|
|
Stranica: 335/617.
|
[ 15420 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
Grobar
|
Naslov: Re: Događanja u CG Postano: 08 vel 2021, 13:40 |
|
Pridružen/a: 21 ruj 2020, 21:42 Postovi: 7637 Lokacija: Serbian World
|
Agathonikos je napisao/la: A pri povratku u Beograd, svrati u Nikšić i guzicu obriši sa vladikom Joanikijem. Obrisaću guzicu sa ovom temom.. Iki spavaš li mirno?
_________________ Vlasi se dosetili...
|
|
Vrh |
|
|
Altomanović
|
Naslov: Re: Događanja u CG Postano: 08 vel 2021, 14:19 |
|
|
Braca Hrvati rijesite ovog vaseg franjevca
_________________ S vjerom u Boga
|
|
Vrh |
|
|
weasel
|
Naslov: Re: Događanja u CG Postano: 08 vel 2021, 14:23 |
|
|
zbl je napisao/la: weasel je napisao/la: CG može van NATO ako isti propadne, inaće vam džaba sabur. Smijete srbovat samo kozmetički inaće vas uncle sam našamara. Ako Srbi na popisu budu većina, a srpski jezik će skoro sigurno biti većinski, onda se polako izlazi iz zone kozmetike. Briga mene za srpska posla ali zar ti stvarno misliš da bi ameri tek tako dopustili da im iz šapa uzmete državu članicu koja ima pristup Sredozemlju. Svakakve pritiske i ucjene bi radili na vlast možda bi čak i napravili kakav cirkus samo da to sprijeće. Vi i mi smo premali da samostalno takve odluke donosimo. Morali bi biti baš jaki u CG da takav potez povućete, barem 2/3 većinu a sad imate jedva pola.
_________________ #Zoki 2024
Apartmanđije, uhljebi i kradeze = grobari Hrvata
|
|
Vrh |
|
|
Grobar
|
Naslov: Re: Događanja u CG Postano: 08 vel 2021, 14:26 |
|
|
Naravno da ne bi. Malo samo žele da nas umire zbog litija, jer je don Milo preterao sa otimanjem crkve, ali kad se slegne prašina biće sve po starom.
...
A sad se probudi iz snova Lasice. Crna Gora je opet okupirana. Opet smo Dukljanima oteli njihovo vekovno ognjište.
Vratićemo im to kad nam se vrati Kosovo. Ne trebaju nam te ljigave lenčuge, ne brini.
.
|
|
Vrh |
|
|
zbl
|
Naslov: Re: Događanja u CG Postano: 08 vel 2021, 14:32 |
|
|
weasel je napisao/la: zbl je napisao/la: Ako Srbi na popisu budu većina, a srpski jezik će skoro sigurno biti većinski, onda se polako izlazi iz zone kozmetike.
Briga mene za srpska posla ali zar ti stvarno misliš da bi ameri tek tako dopustili da im iz šapa uzmete državu članicu koja ima pristup Sredozemlju. Svakakve pritiske i ucjene bi radili na vlast možda bi čak i napravili kakav cirkus samo da to sprijeće. Vi i mi smo premali da samostalno takve odluke donosimo. Morali bi biti baš jaki u CG da takav potez povućete, barem 2/3 većinu a sad imate jedva pola. Stvar je u tome što srpska politika uopšte ne treba da ide u pravcu bilo kakvog izvlačenja CG iz NATO. Ne kontam šta bi Srbija time dobila. Ajde da postoji neki vojni savez u kome je Srbija pa da joj se CG pridruži, ali takvog saveza nema na vidiku. Naprotiv, prije će Srbija u NATO, nego CG iz njega.
|
|
Vrh |
|
|
Grobar
|
Naslov: Re: Događanja u CG Postano: 08 vel 2021, 14:39 |
|
|
Srbija nikada neće ući u NATO. Nismo mi tolike junačine kao crnogorci.
|
|
Vrh |
|
|
Agathonikos
|
Naslov: Re: Događanja u CG Postano: 08 vel 2021, 14:50 |
|
|
Šiptogorska prepaid patrijotska starleta, Igor Damjanović Bojno polje: fejsbuk "'Oćemo li da uzmemo puške u ruke ili da bježimo iz Crne Gore ako u Nikšiću ne pobijedi DPS."
Za ostale ne znam, ali za vas kažu da vam je mastan dildo u guzici mnogo draži od puške u ruci, gospodine Igore.
|
|
Vrh |
|
|
ikmandvaradtist
|
Naslov: Re: Događanja u CG Postano: 08 vel 2021, 14:53 |
|
Pridružen/a: 01 tra 2020, 15:23 Postovi: 3605 Lokacija: Clown World
|
zbl je napisao/la: Stvar je u tome što srpska politika uopšte ne treba da ide u pravcu bilo kakvog izvlačenja CG iz NATO. Ne kontam šta bi Srbija time dobila. Ajde da postoji neki vojni savez u kome je Srbija pa da joj se CG pridruži, ali takvog saveza nema na vidiku. Naprotiv, prije će Srbija u NATO, nego CG iz njega. Ma, pusti, neki bi odma' da guraju prst u oko Americi. Imamo preča & važnija posla! Nesojima Ignoracija, ne zaslužuju nikakvu pažnju (šta ti je Život: do juče ti neko 1 od omiljenih forumaša koji ti nedostaje pa moliš Modove da ga vrate, a onda se tek tako jer mu se dig'o *** isere po Svetinji pa još glumata nevinu Žrtvu napadnutu bez razloga i postane NEPOMENIK) a mi konačno nazad na Temu:Zveckaju lisice zbog garancija za KAPObavljali funkcije premijera i ministra finansija u doba garancija za KAP: Đukanović i Lukšić https://www.vijesti.me/vijesti/crna-hro ... ija-za-kap
|
|
Vrh |
|
|
Grobar
|
Naslov: Re: Događanja u CG Postano: 08 vel 2021, 15:05 |
|
|
Pa tek ću da se iserem dok te ne vaspitam.
|
|
Vrh |
|
|
Grobar
|
Naslov: Re: Događanja u CG Postano: 08 vel 2021, 15:24 |
|
|
Nema potrebe otvarati novu temu, ovde ću sad ja da zapalim logorsku vatru i ovde ćemo da blejimo.
Srbija nikada neće ući u NATO. Tamo ulaze samo junačine.
Mi nismo taj kalibar.
|
|
Vrh |
|
|
Agathonikos
|
Naslov: Re: Događanja u CG Postano: 08 vel 2021, 15:52 |
|
|
Mladiću, jedno je srati po temi o Crnoj Gori, a drugo po tamošnjim Srbima. To ne rade ni forumski Hrvati, čak ni dodrinaši među njima ma kako im vaskrs Crne Gore teško pao, a ni forumski muslimani. Čak i oni razlikuju tamošnje Srbe i rasrbice, na strani su ovih drugih iz svojih razloga, ali ih ne trpaju u isti koš i prave jasnu razliku između njih. Ali zato trpaš ti. Da sam Sonja Biserko ili Teofil Pančić, odmah bi ti poslao pp da me ženiš.
|
|
Vrh |
|
|
Grobar
|
Naslov: Re: Događanja u CG Postano: 08 vel 2021, 15:59 |
|
|
To je samo u sklopu vaspitne mere nevaspitanom forumašu i došlo je kao reakcija na njegovo ničim izazvano vredjanje.
I nemoj da me sputavaš, ja ovde imam misiju. Moram da izvedem jedan mladi izgubljeni život na pravi put.
|
|
Vrh |
|
|
Agathonikos
|
Naslov: Re: Događanja u CG Postano: 08 vel 2021, 16:04 |
|
|
Ne sputavam, samo ti skrećem pažnju na glib u kojem si.
|
|
Vrh |
|
|
Grobar
|
Naslov: Re: Događanja u CG Postano: 08 vel 2021, 16:05 |
|
|
Dobro, a ja tebi skrećem pažnju da me sputavaš.
|
|
Vrh |
|
|
Agathonikos
|
Naslov: Re: Događanja u CG Postano: 08 vel 2021, 16:16 |
|
|
Nipošto. Samo piši i valjaj se u svom glibu i dalje. Što bi picousti rekao, srećan rad.
|
|
Vrh |
|
|
Grobar
|
Naslov: Re: Događanja u CG Postano: 08 vel 2021, 16:18 |
|
|
Crna Gora je junačka zemlja, njoj ne treba pomoć.
Samo im treba NATO savez, direktorska mesta u Srbiji, novac od Srbije za renoviranje kompletno razrušene zemlje u zemljotresu i žito iz Srbije u vreme gladnih godina, pa da se naručkaju lepo i da se bore za slobodu na Carevom Lazu i izgube tu istu bitku.
Kad im to sve daš onda su junačine.
Što mi Srbijanci nismo takvi pitam se svakodnevno. Bože daj nam samo jedan dan da budemo takve junačine, pa da vidimo kako je to.
..
|
|
Vrh |
|
|
Grobar
|
Naslov: Re: Događanja u CG Postano: 08 vel 2021, 16:21 |
|
|
Hoću ne brini. Samo da vaspitam malog nemirka.
|
|
Vrh |
|
|
Agathonikos
|
Naslov: Re: Događanja u CG Postano: 08 vel 2021, 16:48 |
|
|
Grobar je napisao/la: Hoću ne brini. Samo da vaspitam malog nemirka. Mali je nebitan u celoj priči. A priča je ta da organski ne podnosiš Srbe iz Crne Gore. Evo ti link pa otvori ljudima dušu, jer pisati ovde gdje ih nema je pišanje u vjetar. A možeš simultano kucati i ovde i tamo, kopirati već napisano, linkovati, biti svestran. https://www.in4s.net/
|
|
Vrh |
|
|
Grobar
|
Naslov: Re: Događanja u CG Postano: 08 vel 2021, 16:54 |
|
|
Ne! Priča je da je mali nevaspitan i da me je uvredio par puta bez potrebe.
Niti sam pljuvao Srbe iz Crne Gore niti njega. Pljuvao sam Milogorce, a on je krenuo da me vredja i to dva puta.
Prvi put sam mu prećutao, a drugi put sam krenuo da serem po svemu u Crnoj Gori u inat njemu, jer znam da voli ovu temu, jer me je vredjao i "ćerao" sa teme.
I nemam ja šta tebi da se pravdam. Sve postoji zapisano od početka rasprave i ko je prvi počeo i ko je šta rekao.
I lepo te molim da me ne sputavaš i da se ne mešaš jer očigledno mašiš poentu.
Od mene većeg srpskog nacionaliste ovde na forumu nema.
Ovo je samo klasično vaspitavanje malog bezobraznika.
..
|
|
Vrh |
|
|
Agathonikos
|
Naslov: Re: Događanja u CG Postano: 08 vel 2021, 17:01 |
|
|
Ako ti tu bude tesno i budeš neshvaćen, ovo je rešenje za tebe. https://m.cdm.me/Tu možeš raditi šta hoćeš. Haubicom na Mitropoliju, tenkom na Cetinjski manastir, brigadom Isilovaca na Ostrog. Sve ti je dozvoljeno.
|
|
Vrh |
|
|
Grobar
|
Naslov: Re: Događanja u CG Postano: 08 vel 2021, 17:04 |
|
|
Ne treba. Ovde samo pišem od sad.
U punom gasu. Turiraću maksimalno.
|
|
Vrh |
|
|
Agathonikos
|
Naslov: Re: Događanja u CG Postano: 08 vel 2021, 17:27 |
|
|
Tu možeš i pokrenuti peticiju za smenu u vrhu DPS, jer Milovi kadrovi su odavno izgorili. Predložiš sebe u sami vrh stranke, a Mila uputiš na ovu temu. Ovde lagano kuckaš i sereš, tamo širiš biznis i nadaš se Milovom povratku.
|
|
Vrh |
|
|
Grobar
|
Naslov: Re: Događanja u CG Postano: 08 vel 2021, 17:29 |
|
|
Nisam toliko ambiciozan. Samo hoću da vaspitam jednog malog dečačića i da se divim crnogorskom junaštvu.
|
|
Vrh |
|
|
Agathonikos
|
Naslov: Re: Događanja u CG Postano: 08 vel 2021, 17:42 |
|
|
Pazi, s Milom kao mecenom grmlje bi ti delovalo kao vic kome se niko ne smeje.
|
|
Vrh |
|
|
Grobar
|
Naslov: Re: Događanja u CG Postano: 08 vel 2021, 17:45 |
|
|
Ne pušim travu već više od 7 godina. Sad samo pijem krv. Junačku.
Hoću da budem junačina i da priznam Kosovo. Treba hrabrosti za to.
..
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: mrnjav i 6 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|