HercegBosna.org

HercegBosna.org

Forum Hrvata BiH

Sada je: 27 lip 2026, 03:20.

Vremenska zona: UTC + 01:00

Započni novu temu Odgovori  [ 86 post(ov)a ] 
Autor/ica Poruka
 Naslov: Re: Boris Tadić
PostPostano: 25 stu 2010, 17:33 

Agathonikos je napisao/la:
Hrvatske političarke poludile za Tadićem: "Čovjek je jednostavno zapanjujuće zgodan!" :D

24SI - Boris Tadić, 52-godišnji predsjednik Republike Srbije i Demokratske stranke, zgodan je muškarac, a oni koji su ga upoznali tvrde da je i jako šarmantan.

slika

Italijanski premijer Silvio Berlusconi obratio mu se prošle godine u Rimu riječima "predsjedniče Clooney", otvoreno aludirajući na najzgodnijeg sjedokosog glumca današnjice - Georgea Clooneyja, piše "Jutarnji". Nakon toga nije bilo povratka - Boris Tadić, osim političkim stavovima, počeo je zanimati javnost i svojim izgledom.

Brojne hrvatske političarke koje su ga upoznale kažu da je u prirodi isto tako lijep i šarmantan, iako nekima estradizacija politike ide na živce.

"Meni je jako zgodan, upoznala sam ga puno prije nego što smo i on i ja ušli u politiku i bio mi je jako zgodan onda, a jako je zgodan i danas. Uz to je vrlo šarmantan, u tome je, na primjer, napredovao iz mladosti. Ne znam da li je najzgodniji političar na ovim prostorima, ne bih se htjela u to upuštati, ali zgodan svakako jest", kazala je Vesna Pusić, predsjednica Nacionalnog odbora za praćenje pregovora Hrvatske sa EU.

Željka Antunović, članica SDP-a Hrvatske ima slično mišljenje:

"Lično ga nisam gledala ni doživljavala u tom kontekstu, više u profesionalnom i političkom smislu. Ali primjećujem da je jedan od onih muškaraca koji prolaze među ženama i da ima odjeka".

(24sata.info)

http://www.24sata.info/zabava/trach/491 ... godan.html

Znači, pored Hillary Clinton, i one bi se prcukale al im ne da nana =))

Sto imas to od toga? :zubati

Vrh

PostPostano: 25 stu 2010, 17:34 

Agathonikos je napisao/la:
Hrvatske političarke poludile za Tadićem: "Čovjek je jednostavno zapanjujuće zgodan!" :D

24SI - Boris Tadić, 52-godišnji predsjednik Republike Srbije i Demokratske stranke, zgodan je muškarac, a oni koji su ga upoznali tvrde da je i jako šarmantan.

slika

Italijanski premijer Silvio Berlusconi obratio mu se prošle godine u Rimu riječima "predsjedniče Clooney", otvoreno aludirajući na najzgodnijeg sjedokosog glumca današnjice - Georgea Clooneyja, piše "Jutarnji". Nakon toga nije bilo povratka - Boris Tadić, osim političkim stavovima, počeo je zanimati javnost i svojim izgledom.

Brojne hrvatske političarke koje su ga upoznale kažu da je u prirodi isto tako lijep i šarmantan, iako nekima estradizacija politike ide na živce.

"Meni je jako zgodan, upoznala sam ga puno prije nego što smo i on i ja ušli u politiku i bio mi je jako zgodan onda, a jako je zgodan i danas. Uz to je vrlo šarmantan, u tome je, na primjer, napredovao iz mladosti. Ne znam da li je najzgodniji političar na ovim prostorima, ne bih se htjela u to upuštati, ali zgodan svakako jest", kazala je Vesna Pusić, predsjednica Nacionalnog odbora za praćenje pregovora Hrvatske sa EU.

Željka Antunović, članica SDP-a Hrvatske ima slično mišljenje:

"Lično ga nisam gledala ni doživljavala u tom kontekstu, više u profesionalnom i političkom smislu. Ali primjećujem da je jedan od onih muškaraca koji prolaze među ženama i da ima odjeka".

(24sata.info)

http://www.24sata.info/zabava/trach/491 ... godan.html

Znači, pored Hillary Clinton, i one bi se prcukale al im ne da nana =))

...

Vrh

PostPostano: 28 stu 2010, 11:19 

Zagreb u čast Tadića

Malo fotografija
http://www.e-novine.com/fotogalerija/fo ... -zore.html

Vrh

PostPostano: 28 stu 2010, 12:04 

Gadi mi se ovaj hrvatski YU-wannabe političko-medijski jet-set, da je roknuo kakav meteorit svijet bi danas bio puno ljepše mjesto. Od svih spodoba bih jedino izvukao Blankicu Vlašić.

Vrh

PostPostano: 28 stu 2010, 13:10 

Ministry of Sound je napisao/la:
Gadi mi se ovaj hrvatski YU-wannabe političko-medijski jet-set, da je roknuo kakav meteorit svijet bi danas bio puno ljepše mjesto. Od svih spodoba bih jedino izvukao Blankicu Vlašić.

Hebiga, tržište je to, Severina najveće pare mlati po Srbiji i CG.

Vrh

PostPostano: 28 stu 2010, 13:14 

mateb je napisao/la:

Biznis i sve te veze su OK, ali ovo je ljigavo...kamo sreće da su nam odnosi kao kod hladnih Skandinavaca, čist račun, duga ljubav bez komplikacija. Zašto uopće ovaj "svečani" prijem sa širokim spektrom gostiju, zar je to dio tradicionalnog protokola?

Vrh

PostPostano: 28 stu 2010, 22:16 

Ajme ovo s ovim tulumom dobrodošlice sam tek sad vidija. Ispovraćat ću se...

K tebi lete naših želja jata,
naša radost tvojoj se veseli,
naša tuga tvojoj pomoć želi.
Herceg-Bosno, - kol'jevko Hrvata

Vrh

PostPostano: 28 stu 2010, 23:55 

mateb je napisao/la:

Kažu tako Slovenci :)

Vrh

PostPostano: 28 stu 2010, 23:59 

mateb je napisao/la:

Biznis i sve te veze su OK, ali ovo je ljigavo...kamo sreće da su nam odnosi kao kod hladnih Skandinavaca, čist račun, duga ljubav bez komplikacija. Zašto uopće ovaj "svečani" prijem sa širokim spektrom gostiju, zar je to dio tradicionalnog protokola?

Sve je dobro dok, umesto raznih Miškovića, iz Srbije dolaze samo Brena i glumci...

Vrh

PostPostano: 19 svi 2012, 00:31 

Vozni park.. :001_rolleyes

slika

slika

Vrh

PostPostano: 19 svi 2012, 00:42 

Nadam se da će se u nedelju ova tema zatvoriti.

Vrh

PostPostano: 19 svi 2012, 00:51 

teranova je napisao/la:

Pre će biti da će se zatvoriti za 4-5 godina, za kada je Tadija najavio potpuno povlačenje iz politike.

Tera, nije valjda (razumem da ne podnosiš Tadića..ali ipak!) da imaš želudac da glasaš za ovu strvinu od Nikolića?

Pa ja bi pre vezala sebe za kućnu fotelju, da sam na tvom mestu.

slika

Vrh

PostPostano: 19 svi 2012, 00:52 

620 tisuća eura????

Jel to đinđićevski kompleks, ako budu željeli roknut će ga, nije do eura u limu.

Vrh

PostPostano: 19 svi 2012, 00:54 

Real gone je napisao/la:
teranova je napisao/la:

Pre će biti da će se zatvoriti za 4-5 godina, za kada je Tadija najavio potpuno povlačenje iz politike.

Tera, nije valjda (razumem da ne podnosiš Tadića..ali ipak!) da imaš želudac da glasaš za ovu strvinu od Nikolića?

Glasati protiv, a ne za, nije izbor!

Vrh

PostPostano: 19 svi 2012, 00:55 

Real gone je napisao/la:
teranova je napisao/la:

Tera, nije valjda (razumem da ne podnosiš Tadiča..ali ipak!) da imaš želudac da glasaš za ovu strvinu od Nikolića?

Nije u pitanju Nikolić, već sam rekla da bih glasala za BILO KOGA samo da ovaj ode. Što je mnogo, mnogo je.
Dalje, uz njega dobijaš i Ivicu, Vuka, Čedu, Čanka, Pajtića i ostale neviđene štetočine i govnare koji nemaju uporište u biračkom telu.
Medijski mrak je posebna priča.

Vrh

PostPostano: 19 svi 2012, 01:01 

Da dodam, ružan je kao krepani losos, posle mrešćenja.

Vrh

PostPostano: 19 svi 2012, 01:05 

ključ u bravu! je napisao/la:
620 tisuća eura????

Jel to đinđićevski kompleks, ako budu željeli roknut će ga, nije do eura u limu.

Delimično jeste, nikad ne znaš sa koje strane preti opasnost..nisu ni strane službe imune na podmetanja :)

Mada, nije uporediva situacija sad i onda..Đinđić nažalost nije tad stigao da ima većinu domaćih službi pod svojom kontrolom.

slika

Vrh

PostPostano: 19 svi 2012, 01:12 

Real gone je napisao/la:
620 tisuća eura????

Delimično jeste, nikad ne znaš sa koje strane preti opasnost..nisu ni strane službe imune na podmetanja :)

Mada, nije uporediva situacija sad i onda..Đinđić nažalost nije tad stigao da ima većinu domaćih službi pod svojom kontrolom.

Ma ok, svejedno cifra ide za razmetanjem, hej 620 tisuća eura, kod nas bi odmah rekli to su četiri dječja vrtića.
I bili bi u pravu.

Vrh

PostPostano: 19 svi 2012, 01:13 

teranova je napisao/la:
Real gone je napisao/la:

Tera, nije valjda (razumem da ne podnosiš Tadiča..ali ipak!) da imaš želudac da glasaš za ovu strvinu od Nikolića?

Nije u pitanju Nikolić, već sam rekla da bih glasala za BILO KOGA samo da ovaj ode. Što je mnogo, mnogo je.
Dalje, uz njega dobijaš i Ivicu, Vuka, Čedu, Čanka, Pajtića i ostale neviđene štetočine i govnare koji nemaju uporište u biračkom telu.

Da, a sa Nikolićem bi dobila Vučića, Voju-fresku, i niz krezubih i poluobrazovanih idiota - eksperata za "pijačno-kafanske priče", poput Tabakovićke & co.

A pri tom - ako je neko zaista sumnjao da je Nikolić donekle uspeo da ispegla svu svoju ex-radikalsku agresivnost, tzv. "seljačko lukavstvo" (čitaj: kombinaciju tupavosti i zlobe), podmetanje i stalno pravljenje situacija na granici ekscesa, prizivanje nekakvih vanrednih metoda i stanja bez ikakvog osećaja odgovornosti za već dovoljno izmučenu državu (u koju se naravno kune.. :rolleyes ) - onda ga je ovaj svojim brilijantnim ponašanjem od prošlogodišnjeg smešnog štrajka gladju, do danas - ubedio da je to fatamorgana.

U takvim okolnostima - mene bi, koliki god da potencijalno bila protivnik DS-a, bilo sramota da glasam za tu štetočinu.

slika

Vrh

PostPostano: 19 svi 2012, 01:14 

Real gone je napisao/la:

Ma ok, svejedno cifra ide za razmetanjem, hej 620 tisuća eura, kod nas bi odmah rekli to su četiri dječja vrtića.
I bili bi u pravu.

Jeste, znam..

Kod vas se ubiše od poštenja, pa ste nam baš vi onako primer za uzor :))))))

slika

Vrh

PostPostano: 19 svi 2012, 01:18 

Real gone je napisao/la:
teranova je napisao/la:

Da, a sa Nikolićem bi dobila Vučića, Voju-fresku, i niz krezubih i poluobrazovanih idiota - eksperata za "pijačno-kafanske priče", poput Tabakovićke & co.

A pri tom - ako je neko zaista sumnjao da je Nikolić donekle uspeo da ispegla svu svoju ex-radikalsku agresivnost, tzv. "seljačko lukavstvo" (čitaj: kombinaciju tupavosti i zlobe), podmetanje i stalno pravljenje situacija na granici ekscesa, prizivanje nekakvih vanrednih metoda i stanja bez ikakvog osećaja odgovornosti za već dovoljno izmučenu državu (u koju se naravno kune.. :rolleyes ) - onda ga je ovaj svojim brilijantnim ponašanjem od prošlogodišnjeg smešnog štrajka gladju, do danas - ubedio da je to fatamorgana.

U takvim okolnostima - mene bi, koliki god da potencijalno bila protivnik DS-a, bilo sramota da glasam za tu štetočinu.

Pa dokle više, kao Fidel Kastro? Nije valjda da nam je on jedino rešenje, ako je tako - idem odma' da skočim sa devetog sprata.

Vrh

PostPostano: 19 svi 2012, 01:19 

Ja ne glasam protiv.

Ni na prošlim izborima nisam, ne glasam ni sad.

Baš suprotno, ja na ovoj temi upravo pokušavam Teri da objasnim da je bezveze glasati samo iz besa, i protiv, jer smatram da je inteligentna žena.

Ja sam protiv glasala samo jednom - na predsedničkim izborima 2000. za Koštunicu, u stvari protiv Slobe.

Kada bih sada bila u poziciji da razmišljam o glasanju protiv - pre ne bih uopšte glasala.

slika

Vrh

PostPostano: 19 svi 2012, 01:19 

Real gone je napisao/la:

I bili bi u pravu.

Jeste, znam..

Kod vas se ubiše od poštenja, pa ste nam baš vi onako primer za uzor :))))))

Rekla bi javnost...a poštenje je i tako izlizan pojam, što bi to za vas bilo, danas, u političkom smislu naravno?

Vrh

PostPostano: 19 svi 2012, 01:22 

teranova je napisao/la:
Pa dokle više, kao Fidel Kastro? Nije valjda da nam je on jedino rešenje, ako je tako - idem odma' da skočim sa devetog sprata.

E sad si ko dete..:)

Jel to jedini argument za bes, dokle više? ;)

Još jedan mandat, ne brini, dalje ne može.

Uljudio je srpsku političku scenu kao niko do sad, na tome mu skidam kapu. A za 4 godine - penzija, nek piše onda biografije o "godinama zapleta i raspleta" :)

slika

Vrh

PostPostano: 19 svi 2012, 01:22 

Real gone je napisao/la:

Ja ne glasam protiv.

Ni na prošlim izborima nisam, ne glasam ni sad.

Baš suprotno, ja na ovoj temi upravo pokušavam Teri da objasnim da je bezveze glasati samo iz besa, i protiv, jer smatram da je inteligentna žena.

Ja sam protiv glasala samo jednom - na predsedničkim izborima 2000. za Koštunicu, u stvari protiv Slobe.

Kada bih sada bila u poziciji da razmišljam o glasanju protiv - pre ne bih uopšte glasala.

Ke ke, dakle Boris je ta budućnost u koju vjeruješ?
I kada ne izađeš glasala si, zapravo možda i nisi, ne znam kakav je vaš izborni "inženjering".

Vrh

Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Odgovori  [ 86 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1, 2, 3, 4  Sljedeća

Vremenska zona: UTC + 01:00

Trenutno korisnika/ca: / i 2 gostiju.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Forum(o)Bir: