|
|
Stranica: 10/28.
|
[ 684 post(ov)a ] |
|
| Autor/ica |
Poruka |
|
Altomanović
|
Naslov: Re: Istoričar Dragan Petrović ima poruku Hrvatima... Postano: 10 kol 2022, 11:02 |
|
|
|
Amidza jel si Dinarac ili Moravac?
Moguce da si Moravac
_________________ S vjerom u Boga
|
|
| Vrh |
|
 |
|
ShahidMaker
|
Naslov: Re: Istoričar Dragan Petrović ima poruku Hrvatima... Postano: 10 kol 2022, 11:03 |
|
|
da, da, bas cu da diskutujem do ranih jutarnjih casova, nemam pametnija posla 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Altomanović
|
Naslov: Re: Istoričar Dragan Petrović ima poruku Hrvatima... Postano: 10 kol 2022, 11:03 |
|
|
|
Muslimani iz Bosne su vecinom Moravci
|
|
| Vrh |
|
 |
|
K..M
|
|
Pridružen/a: 13 stu 2021, 22:58 Postovi: 6502 Lokacija: Nizza, Naissus...
|
Graničar18 je napisao/la: JNA je napisao/la:
To daje dodatnu dimenziju ovoj raspravi. Lako je njima da se kriju po kamenjarima koje niko neće i svi zaobilaze..
Ovde kod nas je svako malo jači hteo da drži pod kontrolom. Pošto-poto.. :)
.
Je,vidli smo 95 kako kamenjar nije interesantan. Objektivno ljudi beže iz sela moravskog sliva i Voše. Svi oće u BG, Ns, Niš....
_________________ Propast najdugovecnije imperije (1123 god), Istocno Rimskog carstva https://www.youtube.com/watch?v=yVa6GQVSaj0
|
|
| Vrh |
|
 |
|
ShahidMaker
|
Naslov: Re: Istoričar Dragan Petrović ima poruku Hrvatima... Postano: 10 kol 2022, 11:04 |
|
|
Altomanović je napisao/la: Muslimani iz Bosne su vecinom Moravci mislis? iz Hercegovine su nasi
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Altomanović
|
Naslov: Re: Istoričar Dragan Petrović ima poruku Hrvatima... Postano: 10 kol 2022, 11:05 |
|
|
|
Pa vecina su dosli iz Srbije.
Cijela Posavina od Novog Grada do Bijeljine, ti Muslimani su “Srbijanski”
|
|
| Vrh |
|
 |
|
JNA
|
Naslov: Re: Istoričar Dragan Petrović ima poruku Hrvatima... Postano: 10 kol 2022, 11:05 |
|
|
ShahidMaker je napisao/la: da, da, bas cu da diskutujem do ranih jutarnjih casova, nemam pametnija posla  Pa onda nemoj da ulaziš u frku kad si slabiji. Niko te nije terao da ispoljavaš svoje dinarsko kurčenje. Samo sam predložio K:M-u da zajedno osnujemo stranku starosedeoca Srbije. Ne znam što je tebe to zabolelo toliko iako je očigledna šala u pitanju... :) Nismo ti mi željni fotelja. Nikad se nismo takmili da vladamo. Mi smo pošteni ljudi. Ne boj se Veljo.. :) .
_________________ Srbijanski ukruh
|
|
| Vrh |
|
 |
|
K..M
|
Naslov: Re: Istoričar Dragan Petrović ima poruku Hrvatima... Postano: 10 kol 2022, 11:06 |
|
|
JNA je napisao/la: K..M je napisao/la: Tko u trebaju DINARSKI KRAJEVI PASIVNI. Ala RSK...sem međedima i vukovima.
Čačak je NEBITAN GEOSTRATEŠKI.
Vodi od niđe do nigde sem Zlatibora i Milogore.
Pirot je na Via Militaris i sve to je BITNO 5.000 god SVIM IMPERIJAMA. Poveznica ka Maloj Aziji i dalje.
Uspoređivati milenijski stare gradove na Via Militaris i grad star 200 do 300 g je SMJEHOTRESNO.
U Srbiji vrijedi jedino KIČMA Moravski koridor sjever jug. To daje dodatnu dimenziju ovoj raspravi. Lako je njima da se kriju po kamenjarima koje niko neće i svi zaobilaze.. Ovde kod nas je svako malo jači hteo da drži pod kontrolom. Pošto-poto.. :) . Tkome je trebalo Cetinje i 5 sela okolo, kad je tu bila uboga sirotinja koja je umirala od gladi. Što mu možeš naplatiti od harača.
_________________ Propast najdugovecnije imperije (1123 god), Istocno Rimskog carstva https://www.youtube.com/watch?v=yVa6GQVSaj0
|
|
| Vrh |
|
 |
|
K..M
|
Naslov: Re: Istoričar Dragan Petrović ima poruku Hrvatima... Postano: 10 kol 2022, 11:09 |
|
|
Altomanović je napisao/la: Amidza jel si Dinarac ili Moravac?
Moguce da si Moravac 4/5 Moravci...Užice i priobalje Drine su manjina.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
ShahidMaker
|
Naslov: Re: Istoričar Dragan Petrović ima poruku Hrvatima... Postano: 10 kol 2022, 11:12 |
|
|
JNA je napisao/la: ShahidMaker je napisao/la: da, da, bas cu da diskutujem do ranih jutarnjih casova, nemam pametnija posla  Pa onda nemoj da ulaziš u frku kad si slabiji. Niko te nije terao da ispoljavaš svoje dinarsko kurčenje. Samo sam predložio K:M-u da zajedno osnujemo stranku starosedeoca Srbije. Ne znam što je tebe to zabolelo toliko iako je očigledna šala u pitanju... :) Nismo ti mi željni fotelja. Nikad se nismo takmili da vladamo. Mi smo pošteni ljudi. Ne boj se Veljo.. :) . kako sam slabiji kada sam ovde najjaci i u najboljim godinama :) kim je poceo da prica kako nece da slusa o ustaskim zlocinima, iako svi mi mrzimo bugare... sto je realno sranje argument za bilo sta i bespotreban... Uz to Dragan je vrlo obrazovan covek... Rekao je da smo jaci od Hrvata i da nas ima duplo vise i ako bude frke (a nece) da nemaju sanse.. Naravno, musliman je ovde ubacio kosku... al svejedno, ja uvek kazem sta mislim...
|
|
| Vrh |
|
 |
|
ShahidMaker
|
Naslov: Re: Istoričar Dragan Petrović ima poruku Hrvatima... Postano: 10 kol 2022, 11:12 |
|
|
Altomanović je napisao/la: Pa vecina su dosli iz Srbije.
Cijela Posavina od Novog Grada do Bijeljine, ti Muslimani su “Srbijanski” sad su u inostranstvu i pisu uvredljive komentare na kliksu
|
|
| Vrh |
|
 |
|
JNA
|
Naslov: Re: Istoričar Dragan Petrović ima poruku Hrvatima... Postano: 10 kol 2022, 11:13 |
|
|
Altomanović je napisao/la: Muslimani iz Bosne su vecinom Moravci Nijesu bogomi, no su Dinarci. Još uvek ih ima u srbijanskim Dinaridima (Sandžak).. Ustvari, samo ih po Dinarama i ima.. :) Mi smo naše posekli na vreme. Kamen od njih nije ostao.. :) .
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Altomanović
|
Naslov: Re: Istoričar Dragan Petrović ima poruku Hrvatima... Postano: 10 kol 2022, 11:14 |
|
|
|
Pa gdje su sad vasi Muslimani? Postali Siptari?
|
|
| Vrh |
|
 |
|
K..M
|
Naslov: Re: Istoričar Dragan Petrović ima poruku Hrvatima... Postano: 10 kol 2022, 11:15 |
|
|
ShahidMaker je napisao/la: JNA je napisao/la:
Pa onda nemoj da ulaziš u frku kad si slabiji. Niko te nije terao da ispoljavaš svoje dinarsko kurčenje.
Samo sam predložio K:M-u da zajedno osnujemo stranku starosedeoca Srbije. Ne znam što je tebe to zabolelo toliko iako je očigledna šala u pitanju... :)
Nismo ti mi željni fotelja. Nikad se nismo takmili da vladamo. Mi smo pošteni ljudi.
Ne boj se Veljo.. :)
.
kako sam slabiji kada sam ovde najjaci i u najboljim godinama :) kim je poceo da prica kako nece da slusa o ustaskim zlocinima, iako svi mi mrzimo bugare... sto je realno sranje argument za bilo sta i bespotreban... Uz to Dragan je vrlo obrazovan covek... Rekao je da smo jaci od Hrvata i da nas ima duplo vise i ako bude frke (a nece) da nemaju sanse.. Naravno, musliman je ovde ubacio kosku... al svejedno, ja uvek kazem sta mislim... Ne. Rekao sam da samo EPP radi vlast i koristi sentimente naroda za poene i mržnju. Grobi je garant višljinod tebe. Izbacivao je slike Minimum 1,95...ja sam višlji od proseka 1,83
|
|
| Vrh |
|
 |
|
JNA
|
Naslov: Re: Istoričar Dragan Petrović ima poruku Hrvatima... Postano: 10 kol 2022, 11:16 |
|
|
|
U Pirotu gde su danas Sud i Gimnazija su nekad bile džamija i muslimansko groblje.. :)
.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
JNA
|
Naslov: Re: Istoričar Dragan Petrović ima poruku Hrvatima... Postano: 10 kol 2022, 11:17 |
|
|
K..M je napisao/la: Grobi je garant višljinod tebe. Izbacivao je slike Minimum 1,95...ja sam višlji od proseka 1,83
1,90 i sto kila. Bivši rukometaš i bokser. Mašina za mlevenje mesa.. :) .
|
|
| Vrh |
|
 |
|
ShahidMaker
|
Naslov: Re: Istoričar Dragan Petrović ima poruku Hrvatima... Postano: 10 kol 2022, 11:18 |
|
|
|
pricali smo ranije, ja sam 198 i 112,5kg, logicno :)
|
|
| Vrh |
|
 |
|
JNA
|
Naslov: Re: Istoričar Dragan Petrović ima poruku Hrvatima... Postano: 10 kol 2022, 11:20 |
|
|
Altomanović je napisao/la: Pa gdje su sad vasi Muslimani? Postali Siptari? Pa rekao sam ti. Na mestu gde su danas Sud i Gimnazija u Pirotu su bile džamija i muslimansko groblje. Dakle, ispod gimnazije su.. :) .
|
|
| Vrh |
|
 |
|
JNA
|
Naslov: Re: Istoričar Dragan Petrović ima poruku Hrvatima... Postano: 10 kol 2022, 11:20 |
|
|
ShahidMaker je napisao/la: pricali smo ranije, ja sam 198 i 112,5kg, logicno :) Nisi to dokumementovao. Dakle, samo pričica i ništa više.. .
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Bobovac
|
|
Pridružen/a: 24 ruj 2009, 10:09 Postovi: 29273 Lokacija: Heartbreak Hotel
|
|
Da ne čitam... Je li sadržaj ove teme glup kao i naslov iste?
_________________ "Uzalud vam sav tisak i sve radio postaje, našim srcima nikad nećete ovladati", nadbiskup Alojzije Stepinac, Zagreb, 1942.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Amiđa
|
|
Pridružen/a: 11 tra 2016, 16:17 Postovi: 7719 Lokacija: Сарај Чадор
|
|
U Turskoj su većinom!
_________________ Skidanje okova je imperativ.
Takozvana "rs" je genocidna tvorevina.
The so-called "republic of srpska" is a genocidal ramshackle pseudo-state.
Ko je zrinyia na sigetu posjek'o..
|
|
| Vrh |
|
 |
|
ShahidMaker
|
Naslov: Re: Istoričar Dragan Petrović ima poruku Hrvatima... Postano: 10 kol 2022, 11:23 |
|
|
JNA je napisao/la: ShahidMaker je napisao/la: pricali smo ranije, ja sam 198 i 112,5kg, logicno :) Nisi to dokumementovao. Dakle, samo pričica i ništa više.. . sto bih morao, ko hoce da veruje, neka veruje... kao da je to nesto da za hvalu... ovde su vecinom svi takvi..
|
|
| Vrh |
|
 |
|
JNA
|
Naslov: Re: Istoričar Dragan Petrović ima poruku Hrvatima... Postano: 10 kol 2022, 11:23 |
|
|
K..M je napisao/la: Tkome je trebalo Cetinje i 5 sela okolo, kad je tu bila uboga sirotinja koja je umirala od gladi. Što mu možeš naplatiti od harača. Njegoš je to u gorskom vijencu lepo opisao. Združio se Turčin s Crnogorcem, Hodža riče na Cetinje ravno.. Kod nas vala ne riče, a najbliži smo Stambolu.. :) .
|
|
| Vrh |
|
 |
|
ShahidMaker
|
Naslov: Re: Istoričar Dragan Petrović ima poruku Hrvatima... Postano: 10 kol 2022, 11:26 |
|
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Altomanović
|
Naslov: Re: Istoričar Dragan Petrović ima poruku Hrvatima... Postano: 10 kol 2022, 11:34 |
|
|
Pobjegli Moravci 
|
|
| Vrh |
|
 |
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 4 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|