|
|
Stranica: 255/617.
|
[ 15420 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
aleksije radicevic
|
Naslov: Re: Događanja u CG Postano: 17 ožu 2021, 17:54 |
|
|
Svarog je napisao/la: Ma jok , ništa lično . Ono što ja ne mogu da objasnim kod nekih ljudi , je ta neka bezmalo pa strast , sa kojom se neki političar mrzi . Znam da ih ima veliki broj koji to rade za pare , ali puno ih je i stvarno ''pregorjelih''. Previše . Iskreno imao sam i ja tu ''fazu''iz koje sam nešto naučio . Tamo negdje poslije rata , Dodika nisam mogao smisliti , smatrao sam ga velikim izdajnikom i barabom . Malte ne zrelog da se ''principuje''... A onda se on pretvorio iz ''ružnog pačeta u labuda'' , a ja nešto naučio o politici. A ja sam bio za Dodika i onda i sada! Umeo je da proceni kakva je situacija i sta je u odgovarajucem trenutku korisno za narod. Vucic i ne razmislja sta je korisno za narod, a dovoljno je samo to sto je nekulturan i nenormalan a sveprisutan na tv da ga covek ne podnosi do krajnjih granica.
_________________ Bože spasi, Bože hrani, Srpskog Kralja, srpski rod!
|
|
Vrh |
|
|
Svarog
|
Naslov: Re: Događanja u CG Postano: 17 ožu 2021, 18:18 |
|
Pridružen/a: 19 stu 2010, 11:50 Postovi: 9994 Lokacija: Banja Luka
|
aleksije radicevic je napisao/la: Svarog je napisao/la: Ma jok , ništa lično . Ono što ja ne mogu da objasnim kod nekih ljudi , je ta neka bezmalo pa strast , sa kojom se neki političar mrzi . Znam da ih ima veliki broj koji to rade za pare , ali puno ih je i stvarno ''pregorjelih''. Previše . Iskreno imao sam i ja tu ''fazu''iz koje sam nešto naučio . Tamo negdje poslije rata , Dodika nisam mogao smisliti , smatrao sam ga velikim izdajnikom i barabom . Malte ne zrelog da se ''principuje''... A onda se on pretvorio iz ''ružnog pačeta u labuda'' , a ja nešto naučio o politici. A ja sam bio za Dodika i onda i sada! Umeo je da proceni kakva je situacija i sta je u odgovarajucem trenutku korisno za narod. Vucic i ne razmislja sta je korisno za narod, a dovoljno je samo to sto je nekulturan i nenormalan a sveprisutan na tv da ga covek ne podnosi do krajnjih granica. Dodik se zayebo , to je i sam više puta priznao.. Ne procjenjujem političare po debljini usana i '' umjetničkom dojmu'' .Mnogi harizmatični koji su izgledali ko spomenik , uvalivali su nas u duboka qovna. Mislim da si definitivno lišen mogućnosti da razabereš da je Srbija prestala padati ko kamen i da mnogo šta kreće na bolje. A to što Vučić ima deblje usne od Andželine Džoli ... štaš' ... Možda da pusti brkove Stvarno misliš da je ''Vučićeva Srbija'' sve ovo vrijeme indiferentna za dešavanja u CG ? Vidiš li da je ista , velika podrška Republici Srpskoj ? PS. Pretpostavljam da ćeš pomenuti NAROD Srbije..OK , narod..ali i politika Srbije .
_________________ Sunce izlazi na Istoku . Ništa nije moćnije od ideje čije je vrijeme stiglo .
|
|
Vrh |
|
|
Lucho
|
Naslov: Re: Događanja u CG Postano: 17 ožu 2021, 18:37 |
|
|
Izraz ,,Vučićeva Srbija'' je nešto najodvratnije što sam pročitao
|
|
Vrh |
|
|
Svarog
|
Naslov: Re: Događanja u CG Postano: 17 ožu 2021, 19:06 |
|
|
Lucho je napisao/la: Izraz ,,Vučićeva Srbija'' je nešto najodvratnije što sam pročitao Pa tako se kaže , kad neko duže vlada u državi . Nego ljudi moji , srbende moje drage .. KOGA ? Dajte ime . Ko je ta srpska vertikala koja treba vladati Srbijom ? I zašto baš on ? Jebo izbore , mi ćemo ga vaspostaviti U Srpskoj u nedostatku takvih , uvode nedorađenu dječurliju poput Stanivukovića , sa tek nešto malo ''britanskih kurseva i obuke'' . Hoćemo li njega za budućeg vožda ?
_________________ Sunce izlazi na Istoku . Ništa nije moćnije od ideje čije je vrijeme stiglo .
|
|
Vrh |
|
|
Svarog
|
Naslov: Re: Događanja u CG Postano: 17 ožu 2021, 19:11 |
|
|
To je ta ''strast'', o kojoj pričam ... do istrebljnja ''druge strane '' . Braćo Srbi , pa svi smo Srbi Yebo ovo , odo malo mrdnut iz kuće
|
|
Vrh |
|
|
aleksije radicevic
|
Naslov: Re: Događanja u CG Postano: 17 ožu 2021, 19:16 |
|
|
Svarog je napisao/la: aleksije radicevic je napisao/la: A ja sam bio za Dodika i onda i sada! Umeo je da proceni kakva je situacija i sta je u odgovarajucem trenutku korisno za narod. Vucic i ne razmislja sta je korisno za narod, a dovoljno je samo to sto je nekulturan i nenormalan a sveprisutan na tv da ga covek ne podnosi do krajnjih granica.
Dodik se zayebo , to je i sam više puta priznao.. Ne procjenjujem političare po debljini usana i '' umjetničkom dojmu'' .Mnogi harizmatični koji su izgledali ko spomenik , uvalivali su nas u duboka qovna. Mislim da si definitivno lišen mogućnosti da razabereš da je Srbija prestala padati ko kamen i da mnogo šta kreće na bolje. A to što Vučić ima deblje usne od Andželine Džoli ... štaš' ... Možda da pusti brkove Stvarno misliš da je ''Vučićeva Srbija'' sve ovo vrijeme indiferentna za dešavanja u CG ? Vidiš li da je ista , velika podrška Republici Srpskoj ? PS. Pretpostavljam da ćeš pomenuti NAROD Srbije..OK , narod..ali i politika Srbije . Nije mogao Dodik nista drugo da kaze na pitanje "Zasto si nekada govorio ono, a sada ovo?". Mislim da on veruje da je oba puta postupio ispravno u skladu sa aktuelnom situacijom. Sta god ja napisao u poslendjem upisu, treba imati u vidu sve ostalo sto sam pisao, pa ce se videti da se ne radi o avovim gubicama, nego o mnogo ozbiljnijim stvarima. AV nije bio indiferentan prema desavanjima u CG, nego je radio za Mila. I zato su ga Amfilohije i Crkva sikterisali na vreme.
|
|
Vrh |
|
|
aleksije radicevic
|
Naslov: Re: Događanja u CG Postano: 17 ožu 2021, 19:18 |
|
|
Svarog je napisao/la: Lucho je napisao/la: Izraz ,,Vučićeva Srbija'' je nešto najodvratnije što sam pročitao Pa tako se kaže , kad neko duže vlada u državi . Nego ljudi moji , srbende moje drage .. KOGA ? Dajte ime . Ko je ta srpska vertikala koja treba vladati Srbijom ? I zašto baš on ? Jebo izbore , mi ćemo ga vaspostaviti U Srpskoj u nedostatku takvih , uvode nedorađenu dječurliju poput Stanivukovića , sa tek nešto malo ''britanskih kurseva i obuke'' . Hoćemo li njega za budućeg vožda ? Vuk Jeremic u Srbiji, u koaliciji sa Boskom, Lutovcem i Djilasom! Dodik ne priprema naslednika, sto mu je greska, a dobar bi bio Stevandic kao naslednik.
|
|
Vrh |
|
|
Svarog
|
Naslov: Re: Događanja u CG Postano: 17 ožu 2021, 19:29 |
|
|
aleksije radicevic je napisao/la: Svarog je napisao/la: Dodik se zayebo , to je i sam više puta priznao.. Ne procjenjujem političare po debljini usana i '' umjetničkom dojmu'' .Mnogi harizmatični koji su izgledali ko spomenik , uvalivali su nas u duboka qovna. Mislim da si definitivno lišen mogućnosti da razabereš da je Srbija prestala padati ko kamen i da mnogo šta kreće na bolje. A to što Vučić ima deblje usne od Andželine Džoli ... štaš' ... Možda da pusti brkove Stvarno misliš da je ''Vučićeva Srbija'' sve ovo vrijeme indiferentna za dešavanja u CG ? Vidiš li da je ista , velika podrška Republici Srpskoj ? PS. Pretpostavljam da ćeš pomenuti NAROD Srbije..OK , narod..ali i politika Srbije . Nije mogao Dodik nista drugo da kaze na pitanje "Zasto si nekada govorio ono, a sada ovo?". Mislim da on veruje da je oba puta postupio ispravno u skladu sa aktuelnom situacijom. Sta god ja napisao u poslendjem upisu, treba imati u vidu sve ostalo sto sam pisao, pa ce se videti da se ne radi o avovim gubicama, nego o mnogo ozbiljnijim stvarima. AV nije bio indiferentan prema desavanjima u CG, nego je radio za Mila. I zato su ga Amfilohije i Crkva sikterisali na vreme. Bome jeste . Više puta je izjavljiva da je svojevremeno bio naivan i previše vjerovao strancima . I opet ja o vučićfobiji..Stvarno ne kontaš da Srbija ( i Vučić u njoj) nije smjela da se umješa otvorenije ? Tako bi napravila medvjeđu uslugu srpskoj Crnoj Gori .
|
|
Vrh |
|
|
aleksije radicevic
|
Naslov: Re: Događanja u CG Postano: 17 ožu 2021, 19:34 |
|
|
Svarog je napisao/la: aleksije radicevic je napisao/la: Nije mogao Dodik nista drugo da kaze na pitanje "Zasto si nekada govorio ono, a sada ovo?". Mislim da on veruje da je oba puta postupio ispravno u skladu sa aktuelnom situacijom. Sta god ja napisao u poslendjem upisu, treba imati u vidu sve ostalo sto sam pisao, pa ce se videti da se ne radi o avovim gubicama, nego o mnogo ozbiljnijim stvarima. AV nije bio indiferentan prema desavanjima u CG, nego je radio za Mila. I zato su ga Amfilohije i Crkva sikterisali na vreme.
Bome jeste . Više puta je izjavljiva da je svojevremeno bio naivan i previše vjerovao strancima . I opet ja o vučićfobiji..Stvarno ne kontaš da Srbija ( i Vučić u njoj) nije smjela da se umješa otvorenije ? Tako bi napravila medvjeđu uslugu srpskoj Crnoj Gori . Pa krenuo je da se mesa otvorenije, ali ga Amfi otkacio! Problem je sto se mesao otvoreno cak i u toj manjoj meri. Trebalo je krajnje diskretno, ali on je namerno hteo otvoreno i tako da pomaze Milu da gradi pricu kako se Srbija mesa... Prozreli su ga i Crnogorci i Crkva i zato ga ne vole u CG.
|
|
Vrh |
|
|
K:M
|
Naslov: Re: Događanja u CG Postano: 17 ožu 2021, 19:48 |
|
Pridružen/a: 28 ruj 2020, 22:28 Postovi: 3749 Lokacija: Nizza, Naissus,Nis
|
Svarog je napisao/la: Lucho je napisao/la: Izraz ,,Vučićeva Srbija'' je nešto najodvratnije što sam pročitao Pa tako se kaže , kad neko duže vlada u državi . Nego ljudi moji , srbende moje drage .. KOGA ? Dajte ime . Ko je ta srpska vertikala koja treba vladati Srbijom ? I zašto baš on ? Jebo izbore , mi ćemo ga vaspostaviti U Srpskoj u nedostatku takvih , uvode nedorađenu dječurliju poput Stanivukovića , sa tek nešto malo ''britanskih kurseva i obuke'' . Hoćemo li njega za budućeg vožda ? Nećemo se sad klati.... Ali AV je bio pitoma Mi6 u Brajtonu. Posle novinar na Palama. Mama sa tv Bgd radila u američkoj ambasadi. Tata i bata ravnatelji sektora u NBS... 1% CRVENE OLIGARKIJE I DEEP STATE.... Svako od nas forumašu bi ZDRAVIJE VODIO SRB. Danas posle 3 god ISPLIVALA SMRT Cvijana. Kupao se Dunavom 5 sječnja 2018. Dno od mafijaške države.
_________________ Borac protiv ropstva i pampers pelena, koje poklanja AV, uz najjeftinije roblje
Na "sudaru" sa americkim ambasadorom Skotom https://www.youtube.com/watch?v=-FKa8RE6f-o&feature=emb_title
|
|
Vrh |
|
|
Lucho
|
Naslov: Re: Događanja u CG Postano: 17 ožu 2021, 20:01 |
|
|
Svarog je napisao/la: Lucho je napisao/la: Izraz ,,Vučićeva Srbija'' je nešto najodvratnije što sam pročitao Pa tako se kaže , kad neko duže vlada u državi . Nego ljudi moji , srbende moje drage .. KOGA ? Dajte ime . Ko je ta srpska vertikala koja treba vladati Srbijom ? I zašto baš on ? Jebo izbore , mi ćemo ga vaspostaviti U Srpskoj u nedostatku takvih , uvode nedorađenu dječurliju poput Stanivukovića , sa tek nešto malo ''britanskih kurseva i obuke'' . Hoćemo li njega za budućeg vožda ? Ne sećam se da je neko pričao ,,Tadićeva Srbija'' ili ,,Miloševićeva Srbija''. Trenutno ne znam ko bi mogao dobro da vlada Srbijom, ali je bitan preduslov da nije potomak crvenih bandita...
|
|
Vrh |
|
|
cicak
|
Naslov: Re: Događanja u CG Postano: 17 ožu 2021, 20:12 |
|
|
Onda teško jer su kmeri svoju decu rasporedili svud i za sve se pitaju
|
|
Vrh |
|
|
weasel
|
Naslov: Re: Događanja u CG Postano: 17 ožu 2021, 21:10 |
|
|
K:M je napisao/la: Svarog je napisao/la: Pa tako se kaže , kad neko duže vlada u državi . Nego ljudi moji , srbende moje drage .. KOGA ? Dajte ime . Ko je ta srpska vertikala koja treba vladati Srbijom ? I zašto baš on ? Jebo izbore , mi ćemo ga vaspostaviti U Srpskoj u nedostatku takvih , uvode nedorađenu dječurliju poput Stanivukovića , sa tek nešto malo ''britanskih kurseva i obuke'' . Hoćemo li njega za budućeg vožda ? Nećemo se sad klati.... Ali AV je bio pitoma Mi6 u Brajtonu. Posle novinar na Palama. Mama sa tv Bgd radila u američkoj ambasadi. Tata i bata ravnatelji sektora u NBS... 1% CRVENE OLIGARKIJE I DEEP STATE.... Svako od nas forumašu bi ZDRAVIJE VODIO SRB. Danas posle 3 god ISPLIVALA SMRT Cvijana. Kupao se Dunavom 5 sječnja 2018. Dno od mafijaške države. Kime još čuvaš poziciju u tamnom vilajetu? A u perecistsnu nam fali neko za voditi ministarstvo propagande ovi HDZ botovi su Očajni.
_________________ #Zoki 2024
Apartmanđije, uhljebi i kradeze = grobari Hrvata
|
|
Vrh |
|
|
ikmandvaradtist
|
Naslov: Re: Događanja u CG Postano: 18 ožu 2021, 15:45 |
|
Pridružen/a: 01 tra 2020, 15:23 Postovi: 3605 Lokacija: Clown World
|
|
Vrh |
|
|
ikmandvaradtist
|
Naslov: Re: Događanja u CG Postano: 18 ožu 2021, 22:24 |
|
|
Tu ako budu čačkali bi moglo biti rizično... A Danica Crnogorčević je ne samo stvorila Himnu Vaskrsa Srpstva u CG, već izgleda i spektakularnu Globalnu reklamu Srpstvu:
|
|
Vrh |
|
|
ikmandvaradtist
|
Naslov: Re: Događanja u CG Postano: 20 ožu 2021, 11:15 |
|
|
Nacionalna TO CG delila na sajmu u Moskvi materijal sa ucrtanom novom državom na Balkanu:
|
|
Vrh |
|
|
cicak
|
Naslov: Re: Događanja u CG Postano: 20 ožu 2021, 19:25 |
|
|
Šta je tu čudno pa Crna Gora je priznala Kosovo
|
|
Vrh |
|
|
ikmandvaradtist
|
Naslov: Re: Događanja u CG Postano: 20 ožu 2021, 20:05 |
|
|
|
Vrh |
|
|
dragan53
|
Naslov: Re: Događanja u CG Postano: 20 ožu 2021, 22:08 |
|
|
Izgleda da se raspada ova vlast u Crnoj Gori. Krivokapić je večeras sazvao sastanka i najavio rekonstrukciju Vlade. ove budale iz DF_a prijete da će blokirati sve odluke u parlamkentu. Tačno se sad vidi koliki je Mil opobjednik u Nikšiću https://novidani.com/kriza-vlasti-u-crn ... arlamentu/
|
|
Vrh |
|
|
Ajduk
|
Naslov: Re: Događanja u CG Postano: 21 ožu 2021, 12:45 |
|
Pridružen/a: 14 ožu 2021, 22:23 Postovi: 501 Lokacija: Via Militaris
|
U 2020-toj pad zaposlenosti 13,1% sa 203.545 hiljada na 176.693 U januaru 2021-e pad zaposlenosti je ogromnih čak 17,7% sa 193.423 na 159.129 https://www.monstat.org/uploads/files/B ... 21/2/3.pdfEkonomska kataklizma! Još jedna propala turistička sezona(a sva je prilika da će takva i biti) i "projekat nezavisna Milogora" je završen za sva vremena.
_________________ Grobar F4.1 standard
|
|
Vrh |
|
|
ZlatkoZG
|
Naslov: Re: Događanja u CG Postano: 21 ožu 2021, 13:20 |
|
Pridružen/a: 02 tra 2012, 19:37 Postovi: 3913 Lokacija: Τριβαλλοί
|
Ajduk je napisao/la: U 2020-toj pad zaposlenosti 13,1% sa 203.545 hiljada na 176.693 U januaru 2021-e pad zaposlenosti je ogromnih čak 17,7% sa 193.423 na 159.129 https://www.monstat.org/uploads/files/B ... 21/2/3.pdfEkonomska kataklizma! Još jedna propala turistička sezona(a sva je prilika da će takva i biti) i "projekat nezavisna Milogora" je završen za sva vremena. Ekonomske brojke u CG su jezive. Kad se odbiju što direktno a što indirektno vezani za državu tj. budžet, upitno da li ima i 100.000 ljudi u privatnom sektoru koji privređuju.
|
|
Vrh |
|
|
weasel
|
Naslov: Re: Događanja u CG Postano: 21 ožu 2021, 13:37 |
|
|
dragan53 je napisao/la: Izgleda da se raspada ova vlast u Crnoj Gori. Krivokapić je večeras sazvao sastanka i najavio rekonstrukciju Vlade. ove budale iz DF_a prijete da će blokirati sve odluke u parlamkentu. Tačno se sad vidi koliki je Mil opobjednik u Nikšiću https://novidani.com/kriza-vlasti-u-crn ... arlamentu/ Izgleda će ipak o(p)stati Crna Gora a ne Srbija 2.
_________________ #Zoki 2024
Apartmanđije, uhljebi i kradeze = grobari Hrvata
|
|
Vrh |
|
|
Ajduk
|
Naslov: Re: Događanja u CG Postano: 21 ožu 2021, 16:12 |
|
Pridružen/a: 14 ožu 2021, 22:23 Postovi: 501 Lokacija: Via Militaris
|
ZlatkoZG je napisao/la: Ajduk je napisao/la: U 2020-toj pad zaposlenosti 13,1% sa 203.545 hiljada na 176.693 U januaru 2021-e pad zaposlenosti je ogromnih čak 17,7% sa 193.423 na 159.129 https://www.monstat.org/uploads/files/B ... 21/2/3.pdfEkonomska kataklizma! Još jedna propala turistička sezona(a sva je prilika da će takva i biti) i "projekat nezavisna Milogora" je završen za sva vremena. Ekonomske brojke u CG su jezive. Kad se odbiju što direktno a što indirektno vezani za državu tj. budžet, upitno da li ima i 100.000 ljudi u privatnom sektoru koji privređuju. Možda ih i ima toliko ne znam, mada ne verujem. Ali i da ih ima toliko, bar 80% njih su direktno vezani za turizam. Tamo osim turizma, par hidrocentrala, malo stočarstva na severu i nikšićke pivare ja ne znam šta još ima? Nek' me neko podseti. Kažem još jedna propala turistička sezona i ćao. Već sada im je dug na 100%
_________________ Grobar F4.1 standard
|
|
Vrh |
|
|
zbl
|
Naslov: Re: Događanja u CG Postano: 21 ožu 2021, 16:15 |
|
|
weasel je napisao/la: dragan53 je napisao/la: Izgleda da se raspada ova vlast u Crnoj Gori. Krivokapić je večeras sazvao sastanka i najavio rekonstrukciju Vlade. ove budale iz DF_a prijete da će blokirati sve odluke u parlamkentu. Tačno se sad vidi koliki je Mil opobjednik u Nikšiću https://novidani.com/kriza-vlasti-u-crn ... arlamentu/ Izgleda će ipak o(p)stati Crna Gora a ne Srbija 2. Nema od toga ništa. Nisu se 30 godina borili za vlast da sad sve sjebu. Crna Gora i treba da opstane Ali ne onakva kakvu ti želiš .
|
|
Vrh |
|
|
ikmandvaradtist
|
Naslov: Re: Događanja u CG Postano: 21 ožu 2021, 17:24 |
|
|
zbl je napisao/la: weasel je napisao/la: Izgleda će ipak o(p)stati Crna Gora a ne Srbija 2. ne onakva kakvu ti želiš . A znamo kakvu on(i) želi(e): weasel je napisao/la: Dudukljanska bagra prebila Seada... stavljao sam njrgova videa ovde...
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 4 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|