HercegBosna.org

HercegBosna.org

Forum Hrvata BiH

Sada je: 04 sij 2025, 01:20.

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

Započni novu temu Odgovori  [ 142 post(ov)a ] 
Stranica Prethodna  1, 2, 3, 4, 5, 6  Sljedeća
Autor/ica Poruka
 Naslov: Re: Albanac sa 519 glasova: JA sam gradonačenik Sjeverne Mitrovice !
PostPostano: 24 tra 2023, 22:55 

Podsjeća me na nermina nikšića. I on bi tako sa jedva 5 000 glasova na premijersku poziciju.

Takozvana "rs" je genocidna tvorevina.

The so-called "republic of srpska" is a genocidal ramshackle pseudo-state.

Ko je zrinyia na sigetu posjek'o..

Vrh

PostPostano: 25 tra 2023, 13:25 

Budući gradonačelnici obećavaju da će da uklone srpske zastave sa opština

Izmir Zećiri (Zeqiri), iz PDK, budući gradonačelnik Zubinog Potoka, opštine sa većinski srpskim stanovništvom, imaće svoju kancelariju u objektu u selu Čabra. Zećiri je za televiziju Klan Kosova rekao da će ići u opštinski objekat u Zubinom Potoku kada bude formirao svoj kabinet, i traži da mu se Srbi pridruže u njegovom stvaranju.

Za razliku od Zećirija, Ljuljzim (Lulzim) Hetemi, kandidat Samoopredeljenja, novoizabrani gradonačelnik Leposavića, još jedne opštine na severu zemlje, koja takođe ima većinu građana srpske nacionalnosti, kaže da će obavljati funkciju gradonačelnika opštine iz kabineta gradonačelnika, koji se nalazi u centru Leposavića.

Hetemi je garantovao da će na ovom mestu biti velikih investicija, pošto je dobio podršku premijera Aljbina Kurtija i njegove vlade.

Predstavnik Leposavića, kao i onaj iz Zubinog Potoka, obećali su da će, čim dobiju mandate gradonačelnika, skinuti srpske zastave sa relevantnih objekata kako bi ih zamenili zastavom Republike Kosovo i da će da prošire funkcionalnost zakonima države kojoj pripadaju.

https://kossev.info/klan-kosova-buduci- ... a-opstina/

IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo

Vrh

PostPostano: 25 tra 2023, 13:27 

Pametni.
Mislio Vučić takijati i izdejstvovati nekakav entitet na Kosovu.
I da za to ne da ništa.
E pa ne može. Sad nećeš ništa.

Vrh

PostPostano: 25 tra 2023, 13:38 

Srbi nisu smjeli otvoriti biračka mjesta, to je jedini način bojkota,
i ubuduće će im se ovo događati ako tako ne postupe.
Volja većine će biti zamijenjena ovakvim izborima.

Pamet u glavu, ovo je i nama lekcija.

Vrh

PostPostano: 25 tra 2023, 15:10 

i_jopet je napisao/la:
Srbi nisu smjeli otvoriti biračka mjesta, to je jedini način bojkota,
i ubuduće će im se ovo događati ako tako ne postupe.
Volja većine će biti zamijenjena ovakvim izborima.

Pamet u glavu, ovo je i nama lekcija.

U Leposaviću u kojem nema muslimanskih sela osim sela Rvatska :zubati , ovo je ekvivalent da Muslimani postave gradonačelnika Širokog Brijega.

Nekad sam Sjever Kosova uspoređivao sa ZHŽ, stanovništvom i površinom.

Kao da imaš Hrvatsku, i onda da u Federaciji Hrvata ima samo u ZHŽ i nigdje drugo. I da je status neriješen. Da je donedavno bila integrirana praktički u Hrvatsku, ali su se sve paralelne institucije ukinule malo po malo.

I onda da Muslimani šalju specijalne policijske snage, da zatvaraju granicu prema Hrvatskoj, zabranjuju ulaz Milanoviću, da ti razvlače pamet, na kraju da ti općinske načelnike postave.

Albanci su jako bezobrazni s obzirom da nisu ni Prištinu ni Prizren nisu vojno uzeli (NATO je natjerao Vojsku Srbije na povlačenje), a kamoli taj sjeverni dio. Amerika ih tjera sada da naprave ZSO, međutim ne mogu namentuti jer Kosovo nema OHR, najlakše ih mogu natjerati tako da povuku npr. pola vojnika iz baze Bond Steel i kažu branite se od 10 puta vojno jače Srbije sami, neka vam je sretno ako vam mi ne trebamo i ako nas nećete slušati. Albanci znaju da ta baza treba i Amerikancima a ne samo njima, tako da...

IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo

Vrh

PostPostano: 25 tra 2023, 15:16 

Rutinerr je napisao/la:
Pametni.
I da za to ne da ništa.

Pa dat će Vučić, ali Americi, ne Albancima.

Dat će Americi odvajanje od Putina.

Isto ko što mi ništa nismo vama dali, za reformu Ustava Federacije i povratak bliže originalnom Washingtonu.

Vrh

PostPostano: 25 tra 2023, 15:21 

Robbie MO je napisao/la:
Rutinerr je napisao/la:
Pametni.
I da za to ne da ništa.

Isto ko što mi ništa nismo vama dali, za reformu Ustava Federacije i povratak bliže originalnom Washingtonu.

Niste, ali to ima veze s ovim što si govorio u prethodnom postu.

Ako te veliki štapom umjesto mrkvom, tvoje je da kimneš glavom.

Tako je i za nas i za vas i za Srbe i Albance.

Vrh

PostPostano: 25 tra 2023, 15:26 

Rutinerr je napisao/la:
Robbie MO je napisao/la:

Niste, ali to ima veze s ovim što si govorio u prethodnom postu.

Ako te veliki štapom umjesto mrkvom, tvoje je da kimneš glavom.

Tako je i za nas i za vas i za Srbe i Albance.

Neki su ipak malo veći od drugih.

Postoji razlika i između miša i mrava.

I nije točno da se samo klima glava. Čak ni velike zemlje neće manjim normalnim državama postavljati nerazumne zahtjeve i ponašati se kao kolonijalni upravitelj. Amerika ne može smijeniti i postaviti novu vladu Češke, niti će to napraviti, kako se to recimo vama direktno radi. A radi vam se jer ste još za red veličine slabiji od država poput Češke, Slovačke, Hrvatske, Srbije ili Bugarske.

Vrh

PostPostano: 26 tra 2023, 18:14 

Mogu li novi načelnici općina zadati Srbima ozbiljan udarac, primjerice izgradnjom baze specijalne policije Kosova ili izgradnjom naselja za Albance, s ciljem mijenjanja etničke strukture?

Vrh

PostPostano: 26 tra 2023, 18:34 

Novdan je napisao/la:
Mogu li novi načelnici općina zadati Srbima ozbiljan udarac, primjerice izgradnjom baze specijalne policije Kosova ili izgradnjom naselja za Albance, s ciljem mijenjanja etničke strukture?

Kosovo je drzava na papiru, narod im se iseljava brze od snjoka, oni nisu u stanju upravljati sa sobom, kad ode amerika zna se sta im slijedi, tako da kakva pitanja ti postavljas trebas se umiti sa hladnom vodom.

“Mene također ova sredina smrada, loja, ljenosti i pokvarenosti poklonika arapskog varalice guši, pa sam više u Zapadnom Mostaru nego u Bosni.’’

Vrh

PostPostano: 26 tra 2023, 20:08 

Novdan je napisao/la:

Već su počeli. Sagradili su nekoliko baza za tzv. specijalne snage (100% albanski sastav) u severnim opštinama i to na zemlji koju su uzurpirali od privatnih građana Srba naravno bez ikakve nadoknade ili obeštećenja. Znači doslovno državna bespravna gradnja.

Vrh

PostPostano: 28 tra 2023, 00:34 

Reis Sejdo je napisao/la:
Albanci kad su nekad bojkotirali, dobili su Sejdu Bajramovića.
Jedini put kad je bojkot dobro za nekoga završio, ali tek na kraju priče, nakon 3 godina rata, jest srpski bojkot referenduma za nezavisnost BiH.
Ideja i ovog bojkota je izazivanje što veće krize, u nadi da će u njoj Srbi dobiti više. Praksa pokazuje da je kod bojkota jedini siguran - rizik.

Hm, taj srpski bojkot referenduma neovisnosti BiH nije uspio. BiH je postala neovisna država i 30 godina i dalje jaše. Vučić se gadno zajebo, Albanci su 100% za Ukrajinu i NATO i neće im se raditi šteta, Srbi na Kosovu mogu dobiti samo mrvice, a ne ZSO, a ako se nastave bahatiti neće ni to dobiti.

Vrh

PostPostano: 28 tra 2023, 07:06 

Smišne su mi usporedbe albanaca i bosanskih talibana. Ovi su ipak nacija i puno promućurniji dok ovi palestinski nesretnici su jedna zbunjena vjerska skupina.

Srbi su previše podcjenjivali albance, protivnika ne smijes podcijenjivat.

Vrh

PostPostano: 28 tra 2023, 07:11 

Podrška kosovskim Srbima, nikako ne volim izigravanje sporazuma, prijetvornost, sporo "grickanje". Imao bih i isti stav da su kosovski Albanci katolici.

Nadam se da Srbi imaju nekakav as u rukavu da zaštite svoje, ako ništa drugo masovno upumpavanje novca kako bi zadržali ljude tu.

Vrh

PostPostano: 28 tra 2023, 10:38 

Dutch01 je napisao/la:
Reis Sejdo je napisao/la:
Albanci kad su nekad bojkotirali, dobili su Sejdu Bajramovića.
Jedini put kad je bojkot dobro za nekoga završio, ali tek na kraju priče, nakon 3 godina rata, jest srpski bojkot referenduma za nezavisnost BiH.
Ideja i ovog bojkota je izazivanje što veće krize, u nadi da će u njoj Srbi dobiti više. Praksa pokazuje da je kod bojkota jedini siguran - rizik.

Hm, taj srpski bojkot referenduma neovisnosti BiH nije uspio. BiH je postala neovisna država i 30 godina i dalje jaše. Vučić se gadno zajebo, Albanci su 100% za Ukrajinu i NATO i neće im se raditi šteta, Srbi na Kosovu mogu dobiti samo mrvice, a ne ZSO, a ako se nastave bahatiti neće ni to dobiti.

Kako se to bahate ?

Vrh

PostPostano: 28 tra 2023, 10:51 

BrANAY je napisao/la:
Dutch01 je napisao/la:

Kako se to bahate ?

Bojkot je bahaćenje. To isti važi i za Albance kad su radili bojkote po Kosovu.

Vrh

PostPostano: 28 tra 2023, 10:55 

Ministry of Sound je napisao/la:
Podrška kosovskim Srbima, nikako ne volim izigravanje sporazuma, prijetvornost, sporo "grickanje". Imao bih i isti stav da su kosovski Albanci katolici.

Nadam se da Srbi imaju nekakav as u rukavu da zaštite svoje, ako ništa drugo masovno upumpavanje novca kako bi zadržali ljude tu.

A gle to su isto radili i Srbi dok su bili vlast na Kosovu, a Albanci ništa ne zaboravljaju.
Hm upumpavanje novaca može imati kontraefekt ako se ne nadzire, ako od toga koristi ima samo šačica ljudi.

Vrh

PostPostano: 28 tra 2023, 11:16 

POL_GASOL je napisao/la:
Novdan je napisao/la:

Kosovo je drzava na papiru, narod im se iseljava brze od snjoka, oni nisu u stanju upravljati sa sobom, kad ode amerika zna se sta im slijedi, tako da kakva pitanja ti postavljas trebas se umiti sa hladnom vodom.

Ima li kod tebe tamo Kosovara?
Jel im se smiješ što se iseljavaju?

Vrh

PostPostano: 28 tra 2023, 11:18 

Dutch01 je napisao/la:
Ministry of Sound je napisao/la:

A gle to su isto radili i Srbi dok su bili vlast na Kosovu, a Albanci ništa ne zaboravljaju.
Hm upumpavanje novaca može imati kontraefekt ako se ne nadzire, ako od toga koristi ima samo šačica ljudi.

Pa i sad su gledali da ih zajebu, pa su onda ovi odjebali Vučića.
On htio dobiti ZSO, a da ne da ništa.
I dobio ništa, a ljudi preuzeli vlast.

Vrh

PostPostano: 28 tra 2023, 13:59 

Dosta doga im je ustupljeno BS-om .

Vrh

PostPostano: 28 tra 2023, 19:54 

Robbie MO je napisao/la:
Ustavni sud Kosova je poništio odluku CIK-a o nelegitimno izabranoj predstavnci Bošnjaka (i vratio tu poziciju Bošnjakinji iz srpske stranke), što pokazuje da Albanci možda spremaju srpske Komšiće, i popunjavanje dijela ostalih manjinskih mjesta, da bi mogli mijenjati ustav Kosova i u njega ubaciti vojsku

obrnuto, Srbi su radili izborni inženjering i srpskim glasovima izabrali zastupnicu bošnjačke manjine, nagađam zašto; vjerojatno da bi kontrolirali više od 10 zastupnika u tom klubu manjina - u svakom slučaju veoma glup, sulud potez

ova druga Bošnjakinja za koju su glasali Bošnjaci se žalila, Ustavni sud je pogledao i (opet nagađam) vjerojatno usporedio popis stanovništva i glasove sa biračkih mjesta za manjinske zastupnike i ustvrdio da je 90% glasova za ovu "lažnu" Bošnjakinju došlo od Srba i poništio joj sve te glasove te je tako ova prva legitimna Bošnjakinja ušla u parlament

ovim si me podsjetio na nešto vezano za izborni proces na Kosovu i ta manjinska mjesta (10 Srbima, 10 ostalim manjinama) kada sam prije par mjeseci kad su bili oni neki pregovori i Kosovo stalno u vijestima išao malo istraživati izborni proces na Kosovu ali nisam do kraja našao što me interesira,

dakle, ako sam dobro shvatio, za izbor za parlament xy mjesta građanskih (ne znam točno koliko zaboravio sam) i tih 20 manjinskih je cijelo Kosovo jedna izborna jedinica i sve liste se natječu na teritoriju cijelog Kosova,

ako netko zna, zanima me jesu li te manjinske liste nekako zatvorene da za njih mogu glasati samo manjinci ili su potpuno otvorene, svi za sve svuda?

Vrh

PostPostano: 28 tra 2023, 20:15 

Samo maninjci .
Albanskih mesta ima 100
Za promenu ustava treba 2/3 iz svakog nacionalnog kluba .

Vrh

PostPostano: 28 tra 2023, 23:21 

Pomešana mišljenja, s jedne strane žao mi je terora koji narod (srpski) prolazi dole, a sa druge ovo je ogroman Vučićev aut koji ni njegovi tabloidi botovski ne mogu da operu.

Desna opozicija brzinski preuzima njegovo biračko telo, i sam zna da je trenutno kritična situacija gde verovatno ne bi ni imao većinu u parlamentu sa SPSom da su sutra izbori.

Vrh

PostPostano: 28 tra 2023, 23:21 

Pomešana mišljenja, s jedne strane žao mi je terora koji narod (srpski) prolazi dole, a sa druge ovo je ogroman Vučićev aut koji ni njegovi tabloidi botovski ne mogu da operu.

Desna opozicija brzinski preuzima njegovo biračko telo, i sam zna da je trenutno kritična situacija gde verovatno ne bi ni imao većinu u parlamentu sa SPSom da su sutra izbori.

Vrh

Naslov: Re: Grad Sjeverna Mitrovica
PostPostano: 30 tra 2023, 20:43 

Mitrovica 1943

slika

I još ranije

slika

slika

Vrh

Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Odgovori  [ 142 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1, 2, 3, 4, 5, 6  Sljedeća

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

Trenutno korisnika/ca: / i 4 gostiju.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Forum(o)Bir: