to zapravo svidi... Kod mene ne da su "losi" decki dobijali cure. Oni su po mom misljenju bili cisto iritantni i napuhani. Al eto, palilo im je...  Mada kupili su i drugi... neki jer slice na Hobbita iz LOTR-a i sta ja znam...  mozda i nema nekog pravila. Ovisi od osobe do osobe. 
_________________ Prvo i najbitnije!!! Kupuj Janu, i kupi je u Konzumu!!! Život je tvoje igralište Pretpostavka je majka svih zajeba Svi mi prdimo
|
|
Vrh |
|
 |
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Zašto su Žene slabe na "loše" momke? Postano: 06 sij 2014, 01:38 |
|
|
Nemojte Volvoksa! Pa i kod mene u gimnaziji smo se lozile uvijek na neke " Američke fudbalere" Taman je tad taj Sport postao popularan u AT. Ja sam bila u navijačicama radi nekog polutalijana 
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
 |
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Zašto su Žene slabe na "loše" momke? Postano: 06 sij 2014, 01:40 |
|
Pridružen/a: 08 lis 2009, 19:58 Postovi: 37889 Lokacija: Gl. grad regije
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: Erotske knjige i mašta su jedno i njima su sklone curice. Ti ljubavni romani su meni bili misterija jer u njima su navodno muškarci kakve žene žele. Uglavnom "loši" momci. Da bi lijepo jedna spisateljica objasnila da je ženama važnija sigurnost i suosjećajnost, a kad to imaju onda im je do čitanja i zamišljanja (ne nužno i djelovanja u stvarnosti) nekih drugih tipova. Ako žena ima sigurnost na neki drugi način, recimo od roditelja, ondasu puno veće šanse da nađe fakina. Uglavnom, sve bi fakine, ali većina ih neće jer s njima nema sigurnosti. Slično je s muškarcima i ženama s jako velikim sisama, rijetki ih žele ženit.
_________________ Ako se ovako nastavi, a hoće, imam pametnija posla no da ispravljam krive Drine ...
|
|
Vrh |
|
 |
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Zašto su Žene slabe na "loše" momke? Postano: 06 sij 2014, 01:41 |
|
|
Aztec je napisao/la: SarajkaDjevojka je napisao/la: Sad imaš pametni Telefon i pustiš joj Video uradak " mazi joj guzu nutelom" Pali sigurno bolje od svemira i nebeskih tijela?  A sta sam tad znao, mulac.  Tad ni net nije bio nesto rasprostranjen za kvalitetan savjet. S nutelom bi vec vrlo vjerovatno negdje dogurao. Mnoge su padale na takve (i "gore") stvari. Isprva su ko fol uvrijedjene, al im se to zapravo svidi... Kod mene ne da su "losi" decki dobijali cure. Oni su po mom misljenju bili cisto iritantni i napuhani. Al eto, palilo im je...  Mada kupili su i drugi... neki jer slice na Hobbita iz LOTR-a i sta ja znam...  mozda i nema nekog pravila. Ovisi od osobe do osobe.  Svaki dio zivota ima svoj neki djir/furku. Sam znaš. Stvari koje su ti i prije dvije godine bile kul sad su bezveze. U biti Ti si mi najviše sa zrelošću napredovao od muških forumaša ovo vremena otkako sam tu 
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
 |
puntar2.0
|
Naslov: Re: Zašto su Žene slabe na "loše" momke? Postano: 06 sij 2014, 01:46 |
|
|
Metemma je napisao/la: Šta se smiješ malom, to što si ti zviždao za Švabicama sa skele ne znači da si hebač... Ko tebi kriv da nisi moga nabaciti bad boy image i pokupiti broj Natase. Smijen se jer je to normalno, ovi na strucnoj su valjda razvijeniji, djeluju stariji, pa mlade koke su se uvik palile na starije momke, jos gimnazijalke, one recimo iz dobre kuce, money, money, su se palile na strance. Tad san pa na guzicu kad san vidija kakve kuce mogu biti, a ja mali gastarbajter sin iz stana. U ostalon, sto se ti misas, to je untarhrvatska zajebancija. 
|
|
Vrh |
|
 |
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Zašto su Žene slabe na "loše" momke? Postano: 06 sij 2014, 01:46 |
|
|
Junuz Djipalo je napisao/la: SarajkaDjevojka je napisao/la: Erotske knjige i mašta su jedno i njima su sklone curice. Ti ljubavni romani su meni bili misterija jer u njima su navodno muškarci kakve žene žele. Uglavnom "loši" momci. Da bi lijepo jedna spisateljica objasnila da je ženama važnija sigurnost i suosjećajnost, a kad to imaju onda im je do čitanja i zamišljanja (ne nužno i djelovanja u stvarnosti) nekih drugih tipova. Ako žena ima sigurnost na neki drugi način, recimo od roditelja, ondasu puno veće šanse da nađe fakina. Uglavnom, sve bi fakine, ali većina ih neće jer s njima nema sigurnosti. Slično je s muškarcima i ženama s jako velikim sisama, rijetki ih žele ženit. Zena za razliku od muškarca ima urodjen majčinski i. Neke pak pretjeraju u tome pa cijeli zivot se umjesto da uzivaju sa partnerom, bore sa nedoraslim djetetom. No to je svakako njihov izbor. Ja sebi ne bi nikad pozeljela nekog labilca da ga mijenjam i preodgajam. Zato su mi privlačniji ( čast izuzetcima ) momci tridesetih godina nego moja generacija 
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
 |
Vukan
|
Naslov: Re: Zašto su Žene slabe na "loše" momke? Postano: 06 sij 2014, 01:50 |
|
Pridružen/a: 13 svi 2013, 20:17 Postovi: 727 Lokacija: Glavni grad
|
Tridesete godine pa momak.. Nisu ni momci sta su nekad bili.
_________________ Audaces fortuna iuvat
|
|
Vrh |
|
 |
Metemma
|
Naslov: Re: Zašto su Žene slabe na "loše" momke? Postano: 06 sij 2014, 01:52 |
|
|
puntar2.0 je napisao/la: Metemma je napisao/la: Šta se smiješ malom, to što si ti zviždao za Švabicama sa skele ne znači da si hebač... Ko tebi kriv da nisi moga nabaciti bad boy image i pokupiti broj Natase. Smijen se jer je to normalno, ovi na strucnoj su valjda razvijeniji, djeluju stariji, pa mlade koke su se uvik palile na starije momke, jos gimnazijalke, one recimo iz dobre kuce, money, money, su se palile na strance. Tad san pa na guzicu kad san vidija kakve kuce mogu biti, a ja mali gastarbajter sin iz stana. U ostalon, sto se ti misas, to je untarhrvatska zajebancija.  Zato što je volvoks kralj, jest da nekad napiše da nije problem kad KOSovcu ubiješ ženu i dijete, al to ga okolina kvari 
|
|
Vrh |
|
 |
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Zašto su Žene slabe na "loše" momke? Postano: 06 sij 2014, 01:54 |
|
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: Zato su mi privlačniji ( čast izuzetcima ) momci tridesetih godina nego moja generacija  Ti od dvadeset će imat trideset, a najbolji tridesetogodišnjaci (još spadam) su već obrani.
_________________ Ako se ovako nastavi, a hoće, imam pametnija posla no da ispravljam krive Drine ...
|
|
Vrh |
|
 |
puntar2.0
|
Naslov: Re: Zašto su Žene slabe na "loše" momke? Postano: 06 sij 2014, 01:55 |
|
|
Slazemo se da je volvoks kralj, on mi je nekako olicenje Zagorca, on i DS, samo sto je DS dosta, jako, ma puno manje dalmofobican. Ali i to se poboljsaljo. 
|
|
Vrh |
|
 |
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Zašto su Žene slabe na "loše" momke? Postano: 06 sij 2014, 01:55 |
|
|
Vukan je napisao/la: Tridesete godine pa momak.. Nisu ni momci sta su nekad bili. Studiranje, sprcijalizacija, magistratura, usavršavanje u karijeri, mozda Doktorat i nešto kapitala i eto tridesetih 
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
 |
Vukan
|
Naslov: Re: Zašto su Žene slabe na "loše" momke? Postano: 06 sij 2014, 01:58 |
|
Pridružen/a: 13 svi 2013, 20:17 Postovi: 727 Lokacija: Glavni grad
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: Vukan je napisao/la: Ja sam s jednom curom završio tek nakon šta sam je par puta propisno poslo u pičku materinu. Da, treba nekad biti seljačina, ALI bitan je i background dotične cure. Gorespomenuta je imala takvu situaciju u familiji i konstelacije odnosa da sam znao da će arogancija upalit.
Kako bi Krpa reko: ''Čista psihologija'' Dobar si psiholog kolega  Znači u P.M i padne na foru? Stvarno još nisam imala tako turbulentan " ulet"  Ma znali smo se neko vrijeme, izlazili u istom drustvu. E sad tu je kvaka, u tom drustvu muski su bili nekako mekaniji, pustali su joj da vodi glavnu rijec (nesto sto kod kuce ne smije, takva familija) i osokoli se carica te krene meni nesto kao spustat. Samo ne zna kakva sam ja proracunata tracara pa znam s kakvim je bukvama hodala. Ladno sam je prepickaro par puta, bacio par arogantnih i seljackih folova and what's next? Zavrsimo skupa, u par navrata.
_________________ Audaces fortuna iuvat
|
|
Vrh |
|
 |
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Zašto su Žene slabe na "loše" momke? Postano: 06 sij 2014, 01:59 |
|
|
Junuz Djipalo je napisao/la: SarajkaDjevojka je napisao/la: Zato su mi privlačniji ( čast izuzetcima ) momci tridesetih godina nego moja generacija  Ti od dvadeset će imat trideset, a najbolji tridesetogodišnjaci (još spadam) su već obrani. Pa ti si na pragu četrdesetih a i porano si se ozenio  Evo Dudu, Mrsho, Ministar  Mada ima privlačnih i zrelih tipova i mojih godina pa i mladjih. Moram se demantirati ipak godine nisu mjerilo zrelosti!
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
 |
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Zašto su Žene slabe na "loše" momke? Postano: 06 sij 2014, 01:59 |
|
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: Vukan je napisao/la: Tridesete godine pa momak.. Nisu ni momci sta su nekad bili. Studiranje, sprcijalizacija, magistratura, usavršavanje u karijeri, mozda Doktorat i nešto kapitala i eto tridesetih  I pokušaja umjetne oplodnje... 
|
|
Vrh |
|
 |
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Zašto su Žene slabe na "loše" momke? Postano: 06 sij 2014, 02:02 |
|
|
Junuz Djipalo je napisao/la: SarajkaDjevojka je napisao/la: Studiranje, sprcijalizacija, magistratura, usavršavanje u karijeri, mozda Doktorat i nešto kapitala i eto tridesetih  I pokušaja umjetne oplodnje...  To ja za muškarca Vukanu pojašnjavam. Ja se namjeravam udati za najkasnije tri godine 
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
 |
volvoks
|
Naslov: Re: Zašto su Žene slabe na "loše" momke? Postano: 06 sij 2014, 02:02 |
|
|
puntar2.0 je napisao/la: Slazemo se da je volvoks kralj, on mi je nekako olicenje Zagorca, on i DS, samo sto je DS dosta, jako, ma puno manje dalmofobican. Ali i to se poboljsaljo.  Znaš da je Severina rekla da ste vi sljedeći. Stići će vas naša ruka i u Švabiji  Nisam ti ja mentalitetom Zagorec baš, puno sam hladniji i proračunatiji. Ali Zagorci su ljudine kakvih nema, ti na državno natjecanje iz geografije nose 10 litri vina svaki. Nemoj imat predrasude prema njima nikakve.
_________________ Summum ius, summa iniuria.
|
|
Vrh |
|
 |
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Zašto su Žene slabe na "loše" momke? Postano: 06 sij 2014, 02:04 |
|
|
Vukan je napisao/la: SarajkaDjevojka je napisao/la: Dobar si psiholog kolega  Znači u P.M i padne na foru? Stvarno još nisam imala tako turbulentan " ulet"  Ma znali smo se neko vrijeme, izlazili u istom drustvu. E sad tu je kvaka, u tom drustvu muski su bili nekako mekaniji, pustali su joj da vodi glavnu rijec (nesto sto kod kuce ne smije, takva familija) i osokoli se carica te krene meni nesto kao spustat. Samo ne zna kakva sam ja proracunata tracara pa znam s kakvim je bukvama hodala. Ladno sam je prepickaro par puta, bacio par arogantnih i seljackih folova and what's next? Zavrsimo skupa, u par navrata. Ako ona to tolerirala i ako vam bilo lijepo.. Zašto ne? Meni je pomalo čudan ulet, no nismo sve iste.
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
 |
puntar2.0
|
Naslov: Re: Zašto su Žene slabe na "loše" momke? Postano: 06 sij 2014, 02:05 |
|
|
|
|
Vrh |
|
 |
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 4 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|