HercegBosna.org

HercegBosna.org

Forum Hrvata BiH

Sada je: 06 sij 2025, 23:11.

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

Započni novu temu Odgovori  [ 33851 post(ov)a ] 
Stranica Prethodna  1 ... 79, 80, 81, 82, 83, 84, 85 ... 1355  Sljedeća
Autor/ica Poruka
 Naslov: Re: Događanja u Srbiji!
PostPostano: 22 lis 2012, 14:53 

vrilo_pridaka_1686 je napisao/la:
sokoli je napisao/la:

Tacno tako divljacko kidanje krizha sa crkve.Da te podsetim srpski hibridu jedne stvari.Iz tih crkvi je poceo pokolj neduzhnih ljudi koje ste vi ubijali a mi smo vam pokidali krst koja li ironija.Vi nashe xhamije ste gadjali altilerijom lakshe vam je billo.
Nego vracam memoriju u jedan inserat iz knjige ismaila kadarea GENERAL MRTVE VOJSKE kada italjanski generall gleda grafit napisan na zidu groblja italjanskih vojnika: Ovako ginu fashisti, i uzrujeno vrishti protestiram to je uvreda.A jedan kopac radnik mu odgovara. gospodine generalle na vratu nashih objeshenih momaka znalli ste da pishete parolle zhiveo duce musolini i nishta a protestirate radi grafita na zidu grobishta.Shta se tice organa mi nashe organe kad treba helikopterom nosimo ljude do italije josh dan danas.nego vama treba to jer u drugacijim okollnostima bi se vodio neravnopravan razgovor.Medju predstavnike sllobodoljubivog naroda i predstavnike genocidnog naroda.
Nego batali ti to vidjaj sebe u ovaj inserat i mene poglledaj u drugu stranu barikade.

http://www.youtube.com/watch?v=G0YDXRxDDqw

ovaj vam stoji na dushu totemski.Oficir hrvatske vojske koji ste vi zatvorilli u skoplje i gubi mu se svaki trag samo shto je ratovao na hrvatsku stranu.Samo shto je imo hrvatsko drzhavjanstvo.Samo shta je ucestvovao na stranu dobrih protiv vashe brace kaniballaca od kojih uopshte se ne razlikujete.Pogledajte sebe u lice totemski
http://www.voal-online.ch/index.php?mod ... ticle=4208

I ti mi pricash o krstu.Daj sakrij se negdje.Sramota te narod cuje

Kad smo već kod nestalih, evo i tebi jedan link.
https://www.youtube.com/watch?v=mGl-5RzMfAY

Ne provociraj ga, jos ce ispasti da su neki od tih organa bili inficirani, pa mozda i Srbija bude optuzena zbog nekooperatvnosti.

Vrh

PostPostano: 22 lis 2012, 15:21 

sokoli je napisao/la:
Tacno tako divljacko kidanje krizha sa crkve.

Zasto onda pokusavate da te manastire i crkve u svetu prikazete kao svoje, lobirate u UNESCO-u da se ne vode kao srpsko kulturno nasledje, stampaju se knjige koje tvrde da su Nemanjici Albanci?

Sa jedne strane na svim sajtovima kosovskih turistickih organizacija predstavljaju se kao kosovski spomenici kulture, brise se svaki pomen na Srbe, a sa druge strane te manastire od vas moraju da cuvaju naoruzani vojnici.

Licemerno do bola.

Vrh

PostPostano: 22 lis 2012, 15:37 

Rea je napisao/la:
sokoli je napisao/la:
Tacno tako divljacko kidanje krizha sa crkve.

Zasto onda pokusavate da te manastire i crkve u svetu prikazete kao svoje, lobirate u UNESCO-u da se ne vode kao srpsko kulturno nasledje, stampaju se knjige koje tvrde da su Nemanjici Albanci?

Sa jedne strane na svim sajtovima kosovskih turistickih organizacija predstavljaju se kao kosovski spomenici kulture, brise se svaki pomen na Srbe, a sa druge strane te manastire od vas moraju da cuvaju naoruzani vojnici.

Licemerno do bola.

Well, hello there...

Vrh

PostPostano: 22 lis 2012, 23:40 

sokoli je napisao/la:

Tacno tako divljacko kidanje krizha sa crkve.Da te podsetim srpski hibridu jedne stvari.Iz tih crkvi je poceo pokolj neduzhnih ljudi koje ste vi ubijali a mi smo vam pokidali krst koja li ironija.Vi nashe xhamije ste gadjali altilerijom lakshe vam je billo.
Nego vracam memoriju u jedan inserat iz knjige ismaila kadarea GENERAL MRTVE VOJSKE kada italjanski generall gleda grafit napisan na zidu groblja italjanskih vojnika: Ovako ginu fashisti, i uzrujeno vrishti protestiram to je uvreda.A jedan kopac radnik mu odgovara. gospodine generalle na vratu nashih objeshenih momaka znalli ste da pishete parolle zhiveo duce musolini i nishta a protestirate radi grafita na zidu grobishta.Shta se tice organa mi nashe organe kad treba helikopterom nosimo ljude do italije josh dan danas.nego vama treba to jer u drugacijim okollnostima bi se vodio neravnopravan razgovor.Medju predstavnike sllobodoljubivog naroda i predstavnike genocidnog naroda.
Nego batali ti to vidjaj sebe u ovaj inserat i mene poglledaj u drugu stranu barikade.

http://www.youtube.com/watch?v=G0YDXRxDDqw

ovaj vam stoji na dushu totemski.Oficir hrvatske vojske koji ste vi zatvorilli u skoplje i gubi mu se svaki trag samo shto je ratovao na hrvatsku stranu.Samo shto je imo hrvatsko drzhavjanstvo.Samo shta je ucestvovao na stranu dobrih protiv vashe brace kaniballaca od kojih uopshte se ne razlikujete.Pogledajte sebe u lice totemski
http://www.voal-online.ch/index.php?mod ... ticle=4208

I ti mi pricash o krstu.Daj sakrij se negdje.Sramota te narod cuje

A ne hvala.Nekada je billo u modi jedna reklama schtefi graf: Droge nein danke.Mislish da cu ja da sllusham to sranje i zhutu beogradsku shtampu.I ptice na drvetu znaju shta znaci transplantacija organa.Albanija josh uvek posle kosovskog rata za transplantaciju jednog bubrega pacijente poshalju helikopterom do barija.A za kosovo i da ne govorimo.Kad cujem ta sranja ce da ispadne da je bonstil bio u tropoji.Perete mozak ljudima koji uopce ne znaju gde je allbanija i gde je tropoja.Perete mozak ljudima time shta ta mesta koja vi opisujete su bille nadomak srpskog dragunova.Pa kazhete da imaju i svedoka.Pa normallno da ih imaju.Po potrebi ce da ih organizuju.Stipe mesic je zavrshio svoju ullogu posllo je gotovinu u hag.Pa sad srbija ima argument u pregovorima sa hrvatskom za ratne reparacije.Isto hoce i sa kosovom al nece da prodje kod nas budi siguran.Prvo treba da se vrati oko miljardu evra penzije kosovskih penzionera.Za ostallo otom potom.Jebesh ti organe.Ako je to neko mogao da uradi i ako je uradio nek odgovara a srbija prvo nek vrati penziski fond koji pripada kosovu.Posle cemo o reparacijama.Sta se tice transplantacije organa poslacu ti snimke tog teritorija i tih dogadjaja.Obrati pazhnju na odbranu obicnog seljaka.I gledaj al samo gledaj gllupost i neprofesionallnost uniformiranog policajca koga bi zhivog odro a ne da mu dam uniformu.Pa ondak pogledajte u drugi snimak guzhvu i koliko je billo stranih novinara dzhipova i raznih stranih agenata i pogranicnoj zoni u allbaniji kako je moguce niko da nije nishta primetio.Zato jenki nam kazhu terajte vi napred.Babo je sa vama.Oni nek se bave dezinformacijama a vi gradite svoju drzhavu.A dugove srbija ako ne mozhe da pllati novcano ondak pllaca teritorijom.Granica na benzinsku pumpu nish jug.

http://www.youtube.com/watch?v=ZmVJVpPPM7E

Koliko je billo izbeglica u tropoji.Koliko je billo humanitarnih organizacija na tom mestu.Koliko je billo stranih obaveshtajaca na taj teritorij.I te ucke napravilli bonstill za sverc organima.
tiskam na tastaturi i smijem se
http://www.youtube.com/watch?v=5EdjQlXC ... re=related

evo ti nacije koja pokushava guzicom promjeniti povijest.Pa od koga je sve je moguce.Izvinjavam se sta ne mogu svima odgovoriti drugima sutra jer ipak ja radim i nemam dovoljno vremena za forum.

Vrh

PostPostano: 23 lis 2012, 22:11 

sokoli je napisao/la:

A ne hvala.Nekada je billo u modi jedna reklama schtefi graf: Droge nein danke.Mislish da cu ja da sllusham to sranje i zhutu beogradsku shtampu.I ptice na drvetu znaju shta znaci transplantacija organa.Albanija josh uvek posle kosovskog rata za transplantaciju jednog bubrega pacijente poshalju helikopterom do barija.A za kosovo i da ne govorimo.Kad cujem ta sranja ce da ispadne da je bonstil bio u tropoji.Perete mozak ljudima koji uopce ne znaju gde je allbanija i gde je tropoja.Perete mozak ljudima time shta ta mesta koja vi opisujete su bille nadomak srpskog dragunova.Pa kazhete da imaju i svedoka.Pa normallno da ih imaju.Po potrebi ce da ih organizuju.Stipe mesic je zavrshio svoju ullogu posllo je gotovinu u hag.Pa sad srbija ima argument u pregovorima sa hrvatskom za ratne reparacije.Isto hoce i sa kosovom al nece da prodje kod nas budi siguran.Prvo treba da se vrati oko miljardu evra penzije kosovskih penzionera.Za ostallo otom potom.Jebesh ti organe.Ako je to neko mogao da uradi i ako je uradio nek odgovara a srbija prvo nek vrati penziski fond koji pripada kosovu.Posle cemo o reparacijama.Sta se tice transplantacije organa poslacu ti snimke tog teritorija i tih dogadjaja.Obrati pazhnju na odbranu obicnog seljaka.I gledaj al samo gledaj gllupost i neprofesionallnost uniformiranog policajca koga bi zhivog odro a ne da mu dam uniformu.Pa ondak pogledajte u drugi snimak guzhvu i koliko je billo stranih novinara dzhipova i raznih stranih agenata i pogranicnoj zoni u allbaniji kako je moguce niko da nije nishta primetio.Zato jenki nam kazhu terajte vi napred.Babo je sa vama.Oni nek se bave dezinformacijama a vi gradite svoju drzhavu.A dugove srbija ako ne mozhe da pllati novcano ondak pllaca teritorijom.Granica na benzinsku pumpu nish jug.

http://www.youtube.com/watch?v=ZmVJVpPPM7E

Koliko je billo izbeglica u tropoji.Koliko je billo humanitarnih organizacija na tom mestu.Koliko je billo stranih obaveshtajaca na taj teritorij.I te ucke napravilli bonstill za sverc organima.
tiskam na tastaturi i smijem se
http://www.youtube.com/watch?v=5EdjQlXC ... re=related

evo ti nacije koja pokushava guzicom promjeniti povijest.Pa od koga je sve je moguce.Izvinjavam se sta ne mogu svima odgovoriti drugima sutra jer ipak ja radim i nemam dovoljno vremena za forum.

Ništa prijatelju, nemam ljutnje...
Mislim da sam zaokružio sliku o tebi i tvojoj sposobnosti rasuđivanja, so I think we're pretty much done.

Vrh

PostPostano: 24 lis 2012, 10:33 

OPASNE I DOBRE NACIJE Istraživanje u Beogradu otkrilo: Ove narode Srbi smatraju 'neprijateljima'!

Na pitanje koji su im narodi najveća prijetnja, čak 40 posto Srba odgovorilo je da najveću opasnost osjećaju od SAD-a, potom Njemačke, Albanije, Velike Britanije i, na kraju, od Hrvatske, što smatra 9 posto Srba. Najveći prijatelji Srbima su Rusija s čak 47 posto, potom Grčka, Kina, Japan i Italija s pet posto.

Tako je u sklopu istog istraživanja više od 60 posto Srba reklo da Kosovo ni po koju cijenu ne treba priznati, da su sve zemlje koje to žele njihovi neprijatelji, a da bi neovisno Kosovo bilo direktna prijetnja sigurnosti Srbije misli više od 70 posto Srba.

Hrvatske distance

Za razliku od Srba koji njeguju odnose s istočnim ili južnim susjedima, i oni su im bliski, Hrvati upravo takve stavljaju na dno ljestvice, priklanjaju se Zapadu i te narode navode kao bliskije ili su s njima skloniji stupati u kontakte. Interesantno je istraživanje koje je proveo Institut za društvena istraživanja među mladima od 14 do 27 godina. Oni su rekli da su im najprihvatljiviji prijatelji upravo Hrvati, tek onda slijede Nijemci, Amerikanci i Talijani, potom Bošnjaci, Slovenci, a onda u začelju kao potpuno distancirani Crnogorci, Srbi, Albanci i Romi.

http://www.zabranjeni.url/istrazivanje--sr ... u/1061998/

:zubati

Malo sam razočaran. Bošnje se izvukle ispod radara, a mi bi čak prijateljevali s njima. Eh pereci, pereci. :001_rolleyes

Inače nadam se da to što bi se mladi Hrvati družili s drugim mladim Hrvatima ne znači porast ********. :zubati

Vrh

PostPostano: 24 lis 2012, 11:09 

doc je napisao/la:
OPASNE I DOBRE NACIJE Istraživanje u Beogradu otkrilo: Ove narode Srbi smatraju 'neprijateljima'!

Na pitanje koji su im narodi najveća prijetnja, čak 40 posto Srba odgovorilo je da najveću opasnost osjećaju od SAD-a, potom Njemačke, Albanije, Velike Britanije i, na kraju, od Hrvatske, što smatra 9 posto Srba. Najveći prijatelji Srbima su Rusija s čak 47 posto, potom Grčka, Kina, Japan i Italija s pet posto.

Tako je u sklopu istog istraživanja više od 60 posto Srba reklo da Kosovo ni po koju cijenu ne treba priznati, da su sve zemlje koje to žele njihovi neprijatelji, a da bi neovisno Kosovo bilo direktna prijetnja sigurnosti Srbije misli više od 70 posto Srba.

Originalno srpsko istraživanje na koje se poziva Jutarnji list:
http://www.mc.rs/upload/documents/saopstenja_izvestaji/2012/10-18-12-Gradjani-Srbije-izmedju-EU-NATO-i-Rusije-prezentacija.pdf

Stavovi studenata Sveučilišta J.J. Strossmayera u Osijeku:
http://www.ioe.ac.uk/about/documents/About_Overview/Sablic_M__Peko_A.pdf, tablica na str. 9

Vrh

PostPostano: 24 lis 2012, 13:16 

Amnestija za Jocu Amsterdama, Uroša Mišića, Luku Karadžića, ubice Tatona?

Opozicija je oštro kritikovala predložena rešenja o amnestiji ocenjujući da će ona proizvesti štetne implikacije po celo društvo, dok je vladajuća Srpska napredna stranka odbacila te kritike i naglasila da ne treba plašiti građane da će ubice biti puštene na slobodu, jer se to neće desiti.

Dalje: http://www.blic.rs/Vesti/Politika/349303/Amnestija-za-Jocu-Amsterdama-Urosa-Misica-Luku-Karadzica-ubice-Tatona

Istina. Neće, Uroš je samo pokušao ubojstvo ali mu nije pošlo za rukom. Sad će imati novu priliku. Kao i mnogi drugi koji će uskoro slobodno šetati ovim rezervatom. Neka puste i sedmoricu pripadnika 64 županije, to je također sitan prestup. Država će ušparati i na njima... :kava

Vrh

PostPostano: 24 lis 2012, 20:20 

slika

Vrh

PostPostano: 24 lis 2012, 20:25 

Jagnjeca brigada je napisao/la:
slika

Nisu vam slučajno spremili kofu govana baš u Kumanovu, 1999. To me podsjeća na vagon u kojem je potpisana kapitulacija Njemačke u prvom svjetskom ratu... No such thing as accident.

Vrh

PostPostano: 24 lis 2012, 20:38 

slika

Nisu vam slučajno spremili kofu govana baš u Kumanovu, 1999. To me podsjeća na vagon u kojem je potpisana kapitulacija Njemačke u prvom svjetskom ratu... No such thing as accident.

Misliš "nisu nam" slučajno spremili...

Ali da, baš sam o tome razmišljao čitajući nedavni tekst, sada već bivšeg (baš ti 'fala Tomo) ambasadora u Fr, Dušana Batakovića. Ipak godišnjice idu, pa je red da se obeležavaju.

Vrh

PostPostano: 24 lis 2012, 20:46 

Misliš "nisu nam" slučajno spremili...

Ali da, baš sam o tome razmišljao čitajući nedavni tekst, sada već bivšeg (baš ti 'fala Tomo) ambasadora u Fr, Dušana Batakovića. Ipak godišnjice idu, pa je red da se obeležavaju.

Prijatelju, ja jesam državljanin Srbije, ali me Kosovo zanima kao lanjski snijeg. To je prije svega veliki nacionalni poraz. Ne kažem da je borba bila pravedna, daleko od toga...
Shit happens.
Što se Batakovića tiče, da dobar intervju... čovjek poznaje materiju.

Vrh

PostPostano: 24 lis 2012, 21:07 

http://www.b92.net/sport/fudbal/vesti.php?yyyy=2012&mm=10&dd=24&nav_id=654670

Vrh

PostPostano: 24 lis 2012, 21:52 

glx je napisao/la:

Majmuni, koji je njima?

Vrh

PostPostano: 24 lis 2012, 22:23 

banda ovi banda oni, navijacka posla
moguce da je odgovor na ovo http://www.youtube.com/watch?v=9aQls5c35ws

Vrh

PostPostano: 24 lis 2012, 22:26 

'LOŠA PORUKA MLADIMA'
HDZ protiv imenovanja ulice Milana Mladenovića u Zagrebu: 'EKV nije bio popularan u Hrvatskoj, a njihovi članovi bili su ovisnici!'

http://www.zabranjeni.url/hdz-protiv-imeno ... u/1062095/

Džoni vrijeme je da vratiš stari avatar. Onaj Aca ti je baš davao salonski šarm.

Vrh

PostPostano: 24 lis 2012, 22:37 

Zoran Zivkovic na HRT-1, ali ga odera po Tadicu, Nikolicu, Vucicu itd.

Vrh

PostPostano: 24 lis 2012, 22:44 

doc je napisao/la:
'LOŠA PORUKA MLADIMA'
HDZ protiv imenovanja ulice Milana Mladenovića u Zagrebu: 'EKV nije bio popularan u Hrvatskoj, a njihovi članovi bili su ovisnici!'

Džoni vrijeme je da vratiš stari avatar. Onaj Aca ti je baš davao salonski šarm.

Taj Mladenovic koliko mi je poznato nije bija cetka, a zagrebacki HDZ bi se mogu pozabaviti malo da izteraju Brozovo ime iz Zagreba, a taj nema samo cestu koliko mi je poznato. Sto se tice droge, svi rokeri tog doba su bili ili su drogerasi, pocevsi od Jure Stublica, pa do ovih iz EKV. Istina, malo je cudno da se imenuje cesta po glazbeniku, ali, hej, malo pokazati muda pa pokrenuti brisanje Titlekovog imena iz moderne RH.

Vrh

PostPostano: 24 lis 2012, 23:21 

Ovaj put su uspeli da slože rime. Bambi za trud. Baš me zanima da li im narodna milicija pomera bubrege kao ovim našima kad nisu dobri...

Vrh

PostPostano: 24 lis 2012, 23:57 

Citat:
Skandal u Novom Pazaru

Navijači Novog Pazara protiv Rada razvili transparent „Rešen rebus! Srce, bubreg, pluća, živela Žuta kuća!“

slika

Veličaju albanske koljače.

Navijači Novog Pazara ponovo su na sebe privukli pažnju javnosti skandaloznim ponašanjem. Razvijanjem transparenta „Rešen rebus! Srce, bubreg, pluća, živela Žuta kuća!“ na utakmici između Novog Pazara i Rada (0:1) u centru pažnje nije bio fudbal, već bolesne parole i izazivanje nacionalne i verske mržnje, pa će srpsko tužilaštvo ponovo imati mnogo posla.

http://www.kurir-info.rs/navijaci-pazar ... nak-476566

I ovaj su klub na silu ugurali u 1 ligu fuzirali sa onim drugim, koji no bješe BSK?, sramota,

to se pošalju specijalci i rasturi se ovo leglo fašista.

“Mene također ova sredina smrada, loja, ljenosti i pokvarenosti poklonika arapskog varalice guši, pa sam više u Zapadnom Mostaru nego u Bosni.’’

Vrh

PostPostano: 25 lis 2012, 01:02 

U tom Novom Pazaru Srbije svakim danom sve manje.. Mržnja je ogromna među Srbima i Muslimanima.. Nedao Bog nova rata..

Vrh

PostPostano: 25 lis 2012, 02:22 

@Pol,

Da, BASK je odustao od Prve lige i fuzionisao se sa Novim Pazarom, pa su kompletna Uprava, stručni štab i većina igrača tog kluba prešli u Pazar. Kasnije je taj gazda kluba uhapšen.

http://www.novosti.rs/vesti/sport.294.html:357528-Uhapsen-predsednik-FK-Novi-Pazar-Bojan-Radovanovic

http://www.pressonline.rs/info/hronika/najtrazeniji-covek-u-srbiji

@Ibar,

To je normalno za utakmice ova kluba, i navijači oba kluba se trude da na što morbidniji način uvrijede ove druge. Prije par mjeseci navijači Pazara su se podjelili i potukli. Ova struja koja je pobjedila, plaćena je od radikalnih struja u Pazaru da iznosi razne političke parole. Kada su se potukli prije mjesec dana, tada se trebala podići parola za Aćif efendiju. Sad što će im klub biti drastično kažnjen zbog ovog danas, to ih ne interesuje.

Ovo je parola navijača Rada sa prošle utakmice u Beogradu:

slika

Navijači Rada su danas zaustavljeni na putu za Pazar, i tako su spriječeni još veći incidenti, jer su njegovi navijači poznati kao najekstremniji u Srbiji.

Ovo je sa njihovog prošlog gostovanja dole:

Vrh

PostPostano: 25 lis 2012, 09:35 

totem je napisao/la:
Sokoli, argumenti su ti u pizdu materinu...

Sto se Hrvatskog casnika tice, ako je bio u UCK, mislis da bi se Makedonski redarstvenici trebali zamisliti dali da ga hapse, samo zato sto je bio ranije casnik u HV? :smijeh

Pazi da te ne pojede bijela ajkula, znaju se motati i blizu plaze... :whistling

I tebi su argumenti u picku materinu.UCK u 8 mjesec 1993 godine. i cojek uhapshen u civilni aerodrom petrovac na vracanju iz berlina gde je bio na lecenju.Nego tebi nije smetallo sta su ti srbi skinulli i prekidace, i utikace sa kasrni u makedoniji.Vi cete im biti vjecno vjerni brat.Vi cete za njiih kamenjem da ubijate engleske vojnike u sastavu kfora.Vi cete za njih da zapalite i americku ambasadu nasred skoplja.
Pazi da te ne pregazi avion prelazeci peshacki u vizbegovo

Vrh

PostPostano: 25 lis 2012, 10:04 

Sjecam se ovoga.A i ostallog posle toga.Dali je isti film u reprizi?
http://www.youtube.com/watch?v=tDzeyQdUXYE

Vrh

PostPostano: 25 lis 2012, 11:03 

doc je napisao/la:
'LOŠA PORUKA MLADIMA'

...odlazim sam, ostaju za mnom kosa i glas
štit koji nosim, svetlo neona
reči i slike u noći
koliko dugo ne vidim izlaz
ne vidim kraj
koliko dugo, ne znam ni sam...

http://www.youtube.com/watch?v=alOxrynVslQ

Ni ne zaslužuju ih.

Vrh

Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Odgovori  [ 33851 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 79, 80, 81, 82, 83, 84, 85 ... 1355  Sljedeća

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

Trenutno korisnika/ca: / i 4 gostiju.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Forum(o)Bir: