|
|
Stranica: 3/4.
|
[ 81 post(ov)a ] |
|
| Autor/ica |
Poruka |
|
Bobovac
|
Naslov: Re: Danas je Dan Postano: 29 stu 2021, 19:50 |
|
Pridružen/a: 24 ruj 2009, 10:09 Postovi: 28327 Lokacija: Heartbreak Hotel
|
|
Glupe li teme... Kao i njen postavljač.
_________________ "Uzalud vam sav tisak i sve radio postaje, našim srcima nikad nećete ovladati", nadbiskup Alojzije Stepinac, Zagreb, 1942.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
ObjektivnaPublika
|
Naslov: Re: Danas je Dan Postano: 29 stu 2021, 19:51 |
|
Pridružen/a: 10 svi 2021, 23:26 Postovi: 2480 Lokacija: Sarajevo
|
novovrijeme je napisao/la: turbotakija je napisao/la: Zato sto bi ih radje rusio. Ko i crkvetine. Nećeš Mujo rušiti crkve u Evropi. Ne ne. Nana 1:0 crkva Evropa se vraca kjafirstvu pravom, nema mjesta religijama starim 2000 godina
_________________ High Mobility Anti russian System
|
|
| Vrh |
|
 |
|
turbotakija
|
Naslov: Re: Danas je Dan Postano: 29 stu 2021, 20:01 |
|
|
novovrijeme je napisao/la: turbotakija je napisao/la: Zato sto bi ih radje rusio. Ko i crkvetine. Nećeš Mujo rušiti crkve u Evropi. Ne ne. Slijedeci put kad preuzmemo ne pravimo vise stale od toga vec odma rusimo ko mladicevi zlikovci.
_________________ fakofbolan nema krsta bez tri prsta
|
|
| Vrh |
|
 |
|
turbotakija
|
Naslov: Re: Danas je Dan Postano: 29 stu 2021, 20:01 |
|
|
|
Fata nana je najveci komunista na Balkanu. Aferim.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Evoimene
|
Naslov: Re: Danas je Dan Postano: 29 stu 2021, 20:02 |
|
|
turbotakija je napisao/la: joe enter je napisao/la: A pretpostavljam da se slažeš sa time da su u Jugoslaviji moralo ustavno odrediti 6 država u državi gde je svaka republika mogla imati pravo na nezavisnost demokratskim glasanjem??
Kraljevina Jugoslavija je propala upravo zbog toga što kralj nije dozvolio nacionalne države u državi jer to je automatski značilo da će se Jugoslavija raspasti prvom prilikom , a svi narodi osim Srba su hteli svoju državu što se uspostavilo tačnim.
Ispada da su moji preci partizani se borili za nezavisnu BiH,Hrvatsku,Makedoniju,..a ne za Jugoslaviju , i zato mislim da su bili najveći naivci i budale što su ikada pomislili da sa Hrvatima,Muslimanima treba išta imati zajedničko. Ljudi koji su dali najviše žrtava u NOB-u su Srbi iz BiH , ali danas njihovi preci se udaraju po čelu govoreći "Deda šta nam je ovo trebalo".
Udaraju se po celu unuci koji su razjebali istu tu Jugoslaviju. Necemo se valjda praviti da nije Slobo sjebo Stambolica, da nije bilo udara na bankovni sistem SFRJ, da nije .... da nije ... da nije.. Svaka cast tvojim precima. I mojim. Onim koji su ucestvovali u stvaranju SFRJ. A oni koji su je razjebali, njima se najebem demokraCKe majke retrospektivno bez obzira na vEROispoVEst. Imate vi u Bosni mini Jugu i vidim super vam ide. Bratstvo, jedinstvo, ravnopravnost i sve po redu.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Grobar
|
|
Pridružen/a: 21 ruj 2020, 20:42 Postovi: 7637 Lokacija: Serbian World
|
turbotakija je napisao/la: Slijedeci put kad preuzmemo ne pravimo vise stale od toga vec odma rusimo ko mladicevi zlikovci. Sledeći put nemoj da bežiš iz Bosne, pa možda i preuzmete nešto.
_________________ Vlasi se dosetili...
|
|
| Vrh |
|
 |
|
turbotakija
|
|
|
Bobovac je napisao/la: Glupe li teme... Kao i njen postavljač. Postavljacu su vec u osnovnoj konstatirali nadprosjecnu inteligenciju. Ne nasoj, vec svapskoj.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
turbotakija
|
Naslov: Re: Danas je Dan Postano: 29 stu 2021, 20:04 |
|
|
Grobar je napisao/la: turbotakija je napisao/la: Slijedeci put kad preuzmemo ne pravimo vise stale od toga vec odma rusimo ko mladicevi zlikovci. Sledeći put nemoj da bežiš iz Bosne, pa možda i preuzmete nešto. Ne ne ne pobrko si i vrijeme i prostor zatupljena budalo. Ja mislio na cetrespetu.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
turbotakija
|
Naslov: Re: Danas je Dan Postano: 29 stu 2021, 20:05 |
|
|
|
I nisam ja pobjego vec me doktor Kornjaca poslo na doskolavanje u inozemstvo.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Grobar
|
Naslov: Re: Danas je Dan Postano: 29 stu 2021, 20:07 |
|
|
turbotakija je napisao/la: Grobar je napisao/la:
Sledeći put nemoj da bežiš iz Bosne, pa možda i preuzmete nešto.
Ne ne ne pobrko si i vrijeme i prostor zatupljena budalo. Ja mislio na cetrespetu. Pa vi ste u WWII nosili fesove sa U na kockastoj tintari. Izgleda da ti Švabe nisu postavljale pitanja iz WWII na tom testu.. :)
|
|
| Vrh |
|
 |
|
turbotakija
|
Naslov: Re: Danas je Dan Postano: 29 stu 2021, 20:07 |
|
|
|
A niko malu da prokomentarise, sto opet i vise nego potvrdjuje moju teoriju da ovaj forum privlaci uglavnom matote fegete.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Grobar
|
Naslov: Re: Danas je Dan Postano: 29 stu 2021, 20:08 |
|
|
|
Mala je skupljačića pregleda glupančiću.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
turbotakija
|
Naslov: Re: Danas je Dan Postano: 29 stu 2021, 20:09 |
|
|
Grobar je napisao/la: turbotakija je napisao/la:
Ne ne ne pobrko si i vrijeme i prostor zatupljena budalo. Ja mislio na cetrespetu.
Pa vi ste u WWII nosili fesove sa U na kockastoj tintari. Izgleda da ti Švabe nisu postavljale pitanja iz WWII na tom testu.. :) Moji su bili partizani zbiru cetnicki. Ili barem veci dio. Djeedu je petokraka na spomeniku a ne polumjesec.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
turbotakija
|
Naslov: Re: Danas je Dan Postano: 29 stu 2021, 20:09 |
|
|
|
Ee jer mislim na meko „dz“
|
|
| Vrh |
|
 |
|
turbotakija
|
Naslov: Re: Danas je Dan Postano: 29 stu 2021, 20:11 |
|
|
Grobar je napisao/la: Mala je skupljačića pregleda glupančiću. Daaa…iiiii???
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Grobar
|
Naslov: Re: Danas je Dan Postano: 29 stu 2021, 20:11 |
|
|
turbotakija je napisao/la: Grobar je napisao/la: Pa vi ste u WWII nosili fesove sa U na kockastoj tintari. Izgleda da ti Švabe nisu postavljale pitanja iz WWII na tom testu.. :)
Moji su bili partizani zbiru cetnicki. Ili barem veci dio. Djeedu je petokraka na spomeniku a ne polumjesec. Onda su tvoji u onih 2% muslimančiča partizana. Ostalih 98% su bili četnici i ustaše.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
turbotakija
|
Naslov: Re: Danas je Dan Postano: 29 stu 2021, 20:13 |
|
|
Evoimene je napisao/la: turbotakija je napisao/la:
Udaraju se po celu unuci koji su razjebali istu tu Jugoslaviju.
Necemo se valjda praviti da nije Slobo sjebo Stambolica, da nije bilo udara na bankovni sistem SFRJ, da nije .... da nije ... da nije..
Svaka cast tvojim precima. I mojim. Onim koji su ucestvovali u stvaranju SFRJ. A oni koji su je razjebali, njima se najebem demokraCKe majke retrospektivno bez obzira na vEROispoVEst.
Imate vi u Bosni mini Jugu i vidim super vam ide. Bratstvo, jedinstvo, ravnopravnost i sve po redu. Olosh preuzeo 1990. i od tad je KAPAK. Slucajno? Ne. Ljudi vam masovno umiru. Pogotovo po Srbiji i Bosni. Dje vam drzava? Dje Vucic, dje Bakir..Covic?? SFRJ iskorijenila variolu za 2 mjeseca!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
turbotakija
|
Naslov: Re: Danas je Dan Postano: 29 stu 2021, 20:14 |
|
|
Grobar je napisao/la: turbotakija je napisao/la:
Moji su bili partizani zbiru cetnicki. Ili barem veci dio. Djeedu je petokraka na spomeniku a ne polumjesec.
Onda su tvoji u onih 2% muslimančiča partizana. Ostalih 98% su bili četnici i ustaše. Cetnik??
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Grobar
|
Naslov: Re: Danas je Dan Postano: 29 stu 2021, 20:16 |
|
|
|
Te jebo.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Evoimene
|
Naslov: Re: Danas je Dan Postano: 29 stu 2021, 20:22 |
|
|
turbotakija je napisao/la: Evoimene je napisao/la: Imate vi u Bosni mini Jugu i vidim super vam ide. Bratstvo, jedinstvo, ravnopravnost i sve po redu. Olosh preuzeo 1990. i od tad je KAPAK. Slucajno? Ne. Ljudi vam masovno umiru. Pogotovo po Srbiji i Bosni. Dje vam drzava? Dje Vucic, dje Bakir..Covic?? SFRJ iskorijenila variolu za 2 mjeseca! Pokušavam reći da je svuda sve isto. Što bi rekli sjaši Murta da uzjaši Kurta. Uvek isti probemi samo drugi ljudi. A već sam alergičak kako smo mi balkanci smeće a zapad civilizacija. Jesu u civilizaciji rešili koronu? Neki dan čitam kako u Nemačkaj grade neki tunel ili nešpta slično pa sa predviđenih 3 milijarde se popelo na 8 i još nije završeno a od 2 zviždača jedan dobio otkaz a drugi ne daje izjave.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
turbotakija
|
Naslov: Re: Danas je Dan Postano: 29 stu 2021, 20:38 |
|
|
Grobar je napisao/la: Te jebo. Peder?
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Grobar
|
Naslov: Re: Danas je Dan Postano: 29 stu 2021, 22:02 |
|
|
|
Si ti.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Graničar18
|
Naslov: Re: Danas je Dan Postano: 29 stu 2021, 22:35 |
|
|
Dr. Van Nostrand je napisao/la: Jasno mi je zašto krezuba mahalska sirotinja pati za Jugoslavijom, ali zašto Srbi žale za Jugoslavijom? Čega je to bilo u SFRJ, a nema u Vučićevoj Srbiji ili u Dodikovoj RS? Ja kao Srbin potomak krajiških partizana se srdačno zahvaljujem Hrvatima što su uništili Jugoslaviju. Usput i u mom kraju je oko dana republike bio svinjokolj,sve mirisalo na kobasice i čvarke.
_________________ Što nam prijete silom,pa neka izvole nisu Srbi turci,da alaha mole
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Graničar18
|
Naslov: Re: Danas je Dan Postano: 29 stu 2021, 22:40 |
|
|
turbotakija je napisao/la: I nisam ja pobjego vec me doktor Kornjaca poslo na doskolavanje u inozemstvo. Još mu nisi zahvalio ? Kad misliš ? Da nije bilo njega sad bi živio u mraku !
_________________ Što nam prijete silom,pa neka izvole nisu Srbi turci,da alaha mole
|
|
| Vrh |
|
 |
|
bura
|
Naslov: Re: Danas je Dan Postano: 29 stu 2021, 22:40 |
|
|
|
Jugo, jugo kućo moja jedina. SDR @takija
|
|
| Vrh |
|
 |
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 3 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|