|
|
Stranica: 21/24.
|
[ 579 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
Istin
|
Naslov: Re: Bugarska prijeti i traži da Makedonci priznaju korijenje Postano: 07 pro 2020, 17:44 |
|
Pridružen/a: 18 vel 2018, 00:31 Postovi: 1464 Lokacija: Mareva Ljut
|
Grobar je napisao/la: Ajaooooooo....
Baš si divan, hvala što pomažeš svom narodu... :) Ne razumijem Bugarski, što je pisao htjeo reći? Kome pomažem?
|
|
Vrh |
|
|
Grobar
|
Naslov: Re: Bugarska prijeti i traži da Makedonci priznaju korijenje Postano: 07 pro 2020, 17:50 |
|
Pridružen/a: 21 ruj 2020, 21:42 Postovi: 7637 Lokacija: Serbian World
|
Ti razumeš samo Srpski.... :) Jedan je Vuk Karadžić.. :)
_________________ Vlasi se dosetili...
|
|
Vrh |
|
|
Istin
|
Naslov: Re: Bugarska prijeti i traži da Makedonci priznaju korijenje Postano: 07 pro 2020, 17:53 |
|
|
Grobar je napisao/la: Ti razumeš samo Srpski.... :) Jedan je Vuk Karadžić.. :) Vuk Karadžić je pokrao hrvatski jezik, a srpski ne postoji. Opet, što si htio reći, kako pomažem i kome kada kažem da neće biti mini Šengena ako ne priznate Kosovo (a vjerojatno ni onda), znaš imaš raspon koncentracije zlatne ribice i često odlutaš sa teme?
|
|
Vrh |
|
|
Grobar
|
Naslov: Re: Bugarska prijeti i traži da Makedonci priznaju korijenje Postano: 07 pro 2020, 17:56 |
|
|
Hrvat: Vuk Karadžić je ukrao hrvatski Bošnjak: Vuk Karadžić je ukrao bosanski Crnogorac:Vuk Karadžić je ukrao crnogorski Srbin:
|
|
Vrh |
|
|
Istin
|
Naslov: Re: Bugarska prijeti i traži da Makedonci priznaju korijenje Postano: 07 pro 2020, 17:59 |
|
|
Grobar je napisao/la: Hrvat: Vuk Karadžić je ukrao hrvatski Bošnjak: Vuk Karadžić je ukrao bosanski Crnogorac: Vuk Karadžić je ukrao crnogorski Srbin: Što bi nas trebalo zanimati što najnebitniji i najsiromašniji lik u regionu misli? I dalje lutaš od teme do teme i imaš raspon koncentacije i IQ zlatne ribice.
|
|
Vrh |
|
|
Grobar
|
Naslov: Re: Bugarska prijeti i traži da Makedonci priznaju korijenje Postano: 07 pro 2020, 18:05 |
|
|
Brate, varim trenutno sa nekim susjedkinjama i mnogo su nemirne, pa ne mogu da obratim pažnju na sve Srbe.. Budi strpljiv malo.. Apropo teme.. Grobar je napisao/la: Blokada proširenja EUhttps://www.b92.net/info/vesti/index.ph ... id=1776705Citat: Brisel -- Ministarski zaključci o proširenju trenutno su blokirani u Savetu EU zbog nemogućnosti dogovora o Severnoj Makedoniji i Albaniji. Mini, mini, mini Mini, mini, mi.. Mi, mi, mi, mi.. Mini, mini-šengen.. Izdrži Andjelka, naša lužička srpkinjo.. Samo blokiraj.. Kao Raduljica kad je blokirao Šarića na OI... Vratio ga u pravoslavlje...
|
|
Vrh |
|
|
Istin
|
Naslov: Re: Bugarska prijeti i traži da Makedonci priznaju korijenje Postano: 07 pro 2020, 18:12 |
|
|
Ne "variš" ti ništa, život ti se svodi na neuspjele pokušaje trolanja na internetu, ali zato ti Albanski narkoboss "vari" sestru a moguće i mater kako bi ti imao što za jesti. Zato bi ti ulazak u sastav bugarske države a time i EU bio najbolji događaj u bijednom "životu" jer bi te spasio od bijede. Je li Zapadna Bugarska blokirana ili nije nema veze sa nepostojećim Šengenom.
|
|
Vrh |
|
|
Istin
|
Naslov: Re: Bugarska prijeti i traži da Makedonci priznaju korijenje Postano: 07 pro 2020, 18:12 |
|
|
Ne "variš" ti ništa, život ti se svodi na neuspjele pokušaje trolanja na internetu, ali zato ti Albanski narkoboss "vari" sestru a moguće i mater kako bi ti imao što za jesti. Zato bi ti ulazak u sastav bugarske države a time i EU bio najbolji događaj u bijednom "životu" jer bi te spasio od bijede. Je li Zapadna Bugarska blokirana ili nije nema veze sa nepostojećim Šengenom.
|
|
Vrh |
|
|
Grobar
|
Naslov: Re: Bugarska prijeti i traži da Makedonci priznaju korijenje Postano: 07 pro 2020, 18:14 |
|
|
Opa "deja vu"
Vu, vu, vu.. :) Počeo si da trokiraš... :)
|
|
Vrh |
|
|
Istin
|
Naslov: Re: Bugarska prijeti i traži da Makedonci priznaju korijenje Postano: 07 pro 2020, 18:15 |
|
|
Grobar je napisao/la: Opa "deja vu"
Vu, vu, vu.. :) Počeo si da trokiraš... :) Ti si se trokiran rodio. Vjerojatno posljedica alkoholizma u trudnoći usljed bezperspektivnosti najsiromašnije mikroregije na istočnom balkanu, odmetnute bugarske pokrajine.
|
|
Vrh |
|
|
Grobar
|
Naslov: Re: Bugarska prijeti i traži da Makedonci priznaju korijenje Postano: 07 pro 2020, 18:21 |
|
|
Odoh sad da nalupam susjedkinje po guzi, uznemirile su se još više sad.. :) Procvetala bela lala.. Cmokić ... ;) Sanjaj me..
|
|
Vrh |
|
|
Istin
|
Naslov: Re: Bugarska prijeti i traži da Makedonci priznaju korijenje Postano: 07 pro 2020, 18:25 |
|
|
Grobar je napisao/la: Odoh sad da nalupam susjedkinje po guzi, uznemirile su se još više sad.. :) Procvetala bela lala.. Cmokić ... ;) Sanjaj me.. Kako lažeš, nikad ti nikad nisi nikoga lupio po guzi, ti si junfer koji život provodi na internetu, dok albanski narkoboss jest i mamita i sestrita (jel se tako kaže na bugarskom ovaj pirotskom?), a možda i tebe otud ******** aluzije, a povlačenje iz rasprave znači jednu jedinu stvar-da si izgubio.
|
|
Vrh |
|
|
1986
|
Naslov: Re: Bugarska prijeti i traži da Makedonci priznaju korijenje Postano: 07 pro 2020, 20:44 |
|
|
Grobar je napisao/la: Odoh sad da nalupam susjedkinje po guzi, uznemirile su se još više sad.. :) Procvetala bela lala.. Cmokić ... ;)Sanjaj me.. Da ne lupaš ti susjede po guzi?
|
|
Vrh |
|
|
buenos aires
|
Naslov: Re: Bugarska prijeti i traži da Makedonci priznaju korijenje Postano: 07 pro 2020, 21:10 |
|
|
Istin je napisao/la: Grobar je napisao/la: Odoh sad da nalupam susjedkinje po guzi, uznemirile su se još više sad.. :) Procvetala bela lala.. Cmokić ... ;) Sanjaj me.. Kako lažeš, nikad ti nikad nisi nikoga lupio po guzi, ti si junfer koji život provodi na internetu, dok albanski narkoboss jest i mamita i sestrita (jel se tako kaže na bugarskom ovaj pirotskom?), a možda i tebe otud ******** aluzije, a povlačenje iz rasprave znači jednu jedinu stvar-da si izgubio. Naravno da laže. Zato je i pobjegao iz konzervativnog malog Pirota u Sodomu na Dunavu i Savi.
|
|
Vrh |
|
|
aleksije radicevic
|
Naslov: Re: Bugarska prijeti i traži da Makedonci priznaju korijenje Postano: 07 pro 2020, 22:12 |
|
|
Hrvati, kako se to ponaste prema coveku? Pa mi smo na ovaj forum dosli najvise zato da ucimo uljudbu od vas, a vi tako...
_________________ Bože spasi, Bože hrani, Srpskog Kralja, srpski rod!
|
|
Vrh |
|
|
Grobar
|
Naslov: Re: Bugarska prijeti i traži da Makedonci priznaju korijenje Postano: 07 pro 2020, 22:42 |
|
|
Dupli.
|
|
Vrh |
|
|
Grobar
|
Naslov: Re: Bugarska prijeti i traži da Makedonci priznaju korijenje Postano: 07 pro 2020, 22:43 |
|
|
aleksije radicevic je napisao/la: Hrvati, kako se to ponaste prema coveku? Bata Aleksije, naši susjedići idu na kartu bana. Misle da me isprovociraju, nebi li me Robinjo posekao kao našeg palog brata Vujadina. Krivo im je to, što me njihove žene vole, pa pokušavaju da me se reše na sve moguće načine... ... Elem, Da se vratimo mi na temu i na našu Južnu Srbiju koja se opire Tursko-Tatarskim pretenzijama.. Susret komisija iz Skoplja i Sofije bez rezultata, problem i pridev "makedonski"http://rs.n1info.com/Region/a680062/Sas ... onski.htmlCitat: Inače, opoziciona VMRO DPMNE danima održava proteste i blokade saobraćajnica u Skoplju i drugim većim gradovima u Severnoj Makedoniji, tražeći ostavku vlade Zorana Zaeva, jer smatraju da vlada prodaje nacionalni identitet Severne Makedonije, istoriju, jezik, tradiciju i druge vrednosti. Zaev-zeleni Bugarin mora pasti, kao što je i Milo-crveni Hrvat pao onomad.. Srpsko se carstvo stvoriti mora, pa makar bila Ravna gora.. ...
|
|
Vrh |
|
|
ikmandvaradtist
|
Naslov: Re: Bugarska prijeti i traži da Makedonci priznaju korijenje Postano: 11 pro 2020, 16:01 |
|
Pridružen/a: 01 tra 2020, 15:23 Postovi: 3605 Lokacija: Clown World
|
|
Vrh |
|
|
ikmandvaradtist
|
Naslov: Re: Bugarska prijeti i traži da Makedonci priznaju korijenje Postano: 24 pro 2020, 21:56 |
|
|
|
Vrh |
|
|
Marko80
|
Naslov: Re: Bugarska prijeti i traži da Makedonci priznaju korijenje Postano: 24 pro 2020, 21:59 |
|
|
Ti Makedonci su isto nesto slicno Muslimanima u BIH. Umjesto da se proglase Bugarima i udju u sastav Bugarske, oni glume neke Makedonce. Dok glume Makedonce i provociraju Bugare, u isto vrijeme im Albanci rade o glavi. Probudit ce se jednog jutra kao manjina u vlastitoj zemlji. A onda ce biti: "Mi smo Bugari... braco Bugari spasavajte nam guzice...".
|
|
Vrh |
|
|
ikmandvaradtist
|
Naslov: Re: Bugarska prijeti i traži da Makedonci priznaju korijenje Postano: 24 pro 2020, 22:01 |
|
|
Zanimljiv deo stavljenog teksta:
"Od vremena Jugoslavije stanovništvo uče da mrze... Albance, Grke i Bugare. Ljubav gaje samo prema Srbiji i Srbima. Za njih smo Tatari, fašisti i okupatori", rekao je Karakačanov
|
|
Vrh |
|
|
ikmandvaradtist
|
Naslov: Re: Bugarska prijeti i traži da Makedonci priznaju korijenje Postano: 15 sij 2021, 12:17 |
|
|
|
Vrh |
|
|
ikmandvaradtist
|
Naslov: Re: Bugarska prijeti i traži da Makedonci priznaju korijenje Postano: 05 ožu 2021, 23:03 |
|
|
|
Vrh |
|
|
ikmandvaradtist
|
Naslov: Re: Bugarska prijeti i traži da Makedonci priznaju korijenje Postano: 22 ožu 2021, 14:56 |
|
|
Bugarski ekspert: Srbija želi da pretvori Severnu Makedoniju u Južnu SrbijuBeograd pokušava da se, u ekonomskom smislu, dobro ugnezdi u Severnoj Makedoniji i privuče na svoju stranu albanski faktor – sve to za račun interesa Bugarske, smatra Čukov. Srbija pokušava još jače, u ekonomskom planu, da zavlada Severnom Makedonijom. To se radi, naravno, na račun bugarskih interesa. U Severnoj Makedoniji se povećava antibugarska histerija, što ometa razvoj naših bilateralnih odnosa i daje Srbiji mogućnost da u potpunosti zavlada Severnom Makedonijom“, rekao je ekspert radiju „Fokus“. „Jednom se razgovaralo da Preševo, Bujanovac i Medveđa pripadnu Kosovu, a da se Srbiji dodeli neka druga teritorijalna kompenzacija. Ne zaboravite da niko ne može da kaže kuda prolazi granica između Kosova i Severne Makedonije – tačnije, ona prolazi po sredini određenih albanskih sela. Radi se o istim planovima koje koje Beograd realizuje već duže vreme, dok se mi u Bugarskoj pravimo da to ne vidimo“, zaključio je ekspert. https://rs-lat.sputniknews.com/regioni/ ... =fbsputnik
|
|
Vrh |
|
|
ikmandvaradtist
|
Naslov: Re: Bugarska prijeti i traži da Makedonci priznaju korijenje Postano: 16 svi 2021, 12:55 |
|
|
Makedonija strikes back! State Department izdao izveštaj o "otvaranju pitanja makedonske manjine u Bugarskoj" ... vidi ti Makedonce, zavukoše im ga latinskom perfidnošću...
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 2 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|