|
|
Stranica: 123/617.
|
[ 15420 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
teranova
|
Naslov: Re: Događanja u CG Postano: 16 kol 2020, 18:55 |
|
|
[youtube]https://www.youtube.com/watch?time_continue=74&v=pWie_UxNy5o&feature=emb_logo[/youtube]
|
|
Vrh |
|
|
aleksije radicevic
|
Naslov: Re: Događanja u CG Postano: 16 kol 2020, 19:43 |
|
|
teranova je napisao/la: [youtube]https://www.youtube.com/watch?time_continue=74&v=pWie_UxNy5o&feature=emb_logo[/youtube] De si bre Teranova sto godina? Komentar uz video: Srbijanci usli u CG, narod ih docekao sa odusevljenjem.
_________________ Bože spasi, Bože hrani, Srpskog Kralja, srpski rod!
|
|
Vrh |
|
|
Rika sv Vida
|
Naslov: Re: Događanja u CG Postano: 16 kol 2020, 19:45 |
|
|
|
Vrh |
|
|
Agathonikos
|
Naslov: Re: Događanja u CG Postano: 16 kol 2020, 20:24 |
|
|
teranova je napisao/la: Pozdrav za moju gospođicu Teranovu, divnu Srpkinju porijeklom iz naše dične Crne Gore
|
|
Vrh |
|
|
dudu
|
Naslov: Re: Događanja u CG Postano: 16 kol 2020, 21:07 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:39 Postovi: 60246 Lokacija: DAZP HQ
|
aleksije radicevic je napisao/la: Jao koja kvalitetna sisa.
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
Vrh |
|
|
Agathonikos
|
Naslov: Re: Događanja u CG Postano: 16 kol 2020, 21:08 |
|
|
Samo mislite na vođenje ljubavi, gospodine Dudu.
|
|
Vrh |
|
|
dudu
|
Naslov: Re: Događanja u CG Postano: 16 kol 2020, 21:11 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:39 Postovi: 60246 Lokacija: DAZP HQ
|
Agathonikos je napisao/la: Samo mislite na vođenje ljubavi, gospodine Dudu. U zadnje vrijeme mi je baš pala produktivnost, opet sam u nekom djiru divljenja ženama i višesatnim seansama uživanja.
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
Vrh |
|
|
ikmandvaradtist
|
Naslov: Re: Događanja u CG Postano: 16 kol 2020, 21:25 |
|
Pridružen/a: 01 tra 2020, 15:23 Postovi: 3605 Lokacija: Clown World
|
|
Vrh |
|
|
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Događanja u CG Postano: 16 kol 2020, 21:29 |
|
Pridružen/a: 08 lis 2009, 19:58 Postovi: 37889 Lokacija: Gl. grad regije
|
Kako se vesele, a nama normalno bit na moru. Je li vam ikad palo napamet da velikohrvatite u Srbiji umjesto velikosrbijanja u Hrvatskoj? Mislim, bili bi domaći na ogromnoj obali.
_________________ Ako se ovako nastavi, a hoće, imam pametnija posla no da ispravljam krive Drine ...
|
|
Vrh |
|
|
Rika sv Vida
|
Naslov: Re: Događanja u CG Postano: 16 kol 2020, 21:34 |
|
|
Citat: A viđ' ovoga što prijeti nekakvijem čamčićima gorena... da nije to oni "Omiš" - "ratni" "brod", inače manji no čamac za spasavanje na prosječnu jahtu? E'o si ne prepa', bez majke : Pa Hrvatska ima preko 1000 otoka i mali ratni brodovi su najbolji. Inače na brodu je bitno naoružanje a ne veličina. Ne trebaju nama brodovi za plovit oceanima već za obranu hrvatskog mora s preko 1000 otoka. Spretnije je manevrirat i teže ga pogodit. Bez brige to su vrhunski brodovi. I uskoci su imali male lađe pa bili strah i trepet Mlečanima a Turci nisu smili prismrdit jadranu iako domonirali sredozemljem.
_________________ Broj učenika u osnovnim školama u USK 2013/2014 - 25,758 2023/2024 - 15,503
|
|
Vrh |
|
|
aleksije radicevic
|
Naslov: Re: Događanja u CG Postano: 16 kol 2020, 21:37 |
|
|
Junuz Djipalo je napisao/la: Kako se vesele, a nama normalno bit na moru. Je li vam ikad palo napamet da velikohrvatite u Srbiji umjesto velikosrbijanja u Hrvatskoj? Mislim, bili bi domaći na ogromnoj obali. Ne, Djipi, nije to ta prica. Nego se radi o tome da su Robi ili dudu, ili Kvaka, pricali ranije kako je strateski interes Hrvatske da Srbija nema izlaz na more, pa su zato za Mila. Dakle, Hrvatska zeli da zadrzi tu stratesku prednost i svim silama ce nastojati da Srbija ne izbije na more. Sta bi bilo paralela. Pa npr. to sto vi ne zelite da izgledate kao kifla, a mi kazemo: nas strateski interes je da vi izgledate kao kifla. Da nasa straetska prednost bude da vi ne uzgledate drugacije nego kiflasto za razliku od nas. I ond nekim cudom vi udjete u Bihacku Krajinu, postanete malo manje kiflasti, i pocnete da se veselite. A mi kazemo: Ha kako se vesele, a nama je normalno da nismo kiflasti. Eto, ne moze plasticnije.
_________________ Bože spasi, Bože hrani, Srpskog Kralja, srpski rod!
|
|
Vrh |
|
|
Agathonikos
|
Naslov: Re: Događanja u CG Postano: 16 kol 2020, 21:41 |
|
|
Hrvati imaju fetiš na more, kao da ga jedini na svijetu imaju. Gle, imamo ga i mi, a to je upravo ovo gore s fotografija, samo što mu mi ne prilazimo fetišistički jer nismo jedini na svijetu koji ga imamo.
|
|
Vrh |
|
|
Agathonikos
|
Naslov: Re: Događanja u CG Postano: 16 kol 2020, 21:55 |
|
|
Kako je prelijepa ova naša Beranka, dična Vasojevićka. Pogledajte samo to prelijepo lice, stas. Gospodine Dudu, vaše mišljenje?
|
|
Vrh |
|
|
weasel
|
Naslov: Re: Događanja u CG Postano: 16 kol 2020, 21:55 |
|
|
ikmandvaradtist je napisao/la: A viđ' ovoga što prijeti nekakvijem čamčićima gorena... da nije to oni "Omiš" - "ratni" "brod", inače manji no čamac za spasavanje na prosječnu jahtu? E'o si ne prepa', bez majke : Da vi Srbi znate nešto o moru i mornarici znali bi da Omiš nije ratni brod niti je kao takav zamišljen niti će takve zadaće provoditi. Omiš je mali patrolni brod čija je svrha obavljane zadača potrage i spašavanja, čuvanja vanjskih granica od migranata i spašavanje unesrećenih na moru. Važan dio posla će biti čuvanje našeg mora od talijanskih kočarica koje redovito vole zalutati kod nas. Omiš je naoružan u skladu i prema potrebama tih zadaća, lake strojnice i jedan pramčani top, sasvim dovoljno da se žabari uplaše. Kad budemo radili pravi ratni brod ( a hoćemo) budi siguran da će biti naoružan do zuba. Kad se ideš nekom rugati prouči malo prije nego lupiš glupost.
_________________ #Zoki 2024
Apartmanđije, uhljebi i kradeze = grobari Hrvata
|
|
Vrh |
|
|
Agathonikos
|
Naslov: Re: Događanja u CG Postano: 16 kol 2020, 22:02 |
|
|
weasel je napisao/la: Da vi Srbi znate nešto o moru i mornarici Jok, vi znate. Makneš se 20 km od obale, potpuno drugi ljudi, potpuno druga civilizacija.
|
|
Vrh |
|
|
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Događanja u CG Postano: 16 kol 2020, 22:04 |
|
|
Ostaje moje pitanje zašto ne velikohrvatite? Mnoštvo je prednosti, ne samo more.
_________________ Ako se ovako nastavi, a hoće, imam pametnija posla no da ispravljam krive Drine ...
|
|
Vrh |
|
|
ikmandvaradtist
|
Naslov: Re: Događanja u CG Postano: 16 kol 2020, 22:04 |
|
|
aleksije radicevic je napisao/la: Junuz Djipalo je napisao/la: Kako se vesele, a nama normalno bit na moru. Je li vam ikad palo napamet da velikohrvatite u Srbiji umjesto velikosrbijanja u Hrvatskoj? Mislim, bili bi domaći na ogromnoj obali. Ne, Djipi, nije to ta prica. Nego se radi o tome da su Robi ili dudu, ili Kvaka, pricali ranije kako je strateski interes Hrvatske da Srbija nema izlaz na more, pa su zato za Mila. Dakle, Hrvatska zeli da zadrzi tu stratesku prednost i svim silama ce nastojati da Srbija ne izbije na more. Sta bi bilo paralela. Pa npr. to sto vi ne zelite da izgledate kao kifla, a mi kazemo: nas strateski interes je da vi izgledate kao kifla. Da nasa straetska prednost bude da vi ne uzgledate drugacije nego kiflasto za razliku od nas. I ond nekim cudom vi udjete u Bihacku Krajinu, postanete malo manje kiflasti, i pocnete da se veselite. A mi kazemo: Ha kako se vesele, a nama je normalno da nismo kiflasti. Eto, ne moze plasticnije. tOčno! A da mi potpomažemo Muslimane kontra njih (kao oni DUDUKljane protiv nas), vrištali bi k'o Damjanov zelenko! Agathonikos je napisao/la: Hrvati imaju fetiš na more, kao da ga jedini na svijetu imaju. Gle, imamo ga i mi, a to je upravo ovo gore s fotografija, samo što mu mi ne prilazimo fetišistički jer nismo jedini na svijetu koji ga imamo. Da, oni su ubeđeni da najtraženije na "Porhub" u Srbiji nije "Milfače" već - "hrvatska obala"... Rika sv Vida je napisao/la: a Hrvatska ima preko 1000 otoka i mali ratni brodovi su najbolji. Inače na brodu je bitno naoružanje a ne veličina. Ne trebaju nama brodovi za plovit oceanima već za obranu hrvatskog mora s preko 1000 otoka. Spretnije je manevrirat i teže ga pogodit. Bez brige to su vrhunski brodovi. I uskoci su imali male lađe pa bili strah i trepet Mlečanima a Turci nisu smili prismrdit jadranu iako domonirali sredozemljem. Pa, imate li makar po 1 brod za svako ostrvo? Ili samo za 7-8 da branite? Dobro, ako vas Slovenija napadne ili CG - odbranićete ostrva... Polakote, Nelsone, polakote... jes', vala, Veneciju ste oškuljali do zadnjega Perpera kad ste im ispotapali flote da im se strva nema niđe nać'! Đe je oni Frey, e'o mu ga bratstvenik po Mitomanstvu... trebaju se udružit' pa zajedno maštat' o potapanju žabarskije nosača aviona i pravljenju od Ligurskoga mora "mare chrobaticum"...
|
|
Vrh |
|
|
weasel
|
Naslov: Re: Događanja u CG Postano: 16 kol 2020, 22:08 |
|
|
Agathonikos je napisao/la: weasel je napisao/la: Da vi Srbi znate nešto o moru i mornarici Jok, vi znate. Makneš se 20 km od obale, potpuno drugi ljudi, potpuno druga civilizacija. Da, mi znamo, Hrvatska je pomorska velesila, naši pomorci su jedni od najcjenjenijih i najpoštovanijih a Hrvatska pomorska tradicija je duga 13. stoljeća. To što ste vi brđani koji mora do 1918. nisu vidjeli nije naš problem.
|
|
Vrh |
|
|
Agathonikos
|
Naslov: Re: Događanja u CG Postano: 16 kol 2020, 22:11 |
|
|
De ba. Grci su toliko vijekova bili pod turskom okupacijom, pa im je vezanost za more jedna od najvažnijih nacionalnih crta, svejedno da li žive na ostrvima ili kontinentalnoj Grčkoj. Kod vas na 20 km od obale, drugi svijet.
|
|
Vrh |
|
|
weasel
|
Naslov: Re: Događanja u CG Postano: 16 kol 2020, 22:13 |
|
|
Agathonikos je napisao/la: De ba. Grci su toliko vijekova bili pod turskom okupacijom, pa im je vezanost za more jedna od najvažnijih nacionalnih crta, svejedno da li žive na ostrvima ili kontinentalnoj Grčkoj. Kod vas na 20 km od obale, drugi svijet. Lupaš ti sinko gluposti, na 20 km od obale nigdje ne postoji taj pomorski identitet, osim ako si na otoku, pa si okružen morem ali i to Hrvatska ima...
|
|
Vrh |
|
|
Agathonikos
|
Naslov: Re: Događanja u CG Postano: 16 kol 2020, 22:14 |
|
|
|
Vrh |
|
|
weasel
|
Naslov: Re: Događanja u CG Postano: 16 kol 2020, 22:16 |
|
|
Agathonikos je napisao/la: Postoji u Grčkoj. Postoje ljudi koji rade na moru i to je to, svako selo na moru i u unutrašnjosti se razlikuje, pa tako i u Grčkoj. Nije isti Grk sa otoka ili iz unutrašnjosti države, dakle ne lupaj. Misliš da u Hrvatskoj vlaji ne rade po morima?
|
|
Vrh |
|
|
Agathonikos
|
Naslov: Re: Događanja u CG Postano: 16 kol 2020, 22:25 |
|
|
Stipu vlaje i sezonce ba. Riječ je o vašem fetišu na more, kao da ste svi rođeni u čamcu.
|
|
Vrh |
|
|
ikmandvaradtist
|
Naslov: Re: Događanja u CG Postano: 16 kol 2020, 22:36 |
|
|
weasel je napisao/la: Hrvatska je pomorska velesila, naši pomorci su jedni od najcjenjenijih i najpoštovanijih a Hrvatska pomorska tradicija je duga 13. stoljeća. "Rule, CROmedia! CROmedia, rule the waves! Surrounding neighbourhood laughing stock craves!" Kakvi CROmedijaši ste vi, ljudi, to je neverovatno... kud nisam ranije otkrio ovaj forum, koliko sam besplatnog smeha propustio...
|
|
Vrh |
|
|
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Događanja u CG Postano: 16 kol 2020, 22:38 |
|
|
Ma nije to fetiš nego boravak. Nama je normalno bit na moru a Srbima je odlazak na more statusni simbol, kao odlazak u Austriju na skijanje u Hrvata.
Zato i pitam, zar nije logičnije željeti bit pripadnik najuspješnijeg naroda s-h govornog područja?
Zašto ne bi hrvatovali u Srbiji?
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 9 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|