|
|
Stranica: 537/617.
|
[ 15420 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
Graničar18
|
Naslov: Re: Događanja u CG Postano: 12 lip 2022, 23:09 |
|
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: Vas nijedna susjedna drzava ne voli. Naprotiv! Gnušaju vas se. Zato muslimane obožavaju,i pale im kombije. Poslje dobiju i burek.
_________________ Što nam prijete silom,pa neka izvole nisu Srbi turci,da alaha mole
|
|
Vrh |
|
|
Teranova 2
|
|
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: Vas nijedna susjedna drzava ne voli. Naprotiv! Gnušaju vas se. Ne projektuj vašu hudu situaciju na nas.
|
|
Vrh |
|
|
Lucho
|
|
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: storarare je napisao/la: Šta okot **** ima ? Prvo počistite u svom dvorištu. A što okot turski ima? Nusproizvod prava prve bračne noći? Jbg, o tome ste mogli da kenjate dok nisu bile genetske analize. Mislim možete i sada da kenjate, ali je nauka pokazala šta je istina. SarajkaDjevojka je napisao/la: Vas nijedna susjedna drzava ne voli. Naprotiv! Gnušaju vas se. Sa najvećim susedima smo danas u odlilčnim odnosima, Mađarskom i Rumunijom. Takođe i sa Makedonijom, a i Grčkom sa kojom se doduše ne graničimo. Bukvalno imamo problema samo sa turskim ostacima na ovim prostorima.
|
|
Vrh |
|
|
Teranova 2
|
Naslov: Re: Događanja u CG Postano: 12 lip 2022, 23:10 |
|
|
storarare je napisao/la: Teranova 2 je napisao/la: Ceo narod im je bolestan, čast retkim izuzecima. Pa naravno kad ih rajcaju "mediji". Nije samo do medija, zločinački gen tu preovladava.
|
|
Vrh |
|
|
Teranova 2
|
Naslov: Re: Događanja u CG Postano: 12 lip 2022, 23:12 |
|
|
Ova duva lepak i to onaj najjeftiniji.
|
|
Vrh |
|
|
storarare
|
Naslov: Re: Događanja u CG Postano: 12 lip 2022, 23:12 |
|
Pridružen/a: 01 lip 2021, 10:38 Postovi: 8643 Lokacija: Tu negde
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: Vas nijedna susjedna drzava ne voli. Naprotiv! Gnušaju vas se. Mađarska i Rumija ne misle tako. Pa ni vas ne vole ,nego pomažu sirotanima. Vidim u Albaniji režu vene za ****. Pa dokle ta bošnjako- centričnost?
_________________ Popis 2022-ge 99,99%Srbendi . "Novi Pazar ,Sjenica i Tutin 99,99%high IQ Srbendi ostatak srbofilne mujage". "Preševo i Bujanovac 99,99%high IQ Srbendi ostatak srbofilni Šiptari ".
|
|
Vrh |
|
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Događanja u CG Postano: 12 lip 2022, 23:15 |
|
Pridružen/a: 29 srp 2012, 00:08 Postovi: 20758 Lokacija: među zvijezdama
|
Teranova 2 je napisao/la: storarare je napisao/la: Pa naravno kad ih rajcaju "mediji". Nije samo do medija, zločinački gen tu preovladava. Vi ćete nekom o medijima? Pa imate li stida? Na cijelom Balkanu a i šire ne postoje tako bolesni medji kao srbijanski. Vi ste leglo bolesnika i degenerika. Počevši od Pinka pa preko „Dezinformera“. A gen zločinački jedino je u vama mogao ostati. Pa vi ste princeze davati sultanima u harem. Mozes zamisliti Sta je prosjecna zena u Srbiji onda prezivljavala od ludih Turaka? I ti nekom o genu nusproizvodu?
_________________ Sarajevo ljubavi moja! Слава Україні!
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
|
Lucho
|
|
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: Ti si bosanski srbin? Tvoja zahvalnost za opstanak preko drine ide iskljucivo Turcima. Da njih nije bilo ne bi bilo ni vas. Pa ne kuzim sta seres sa ovim slikama? I ovaj na slici izgleda kao da ga Turčin sklepao u nekom pohodu? Crn i čupav. Nemam nikakve veze sa Bosnom, a ovom čoveku mogu samo da zahvalim što nas je spasio problema kakve su imali moji sunarodnici u BiH.
|
|
Vrh |
|
|
storarare
|
|
|
Graničar18 je napisao/la: SarajkaDjevojka je napisao/la: Vas nijedna susjedna drzava ne voli. Naprotiv! Gnušaju vas se. Zato muslimane obožavaju,i pale im kombije. Poslje dobiju i burek. A tek što ih u Hrvatskoj vole. . Izetbegovića ruka zaboli od davanja autograma. PriĆa se da će otac nacije dobiti ulicu u Zagrebu .
_________________ Popis 2022-ge 99,99%Srbendi . "Novi Pazar ,Sjenica i Tutin 99,99%high IQ Srbendi ostatak srbofilne mujage". "Preševo i Bujanovac 99,99%high IQ Srbendi ostatak srbofilni Šiptari ".
|
|
Vrh |
|
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Događanja u CG Postano: 12 lip 2022, 23:16 |
|
|
storarare je napisao/la: SarajkaDjevojka je napisao/la: Vas nijedna susjedna drzava ne voli. Naprotiv! Gnušaju vas se. Mađarska i Rumija ne misle tako. Pa ni vas ne vole ,nego pomažu sirotanima. Vidim u Albaniji režu vene za ****. Pa dokle ta bošnjako- centričnost? Sigurno ne misle. Ali u k. Sprdnja ste s onim picoustim *** svima.
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
|
Teranova 2
|
Naslov: Re: Događanja u CG Postano: 12 lip 2022, 23:17 |
|
|
Meni je već neprijatno koliko je ova žena glupa i zla. Ne znam kako vama.
|
|
Vrh |
|
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Događanja u CG Postano: 12 lip 2022, 23:17 |
|
|
Lucho je napisao/la: SarajkaDjevojka je napisao/la: Ti si bosanski srbin? Tvoja zahvalnost za opstanak preko drine ide iskljucivo Turcima. Da njih nije bilo ne bi bilo ni vas. Pa ne kuzim sta seres sa ovim slikama? I ovaj na slici izgleda kao da ga Turčin sklepao u nekom pohodu? Crn i čupav. Nemam nikakve veze sa Bosnom, a ovom čoveku mogu samo da zahvalim što nas je spasio problema kakve su imali moji sunarodnici u BiH. Odlicno. I ja zahvaljujem NATO-u. Nadam se reprizi i to vrlo skoro.
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Događanja u CG Postano: 12 lip 2022, 23:18 |
|
|
Teranova 2 je napisao/la: Meni je već neprijatno koliko je ova žena glupa i zla. Ne znam kako vama. Zar? Tebi oduzetoj od jeftinog vina neprijatno? Tebe da voz udari ne bi osjetila. Koga lazes?
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
|
Graničar18
|
Naslov: Re: Događanja u CG Postano: 12 lip 2022, 23:19 |
|
|
storarare je napisao/la: Graničar18 je napisao/la: Zato muslimane obožavaju,i pale im kombije. Poslje dobiju i burek. A tek što ih u Hrvatskoj vole. . Izetbegovića ruka zaboli od davanja autograma. PriĆa se da će otac nacije dobiti ulicu u Zagrebu . Ako im u prijateljskim državama pale kombije,šta li tek rade u neprijateljskim ? Al dobro,burek ostaje kao utjeha.
_________________ Što nam prijete silom,pa neka izvole nisu Srbi turci,da alaha mole
|
|
Vrh |
|
|
Lucho
|
Naslov: Re: Događanja u CG Postano: 12 lip 2022, 23:19 |
|
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: Odlicno. I ja zahvaljujem NATO-u. Nadam se reprizi i to vrlo skoro. Jbg, tako je to kad nemate svoje pa morate da zahvaljujete tuđima...
|
|
Vrh |
|
|
storarare
|
Naslov: Re: Događanja u CG Postano: 12 lip 2022, 23:20 |
|
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: Teranova 2 je napisao/la: Nije samo do medija, zločinački gen tu preovladava.
Vi ćete nekom o medijima? Pa imate li stida? Na cijelom Balkanu a i šire ne postoje tako bolesni medji kao srbijanski. Vi ste leglo bolesnika i degenerika. Počevši od Pinka pa preko „Dezinformera“. A gen zločinački jedino je u vama mogao ostati. Pa vi ste princeze davati sultanima u harem. Mozes zamisliti Sta je prosjecna zena u Srbiji onda prezivljavala od ludih Turaka? I ti nekom o genu nusproizvodu? Hayat ,Fuy TV ,TV Bir ,TV 5,Podrinje ,BHRT, TV USK,TVTK, TV Sa, MTV Igman to je što se tiče televizija. Stav ,Saff,islampress ,Bosna press ,Faktor to što se tiče elektronskih medija .
|
|
Vrh |
|
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Događanja u CG Postano: 12 lip 2022, 23:20 |
|
|
Samo što kolektivno Stbadija nije izvršila harakiri na forumu. Radi ljudskog gesta Crnogoraca. Lol
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
|
Teranova 2
|
Naslov: Re: Događanja u CG Postano: 12 lip 2022, 23:21 |
|
|
|
Vrh |
|
|
storarare
|
Naslov: Re: Događanja u CG Postano: 12 lip 2022, 23:21 |
|
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: storarare je napisao/la: Mađarska i Rumija ne misle tako. Pa ni vas ne vole ,nego pomažu sirotanima. Vidim u Albaniji režu vene za ****. Pa dokle ta bošnjako- centričnost? Sigurno ne misle. Ali u k. Sprdnja ste s onim picoustim *** svima. Ali zato je crnogorska ljubav prema vama iskrena . Vuković pita kad mogu da mu ofikare po kite .
|
|
Vrh |
|
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Događanja u CG Postano: 12 lip 2022, 23:22 |
|
|
storarare je napisao/la: SarajkaDjevojka je napisao/la:
Vi ćete nekom o medijima? Pa imate li stida? Na cijelom Balkanu a i šire ne postoje tako bolesni medji kao srbijanski. Vi ste leglo bolesnika i degenerika. Počevši od Pinka pa preko „Dezinformera“. A gen zločinački jedino je u vama mogao ostati. Pa vi ste princeze davati sultanima u harem. Mozes zamisliti Sta je prosjecna zena u Srbiji onda prezivljavala od ludih Turaka? I ti nekom o genu nusproizvodu?
Hayat ,Fuy TV ,TV Bir ,TV 5,Podrinje ,BHRT, TV USK,TVTK, TV Sa, MTV Igman to je što se tiče televizija. Stav ,Saff,islampress ,Bosna press ,Faktor to što se tiče elektronskih medija . Vi nemate konkurencije u medijskoj šizofreniji. Jednostavno nemate. A i općenito ste nezdravi kao sredine.
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
|
Graničar18
|
Naslov: Re: Događanja u CG Postano: 12 lip 2022, 23:22 |
|
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: Samo što kolektivno Stbadija nije izvršila harakiri na forumu. Radi ljudskog gesta Crnogoraca. Lol Misliš na kombi ?
|
|
Vrh |
|
|
Teranova 2
|
Naslov: Re: Događanja u CG Postano: 12 lip 2022, 23:23 |
|
|
Ode kombi ko jaje s groba,haha.
|
|
Vrh |
|
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Događanja u CG Postano: 12 lip 2022, 23:23 |
|
|
storarare je napisao/la: SarajkaDjevojka je napisao/la:
Sigurno ne misle. Ali u k. Sprdnja ste s onim picoustim *** svima.
Ali zato je crnogorska ljubav prema vama iskrena . Vuković pita kad mogu da mu ofikare po kite . Krivo vam je sto su Crnogorci ljudi i . Neka tebi daju kad Vukanu odfikare. Očigledno si poluinvalid.
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Događanja u CG Postano: 12 lip 2022, 23:24 |
|
|
Graničar18 je napisao/la: SarajkaDjevojka je napisao/la: Samo što kolektivno Stbadija nije izvršila harakiri na forumu. Radi ljudskog gesta Crnogoraca. Lol Misliš na kombi ? Mislim na kupnju kombija nakon incidenta dezerteru.
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
|
Teranova 2
|
Naslov: Re: Događanja u CG Postano: 12 lip 2022, 23:24 |
|
|
Davljenik se i za slamku hvata.
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|