|
|
Stranica: 973/1355.
|
[ 33866 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
Grobar
|
Naslov: Re: Događanja u Srbiji Postano: 15 svi 2021, 13:41 |
|
Pridružen/a: 21 ruj 2020, 21:42 Postovi: 7637 Lokacija: Serbian World
|
podrinje je napisao/la: Grobar je napisao/la: Gde si Dodrinje, nema te nešto.. ?
Zvezda je ženski rod, a Partizan muški. Nema me, puštam vas dežurne dunstere da zaradite leba, ja botujem za Srbiju samo iz ubeđenja. Ti Grobinjo iz punog džaka pički izgleda stojka izvukao. Au, brate. Bedak. Mene plaćaju 100€ po stranici, plus ubedjenje.. :)
_________________ Vlasi se dosetili...
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
podrinje
|
Naslov: Re: Događanja u Srbiji Postano: 16 svi 2021, 08:37 |
|
|
Grobar je napisao/la: podrinje je napisao/la: Nema me, puštam vas dežurne dunstere da zaradite leba, ja botujem za Srbiju samo iz ubeđenja. Ti Grobinjo iz punog džaka pički izgleda stojka izvukao. Au, brate. Bedak. Mene plaćaju 100€ po stranici, plus ubedjenje.. :) Verujem ti brate, koliko i Milanu Tarotu. Ali bitno je da se radi i gradi. ![001_smile :001_smile](https://hercegbosna.org/forum/images/smilies/001_smile.gif)
_________________ Долетеће бели голуб, једне зоре ране...
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Grobar
|
Naslov: Re: Događanja u Srbiji Postano: 16 svi 2021, 08:46 |
|
|
Pa čekaj, jesam li bot ili nisam? Odluči se, nemoj da si kao žena neka.. :)
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
podrinje
|
Naslov: Re: Događanja u Srbiji Postano: 16 svi 2021, 08:56 |
|
|
Grobar je napisao/la: Pa čekaj, jesam li bot ili nisam? Odluči se, nemoj da si kao žena neka.. :) Pa forum je onako, jača validacija u životu.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Grobar
|
Naslov: Re: Događanja u Srbiji Postano: 16 svi 2021, 09:01 |
|
|
Znači nisam? :)
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
podrinje
|
Naslov: Re: Događanja u Srbiji Postano: 16 svi 2021, 09:23 |
|
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
1986
|
Naslov: Re: Događanja u Srbiji Postano: 16 svi 2021, 13:07 |
|
|
Pitanje za Srbijance
Zašto se na Happy TV-u u tim emisijama koje traju po cijeli dan priča samo o ustašama, Stepincu, genocidu, Paveliću, Tuđmanu? Ni riječi o BiH i islamizmu, samo Hrvatska i Hrvati.
Dakle dođu 2 gosta koja imaju identično mišljenje (kao i voditeljica) i samo potvrđuju jedan drugoga.
I to je vama jedna od najgledanijih programa. Stvarno niste normalni.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Paulaner
|
Naslov: Re: Događanja u Srbiji Postano: 16 svi 2021, 13:21 |
|
|
a sta ce biti kad se resi islamisticko pitanje? ajmo jovo nanovo... mozda zato, sto se muslimani uopste i ne uzimaju kao relevantan faktor i neki veliki problem.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Grobar
|
Naslov: Re: Događanja u Srbiji Postano: 16 svi 2021, 14:07 |
|
|
1986 je napisao/la: Pitanje za Srbijance
Zašto se na Happy TV-u u tim emisijama koje traju po cijeli dan priča samo o ustašama, Stepincu, genocidu, Paveliću, Tuđmanu? Ni riječi o BiH i islamizmu, samo Hrvatska i Hrvati.
Dakle dođu 2 gosta koja imaju identično mišljenje (kao i voditeljica) i samo potvrđuju jedan drugoga.
I to je vama jedna od najgledanijih programa. Stvarno niste normalni. Zato što Vučić želi da vas ocrni maksimalno kod Srbijanaca, da vam gluperde ne idu na more i ne ostavljaju pare. Ima još jedan veliki razlog, jako veliki i bitan. Ali to mogu da ti kažem, samo ako mi ti i Dudi uplatite po soma evra na račun. .
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Karabaja
|
Naslov: Re: Događanja u Srbiji Postano: 16 svi 2021, 16:02 |
|
|
I to je vama jedna od najgledanijih programa. Stvarno niste normalni. Napni malo moždane vijuge pa ćeš dokučit. Iz istog razloga što se snima Dara iz Jasenovca. Iz istog razloga što se ulaže u DDG, pravi aerodrom u Trebinju itd itd..
_________________ Dom svoj čuva Zrinski 115
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
podrinje
|
Naslov: Re: Događanja u Srbiji Postano: 16 svi 2021, 16:23 |
|
|
I to je vama jedna od najgledanijih programa. Stvarno niste normalni. Pre nešto nije u redu sa čovekom koji nije u stanju da izusti ili napiše reč "Srbi"... Sbijancem se može nazvati i Klaus koji je napustio rodni Keln da bi živeo sa Srpkinjom, negde oko Topole. Islamizam je globalni problem, a neoustašija samo srpski. Pa se njom primarno i bavimo iz bezbedonosnih razloga. Imamo vas u dometu. Zlu ne trebalo.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Grobar
|
Naslov: Re: Događanja u Srbiji Postano: 16 svi 2021, 19:29 |
|
|
Pravo je pitanje zašto susjedi toliko prate Happy i ostale zgadije, kad ni mi to ne pratimo.. ? :)
Happy i Pink prate penzioneri zbog Rijalitija, a ne zbog ustaša.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Paulaner
|
Naslov: Re: Događanja u Srbiji Postano: 16 svi 2021, 20:08 |
|
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Paulaner
|
Naslov: Re: Događanja u Srbiji Postano: 16 svi 2021, 20:33 |
|
|
Pratis li sta im bulevar radi?
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Grobar
|
Naslov: Re: Događanja u Srbiji Postano: 16 svi 2021, 20:34 |
|
|
Pratim ja. Piša im u usta.. :)
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Paulaner
|
Naslov: Re: Događanja u Srbiji Postano: 16 svi 2021, 20:35 |
|
|
Meni Grobar najvise lici po stilu pisanja na Bulevara, iskreno :)
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Paulaner
|
Naslov: Re: Događanja u Srbiji Postano: 16 svi 2021, 20:36 |
|
|
meni su snjoke ok, samo ih unisti islam, mozda ima sada 10-15% normalnih, ranije ih mozda bilo 20-30%...
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Grobar
|
Naslov: Re: Događanja u Srbiji Postano: 16 svi 2021, 20:46 |
|
|
Paulaner je napisao/la: Meni Grobar najvise lici po stilu pisanja na Bulevara, iskreno :) Nisam ja on.. :) Nemam ja tamo "akaunt" .. Samo čitam gluperde islamizirane u komentarima i smejem se njihovim samozavaravanjima. Njihovi naslovi koji nemaju veze sa suštinom su mi omiljeni.. :) Takija na max.. Naročito mi je zanimljivo to, što iz Srbije prenose 24/7 crnu hroniku, tipa autobus u Srbiji se prevrnuo i poginulo 6 ljudi, a krezuba sirotinja navija dole u komentarima za autobus.. :) A kad pročitam Bulevara upišam se. Ja sam se registrovao, pored ovog foruma, samo još na Banja Luka forum, ali imam tamo samo 5 posta.. :) Samo sam otvorio temu o Dobrici Ćosiću, da proširim razbijanje mita "Srbi lažu" i više nisam pisao. Pisao sam na jednom našem forumu dosta, ali su me "banirali" zbog preterane ljubavi prema srpskom narodu i od tada pišem samo ovde.. :) Na našim forumima vlada autošovinizam i srbofobija, pa sam si pronašao srbofiličarski forum.. .
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Paulaner
|
Naslov: Re: Događanja u Srbiji Postano: 16 svi 2021, 20:49 |
|
|
ja sam visio samo na mycity-military koji je jedan od top 5 foruma u evropi i svetu sto se tice te tematike. i bio sam na klix.ba pod nikom jaramaz, gde sam se malo govorio o srpskom svetu i naoruzanju, bili su se nalozili max, par dana posle su me pominjali... naravno ban su me za 4 sata
najgori autosovinizam ti je na nasem redditu
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Paulaner
|
Naslov: Re: Događanja u Srbiji Postano: 16 svi 2021, 20:56 |
|
|
ma to su oni zuta patkica likovi, ndmbgd i slicne gluposti.. sta ces ima tih idiota mnogo, najvise u beogradu. Gadne neke face, uvucene vilice.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
aleksije radicevic
|
Naslov: Re: Događanja u Srbiji Postano: 16 svi 2021, 21:16 |
|
|
Upoznah danas coveka iz Zajecara. Kaze da je tamo propadanje sve vece iz dana u dan. Ljudi koji se zaposle u nekoj firmi dobijaju u proseku 40 000 dinara, ali od te sume direktoru moraju da vrate 15 000. Niko se zbog toga ne buni, nego smatraju da su srecni ako imaju i takav posao. Kaze da se tako i Kinezi u Srbiji ponasaju prema nasim ljudima.
_________________ Bože spasi, Bože hrani, Srpskog Kralja, srpski rod!
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Paulaner
|
Naslov: Re: Događanja u Srbiji Postano: 16 svi 2021, 21:18 |
|
|
iskreno, ne verujem u to.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Lucho
|
Naslov: Re: Događanja u Srbiji Postano: 16 svi 2021, 21:35 |
|
|
Ko je gradonačelnik u Zaječaru ne može mnogo bolje ni da bude. SNS tamo osvojio 40% na lokalu uz sve moguće resurse, verovatno jedan od njihovih najgorih rezultata. Bez SPS-a ne bi imali vlast tako da je to dobar pokazatelj kakva je situacija tamo.
Ukratko Ničićeva biografija.
- bio član saveza komunista, posle bio protiv Miloševića - ušao u Novu demokratiju i 1997. u koaliciju sa SPS - ponovo otišao u opoziciju u ušao u DOS - za vreme demokrata imao lokalni pokret - 2008. podržao Tomu na predsedničkim izborima, kasnije ušao u Dinkićev URS i bio na izbornoj listi 2012. - 2014. URS ne ulazi u skupštinu i raspada se, a Ničić pravi novi pokret i na izborima 2016. podržava DS i nalazi se na njihovoj izbornoj listi - 2017. podržava Vuka Jeremića u kandidaturi za predsednika - takođe 2017. kao opozicija pobedjuje naprednjake na lokalnim izborima da bi im se kasnije priključio i sada je član SNS-a
I posle neko od ovakvog čoveka očekuje da nešto napravi...
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
aleksije radicevic
|
Naslov: Re: Događanja u Srbiji Postano: 16 svi 2021, 21:38 |
|
|
Lucho je napisao/la: Ko je gradonačelnik u Zaječaru ne može mnogo bolje ni da bude. SNS tamo osvojio 40% na lokalu uz sve moguće resurse, verovatno jedan od njihovih najgorih rezultata. Bez SPS-a ne bi imali vlast tako da je to dobar pokazatelj kakva je situacija tamo.
Ukratko Ničićeva biografija.
- bio član saveza komunista, posle bio protiv Miloševića - ušao u Novu demokratiju i 1997. u koaliciju sa SPS - ponovo otišao u opoziciju u ušao u DOS - za vreme demokrata imao lokalni pokret - 2008. podržao Tomu na predsedničkim izborima, kasnije ušao u Dinkićev URS i bio na izbornoj listi 2012. - 2014. URS ne ulazi u skupštinu i raspada se, a Ničić pravi novi pokret i na izborima 2016. podržava DS i nalazi se na njihovoj izbornoj listi - 2017. podržava Vuka Jeremića u kandidaturi za predsednika - takođe 2017. kao opozicija pobedjuje naprednjake na lokalnim izborima da bi im se kasnije priključio i sada je član SNS-a
I posle neko od ovakvog čoveka očekuje da nešto napravi... Vidi, momak s kojim sam danas pricao kaza da u prvom Nicicevom mandatu i nije bilo tako lose. Posle njega je dosao neki Mirkovic (ili Markovic) koji je napravio katastrofu. Sad je opet Nicic, ali situacija je lose i dalje.
_________________ Bože spasi, Bože hrani, Srpskog Kralja, srpski rod!
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Lucho
|
Naslov: Re: Događanja u Srbiji Postano: 16 svi 2021, 21:42 |
|
|
aleksije radicevic je napisao/la: Vidi, momak s kojim sam danas pricao kaza da u prvom Nicicevom mandatu i nije bilo tako lose. Posle njega je dosao neki Mirkovic (ili Markovic) koji je napravio katastrofu. Sad je opet Nicic, ali situacija je lose i dalje. Da, to sam i ja čuo. Ali majku mu, ovaj Ničić promenio više stranaka nego čarapa u životu Mirković jeste razjebao tamo mnogo toga koliko znam iz priče. On je isto bio SNS, pa protiv njih itd.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Online |
Trenutno korisnika/ca: AmazonBot i 7 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|