|
|
Stranica: 5/8.
|
[ 177 post(ov)a ] |
|
| Autor/ica |
Poruka |
|
Leeroy Jenkins
|
Naslov: Re: Izbori u Srbiji 2016 Postano: 25 tra 2016, 19:09 |
|
Pridružen/a: 21 stu 2015, 17:34 Postovi: 3508 Lokacija: Folklorni srboćetnik, praktični muslimanski Bunjevac
|
Kačamak je napisao/la: Drago mi je za Dveri da su prešli cenzus. Sada ćemo u parlamentu imati i ekonomskog maga Boška Obradovića koji smatra da bi rešio srpske ekonomske probleme doštampavanjem novčanica.
_________________ Robi lopove vrati bodove!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Vladimir RUS
|
Naslov: Re: Izbori u Srbiji 2016 Postano: 25 tra 2016, 19:23 |
|
|
Kačamak je napisao/la: Drago mi je za Dveri da su prešli cenzus. I meni. Gledao sam do sinoć izbornu hroniku na Pinku posredstvom BN televizije do 1 sat iza ponoći i najviše sam se "iskidao" čekajući rezultate stranaka koje su se vrtile oko cenzusa. Za Vučićev SNS sam otprilike znao da će najviše osvojiti ovoliko glasova, mada ispod je 50 odsto što teoretski ostavlja mogućnost i za neke druge kombinacije u šta čisto sumnjam s obzirom da Radikali nebi ni sa kim, DS nebi sa DSS-Dveri itd. Ovaj rezultat ostavlja mogućnost za ponovno uspostavljanje koalicije SNS-SPS i to samo zbog 2 odsto. Ko zna, možda Radulović uleti umjesto socijalista mada čisto sumnjam pošto jednom ga je Vučić već otjerao. 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Kačamak
|
Naslov: Re: Izbori u Srbiji 2016 Postano: 25 tra 2016, 19:31 |
|
|
Leeroy Jenkins je napisao/la: Kačamak je napisao/la: Drago mi je za Dveri da su prešli cenzus. Sada ćemo u parlamentu imati i ekonomskog maga Boška Obradovića koji smatra da bi rešio srpske ekonomske probleme doštampavanjem novčanica. Precizno od tebe.Doštampavanjem.Šta ti misliš koji je realan kurs € u odnosu na Din? Još zanimljivije pitanje realan kurs € u odnosu na KM??
_________________ Na nama koplja se lome i vatra se gasi jer mi smo jaki,rodjeni sa vukovima.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Vujadin
|
Naslov: Re: Izbori u Srbiji 2016 Postano: 25 tra 2016, 19:37 |
|
|
daramo je napisao/la: Ono ugrozit će vas jedan hrvatski predstavnik u parlamentu, hoćete pucati i u njega ili ćete se zadržati na verbalnim uvredama ustaše? Koji ste vi smradovi, naručito ovaj Vujo, nije ti na palo na pamet da bi izašli da ih ima. Što se vi u RH šlepate SDP-u i profitirate na hrvatskim glasovima? Ustvari bilo bi super da udje. Tu su dveri, tu su i radikali, pa ce biti veselo. Ako Milorad Pupovac mora da trpi izivljavanje one kravetine Ruze Tomasic, naci ce se i sa ove strane neko. 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Izbori u Srbiji 2016 Postano: 25 tra 2016, 19:39 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 10:29 Postovi: 90300 Lokacija: Institut za razna i ostala pitanja
|
Srbija konzervativna ko Bjelorusija. Plus, dvije stranke koje u nazivu imaju "Rusija". 
_________________ Bošnjaci su primali 30 godina ogromnu političku pomoć, da ne liče na potpuni kurac.
Pomoć je presahla nažalost.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
chubura
|
Naslov: Re: Izbori u Srbiji 2016 Postano: 25 tra 2016, 19:41 |
|
|
daramo je napisao/la: Ono ugrozit će vas jedan hrvatski predstavnik u parlamentu, hoćete pucati i u njega ili ćete se zadržati na verbalnim uvredama ustaše? Koji ste vi smradovi, naručito ovaj Vujo, nije ti na palo na pamet da bi izašli da ih ima. Što se vi u RH šlepate SDP-u i profitirate na hrvatskim glasovima? Da je hrvatska stranka sama nastupila imali bi mandat jer za manjinske stranke ne vazi cenzus.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Izbori u Srbiji 2016 Postano: 25 tra 2016, 19:51 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 10:29 Postovi: 90300 Lokacija: Institut za razna i ostala pitanja
|
|
Cestitam DSHV na ulasku u srbijanski parlament.
_________________ Bošnjaci su primali 30 godina ogromnu političku pomoć, da ne liče na potpuni kurac.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Vujadin
|
Naslov: Re: Izbori u Srbiji 2016 Postano: 25 tra 2016, 20:01 |
|
|
chubura je napisao/la: Vujadin je napisao/la: Sad ce i hrvatska manjina izgleda imati predstavnika, kao dio opozicionog DS-a. Zasto nisu sami izasli kao Madjari, Bosnjaci i Albanci nego su se prikrpili zutima? Ovako su dobili to mjesto i na srpskim glasovima. Ceda, Canak i Tadic jedva 5%. Koja gomila kretena. Cedina izgubljena faca sinoc http://www.b92.net/video/vesti.php?yyyy ... id=1124030Neće izgleda imati nijednog,bilo je na tv da ukoliko DS predje 8%,tada bi jedan iz hrvatske stranke dobio mandat.Ne znam da li je pouzdano ali bilo na tv,zavisi kakav je koalicioni dogovor izmedju DS i hrvatske stranke. DS je osvojio svega 16 poslanickih mjesta. Cisto sumnjam da ce se razbacivati tim jedva skupljenim mjestima i dijeliti okolo Zigmanovu. 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Audrey
|
Naslov: Re: Izbori u Srbiji 2016 Postano: 25 tra 2016, 20:04 |
|
Pridružen/a: 19 tra 2016, 10:56 Postovi: 888 Lokacija: Stockholm - Banja Luka
|
Vladimir RUS je napisao/la: Audrey je napisao/la: Na stranu to - sto je tvoja procijena, kolega Vladimir RUS? Sto mogu gradjani Srbije da ocekuju narednih godina?
Ništa novo, u neutralnom smislu. Nastavak reformi, dovođenje novih investitora, zadržavanje političkog kursa prvobitno nastalog 2000 godine. Sve kao prije samo još više. Znaci, sve je isto... samo njega nema... Steta.
_________________ “To write well and to speak well is mere vanity if one does not live well."
– Bridget of Sweden (1303-1373)
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Tuta
|
Naslov: Re: Izbori u Srbiji 2016 Postano: 25 tra 2016, 20:48 |
|
|
|
Odlično. Raduju me rezultati, a navijao sam da radikali prođu s malo više mandata. Vučko sad ima apsolutnu vlast, nitko mu ne treba.
Drago mi je što su propali vječni student Tadić i narkoman Čedo. Potpuni poraz progresivnih nakaza.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
PCM
|
Naslov: Re: Izbori u Srbiji 2016 Postano: 25 tra 2016, 20:54 |
|
|
Vujadin je napisao/la: chubura je napisao/la: Neće izgleda imati nijednog,bilo je na tv da ukoliko DS predje 8%,tada bi jedan iz hrvatske stranke dobio mandat.Ne znam da li je pouzdano ali bilo na tv,zavisi kakav je koalicioni dogovor izmedju DS i hrvatske stranke. DS je osvojio svega 16 poslanickih mjesta. Cisto sumnjam da ce se razbacivati tim jedva skupljenim mjestima i dijeliti okolo Zigmanovu.  Onda ne znas nista. 
_________________ Muslimane ko je kleo, nije dangubio.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Izbori u Srbiji 2016 Postano: 25 tra 2016, 21:00 |
|
|
Tuta je napisao/la: Odlično. Raduju me rezultati, a navijao sam da radikali prođu s malo više mandata. Vučko sad ima apsolutnu vlast, nitko mu ne treba.
Drago mi je što su propali vječni student Tadić i narkoman Čedo. Potpuni poraz progresivnih nakaza. Ja sam mislio da si ti progresivan. Okrenuo si plocu u zadnje vrijeme. Vrijeme da ti spakujemo ban. 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Divlja svinja5
|
Naslov: Re: Izbori u Srbiji 2016 Postano: 25 tra 2016, 21:06 |
|
|
|
Hrvatima je potrebno mjesto u parlamentu, ali još im je važnija zastupljenost u vojvođanskoj skupštini (kojoj će se kad-tad proširiti ovlasti) i na lokalnoj razini.
_________________ (*_*)
|
|
| Vrh |
|
 |
|
MIR
|
Naslov: Re: Izbori u Srbiji 2016 Postano: 25 tra 2016, 21:10 |
|
|
Romantična priča o najvećem iznenađenju srpskih izbora  SAŠA RADULOVIĆ http://www.tportal.hr/vijesti/svijet/42 ... zbora.html
_________________ MIR da, ali ne kao u Macelju, Ovčari i Hudim jamama! Komunisti nude bolju budućnost, neuspješni u sadašnjosti, a razlog je uvijek u prošlosti! Želiš stvoriti neprijatelja – spasi ga od genocida!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Ko drugi nego ja
|
Naslov: Re: Izbori u Srbiji 2016 Postano: 25 tra 2016, 21:14 |
|
Pridružen/a: 21 svi 2013, 16:03 Postovi: 961 Lokacija: Hilafet, Sarajevo Upozorenja: -2
|
|
Potpuna kontrola medija, akademske zajednice javnog i privatnog sektora i ovo je to sto dobijes.
Drago mi je da su koalicije DSS-Dveri i SDS-LDP-Canak usle u skupstinu.
Vucic ima podrsku svjetskih centara moci te moze da radi sta hoce dok vodi zemlju dalje od Rusije. Slicna prica kao i Milo Dukanovic. Zapadne zemlje se demokratije sjete samo kad neki lider zaluta u neku nezavisnu ili jos gore proRusku politiku.
_________________ "Allah je naš cilj, Kur'an je naš zakon, Poslanik je naš lider, Džihad je naš način, a smrt na Allahovom putu naša najveća težnja."
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Vujadin
|
Naslov: Re: Izbori u Srbiji 2016 Postano: 25 tra 2016, 21:15 |
|
|
Divlja svinja5 je napisao/la: Hrvatima je potrebno mjesto u parlamentu, ali još im je važnija zastupljenost u vojvođanskoj skupštini (kojoj će se kad-tad proširiti ovlasti) i na lokalnoj razini. U vojvodjanskoj skupstini od 120 mjesta, 66 pripada SNS ("evrocetnici"), 11 pripada SPS ("Milosevicevi cetnici") i 9 pripada SRS ("Seseljevi cetnici"). 72%. 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Kačamak
|
Naslov: Re: Izbori u Srbiji 2016 Postano: 25 tra 2016, 21:18 |
|
|
Vujadin je napisao/la: Divlja svinja5 je napisao/la: Hrvatima je potrebno mjesto u parlamentu, ali još im je važnija zastupljenost u vojvođanskoj skupštini (kojoj će se kad-tad proširiti ovlasti) i na lokalnoj razini. U vojvodjanskoj skupstini od 120 mjesta, 66 pripada SNS ("evrocetnici"), 11 pripada SPS ("Milosevicevi cetnici") i 9 pripada SRS ("Seseljevi cetnici"). 72%.  Rušiš im vlažne snove. 
_________________ Na nama koplja se lome i vatra se gasi jer mi smo jaki,rodjeni sa vukovima.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Ko drugi nego ja
|
|
Pridružen/a: 21 svi 2013, 16:03 Postovi: 961 Lokacija: Hilafet, Sarajevo Upozorenja: -2
|
|
Ovaj Radulovic ali i onaj Stefanovic su Vucicevi pokusaji kreiranja kontrolisane opozicije. Rezimski mediji su ih gurali da bi unisti DS kao i Tadicevu koaliciju.
_________________ "Allah je naš cilj, Kur'an je naš zakon, Poslanik je naš lider, Džihad je naš način, a smrt na Allahovom putu naša najveća težnja."
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Vujadin
|
|
|
Kačamak je napisao/la: Vujadin je napisao/la: U vojvodjanskoj skupstini od 120 mjesta, 66 pripada SNS ("evrocetnici"), 11 pripada SPS ("Milosevicevi cetnici") i 9 pripada SRS ("Seseljevi cetnici"). 72%.  Rušiš im vlažne snove.  Sta cu, moram. 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Audrey
|
Naslov: Re: Izbori u Srbiji 2016 Postano: 25 tra 2016, 21:21 |
|
Pridružen/a: 19 tra 2016, 10:56 Postovi: 888 Lokacija: Stockholm - Banja Luka
|
Ko drugi nego ja je napisao/la: Potpuna kontrola medija, akademske zajednice javnog i privatnog sektora i ovo je to sto dobijes.
Drago mi je da su koalicije DSS-Dveri i SDS-LDP-Canak usle u skupstinu.
Vucic ima podrsku svjetskih centara moci te moze da radi sta hoce dok vodi zemlju dalje od Rusije. Slicna prica kao i Milo Dukanovic. Zapadne zemlje se demokratije sjete samo kad neki lider zaluta u neku nezavisnu ili jos gore proRusku politiku. Je, moze biti da je tak. No opet, ljudi u Srbiji su dobili sto su birali. Ne bih bas rekla da je Amerika naredila koga da biraju. Ili?
_________________ “To write well and to speak well is mere vanity if one does not live well."
– Bridget of Sweden (1303-1373)
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Tuta
|
Naslov: Re: Izbori u Srbiji 2016 Postano: 25 tra 2016, 21:28 |
|
|
Robbie MO je napisao/la: Tuta je napisao/la: Odlično. Raduju me rezultati, a navijao sam da radikali prođu s malo više mandata. Vučko sad ima apsolutnu vlast, nitko mu ne treba.
Drago mi je što su propali vječni student Tadić i narkoman Čedo. Potpuni poraz progresivnih nakaza. Ja sam mislio da si ti progresivan. Okrenuo si plocu u zadnje vrijeme. Vrijeme da ti spakujemo ban.  Po čemu? Nikad nisam zastupo ništa progresivno, tipa gender-identity, istospolni brakovi, ravnopravnost i kvote za žene, legalizacija marihuane itd. To što nisam šovinista, ili nemam ništa protiv ćerilice u Vukovaru je druga priča. Puno forumaša me uzima za ljevičara zbog mojih stavova u sferi nacionalnog... Pogrešno. Valjda im usađeno to da - ne mrzi Srbe = rastaman.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Izbori u Srbiji 2016 Postano: 25 tra 2016, 21:34 |
|
|
U biti, ti si konzervativni HDZ-ov Srbin? 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Leeroy Jenkins
|
Naslov: Re: Izbori u Srbiji 2016 Postano: 25 tra 2016, 21:36 |
|
Pridružen/a: 21 stu 2015, 17:34 Postovi: 3508 Lokacija: Folklorni srboćetnik, praktični muslimanski Bunjevac
|
U biti je  čim želi ovakav srpski parlament. 
_________________ Robi lopove vrati bodove!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Izbori u Srbiji 2016 Postano: 25 tra 2016, 21:39 |
|
|
|
Srbija ce biti liberalna i demokratska ili je nece biti.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Izbori u Srbiji 2016 Postano: 25 tra 2016, 21:40 |
|
|
|
Jesu li Zene u crnom (ZUC) usle u Parlament? One nisu stranka?
|
|
| Vrh |
|
 |
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 4 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|