|
|
Stranica: 1229/1375.
|
[ 34352 post(ov)a ] |
|
| Autor/ica |
Poruka |
|
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Događanja u Srbiji Postano: 04 lip 2022, 22:41 |
|
Pridružen/a: 08 lis 2009, 18:58 Postovi: 39464 Lokacija: Gl. grad regije
|
_________________ Ako se ovako nastavi, a hoće, imam pametnija posla no da ispravljam krive Drine ...
|
|
| Vrh |
|
 |
|
JAS
|
Naslov: Re: Događanja u Srbiji Postano: 04 lip 2022, 23:04 |
|
|
|
Tek bi deo otišao u Italiju ne svi ,druge bi liferovali.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Događanja u Srbiji Postano: 04 lip 2022, 23:10 |
|
|
|
Trese se kavez.
_________________ Ako se ovako nastavi, a hoće, imam pametnija posla no da ispravljam krive Drine ...
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Jagnjeca brigada
|
Naslov: Re: Događanja u Srbiji Postano: 05 lip 2022, 01:41 |
|
|
E samo nam Siptari i Makedonci fale da upotpune ugodjaj. Sto se Ukrajinaca tice, eno ih stoje u beskrajnim redovima da konobarisu po Jadranu i iskoriste druge pogodnosti mocne hrvatske privrede. 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Događanja u Srbiji Postano: 05 lip 2022, 07:15 |
|
|
Jagnjeca brigada je napisao/la: E samo nam Siptari i Makedonci fale da upotpune ugodjaj. Sto se Ukrajinaca tice, eno ih stoje u beskrajnim redovima da konobarisu po Jadranu i iskoriste druge pogodnosti mocne hrvatske privrede.  https://www.rtl.hr/vijesti/hrvatska/ukr ... b7%3famp=1Rekoh ti davno, prijeđi u Hrvate, ne bi bio frustriran. Netko poput tebe ne paše Srbima. Više nama.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Jagnjeca brigada
|
Naslov: Re: Događanja u Srbiji Postano: 05 lip 2022, 09:51 |
|
|
Neka, OK je. 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
jednoumlje
|
Naslov: Re: Događanja u Srbiji Postano: 05 lip 2022, 10:37 |
|
|
_________________ Der Staat bin ich!
za vise savjeta zapratiteme
|
|
| Vrh |
|
 |
|
storarare
|
Naslov: Re: Događanja u Srbiji Postano: 06 lip 2022, 08:53 |
|
Pridružen/a: 01 lip 2021, 09:38 Postovi: 8639 Lokacija: Tu negde
|
|
Na kraju ništa od dolaska Lavrova Mi Makedoncima Tomos ,oni nama zatvaranje vazdušnog prostora . Sve za OB ,OB nizašta Čuvajmo OB kao zenicu oka.
_________________ Popis 2022-ge 99,99%Srbendi . "Novi Pazar ,Sjenica i Tutin 99,99%high IQ Srbendi ostatak srbofilne mujage". "Preševo i Bujanovac 99,99%high IQ Srbendi ostatak srbofilni Šiptari ".
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Mariooo
|
Naslov: Re: Događanja u Srbiji Postano: 06 lip 2022, 08:54 |
|
|
storarare je napisao/la: Na kraju ništa od dolaska Lavrova Mi Makedoncima Tomos ,oni nama zatvaranje vazdušnog prostora . Sve za OB ,OB nizašta Čuvajmo OB kao zenicu oka. Poštena razmjena. Kotao zvani Srbija.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
storarare
|
Naslov: Re: Događanja u Srbiji Postano: 06 lip 2022, 09:10 |
|
|
|
Kako je tebi ne dolazak Lavrova nebitna stvar.
_________________ Popis 2022-ge 99,99%Srbendi . "Novi Pazar ,Sjenica i Tutin 99,99%high IQ Srbendi ostatak srbofilne mujage". "Preševo i Bujanovac 99,99%high IQ Srbendi ostatak srbofilni Šiptari ".
|
|
| Vrh |
|
 |
|
storarare
|
Naslov: Re: Događanja u Srbiji Postano: 06 lip 2022, 09:34 |
|
|
|
Pa vam baš slučajno sad dosadio. I jedva čekate taticu Šolca. "Srpski državni interes je ne dolazak Lavrova ". "Srpski državni interes je dolazak tatice Šolca".
|
|
| Vrh |
|
 |
|
jednoumlje
|
Naslov: Re: Događanja u Srbiji Postano: 06 lip 2022, 11:44 |
|
|
|
Zaboravio si spomenuti Crnu Goru.
Dakle ni srBska sparta ne dozvoljava prelet ruskog ministra vanjskih poslova.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
babo
|
Naslov: Re: Događanja u Srbiji Postano: 06 lip 2022, 11:53 |
|
Pridružen/a: 24 ožu 2019, 11:50 Postovi: 896 Lokacija: Mostar.......nekad
|
jednoumlje je napisao/la: Zaboravio si spomenuti Crnu Goru.
Dakle ni srBska sparta ne dozvoljava prelet ruskog ministra vanjskih poslova. Ameri ih sve ušikali ko pčele, nema mrdanja. Jedino Vučko se još nešto koprca i otima.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
storarare
|
Naslov: Re: Događanja u Srbiji Postano: 06 lip 2022, 11:56 |
|
|
|
Sad će Jusi da napiše kako to nije bitno , bitno je samo da grOde mostEvi i putOvi . Glede Jusija Karabaja je bo u pravu . Pa ne piše on ove ode džab džabile , i pravio se lud na svaku negativnu vest . Anesteziiranje Srbalja. Lepio ja kažem za njega . Da je ekonomska desnica a društveno levica . Pitam se hoćeli u SNS-u ikada preovladati desna struja (ima li je još uvek ) Samo tehnomenažeri i levo krilo .
|
|
| Vrh |
|
 |
|
jednoumlje
|
Naslov: Re: Događanja u Srbiji Postano: 06 lip 2022, 11:57 |
|
|
babo je napisao/la: jednoumlje je napisao/la: Zaboravio si spomenuti Crnu Goru.
Dakle ni srBska sparta ne dozvoljava prelet ruskog ministra vanjskih poslova. Ameri ih sve ušikali ko pčele, nema mrdanja. Jedino Vučko se još nešto koprca i otima. Od Rima do danasnjih dana se nista bitno nije promjenilo, nije se promjenila srz vanjske politike, i to je to. Kad imperija lupi shakom onda je to - to. Meni su svega mi i Vucic i Dodik cudo trenutno. Ali i to mislim da je zbog ogromne podrske naroda Rusiji pa se ne mogu u demokratiji bahatiti bas kako oni hoce - opozicija bi ih pojela na osnovu toga. Tako ja to vidim barem posto ni u jednom ni u drugom ne vidim nekakve velike ideologe.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
storarare
|
Naslov: Re: Događanja u Srbiji Postano: 06 lip 2022, 11:58 |
|
|
|
Jebo sve te putOve i mostEve , ako ti je duša prazna . Tehnomenadžeri hoće da nas kastrijaju pa da budemo kao Šveđani .(bez nacionalnog ponosa)
|
|
| Vrh |
|
 |
|
sev
|
Naslov: Re: Događanja u Srbiji Postano: 06 lip 2022, 12:03 |
|
|
jednoumlje je napisao/la: babo je napisao/la: Ameri ih sve ušikali ko pčele, nema mrdanja. Jedino Vučko se još nešto koprca i otima. Od Rima do danasnjih dana se nista bitno nije promjenilo, nije se promjenila srz vanjske politike, i to je to. Kad imperija lupi shakom onda je to - to. Meni su svega mi i Vucic i Dodik cudo trenutno. Ali i to mislim da je zbog ogromne podrske naroda Rusiji pa se ne mogu u demokratiji bahatiti bas kako oni hoce - opozicija bi ih pojela na osnovu toga. Tako ja to vidim barem posto ni u jednom ni u drugom ne vidim nekakve velike ideologe. Tako je, ništa se nije promenilo. Promenila se samo estetika, sad su uvili to u neke "demokratske" oblande. Male države nemaju prava da postupaju suvereno, odmah im se slomi kičma. Mi Srbi to organski ne podnosimo, zato su nas napali i 1914, i 1941, i 1999. Ko misli da su nas napali zbog Šiptara, taj nije dobar s mozgom. Zato treba da istrajemo i sada, a ako će nas napasti i ako će casus belli biti "neuvođenje sankcija Rusiji", neka bude. Ako će nas ograditi žicom i uvesti sankcije pod istim razlogom, neka uvedu, ko im jebe mater. Devedesetih su imali izgovor, sad nemaju, nikog ne diramo.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
jednoumlje
|
Naslov: Re: Događanja u Srbiji Postano: 06 lip 2022, 12:10 |
|
|
|
Meni se organski gadi jednoumlje i bolesni, glupi kolektivizam. A isti vlada trenutno Zapadom. Normala da se Putina u svakom trecem clanku naziva fasistom. Kao da izmedju stopostodemokrate i fasiste nema nista izmedju. Ja kad to vidim meni mrak na oci padne i samo hocu kontra.
Gade se meni i nasi kolektivizmi, pa tako i srpski, ali to su sve male mace u usporedbi s ovim sto se sad desava i sto vrlo lako kao poslijedicu moze imati globalne potrese.
Pitanje je kad ce Vucic popustiti. A kad on to ucini, uradice i Dodik, u to sam sto posto siguran jer uvijek naglasava da nece kontra Srbije.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Lebowski
|
Naslov: Re: Događanja u Srbiji Postano: 06 lip 2022, 12:30 |
|
|
|
Rusi stavljaju Srbe u, najblaže rečeno, neugodan položaj. Ako imaju neku komunikaciju sa srpskom vlašću, mogu bez neke pompe raditi zajedno.
Ja ne vidim smisao ove politike i to kako Srbiji pomaže da Lavrov npr. daje potporu Srbiji i govori da u ovom trenutku u Beogradu želi razgovarati o Bih i Kosovu, izmedju ostalog.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
babo
|
Naslov: Re: Događanja u Srbiji Postano: 06 lip 2022, 12:47 |
|
Pridružen/a: 24 ožu 2019, 11:50 Postovi: 896 Lokacija: Mostar.......nekad
|
Lebowski je napisao/la: Rusi stavljaju Srbe u, najblaže rečeno, neugodan položaj. Ako imaju neku komunikaciju sa srpskom vlašću, mogu bez neke pompe raditi zajedno.
Ja ne vidim smisao ove politike i to kako Srbiji pomaže da Lavrov npr. daje potporu Srbiji i govori da u ovom trenutku u Beogradu želi razgovarati o Bih i Kosovu, izmedju ostalog. Rusi sa tim nemaju ništa to je stvar Srbije i njene politike. Vučić bi lako mogao da se okrene zapadu ali zbog čega bi to radio. U najvažnijim pitanjima nije zapad na liniji srpskih interesa čak je suprotno. Nezaboravimo da je taj zapad prije 20 godina bombardovao Srbiju i da je bar pola stanovništva protiv EU i zapada u cijelini. Sve to zna Vučić i pokušava maksimalno moguće da izvuče iz jedne vrlo teške situacije. Boljeg za Srbiju u ovim teškim vremenima ja ne vidim.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
jednoumlje
|
Naslov: Re: Događanja u Srbiji Postano: 06 lip 2022, 13:40 |
|
|
I vec krecu taze dokumentarci EU medija tipa: Borba protiv upravljacke demokratije u Srbiji - Putinova duga sjenka https://www.youtube.com/watch?v=3FW4-mZfePgA vidite, do sad Vucicev stil vladanja i nije bio nesto tema...
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Mariooo
|
Naslov: Re: Događanja u Srbiji Postano: 06 lip 2022, 13:53 |
|
|
babo je napisao/la: Lebowski je napisao/la: Rusi stavljaju Srbe u, najblaže rečeno, neugodan položaj. Ako imaju neku komunikaciju sa srpskom vlašću, mogu bez neke pompe raditi zajedno.
Ja ne vidim smisao ove politike i to kako Srbiji pomaže da Lavrov npr. daje potporu Srbiji i govori da u ovom trenutku u Beogradu želi razgovarati o Bih i Kosovu, izmedju ostalog. Rusi sa tim nemaju ništa to je stvar Srbije i njene politike. Vučić bi lako mogao da se okrene zapadu ali zbog čega bi to radio. U najvažnijim pitanjima nije zapad na liniji srpskih interesa čak je suprotno. Nezaboravimo da je taj zapad prije 20 godina bombardovao Srbiju i da je bar pola stanovništva protiv EU i zapada u cijelini. Sve to zna Vučić i pokušava maksimalno moguće da izvuče iz jedne vrlo teške situacije. Boljeg za Srbiju u ovim teškim vremenima ja ne vidim. Sve se to zaboravi kad je finansijski aspekt u pitanju. Bojim se da ovdje nije moguće napraviti solomonsko riješenje koje će zadovoljiti Srbiju. Neko će se ljutiti, nekom će biti krivo i neko će ispaštati. Za Srbiju bi sve lakše bilo da je recimo na mjestu jedne Bjelorusije. Ovako, donošenje odluke kako srce želi nosi bolne posljedice.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
jednoumlje
|
Naslov: Re: Događanja u Srbiji Postano: 06 lip 2022, 14:03 |
|
|
|
Interesantan je nacin na koji se onak na brzaka - posto se u ovom dokumentarcu radi o sadasnjosti, "obradi" NATO rat protiv Srbije 99. godine.
Veli: Vucic je krajem devedesetih bio ministar informacija u milosevicevoj vladi cija je ultranacionalisticka vlada zeljela da stvori jednu velikosrpsku republiku, zbog cega su vodili rat na Kosovu dok se 99. nije umjesao NATO i bombardovao Beograd.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Tankosic
|
Naslov: Re: Događanja u Srbiji Postano: 06 lip 2022, 17:24 |
|
|
|
Sigurno dolaze na vlast, i to mnogo ubedljivije nego ZBCG sto je uzeo izbore, to je neminovno sa 80% dece koja hoce svedocanstva na cirilici sa jedne strane, i pad americkog stiska sa druge strane, to je neizbezivo da li za 2,3,4, ili 10 godina, nije bitno, ovo sada sto gledamo je poslednji maksimum americkog stiska u CG.
_________________ Srbija je vazda ratovala protiv najjacih imperija, Otomanska, Austro Ugarska, Hitlerova Nemacka, NATO pakt.
A njene komsije, najveca imperija protiv koje su ratovali, je Srbija.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
POL_GASOL
|
Naslov: Re: Događanja u Srbiji Postano: 06 lip 2022, 19:23 |
|
|
|
Primjetio sam da Vucic nije odavno pomenuo rvacku, a u ovim teskim momentima bi mu bas dobro doslo za odvlacenje paznje i skupljanje jeftinih poena, tako da ako ne cita hb forum onda neka mu prenese neki od botova. To mu je besplatan savjet od mene.
_________________ Svjetski priznati NOBELOVAC Ivo Andrić o trokutu23%
“Mene također ova sredina smrada, loja, ljenosti i pokvarenosti poklonika arapskog varalice guši, pa sam više u Zapadnom Mostaru nego u Bosni.’’
|
|
| Vrh |
|
 |
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 6 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|