|
|
Stranica: 2/5.
|
[ 117 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
Bobovac
|
Naslov: Re: Život muškarca iza 45.-e Postano: 10 vel 2024, 08:56 |
|
Pridružen/a: 24 ruj 2009, 11:09 Postovi: 25695 Lokacija: Heartbreak Hotel
|
Planina je napisao/la: Bobovac je napisao/la: Nikakav problem, iščupaš ih pincetom ako te nerviraju. Meni je genetika očajna po tom pitanju, brada mi je već napola sijeda sa strana, nema se tu šta čupat jer bi morao počupat pola dlaka. Mada od žena uglavnom čujem komplimente, da izgledam starije i zrelije zbog sijedih (još sam u 20ima). Što se kose tiče tu sam tek popušio, krenuo ćelavit sa 20 Sa nekih 25 sam se pomirio sa ćelavom izbrijanom glavom... A kako sam bio lijep u mlađim danima, crna nagelirana kosa, obrijana dječačka faca... Sad pola ćelav pola bradat pola sijed. Na šta ću ličit sa 45 ako ih doživim strah me iti zamisliti. Pa ako je ženama sviđa onda nije problem. Mada, razumijem ja tebe da to onda nisi onaj pravi ti. Brada se bar može obrijati pa nije toliki problem. Kosa već jest. Što da ti kažem. Presađivanje kose? Da kažem da ima žena koje vole ćelave? Da mnogim muškarcima obrijana glava odlično stoji. Možda u periodu od 2025-2055 obrijana glava bude glavni modni hit i simbol muške privlačnosti? Barem se može utjecati na tijelo, široka ramena i ravan stomak će učiniti da većina žena ne gleda u frizuru. Osobito u kombinciji sa skupom limuzinom.
_________________ "Uzalud vam sav tisak i sve radio postaje, našim srcima nikad nećete ovladati", nadbiskup Alojzije Stepinac, Zagreb, 1942.
|
|
Vrh |
|
|
dudu
|
Naslov: Re: Život muškarca iza 45.-e Postano: 10 vel 2024, 09:01 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:39 Postovi: 59913 Lokacija: DAZP HQ
|
Genetika je strašna stvar, dva brata mlađa od mene ćelavi su od svojih 20tih, ali nismo do danas sigurni je li do genetike ili do rane ženidbe.
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
Vrh |
|
|
estoyAqui
|
Naslov: Re: Život muškarca iza 45.-e Postano: 10 vel 2024, 09:44 |
|
|
Bobovac je napisao/la: Barem se može utjecati na tijelo, široka ramena i ravan stomak će učiniti da većina žena ne gleda u frizuru. Osobito u kombinciji sa skupom limuzinom.
Isklesano tijelo u muškarca je jednako povećim grudima kod žena
|
|
Vrh |
|
|
dudu
|
Naslov: Re: Život muškarca iza 45.-e Postano: 10 vel 2024, 09:48 |
|
|
kažu da je top tijelo iza 40. godine veća vrijednost muškarcu nego skup auto.
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
Vrh |
|
|
Mar-kan
|
Naslov: Re: Život muškarca iza 45.-e Postano: 10 vel 2024, 10:34 |
|
|
dudu je napisao/la: Genetika je strašna stvar, dva brata mlađa od mene ćelavi su od svojih 20tih, ali nismo do danas sigurni je li do genetike ili do rane ženidbe. Kažu u mom kraju, možda je i do poštara
|
|
Vrh |
|
|
Reconquista
|
Naslov: Re: Život muškarca iza 45.-e Postano: 10 vel 2024, 11:23 |
|
|
Kako ide s tim testosterom kod nas. Koja je procedura?
Nije da mi još treba ali kako vidim iskustva čini se kao dobra stvar. Zašto u pedesetima ne bi bili kao tridesetpetogodišnjak u formi.
_________________ HR + HB = Hrvatska domovina. Za dom.
Neka živi Dinamo i majka Hrvatska!
|
|
Vrh |
|
|
Planina
|
Naslov: Re: Život muškarca iza 45.-e Postano: 10 vel 2024, 13:12 |
|
|
dudu je napisao/la: Prošaran sam sa sjedima oko uha, tu i tamo koja po glavi, tu i tamo koja po bradi, odnedavno jedna na prsima, ta me sablaznila jer je solo. Međutim meni to sve dobro stoji jer sam mladolik i jasno mi je da sam napetiji nego s 25 i da se uz mene uzjebe sve od 18 do 60. Koji si ti genetičar, meni već neko vrijeme krenule i te sijede po tijelu, ti sa 40+ naizgled mlađi od mene
|
|
Vrh |
|
|
Planina
|
Naslov: Re: Život muškarca iza 45.-e Postano: 10 vel 2024, 13:23 |
|
|
Bobovac je napisao/la: Planina je napisao/la: Meni je genetika očajna po tom pitanju, brada mi je već napola sijeda sa strana, nema se tu šta čupat jer bi morao počupat pola dlaka. Mada od žena uglavnom čujem komplimente, da izgledam starije i zrelije zbog sijedih (još sam u 20ima). Što se kose tiče tu sam tek popušio, krenuo ćelavit sa 20 Sa nekih 25 sam se pomirio sa ćelavom izbrijanom glavom... A kako sam bio lijep u mlađim danima, crna nagelirana kosa, obrijana dječačka faca... Sad pola ćelav pola bradat pola sijed. Na šta ću ličit sa 45 ako ih doživim strah me iti zamisliti. Pa ako je ženama sviđa onda nije problem. Mada, razumijem ja tebe da to onda nisi onaj pravi ti. Brada se bar može obrijati pa nije toliki problem. Kosa već jest. Što da ti kažem. Presađivanje kose? Da kažem da ima žena koje vole ćelave? Da mnogim muškarcima obrijana glava odlično stoji. Možda u periodu od 2025-2055 obrijana glava bude glavni modni hit i simbol muške privlačnosti? Barem se može utjecati na tijelo, široka ramena i ravan stomak će učiniti da većina žena ne gleda u frizuru. Osobito u kombinciji sa skupom limuzinom. Da srećom glava mi je lijepog oblika pa mi ćela dobro stoji, inače nije ćela za svakoga. Što se tiče presađivanja kose ako genetski puno i brzo ćelaviš to ti je borba sa vjetrenjačama, ti pola presadiš druga polovica nestane hah, moraš pit i mazat razne kurce palce da zaustaviš svoje ćelavljenje itd. Jebada žešća i nikad nisi miran to je doživotna borba koju ćeš na kraju uvijek izgubit ako ti je takva genetika, jednostavno ne isplati se osim ako imaš najružniju glavu na svijetu.
|
|
Vrh |
|
|
dudu
|
Naslov: Re: Život muškarca iza 45.-e Postano: 10 vel 2024, 13:25 |
|
|
Planina je napisao/la: dudu je napisao/la: Prošaran sam sa sjedima oko uha, tu i tamo koja po glavi, tu i tamo koja po bradi, odnedavno jedna na prsima, ta me sablaznila jer je solo. Međutim meni to sve dobro stoji jer sam mladolik i jasno mi je da sam napetiji nego s 25 i da se uz mene uzjebe sve od 18 do 60. Koji si ti genetičar, meni već neko vrijeme krenule i te sijede po tijelu, ti sa 40+ naizgled mlađi od mene nemam još 40, pomalo, ali definitivno uščuvan.
|
|
Vrh |
|
|
Ceha
|
Naslov: Re: Život muškarca iza 45.-e Postano: 10 vel 2024, 13:37 |
|
|
dudu je napisao/la: Genetika je strašna stvar, dva brata mlađa od mene ćelavi su od svojih 20tih, ali nismo do danas sigurni je li do genetike ili do rane ženidbe. Je, većina ćelavih kod mene na poslu su isto oženjeni Ide to jedno s drugim
|
|
Vrh |
|
|
Planina
|
Naslov: Re: Život muškarca iza 45.-e Postano: 10 vel 2024, 14:18 |
|
|
Reconquista je napisao/la: Kako ide s tim testosterom kod nas. Koja je procedura?
Nije da mi još treba ali kako vidim iskustva čini se kao dobra stvar. Zašto u pedesetima ne bi bili kao tridesetpetogodišnjak u formi. Ako se kreneš pikati sintetičkim testosteronom zaboravi svoj prirodni koji ti muda proizvode, na tome sintetičkom onda ostaješ do kraja života (ako želiš normalno funkcionirat). Jednom kad kreneš unositi bilo koji hormon izvana u svoj organizam mozak tada šalje signal tijelu da obustavi proizvodnju vlastitog hormona jer istoga sada u organizmu ima i više nego dovoljno. Nakon toga mnogi uopće više nisu sposobni proizvoditi vlastiti testosteron a oni koji jesu nikad to ne bude na prethodnim prirodnim razinama prije igle. Postoji i razna kemija da ti potakne vlastitu proizvodnju nakon što si odradio ciklus ali u pravilu to više ne bude to i zato mnogi ostaju na igli doživotno. Uglavnom put bez povratka, računaj na doživotno sjebane prirodne hormone i moranje unošenja hormona izvana putem igle. (tablete jebu jetru bubrege itd.) Bolje gledaj kako maksimalizirati prirodnu proizvodnju vlastitog testosterona. Google je tvoj prijatelj.
|
|
Vrh |
|
|
Planina
|
Naslov: Re: Život muškarca iza 45.-e Postano: 10 vel 2024, 14:23 |
|
|
dudu je napisao/la: Planina je napisao/la: Koji si ti genetičar, meni već neko vrijeme krenule i te sijede po tijelu, ti sa 40+ naizgled mlađi od mene
nemam još 40, pomalo, ali definitivno uščuvan. Ne znam zašto ti vazda dajem 40+...
|
|
Vrh |
|
|
Mar-kan
|
Naslov: Re: Život muškarca iza 45.-e Postano: 10 vel 2024, 14:36 |
|
|
Ceha je napisao/la: dudu je napisao/la: Genetika je strašna stvar, dva brata mlađa od mene ćelavi su od svojih 20tih, ali nismo do danas sigurni je li do genetike ili do rane ženidbe. Je, većina ćelavih kod mene na poslu su isto oženjeni Ide to jedno s drugim Kakve su to oni aždaje oženili?
|
|
Vrh |
|
|
estoyAqui
|
Naslov: Re: Život muškarca iza 45.-e Postano: 10 vel 2024, 14:46 |
|
|
Mar-kan je napisao/la: Ceha je napisao/la: Je, većina ćelavih kod mene na poslu su isto oženjeni Ide to jedno s drugim Kakve su to oni aždaje oženili? Jbg, neki kasno saznaju da imaju izbor
|
|
Vrh |
|
|
Reconquista
|
Naslov: Re: Život muškarca iza 45.-e Postano: 10 vel 2024, 14:51 |
|
|
Planina je napisao/la: Reconquista je napisao/la: Kako ide s tim testosterom kod nas. Koja je procedura?
Nije da mi još treba ali kako vidim iskustva čini se kao dobra stvar. Zašto u pedesetima ne bi bili kao tridesetpetogodišnjak u formi. Ako se kreneš pikati sintetičkim testosteronom zaboravi svoj prirodni koji ti muda proizvode, na tome sintetičkom onda ostaješ do kraja života (ako želiš normalno funkcionirat). Jednom kad kreneš unositi bilo koji hormon izvana u svoj organizam mozak tada šalje signal tijelu da obustavi proizvodnju vlastitog hormona jer istoga sada u organizmu ima i više nego dovoljno. Nakon toga mnogi uopće više nisu sposobni proizvoditi vlastiti testosteron a oni koji jesu nikad to ne bude na prethodnim prirodnim razinama prije igle. Postoji i razna kemija da ti potakne vlastitu proizvodnju nakon što si odradio ciklus ali u pravilu to više ne bude to i zato mnogi ostaju na igli doživotno. Uglavnom put bez povratka, računaj na doživotno sjebane prirodne hormone i moranje unošenja hormona izvana putem igle. (tablete jebu jetru bubrege itd.) Bolje gledaj kako maksimalizirati prirodnu proizvodnju vlastitog testosterona. Google je tvoj prijatelj. To prirodno sve i radim. No moram priznati da su me zaintrigirli ti neki pozitivni primjeri ljudi u pedesetima i šezdesetima koji sjajno izgledaju. Ni meni se po prirodi to ne sviđa ali ako možeš značajno povećati kvalitetu života kad uđeš u neke godine. Daleko sam još od toga ali nikad se ne zna.
_________________ HR + HB = Hrvatska domovina. Za dom.
Neka živi Dinamo i majka Hrvatska!
|
|
Vrh |
|
|
laganini
|
Naslov: Re: Život muškarca iza 45.-e Postano: 10 vel 2024, 14:53 |
|
|
…ja osobno kad bi mi Bog dao mogućnost izbora prije vratio u pedesete nego u tritwdesete..
|
|
Vrh |
|
|
Mar-kan
|
Naslov: Re: Život muškarca iza 45.-e Postano: 10 vel 2024, 15:01 |
|
|
laganini je napisao/la: …ja osobno kad bi mi Bog dao mogućnost izbora prije vratio u pedesete nego u tritwdesete.. Ajde šta kukaš, fine su i 80te
|
|
Vrh |
|
|
laganini
|
Naslov: Re: Život muškarca iza 45.-e Postano: 10 vel 2024, 15:47 |
|
|
Mar-kan je napisao/la: laganini je napisao/la: …ja osobno kad bi mi Bog dao mogućnost izbora prije vratio u pedesete nego u tritwdesete.. Ajde šta kukaš, fine su i 80te …nadam se da cu ih prešišati jednom..i to obilato..
|
|
Vrh |
|
|
Kaftanzoglio
|
Naslov: Re: Život muškarca iza 45.-e Postano: 10 vel 2024, 20:15 |
|
|
Ne znam o čemu vi trabunjate. Muškarac iza 45 mora biti u stabilnom braku, imati barem troje djece i živjeti uzoran život. Sve to presađivanje kose, pucanje testosteronom, čupanje sjedih je jedino bitno za one nemaju nikoga i koji misle ganjati cure od 20 godina.
|
|
Vrh |
|
|
dane-croatia
|
Naslov: Re: Život muškarca iza 45.-e Postano: 10 vel 2024, 21:58 |
|
|
Kaftanzoglio je napisao/la: Ne znam o čemu vi trabunjate. Muškarac iza 45 mora biti u stabilnom braku, imati barem troje djece i živjeti uzoran život. Sve to presađivanje kose, pucanje testosteronom, čupanje sjedih je jedino bitno za one nemaju nikoga i koji misle ganjati cure od 20 godina. Nekima tek tada proradi pubertet. Znam dosta njih koji su napravili životni preokret, ter od bucota postali sportaši maratonci. Naravno, često uz to je išla razstava braka, ter krenule razne ljubavnice.
_________________ RH-BiH-Sandžak-Sriem-Boka Kotorska-Trst KREPAT MA NE MOLAT http://hrvatska-bosna.eu5.org/znanost/zamjena_zarulje-prednje_kratko_svietlo-reno_clio_3.pdf
|
|
Vrh |
|
|
laganini
|
Naslov: Re: Život muškarca iza 45.-e Postano: 11 vel 2024, 00:28 |
|
|
|
Vrh |
|
|
dane-croatia
|
Naslov: Re: Život muškarca iza 45.-e Postano: 12 vel 2024, 06:02 |
|
|
laganini je napisao/la: .,.brak je osnov svega.. A sposobnost da se žrtvuješ je osnova braka.
_________________ RH-BiH-Sandžak-Sriem-Boka Kotorska-Trst KREPAT MA NE MOLAT http://hrvatska-bosna.eu5.org/znanost/zamjena_zarulje-prednje_kratko_svietlo-reno_clio_3.pdf
|
|
Vrh |
|
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Život muškarca iza 45.-e Postano: 12 vel 2024, 08:54 |
|
|
Kaftanzoglio je napisao/la: Ne znam o čemu vi trabunjate. Muškarac iza 45 mora biti u stabilnom braku, imati barem troje djece i živjeti uzoran život. Sve to presađivanje kose, pucanje testosteronom, čupanje sjedih je jedino bitno za one nemaju nikoga i koji misle ganjati cure od 20 godina. Zapravo, ne postoji takva stvar kao što je stabilan brak. Svaki brak je manje više nestabilan. Ne mislim naravno da treba čupati sijede ili presađivati kosu (iako mi je žena poslala pred valentinovo specijalnu ponudu za presađivanje kose, možda nešto želi poručiti hmm... ), ali uvijek treba izgledati najbolje što možeš. To podrazumijeva minimalno ravan stomak i razvijena ramena. Mišićave ruke i skladno tijelo, posebno gornji dio tijela na muškarcu su kao velike grudi kod žena, a dobra odjeća na muškarcu je kao ženama šminka. Ta mala i namjerna nestabilnost braka, kada naravno ne tražiš ljubavnicu i nećeš uraditi ništa konkretno u tom smjeru, ali vodiš računa o sebi i žena podsvjesno zna da te druge žene žele, je jako korisna da žena vodi računa o vlastitom ponašanju. Ok, slažem se da je blesavo jer mi tako ne funkcioniramo, ali za žene je afrodizijak ako vidi da si drugim ženama privlačan. Ne treba pretjerivati. To može biti i sasvim obična rečenica na zajedničkom druženju od njezine prijateljice "kako ti je dobra košulja" (jes kurčinu dobra košulja haha, to je društveno prihvatljiv način da kaže dobar ja ) i to žena upamti godinama.
_________________ Ukidanjem BiH štedimo 50 milijardi KM. Neka razum prevlada.
1062 of 2558 - 41.52%
Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.
|
|
Vrh |
|
|
dane-croatia
|
Naslov: Re: Život muškarca iza 45.-e Postano: 12 vel 2024, 09:54 |
|
|
Naša Kvačica je napisao/la: Kaftanzoglio je napisao/la: Ne znam o čemu vi trabunjate. Muškarac iza 45 mora biti u stabilnom braku, imati barem troje djece i živjeti uzoran život. Sve to presađivanje kose, pucanje testosteronom, čupanje sjedih je jedino bitno za one nemaju nikoga i koji misle ganjati cure od 20 godina. Zapravo, ne postoji takva stvar kao što je stabilan brak. Svaki brak je manje više nestabilan. Ne mislim naravno da treba čupati sijede ili presađivati kosu (iako mi je žena poslala pred valentinovo specijalnu ponudu za presađivanje kose, možda nešto želi poručiti hmm... ), ali uvijek treba izgledati najbolje što možeš. To podrazumijeva minimalno ravan stomak i razvijena ramena. Mišićave ruke i skladno tijelo, posebno gornji dio tijela na muškarcu su kao velike grudi kod žena, a dobra odjeća na muškarcu je kao ženama šminka. Ta mala i namjerna nestabilnost braka, kada naravno ne tražiš ljubavnicu i nećeš uraditi ništa konkretno u tom smjeru, ali vodiš računa o sebi i žena podsvjesno zna da te druge žene žele, je jako korisna da žena vodi računa o vlastitom ponašanju. Ok, slažem se da je blesavo jer mi tako ne funkcioniramo, ali za žene je afrodizijak ako vidi da si drugim ženama privlačan. Ne treba pretjerivati. To može biti i sasvim obična rečenica na zajedničkom druženju od njezine prijateljice "kako ti je dobra košulja" (jes kurčinu dobra košulja haha, to je društveno prihvatljiv način da kaže dobar ja ) i to žena upamti godinama. Znači po tebi je izazivanje lagane ljubomore ono što održava brak? Ne mogu se složiti s time. Mnogi brakovi gdje su supružnici previše liepi i privlačni su propali. Čim te netko sa strane previše hvali hrani tvoj ego, a time ti počneš razmišljat kako tvoja žena samim tim što te ima mora biti sretna bez da se ti nešto trudiš i žrtvuješ oko nje. Ego i sebičnost, ter želja za komocijom su glavni uzroci propasti braka unatoč ne znam kakvoj početnoj filmskoj ljubavi...
|
|
Vrh |
|
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Život muškarca iza 45.-e Postano: 12 vel 2024, 10:37 |
|
|
dane-croatia je napisao/la: Naša Kvačica je napisao/la: Zapravo, ne postoji takva stvar kao što je stabilan brak. Svaki brak je manje više nestabilan. Ne mislim naravno da treba čupati sijede ili presađivati kosu (iako mi je žena poslala pred valentinovo specijalnu ponudu za presađivanje kose, možda nešto želi poručiti hmm... ), ali uvijek treba izgledati najbolje što možeš. To podrazumijeva minimalno ravan stomak i razvijena ramena. Mišićave ruke i skladno tijelo, posebno gornji dio tijela na muškarcu su kao velike grudi kod žena, a dobra odjeća na muškarcu je kao ženama šminka. Ta mala i namjerna nestabilnost braka, kada naravno ne tražiš ljubavnicu i nećeš uraditi ništa konkretno u tom smjeru, ali vodiš računa o sebi i žena podsvjesno zna da te druge žene žele, je jako korisna da žena vodi računa o vlastitom ponašanju. Ok, slažem se da je blesavo jer mi tako ne funkcioniramo, ali za žene je afrodizijak ako vidi da si drugim ženama privlačan. Ne treba pretjerivati. To može biti i sasvim obična rečenica na zajedničkom druženju od njezine prijateljice "kako ti je dobra košulja" (jes kurčinu dobra košulja haha, to je društveno prihvatljiv način da kaže dobar ja ) i to žena upamti godinama. Znači po tebi je izazivanje lagane ljubomore ono što održava brak? Ne mogu se složiti s time. Mnogi brakovi gdje su supružnici previše liepi i privlačni su propali. Čim te netko sa strane previše hvali hrani tvoj ego, a time ti počneš razmišljat kako tvoja žena samim tim što te ima mora biti sretna bez da se ti nešto trudiš i žrtvuješ oko nje. Ego i sebičnost, ter želja za komocijom su glavni uzroci propasti braka unatoč ne znam kakvoj početnoj filmskoj ljubavi... Nisam rekao da je obostrano, pogrešno si me shvatio. Ne moraju supružnici biti previše lijepi ni privlačni. Spomenuto vrijedi samo za žene. Muškarca ne privlači ljubomora, naprotiv izaziva mu agresivnost. Dolazak drugog muškarca na scenu izaziva sukob. Ako neka cura ima momka, to većinu muškaraca odbije, smatraju je zauzetom. Znači stvari uopće nisu simetrične. Poanta je potpuno drugačija. Ono što trebaš prihvatiti je da muškarac i žena nisu ravnopravni, ni jednaki, niti imaju iste interese. Nisu čak ni na istoj strani, nego su direktno suprotstavljeni u stalnom sukobu. Zadatak žene je da te slomije i učini bijednim. Za biti sretan 45+ godišnjak moraš ti slomiti ženu. Moraš je pobijediti da bi oboje bili sretni. Žena želi da je lomiš dok je ne slomiješ jer te onda cijeni. Vidi da si jak i vrijedan toga da ima djecu s tobom. Brak nije odnos dvoje ravnopravnih partnera koji rade u zajedničkom interesu. Bilo bi slažem se lijepo da je tako, ja sam prvi za , ali to je laž. Muškarac je taj koji donosi odluke. Ženski mozak ne može donositi odluke, nego je građen da izvršava ono što mu se kaže. Tko god počne budalaštine o zajedničkom odlučivanju laže prije svega sebe, žena postaje živčana i stvara kaos u budućnosti.
_________________ Ukidanjem BiH štedimo 50 milijardi KM. Neka razum prevlada.
1062 of 2558 - 41.52%
Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 3 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|