|
|
Stranica: 17/28.
|
[ 684 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
JNA
|
Naslov: Re: Istoričar Dragan Petrović ima poruku Hrvatima... Postano: 10 kol 2022, 18:23 |
|
|
Bio sam na Suvoboru. Posetio gorski aerodrom.. :)
_________________ Srbijanski ukruh
|
|
Vrh |
|
|
Graničar18
|
Naslov: Re: Istoričar Dragan Petrović ima poruku Hrvatima... Postano: 10 kol 2022, 18:23 |
|
|
ShahidMaker je napisao/la: Ucili ljude o 8 izmisljenih ofanizva, a nisu smeli da pomenu Cer i Kolubaru kada smo najurili copavog iz nase zemlje ;D Aj ne laži,učilo se i o Ceru i o Kolubari u osnovnoj. Samo što si ti ko i većina iz Čačka išo oko škole pa nisi ništa naučio. Zato te i jesu primili u pandure, što si sirov i neobrazovan.
_________________ Što nam prijete silom,pa neka izvole nisu Srbi turci,da alaha mole
|
|
Vrh |
|
|
Graničar18
|
Naslov: Re: Istoričar Dragan Petrović ima poruku Hrvatima... Postano: 10 kol 2022, 18:24 |
|
|
JNA je napisao/la: Bio sam na Suvoboru. Posetio gorski aerodrom.. :) Imo kakav aviončić na aerodromu ? Barem Ikar dvokrilac ?
_________________ Što nam prijete silom,pa neka izvole nisu Srbi turci,da alaha mole
|
|
Vrh |
|
|
JNA
|
Naslov: Re: Istoričar Dragan Petrović ima poruku Hrvatima... Postano: 10 kol 2022, 18:27 |
|
|
Graničar18 je napisao/la: JNA je napisao/la: Bio sam na Suvoboru. Posetio gorski aerodrom.. :) Imo kakav aviončić na aerodromu ? Barem Ikar dvokrilac ? Nije bio nijedan, ali bili su tragovi. Skorašnji. Lepo su ga skockali. Inače taj kraj je fantastičan. Sela skockana kao u Holandiji, samo brdovito.. :) Isto i Šumadija. Pravac Topola-Takovo. Odlepio sam. Možeš da živiš na njivama i zasadima. Selo do sela. .
|
|
Vrh |
|
|
aleksije radicevic
|
Naslov: Re: Istoričar Dragan Petrović ima poruku Hrvatima... Postano: 10 kol 2022, 18:28 |
|
|
Granicarko i Shahid, titoista i slobista! Otkud vas dvojci da se svadjate, zar ne bi trebalo da ste bliski na neki nacin?
_________________ Bože spasi, Bože hrani, Srpskog Kralja, srpski rod!
|
|
Vrh |
|
|
Graničar18
|
Naslov: Re: Istoričar Dragan Petrović ima poruku Hrvatima... Postano: 10 kol 2022, 18:29 |
|
|
aleksije radicevic je napisao/la: Granicarko i Shahid, titoista i slobista! Otkud vas dvojci da se svadjate, zar ne bi trebalo da ste bliski na neki nacin? Evo sad si ti došao,pa ćemo približit stavove.
|
|
Vrh |
|
|
ShahidMaker
|
Naslov: Re: Istoričar Dragan Petrović ima poruku Hrvatima... Postano: 10 kol 2022, 18:29 |
|
|
Jesu ucili, pomene se jednom ili profesor i ne obradi... ali zato cela godina o ofanzivama inace, ti si podkapcitetan da ulazis sa mnom u raspravu... :O
|
|
Vrh |
|
|
JNA
|
|
|
aleksije radicevic je napisao/la: Granicarko i Shahid, titoista i slobista! Otkud vas dvojci da se svadjate, zar ne bi trebalo da ste bliski na neki nacin? Mislim da ga Graničar ne voli jer je ovaj iz četničkog grada. Tu je počela netrpeljivost 100% .. Džabe mu Slobo na avataru.. :) ..
|
|
Vrh |
|
|
ShahidMaker
|
Naslov: Re: Istoričar Dragan Petrović ima poruku Hrvatima... Postano: 10 kol 2022, 18:31 |
|
|
Oni su izgubili na 8. sednici, sada kukaju...
|
|
Vrh |
|
|
Graničar18
|
Naslov: Re: Istoričar Dragan Petrović ima poruku Hrvatima... Postano: 10 kol 2022, 18:32 |
|
|
ShahidMaker je napisao/la: Jesu ucili, pomene se jednom ili profesor i ne obradi... ali zato cela godina o ofanzivama inace, ti si podkapcitetan da ulazis sa mnom u raspravu... :O Ti nisi imo mliječne zube kad je postojala SFRJ.Tako da nemaš pojma šta se učilo. A sad idi piši kazne za piškenje po travnjaku drotino.
|
|
Vrh |
|
|
aleksije radicevic
|
Naslov: Re: Istoričar Dragan Petrović ima poruku Hrvatima... Postano: 10 kol 2022, 18:33 |
|
|
JNA je napisao/la: aleksije radicevic je napisao/la: Granicarko i Shahid, titoista i slobista! Otkud vas dvojci da se svadjate, zar ne bi trebalo da ste bliski na neki nacin? Mislim da ga Graničar ne voli jer je ovaj iz četničkog grada. Tu je počela netrpeljivost 100% .. Džabe mu Slobo na avataru.. :) .. Nije valjda da tako to gleda... Pa i Simo Dubajic je iz cetnickog Kistanja, pa ga voli.
|
|
Vrh |
|
|
Graničar18
|
Naslov: Re: Istoričar Dragan Petrović ima poruku Hrvatima... Postano: 10 kol 2022, 18:33 |
|
|
JNA je napisao/la: aleksije radicevic je napisao/la: Granicarko i Shahid, titoista i slobista! Otkud vas dvojci da se svadjate, zar ne bi trebalo da ste bliski na neki nacin? Mislim da ga Graničar ne voli jer je ovaj iz četničkog grada. Tu je počela netrpeljivost 100% .. Džabe mu Slobo na avataru.. :) .. Dobar.
|
|
Vrh |
|
|
Graničar18
|
Naslov: Re: Istoričar Dragan Petrović ima poruku Hrvatima... Postano: 10 kol 2022, 18:34 |
|
|
aleksije radicevic je napisao/la: JNA je napisao/la: Mislim da ga Graničar ne voli jer je ovaj iz četničkog grada. Tu je počela netrpeljivost 100% .. Džabe mu Slobo na avataru.. :)
..
Nije valjda da tako to gleda... Pa i Simo Dubajic je iz cetnickog Kistanja, pa ga voli. Simu niko i ništa ne može zamijenit.
|
|
Vrh |
|
|
ShahidMaker
|
Naslov: Re: Istoričar Dragan Petrović ima poruku Hrvatima... Postano: 10 kol 2022, 18:34 |
|
|
Moji su cetnici, mada je bilo nekih partizancica tuda, kao Boza Spasic xd
Volim ja i patlidzane, to je nas narod. On je titoista, iscrtali nam ove nakaradne granice...
|
|
Vrh |
|
|
Lutorčina
|
Naslov: Re: Istoričar Dragan Petrović ima poruku Hrvatima... Postano: 10 kol 2022, 18:35 |
|
|
ShahidMaker je napisao/la: Sve smo ovo sami napravili od turske kasabe, nisu nam gradili ni Austrijanci niti ruska emigracija, jos bi bolje bilo da nije bilo crvenih. Koji je ovo grad ?
|
|
Vrh |
|
|
JNA
|
Naslov: Re: Istoričar Dragan Petrović ima poruku Hrvatima... Postano: 10 kol 2022, 18:36 |
|
|
aleksije radicevic je napisao/la: JNA je napisao/la: Mislim da ga Graničar ne voli jer je ovaj iz četničkog grada. Tu je počela netrpeljivost 100% .. Džabe mu Slobo na avataru.. :)
..
Nije valjda da tako to gleda... Pa i Simo Dubajic je iz cetnickog Kistanja, pa ga voli. Nisam znao to za Simu. Otud njemu kokarda pred kraj života.. :)
|
|
Vrh |
|
|
Graničar18
|
Naslov: Re: Istoričar Dragan Petrović ima poruku Hrvatima... Postano: 10 kol 2022, 18:36 |
|
|
Lutorčina je napisao/la: ShahidMaker je napisao/la: Sve smo ovo sami napravili od turske kasabe, nisu nam gradili ni Austrijanci niti ruska emigracija, jos bi bolje bilo da nije bilo crvenih. Koji je ovo grad ? Los Anđeles.
|
|
Vrh |
|
|
ShahidMaker
|
|
|
Graničar18 je napisao/la: ShahidMaker je napisao/la: Jesu ucili, pomene se jednom ili profesor i ne obradi... ali zato cela godina o ofanzivama inace, ti si podkapcitetan da ulazis sa mnom u raspravu... :O Ti nisi imo mliječne zube kad je postojala SFRJ.Tako da nemaš pojma šta se učilo. A sad idi piši kazne za piškenje po travnjaku drotino. Nisam se ni rodio za vreme SFRJ, nego SRJ... kod nas ljudi kulturni, imaju toalet... ne kao kod vas, da pisas u trpezariji i kenjas, pa onda to prekopas zemljom..
|
|
Vrh |
|
|
ShahidMaker
|
Naslov: Re: Istoričar Dragan Petrović ima poruku Hrvatima... Postano: 10 kol 2022, 18:38 |
|
|
@Lutorcina Cacak je grad na slici
|
|
Vrh |
|
|
Graničar18
|
Naslov: Re: Istoričar Dragan Petrović ima poruku Hrvatima... Postano: 10 kol 2022, 18:38 |
|
|
ShahidMaker je napisao/la: Graničar18 je napisao/la: Ti nisi imo mliječne zube kad je postojala SFRJ.Tako da nemaš pojma šta se učilo. A sad idi piši kazne za piškenje po travnjaku drotino. Nisam se ni rodio za vreme SFRJ, nego SRJ... kod nas ljudi kulturni, imaju toalet... ne kao kod vas, da pisas u trpezariji i kenjas, pa onda to prekopas zemljom.. Šta onda pišeš o nečem,o čemu nemaš pojma ? Pandurska posla.
|
|
Vrh |
|
|
aleksije radicevic
|
Naslov: Re: Istoričar Dragan Petrović ima poruku Hrvatima... Postano: 10 kol 2022, 18:39 |
|
|
JNA je napisao/la: aleksije radicevic je napisao/la: Nije valjda da tako to gleda... Pa i Simo Dubajic je iz cetnickog Kistanja, pa ga voli. Nisam znao to za Simu. Otud njemu kokarda pred kraj života.. :) Pa unormalio se. Ostaje nada da ce i Granicarko jednog dana...
|
|
Vrh |
|
|
Graničar18
|
Naslov: Re: Istoričar Dragan Petrović ima poruku Hrvatima... Postano: 10 kol 2022, 18:39 |
|
|
ShahidMaker je napisao/la: @Lutorcina Cacak je grad na slici Ja sam mislio Los Anđeles.
|
|
Vrh |
|
|
ShahidMaker
|
|
|
Zato sto nisam rodjen na Marsu, ljudi mi pricaju sta ste radili...
|
|
Vrh |
|
|
ShahidMaker
|
Naslov: Re: Istoričar Dragan Petrović ima poruku Hrvatima... Postano: 10 kol 2022, 18:40 |
|
|
Graničar18 je napisao/la: ShahidMaker je napisao/la: @Lutorcina Cacak je grad na slici Ja sam mislio Los Anđeles. Mesta do 100.000 su savrsena za zivot...
|
|
Vrh |
|
|
JNA
|
Naslov: Re: Istoričar Dragan Petrović ima poruku Hrvatima... Postano: 10 kol 2022, 18:40 |
|
|
Lutorčina je napisao/la: ShahidMaker je napisao/la: Sve smo ovo sami napravili od turske kasabe, nisu nam gradili ni Austrijanci niti ruska emigracija, jos bi bolje bilo da nije bilo crvenih. Koji je ovo grad ? Čačak, šumadijski rokenrol. BTW, zašto Čačak nazivaju Šumadijom, kad čak ni geografski tu ne pripada. Mislim pripada samo manji deo grada, bukvalno ćošak Šumadije, ali kulturološki je 100% zapadna Srbija. Šumadija je zaista posebna.. :) .
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 5 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|