|
|
Stranica: 924/1374.
|
[ 34330 post(ov)a ] |
|
| Autor/ica |
Poruka |
|
1986
|
Naslov: Re: Događanja u Srbiji Postano: 07 pro 2020, 16:00 |
|
|
aleksije radicevic je napisao/la: Ne bi bilo u redu da ne spomenemo nase divne Vukovarce! https://srbi.hr/litija-prosla-centrom-v ... nog-krsta/Divno, bez srpskih obilježlja ovo izgleda kao skup HPC-a, pogotovo sa hrvatskom trobojnicom na slici. Pametni su i oprezni naši Srbi, znaju da ne smiju provocirati s takvim stvarima. U svakoj državi orgijate, srbujete, samo vam je u RH to zabranjeno.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
buenos aires
|
Naslov: Re: Događanja u Srbiji Postano: 07 pro 2020, 16:02 |
|
|
1986 je napisao/la: aleksije radicevic je napisao/la: Ne bi bilo u redu da ne spomenemo nase divne Vukovarce! https://srbi.hr/litija-prosla-centrom-v ... nog-krsta/Divno, bez srpskih obilježlja ovo izgleda kao skup HPC-a, pogotovo sa hrvatskom trobojnicom na slici. Pametni su i oprezni naši Srbi, znaju da ne smiju provocirati s takvim stvarima. U svakoj državi orgijate, srbujete, samo vam je u RH to zabranjeno. Meni ta povorka djeluje sasvim civilizirano, kao u Njemačkoj ili Nizozemskoj. I Srbe je moguće dovesti u red, na žalost ne bez velikih razaranja i žrtava. Ali je moguće...
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Agathonikos
|
Naslov: Re: Događanja u Srbiji Postano: 07 pro 2020, 16:03 |
|
|
buenos aires je napisao/la: Brojčano dosta skromno. Ali ajde, bilo je.
Eto vidiš. A ja čak nisam ni znao da je bilo dok ti nisi odvalio tu laž da su kao Mađari zabranili litije u Subotici, tom srpskom gradu na sjeveru Srbije.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Grobar
|
Naslov: Re: Događanja u Srbiji Postano: 07 pro 2020, 16:04 |
|
Pridružen/a: 21 ruj 2020, 20:42 Postovi: 7637 Lokacija: Serbian World
|
aleksije radicevic je napisao/la: U Subotici nisu smeli u strahu od Buenosa!  Buenos je bunjevački Rambo.. :) Namontrira kuglicu od blata(sa svoje njive) na vr' savitljive grančice i obara Mig-29... 
_________________ Vlasi se dosetili...
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Istin
|
Naslov: Re: Događanja u Srbiji Postano: 07 pro 2020, 16:06 |
|
Pridružen/a: 17 vel 2018, 23:31 Postovi: 1460 Lokacija: Mareva Ljut
|
|
Subotica nije srpski grad.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
buenos aires
|
Naslov: Re: Događanja u Srbiji Postano: 07 pro 2020, 16:06 |
|
|
Agathonikos je napisao/la: buenos aires je napisao/la: Brojčano dosta skromno. Ali ajde, bilo je.
Eto vidiš. A ja čak nisam ni znao da je bilo dok ti nisi odvalio tu laž da su kao Mađari zabranili litije u Subotici, tom srpskom gradu na sjeveru Srbije. Rekao sam što sam čuo, da nešto lažem je tvoje slobodno tumačenje.  Opet te vaše halucinacije o kojima je Basara pisao jučer, stvarno ste kraljevi...
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Grobar
|
Naslov: Re: Događanja u Srbiji Postano: 07 pro 2020, 16:07 |
|
|
Istin je napisao/la: Subotica nije srpski grad. Znamo Srbine.. 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
buenos aires
|
Naslov: Re: Događanja u Srbiji Postano: 07 pro 2020, 16:09 |
|
|
Grobar je napisao/la: aleksije radicevic je napisao/la: U Subotici nisu smeli u strahu od Buenosa!  Buenos je bunjevački Rambo.. :) Namontrira kuglicu od blata(sa svoje njive) na vr' savitljive grančice i obara Mig-29...   Dobar si mi inače?
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Istin
|
Naslov: Re: Događanja u Srbiji Postano: 07 pro 2020, 16:12 |
|
|
Grobar je napisao/la: Istin je napisao/la: Subotica nije srpski grad. Znamo Srbine..  Ono kad pokušavaš vrijeđati nekoga nazivajući ga imenom vlastite nacije 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
buenos aires
|
Naslov: Re: Događanja u Srbiji Postano: 07 pro 2020, 16:13 |
|
|
Istin je napisao/la: Subotica nije srpski grad. Sad je svačiji. Arapa i Kineza na svakom ćošku.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
buenos aires
|
Naslov: Re: Događanja u Srbiji Postano: 07 pro 2020, 16:16 |
|
|
Istin je napisao/la: Grobar je napisao/la: Znamo Srbine..  Ono kad pokušavaš vrijeđati nekoga nazivajući ga imenom vlastite nacije:zubati Aha... dobar je.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Grobar
|
Naslov: Re: Događanja u Srbiji Postano: 07 pro 2020, 16:21 |
|
|
Buenos je pre neki dan lagao da su se Srbi pokenjali po spomeniku Matiji Gupcu, a danas laže da su u Subotici on i njegova baba-tetka oklagijom zabranili litije.. :) Sutra očekujem da kaže da se Subotica ustvari zove Nedeljica.. Istin je napisao/la: Ono kad pokušavaš vrijeđati nekoga nazivajući ga imenom vlastite nacije  Ja te hvalim Srbine... 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Grobar
|
Naslov: Re: Događanja u Srbiji Postano: 07 pro 2020, 16:23 |
|
|
buenos aires je napisao/la: Sad je svačiji. Arapa i Kineza na svakom ćošku.
Evo ga... Nije izdržao do sutra.. :) Baznijan mazlims stajl of self-samozavarevanjejšn.. :)
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Istin
|
Naslov: Re: Događanja u Srbiji Postano: 07 pro 2020, 16:25 |
|
|
Grobar je napisao/la: Istin je napisao/la: Ono kad pokušavaš vrijeđati nekoga nazivajući ga imenom vlastite nacije  Ja te hvalim Srbine...  Ne, nego koristiš ime vlastite nacije kao uvredu 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
buenos aires
|
Naslov: Re: Događanja u Srbiji Postano: 07 pro 2020, 16:28 |
|
|
Grobar je napisao/la: Buenos je pre neki dan lagao da su se Srbi pokenjali po spomeniku Matiji Gupcu, a danas laže da su u Subotici on i njegova baba-tetka oklagijom zabranili litije.. :) Sutra očekujem da kaže da se Subotica ustvari zove Nedeljica.. Istin je napisao/la: Ono kad pokušavaš vrijeđati nekoga nazivajući ga imenom vlastite nacije  Ja te hvalim Srbine...  https://www.wikiwand.com/hr/Matija_GubecCitat: U vojvođanskom selu Tavankutu kod Subotice postavljena je bista Matiji Gupcu, u dvorištu istoimene osnovne škole, ali je u dva navrata srušena, a krivci nisu pronađeni.[11] Citat: Bista je prvi put srušena za katolički Božić https://www.vesti.rs/Drustvo/Ponovo-sru ... Gupca.html
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Agathonikos
|
Naslov: Re: Događanja u Srbiji Postano: 07 pro 2020, 16:33 |
|
|
buenos aires je napisao/la: Rekao sam što sam čuo, da nešto lažem je tvoje slobodno tumačenje.  Opet te vaše halucinacije o kojima je Basara pisao jučer, stvarno ste kraljevi... Drugar sa sjevera Srbije, ta nismo u crtanom filmu da mi serviraš te limunade. Da si čuo a ne slagao, odmah bi tako napisao, a ne tek kad si provaljen. buenos aires je napisao/la: Mađari sve jači na lokalnoj i pokrajinskoj razini, biće još zanimljivih razglednica iz Srbije. U Subotici su lane recimo zabranili litije solidarnosti, većalo se o tome u gradskoj skupštini i bili su izričito protiv. Džabe se Srbeki nabijaju kao sardine pod granicu kad ne mogu ni prdnuti bez dozvole Pastorovog sina.
I šta kažeš, točke i arkiva, a 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
buenos aires
|
Naslov: Re: Događanja u Srbiji Postano: 07 pro 2020, 16:39 |
|
|
Agathonikos je napisao/la: buenos aires je napisao/la: Rekao sam što sam čuo, da nešto lažem je tvoje slobodno tumačenje.  Opet te vaše halucinacije o kojima je Basara pisao jučer, stvarno ste kraljevi... Drugar sa sjevera Srbije, ta nismo u crtanom filmu da mi serviraš te limunade. Da si čuo a ne slagao, odmah bi tako napisao, a ne tek kad si provaljen. buenos aires je napisao/la: Mađari sve jači na lokalnoj i pokrajinskoj razini, biće još zanimljivih razglednica iz Srbije. U Subotici su lane recimo zabranili litije solidarnosti, većalo se o tome u gradskoj skupštini i bili su izričito protiv. Džabe se Srbeki nabijaju kao sardine pod granicu kad ne mogu ni prdnuti bez dozvole Pastorovog sina.
I šta kažeš, točke i arkiva, a  Ma dobro, nije to toliko bitno sad. Te litije i to... Taj Amfilohije je i onako oma posli umro, Bog da mu dušu prosti. Crnogorska vlada posli tog najurila ambasadora u Beograd... Kako je počelo zajašiće Milo za godinu dvi opet... Al probali ste, bolje nego da ste sidili kući ko sad u vrime korone. A lip je bio skup, to je kod nike pečenjare, malo mitinguješ, malo motaš ćevapčiće, biće bolje...
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Grobar
|
Naslov: Re: Događanja u Srbiji Postano: 07 pro 2020, 16:40 |
|
|
buenos aires je napisao/la: Grobar je napisao/la: Buenos je pre neki dan lagao da su se Srbi pokenjali po spomeniku Matiji Gupcu, a danas laže da su u Subotici on i njegova baba-tetka oklagijom zabranili litije.. :) Sutra očekujem da kaže da se Subotica ustvari zove Nedeljica.. https://www.wikiwand.com/hr/Matija_GubecCitat: U vojvođanskom selu Tavankutu kod Subotice postavljena je bista Matiji Gupcu, u dvorištu istoimene osnovne škole, ali je u dva navrata srušena, a krivci nisu pronađeni.[11] Citat: Bista je prvi put srušena za katolički Božić https://www.vesti.rs/Drustvo/Ponovo-sru ... Gupca.htmlPa šta? Potvrdio si laž svoju samo opet . Rekao si da su se Srbi posrali na spomenik.. Ja ovde ne vidim ni kenjanje, a ni Srbe.. Neko tamo srušio spomenik, ne zna se ko.. To što su hrvatski nacionalisti izmenili tekst Dobrice Ćosića iz romana Deoba, ono čuveno dodato "Srbi lažu", ne moraš i ti da se ugledaš na njih i da lažeš kao oni...  Ti si naš, Srbijanac, nemoj da lažeš, uhvatićemo te.... :)
|
|
| Vrh |
|
 |
|
buenos aires
|
Naslov: Re: Događanja u Srbiji Postano: 07 pro 2020, 16:43 |
|
|
Grobar je napisao/la: buenos aires je napisao/la: Pa šta? Potvrdio si laž svoju samo opet . Rekao si da su se Srbi posrali na spomenik.. Ja ovde ne vidim ni kenjanje, a ni Srbe.. Neko tamo srušio spomenik, ne zna se ko.. To što su hrvatski nacionalisti izmenili tekst Dobrice Ćosića iz romana Deoba, ono čuveno dodato "Srbi lažu", ne moraš i ti da lažeš kao oni...  Došli Irokezi sa jezera Ontario, biće da je to. 2004 je bilo dosta incidenata.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
weasel
|
Naslov: Re: Događanja u Srbiji Postano: 07 pro 2020, 16:45 |
|
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Grobar
|
Naslov: Re: Događanja u Srbiji Postano: 07 pro 2020, 16:45 |
|
|
buenos aires je napisao/la: Došli Irokezi sa jezera Ontario, biće da je to. 2004 je bilo dosta incidenata. Dobro, to možemo samo da nagadjamo, ali lagao si za kenjanje... Nemoj da lažeš, nije lepo ... :)
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Istin
|
Naslov: Re: Događanja u Srbiji Postano: 07 pro 2020, 16:47 |
|
|
|
Ja tu ne vidim niti jednog jedinog Srbina vidim samo hrvatsku zastavu, mora bit da je riječ o skupu hrvatskih pravoslavaca.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Grobar
|
Naslov: Re: Događanja u Srbiji Postano: 07 pro 2020, 16:48 |
|
|
|
Pa svi ste vi tamo tako počeli.. :)
|
|
| Vrh |
|
 |
|
buenos aires
|
Naslov: Re: Događanja u Srbiji Postano: 07 pro 2020, 16:49 |
|
|
Grobar je napisao/la: buenos aires je napisao/la: Došli Irokezi sa jezera Ontario, biće da je to. 2004 je bilo dosta incidenata. Dobro, to možemo samo da nagadjamo, ali lagao si za kenjanje... Nemoj da lažeš, nije lepo ... :) Ja se sićam da je i to pisalo. Baš se svit čudio ko bi tako štogod mogo uradit... S Mađarima se poštivamo, nije velika ljubav al su uljudni. Ostaje ti samo primal suspect. Ma dobro, nema veze. Danas tog materijala puna skupština pa nikom ništa...
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Istin
|
Naslov: Re: Događanja u Srbiji Postano: 07 pro 2020, 16:50 |
|
|
Grobar je napisao/la: Pa svi ste vi tamo tako počeli.. :) Nismo, mi smo svi starinom katolici, znači i hrvatski katolici i hrvatski pravoslavci su oriđiđi katolici.
|
|
| Vrh |
|
 |
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 2 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|