|
|
Stranica: 936/1355.
|
[ 33866 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
buenos aires
|
Naslov: Re: Događanja u Srbiji Postano: 19 sij 2021, 14:13 |
|
|
Citat: Palma poklonio Vučiću kapu, zamolio ga da je nosi kad pada snegPredsednik Jedinstvene Srbije, Dragan Marković Palma, poklonio je danas predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću kapu pošto je na društvenim mrežama bilo pitanja zašto Vučić ne nosi kapu ni kada pada sneg.Marković je na sastanku Kolegijuma Skupštine Srbije gde je kapu uručio šefu poslanika SNS Aleksandru Martinoviću, izjavio: „Molim Vučića da stavi kapu na glavu kada pada sneg. Kapa je inače marke Lakost. A zašto markiran kačket? Zato što to nose samo najbolji na svetu kao što je Novak Đoković, a Vučić je marka za one što ga napadaju”. „Ova kapa je simbol da su opozicionari u Srbiji od svih napada na predsednika Vučića, jedino u pravu da nije imao kapu na Zlatiboru prilikom puštanja u rad gondole”, prenela je u saopštenju Skupština Jagodine čiji je Marković predsednik. Ocenio je da je Vučićev odlazak na Zlatibor, na teritoriju opštine kojom upravlja opoziciona Zdrava Srbija, „pokazatelj da je on uvek za sve što se dobro radi za Srbiju, pa neka se taj zove i najokoreliji opozicionar”. Gooreći i opoziciji, Marković je rekao da „sve ostalo što su kritikovali – od toga da je izdao Kosovo, do borbe države sa pandemijom, spasavanja privrede kada je cela svetska privreda u kolapsu, da nema demokratije u Srbiji, pa sve do uređenja Beograda, posebno kada je reč o ‘Beogradu na vodi’, ništa od tih kritika nije tačno”. https://www.danas.rs/drustvo/palma-pokl ... pada-sneg/
|
|
Vrh |
|
|
buenos aires
|
Naslov: Re: Događanja u Srbiji Postano: 26 sij 2021, 09:58 |
|
|
Nula od novinarstva... "Kako tvrde", kako tvrdi tko? Moja baba? Susjedi? Policija? Ne pominju hapšenje, niti da je pobjegao. Ništa. 90% da je ubojica migrant. Citat: Provalnik ubio vlasnika kuće na Zvezdari
Jedan provalnik ubio je noćas muškarca, nakon što je obio njegovu kuću na Zvezdari, javljaju mediji.
Kako tvrde, provalnik je prvo gušio čoveka starog oko 60 godina jastukom, a potom ga zaklao, prenosi Tanjug.
Prije dan dva balavica od 14 godina silovana pred prestravljenom drugaricom, opet nema ni inicijala počinitelja. Migrant.
|
|
Vrh |
|
|
Thomas Anderson
|
Naslov: Re: Događanja u Srbiji Postano: 26 sij 2021, 13:12 |
|
|
Koji je ovo flexing nad sirotinjom. Sta im sve mogu reci a da i dalje glasaju za mene.
|
|
Vrh |
|
|
buenos aires
|
Naslov: Re: Događanja u Srbiji Postano: 26 sij 2021, 13:15 |
|
|
Thomas Anderson je napisao/la:
Koji je ovo flexing nad sirotinjom. Sta im sve mogu reci a da i dalje glasaju za mene.
Fuck'em. Nova pravila igre: grow a spine or die off. Simple as that.
|
|
Vrh |
|
|
buenos aires
|
Naslov: Re: Događanja u Srbiji Postano: 26 sij 2021, 22:20 |
|
|
Tom zaklanom je baš svejedno za spomenik, sporazume i cjepiva.
|
|
Vrh |
|
|
Agathonikos
|
Naslov: Re: Događanja u Srbiji Postano: 26 sij 2021, 22:40 |
|
|
Budući izgled Svetosavskog platoa
|
|
Vrh |
|
|
Agathonikos
|
Naslov: Re: Događanja u Srbiji Postano: 26 sij 2021, 22:49 |
|
|
Prema rečima Gorana Vesića, zamenika gradonačelnika, novim rešenjem prostora ispred i oko Hrama, posebno će biti istaknut spomenik voždu Karađorđu. Objekat koji se vidi na rešenju, a koji delom obuhvata prostor na kome je danas Parohijski dom, pa uz Katanićevu, predstavlja mesto na kome će se nalaziti buduća zgrada Svetog sinoda Srpske pravoslavne crkve u kojoj će stolovati srpski patrijarh.
- Deo tog posla je i uređenje parka ispred Hrama Svetog Save koje nam predstoji. Park će imati mnogo više zelenila, skoro stotinu novih stabala, parternu fontanu, nove granitne ploče. Uređenje ovog parka finansiraće Republika Srbija i Grad Beograd, a u čitav proces uključena je Srpska pravoslavna crkva - rekao je Vesić.
- Naglasak bi se stavio na plato, koji bi funkcionalno bio povezan sa mnogo zelenih sadnica. Neće biti klasične fontane već linijska površina u jednom delu sa stajaćom vodom, dok će u drugom da se preliva preko zida. Sa leve strane će biti stabla i visoko zelenilo. Planirana je i izgradnja dečjeg igrališta.
|
|
Vrh |
|
|
espresso
|
Naslov: Re: Događanja u Srbiji Postano: 26 sij 2021, 23:53 |
|
|
Migranti pljačkaju ZARU u sred Beograda.
|
|
Vrh |
|
|
buenos aires
|
Naslov: Re: Događanja u Srbiji Postano: 27 sij 2021, 07:30 |
|
|
espresso je napisao/la: Migranti pljačkaju ZARU u sred Beograda.
Yup, počelo je.
|
|
Vrh |
|
|
Agathonikos
|
Naslov: Re: Događanja u Srbiji Postano: 27 sij 2021, 22:30 |
|
|
|
Vrh |
|
|
buenos aires
|
Naslov: Re: Događanja u Srbiji Postano: 30 sij 2021, 12:21 |
|
|
Citat: U Borskoj ulici u Beogradu pronađeno beživotno telo muškarcaMinistarstvo unutrašnjih poslova potvrdilo je da je jutros u Borskoj ulici, u beogradskoj opštini Rakovica, na ulazu u magacinski prostor jedne prodavnice zatečeno beživotno telo dvadesetdvogodišnjeg muškarca, sa povredama zadobijenim vatrenim oružjem i saopštilo da intezivno radi na rasvetljavanju svih činjenica o tom događaju. https://www.danas.rs/drustvo/u-borskoj- ... -muskarca/ Citat: Muškarac upucan u glavu u Borskoj ulici u BeograduKod prodavnice „Maksi” u Borskoj ulici u Beogradu jutros u 5.29 pronađeno je beživotno telo muškarca starog oko 35 godina, koji je pogođen iz vatrenog oružja, rečeno je jutros u Hitnoj pomoći. http://www.politika.rs/sr/clanak/471898 ... u-Beogradu Sve učestalija pojava... Novo jutro, novi leš(evi). Također mi je zanimljivo da nisu u stanju razlikovati čovjeka u srednjim tridesetim i ranim dvadesetim, a očito se radi o istom čovjeku. Čiji je ovo propust ne znam ali pouzdanost javno dostupnih informacija je na otužno niskoj razini.
|
|
Vrh |
|
|
Agathonikos
|
Naslov: Re: Događanja u Srbiji Postano: 30 sij 2021, 13:26 |
|
|
Interesantno je da se tih leševa najviše može naći po Vojvodini i to u mjestima sa izrazitim procentom nesrba, pa su takva mjesta sinonim za samoubistvo. Ne znam šta nam je činiti, da ta mjesta dodatno posrbimo ili da te manjince kulturno zamolimo da napuste Srbiju, e da bi tih leševa bilo što manje. Šta vi kao naš divni Bunjevac kažete koja bi solucija više urodila plodom, gospodine Buenos?
|
|
Vrh |
|
|
buenos aires
|
Naslov: Re: Događanja u Srbiji Postano: 30 sij 2021, 13:50 |
|
|
Agathonikos je napisao/la: Interesantno je da se tih leševa najviše može naći po Vojvodini i to u mjestima sa izrazitim procentom nesrba, pa su takva mjesta sinonim za samoubistvo. Ne znam šta nam je činiti, da ta mjesta dodatno posrbimo ili da te manjince kulturno zamolimo da napuste Srbiju, e da bi tih leševa bilo što manje. Šta vi kao naš divni Bunjevac kažete koja bi solucija više urodila plodom, gospodine Buenos? Jesi se ti prijavio za 30 Eura državne pomoći? Olo? Olo?! Prokide se veza...
|
|
Vrh |
|
|
Agathonikos
|
Naslov: Re: Događanja u Srbiji Postano: 30 sij 2021, 13:51 |
|
|
Pogledajte samo statistiku za 2019. Bač, Kanjiža, Novi Kneževac, Senta, Novi Bečej, Kovačica. Sve redom vojvođanska manjinska uporišta. Pa i taj Bosilegrad na istoku Srbije sa 80% Bugara. Stvarno ti srpski manjinci su više nego čudnovato depresivna sorta. Na moje veliko iznenađenje, Subotice nema u top 10, a ona je predugo slovila kao glavna crna rupa. Ali avaj, što je veći postotak Srba u njoj, to je i manja stopa samoubistava.
|
|
Vrh |
|
|
Agathonikos
|
Naslov: Re: Događanja u Srbiji Postano: 30 sij 2021, 13:58 |
|
|
buenos aires je napisao/la: Jesi se ti prijavio za 30 Eura državne pomoći?
Olo? Olo?! Prokide se veza...
Nisam, ali sam spreman da vam dam punomoć, pa tu svotu dignite za sebe. Kupite si nešto jer da se primijetiti da ste i vi prilično depresivna i nezadovoljna osoba, bez obzira što ste naš divni Bunjevac. Vjerovatno da ta manjinska depresija utiče i na vas.
|
|
Vrh |
|
|
buenos aires
|
Naslov: Re: Događanja u Srbiji Postano: 30 sij 2021, 14:02 |
|
|
Agathonikos je napisao/la: Pogledajte samo statistiku za 2019. Bač, Kanjiža, Novi Kneževac, Senta, Novi Bečej, Kovačica. Sve redom vojvođanska manjinska uporišta. Pa i taj Bosilegrad na istoku Srbije sa 80% Bugara. Stvarno ti srpski manjinci su više nego čudnovato depresivna sorta. Na moje veliko iznenađenje, Subotice nema u top 10, a ona je predugo slovila kao glavna crna rupa. Ali avaj, što je veći postotak Srba u njoj, to je i manja stopa samoubistava. Bosanac, don't worry be happy.
|
|
Vrh |
|
|
buenos aires
|
Naslov: Re: Događanja u Srbiji Postano: 30 sij 2021, 14:03 |
|
|
Agathonikos je napisao/la: buenos aires je napisao/la: Jesi se ti prijavio za 30 Eura državne pomoći?
Olo? Olo?! Prokide se veza...
Nisam, ali sam spreman da vam dam punomoć, pa tu svotu dignite za sebe. Kupite si nešto jer da se primijetiti da ste i vi prilično depresivna i nezadovoljna osoba, bez obzira što ste naš divni Bunjevac. Vjerovatno da ta manjinska depresija utiče i na vas. Buzdovanu jedan, meni je samo dosadno.
|
|
Vrh |
|
|
Altomanović
|
Naslov: Re: Događanja u Srbiji Postano: 30 sij 2021, 14:05 |
|
|
Uvijek sam govorio sto sjevernije to tuznije
_________________ S vjerom u Boga
|
|
Vrh |
|
|
Agathonikos
|
Naslov: Re: Događanja u Srbiji Postano: 30 sij 2021, 14:13 |
|
|
|
Vrh |
|
|
buenos aires
|
Naslov: Re: Događanja u Srbiji Postano: 30 sij 2021, 14:14 |
|
|
Altomanović je napisao/la: Uvijek sam govorio sto sjevernije to tuznije Ako je tužno zašto se nikad migracije ne odvijaju sa sjevera na jug? Ko je tu blesav, Bosanci ili Vojvođani? I ostavite mrtve na miru, pa izbori neće bar još godinu dana!
|
|
Vrh |
|
|
Rika sv Vida
|
Naslov: Re: Događanja u Srbiji Postano: 30 sij 2021, 14:29 |
|
|
Agathonikos je napisao/la: Tanka je granica između dosade i depresije, divni moj Bunjevče. A kao što i sami znate, depresija je utabana staza ka samoubistvu. https://www.rtl.hr/zivotistil/zdravlje/ ... ve-stvari/Upamet se, dobri moj. Lijek za depresiju je odavno izmuljen, zove se motika
_________________ Broj učenika u osnovnim školama u USK 2013/2014 - 25,758 2023/2024 - 15,503
|
|
Vrh |
|
|
chubura
|
Naslov: Re: Događanja u Srbiji Postano: 30 sij 2021, 14:34 |
|
|
Agathonikos je napisao/la: Pogledajte samo statistiku za 2019. Bač, Kanjiža, Novi Kneževac, Senta, Novi Bečej, Kovačica. Sve redom vojvođanska manjinska uporišta. Pa i taj Bosilegrad na istoku Srbije sa 80% Bugara. Stvarno ti srpski manjinci su više nego čudnovato depresivna sorta. Na moje veliko iznenađenje, Subotice nema u top 10, a ona je predugo slovila kao glavna crna rupa. Ali avaj, što je veći postotak Srba u njoj, to je i manja stopa samoubistava. To je decenijama tako, ja zivim u okolini Vrbas pa znam. Alkoholizam je glavni uzrok.
|
|
Vrh |
|
|
Agathonikos
|
Naslov: Re: Događanja u Srbiji Postano: 30 sij 2021, 14:38 |
|
|
Eto vidite, dragi Bunjevče. Motiku u ruke i budite pravi Bunjevac, vredan i radišan, a dosada će biti kao rukom odnešena. Ili ako već ne motiku, bar na svakih deset depresivnih postova o vašoj rodnoj Srbiji, napišite jedan optimističan. To će biti mali korak za čovečanstvo, a veliki za vas. Osetićete veliku promenu i olakšanje, verujte mi na reč.
|
|
Vrh |
|
|
buenos aires
|
Naslov: Re: Događanja u Srbiji Postano: 30 sij 2021, 14:40 |
|
|
chubura je napisao/la: Agathonikos je napisao/la: Pogledajte samo statistiku za 2019. Bač, Kanjiža, Novi Kneževac, Senta, Novi Bečej, Kovačica. Sve redom vojvođanska manjinska uporišta. Pa i taj Bosilegrad na istoku Srbije sa 80% Bugara. Stvarno ti srpski manjinci su više nego čudnovato depresivna sorta. Na moje veliko iznenađenje, Subotice nema u top 10, a ona je predugo slovila kao glavna crna rupa. Ali avaj, što je veći postotak Srba u njoj, to je i manja stopa samoubistava. To je decenijama tako, ja zivim u okolini Vrbas pa znam. Alkoholizam je glavni uzrok. Kardiovaskularne bolesti kose najviše. Živci, piće i masno. I onda seru kako neki Aleksić može da siluje 20 studentkinja, a tip ima dupli bajpas na srcu i probleme sa bešikom.
|
|
Vrh |
|
|
Blitz
|
Naslov: Re: Događanja u Srbiji Postano: 30 sij 2021, 15:37 |
|
|
Vakcinisano 426.615 gradjana, stiglo 40.000 sputnjika i za koji dan još 10.000 fajzera , ukupno oko 1.100.000 doza vakcina, što znači da ima za još 125.000 gradjana. Online prijavljeno oko 800.000 gradjana. Navodno novi kontigent vakcina od milion doza, a to bi trebalo da bude Johnson and Johnson bi trebalo da dodje u martu, ali o tome kad dodje, ne verujem ni AV ni MZ. Takodje se govori o 2 miliona Sputnjika takodje u tom periodu.
_________________ Република Српска & Herceg Bosna against Mordor.
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 2 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|