|
|
Stranica: 2/3.
|
[ 73 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
tucepi
|
Naslov: Re: Fašizam na nacionalnoj televiziji u srbiji Postano: 08 sij 2021, 21:52 |
|
|
Bobovac je napisao/la: Jedna normalna emisija te TV o potresu u Petrinji. Znači, ista TV, ista emisija, samo drugi voditelji. Prilično realna slika stanja, ćak i od strane Save Štrbca.
Savo Štrbac za lika koji je Pupovcu u Petrinji vikao "Ubij Srbina! Ubij Srbina" javno rekao da je etnički Srbin željan pažnje, da se zanio... Da li će ići isprika svih onih tabloida ??
|
|
Vrh |
|
 |
aleksije radicevic
|
Naslov: Re: Fašizam na nacionalnoj televiziji u srbiji Postano: 08 sij 2021, 21:58 |
|
|
tucepi je napisao/la: aleksije radicevic je napisao/la: Covek je hirurski precizno opisao nasu situaciju, i nije u redu da mu tako govoris! A odgovaras mu onako kako te "obrazuje" cela situacija kad je rec o pristojnosti u javnosti Srbije! Pa nama u Skupstini poslanici pricaju o ministarkinim gacama, izruguju se oko toga, prave cirkus poklanjajuci joj donji ves! O tabloidima, nacionalnim televizijima i sl. da ne govorimo. Nekultura, bahatost i primitivizam je usao u sve strukture drustva. Gledati npr. izbornu kampanju na Kosovi i Hrvatskoj s jedne, i srpsku sa druge, samo navodi normalnog coveka da zabije glavu u pesak.
Problem je što u Srbiji ne mogu naći kakav takav portal koji nije navijačko-senzacijonalističko-politički... Trudio sam se da nađem, jedino b92 može proći....ostalo smeće... To je druga prica, ali kad je rec o pristojnosti i kulturi tj. njihovom unistavanju, problem se moze svesti na jedno ime - Vojislav Seselj! On nas je bukvalno unistio do te mere, da mi deluje kao nekakav antisrpski projekat namenjen toj vrsti unistavanja. Uostalom stvorile su ga sluzbe bezbednosti, ali ko zna sa kakvim namerama. Od njega su se razmnozili isti kreteni pout Vucica i ostalih claniva SRS i SNS! Situacija sa srpskom kulturom prilicno je bolja, tamo gde nema uticaja seseljizma, a to su RS i CG!
_________________ Bože spasi, Bože hrani, Srpskog Kralja, srpski rod!
|
|
Vrh |
|
 |
Reconquista
|
Naslov: Re: Fašizam na nacionalnoj televiziji u srbiji Postano: 08 sij 2021, 22:06 |
|
|
Svi Šešelji Hrvati samo je naš vojvoda Vjekoslav Šešelj - Srbin.  Kad se otkrije istina, Eli Cohen će ispasti dobronamjerni amateur...
_________________ HR + HB = Hrvatska domovina. Za dom.
Neka živi Dinamo i majka Hrvatska!
|
|
Vrh |
|
 |
K:M
|
Naslov: Re: Fašizam na nacionalnoj televiziji u srbiji Postano: 08 sij 2021, 22:09 |
|
Pridružen/a: 28 ruj 2020, 22:28 Postovi: 3749 Lokacija: Nizza, Naissus,Nis
|
Purger111 je napisao/la: U Srbiji nas ne vole, u Sarajevskom kantonu nas ne vole, tu kod nas imamo Babića koji nas isto ne voli... Pitanje je samo jedno. Čemu tolika mržnja i šovinizam spram Hrvata?
Jos Goran Vukovic Majmun, u Frankfurtu u okruznom sudu ubio sefa srpske mafije (hrv podrjetla). Ljubomira Magasa, Ljubu Zemunca.....taj djenosajd nad hrv krimosima je i od pre 90.tih.
_________________ Borac protiv ropstva i pampers pelena, koje poklanja AV, uz najjeftinije roblje
Na "sudaru" sa americkim ambasadorom Skotom https://www.youtube.com/watch?v=-FKa8RE6f-o&feature=emb_title
|
|
Vrh |
|
 |
Reconquista
|
Naslov: Re: Fašizam na nacionalnoj televiziji u srbiji Postano: 08 sij 2021, 22:16 |
|
|
Eto Hrvati i kad su kriminalci vam smetaju. Čovjek bi pomislio da će se bar oni lako uklopiti u Srbiji.
|
|
Vrh |
|
 |
Marko80
|
Naslov: Re: Fašizam na nacionalnoj televiziji u srbiji Postano: 08 sij 2021, 22:16 |
|
|
|
Vrh |
|
 |
Lapo-lapo
|
Naslov: Re: Fašizam na nacionalnoj televiziji u srbiji Postano: 08 sij 2021, 22:41 |
|
|
Šta to izreče crni Aleksije!? Za Crnu Goricu ne znam, niti gledam njene TV stanice, niti čitam novine! Kultura Srpske je više nego upitna, počevši od TV voditelja-ki (koji su nakaradno obučeni, našminkani, praveći nepotrebne gestikulacije i kreveljeći se bez ikakvog povoda, sjedeći u pozama pripitih birtijaša i vodeći ,,prisni,, razgovor kao da su došli kod kone na kafu), urednika koji ne uređuju ništa, a pitanje je i da li pročitaju sadržaj emisija, koje ponekad nemaju veze s mozgom. O gramatici neću, jer je većina voditelja, pa čak i novinara evidentno izostala s tih časova, a tu su i vidno isprepadani voditelji političkih emisija koji se ustručavaju postaviti pitanja ili se dodvoravaju na sve načine političarima koje su pozvali u emisiju , zatim nedostatak kulturnih i obrazovnih emisija, osim kada ubace srbijanske, a domaće serije su tek posebna priča. Muzika domaća, zavičajna, rodoljubiva ili ljubavna, sklepana za vrijeme berbe kukuruza. Jad i tuga! I sve to smo primorani plaćati. Ne mislim samo na RTRS, mislim i na ostale TV kuće, BN, Federalnu i druge poznate i manje poznate.
|
|
Vrh |
|
 |
The Green Zebra
|
Naslov: Re: Fašizam na nacionalnoj televiziji u srbiji Postano: 08 sij 2021, 22:48 |
|
|
vojvodadrinski je napisao/la: The Green Zebra je napisao/la: Ne znam, ali ne vjerujem. Jedini tko pita tko su Srbi i Hrvati su mediji kad rade reportaže. Ovde drugacije govore. Imaju i izjave nekih volontera, zatim zamjenice gradonacelnika Gline Branke Makšić... evo link https://www.novosti.rs/planeta/region/9 ... o-petrinjiNE DAJU NI AUTO ZAMENIK gradonačelnika Gline Branka Makšićnije dobila od gradonačelnika Stjepana Kostanjevića SHDZ, ni službeni auto da razvozi pomoć nastradalima, većinom Srbima na Baniji. Rečeno je da pomoć da Crvenom krstu, a Makšićeva kaže da su ljudi pomoć slali njoj, a ne Crvenom krstu. " Na kraju sam kupila auto petnaest godina star i sada sama razvozim pomoć." Za saradnju sa gradonačelnikom tvrdi da "nije sjajna".Ovo je moras priznati sramotno, osim ako Branka nije tolko pokvarena da izmislja i laze takve stvari... Ok rat je bio, tu je bila linija, Sisak je bio Hrvatski grad prvi na udaru sto bi se reklo do Srpske strane. Kao zadar u Krajini. u Sisku je ubijeno preko 600 srba, civila, tokom 1991 1992. Pobijeno je sigurno i Hrvata u okolini Petrinje isamoj Petrinji. Sada kada je to 30 godina iza njih i sada u nesreci se gledaju krvna zrnca? Hm, a Srbija poslal pomoc Hrvatskoj. Ono sto se ovde sada najavljuje je prikupljanje pomoci za Srpski narod u Petrinji i okolini. E takva nesto moze samo doprineti jos tezem polozaju Srba u tom kraju. Da je u pitanju neki drugi kraj sigurno ne bi bilo toga. To je kraj gde je isla prva linija razdvajanja... Ne znam što da kažem. To je neka njezina osobna glupost da ne vjeruje Crvenom Križu koji je sasvim dobra organizacija. Ne treba nam hrpa neorganiziranih ljudi bez koordinacije. Pomoći ima sasvim dovoljno.
|
|
Vrh |
|
 |
Marko80
|
Naslov: Re: Fašizam na nacionalnoj televiziji u srbiji Postano: 09 sij 2021, 00:15 |
|
|
Reconquista je napisao/la: Svi Šešelji Hrvati samo je naš vojvoda Vjekoslav Šešelj - Srbin.  Kad se otkrije istina, Eli Cohen će ispasti dobronamjerni amateur... Ali stidljivo govori Seselj da su Srbi prije sv. Save bili katolici, a danas su pravoslavni.  na 1:51:24 https://youtu.be/VeKLXG90Aak?t=6684
|
|
Vrh |
|
 |
crni_bombarder
|
Naslov: Re: Fašizam na nacionalnoj televiziji u srbiji Postano: 09 sij 2021, 00:44 |
|
|
Velikosrbi i mujage da se dogovore, je li ovo kazna zbog krivovjerja i ne pristupanja islamu, ili zbog oluje.
Jos da se dogovore zasto je najvise stradalo srpsko selo a i bosnjacki Buzim ili Cazin nisu neosteceni.
|
|
Vrh |
|
 |
weasel
|
Naslov: Re: Fašizam na nacionalnoj televiziji u srbiji Postano: 09 sij 2021, 00:59 |
|
|
U pašaluku ništa novo, što se čudite, kao da ste sad saznali kako nas ne vole...
_________________ Ubi’st nostrum imperium?
|
|
Vrh |
|
 |
POL_GASOL
|
Naslov: Re: Fašizam na nacionalnoj televiziji u srbiji Postano: 09 sij 2021, 01:04 |
|
|
weasel je napisao/la: U pašaluku ništa novo, što se čudite, kao da ste sad saznali kako nas ne vole... kome se obracas? tvoji sunarodnjaci sigurno ne znaju sta pricaju srbi u srbiji jer ih nema ko informirati. tako da se nemoj cuditi aako sutra kad budes na ljetovanju na plazi negdje na jadranu pored sebe vidio fasistu kao sto je trifkovic, to je zato sto se ne informirate i ne djelujete na zastiti hrvatskih interesa.
_________________ Svjetski priznati NOBELOVAC Ivo Andrić o trokutu23%
“Mene također ova sredina smrada, loja, ljenosti i pokvarenosti poklonika arapskog varalice guši, pa sam više u Zapadnom Mostaru nego u Bosni.’’
|
|
Vrh |
|
 |
weasel
|
Naslov: Re: Fašizam na nacionalnoj televiziji u srbiji Postano: 09 sij 2021, 01:09 |
|
|
Dobro znam s kakvom bandom imamo posla, samo mi je čudno što ste se raspisali a oni već tako 30 godina po nama.
Kao da je to neka novost. A tom Trifkoviću i ostalima persona non grata.
|
|
Vrh |
|
 |
POL_GASOL
|
Naslov: Re: Fašizam na nacionalnoj televiziji u srbiji Postano: 09 sij 2021, 01:11 |
|
|
weasel je napisao/la: Dobro znam s kakvom bandom imamo posla, samo mi je čudno što ste se raspisali a oni već tako 30 godina po nama.
Kao da je to neka novost. A tom Trifkoviću i ostalima persona non grata. jesi li poslao mail u škorinu stranku sa youtube linkom, da oni to daju u javnost i pokrenu inicijativu?
_________________ Svjetski priznati NOBELOVAC Ivo Andrić o trokutu23%
“Mene također ova sredina smrada, loja, ljenosti i pokvarenosti poklonika arapskog varalice guši, pa sam više u Zapadnom Mostaru nego u Bosni.’’
|
|
Vrh |
|
 |
Reconquista
|
Naslov: Re: Fašizam na nacionalnoj televiziji u srbiji Postano: 09 sij 2021, 01:14 |
|
|
Draže mi je da nas mrze nego vole. Njihova država, njihova stvar. Nek nas mrze do mile volje.
Mi samo toga trebamo biti svjesni. To se treba znati. A ne da se neki zanose.
|
|
Vrh |
|
 |
weasel
|
Naslov: Re: Fašizam na nacionalnoj televiziji u srbiji Postano: 09 sij 2021, 01:18 |
|
|
POL_GASOL je napisao/la: weasel je napisao/la: Dobro znam s kakvom bandom imamo posla, samo mi je čudno što ste se raspisali a oni već tako 30 godina po nama.
Kao da je to neka novost. A tom Trifkoviću i ostalima persona non grata. jesi li poslao mail u škorinu stranku sa youtube linkom, da oni to daju u javnost i pokrenu inicijativu? To bi trebala napraviti vlada, ima njih što su plaćeni za taj posao. Eto, napravit ću eksperiment, baš me zanima hoće li DP reagirati na ovo...
|
|
Vrh |
|
 |
K:M
|
Naslov: Re: Fašizam na nacionalnoj televiziji u srbiji Postano: 09 sij 2021, 01:44 |
|
Pridružen/a: 28 ruj 2020, 22:28 Postovi: 3749 Lokacija: Nizza, Naissus,Nis
|
POL_GASOL je napisao/la: weasel je napisao/la: Dobro znam s kakvom bandom imamo posla, samo mi je čudno što ste se raspisali a oni već tako 30 godina po nama.
Kao da je to neka novost. A tom Trifkoviću i ostalima persona non grata. jesi li poslao mail u škorinu stranku sa youtube linkom, da oni to daju u javnost i pokrenu inicijativu? Nek posalje i link srbocetnickog ubojstva tica hrvatica Ljube Zemunca, koji ima na dusi preko 25 ubojstva. Hrv emigracije i Djurekovica....Tamburas "ceuradi nesto sigurno".
_________________ Borac protiv ropstva i pampers pelena, koje poklanja AV, uz najjeftinije roblje
Na "sudaru" sa americkim ambasadorom Skotom https://www.youtube.com/watch?v=-FKa8RE6f-o&feature=emb_title
|
|
Vrh |
|
 |
Purger111
|
Naslov: Re: Fašizam na nacionalnoj televiziji u srbiji Postano: 09 sij 2021, 02:06 |
|
|
K:M je napisao/la: POL_GASOL je napisao/la: jesi li poslao mail u škorinu stranku sa youtube linkom, da oni to daju u javnost i pokrenu inicijativu? Nek posalje i link srbocetnickog ubojstva tica hrvatica Ljube Zemunca, koji ima na dusi preko 25 ubojstva. Hrv emigracije i Djurekovica....Tamburas "ceuradi nesto sigurno".
|
|
Vrh |
|
 |
Tulkas
|
Naslov: Re: Fašizam na nacionalnoj televiziji u srbiji Postano: 09 sij 2021, 11:36 |
|
|
Mnogi se Hrvati iz HB čude ovoj patološkoj mržnji kod Srba, skoro kao Pereci mržnji muslimana spram Hrvata. Ništa novo za nas koji dobro poznajemo i jedne i druge
_________________ Serbian are nationalists. It is impossible to argue with Serbians because they are without understanding. Since they respect only force, the same method should be used when dealing with them."
|
|
Vrh |
|
 |
Jagnjeca brigada
|
Naslov: Re: Fašizam na nacionalnoj televiziji u srbiji Postano: 09 sij 2021, 23:52 |
|
|
Spodobe sa prikazane "televizije" neće smeti ni u Srbiju da uđu čim padne režim.  Njihov jedini posao je da prže najprizemnije i najodvratnije stvari 24 sata dnevno za najniže slojeve populacije, sa ciljem da se pažnja skrene sa stvarnih tema. Ne da me preterano zanima šta će neko misliti o tome šta neko u Srbiji misli ili govori o Hrvatskoj ili zemljotresu ili nečem trećem, ali zarad istine, ako se nešto dešava... to je kod jedno 90+% ljudi preuveličan osećaj jugonostalgije i poistovećivanja sa tragedijom koju je doživela Petrinja i ostatak Hrvatske. Kao uostalom i sa Zagrebom prošli put ili ovo sada sa nesrećnom decom u Posušju. Bukvalno nisam sreo jednu jedinu osobu koja je bi nešto negativno rekla po tim pitanjima. Mada jesam video povremene budale koje komentarišu ispod vesti na društvenim mrežama. Beogradska čaršija se bukvalno više potresla nego da je zemljotres poravnao pola Vranja npr. OK, prirodno je ljudsko saosećanje i želja da se pomogne, ali nikako ljudi da utuve u glavu da nismo više ista država i da nema bratstva-jedinstva.
|
|
Vrh |
|
 |
Reconquista
|
Naslov: Re: Fašizam na nacionalnoj televiziji u srbiji Postano: 10 sij 2021, 00:43 |
|
|
Pa dajte onda malo uputite naše Jugoviće kad dođu u posjetu "beogradskoj kasabi" u prave krugove.
Ovako im se vi učinite odvratni Srbi nacionalisti pa im ni Beograd više nije "pravi grad" kao nekada. Slamate im srca pa onda puknu i vrijeđaju.
|
|
Vrh |
|
 |
Josip Filipović
|
Naslov: Re: Fašizam na nacionalnoj televiziji u srbiji Postano: 10 sij 2021, 21:11 |
|
|
K:M je napisao/la: ... Nek posalje i link srbocetnickog ubojstva tica hrvatica Ljube Zemunca, koji ima na dusi preko 25 ubojstva. ... Ljubu dijelimo, on je plod hrvatsko-srpske ljubavi, majka mu je Srpkinja. Znao sam! Jugoslaveni su bili u pravu: zaista su djeca iz takvih brakova najtalentiranija.
|
|
Vrh |
|
 |
Orion
|
Naslov: Re: Fašizam na nacionalnoj televiziji u srbiji Postano: 10 sij 2021, 21:56 |
|
|
Rika sv Vida je napisao/la: Klasika. Stalno siju mržnju na srbijanskim televizijama. Baš onu zadrtu šovinističku. Takvo nešto u Hrvatskoj je nezamislivo. Kod nas su mediji anti-hrvatski nastrojeni, koji također šire mržnju prema tzv. "desničarima i katolicima". Srpski mediji su skroz obratno. Možda bi se mi trebali zamisliti.
|
|
Vrh |
|
 |
Orion
|
Naslov: Re: Fašizam na nacionalnoj televiziji u srbiji Postano: 10 sij 2021, 22:45 |
|
|
tucepi je napisao/la: Bobovac je napisao/la: Jedna normalna emisija te TV o potresu u Petrinji. Znači, ista TV, ista emisija, samo drugi voditelji. Prilično realna slika stanja, ćak i od strane Save Štrbca.
Savo Štrbac za lika koji je Pupovcu u Petrinji vikao "Ubij Srbina! Ubij Srbina" javno rekao da je etnički Srbin željan pažnje, da se zanio... Da li će ići isprika svih onih tabloida ?? Možda je taj koji mu je dobacio bio jedan njegov agent provokator kako bi mogao dokazivati da je ugrožen. Pupi se slučajno izlavio.
|
|
Vrh |
|
 |
Marko80
|
Naslov: Re: Fašizam na nacionalnoj televiziji u srbiji Postano: 10 sij 2021, 23:22 |
|
|
Jagnjeca brigada je napisao/la: ...ali nikako ljudi da utuve u glavu da nismo više ista država i da nema bratstva-jedinstva... To se odnosi na starije ljude 50+ godina?
|
|
Vrh |
|
 |
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 2 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|