|
|
Stranica: 541/1375.
|
[ 34357 post(ov)a ] |
|
| Autor/ica |
Poruka |
|
PCM
|
Naslov: Re: Događanja u Srbiji! Postano: 28 ruj 2014, 11:07 |
|
|
Koja je ruta dzoni kojom idu ? Da malo obnovim beo-lokacije 
_________________ Muslimane ko je kleo, nije dangubio.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
BBC
|
Naslov: Re: Događanja u Srbiji! Postano: 28 ruj 2014, 11:22 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2010, 11:48 Postovi: 108291 Lokacija: Županija Herceg-Bosna
|
|
Opet te dosadne parade. Učite od Splićana i ignorirajte ih. Tad su bili pravo popizdili.
_________________ Spetsnaz, a force for good.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
DzoniBG
|
Naslov: Re: Događanja u Srbiji! Postano: 28 ruj 2014, 11:28 |
|
|
PCM je napisao/la: Koja je ruta dzoni kojom idu ? Da malo obnovim beo-lokacije  Od Vlade Srbije do skupstine, uz Kneza Milosa...500-600m setnje... Juce je bio veci skup Dveri, porodicna setnja... zakazali su i za danas nesto, ali za sada nema nikoga, svakog sumnjivog pokupe u maricu... BBC, ja sam za ignore... ako prodje bez incidenta, svake sledece godine ce buka biti manja... Splicani su ih koliko se secam zalivali govnima...
_________________ Pokaj se Grobi! Mali korak za tebe, veliki za Srpstvo!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Zadar1993
|
Naslov: Re: Događanja u Srbiji! Postano: 28 ruj 2014, 11:31 |
|
Pridružen/a: 21 kol 2011, 15:34 Postovi: 15238 Lokacija: Misao svijeta
|
Govnima su zalili samo Antu Tomića i to nevezano (isključivo) za gay pride Splićani su izignorirali paradu, no tek drugu, onu prvu su neki bili napadali. Nova taktika se pokazala daleko uspješnijom, profesionalni pederi su ludili što je sve prošlo bez izgreda, ali i publike.
_________________ Te kad mi jednom s dušom po svemiru se krene, Zaorit ću ko grom: O, gledajte ju divnu, vi zvijezde udivljene, To moj je, moj je dom!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
BBC
|
Naslov: Re: Događanja u Srbiji! Postano: 28 ruj 2014, 11:31 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2010, 11:48 Postovi: 108291 Lokacija: Županija Herceg-Bosna
|
|
Nisi upućen. Druga parada u Splitu prošla u ignoriranju pa se ljutili da nije bilo nereda i dobili malo medijske pozornosti. Doslovce tim riječima. Oni traže nered zato ih ignorirajte, to im najveća kazna.
_________________ Spetsnaz, a force for good.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
DzoniBG
|
Naslov: Re: Događanja u Srbiji! Postano: 28 ruj 2014, 11:34 |
|
|
Zadar1993 je napisao/la: Govnima su zalili samo Antu Tomića i to nevezano (isključivo) za gay pride Splićani su izignorirali paradu, no tek drugu, onu prvu su neki bili napadali. Nova taktika se pokazala daleko uspješnijom, profesionalni pederi su ludili što je sve prošlo bez izgreda, ali i publike. U pravu si, Antu su zalili govnima Secam se da je pre par godina bila shorka... ovu drugu nisam ispratio jer nije bilo niceg zanimljivog...to je najbolji recept... skupe se, prosetaju...niko ne obrati paznju...i...nista, ugasi se brzo i necujno...
|
|
| Vrh |
|
 |
|
volvoks
|
Naslov: Re: Događanja u Srbiji! Postano: 28 ruj 2014, 12:03 |
|
|
BBC je napisao/la: Nisi upućen. Druga parada u Splitu prošla u ignoriranju pa se ljutili da nije bilo nereda i dobili malo medijske pozornosti. Doslovce tim riječima. Oni traže nered zato ih ignorirajte, to im najveća kazna. Tako je, akcije prazan grad su se pokazale kao iznimno uspješne. Recimo pola države je zaboravilo da je u Osijeku bila parada. A ne u Srbiji, ratno stanje na ulicama, otkazivanje nogometnih utakmica. Što imate od tog?
_________________ Summum ius, summa iniuria.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
DzoniBG
|
Naslov: Re: Događanja u Srbiji! Postano: 28 ruj 2014, 12:07 |
|
|
|
Sad kazu da su pretukli Vucicevog brata...
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Svarog
|
Naslov: Re: Događanja u Srbiji! Postano: 28 ruj 2014, 12:21 |
|
Pridružen/a: 19 stu 2010, 10:50 Postovi: 10453 Lokacija: Banja Luka
|
DzoniBG je napisao/la: Ja sam ionako blizu uzeg centra...od ujutru nadlecu helikopteri...
Pandura ima po glavnim raskrsnicama, a u onom delu gde se odrzava parada ima toliko sto obicnih pandura, sto zandarmerije, sto specijalaca, konjice, bornih vozila, hamera...neprebrojivo...formirano je 5 prstena, ne moze muva da prodje...
Pre pola sata gradonacelnik beograda se uz pratnju kamera spusta ka zgradi vlade kao kaubojac pred konacni obracun...izjavljuje da je Beograd kosmopolitski grad, i da ce ucestvovati u paradi... Vucic je u Tekiji, kaze da mora da se postuje ustav i zakon, ali da on ima pametnija posla... Koliko vidim , toliko je ''oklopa'' na ulicama Beograda , da bi general Ler bio ( iz vise aspekata ) odgovarajuca licnost za celo parade sodomita. PS. E sad , ostaje da se vidi , da li ce se TiHi i Prle suprostaviti , ili ce i oni u pedere ?
_________________ Sunce izlazi na Istoku . Ništa nije moćnije od ideje čije je vrijeme stiglo .
|
|
| Vrh |
|
 |
|
DzoniBG
|
Naslov: Re: Događanja u Srbiji! Postano: 28 ruj 2014, 12:25 |
|
|
Svarog je napisao/la: Koliko vidim , toliko je ''oklopa'' na ulicama Beograda , da bi general Ler bio ( iz vise aspekata ) odgovarajuca licnost za celo parade sodomita.
Evo za tebe nesto Svarog... http://www.b92.net/info/vesti/index.php ... _id=905020Cekam da se zavrsi ovaj cirkus, da odem na Adu... p.s sad kazu da su Vuckovog brata i obezbedjenje izmarisali pripadnici zandarmerije 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Zadar1993
|
Naslov: Re: Događanja u Srbiji! Postano: 28 ruj 2014, 12:38 |
|
Pridružen/a: 21 kol 2011, 15:34 Postovi: 15238 Lokacija: Misao svijeta
|
DzoniBG je napisao/la: Zadar1993 je napisao/la: Govnima su zalili samo Antu Tomića i to nevezano (isključivo) za gay pride Splićani su izignorirali paradu, no tek drugu, onu prvu su neki bili napadali. Nova taktika se pokazala daleko uspješnijom, profesionalni pederi su ludili što je sve prošlo bez izgreda, ali i publike. U pravu si, Antu su zalili govnima Secam se da je pre par godina bila shorka... ovu drugu nisam ispratio jer nije bilo niceg zanimljivog...to je najbolji recept... skupe se, prosetaju...niko ne obrati paznju...i...nista, ugasi se brzo i necujno... Kao što volvoks kaže akcija "prazan grad" je najbolji recept. Ne obadivaš ih, jedino ti je žao što za te parade koriste javne novce.
_________________ Te kad mi jednom s dušom po svemiru se krene, Zaorit ću ko grom: O, gledajte ju divnu, vi zvijezde udivljene, To moj je, moj je dom!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Metemma
|
Naslov: Re: Događanja u Srbiji! Postano: 28 ruj 2014, 12:41 |
|
|
|
Jesam li već pričao koliko mi je idiotski da se ti kao šetaš, veseo si, provodiš se, mašeš zastavicama i smiješ se, a čuva te 7000 policajaca koji su morali da blokiraju čitav grad?
_________________ + Gledaj orle od miline, Gračanicu kraj Prištine... +
|
|
| Vrh |
|
 |
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Događanja u Srbiji! Postano: 28 ruj 2014, 12:46 |
|
Pridružen/a: 28 srp 2012, 23:08 Postovi: 22303 Lokacija: među zvijezdama
|
Metemma je napisao/la: Jesam li već pričao koliko mi je idiotski da se ti kao šetaš, veseo si, provodiš se, mašeš zastavicama i smiješ se, a čuva te 7000 policajaca koji su morali da blokiraju čitav grad? Pa veći su idioti oni koji proganjaju valjda. Što tebe briga tko i na kakav ( s kim ) način vodi ljubav?
_________________ Kô nekad mirisô joj trag Na lipe i med A oči caklile Samo mene pratile
|
|
| Vrh |
|
 |
|
volvoks
|
Naslov: Re: Događanja u Srbiji! Postano: 28 ruj 2014, 12:48 |
|
|
Metemma je napisao/la: Jesam li već pričao koliko mi je idiotski da se ti kao šetaš, veseo si, provodiš se, mašeš zastavicama i smiješ se, a čuva te 7000 policajaca koji su morali da blokiraju čitav grad? Da, idiotski je u rangu ćirilićnih ploča u Vukovaru  Ma to treba pregrmiti, Nizozemci, Danci, Šveđani inzistiraju na tome i bez dobro provedene parade nema Europe.
_________________ Summum ius, summa iniuria.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Događanja u Srbiji! Postano: 28 ruj 2014, 12:50 |
|
|
|
U Skandinaviji ( mislim da je Danaka ) raspravljaju treba li se zabraniti sex sa zivotinjama.
Ne mogu naći taj link.
To mi je ono totalno bolesno.
_________________ Kô nekad mirisô joj trag Na lipe i med A oči caklile Samo mene pratile
|
|
| Vrh |
|
 |
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Događanja u Srbiji! Postano: 28 ruj 2014, 12:53 |
|
|
|
| Vrh |
|
 |
|
DzoniBG
|
Naslov: Re: Događanja u Srbiji! Postano: 28 ruj 2014, 12:55 |
|
|
Metemma je napisao/la: Jesam li već pričao koliko mi je idiotski da se ti kao šetaš, veseo si, provodiš se, mašeš zastavicama i smiješ se, a čuva te 7000 policajaca koji su morali da blokiraju čitav grad? A zamisli koliko je idiotski da hoces da lomis od batina tih par stotina nesretnika... zato su policajci tu, a ne zato sto im je dosadno... To nisu muskarci, to su pickice...ako hoces fajt, tuci se sa sebi ravnim, obuci rukavice pa u ring...a ne da bijes one koji ne mogu da uzvrate...
|
|
| Vrh |
|
 |
|
DzoniBG
|
Naslov: Re: Događanja u Srbiji! Postano: 28 ruj 2014, 12:58 |
|
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: http://www.kurir-info.rs/planeta/danska-pred-promenama-vecina-danaca-za-zatvaranje-bordela-za-seks-sa-zivotinjama-clanak-1572611
Evo linka. Ne mogu naći vjerodostojniji izvor na našem ali čitala sam i u austrijskim novinama.
Sex sa zivotinjama! Imbecili...to je ono kad ti zemlja i drustvo toliko ne znaju sta ce od bogatsva i obesti, pa uzmu da siluju zivotinje... Ja bi takve odmah streljao...bez suda, odmah metak u celo...
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Haurvatat
|
Naslov: Re: Događanja u Srbiji! Postano: 28 ruj 2014, 12:58 |
|
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: Sex sa zivotinjama!
SarajkaDjevojka je napisao/la: Što tebe briga tko i na kakav ( s kim ) način vodi ljubav?
|
|
| Vrh |
|
 |
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Događanja u Srbiji! Postano: 28 ruj 2014, 13:01 |
|
|
Haurvatat je napisao/la: SarajkaDjevojka je napisao/la: Sex sa zivotinjama!
SarajkaDjevojka je napisao/la: Što tebe briga tko i na kakav ( s kim ) način vodi ljubav?
Postoji razlika izmedju dvije odrasle punoljetne osobe istog spola koji uz sopstvenu volju i pristanak seksualno se opsluzuju. A ova sadomija je čisto zlostavljanje. Ne baš u rangu pedofiliju ali na tom tragu svakako.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Događanja u Srbiji! Postano: 28 ruj 2014, 13:02 |
|
|
DzoniBG je napisao/la: SarajkaDjevojka je napisao/la: http://www.kurir-info.rs/planeta/danska-pred-promenama-vecina-danaca-za-zatvaranje-bordela-za-seks-sa-zivotinjama-clanak-1572611
Evo linka. Ne mogu naći vjerodostojniji izvor na našem ali čitala sam i u austrijskim novinama.
Sex sa zivotinjama! Imbecili...to je ono kad ti zemlja i drustvo toliko ne znaju sta ce od bogatsva i obesti, pa uzmu da siluju zivotinje... Ja bi takve odmah streljao...bez suda, odmah metak u celo... Upravo pojasnih razliku izmedju homoseksualaca i takve vrste odnosa.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Haurvatat
|
Naslov: Re: Događanja u Srbiji! Postano: 28 ruj 2014, 13:08 |
|
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: Postoji razlika izmedju dvije odrasle punoljetne osobe istog spola koji uz sopstvenu volju i pristanak seksualno se opsluzuju.
A ova sadomija je čisto zlostavljanje. Ne baš u rangu pedofiliju ali na tom tragu svakako.
Sa pederima je počelo, nastavlja se sa incestom i pedofilijom, a završit će se sa zoofilijom i nekrofilijom, sve u ime "ljubavi". 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Hunter
|
Naslov: Re: Događanja u Srbiji! Postano: 28 ruj 2014, 13:10 |
|
|
BBC je napisao/la: Nisi upućen. Druga parada u Splitu prošla u ignoriranju pa se ljutili da nije bilo nereda i dobili malo medijske pozornosti. Doslovce tim riječima. Oni traže nered zato ih ignorirajte, to im najveća kazna. Jeftiniji i efikasniji način da se sa tim pozerima iziđe na kraj. Ali ljudi ovde jednostavno ne razmišljaju tako.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Događanja u Srbiji! Postano: 28 ruj 2014, 13:11 |
|
|
Haurvatat je napisao/la: SarajkaDjevojka je napisao/la: Postoji razlika izmedju dvije odrasle punoljetne osobe istog spola koji uz sopstvenu volju i pristanak seksualno se opsluzuju.
A ova sadomija je čisto zlostavljanje. Ne baš u rangu pedofiliju ali na tom tragu svakako.
Sa pederima je počelo, nastavlja se sa incestom i pedofilijom, a završit će se sa zoofilijom i nekrofilijom, sve u ime "ljubavi".  Kao StO pojasnih.. Plus homoseksualci u principu nemaju nikakve veze sa pedofilima. Nemoj da te zavara pedofil muškog roda koji zlostavlja mušku djecu. To je već druga tema da ne širimo ..
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Svarog
|
Naslov: Re: Događanja u Srbiji! Postano: 28 ruj 2014, 13:16 |
|
Pridružen/a: 19 stu 2010, 10:50 Postovi: 10453 Lokacija: Banja Luka
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: U Skandinaviji ( mislim da je Danaka ) raspravljaju treba li se zabraniti sex sa zivotinjama.
Ne mogu naći taj link.
To mi je ono totalno bolesno. '' Što tebe briga tko i na kakav ( s kim ) način vodi ljubav?'' Emt I? Onda zoofili odluce da se povezu ,organizuju ... Naprave lobije sirom svijeta i aktiviraju zoofile politicare gdje god ih ima ....   ...krenu zoofil pride prkosa i dostojanstva... A onda i debate i pritisci ...pravo na zakonit brak , usvajanje djeteta...javno opstenje nedeljom i drzavnim praznikom , makar po parkovima i javnim parkiralistima.. Ne znam , ali mislim da si jako konzervativna ..protivna napretku ljudskih prava i sloboda.. Pomisli samo , koliko bi se smanjio broj obespravljenih pasa lutalica...koliko bi njih , udajom , ili zenidbom , naslo svoj topli dom... Vec vidim , kako malom Perici , kada ne napise zadacu , uciteljica ljutito kaze..'' Perice, neka ti Reks sutra dodje u skolu !!''
_________________ Sunce izlazi na Istoku . Ništa nije moćnije od ideje čije je vrijeme stiglo .
|
|
| Vrh |
|
 |
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 6 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|