|
|
Stranica: 146/1355.
|
[ 33853 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
DzoniBG
|
Naslov: Re: Događanja u Srbiji! Postano: 02 sij 2013, 15:07 |
|
|
dudu je napisao/la: ne znam primjećujete li niz bizarnih događaja i ubojstava u zadnje vrijeme? zaredalo je baš popravo u zadnjih mjesec dana, samo u Hrvatskoj tri takva događaja s višestrukim ubojstvima i samoubojstvima, onda dva slučaja u BIH, pa nešto slično u Srbiji. život ne vrijedi više ni sto markovićevih dinara. Tu i tamo uvek se nadje nneki manijak...izgleda da su ih debilne medijske price o smaku sveta angazovale da u sudijskoj nadoknadi pokazu sve svoje mogucnosti... Stopa ubistava u odnosu na neke mnogo razvijenije drzave nam je relativno niska, kad pogledam da u Americi svakih metar dana neki psiho uzme u svoje ruke sudbinu neke skole...ovo je luk i voda...
_________________ Pokaj se Grobi! Mali korak za tebe, veliki za Srpstvo!
|
|
Vrh |
|
|
Jagnjeca brigada
|
Naslov: Re: Događanja u Srbiji! Postano: 02 sij 2013, 15:22 |
|
|
dudu je napisao/la: ne znam primjećujete li niz bizarnih događaja i ubojstava u zadnje vrijeme? zaredalo je baš popravo u zadnjih mjesec dana, samo u Hrvatskoj tri takva događaja s višestrukim ubojstvima i samoubojstvima, onda dva slučaja u BIH, pa nešto slično u Srbiji. život ne vrijedi više ni sto markovićevih dinara. Ako sad počnem priču o ratu i slomu sistema vrednosti, biće dosadno... ali ima tu nešto. Kakvi sve bolesnici. Malo, malo pa rade noževi i sekire. Ubio babu, ubio ženu, ubio decu, pa ubio sam sebe... Već navikli ljudi da čitaju takve stvari. DzoniBG je napisao/la: volvo i met u saglasju to svakako treba pozdraviti, odvratan taj Beograd... Da dodam i ja neku prigodnu vojvođanersku parolu?
|
|
Vrh |
|
|
volvoks
|
Naslov: Re: Događanja u Srbiji! Postano: 02 sij 2013, 15:24 |
|
|
Jagnjeca brigada je napisao/la: dudu je napisao/la: ne znam primjećujete li niz bizarnih događaja i ubojstava u zadnje vrijeme? zaredalo je baš popravo u zadnjih mjesec dana, samo u Hrvatskoj tri takva događaja s višestrukim ubojstvima i samoubojstvima, onda dva slučaja u BIH, pa nešto slično u Srbiji. život ne vrijedi više ni sto markovićevih dinara. Ako sad počnem priču o ratu i slomu sistema vrednosti, biće dosadno... ali ima tu nešto. Kakvi sve bolesnici. Malo, malo pa rade noževi i sekire. Ubio babu, ubio ženu, ubio decu, pa ubio sam sebe... Već navikli ljudi da čitaju takve stvari. Ne samo da bi bilo dosadno, nego bi i bio u krivu, upravo je takvih ubojstava bilo puno više u SFRJ...
_________________ Summum ius, summa iniuria.
|
|
Vrh |
|
|
Metemma
|
Naslov: Re: Događanja u Srbiji! Postano: 02 sij 2013, 15:29 |
|
|
Ovde imamo dvije stvari po meni, jedna je tradicionalno ubijanje najbližih rođaka zbog pola kvadrata bezvrijedne brdske zemlje. Drugo je kopiranje ovih monstruma iz Amerike sa njihovim besmislenim nasiljem, obično nad nemoćnima ili mučki... ovo drugo me brine, za prvo su mi roditelji još živi
_________________ + Gledaj orle od miline, Gračanicu kraj Prištine... +
|
|
Vrh |
|
|
volvoks
|
Naslov: Re: Događanja u Srbiji! Postano: 02 sij 2013, 15:50 |
|
|
Metemma je napisao/la: Ovde imamo dvije stvari po meni, jedna je tradicionalno ubijanje najbližih rođaka zbog pola kvadrata bezvrijedne brdske zemlje. Drugo je kopiranje ovih monstruma iz Amerike sa njihovim besmislenim nasiljem, obično nad nemoćnima ili mučki... ovo drugo me brine, za prvo su mi roditelji još živi Upravo tako, uvijek će me više biti strah beogradskog manijaka nego nekog seljaka s ozrena koji je upucao svoju ženu... Ali i ta ubojstva postaju sve bolesnija, jedan lik u Međimurju objesio dvogodišnje dijete pa sebe
|
|
Vrh |
|
|
dudu
|
Naslov: Re: Događanja u Srbiji! Postano: 02 sij 2013, 15:54 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:39 Postovi: 60032 Lokacija: DAZP HQ
|
ne mogu, isto tako, ne primjetiti da se takvi događaji u daleko većoj mjeri događaju u sjevernim krajevima, a u južnim vrlo rijetko, gotovo nikad.
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
Vrh |
|
|
volvoks
|
Naslov: Re: Događanja u Srbiji! Postano: 02 sij 2013, 16:05 |
|
|
dudu je napisao/la: ne mogu, isto tako, ne primjetiti da se takvi događaji u daleko većoj mjeri događaju u sjevernim krajevima, a u južnim vrlo rijetko, gotovo nikad. Mhm, marjanski koljač, mhm , fisting od kojeg se razdere utroba
|
|
Vrh |
|
|
dudu
|
Naslov: Re: Događanja u Srbiji! Postano: 02 sij 2013, 16:07 |
|
|
volvoks je napisao/la: dudu je napisao/la: ne mogu, isto tako, ne primjetiti da se takvi događaji u daleko većoj mjeri događaju u sjevernim krajevima, a u južnim vrlo rijetko, gotovo nikad. Mhm, marjanski koljač, mhm , fisting od kojeg se razdere utroba mislio sam više na ove naše hercegovačke krajeve, sinjsku i imotsku krajinu, dalmatinsko zaleđe.
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
Vrh |
|
|
volvoks
|
Naslov: Re: Događanja u Srbiji! Postano: 02 sij 2013, 16:09 |
|
|
dudu je napisao/la: volvoks je napisao/la: Mhm, marjanski koljač, mhm , fisting od kojeg se razdere utroba mislio sam više na ove naše hercegovačke krajeve, sinjsku i imotsku krajinu, dalmatinsko zaleđe. Aha, u Splitu su degenerirani boduli
|
|
Vrh |
|
|
dudu
|
Naslov: Re: Događanja u Srbiji! Postano: 02 sij 2013, 16:12 |
|
|
veliki je to grad za naše pojmove, oni imaju vlastitu filozofiju. btw, onaj što je ubio Meksikanku je podrijetlom iz sjevernijih krajeva. samo kad bi se usporedila povijest ovakvih slučajeva u Zagorju, Međimurju i cijeloj SZ Hrvatskoj s ovim južnim dijelom o kojem govorim dobio bi drastičnu razliku.
|
|
Vrh |
|
|
DzoniBG
|
Naslov: Re: Događanja u Srbiji! Postano: 02 sij 2013, 16:23 |
|
|
Skoro sam cuo da najveci broj citalaca ima crna hronika Ja ne mogu uopste to da citam, samo vidim naslov, eventualno sliku nesretnika i ubice...i pobegnem na sport... Ima tu neceg malo perverznog da ljudi gutaju dal je ubio prvo sina sekirom, ili zenu kuhinjskim nozem...ili je prvo ubio sebe, pa je posle nastavio pokolj One kretenske svadje oko medje, tu pomislim - ako ste vec toliki idioti, bolje da napustite ovaj svet... jedino me zaboli kad cujem da je neki ratni veteran digao ruku na sebe, ili neke porodice zbog dugova ili gladi...
|
|
Vrh |
|
|
dudu
|
Naslov: Re: Događanja u Srbiji! Postano: 02 sij 2013, 16:28 |
|
|
ne čitam nikad ni naslove u crnoj kronici, samo prelistam stranice, ali jednako vrijedi i za silne afere koje se redaju na prvim stranicama dnevnih novina.
|
|
Vrh |
|
|
Zadar1993
|
Naslov: Re: Događanja u Srbiji! Postano: 02 sij 2013, 16:59 |
|
Pridružen/a: 21 kol 2011, 16:34 Postovi: 15238 Lokacija: Misao svijeta
|
Govoreci o razlici sjevera i juga otkrivate toplu vodu. Ta je razlika vec i proucavana od strane nekih sociologa koji su dosli do zakljucka da se radi o nizem stupnju integracije pojedinca u zajednicu na sjeveru i jace razvijenom egu sto pojedinca cini podloznim egoistickom ubojstvu i samoubojstvu dok naprotiv na jugu postoji veca skolnost altruizmu i samoubojstvu istog tipa(odnosno pucki receno herojskom zrtvom).
_________________ Te kad mi jednom s dušom po svemiru se krene, Zaorit ću ko grom: O, gledajte ju divnu, vi zvijezde udivljene, To moj je, moj je dom!
|
|
Vrh |
|
|
volvoks
|
Naslov: Re: Događanja u Srbiji! Postano: 02 sij 2013, 17:39 |
|
|
Ma dobro, ali nije ista stvar Imotska krajina-Zagorje i Sicilija Finska...
|
|
Vrh |
|
|
Zadar1993
|
Naslov: Re: Događanja u Srbiji! Postano: 02 sij 2013, 18:42 |
|
Pridružen/a: 21 kol 2011, 16:34 Postovi: 15238 Lokacija: Misao svijeta
|
Govorim o hrvatskom podrucju jer se razlika temperamenta i drustva ovdje preslikava na RH vrlo dobro. Dalmatinci su slicniji temperamentom Talijanima , a sjevernjaci Nijemcima. U svakoj drzavi postoje te varijacije.
_________________ Te kad mi jednom s dušom po svemiru se krene, Zaorit ću ko grom: O, gledajte ju divnu, vi zvijezde udivljene, To moj je, moj je dom!
|
|
Vrh |
|
|
joe enter
|
Naslov: Re: Događanja u Srbiji! Postano: 02 sij 2013, 18:51 |
|
|
Kao što kaže Dudu , stopa samoubistava je nešto manja u južnim krajevima i to naročito ovim kamenjarskim gde je patrijahalni život najizraženiji. A to je zato što moguće samoubice odustaju jer ako se ubiju prigovoriće im rodbina i komšiluk , a oni sebi takvu bruku ne mogu priuštiti.
_________________ O turčine za nevolju kume A ti vlaše silom pobratime
|
|
Vrh |
|
|
Jagnjeca brigada
|
Naslov: Re: Događanja u Srbiji! Postano: 03 sij 2013, 03:27 |
|
|
Au, sad kad počnu delovati stručni (i garavi) kadrovi... ima da svane Srbiji.
|
|
Vrh |
|
|
mario_cro
|
Naslov: Re: Događanja u Srbiji! Postano: 03 sij 2013, 03:33 |
|
Pridružen/a: 02 lip 2011, 13:01 Postovi: 3675 Lokacija: Edmonton,Alberta,Canada
|
dudu je napisao/la: veliki je to grad za naše pojmove, oni imaju vlastitu filozofiju. btw, onaj što je ubio Meksikanku je podrijetlom iz sjevernijih krajeva. samo kad bi se usporedila povijest ovakvih slučajeva u Zagorju, Međimurju i cijeloj SZ Hrvatskoj s ovim južnim dijelom o kojem govorim dobio bi drastičnu razliku. Ja isto držim da su zajebani ovi Međimurci ,Varaždineci i slično. Juru Stublića nam prebiše . Sljedeći put dođi kod svojih u Herceg-Bosnu pjevat. http://www.24sata.hr/domace-zvijezde/st ... vcu-295811
_________________ "Nisu svi koji lutaju izgubljeni"
|
|
Vrh |
|
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Događanja u Srbiji! Postano: 03 sij 2013, 04:23 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 09:25 Postovi: 43752 Lokacija: Folklorni Jugoslaven, praktični Hrvat
|
dudu je napisao/la: veliki je to grad za naše pojmove, oni imaju vlastitu filozofiju. btw, onaj što je ubio Meksikanku je podrijetlom iz sjevernijih krajeva. samo kad bi se usporedila povijest ovakvih slučajeva u Zagorju, Međimurju i cijeloj SZ Hrvatskoj s ovim južnim dijelom o kojem govorim dobio bi drastičnu razliku. A jebiga, ne možemo svaliti zlodjelo Edija Mišića, "našeg" Mostarca, na Zagorce...dosta im je jedan pokojni Korade.
_________________ sklon'se bona Zineta sa penđera, vidiš da te vlasi oćima kurišu
|
|
Vrh |
|
|
puntar2.0
|
Naslov: Re: Događanja u Srbiji! Postano: 03 sij 2013, 12:12 |
|
|
SDB je napisao/la: volvoks je napisao/la: Kaj je tebi, pogledaj naslov teme i pogledaj moj post poslije metemminog, nismo uopće u suglasju... Ovo je događaj u Srbiji, ne bi škodilo da si ti stavio, ne vidim problem ako se ovdje ne stavljaju sam ogromni gospodarski uspjesi Utvaram si da je zaključio da je tebi Beograd selendra, jer, zaboga, Hrvati mogu o Srbima misliti samo najgore. Morali bi...
_________________ Oj Hrvati, svi na desno krilo....
|
|
Vrh |
|
|
volvoks
|
Naslov: Re: Događanja u Srbiji! Postano: 03 sij 2013, 12:51 |
|
|
Ministry of Sound je napisao/la: dudu je napisao/la: veliki je to grad za naše pojmove, oni imaju vlastitu filozofiju. btw, onaj što je ubio Meksikanku je podrijetlom iz sjevernijih krajeva. samo kad bi se usporedila povijest ovakvih slučajeva u Zagorju, Međimurju i cijeloj SZ Hrvatskoj s ovim južnim dijelom o kojem govorim dobio bi drastičnu razliku. A jebiga, ne možemo svaliti zlodjelo Edija Mišića, "našeg" Mostarca, na Zagorce...dosta im je jedan pokojni Korade. Zagorci nikad ne čine tako bolesna ubojstva
|
|
Vrh |
|
|
Jagnjeca brigada
|
Naslov: Re: Događanja u Srbiji! Postano: 03 sij 2013, 19:40 |
|
|
Dragoljub Simonović Visoko obrazovan kadar. Zadnjih godina je postao diplomirani ekonomista na nekom od uglednih fakulteta na obodima Novog Sada i/ili Banja Luke. Novi direktor Železnica Srbije, sistema sa 18000 zaposlenih. Milorad Grčić Visoko obrazovan kadar. Diplomirani ekonomista sa prestižnog univerziteta Educons iz Sremske Kamenice. Stekao bogato iskustvo kao konobar i vlasnik pečenjare. Novi direktor RB Kolubara, sistema sa 10000 zaposlenih, čija proizvodnja je osnova više od 50% proizvodnje el.energije u Srbiji. Saša Mirković Visoko obrazovan kadar. Diplomirani pravnik. Danas je saznao da će biti pomoćnik ministra saobraćaja za puteve i bezbednost saobraćaja. Iskustvo stekao kao menadžer mnogim estradnim zvezdama, vlasnik lokalnih televizija i kum lokalnih funkcionera. Ostaje žal što ovaj vrhunski stručnjak nije postavljen za direktora Civilnog direktorata za vazduhoplovstvo, kao što je najavljivano. Dragana Milošević Visoko obrazovan kadar. Na master studijama iz oblasti marketinga. Bogato radno iskustvo stekla kao balerina Grand-a na Pink-u, učesnik prestižnih obrazovnih emisija kao što je "Farma" i volonter informativne službe SNS. Asistent novog direktora Elektroprivrede Srbije. Dmitar Đurović Visoko obrazovan kadar. Industrijsko-ekonomski menadžer sa fakulteta za uslužni biznis u Novom Sadu ili sa Fakulteta Union u Beogradu. Uvoznik igračaka i porcelana iz Kine. Vlasnik dva, potpuno nepravedno i nezasluženo, bankrotirana preduzeća. Novi direktor preduzeća Koridori Srbije, zaduženog za izgradnju autoputeva. Ovom prilikom bih hteo da se zahvalim prepoštenoj novoj vlasti što je izvukla zemlju iz kandži lopova koji su upravljali finansijama, javnim preduzećima i ekonomijom proteklih godina, i zajedno sa SPS Ivice Dačića i URS Mlađana Dinkića, zaustavila stranačko zapošljavanje. Nesumnjivo su ovo prvi blistavi primeri sprovođenja novog zakona o javnim preduzećima i načinu izbora direktora preko konkursa, čime će rad istih biti podignut na novi nivo, jer će se na čelu nalaziti ljudi stručni, pošteni i skromni. Ne mogu a da se ne složim sa mnogobrojnim komentarima podrške koju naši sugrađani upućuju novim vlastima: "Nisam član nijedne stranke, ali verujem da će gospodin Nikolić i gospodin Vučić povesti zemlju u svetlu budućnost. Napred Srbijo!" i "Nisam član nijedne stranke, ali ova vlast je deset puta bolja od žutih dosmanlija koji su nas popljačkali i prodali srbsku imovinu šiptarima. Izuzetno cenim gospodina Nikolića i gospodina Vučića. Napred Srbijo!"
|
|
Vrh |
|
|
DzoniBG
|
Naslov: Re: Događanja u Srbiji! Postano: 03 sij 2013, 20:43 |
|
|
Jagnjeci gospodine, iznimno stujem vas doprinos sagledavanju srbijanske politicke scene iz posve neutralnog kuta... Krasno je vidjeti takve kvalificirane kadrove koji preuzimaju tu prijateljsku zemlju u kriznom trenutku, sa dubokom nadom da ce te intelektualne gromade udariti nove temelje sveslavenskoj ideji, koju mi kao neovisni intelektualci "vrtlarimo" od pocetka borbe u svemreznim bespucima... Obvezujem Vas da nastavite mukotrpnu borbu protivu nadiruceg populizma i nacionalizma, osjecam da jos uvijek u vama gori vjecni plam, kano buktinja 6 baklji koju smo zapalili nekoc davno. Organizirat cemo sjednicu svih forumskih jedi-ja sa ciljem sustavne potpore svim mladim ljudima koji mozebitno su voljni dati svoj doprinos, sto ce u konacnici rezultirati formiranjem dostojnih nasljednika gore navedenih. U ime svih nas koji smo izgarali za bolje i pravednije sutra, unapred vam se zahvaljujem na svemu sto cete uciniti, oci svih nas slobodarski nastrojenih su okrenute prema Vama
|
|
Vrh |
|
|
doc
|
Naslov: Re: Događanja u Srbiji! Postano: 03 sij 2013, 20:59 |
|
|
Znači svanulo vam je. "prijateljsku zemlju"?
_________________ Do godine u Herceg Bosni.
|
|
Vrh |
|
|
Jagnjeca brigada
|
Naslov: Re: Događanja u Srbiji! Postano: 03 sij 2013, 21:03 |
|
|
Tek će da nam sviće. Ipak, i pored visokog kvaliteta nabrojanih kadrova, pretpostavljam da neki od njih samo "greju" mesto ovom gospodinu... ... koji je potpuno zlonamerno optužen i utamničen. Zar prijatelj uvaženog gospodina Velje Ilića, pravog srpskog domaćina, i vlasnik uglednog ugostiteljskog objekta na Ibarskoj magistrali da učestvuje u kriminalnim radnjama!? Nikada!
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 3 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|