|
|
Stranica: 41/41.
|
[ 1010 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
bwa
|
Naslov: Re: Izbori u Srbiji Postano: 07 tra 2022, 19:05 |
|
|
Lucho je napisao/la: bwa je napisao/la: Pa to sam stavio jer on piše i na ovom forumu . Znači to je taj Miloš Trunić sa Krstarice za koga misliš da sam ja Baš nemam druga posla nego da visim po svim živim forumima kao ti i još da smišljam ovakve stvari koje mi deluju kao žešće gluposti. Ionako se trudim da smanjim učešće na forum.hr i ovde na minimum, a ne da otvaram profil i pišem na nekom trećem. Ti slobodno misli da sam ja taj lik, ali to je isključivo tvoj problem. Pa na krstarici Miloš Trunić nije napisao da nije Lucho . Ja sam ga samo tako prvi put oslovio , i on se nije bunio zbog , pa sam tako mislio da si ti Miloš .
_________________ "Još jedno ljeto gospodnje nadvilo se nad ubogim crnogorskim kršem , kršem koje ljeto suši,a zima smrzne".
|
|
Vrh |
|
|
Lucho
|
Naslov: Re: Izbori u Srbiji Postano: 07 tra 2022, 19:05 |
|
|
JNA je napisao/la: Lucho otkriven si, ne izmotavaj se sad... Otkrio me Poaro
|
|
Vrh |
|
|
JNA
|
Naslov: Re: Izbori u Srbiji Postano: 07 tra 2022, 19:07 |
|
|
Lucho je napisao/la: Otkrio me Poaro Lucho kako stojimo sas bebice? Daj neke nove podatke, vidim neki bejbi bum.. :)
_________________ Srbijanski ukruh
|
|
Vrh |
|
|
Lucho
|
Naslov: Re: Izbori u Srbiji Postano: 07 tra 2022, 19:14 |
|
|
bwa je napisao/la: Pa na krstarici Miloš Trunić nije napisao da nije Lucho . Ja sam ga samo tako prvi put oslovio , i on se nije bunio zbog , pa sam tako mislio da si ti Miloš . Još jednom ti kažem da nisam i nemam pojma ko je taj lik. JNA je napisao/la: Lucho je napisao/la: Otkrio me Poaro Lucho kako stojimo sas bebice? Daj neke nove podatke, vidim neki bejbi bum.. :) Dobri smo u prva dva meseca, ali su oni prošle godine bili slabiji pa treba sačekati mart koji je bio odličan prošle godine. Svaki pad manji od 10% u martu znači da ćemo imati više rođenih u prvom tromesečju. Srbija Živorođeni I-II 2021: 8.985 I-II 2022: 9.596 Razlika %: +6,80% II 2021: 4.435 II 2022: 4.767 Razlika%: +7,49%
|
|
Vrh |
|
|
JNA
|
Naslov: Re: Izbori u Srbiji Postano: 07 tra 2022, 19:15 |
|
|
Lele.. Kotimo se kao Cigani..
Komšiluk na trotinetima..
_________________ Srbijanski ukruh
|
|
Vrh |
|
|
aleksije radicevic
|
Naslov: Re: Izbori u Srbiji Postano: 07 tra 2022, 19:18 |
|
|
Lucho je napisao/la: Još jednom ti kažem da nisam i nemam pojma ko je taj lik. Bata Lucho, ludom Cicku (bwa) obracas se kao da je normalan. Nema potrebe za tim. Retko ko obraca paznju na njegove analize sta je neko nekad i negde napisao...
_________________ Bože spasi, Bože hrani, Srpskog Kralja, srpski rod!
|
|
Vrh |
|
|
Carmello Šešelj
|
Naslov: Re: Izbori u Srbiji Postano: 08 tra 2022, 17:01 |
|
|
Citat: “Nudili mi 100.000 evra, pa PRETILI”: Žika POKS otkrio zašto ne želi dogovor sa opozicijom o vlasti u BGGojković ističe da POKS pod njegovim rukovodstvom bira treći put
Frakcija Pokreta obnove kraljevine Srbije (POKS), na čijem čelu je Žika Gojković, neće učestvovati u dogovorima opozicije o vlasti u Beogradu zato što u tim razgovorima učestvuju i predstavnici koalicije NADA, u okviru koje je i frakcija POKS, na čijem čelu je Vojislav Mihailović.
Neučestvovanjem Gojkovićevog POKS u tim razgovorima snovi Dragana Đilasa da će sa vlasti u glavnom gradu skinuti stranku Aleksandra Vučića se raspršuju. Monarhisti izdali Aleksija.
|
|
Vrh |
|
|
Carmello Šešelj
|
Naslov: Re: Izbori u Srbiji Postano: 08 tra 2022, 17:14 |
|
|
Citat: "NE IDE NA RAZGOVOR U IME KOALICIJE" Potpredsednik Narodne stranke: Đilas je oduzeo suverenitet PSG i DS, to neće biti slučaj sa nama
Potpredsednik Narodne stranke Vladimir Gajić rekao je da lider SSP Dragan ĐIlas ne ide na pregovore sa predsednikom Srbije o izborima u Beogradu u ime koalicije "Ujedinjena opozicija Srbije", već samo u ime stranke koju vodi.
- Ne vidimo razlog da se razgovara o novim izborima jer ni ovi izbori još nisu okončani, ali i s obzirom na to da je sada, po svemu sudeći, pata karta što se tiče rezultata. Ne znam o čemu bi se sastojao razgovor, poznata je zakonska procedura koja bi trebalo da se sprovede. I tokom nje ne mogu da se vode razgovori o novim izborima - jasan je bio Gajić.
"NE IDE NA RAZGOVOR U IME KOALICIJE" Potpredsednik Narodne stranke: Đilas je oduzeo suverenitet PSG i DS, to neće biti slučaj sa nama Potpredsednik Narodne stranke Vladimir Gajić rekao je da lider SSP Dragan ĐIlas ne ide na pregovore sa predsednikom Srbije o izborima u Beogradu u ime koalicije "Ujedinjena opozicija Srbije", već samo u ime stranke koju vodi.
Piše: D. L. 08.04.2022. 16:48 0
0:00 / 2:05
FOTO: ZORAN ŽESTIĆ / TANJUG Vladimir Gajić - Ne vidimo razlog da se razgovara o novim izborima jer ni ovi izbori još nisu okončani, ali i s obzirom na to da je sada, po svemu sudeći, pata karta što se tiče rezultata. Ne znam o čemu bi se sastojao razgovor, poznata je zakonska procedura koja bi trebalo da se sprovede. I tokom nje ne mogu da se vode razgovori o novim izborima - jasan je bio Gajić.
Podseća, između ostalog, da zakon jasno propisuje da se formira privremeni organ ako nema većine u Skupštini Beograda i da se posle šest meseci raspisuju novi izbori.
- Mi smo se već izjasnili da Đilas ne ide na razgovor u ime koalicije - kazao je Gajić.
Pročitajte još "NEMA RAZLOGA DA SE IDE KOD VUČIĆA NA KANABE" Jovanović (Narodna stranka): Ako poziv stigne samo Đilasu, na sastanku bi predstavljao SSP "U PARLAMENTU NASTUPAMO SAMOSTALNO" Potpredsednik Narodne stranke: Imali smo ulogu sekudanta u "Ujedinjenoj Srbiji", ta PRIČA JE ZAVRŠENA, nadam se zauvek "IZGUBILI SMO IZBORE" Potpredsednik Narodne stranke priznao izborni poraz: Nisu građani Srbije ono što mi verujemo da bi trebalo da budu Odnos Narodne stranke i Dragana Đilasa bio je poslednjih meseci turbulentan, pun uspona i padova, a onda i konačno narušen time što je lider SSP samoinicijativao predložio Zdravka Ponoša za predsedničkom kandidata.
Prekinut je odmah po okončanju izbora, nakon čega je Gajić rekao da će samostalno nastupati u parlamentu. Na naše pitanje da li je sve ono to što se dogodilo bila i borba za šefovanje u opoziciji, Gajić je bio jasan.
- Lično imam utisak da je Dragan Đilas oduzeo suverenitet Pokretu slobodnih građana i Demokrataskoj stranci. Tome sam svedok, ali to sa Narodnom strankom nije slučaj i neće biti - poručio je Gajić. Granitno jedinstvo opozicije. Svako ko pokuša da ih razdvoji će na bolan način saznati koliko je to uzaludan zadatak. Nesalomivo jedinstvo, Vučić u panici zbog već tradicionalne sloge stranaka u koaliciji na srpskoj političkoj sceni. Fenomen na koji, kao Srbi, moramo da budemo ponosni.
|
|
Vrh |
|
|
K..M
|
Naslov: Re: Izbori u Srbiji Postano: 09 tra 2022, 20:33 |
|
Pridružen/a: 13 stu 2021, 23:58 Postovi: 6615 Lokacija: Nizza, Naissus...
|
Djilas je placenicko djubre i lutak na koncu pickoustog smrada.
_________________ Propast najdugovecnije imperije (1123 god), Istocno Rimskog carstva https://www.youtube.com/watch?v=yVa6GQVSaj0
|
|
Vrh |
|
|
storarare
|
Naslov: Re: Izbori u Srbiji Postano: 09 tra 2022, 21:43 |
|
Pridružen/a: 01 lip 2021, 10:38 Postovi: 8643 Lokacija: Tu negde
|
Desno i levo krilo globalizma. EU je potrebna poslušna vlast i poslušna opozicija .
_________________ Popis 2022-ge 99,99%Srbendi . "Novi Pazar ,Sjenica i Tutin 99,99%high IQ Srbendi ostatak srbofilne mujage". "Preševo i Bujanovac 99,99%high IQ Srbendi ostatak srbofilni Šiptari ".
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 5 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|