HercegBosna.org

HercegBosna.org

Forum Hrvata BiH

Sada je: 17 lis 2025, 12:16.

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

Započni novu temu Odgovori  [ 34267 post(ov)a ] 
Stranica Prethodna  1 ... 773, 774, 775, 776, 777, 778, 779 ... 1371  Sljedeća
Autor/ica Poruka
 Naslov: Re: Događanja u Srbiji
PostPostano: 19 ožu 2019, 23:25 

Amiđa je napisao/la:
Udarili na vucica. Sta je to u Srbima pa svakog svog vladara zele ubiti?

držim da se trebamo ugledati na srbe po tom pitanju.

Vrh

PostPostano: 20 ožu 2019, 00:19 

s one strane dinare je napisao/la:
Amiđa je napisao/la:
Udarili na vucica. Sta je to u Srbima pa svakog svog vladara zele ubiti?

To se nikad neće dogoditi. :neznam Nisam siguran je li to dobro ili loše. :glare

1347 of 2558 - 52.66%

Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.

Vrh

PostPostano: 20 ožu 2019, 13:38 

Metemma je napisao/la:
Divanjol je napisao/la:
dobro vas pripremaju voja vojvotkinja i preletač vesić za "borbu" na forumu, ali prodaće vas na prvoj krivini pa se zamislite da ko će stići do horgoša
2000 smo se sažalili ali sledeći put neće biti oprosta

:blink :blink :blink
=)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =))

Vidi ti internet udbaša sunce ti jebem, to se naložilo da će ono nekom da sudi ili šta.

Opasnije stvari od tebe ja isperem iz wc šolje ujutru kad obavim nuždu konju jedan.

Drž se ti tih opasnijih stvari tu se bolje snalaziš nego na forumu

Vrh

PostPostano: 20 ožu 2019, 15:01 

Naša Kvačica je napisao/la:
s one strane dinare je napisao/la:

To se nikad neće dogoditi. :neznam Nisam siguran je li to dobro ili loše. :glare

Hrvate je povijest naučila strpljivo čekati neko bolje vrijeme. Biti razuman a ne brzoplet. Izvući što se može u lošim uvjetima. Nije to naravno dobro uvijek ali je stoljećima bilo naša snaga.

Vrh

PostPostano: 20 ožu 2019, 17:07 

Citat:
Pokret slobodnih građana (PSG), čiji je lider glumac Sergej Trifunović, pozdravio je danas presudu Međunarodnog suda pravde u Hagu kojom je bivši predsednik Republike Srpske (RS) Radovan Karadžić pravosnažno osuđen na doživotni zatvor zbog genocida i zločina protiv čovečnosti u BiH.

PSG je u saopštenju naveo da "adekvatno sankcionisanje odgovornih za ratne zločine značajno doprinosi pomirenju, i da se osudama odgovornih pojedinaca skida teret krivice sa naroda i otvara prostor za normalan suživot na Balkanu".

Pozdravim vam mamu izdajnicku svima od reda.

Vrh

PostPostano: 21 ožu 2019, 12:45 

Divanjol je napisao/la:
Metemma je napisao/la:

:blink :blink :blink
=)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =))

Vidi ti internet udbaša sunce ti jebem, to se naložilo da će ono nekom da sudi ili šta.

Opasnije stvari od tebe ja isperem iz wc šolje ujutru kad obavim nuždu konju jedan.

Drž se ti tih opasnijih stvari tu se bolje snalaziš nego na forumu

Đe si kažnjenička bojna... Balšini osvetnici :smijeh

Vrh

PostPostano: 21 ožu 2019, 16:55 

Imali su godinama blentavog Tadića kao apsolutnog vladara koji je ekonomski razorio zemlju, i opet hoće nekog takvog. I ovi sada na vlasti su, uz par izuzetaka, totalni mamlazi, ali opozicija je toliki jad i beda da sam skroz odustao od demokratije i ne izlazim više nikad na izbore. Zadnji put sam glasao 2008.

Vrh

PostPostano: 21 ožu 2019, 17:11 

Carmello Šešelj je napisao/la:
Imali su godinama blentavog Tadića kao apsolutnog vladara koji je ekonomski razorio zemlju, i opet hoće nekog takvog. I ovi sada na vlasti su, uz par izuzetaka, totalni mamlazi, ali opozicija je toliki jad i beda da sam skroz odustao od demokratije i ne izlazim više nikad na izbore. Zadnji put sam glasao 2008.

Ali najjače su mi ove pretnje, Đilas se izdrkava na policajcu u civilu "šta ćeš kad padne vlast", žuta sekta preti lustracijom, kaznama, osvetom, progonom, upamtićemo, nećemo oprostiti, spiskove pravimo... jebote, Sekuritatea, škk.

A prosečnog opozicionog picopevca svaki radikal može da ubije na mestu samo smradom ispod pazuha od duge vožnje autobusom.

To sve Beriju glumi jebote...

Vrh

PostPostano: 21 ožu 2019, 17:21 

Ma pusti mučenike, ne mogu da skupe tri hiljade ljudi da im izađe na protest, pa su onda iz očaja agresivni. Cela ta DS i njeni derivati ekipa je na ivici cenzusa, pa onda galamom pokušavaju da ispadnu relevantni. Više ovi ultra desničari tipa Dveri imaju šanse da skinu vlast, mada su i njima šanse negde između nemogućih i nikakvih. Opozicija je smeh, postali su kao u Rusiji gde komunisti i neonacisti marširaju zajedno, tako i ovde Obradović i Dragan Đilas ruku pod ruku u istom saffu. Tuga da nemaš alternativu za koga da glasaš.

Vrh

PostPostano: 21 ožu 2019, 17:36 

А немој Бошка да ми називаш неонацистом... Нема он шансе, поделиће му се странка осам пута до избора, али у праву си да је и поред тога још и најопаснији.

Vrh

PostPostano: 21 ožu 2019, 17:44 

Pa i nisam ga nazvao, samo sam uporedio apsurdne odnose opozicionih stranaka u Srbiji i Rusiji. I da, on ima najviše šanse, mada je to irelevantno, pošto nema šanse. I ne bih voleo da dođe na vlast. Problem je što u Srbiji niko ko je i blizu častan, pošten i sposoban u isto vreme ne želi da se bavi politikom, pa tako dolaziš do urnebesnih situacija da ti poluludi Sergej Trifunović bude jedan od lidera opozicije.

Vrh

PostPostano: 21 ožu 2019, 18:23 

A Boško bi tu imao ulogu Koštunice aka Trojanskog konja dok bi se drugosrbijanska tevabija opet raširila ko kuga po budžetu, i to ona najkancerogenija.

Vrh

PostPostano: 21 ožu 2019, 18:53 

Pre ću da trpim ovog mamlaza još 20 godina, nego da mi neki novi Dinkić opet vodi privredu. I tako razmišlja većina ljudi, i mučenici kao ovaj @divanjol to ne mogu da shvate i onda prete i divljaju jer im ne damo da opet svojom glupošću dovedu najgore lopove na vlast.

Vrh

PostPostano: 21 ožu 2019, 19:25 

Pre ću da trpim ovog mamlaza još 20 godina, nego da mi neki novi Dinkić opet vodi privredu. I tako razmišlja većina ljudi, i mučenici kao ovaj @divanjol to ne mogu da shvate i onda prete i divljaju jer im ne damo da opet svojom glupošću dovedu najgore lopove na vlast.

Ma to je iskreno, stvarno su naloženi i napujdani da je stanje strašno i da treba da pod hitno vrate Tadića i Đilasa inače katastrofa, ovo je nepodnošljivo....

Vrh

PostPostano: 21 ožu 2019, 19:37 

Znam da je iskreno. Budale ne razmišljaju mozgom nego slede ideologiju. Meni se jebe da li je neko demokrata, autokrata, diktator ili apsolutni monarh, bitno mi je da li dobro radi svoj posao i ništa više od toga. Ovaj je daleko od savršenog, ali neću da glasam za dokazane lopove kao što je Đilas. Čovek je, dok je obavljao funkciju gradonačelnika, postao milioner. Pre toga je imao jedan stan u vlasništvu. I o čemu da pričamo dalje? Zna se kolika je plata gradonačelnika. Ali budalama vikneš "DIKTATOR!!!!" i prate te kao stado ovaca. Srećom u nesreći, toliko su usrali u periodu od 2008. do 2012. da je takvih budala danas jako malo.

Vrh

PostPostano: 21 ožu 2019, 19:53 

Znam da je iskreno. Budale ne razmišljaju mozgom nego slede ideologiju. Meni se jebe da li je neko demokrata, autokrata, diktator ili apsolutni monarh, bitno mi je da li dobro radi svoj posao i ništa više od toga. Ovaj je daleko od savršenog, ali neću da glasam za dokazane lopove kao što je Đilas. Čovek je, dok je obavljao funkciju gradonačelnika, postao milioner. Pre toga je imao jedan stan u vlasništvu. I o čemu da pričamo dalje? Zna se kolika je plata gradonačelnika. Ali budalama vikneš "DIKTATOR!!!!" i prate te kao stado ovaca. Srećom u nesreći, toliko su usrali u periodu od 2008. do 2012. da je takvih budala danas jako malo.

Tko je po tebi bila najbolja vlast od 2000.? Možeš i u više kategorija, ne mora svaka bit najbolja u nečem :D

Vrh

PostPostano: 21 ožu 2019, 20:10 

Po ekonomskim pokazateljima, bilo je dobro od 2004. do 2007., privreda je rasla iako su masovno krali, imalo je od čega da se krade. Onda dolazi svetska finansijska kriza 2008., i oni nastavljaju da kradu iako privreda pada u recesiju, i 2012., kada su izbori, država je pred bankrotom, bukvalno. Na izborima SNS dolazi na vlast, smanjuje penzije, otpušta veliki deo nabrekle administracije koja živi od budžeta, i privreda opet počinje da raste, prvo sporo, po 1, nešto posto, do prošlogodišnjih 4, nešto posto. Umesto pred bankrotom, država je već nekoliko godina sa suficitom u budžetu. Nezaposlenost je između 10 i 15 posto, što je rekordno nisko gledajući period pre toga, zahvaljujući najviše stranim investicijama koje su svake godine ne manje od milijardu i po. Stanje je daleko od idealnog, jer smo krenuli sa niske osnove, ali bar nemamo tolike lopuže, koje uz to što kradu, gomilaju nepotrebnu administraciju na grbaču privredi.

Vrh

PostPostano: 22 ožu 2019, 00:09 

Lokacija: Folklorni srboćetnik, praktični muslimanski Bunjevac
Ovaj je daleko od savršenog, ali neću da glasam za dokazane lopove kao što je Đilas. Čovek je, dok je obavljao funkciju gradonačelnika, postao milioner. Pre toga je imao jedan stan u vlasništvu. I o čemu da pričamo dalje? Zna se kolika je plata gradonačelnika. Ali budalama vikneš "DIKTATOR!!!!" i prate te kao stado ovaca. Srećom u nesreći, toliko su usrali u periodu od 2008. do 2012. da je takvih budala danas jako malo.

Ovaj je hvala Bogu goljo, živi od predsedničke plate.

Vrh

PostPostano: 22 ožu 2019, 00:13 

Sreća pa ima bogatog brata da mu pomogne. :zubati

Vrh

PostPostano: 22 ožu 2019, 00:18 

Lokacija: Folklorni srboćetnik, praktični muslimanski Bunjevac
Sreća pa ima bogatog brata da mu pomogne. :zubati

:laugh

Vrh

PostPostano: 23 ožu 2019, 17:17 

Opozicija u Srbiji još gora,nego u RS.
Oni svi skupa ne mogu dobit 20% glasova na izborima. Ako i tolko.

Vrh

PostPostano: 25 ožu 2019, 13:50 

https://www.index.hr/video/vucic-placuc ... kGP5LFzjrk

Koja cmizdriva patetika. Ubio bi se da moram ovog svakog dana gledati. Njega i lezbu naizmjenicno (nista protiv homoseksualaca ali jasno je s kojom intencijom je postavljena gay osoba za premijerku)..nit je predsjednik musko, nit premijerka zensko = nova Srbija.

Vrh

PostPostano: 25 ožu 2019, 19:43 

Djeluje napuhnuto, blijedo, s cudnom kosom (kao da je neoprana, masna), ugl krajnje nezdravo. Izgleda da se zivcano rastrojstvo prenosi polako i na vanjsku pojavu.

Vrh

PostPostano: 25 ožu 2019, 19:55 

=))

Vučić plače, ali suza nema.

Vrh

PostPostano: 25 ožu 2019, 20:03 

Neugodno mi je...

Vrh

Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Odgovori  [ 34267 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 773, 774, 775, 776, 777, 778, 779 ... 1371  Sljedeća

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

Trenutno korisnika/ca: / i 3 gostiju.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Forum(o)Bir: