HercegBosna.org

HercegBosna.org

Forum Hrvata BiH

Sada je: 25 srp 2026, 19:11.

Vremenska zona: UTC + 01:00

Započni novu temu Odgovori  [ 34356 post(ov)a ] 
Stranica Prethodna  1 ... 547, 548, 549, 550, 551, 552, 553 ... 1375  Sljedeća
Autor/ica Poruka
 Naslov: Re: Događanja u Srbiji!
PostPostano: 01 lis 2014, 16:07 

Gospoda Dino i Ljubo

:D

Vrh

PostPostano: 01 lis 2014, 16:08 

joe enter je napisao/la:
Metemma je napisao/la:
E moj majmune, pa ne poštuju se prava žena koje ti izabereš, već svih žena. Nisi ti taj koji će odlučivati koje žene imaju prava a koje nemaju. To radi svaki bedni siledžija (ti to nisi, jer nemaš muda ni siledžija da budeš sem ovako preko interneta), izabere neke žene čija prava ne poštuje. Ne tuče komšijinu ženu, jer bi mu komšija jebo milu majku, već svoju.

PRVO MAJMUNE JEDAN lažljivi , ako neko laže , i ako neko je mrziltelj može 100 puta biti žena zabole me ona stvar.
A nijednom nisam ništa rekao o tome što je žena ili ne , već ste vi se uhvatili toga u nedostatku argumenata po pitanju tematike pa eto se vi našli braniti ženska prava od mene.
Koji jeftini spin , kao i po pitanu gejeva , više nisu bitna njih0ova prava nego zavera i izmišljerna ovjska pederrakoja hoće pderstvom zaraziti Srbe. :ucelo

Koljači i prekopavači brane ženska prava , ooo zemljo propani seeee!

Ne bih da nastavljam ovu priču, mislim da smo rekli svoje.
Idi čitaj šta ti je Džoni napisao i pokaj se sotonina slugo.

Vrh

Metemma je napisao/la:
Džoni, priznaj da si monah.

:001_smile

Ma jok...znam Joleta iz sasvim drugih prica i vremena... nesto mu je dojaja dopizdelo, ne znam sta... kad ga uhvati zuta minuta, imam osecaj da bi zgnjecio zemaljsku kuglu...

Vrh

kako braniti osobu pozivajući se na spol, kad ta ista osoba, napada, pozivajući na spolno određenje, teško, ali i razumljivo, jer ako jedna žena ima nakaradne stavove po nekom pitanju, ipak je treba poštivati kao ženu.....

Vrh

PostPostano: 01 lis 2014, 16:24 

Tri dana žvalite o pederima, jebali vas pederi. Dešava li se šta još po Srbiji?

Vrh

PostPostano: 01 lis 2014, 16:39 

Hunter je napisao/la:

ništa, pederi, pa onda dugo ništa........

Vrh

PostPostano: 01 lis 2014, 16:40 

DzoniBG je napisao/la:

Jole, obrati paznju da ne skrenes u istu vrstu ekstremizma protiv koje se na recima boris...

Razocarenje koje spominjes obicno dolazi od nerealnih predstava, o sebi i svom okruzenju... ako se npr razocaras u devojku, jer ona kriva sto je takva, ili ti koji nisi na vreme shvatio sa kim imas posla?!

Uloga i pozicija iz koje nastupas je takva da kao da imas osecaj da ti vidis nesto sto niko drugi ne vidi... sam protiv svih, sa jedne strane si ti, sa druge svi ostali...a izmedju provalija...

Ovde ima raznih ljudi, razlicitih pola i uzrasta, stavova, karaktera...iz razlicitih smo i regija... svaki covek, svaki Srbin ovde je po necemu specifican, pise na razlicit nacin, blizak je ili dalek od odredjenih politika i svetonazora... ako uzmemo u obzir da se to sve menja s protokom vremena i postaje manje ili vise drugacije... pricati sta su Srbi kao celina ovde na forumu je gruba aproksimacija...

Ti kazes da su svi zlocinci, jel eto, ne pricaju svaki dan na svakoj temi da su govna, ne razapinju sami sebe i za sta su krivi, i za sta nisu... prvo sto moram da te pitam...ko to uopste radi, navedi mi primer i jedne zajednice, naroda...bilo kakve grupacije koja ima takav autosovinisticki pogled...

Jedno je dobronamerna kritika, ili zustra rasprava, a sasvim drugo je tako neselektivno sranje po samom sebi i svom narodu... ti uopste neces da uocis viseslojnost i visedimenzionalnost svakog coveka, i kao jedinke, i kao pripadnika odredjenog naroda... niko ovde ne misli isto, kacili smo se i galamili mnogo puta... imao sam sa Agom nekoliko ljutih diskusija oko politike, sa Metom takodje, sa Karmelom na muzici, Vladu onomad sam uvredio oko nekih bezveznih stvari... pre ili kasnije na drugim temama smo pricali normalno, niti ja mrzim te ljude, niti imam ista protiv njih...

Da imam dokaz da su ovo sto ti pricas, zlocinci, koljaci, prekopavaci jama i ostale gnusne optuznice koje lako odapinjes...sigurno ne bi ovako pricao... ali to su tako teske optuznice za koje moras imati neoborive dokaze... posto nemas, onda ih optuzujes indirektno da su podrzali Pahomija... a ja znam da se svako od njih ogradio od tog kretena... tu onda dolaze razliciti prilazi gde neko brani crkvu kao instituciju, neko zbog licnog razocarenja ne moze odmah da svari sve te gadosti koje odatle izlaze, neko ustane javno protiv, neko zaobidje tu neprijatnu temu... o tome moze i treba da se razlgovara, ali u koliko god je moguce pristojnoj atmosveri...

Kakav bi bio smisao foruma i razgovora kad bi svi mislili isto?! Neistomisljenici su visestruko korisni, cujes nesto sto nisi znao, pogledas pitanje iz druge dimenzije, promenis misljenje ako nije dobro, nekog drugog ubedis da si u pravu... naucis se kritickom misljenju i snazi argumenata... naucis da svoje misli i stavove uoblicis na sto bolji nacin...

Ako su ti svi ovde odvratni, zli, prljavi, perverzni, lazovi... ajde da zamislimo da su svi takvi... ti Jole da bi bio drugaciji, treba da budes negacija toga, da iz tvojih misli i reci isijava dobro, a ne takva agresija gde svima saspes lavinu psovki...nekad od uvreda ja ne mogu da dodjem do onoga sta ustvari hoces reci...

Razocaraju se ljudi u svasta, u porodicu, prijatelje, sam zivot... ima raznih nesrecnih okolnosti i sudbina... ne znam Jole sta tebe muci, ali primecujem povecanu agresiju...razmisli sta joj je uzrok, sta donosi toliku gorcinu...jebes politiku, kazem ti ljudski, dobronamerno...kao i prosli put, necu da se svadjamo... govorim ti kao prijatelj i neko ko ti misli dobro...ako nisam u pravu, na moju dusu ide...

Nisi u pravu Nikola.

Mislio sam da postoji mrva poštenja istinoljubivosti ali sam se grdno prevario , i da svako popuštanje toj retorici je kao da indirektno učestvuješ u zlu.

E pa ja sam odlučio da neću biti takav i da neću da se ukaljam a onda se pravim čistim.

99% upisa od strane srpskih forumaša je priča o neprijateljima , e sad jesu li oni Bošnje,islam,pederi,Ameri,....potpuno je svejedno jer nema nijedne teme ni posta gde se bar mrvu može nazreti kritički osvrt(da ne kažem katarzičnost) bez onoga "ali".

Srbi su nešto kao muslimani u današnjici , obični samosažaljevajući jadnici koji svoje grehove pripisuju drugima i raznim zaverama jer ih boli činjenica da su im grehovi ogromni kao Mont Everest.

To nisi neistomišljenici jer pametni i čovekoliki ljudi imaju mišljenje i stav izgrađen na istini i činjenicama dok ovo je obični inat malih smradova koji svoj smrad drkso šire i čak se ponose time lažući i praviti razne zavere.

Oni su spremni otići toliko duboko u laž i zaveru da i poštena čoveka to zna opiti.
Pa si tako i ti upao u tu kaljugu gde i sam pričaš o nekom nametanuju nekih vrednosti sa zapada kojem eto Srbi nisu skloni , a to je samo način skrivene homofobije i davanje zelenog svetla siledžijama.

Izvini Nikola , i ja tebi želim dobro jer imaš šlifa i pameti , ali jbg upadaš nesmotreno u njihovo blato i postaješ deo stada mislići da je gomila ovaca pluralno društvo gde vrede lični mišljenja i stavovi.

Kažem ti još jednom , streljali bi i mene i tebe čim prvom prilikom se drzneš da promeniš stav koji ne bode "sveto zamišljeno srpstvo".
To je jedno stado koji će žrtvovati svaku slobodu pojedinaca samo da ostane njihov osećaj nepovređen.

Zato niko od forumaša(čast izuzecima) nije osudio onu pedofiliju i kako se crkva odnosi spram toga , već su pričali o zaverama kao što se priča sada o zaverama u vezi gejeva.
A da ne govorim da je crkva najodgovornija za zločine kao duhovni plašt.

Pazi Nikola koga poštuješ jer zbog nekih osećaja nemanja elementarne pravde koja je inače nedokučiva ideš linijom manjeg otpora pa upadaš u nacionalno samosažaljenje , a to je po defoltu prvi korak ka fašizaciji.

Vrh

PostPostano: 01 lis 2014, 17:00 

osa je napisao/la:
Hunter je napisao/la:

ništa, pederi, pa onda dugo ništa........

Sve se to rešava fizičkim radom.

Vrh

PostPostano: 01 lis 2014, 17:50 

Lokacija: Multietnička federalna jedinica sa hrvatskom većinom
BGabriel je napisao/la:
lider30 je napisao/la:
Pa u 21. stoljeću smo - općepoznata stvar je, da je to urođeno i neće zbog društvenog ambijenta netko postati homić. :wacko

Ako je urođeno bilo bi logično da se o tome nikada nije ni raspravljalo. A evo raspravlja se ni manje ni više nego u 21. veku. Kako ovo objašnjavate lider?

Pa molim te, je li ti stvarno misliš, da netko ide samovoljno u manjinu od max. 4-5% ljudi, koja je na marginama društva, uz to prezrena, odbačena, osuđena?

Pa molim te, gdje je tu logika? Homoseksualnost je urođena manjoj skupini ljudi. Jer ne bi drugačije Ian Thorpe u ispovjedi govorio kako je mislio počiniti suicid, padao u teške depresije, dok nije sam sebi priznao da je homić? Šta drugo nagna čovjeka na to?

Ako nije urođeno, onda na osnovu čega je ljudima "došlo", da ne mogu odbaciti od sebe? Koje je tvoj logično objašnjenje?

Vrh

PostPostano: 01 lis 2014, 18:03 

lider30 je napisao/la:
BGabriel je napisao/la:

Ako je urođeno bilo bi logično da se o tome nikada nije ni raspravljalo. A evo raspravlja se ni manje ni više nego u 21. veku. Kako ovo objašnjavate lider?

Pa molim te, je li ti stvarno misliš, da netko ide samovoljno u manjinu od max. 4-5% ljudi, koja je na marginama društva, uz to prezrena, odbačena, osuđena?

Pa molim te, gdje je tu logika? Homoseksualnost je urođena manjoj skupini ljudi. Jer ne bi drugačije Ian Thorpe u ispovjedi govorio kako je mislio počiniti suicid, padao u teške depresije, dok nije sam sebi priznao da je homić? Šta drugo nagna čovjeka na to?

Ako nije urođeno, onda na osnovu čega je ljudima "došlo", da ne mogu odbaciti od sebe? Koje je tvoj logično objašnjenje?

Lideru , baš njih briga za ove argumente i činjenice , neće se ni referisati na njih nego će preći na ono što se njima uklapa u svetonazor.

Ona ti može reći da si pederi jednostavno zli i da žive zbog toga da heteroseksualce nerviraju i da hoće uništiti brak i porodicu kao vrednost , međutim to neće reći direktno nego kako već rekoh pričaće nešto sebi u bradu i skrećući sa poente i suštine.

Mediji i duga ondoktrinacija i tradicja seljoberstva teško izlazi iz glave i srca , jer im je ucepljeno da pormena mišljenja i sagledanja istine i činjenica je ravna izdaji sobzirom da gejevi kao i ostali neprijatleji hoće uništiti njihov utvrđeni svet.

Njima treba neki nacionalni ili verski autoritet u vidu vođa da naredi na ropski način da poštuju gejeve i ostale manjine , jer sami nisu u stanju doći s'obzirom na mentalitet stada.
Nešto slično kao što su komunisti naredili doslvno dektretom poštovanje žena , doduše u određenoj a ne punoj meri , lai opet to jebio veliki napredak za zatucano društvo polovinom 20.veka.

Vrh

PostPostano: 01 lis 2014, 19:22 

joe enter je napisao/la:
DzoniBG je napisao/la:

Jole, obrati paznju da ne skrenes u istu vrstu ekstremizma protiv koje se na recima boris...

Razocarenje koje spominjes obicno dolazi od nerealnih predstava, o sebi i svom okruzenju... ako se npr razocaras u devojku, jer ona kriva sto je takva, ili ti koji nisi na vreme shvatio sa kim imas posla?!

Uloga i pozicija iz koje nastupas je takva da kao da imas osecaj da ti vidis nesto sto niko drugi ne vidi... sam protiv svih, sa jedne strane si ti, sa druge svi ostali...a izmedju provalija...

Ovde ima raznih ljudi, razlicitih pola i uzrasta, stavova, karaktera...iz razlicitih smo i regija... svaki covek, svaki Srbin ovde je po necemu specifican, pise na razlicit nacin, blizak je ili dalek od odredjenih politika i svetonazora... ako uzmemo u obzir da se to sve menja s protokom vremena i postaje manje ili vise drugacije... pricati sta su Srbi kao celina ovde na forumu je gruba aproksimacija...

Ti kazes da su svi zlocinci, jel eto, ne pricaju svaki dan na svakoj temi da su govna, ne razapinju sami sebe i za sta su krivi, i za sta nisu... prvo sto moram da te pitam...ko to uopste radi, navedi mi primer i jedne zajednice, naroda...bilo kakve grupacije koja ima takav autosovinisticki pogled...

Jedno je dobronamerna kritika, ili zustra rasprava, a sasvim drugo je tako neselektivno sranje po samom sebi i svom narodu... ti uopste neces da uocis viseslojnost i visedimenzionalnost svakog coveka, i kao jedinke, i kao pripadnika odredjenog naroda... niko ovde ne misli isto, kacili smo se i galamili mnogo puta... imao sam sa Agom nekoliko ljutih diskusija oko politike, sa Metom takodje, sa Karmelom na muzici, Vladu onomad sam uvredio oko nekih bezveznih stvari... pre ili kasnije na drugim temama smo pricali normalno, niti ja mrzim te ljude, niti imam ista protiv njih...

Da imam dokaz da su ovo sto ti pricas, zlocinci, koljaci, prekopavaci jama i ostale gnusne optuznice koje lako odapinjes...sigurno ne bi ovako pricao... ali to su tako teske optuznice za koje moras imati neoborive dokaze... posto nemas, onda ih optuzujes indirektno da su podrzali Pahomija... a ja znam da se svako od njih ogradio od tog kretena... tu onda dolaze razliciti prilazi gde neko brani crkvu kao instituciju, neko zbog licnog razocarenja ne moze odmah da svari sve te gadosti koje odatle izlaze, neko ustane javno protiv, neko zaobidje tu neprijatnu temu... o tome moze i treba da se razlgovara, ali u koliko god je moguce pristojnoj atmosveri...

Kakav bi bio smisao foruma i razgovora kad bi svi mislili isto?! Neistomisljenici su visestruko korisni, cujes nesto sto nisi znao, pogledas pitanje iz druge dimenzije, promenis misljenje ako nije dobro, nekog drugog ubedis da si u pravu... naucis se kritickom misljenju i snazi argumenata... naucis da svoje misli i stavove uoblicis na sto bolji nacin...

Ako su ti svi ovde odvratni, zli, prljavi, perverzni, lazovi... ajde da zamislimo da su svi takvi... ti Jole da bi bio drugaciji, treba da budes negacija toga, da iz tvojih misli i reci isijava dobro, a ne takva agresija gde svima saspes lavinu psovki...nekad od uvreda ja ne mogu da dodjem do onoga sta ustvari hoces reci...

Razocaraju se ljudi u svasta, u porodicu, prijatelje, sam zivot... ima raznih nesrecnih okolnosti i sudbina... ne znam Jole sta tebe muci, ali primecujem povecanu agresiju...razmisli sta joj je uzrok, sta donosi toliku gorcinu...jebes politiku, kazem ti ljudski, dobronamerno...kao i prosli put, necu da se svadjamo... govorim ti kao prijatelj i neko ko ti misli dobro...ako nisam u pravu, na moju dusu ide...

Nisi u pravu Nikola.

Mislio sam da postoji mrva poštenja istinoljubivosti ali sam se grdno prevario , i da svako popuštanje toj retorici je kao da indirektno učestvuješ u zlu.

E pa ja sam odlučio da neću biti takav i da neću da se ukaljam a onda se pravim čistim.

99% upisa od strane srpskih forumaša je priča o neprijateljima , e sad jesu li oni Bošnje,islam,pederi,Ameri,....potpuno je svejedno jer nema nijedne teme ni posta gde se bar mrvu može nazreti kritički osvrt(da ne kažem katarzičnost) bez onoga "ali".

Srbi su nešto kao muslimani u današnjici , obični samosažaljevajući jadnici koji svoje grehove pripisuju drugima i raznim zaverama jer ih boli činjenica da su im grehovi ogromni kao Mont Everest.

To nisi neistomišljenici jer pametni i čovekoliki ljudi imaju mišljenje i stav izgrađen na istini i činjenicama dok ovo je obični inat malih smradova koji svoj smrad drkso šire i čak se ponose time lažući i praviti razne zavere.

Oni su spremni otići toliko duboko u laž i zaveru da i poštena čoveka to zna opiti.
Pa si tako i ti upao u tu kaljugu gde i sam pričaš o nekom nametanuju nekih vrednosti sa zapada kojem eto Srbi nisu skloni , a to je samo način skrivene homofobije i davanje zelenog svetla siledžijama.

Izvini Nikola , i ja tebi želim dobro jer imaš šlifa i pameti , ali jbg upadaš nesmotreno u njihovo blato i postaješ deo stada mislići da je gomila ovaca pluralno društvo gde vrede lični mišljenja i stavovi.

Kažem ti još jednom , streljali bi i mene i tebe čim prvom prilikom se drzneš da promeniš stav koji ne bode "sveto zamišljeno srpstvo".
To je jedno stado koji će žrtvovati svaku slobodu pojedinaca samo da ostane njihov osećaj nepovređen.

Zato niko od forumaša(čast izuzecima) nije osudio onu pedofiliju i kako se crkva odnosi spram toga , već su pričali o zaverama kao što se priča sada o zaverama u vezi gejeva.
A da ne govorim da je crkva najodgovornija za zločine kao duhovni plašt.

Pazi Nikola koga poštuješ jer zbog nekih osećaja nemanja elementarne pravde koja je inače nedokučiva ideš linijom manjeg otpora pa upadaš u nacionalno samosažaljenje , a to je po defoltu prvi korak ka fašizaciji.

Ili si fudbalski receno, prekombinovao i potpuno ''isp'o'' ..ili si stvarno slabic , koji je u zadnjoj fazi ''obrade''.
To je ona , kada rodjeni narod smatras govnima , i stidis ga se .
Naravno , ti si se tu u njemu , smradu , ''slucajno zatekao '' :zubati .
Napisao sam ovdje preko dvije hiljade komentara...nadji deset,koje smatras ''blatnjavim''...( racunaj i ovaj )
To tvoje kukanje Dzoniju , me podsjetilio na film ''Ubistvo s predumisljajem'' u kojem se onaj puknuti lik zali sestri.. '' Jebu ovce, Jejo''...
A onda je siluje.

Seronjo jadni ,ufurani ..

Vrh

PostPostano: 01 lis 2014, 20:12 

osa je napisao/la:
kako braniti osobu pozivajući se na spol, kad ta ista osoba, napada, pozivajući na spolno određenje, teško, ali i razumljivo, jer ako jedna žena ima nakaradne stavove po nekom pitanju, ipak je treba poštivati kao ženu.....

Oprostite, ali meni ništa nije jasno šta ste napisali. slika

Vrh

PostPostano: 01 lis 2014, 20:13 

Citat:
GAŠIĆ: Vojna parada bez četničkih obeležja

Na vojnoj paradi u Beogradu, koja je zakazana za 16. oktobar, neće biti četničkih obeležja, kaže za Danas ministar odbrane Bratislav Gašić.

Ikonografija vojne parade u Beogradu, zakazane za 16. oktobar, kojoj će prisustvovati ruski predsednik Vladimir Putin, biće određena simbolima koji su karakteristični za borbu protiv fašizma, dakle komunističkim i socijalističkim, bez obzira na zvaničnu srpsku politiku procesa rehabilitacije četničkog pokreta i izjednačavanja partizana i četnika.

Kako je za Danas rekao ministar odbrane Bratislav Gašić, zastave i drugi simboli koji će preovlađivati tokom vojne parade biće oni koji se odnose i pripadaju oslobodiocima Beograda u Drugom svetskom ratu, a među njima nema mesta za četnička obeležja i „te priče“.

Imajući u vidu da se kao najveća čast vojne parade ističe prisustvo predsednika Rusije Vladimira Putina, odnosno način na koji Rusija pristupa obeležavanju godišnjica borbe i pobede nad fašizmom, postavlja se pitanje kako će Srbija, uprkos zakonski utvrđenoj zvaničnoj politici izjednačavanja četnika i partizana, kao i rehabilitacija četničkog pokreta, pristupiti toj manifestaciji. Skupština Srbije je u protekloj deceniji usvojila dva zakona koji čine rehabilitaciju zvaničnom politikom – Zakon o izjednačavanju prava partizana i četnika i Zakon o rehabilitaciji.

„Četnici nisu učestvovali u oslobađanju Beograda u Drugom svetskom ratu i zato neće biti nikakvih četničkih obeležja i simbola tokom niza svečanosti obeležavanja 70 godina od tog događaja“, ističe Gašić za Danas.
On napominje da je sastavljen radni tim, odnosno organizacioni odbor vojne parade i da će se on pobrinuti da ikonografija te svečanosti asocira na sto godina od početka Velikog rata i 70 godina od oslobođenja Beograda.
„Time će se baviti stručnjaci, oni će biti deo organizacionog odbora. Tome pristupamo jako ozbiljno i bez ikakvih improvizacija“, naglašava ministar odbrane.

Činjenica je, međutim, da se već više od dvadeset godina u Srbiji sprovodi moralna i politička rehabilitacija četničkog pokreta, a završni čin tog procesa treba uskoro da se dogodi sudskom rehabilitacijom vođe tog pokreta Draže Mihailovića, koji je zbog saradnje sa okupatorom tokom Drugog svetskog rata osuđen na smrt i streljan jula 1946. godine.
Taj proces podržavali su jasno mnogi predstavnici aktuelne vlasti, uključujući i predsednika Srbije Tomislava Nikolića, koji je tokom rata devedesetih godina čak dobio orden četničkog vojvode.

Podsetimo, aktivan zastupnik rehabilitacije Draže Mihailovića, koji ima ulogu punomoćnika u sudskom procesu čije se okončanje pred Višim sudom u Beogradu uskoro očekuje, jeste savetnik predsednika Republike Oliver Antić, koji se pohvalio da će njegova završna reč trajati minimum dva sata.
U ikonografiji ruskih vojnih parada povodom obeležavanja borbe i pobede nad fašizmom preovlađuju srp i čekić. To su komunistički simboli koji predstavljaju industrijski proletarijat i seljake, koji zajedno čine jedinstvo industrijskih i poljoprivrednih radnika.

Milovan Drecun, član organizacionog tima za pripremu vojne parade, najavio je da će ova manifestacija održati u Novom Beogradu, dok je Gašić ranije rekao da će to biti najverovatnije ispred Palate Srbije.
Drecun je govorio i o centralnoj proslavi dana oslobođenja u Areni.

„Mnogo jača od bilo koje vojne parade koje su održavane u poslednje vreme i događaj u Areni, gde ćemo na jedan drugačiji način godišnjicu oslobođenja Beograda više da približimo mladoj generaciji, koja evidentno ne zna mnogo o tome, u stvari – ne zna težinu tih strahota koje su preživeli Beograđani pod fašizmom, u okupaciji tokom Drugog svetskog rata. Gospodin Dragan Bjelogrlić je zadužen za taj vizuelni deo, da osmisli sve, i mislim da će to biti veoma interesantno videti“, istakao je Drecun.

Izvor: intermagazin.rs

Vrh

PostPostano: 01 lis 2014, 20:16 

DzoniBG je napisao/la:
Metemma je napisao/la:
Džoni, priznaj da si monah.

Ma jok...znam Joleta iz sasvim drugih prica i vremena... nesto mu je dojaja dopizdelo, ne znam sta... kad ga uhvati zuta minuta, imam osecaj da bi zgnjecio zemaljsku kuglu...

Zar nije sve Πάντα ῥεῖ!

Vrh

PostPostano: 01 lis 2014, 20:28 

Čovek je težak duševni bolesnik.Ima ih ovde nekoliko koji verovatno postuju iz neke duševne bolnice.

+++++++++
Homoseksualizam je bolest i tako je bila i klasifikovana do skoro.
To je devijantno ponašanje kao i pedofilija zoofilija nekrofilija...
+++++++++
Da se radi o teškoj bolesti i specifičnoj poremećenoj svesti vidi se i po potpunom društveno neodgovornom ponašanju.
Dali ste ikada videli da je gej lobi ili da su homoseksualci u cilju na kraju krajeva i sopstvene promocije uradili ikada bilo šta društveno korisno?!?!
Osnovali neku organizaciju za pomoć bilo kome ili bilo čemu?
Oglasili se povodom bilo čega što nije vezano za njihovu navodnu ugroženost?
Bolest,degenerizam ličnosti,svest o tome,duboka frustriranost,bes,želja za nanošenjem povreda Heteroseksualnom društvu,želja za nametanjem svojih degenerisanih vrednosti ogromnoj normalnoj većini.
+++++++++
Jedno od objašnjenja šta je to što je normalno između ostalog je i :Normalno ponašanje je ponašanje većine .
Svi mi znamo šta je dobro a šta loše.Sta je ispravno a šta ne tako da porediti prava žena i prava homoseksualaca je zlonamerno i ogavno.

Vrh

PostPostano: 01 lis 2014, 21:36 

BGabriel je napisao/la:
osa je napisao/la:

Oprostite, ali meni ništa nije jasno šta ste napisali. slika

zar sam ja za to kriv....

Vrh

PostPostano: 01 lis 2014, 21:56 

lider30 je napisao/la:
BGabriel je napisao/la:

G. osa,

Moje obraćanje vama je bilo pogrešno ali vas molim za razumevanje jer sam obavljala važne poslove te ofrlje citirah vas.

Pitanje ostaje upućeno lideru iako mi ni vi niste ni malo jasni.

Vrh

PostPostano: 01 lis 2014, 21:57 

ono što sam pitao, naravno da vučićev brat nema pravo na službeno osiguranje, a ipak izgleda da se državni novac i ostali resursi, troše na to....

"Na pitanje da li su pripadnici “Kobri” uz Andreja Vučića bile kao njegovo obezbeđenje ili je on s njima bio privatno, Gašić je odgovorio: “To je obezbeđenje premijera, koje je sa Andrejem pošlo do kuće premijerovih oca i majke ne kao obezbeđenje nego kao pratnja zbog te situacije koja je prekjuče bila takva kakva jeste, prosto da ne dođe do toga, a došlo je do toga.”

Vrh

PostPostano: 02 lis 2014, 07:46 

BGabriel je napisao/la:
DzoniBG je napisao/la:

Zar nije sve Πάντα ῥεῖ!

Water under the bridge :)

Meni je najsmješnije da kreten očekuje da se neko pred NJIM posipa pepelom i DOKAZUJE da NIJE koljač, tj. da njemu dokazuje moralno-političku podobnost :smijeh

Pa dokaži ti da nemaš odnose sa svojim polubratom rotvajlerom bolesniče kuljanski... a i kad dokažeš, opet mi ne pada na pamet tebi nešto da dokazujem, a posebno ne tebi sličnima.

Koji je to ropski, žbirovski, udbaški mentalitet, on će nekog da ispituje, ide okolo i optužuje ljude... bolest teška...

Vrh

PostPostano: 02 lis 2014, 10:49 

Djevojčice za »usluge« traže 4 evra, a za oralni seks burek i jogurt!

NOVI SAD - Djevojčice od 12 do 13 godina sve češće se bave prostitucijom i za seksualne usluge traže 500 dinara (oko 4 evra), a neke od njih oralni seks naplaćuju doručkom, tačnije traže od "mušterija" da im kupi burek i jogurt!

Kako kažu u policiji Novog Sada, oni su nemoćni, jer čak i kada privedu najmlađe prostitutke, nema zakonskih osnova da ih zadrže, prenosi Informer.

"To su praktično deca od 12 ili 13 godina, koja bi trebalo da su u osnovnoj školi. One rade same za sebe i nemaju makroa. Zato se često dešava da im mušterija ne plati ili da ih čak prebije. Za seksualne usluge u proseku traže 500 dinara", kaže sagovornik ovog lista iz policije.

Prema njegovim riječima, policija se sreće sa drastičnim primjerima da maloljetne prostitutke bukvalno nude oralni seks za doručak.

"Imali smo slučaj da devojčica prodaje svoje telo za burek i jogurt, što je zaista frapantno, a takođe i da trudnica u sedmom mesecu trudnoće oralno zadovoljava mušterije za hiljadu dinara", kaže on.

http://www.nezavisne.com/novosti/ex-yu/ ... 65922.html

Vrh

PostPostano: 02 lis 2014, 12:29 

Svarog je napisao/la:
Ili si fudbalski receno, prekombinovao i potpuno ''isp'o'' ..ili si stvarno slabic , koji je u zadnjoj fazi ''obrade''.
To je ona , kada rodjeni narod smatras govnima , i stidis ga se .
Naravno , ti si se tu u njemu , smradu , ''slucajno zatekao '' :zubati .
Napisao sam ovdje preko dvije hiljade komentara...nadji deset,koje smatras ''blatnjavim''...( racunaj i ovaj )
To tvoje kukanje Dzoniju , me podsjetilio na film ''Ubistvo s predumisljajem'' u kojem se onaj puknuti lik zali sestri.. '' Jebu ovce, Jejo''...
A onda je siluje.

Seronjo jadni ,ufurani ..

Evo ga Miloš Bojanić , koji kaže da narod sve vidi i najbolje zna i narod je najblji sudija.

Jebo te narod da te jebo , i to naročito ovaj srpski.

Nabijem na kurac i tebe i NAROD , ckrni u svojim govnima ali zato ostani patriota i nekome govori kako treba voleti i mrzeti NAROD. :rigam

Jebo te narod.

Evo primera dobrog , jes da je iz Sarajeva primer ali isti je to kurac.

Šta glumiš ti?? , misliš da si neka faca i da si iznad NARODA. :001_rolleyes

Čitaj druškane najvećeg Srbina Dositeja Obradovića , i on govori o ovoj probletici pre 220 godina , i ništa se nije promenilo , zastrašujuće istinito.

Međutim ti nećeš pročitati Dositeja kao što ne čita ni tvoj "NAROD" ništa osim naslova u Kuriru , jer je NAROD zabavljen jebanjem ovaca pa nema vremena.

Jednom sam sa nikolom pratio Velikog Brata samo zbog likova kao što je narodni pevač Miloš Bojanić jer on je tipičan primer Srbina , zli pokvareni seljak koji se poziva na NAROD i koji svku kritiku sebi smtra udarom NA NAROD jer tako je najlakše sebe izbaviti od odgovornosti i svakog moralno i ljudskog nahođenja u društvu.

Jebo te narod d te jebo.

Vrh

PostPostano: 02 lis 2014, 13:38 

Sto rece BGabrijel ... panta rei..

Nego...evo jos jedan zanimljiv osvrt na skorasnja desavanja u Srbiji...

http://www.nspm.rs/politicki-zivot/para ... alphabet=l

Vrh

PostPostano: 02 lis 2014, 14:51 

Muncimir je napisao/la:
Djevojčice za »usluge« traže 4 evra, a za oralni seks burek i jogurt!

NOVI SAD - Djevojčice od 12 do 13 godina sve češće se bave prostitucijom i za seksualne usluge traže 500 dinara (oko 4 evra), a neke od njih oralni seks naplaćuju doručkom, tačnije traže od "mušterija" da im kupi burek i jogurt!

Kako kažu u policiji Novog Sada, oni su nemoćni, jer čak i kada privedu najmlađe prostitutke, nema zakonskih osnova da ih zadrže, prenosi Informer.

"To su praktično deca od 12 ili 13 godina, koja bi trebalo da su u osnovnoj školi. One rade same za sebe i nemaju makroa. Zato se često dešava da im mušterija ne plati ili da ih čak prebije. Za seksualne usluge u proseku traže 500 dinara", kaže sagovornik ovog lista iz policije.

Prema njegovim riječima, policija se sreće sa drastičnim primjerima da maloljetne prostitutke bukvalno nude oralni seks za doručak.

"Imali smo slučaj da devojčica prodaje svoje telo za burek i jogurt, što je zaista frapantno, a takođe i da trudnica u sedmom mesecu trudnoće oralno zadovoljava mušterije za hiljadu dinara", kaže on.

http://www.nezavisne.com/novosti/ex-yu/ ... 65922.html

a policija u novom sadu ne zna da bi trebala privesti mušteriju, jer spolno opći s djetetom, baš me zanima da li je koja mušterija homoseksualac ili su to sve viđeniji građani, političari, vjernici i ostali poštenjaci....

Vrh

PostPostano: 02 lis 2014, 16:02 

osa je napisao/la:
a policija u novom sadu ne zna da bi trebala privesti mušteriju, jer spolno opći s djetetom, baš me zanima da li je koja mušterija homoseksualac ili su to sve viđeniji građani, političari, vjernici i ostali poštenjaci....

Vjernik nije,a "vjernik" možda.

Ateista sigurno jeste,jer takvi gadovi ne vjeruju ni u šta :kava

Vrh

PostPostano: 02 lis 2014, 16:06 

Mar-kan je napisao/la:
osa je napisao/la:

Vjernik nije,a "vjernik" možda.

Ateista sigurno jeste,jer takvi gadovi ne vjeruju ni u šta :kava

Vjeruju oni vjeruju.
Ali u to da je svijet nastao odjednom. Nešto je puklo i nastao svijet. Kako ,ćefnulo se .
Pa kad se kuća napravi i svi vide da je dobra odma pitaju:" A ko ti je bio majstor?

Vrh

Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Odgovori  [ 34356 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 547, 548, 549, 550, 551, 552, 553 ... 1375  Sljedeća

Vremenska zona: UTC + 01:00

Trenutno korisnika/ca: / i 6 gostiju.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Forum(o)Bir: