|
|
Stranica: 87/1355.
|
[ 33851 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
Jagnjeca brigada
|
Naslov: Re: Događanja u Srbiji! Postano: 29 lis 2012, 16:50 |
|
|
DzoniBG je napisao/la: 1:12:19 ...Oj Srbijo mila mati, uvek cu te tako zvati... Nedićevac. DzoniBG je napisao/la: p.s u Subotu popodne odem kod drugara na rodjendan njegove klinke... pitam ga sto mu cale nije dosa...kaze otputovao na neko gostovanje... kad on u ulozi Henry Barby-ja Prvi put kad sam preleteo pogledom post, video sam: Citat: ...rodjendan...klinke...nije losa...Barby (barbie)...
|
|
Vrh |
|
|
DzoniBG
|
Naslov: Re: Događanja u Srbiji! Postano: 29 lis 2012, 17:10 |
|
|
Jagnjeca brigada je napisao/la: Nedićevac. Prvi put kad sam preleteo pogledom post, video sam: Citat: ...rodjendan...klinke...nije losa...Barby (barbie)... Nisam je cuo jedno 20 godina...sjajna pesma Ovo drugo.... Mala je tek napunila 4 godine, to je ultra pedofilija Odavno ja forsiram da treba da se vratimo tradiciji tog vremena, ovakve stvari je trebalo slaviti i godinama u nazad, stalno nesto kasnimo... al dobro je da je sad to obelezeno ljudski. Sve posle toga i ww1 je bilo manje vise sunovrat koji treba eliminisati iz nacionalne svesti koliko god je moguce...
_________________ Pokaj se Grobi! Mali korak za tebe, veliki za Srpstvo!
|
|
Vrh |
|
|
Jagnjeca brigada
|
Naslov: Re: Događanja u Srbiji! Postano: 29 lis 2012, 17:22 |
|
|
DzoniBG je napisao/la: Odavno ja forsiram da treba da se vratimo tradiciji tog vremena, ovakve stvari je trebalo slaviti i godinama u nazad, stalno nesto kasnimo... al dobro je da je sad to obelezeno ljudski.
Sve posle toga i ww1 je bilo manje vise sunovrat koji treba eliminisati iz nacionalne svesti koliko god je moguce... Nedićevog? Šala i izdajnici na stranu... biće potrebno još dosta generacija da nestanu komunisti, kao i praktični i idejni jugonostalgičari. DzoniBG je napisao/la: Ovo drugo.... Mala je tek napunila 4 godine, to je ultra pedofilija Da, ukapirao sam kad sam pročitao. Šta ti je mozak... Kao asocijacije u Slagalici.
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: Događanja u Srbiji! Postano: 29 lis 2012, 18:14 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2010, 12:48 Postovi: 108339 Lokacija: Županija Herceg-Bosna
|
Citat: BEOGRAD - Bivši predsjednik Srbije Boris Tadić tražio je u januaru 2008. godine, prilikom potpisivanja gasnog sporazuma Srbije i Rusije, da Rusi pomognu Srbiju gradnjom skladišta gasa u Tuzli?! Ovo je u emisiji „Ćirilica“ na TV Hepi otkrio potpisnik tog sporazuma, sada ministar građevinarstva Velimir Ilić.
- Na ručku posle potpisivanja sporazuma Putin je pitao Borisa Tadića, tadašnjeg predsednika Srbije, šta Rusija može da učini za Srbiju, šta nam je u tom trenutku najvažnije. Na opšte zaprepašćenje prisutnih, Tadić je kao najveći prioritet naveo izgradnju skladišta gasa u napuštenim rudnicima soli kod Tuzle - kaže Ilić i dodaje:
- Zbunjeno, Putin ga je pitao zašto kod Tuzle kad tamo i nema Srba, na šta mu je Tadić rekao da bi to bilo važno za Evropsku uniju! Predsednik Rusije mu je poručio da u EU može da kupi kravatu ili košulju, ali da ih neće pustiti da oni drže ventil za gas i uvređeno napustio ručak.
U razgovoru za Kurir Ilić kaže da je Tadić svojevremeno obrukao cijelu zemlju kako bi se „ušlihtao Evropskoj uniji“.
- Kada je Tadić kao najveći interes Srbije naveo skladište gasa kod Tuzle, svi smo se nasmejali, a on se čak iznenadio čemu se to smejemo. Bilo je izuzetno neprijatno. Tadić je to, siguran sam, rekao da bi se ušlihtao EU, da bi dokazao kako je važan, a ispao je smešan. Bilo mi je muka. A tek ponašanje Tadićevih ljudi, nejedinstvo državnog vrha videlo se na svakom koraku - navodi Ilić.
Delegaciju koja je tada posjetila Moskvu činili su pored Velimira Ilića i Borisa Tadića, i ljudi iz predsjednikovog kabineta, kao i tadašnji premijer Koštunica sa svojom svitom. Tadić nije dao Koštunici stolicu
U vrijeme potpisivanja sporazuma sa Rusijom rivalitet Tadića i Koštunice bio je na vrhuncu, a jeftine političke igrice iz Beograda prebacile su se i u Moskvu.
- Za stolom je trebalo da sede Koštunica i Tadić s jedne strane, a Putin i Medvedev sa druge. Međutim, neko je iz Tadićeve svite sklonio jednu stolicu, tako da Koštunica nije imao gde da sedne. Na kraju je sam Putin morao da interveniše - kaže Ilić.
_________________ Spetsnaz, a force for good.
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: Događanja u Srbiji! Postano: 29 lis 2012, 18:14 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2010, 12:48 Postovi: 108339 Lokacija: Županija Herceg-Bosna
|
Je li to istina Srbi ?
_________________ Spetsnaz, a force for good.
|
|
Vrh |
|
|
ZlatkoZG
|
Naslov: Re: Događanja u Srbiji! Postano: 29 lis 2012, 18:15 |
|
Pridružen/a: 02 tra 2012, 19:37 Postovi: 3913 Lokacija: Τριβαλλοί
|
totem je napisao/la: Ne kuzim sto je Crnogorcima...A za rakiju, vjeruj vojvodi. Ako vojvoda ne zna, tko ce znati? Bošnjačka stranka je ključna ako će Milo imat sigurnu vlast u sljedeće 4 godina ,pa da se ne talasa. Inače fino javljanje sa terena , lijepo je što su "oni" primili poruku. Nadam se da će izvuć zaključke.
|
|
Vrh |
|
|
ZlatkoZG
|
Naslov: Re: Događanja u Srbiji! Postano: 29 lis 2012, 18:17 |
|
|
BBC je napisao/la: Je li to istina Srbi ? Vjerovatno je , Velja Selja je iskreni rakijaš ,Tadić zna dobro zašto je izgubio podršku Rusije i Njemačke što ga je koštalo izbora.
|
|
Vrh |
|
|
Jagnjeca brigada
|
Naslov: Re: Događanja u Srbiji! Postano: 29 lis 2012, 18:19 |
|
|
BBC je napisao/la: Je li to istina Srbi ? Lud je Tadić, ko će ga znati. Jedne zime je puštao Bošnjacima u Sarajevu gas. Ali moram da priznam da mi ovo zvuči kao lovačka priča. Postoji i ona kad Koštunica ide u SAD posle 5.oktobra i predsednik SAD ga pita "Šta SAD može da učini za Srbiju" a on bubne neku glupost. Uostalom... Velja Ilić? ZlatkoZG je napisao/la: Tadić zna dobro zašto je izgubio podršku Rusije i Njemačke što ga je koštalo izbora. Tadija pokušav'o da proširi koridor kod Tuzle.
|
|
Vrh |
|
|
Jopa
|
Naslov: Re: Događanja u Srbiji! Postano: 29 lis 2012, 18:21 |
|
|
|
Vrh |
|
|
ZlatkoZG
|
Naslov: Re: Događanja u Srbiji! Postano: 29 lis 2012, 18:22 |
|
|
Jagnjeca brigada je napisao/la: Uostalom... Velja Ilić? Kontam , ali takvi ljudi su do bola iskreni
|
|
Vrh |
|
|
Jagnjeca brigada
|
Naslov: Re: Događanja u Srbiji! Postano: 29 lis 2012, 18:23 |
|
|
ZlatkoZG je napisao/la: Kontam , ali takvi ljudi su do bola iskreni Takvi ljudi su i do bola iskreni i lažu ko kerovi kad treba. Setimo se kad je onomad mlatio novinare jer su mu "napastvovali ovce".
|
|
Vrh |
|
|
DominionHR
|
Naslov: Re: Događanja u Srbiji! Postano: 29 lis 2012, 18:24 |
|
|
Tko je još iskren na balkanu
Vrh |
|
|
ZlatkoZG
|
Naslov: Re: Događanja u Srbiji! Postano: 29 lis 2012, 18:24 |
|
|
Jagnjeca brigada je napisao/la: Tadija pokušav'o da proširi koridor kod Tuzle. Tadiću je oduvijek bio zanimljiv TK BTW što se tiče Velje
|
|
Vrh |
|
|
Jagnjeca brigada
|
Naslov: Re: Događanja u Srbiji! Postano: 29 lis 2012, 18:26 |
|
|
12 bekerela...
|
|
Vrh |
|
|
ZlatkoZG
|
Naslov: Re: Događanja u Srbiji! Postano: 29 lis 2012, 18:29 |
|
|
Varim bre ko piton
|
|
Vrh |
|
|
ZlatkoZG
|
Naslov: Re: Događanja u Srbiji! Postano: 29 lis 2012, 18:33 |
|
|
|
Vrh |
|
|
Jagnjeca brigada
|
Naslov: Re: Događanja u Srbiji! Postano: 29 lis 2012, 18:34 |
|
|
Ode tema u qrac. A prva deonica autoputa kroz Šumadiju još nije otvorena. Aj' živeli! Ovo sa alkoholom i vodom je česta pojava. True story.
|
|
Vrh |
|
|
Jagnjeca brigada
|
Naslov: Re: Događanja u Srbiji! Postano: 29 lis 2012, 18:40 |
|
|
ZlatkoZG je napisao/la: Nešto je loše odradio babu. Zarakijao se pa nema kondicije. I naravno... Legendarna baba (Boris) Simana.
|
|
Vrh |
|
|
totem
|
Naslov: Re: Događanja u Srbiji! Postano: 29 lis 2012, 20:34 |
|
Pridružen/a: 14 sij 2010, 19:33 Postovi: 4134 Lokacija: Capica curica kaze Tetovo
|
Mozda nije bilo lose da se Nikolic sjetio i Tikveskog ustanka, koga je Srpska vojska ugusila krvlju skupa sa siptarima i domacim muslimanima. Ovo ozbiljno, tada bi doslo sve na svoje mjesto. Mada, tada ne bi proslava bila proslkava. Sve u svemu, proslo je ok. Bice vrijemena i za to. Sada, kada su stvari krenuli nabolje.
_________________ Gospodja ministarka, gdje li sam je vidio...Obozavam tu komediju, osobito kada je Seka Sabljic glumi.
|
|
Vrh |
|
|
sokoli
|
Naslov: Re: Događanja u Srbiji! Postano: 30 lis 2012, 02:00 |
|
|
totem je napisao/la: Mozda nije bilo lose da se Nikolic sjetio i Tikveskog ustanka, koga je Srpska vojska ugusila krvlju skupa sa siptarima i domacim muslimanima. Ovo ozbiljno, tada bi doslo sve na svoje mjesto. Mada, tada ne bi proslava bila proslkava. Sve u svemu, proslo je ok. Bice vrijemena i za to. Sada, kada su stvari krenuli nabolje. Glei go shto budalla kaurin e ovoj.Totemovicu shta llazhesh i iskrivljujesh stvari.Da ne kazhem shta seresh.Gledash da sam tu na forumu i opet lazhesh a znash da cu sve lazhi da ti otkrijem.Lazh prva totemovicu.Kazhesh shiptari su ogushili ustanak.U tikveshije niti je ikad imallo niti ce ikad imati shiptare.Nama je jasno da je to kaurska zemlja i ne meshamo se tamo.Znaci jaho aga je bio allbanska prodadena dusha ko aleksa karadjordjevic unuk gjergja marasha kelmendija.jaho aga sebe je smatrao turcinom zhiveo je ko turcin izjashnjavao se ko turcin.Ok ne negiram da i neki turci sa tikveshkiog regiona pomagalli su srbe.Ali najvishe shto su srbe pomogli billi su tvoje vojvode.Jovan babunski allbanec li beshe turcin li beshe?Jovan dollgac shto beshe ne beshe li make? shta ne spominjesh tursku familiju od 50 clanova iz vatashe koja je unishtena od strane cetnika.Kazhesh allbanci sram te billo.Vojvoda jovan babunski je likvidiran od strane mlladog gligorova,Dok ti totemovicu necaka jovana babunskog si drzhao na vllast do njegove smrti.Ako ne znash ko je taj ja cu ti reci.Srbo cetnicki vojvoda i prvi predsedatell neovisne makedonije drug kiro gligorov. Sad idi spavaj i da ti ne cujem gllas.Jer cu dalje josh da pjevam a nece ti se svidjat uopshte.
|
|
Vrh |
|
|
vrilo_pridaka_1686
|
Naslov: Re: Događanja u Srbiji! Postano: 30 lis 2012, 16:37 |
|
|
Srbija nema šta da ponudi Rusiji kao garanciju prijateljstva i lojalnosti Srbija nema šta da ponudi ruskoj strani, kaže analitičar iz Moskve Nikita Bondarev. Iako se nakon susreta Tomislava Nikolića i Vladimira Putina činilo da počinje i nova era srpsko-ruskih odnosa, smanjuju se šanse da ove godine srpski budžet bude ojačan ruskim kreditom od milijardu dolara, a pod znakom pitanja je i najavljeno rusko ulaganje u Železaru iz Smedereva. nastavak: http://www.blic.rs/Vesti/Tema-Dana/350178/Srbija-nema-sta-da-ponudi-Rusiji-kao-garanciju-prijateljstva-i-lojalnosti Pa uopće me ne čudi što se Rusi ne zaleću na pravoslavne bratske grudi, jer im više nemaju šta uzeti, a da vrijedi kontrolirati... Ovo je jako loša vijest, iskreno sam se nadao da će izvući neke pare od Ruja, ali kako stvari stoje, slijedi nam skori bankrot... Jedan od boljih komentara: Ni EU ni Rusija? A šta onda? Nesvrstani? Afrička unija? Ili kao Albanija od 1945. do 1990., samoizolacija do stepena imbecilnosti čije su posledice i dan danas vidljive u toj zemlji. Pa sama sebi dovoljna nije ni Kina, ni Indija! Ova analiza ruskog komentatora nije slučajno izašla baš u ovom trenutku, pred posetu Hilari Klinton i Katrin Ešton. Sposobnost mišljenja, življenje i postupanje prema propisima razuma je uvek bila slaba tačka ne samo našeg naroda već i naših političara. U zadnjih par stotina godina, jedino su Obrenovići nešto uradili i Mašinobravar koji i nije bio naš.Make up your mind, Serbia. Ne može se biti dobar sa svima, na žalost...
|
|
Vrh |
|
|
Jagnjeca brigada
|
Naslov: Re: Događanja u Srbiji! Postano: 30 lis 2012, 19:51 |
|
|
Jbš ti ovo, bolje su nam cupi dolazile dok je Tadija bio el presidente.
|
|
Vrh |
|
|
Jagnjeca brigada
|
Naslov: Re: Događanja u Srbiji! Postano: 30 lis 2012, 21:17 |
|
|
I feel sick... Citat: Jelko Kacin hvali Vučića i Dačića
Iskreno rečeno, moramo da istaknem su objica, kako premijer tako i prvi potpredsednik, nastupili veoma elokventno, profesionalno i posvećeno. Moje kolege bile su impresionirane njihovom posvećenošću i prirpemljenošću za razgovor, rekao je Kacin.
Citat: Hilari: Smejali smo se brojeći Srbe iz Amerike
Ponosni smo na broj Srba-Amerikanaca, a mladi u Srbiji su obrazovani, koriste Internet, kulturna su i razvijena nacija i zaslužuju priliku u Evropi, poručila američka državna sekretarka I taman kad sam pomislio da smo završili u zoni sumraka... Citat: Radikali promovisali 152. Šešeljevu knjigu
Ova knjiga će sigurno postati najuža stručna literatura za proučavanje međunarodnog prava, na fakultetima ne samo u Srbiji nego i širom sveta, poručio predsednik novosadskih radikala Đurađ Jakšić
NOVI SAD - Gradski odbor Srpske radikalne stranke Novi Sad večeras je organizovao promociju najnovije knjige lidera te stranke Vojislava Šešelja “Haški globalistički obrazac totalitarnog pravosuđa”. Predsednik novosadskih radikala Đurađ Jakšić je podsetio da se 24. februara 2013. godine navršava punih 10 godina od kada je Šešelj, kako je rekao, "utamničen u haškom kazamatu".
"Ova knjiga će sigurno postati najuža stručna literatura za proučavanje međunarodnog prava, na fakultetima ne samo u Srbiji nego i širom sveta", rekao je Jakšić, dodajući da veruje da je večerašnja promocija knjige Vojislava Šeselja poslednja kojoj neće prisustvovati njen autor.
Jakšić je nakon promocije rekao novinarima da veruje da će se Šešelj na proleće vratiti u Srbiju, što će, kako je kazao, definitivno izazvati politički zemljotres u Srbiji. Osim Jakšića na promociji su govorili govorili i funkcioneri SRS-a Marijana Četojević, Saša Santovac i Dragan Bozalo, te doktor pravnih nauka Miroslav Milosavljević i nekadašnji pokrajinski funkcioner Pavel Domonji, koji je rekao da je to najbolja knjiga od svih 152 koliko ih je Šešelj do sada napisao.
...sve se vratilo na svoje mesto.
|
|
Vrh |
|
|
Metemma
|
Naslov: Re: Događanja u Srbiji! Postano: 30 lis 2012, 23:32 |
|
|
Jagnjeca brigada je napisao/la: Jbš ti ovo, bolje su nam cupi dolazile dok je Tadija bio el presidente. Pa jedino ako misliš na dolazak Samante Foks u Čačak... ove dvije su i Boratu dolazile.
_________________ + Gledaj orle od miline, Gračanicu kraj Prištine... +
|
|
Vrh |
|
|
DzoniBG
|
Naslov: Re: Događanja u Srbiji! Postano: 31 lis 2012, 02:16 |
|
|
Jagnjeca brigada je napisao/la: Citat: Jelko Kacin hvali Vučića i Dačića
Iskreno rečeno, moramo da istaknem su objica, kako premijer tako i prvi potpredsednik, nastupili veoma elokventno, profesionalno i posvećeno. Moje kolege bile su impresionirane njihovom posvećenošću i prirpemljenošću za razgovor, rekao je Kacin.
Lamb, jel se secas sta smo pricali posle izbora...ekipa sa puterom na glavi ce morati jos vise da se dokazuje... Trazili smo, gledajmo... koga Kacin pohvali, ni pakao mu nece tesko pasti...
_________________ Pokaj se Grobi! Mali korak za tebe, veliki za Srpstvo!
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|