|
|
Stranica: 5/7.
|
[ 164 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
Whiteone
|
Naslov: Re: Da li podržavate nezavisnost Kosova ? Postano: 14 lip 2013, 21:19 |
|
Pridružen/a: 13 sij 2013, 16:27 Postovi: 1660 Lokacija: Srbija Beograd
|
Citat: Potpisujem od rijeci do rijeci.
Jos bih dodao nesto.Osobno mi slavenstvo malo predstavlja,indiferentan sam pogotovo ako se sjetim sto smo si radili medju sobom,ali zanimljivo koliko Albosima znaci raspirivati mrznju medju nama i koliko se boje same naznake ujedinjavanja balkanskih Slavena. Oni se plaše i mnogo manjih stvari, recimo običnih dobrosusedskih odnosa, gde svako gleda svoje dvorište i niko nikome ne želi zlo, dakle plaše se istorijskog pomirenja izmedju balkanskih Hrišćana. A savez je neka druga priča koja bi i Tursku izbacila sa ovih prostora. Naravno naš najveći saveznik protiv turskog zla je Austrija koja se jednom opekla pa nije tolerantna prema islamistima kao ostali zapadni Evropljani. Dobro pamte osmanlije pred Bečom 1529 i 1683 godine i kako su klale i silovale hrišćansko stanovništvo.
|
|
Vrh |
|
 |
sokoli
|
Naslov: Re: Da li podržavate nezavisnost Kosova ? Postano: 14 lip 2013, 21:25 |
|
|
|
Vrh |
|
 |
rastko
|
Naslov: Re: Da li podržavate nezavisnost Kosova ? Postano: 14 lip 2013, 21:32 |
|
|
Whiteone je napisao/la: Citat: Potpisujem od rijeci do rijeci.
Jos bih dodao nesto.Osobno mi slavenstvo malo predstavlja,indiferentan sam pogotovo ako se sjetim sto smo si radili medju sobom,ali zanimljivo koliko Albosima znaci raspirivati mrznju medju nama i koliko se boje same naznake ujedinjavanja balkanskih Slavena. Oni se plaše i mnogo manjih stvari, recimo običnih dobrosusedskih odnosa, gde svako gleda svoje dvorište i niko nikome ne želi zlo, dakle plaše se istorijskog pomirenja izmedju balkanskih Hrišćana. A savez je neka druga priča koja bi i Tursku izbacila sa ovih prostora. Naravno naš najveći saveznik protiv turskog zla je Austrija koja se jednom opekla pa nije tolerantna prema islamistima kao ostali zapadni Evropljani. Dobro pamte osmanlije pred Bečom 1529 i 1683 godine i kako su klale i silovale hrišćansko stanovništvo. Biti Svabski saveznik i neznaci puno,pogotovo se njihove pomoci treba plasit.Pa zbog Svaba smo se pobunili pa dobili Albance na Kosovu.A ako si gledo propagandu na Svabskim kanalima,a ja jesam imo sam satelisku znas koliko su oni prolupali. Ako nam je neka uteha jesu nas unistili ali bar je vec sad sigurno da ce Srbi kao narod doziveti da poslednje Svabe beze iz Turske na prostoru srednje Evrope
|
|
Vrh |
|
 |
rastko
|
Naslov: Re: Da li podržavate nezavisnost Kosova ? Postano: 14 lip 2013, 21:38 |
|
|
sokoli je napisao/la: drzhave koje su priznale kosovo http://kosova.org/post/Lista-e-shteteve ... soves.aspxJemenska novinska agencija sabah izvjeshtava progllas ministarstva vanjskih posllova jemena o priznanju nezavisnosti kosova.Ocekuje se brzo postavjanje medjusobnih dipllomatskih predstavnishtva. http://www.telegrafi.com/lajme/jemeni-n ... 33042.htmlSokoli priznanje Hrvata razumem,od njih ocekivat da imaju obraz zahteva puno strpljenja ali objasni nesto ,Turci nece da daju Kurdama zemlju,koja ionako nije Turska ,pobili su Armene samo sto su naculi da ovi oce da se oslobode iz Turske tamnice (autohoni narod)a priznaju Kosovo oteto od tude zemlje,od naroda koji je kao peta kolona ubijao starosedeoce Sta ti o tome mislis Na stranu Americki plotuni i bezbozni "islamski vernici" koji se odricu morala a tim i samog Boga
|
|
Vrh |
|
 |
Whiteone
|
Naslov: Re: Da li podržavate nezavisnost Kosova ? Postano: 15 lip 2013, 12:23 |
|
|
Citat: Biti Svabski saveznik i neznaci puno,pogotovo se njihove pomoci treba plasit.Pa zbog Svaba smo se pobunili pa dobili Albance na Kosovu.A ako si gledo propagandu na Svabskim kanalima,a ja jesam imo sam satelisku znas koliko su oni prolupali. Ako nam je neka uteha jesu nas unistili ali bar je vec sad sigurno da ce Srbi kao narod doziveti da poslednje Svabe beze iz Turske na prostoru srednje Evrope Zapravo nama i nije potrebna Nemačka kao saveznik, sve što treba je da bude neutralna, odnosno da ne pomaže islamiste.Što ne znači da ih isključujemo kao saveznike, jer mi smo čak i bili saveznici i neprijatelji u dr.svetskom ratu, dakle kako koji Srbi, zavisi od mesta do mesta u Srbiji. Mi Beogradjani smo bili saveznici nacista, dok nekoliko stotina kilometara južnije, Ere su oslobodile Užice i pružili su najveći otpor fašistima. Danas mi Balkanci ponekad sebe smatramo manje inteligentim, ali to nije tako, pa zamisli kakva je to nemačka Demo-hrišćanska partija koja pomaže islamiste, oni je%u u mozak svoj sopstveni narod. Inače ovo što pišeš o nemačkoj propagandi je istina, ali je i generalizovanje, jer nemački nacionalisti, kao i komunisti nikada se nisu slagali sa potezima zvanične nemačke vlasti, kao i danas. Nemački narod je morao da se odrekne dobrog dela nacionalnog identiteta u mnogo većoj meri nego što svi mi ovde na Balkanu trpimo gušenje naših nacionalnih sloboda. Svaki akt nemačkog patriotizma je uvek dočekan na nož (to je po defoltu hitlerov nacizam, kao da su Nemci postali nacionalno svesni tek za vreme firera) od strane nemačkih neoliberala i islamista čiji se nacionalistički i verski fanatizam toleriše.
|
|
Vrh |
|
 |
seherzada
|
Naslov: Re: Da li podržavate nezavisnost Kosova ? Postano: 15 lip 2013, 21:01 |
|
|
Podrzavam multi-kulti republiku Kosovo.
_________________ Robbie = Grand Pinocchio! Bumbar = Vojnik Svejk! Nasa Kvacica = Homer Simpson!
|
|
Vrh |
|
 |
sokoli
|
Naslov: Re: Da li podržavate nezavisnost Kosova ? Postano: 16 lip 2013, 11:37 |
|
|
rastko je napisao/la: sokoli je napisao/la: drzhave koje su priznale kosovo http://kosova.org/post/Lista-e-shteteve ... soves.aspxJemenska novinska agencija sabah izvjeshtava progllas ministarstva vanjskih posllova jemena o priznanju nezavisnosti kosova.Ocekuje se brzo postavjanje medjusobnih dipllomatskih predstavnishtva. http://www.telegrafi.com/lajme/jemeni-n ... 33042.htmlSokoli priznanje Hrvata razumem,od njih ocekivat da imaju obraz zahteva puno strpljenja ali objasni nesto ,Turci nece da daju Kurdama zemlju,koja ionako nije Turska ,pobili su Armene samo sto su naculi da ovi oce da se oslobode iz Turske tamnice (autohoni narod)a priznaju Kosovo oteto od tude zemlje,od naroda koji je kao peta kolona ubijao starosedeoce Sta ti o tome mislis Na stranu Americki plotuni i bezbozni "islamski vernici" koji se odricu morala a tim i samog Boga Pa znate gospodine u pocetku vasheg posta covek mora da oseti provokaciju i bezobraztnost i da te jednostavno ignorishe kao nevrednog pazhnje.Ali vi srbi to svatate kao nemoc i nesposobnost sugovornika.Zato protiv svoje volje sam prinudjen da se upushtam u tako niske diskusije.pa idemo redom cu da citiram neke tvoje reci da se bolje razumijemo. citat: Sokoli priznanje Hrvata razumem,od njih ocekivat da imaju obraz zahteva puno strpljenja. Od njih da ocekujesh da oni imaju obraz. A cime se hranite vi gospodine citat:ali objasni nesto ,Turci nece da daju Kurdama zemlju,koja ionako nije Turska ,pobili su Armene samo sto su naculi da ovi oce da se oslobode iz Turske tamnice (autohoni narod) Veoma prosto gospodine.Kako vi objashnjavate same sebe.Necete da date kosovo koje ionako nije vashe, necete da vratite bugarima cijellu timocku krajinu sa sve dimitrovgrad kojima ste uz pomoc ruskog krala sillom oteli. pobili ste ili izgonili toliko njemaca hrvata i madjara iz vojvodine samo shta su hteli da se osllobode srpske cizme. vi ste josh gori od njih a bez obraza i srama optuzhujete turke.Pa vi se u nicim ne razlikujete od njih.A kada ste isti vi poznajete takvu fillozofiju pa nam je mozhesh objasniti. citat:Na stranu Americki plotuni i bezbozni "islamski vernici" koji se odricu morala a tim i samog Boga. Tu necu da udjem u polemike.Jedino mogu da ti neshto kazhem.Kad bi imo vllast u ruke Tebi i takvima kao ti bi zabranio zakonom da upotrijebe rijec BOG
|
|
Vrh |
|
 |
sokoli
|
Naslov: Re: Da li podržavate nezavisnost Kosova ? Postano: 16 lip 2013, 12:12 |
|
|
Whiteone je napisao/la: Citat: Biti Svabski saveznik i neznaci puno,pogotovo se njihove pomoci treba plasit.Pa zbog Svaba smo se pobunili pa dobili Albance na Kosovu.A ako si gledo propagandu na Svabskim kanalima,a ja jesam imo sam satelisku znas koliko su oni prolupali. Ako nam je neka uteha jesu nas unistili ali bar je vec sad sigurno da ce Srbi kao narod doziveti da poslednje Svabe beze iz Turske na prostoru srednje Evrope Zapravo nama i nije potrebna Nemačka kao saveznik, sve što treba je da bude neutralna, odnosno da ne pomaže islamiste.Što ne znači da ih isključujemo kao saveznike, jer mi smo čak i bili saveznici i neprijatelji u dr.svetskom ratu, dakle kako koji Srbi, zavisi od mesta do mesta u Srbiji. Mi Beogradjani smo bili saveznici nacista, dok nekoliko stotina kilometara južnije, Ere su oslobodile Užice i pružili su najveći otpor fašistima. Danas mi Balkanci ponekad sebe smatramo manje inteligentim, ali to nije tako, pa zamisli kakva je to nemačka Demo-hrišćanska partija koja pomaže islamiste, oni je%u u mozak svoj sopstveni narod. Inače ovo što pišeš o nemačkoj propagandi je istina, ali je i generalizovanje, jer nemački nacionalisti, kao i komunisti nikada se nisu slagali sa potezima zvanične nemačke vlasti, kao i danas. Nemački narod je morao da se odrekne dobrog dela nacionalnog identiteta u mnogo većoj meri nego što svi mi ovde na Balkanu trpimo gušenje naših nacionalnih sloboda. Svaki akt nemačkog patriotizma je uvek dočekan na nož (to je po defoltu hitlerov nacizam, kao da su Nemci postali nacionalno svesni tek za vreme firera) od strane nemačkih neoliberala i islamista čiji se nacionalistički i verski fanatizam toleriše. To whiteone ne treba vam schwabsko saveznishtvo, ni americko a ne daj bozhe englesko i izraelsko.Mrzish muslimane a volish ruse a ti isti rusi najveci prijatelji tih muslimana.Mrzish muslimane a drzhao si sadamove i gadafove migove u beogradu sa kojih si bombardiro hrvate katolike i muslimane iz bosne.Dana kada je nato bombardiro beograd prvo shta je pogodio bili su 43 aviona koje su dali pod najam sadam i gadafi ali bezpllatno da srbija udara po svojim neprijateljima.A ko su billi srpski neprijatelji.Njihova braca muslimani.Polla srbije najzheshceg radikallnog islamistu bin lladena od mile zvali MILLADIN.I to samo sta lludak pedofil i krvnik neduzhnih ljudi je udarao po jenkije nashe najvece saveznike.Podrzhavao si islamistu protiv hristijana.I to 90% srpskih veliko hristijana.I danas kada su ti sve karte pale u vodi uzeo si krst na ledja i propovedash nam tu nekakva sranja o najvecem hristijanskom neprijatelju islamu. Pope ti jedan krst ja cu dest krstova da stavim na ledja, al ti kosovo ne dam.Granica ti je kod crvene jabuke.Ja cu i sa hristijanima da se druzhim i sa islamistima.I sa ateistima i sa pederima, pa cak i sa samim sotonom cu da napravim koaliciju al ti kosovo necesh vlladati.DARDANIJA JE MOJA SVETINJA.Billa tu razna carstva sve odoshe u nepovrat.
|
|
Vrh |
|
 |
sokoli
|
Naslov: Re: Da li podržavate nezavisnost Kosova ? Postano: 16 lip 2013, 12:16 |
|
|
seherzada je napisao/la: Podrzavam multi-kulti republiku Kosovo. Najlepshe hvala sheherzado na podrzhci.Zhelim ti vecnu mlladost i lepotu.Zhelim ti srecnu udaju i puno dece sa puno zdravlja za tvoje potomke. Besten dank
|
|
Vrh |
|
 |
Whiteone
|
Naslov: Re: Da li podržavate nezavisnost Kosova ? Postano: 16 lip 2013, 12:59 |
|
|
sokoli je napisao/la: Whiteone je napisao/la: Zapravo nama i nije potrebna Nemačka kao saveznik, sve što treba je da bude neutralna, odnosno da ne pomaže islamiste.Što ne znači da ih isključujemo kao saveznike, jer mi smo čak i bili saveznici i neprijatelji u dr.svetskom ratu, dakle kako koji Srbi, zavisi od mesta do mesta u Srbiji. Mi Beogradjani smo bili saveznici nacista, dok nekoliko stotina kilometara južnije, Ere su oslobodile Užice i pružili su najveći otpor fašistima.
Danas mi Balkanci ponekad sebe smatramo manje inteligentim, ali to nije tako, pa zamisli kakva je to nemačka Demo-hrišćanska partija koja pomaže islamiste, oni je%u u mozak svoj sopstveni narod. Inače ovo što pišeš o nemačkoj propagandi je istina, ali je i generalizovanje, jer nemački nacionalisti, kao i komunisti nikada se nisu slagali sa potezima zvanične nemačke vlasti, kao i danas.
Nemački narod je morao da se odrekne dobrog dela nacionalnog identiteta u mnogo većoj meri nego što svi mi ovde na Balkanu trpimo gušenje naših nacionalnih sloboda. Svaki akt nemačkog patriotizma je uvek dočekan na nož (to je po defoltu hitlerov nacizam, kao da su Nemci postali nacionalno svesni tek za vreme firera) od strane nemačkih neoliberala i islamista čiji se nacionalistički i verski fanatizam toleriše. To whiteone ne treba vam schwabsko saveznishtvo, ni americko a ne daj bozhe englesko i izraelsko.Mrzish muslimane a volish ruse a ti isti rusi najveci prijatelji tih muslimana.Mrzish muslimane a drzhao si sadamove i gadafove migove u beogradu sa kojih si bombardiro hrvate katolike i muslimane iz bosne.Dana kada je nato bombardiro beograd prvo shta je pogodio bili su 43 aviona koje su dali pod najam sadam i gadafi ali bezpllatno da srbija udara po svojim neprijateljima.A ko su billi srpski neprijatelji.Njihova braca muslimani.Polla srbije najzheshceg radikallnog islamistu bin lladena od mile zvali MILLADIN.I to samo sta lludak pedofil i krvnik neduzhnih ljudi je udarao po jenkije nashe najvece saveznike.Podrzhavao si islamistu protiv hristijana.I to 90% srpskih veliko hristijana.I danas kada su ti sve karte pale u vodi uzeo si krst na ledja i propovedash nam tu nekakva sranja o najvecem hristijanskom neprijatelju islamu. Pope ti jedan krst ja cu dest krstova da stavim na ledja, al ti kosovo ne dam.Granica ti je kod crvene jabuke.Ja cu i sa hristijanima da se druzhim i sa islamistima.I sa ateistima i sa pederima, pa cak i sa samim sotonom cu da napravim koaliciju al ti kosovo necesh vlladati.DARDANIJA JE MOJA SVETINJA.Billa tu razna carstva sve odoshe u nepovrat. Savezništvo sa zapadnom Evropom nam i tek kako treba, ali da bi se sa vama islamistima obračunali nije potrebno, dovoljno je da se ne mešaju. Ali u bliskoj budućnosti mi ćemo biti u savezu. Mi smo čak i 90ih imali odlične veze sa desničarima iz Francuske Le Penom, a kasnije Strahe, Oskar Freysinger itd. Što se tiče Sadama i posebno Gadafija, oni su bili sekularni muslimani koji su održavali nezavisnost tih zemalja, a kada je u pitanju Libija, tu je Gadafi stvorio mali raj za te ljude, imali su standard, soc. zaštitu i nezavisnot, a šta se sada dešava u Iraku o Libiji, ubijaju se medjusobno muslimani svaki dan, to je postala normalna pojava. Čak i Velja Ilić umalo nije stradao pre neki dan kada je bio u poseti Iraku, ali kaže tamo je sasvim normalna pojava da negde pukne bomba. Za vreme rata bilo je svega i svačega, pa jesu li bosanski muslimani ratovali izmedju sebe. Amerika nije izdala nas, američke patriote znaju šta se dešava na Balkanu, ali američka administracija je nešto drugo i teško vama kada se kunete u tu lopovsku bagru, jer će vas uskoro pustiti niz vodu kao iskorišćeni toalet papir. Možeš si već stupio u savez sa satanom, ali to nisu S.A.D., ali hrišćanske zemlje pripadaju Hrišćanima i pre ili kasnije svaka ptica će odleteti svoj jatu. Vatikan nije priznao tvoju dzihad državu kosovo. Ekstremni katolici iz zapadne Evrope podržavaju Srbe i smatraju nas najvećim borcima protiv islamizma. Možeš da podrivaš hrišćansko-hrišćanske dijaloge koliko god želiš, ali ti i tvoji hibridi u bih ste deo problema, a ne deo rešenja.
|
|
Vrh |
|
 |
sokoli
|
Naslov: Re: Da li podržavate nezavisnost Kosova ? Postano: 16 lip 2013, 16:19 |
|
|
Whiteone je napisao/la: sokoli je napisao/la: To whiteone ne treba vam schwabsko saveznishtvo, ni americko a ne daj bozhe englesko i izraelsko.Mrzish muslimane a volish ruse a ti isti rusi najveci prijatelji tih muslimana.Mrzish muslimane a drzhao si sadamove i gadafove migove u beogradu sa kojih si bombardiro hrvate katolike i muslimane iz bosne.Dana kada je nato bombardiro beograd prvo shta je pogodio bili su 43 aviona koje su dali pod najam sadam i gadafi ali bezpllatno da srbija udara po svojim neprijateljima.A ko su billi srpski neprijatelji.Njihova braca muslimani.Polla srbije najzheshceg radikallnog islamistu bin lladena od mile zvali MILLADIN.I to samo sta lludak pedofil i krvnik neduzhnih ljudi je udarao po jenkije nashe najvece saveznike.Podrzhavao si islamistu protiv hristijana.I to 90% srpskih veliko hristijana.I danas kada su ti sve karte pale u vodi uzeo si krst na ledja i propovedash nam tu nekakva sranja o najvecem hristijanskom neprijatelju islamu. Pope ti jedan krst ja cu dest krstova da stavim na ledja, al ti kosovo ne dam.Granica ti je kod crvene jabuke.Ja cu i sa hristijanima da se druzhim i sa islamistima.I sa ateistima i sa pederima, pa cak i sa samim sotonom cu da napravim koaliciju al ti kosovo necesh vlladati.DARDANIJA JE MOJA SVETINJA.Billa tu razna carstva sve odoshe u nepovrat.
Savezništvo sa zapadnom Evropom nam i tek kako treba, ali da bi se sa vama islamistima obračunali nije potrebno, dovoljno je da se ne mešaju. Ali u bliskoj budućnosti mi ćemo biti u savezu. Mi smo čak i 90ih imali odlične veze sa desničarima iz Francuske Le Penom, a kasnije Strahe, Oskar Freysinger itd. Što se tiče Sadama i posebno Gadafija, oni su bili sekularni muslimani koji su održavali nezavisnost tih zemalja, a kada je u pitanju Libija, tu je Gadafi stvorio mali raj za te ljude, imali su standard, soc. zaštitu i nezavisnot, a šta se sada dešava u Iraku o Libiji, ubijaju se medjusobno muslimani svaki dan, to je postala normalna pojava. Čak i Velja Ilić umalo nije stradao pre neki dan kada je bio u poseti Iraku, ali kaže tamo je sasvim normalna pojava da negde pukne bomba. Za vreme rata bilo je svega i svačega, pa jesu li bosanski muslimani ratovali izmedju sebe. Amerika nije izdala nas, američke patriote znaju šta se dešava na Balkanu, ali američka administracija je nešto drugo i teško vama kada se kunete u tu lopovsku bagru, jer će vas uskoro pustiti niz vodu kao iskorišćeni toalet papir. Možeš si već stupio u savez sa satanom, ali to nisu S.A.D., ali hrišćanske zemlje pripadaju Hrišćanima i pre ili kasnije svaka ptica će odleteti svoj jatu. Vatikan nije priznao tvoju dzihad državu kosovo. Ekstremni katolici iz zapadne Evrope podržavaju Srbe i smatraju nas najvećim borcima protiv islamizma. Možeš da podrivaš hrišćansko-hrišćanske dijaloge koliko god želiš, ali ti i tvoji hibridi u bih ste deo problema, a ne deo rešenja. Pope olladi.Mrzish muslimane a cenish gadafija.Volish da se muslimani ubijaju medju sebe a sa druge strane kudish americku administraciju shta sjebashe gadafija i oni se sada medjusobno ubijaju pa ti je krivo zbog toga..Pope ti ne znash shta pricash ne mozhesh da se postavish shta zhelish.Ne znash shta hocesh i meni ne pada na pamet da se sa tobom raspravljam.Pa od sad pa nadalje pope imash ovakve odgovore: ................................................................... A kad budesh imo dovoljno sille i novaca mozhemo opet da ratujemo za kosovo
|
|
Vrh |
|
 |
bura
|
Naslov: Re: Da li podržavate nezavisnost Kosova ? Postano: 16 lip 2013, 21:52 |
|
|
Ne, (nazalost ne). Kosovo je ipak Srbija.. 
|
|
Vrh |
|
 |
Whiteone
|
Naslov: Re: Da li podržavate nezavisnost Kosova ? Postano: 21 lip 2013, 19:40 |
|
|
Citat: A kad budesh imo dovoljno sille i novaca mozhemo opet da ratujemo za kosovo Mi sa vama nikada nismo ratovali. Vi ne postojite kao oružana sila. Mi smo ratovali protiv natoa kada je u pitanju Kosovo i Metohija. Kada ode nato, odnosno promeni stranu, počistićemo vas bez problema. Vi ste poslednji sišli sa drveta.
|
|
Vrh |
|
 |
sokoli
|
Naslov: Re: Da li podržavate nezavisnost Kosova ? Postano: 21 lip 2013, 23:45 |
|
|
Her doch mal uf man.Wen du miche hasches dan gosch go pisle.Ti josh uvjek zhivish na drvetu pa nishta
|
|
Vrh |
|
 |
Whiteone
|
Naslov: Re: Da li podržavate nezavisnost Kosova ? Postano: 24 lip 2013, 22:42 |
|
|
|
Vrh |
|
 |
rastko
|
Naslov: Re: Da li podržavate nezavisnost Kosova ? Postano: 11 srp 2013, 03:15 |
|
|
sokoli je napisao/la: rastko je napisao/la: Sokoli priznanje Hrvata razumem,od njih ocekivat da imaju obraz zahteva puno strpljenja ali objasni nesto ,Turci nece da daju Kurdama zemlju,koja ionako nije Turska ,pobili su Armene samo sto su naculi da ovi oce da se oslobode iz Turske tamnice (autohoni narod)a priznaju Kosovo oteto od tude zemlje,od naroda koji je kao peta kolona ubijao starosedeoce Sta ti o tome mislis Na stranu Americki plotuni i bezbozni "islamski vernici" koji se odricu morala a tim i samog Boga Pa znate gospodine u pocetku vasheg posta covek mora da oseti provokaciju i bezobraztnost i da te jednostavno ignorishe kao nevrednog pazhnje.Ali vi srbi to svatate kao nemoc i nesposobnost sugovornika.Zato protiv svoje volje sam prinudjen da se upushtam u tako niske diskusije.pa idemo redom cu da citiram neke tvoje reci da se bolje razumijemo. citat: Sokoli priznanje Hrvata razumem,od njih ocekivat da imaju obraz zahteva puno strpljenja. Od njih da ocekujesh da oni imaju obraz. A cime se hranite vi gospodine citat:ali objasni nesto ,Turci nece da daju Kurdama zemlju,koja ionako nije Turska ,pobili su Armene samo sto su naculi da ovi oce da se oslobode iz Turske tamnice (autohoni narod) Veoma prosto gospodine.Kako vi objashnjavate same sebe.Necete da date kosovo koje ionako nije vashe, necete da vratite bugarima cijellu timocku krajinu sa sve dimitrovgrad kojima ste uz pomoc ruskog krala sillom oteli. pobili ste ili izgonili toliko njemaca hrvata i madjara iz vojvodine samo shta su hteli da se osllobode srpske cizme. vi ste josh gori od njih a bez obraza i srama optuzhujete turke.Pa vi se u nicim ne razlikujete od njih.A kada ste isti vi poznajete takvu fillozofiju pa nam je mozhesh objasniti. citat:Na stranu Americki plotuni i bezbozni "islamski vernici" koji se odricu morala a tim i samog Boga. Tu necu da udjem u polemike.Jedino mogu da ti neshto kazhem.Kad bi imo vllast u ruke Tebi i takvima kao ti bi zabranio zakonom da upotrijebe rijec BOG Ti si se malo izgubio. Ja nikog ne provociram,ignorisem niti sam "bezobrazan". Po Hrvatskoj mitoligiji su se Srbi doselili tokom Turske vladavine(predpostavimo da je tako iako se Srbi spominju u istom periodu ko Hrvati)Srbi su ginuli ko plevlje kao seljaci"dobrovoljci" braneci Hrvate od Turaka-Albanci su bili asistenti Turka.....nad Srbima su vrseni zlocini tokom ww2-Albanci su vrsili zlocine tokom ww2 i posle njega uz Hrvatsku dozvolu.....posle ww2 su Srbi seljeni od Hrvata iz Kraine-Albanci su naseljavani na Kosovo od Hrvata.......Hrvati se pozivaju na ugovore medu kojima je i Banditorova komisija kad je u pitanj razgranicavanje sa Srbijom ali ne kad je u pitanju Kosovo Jel to nije Bezobrazno? Cekaj Kosovo nije nase zato sto smo Sloveni a Bosna nije nasa zato sto smo Vlaje,Srbija onda nije zato sto smo Iliri a Vojvodina sto smo gore verovatno Germani dogovorite se malo sa Bosnjacima ovako je malo apsurdno Sto se ovog o Bugarima tice vidi Bugari su i danas u Srbiji ,skoro pola Srbije je i danas nastanjeno Bugarima ,niko ih nije tero da se isele da je neko hteo sta bi u Srbiji ostalo leziljebovici iz Crne Gore i Hercegovine ,prodani Cincari i neki drugi ,niko nije ni mogo jel su oni ucestvovali u svim Srpskim ustancima a i platili su danak u borbi protiv Bugara ili "otimacini" kako ti to nazivas jel tamo gde su Bugari ubijali Srba bas nije ni bilo sem sa njima Vidi mi smo proterali toliko Hrvata iz Vojvodine ?Iz Hrtkovca?De ne glupiraj se bas toliko Mi smo proterali Nemce i Madjare kad 1918,kad smo zadni put imali drzavu odkud ih onda noliko 1941 (raste ti nos ne samo da su imali skolstvo vec i samostalno sudstvo do pocetka ww2) ili je Tito protero Nemce da bi napravio mesta za Srbe koje je namerio iz Hrvatske naseliti,sto se Madjara tice pun ih je komsiluk ,odkud ih toliko kad ih proterasmo,zasto su se samo Madjari javljali da dobrovoljno sluze za tu drzavu sto ih terorise dok Srba dobrovoljaca bas nisam puno vidijo Nisi odgovorio na pitanje , A ako necemo na stranu te vernike ,eto pre par dana su napali djecu u skoli u Africi svaka cast onda su tvoga morala
|
|
Vrh |
|
 |
Tulkas
|
Naslov: Re: Da li podržavate nezavisnost Kosova ? Postano: 11 srp 2013, 08:11 |
|
|
Sto ga ti nasra sv savo, al ne cudi od takvih kao ti
_________________ Serbian are nationalists. It is impossible to argue with Serbians because they are without understanding. Since they respect only force, the same method should be used when dealing with them."
|
|
Vrh |
|
 |
rastko
|
Naslov: Re: Da li podržavate nezavisnost Kosova ? Postano: 11 srp 2013, 22:47 |
|
|
Tulkas je napisao/la: Sto ga ti nasra sv savo, al ne cudi od takvih kao ti Sve sto sam napiso je izuzetno tolerantno i realno,cak mozes primetiti i izuzetno veliku porciju medjunacionalne ljubavi,jedino sto volim da preskocim ponesto sto mi neprija
|
|
Vrh |
|
 |
Ceha
|
Naslov: Re: Da li podržavate nezavisnost Kosova ? Postano: 12 srp 2013, 15:52 |
|
|
Odgovor je u konačnici da, iako mislim da su Srbi trebali dobiti svoj dio na sjeveru. Samo izdvajanje Kosova iz SR je u principu prilično kontravezno, no opet, da se nastavilo kako je počelo, na kraju bi predsjednik Srbije bio Albanac 
|
|
Vrh |
|
 |
Bagulin
|
Naslov: Re: Da li podržavate nezavisnost Kosova ? Postano: 13 srp 2013, 14:08 |
|
Pridružen/a: 21 sij 2012, 13:18 Postovi: 1134 Lokacija: Res Publica Croatia - Unio Europaea
|
bura je napisao/la: Ne, (nazalost ne). Kosovo je ipak Srbija..  aha ... kosovo je "srbija" taman onoliko koliko je npr. banja luka "hrvatska"!
|
|
Vrh |
|
 |
Bagulin
|
Naslov: Re: Da li podržavate nezavisnost Kosova ? Postano: 13 srp 2013, 14:12 |
|
Pridružen/a: 21 sij 2012, 13:18 Postovi: 1134 Lokacija: Res Publica Croatia - Unio Europaea
|
Tulkas je napisao/la: Sto ga ti nasra sv savo, al ne cudi od takvih kao ti sto jest - jest ... nadaren je rastko za veleprosere.
|
|
Vrh |
|
 |
Whiteone
|
Naslov: Re: Da li podržavate nezavisnost Kosova ? Postano: 13 srp 2013, 20:26 |
|
|
Bagulin je napisao/la: bura je napisao/la: Ne, (nazalost ne). Kosovo je ipak Srbija..  aha ... kosovo je "srbija" taman onoliko koliko je npr. banja luka "hrvatska"! Niste ni vi držali Knin, Vukovar i dobar deo teritorije tokom 90ih, pa niste rekli, ''pošto tamo nema Hrvata to više nije Hrvatska, nego Srbija''. Iz mnogih Hrvata govori zluradost, a ne realnost. Naš cilj je da oslobodimo Kosovo i Metohiju, pomognemo braći Makedoncima da oslobode deo Makedonije, kao i braći Crnogorcima. I mi bi mogli da budemo zluradi pa da kažemo, neka i njima se desi kosovo, ali to nije hrišćanski. To bi bio više islamski akt mržnje i zluradosti. U tom balkanskom savezu vidim i braću Bugare i Grke, ali i Hrvate iz HB koji takodje moraju da se izvuku iz kandzi islamskih zveri. Balkan bi danas bio rešeno pitanje, da nije islamskog faktora, koji kroz ekstremno delovanje šiptara, bošnjaka i ostalih muslimana, prete da ponovo zapale bure baruta. Ničija sveća nije gorela do zore, šiptari igraju na sve, umesto da su prihvatili kompromis podele. Ovako nama ostaje da čekamo i da lobiramo na zapadu i da jednog dana uradimo ono što su oni uradili nama. Da ih nema. Sa druge strane život sa drugim muslimanima je moguć.
|
|
Vrh |
|
 |
storaB
|
Naslov: Re: Da li podržavate nezavisnost Kosova ? Postano: 13 srp 2013, 20:44 |
|
Pridružen/a: 16 sij 2013, 14:46 Postovi: 8185 Lokacija: Republic of Srpska
|
sve u svemu ona proročanstva o 2025oj i novom velikom međunarodnom vojnom sukobu na tlu Balkana iz dana u dan djeluje sve realnije, ono što ne valja za nas Srbe je period do tad jer nam prijeti svaka vrsta nemorala i otuđenja, primanja svega lošeg i odustajanja od mnogo dobrih stvari,ali ako je za utjehu nakon tog rata konačno ćemo se riješiti svih nedaća i problema,za vijek i vijekova,a šiptarije neće biti ne kao nacionalne manjine,već kao naroda.
_________________ [img]https://oi39.tinypic.com/f21vf4.jpg[/img]
|
|
Vrh |
|
 |
Lebowski
|
Naslov: Re: Da li podržavate nezavisnost Kosova ? Postano: 13 srp 2013, 22:29 |
|
|
Najebaćete svi ako opet započnete kakav rat.
|
|
Vrh |
|
 |
Bagulin
|
Naslov: Re: Da li podržavate nezavisnost Kosova ? Postano: 13 srp 2013, 23:09 |
|
|
Whiteone je napisao/la: Bagulin je napisao/la: aha ... kosovo je "srbija" taman onoliko koliko je npr. banja luka "hrvatska"!
Niste ni vi držali Knin, Vukovar i dobar deo teritorije tokom 90ih, pa niste rekli, ''pošto tamo nema Hrvata to više nije Hrvatska, nego Srbija''. Iz mnogih Hrvata govori zluradost, a ne realnost. Naš cilj je da oslobodimo Kosovo i Metohiju, pomognemo braći Makedoncima da oslobode deo Makedonije, kao i braći Crnogorcima. I mi bi mogli da budemo zluradi pa da kažemo, neka i njima se desi kosovo, ali to nije hrišćanski. To bi bio više islamski akt mržnje i zluradosti. U tom balkanskom savezu vidim i braću Bugare i Grke, ali i Hrvate iz HB koji takodje moraju da se izvuku iz kandzi islamskih zveri. Balkan bi danas bio rešeno pitanje, da nije islamskog faktora, koji kroz ekstremno delovanje šiptara, bošnjaka i ostalih muslimana, prete da ponovo zapale bure baruta. Ničija sveća nije gorela do zore, šiptari igraju na sve, umesto da su prihvatili kompromis podele. Ovako nama ostaje da čekamo i da lobiramo na zapadu i da jednog dana uradimo ono što su oni uradili nama. Da ih nema. Sa druge strane život sa drugim muslimanima je moguć. prvo .... postoje realnosti ... stoljetne i one današnje .... drugo .... ako je tko zapalio bačvu baruta to ste onda vi napravili 1991. zavrtili ste krvavo kolo i sjebali čitave generacije ljudi, a nije trebalo .... treće ... samo nemojte o "braći" .... života ti .... svatko tko je s vama u "bratstvu" bio pobježe od vas glavom bez obzira ... četvrto ... što se mene tiče čekajte i tisuću godina ... možete i dvije .... peto - nabijem ti "balkan" na onu stvar.
|
|
Vrh |
|
 |
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 34 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|