HercegBosna.org

HercegBosna.org

Forum Hrvata BiH

Sada je: 15 vel 2026, 12:51.

Vremenska zona: UTC + 01:00

Započni novu temu Odgovori  [ 297 post(ov)a ] 
Stranica Prethodna  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 12  Sljedeća
Autor/ica Poruka
 Naslov: Re: Izborne neregularnosti u Srbiji
PostPostano: 11 svi 2012, 00:28 

Jagnjeca brigada je napisao/la:
A što niko ne spori NOPO "Vlahe" i ove navodne Rome u NS? Prvi su politička ekipa sa desnice, Srbi, drugi su isto Srbi, uglavnom iz Hrvatske.

Manjinske liste my ass!

A još je NOPO masovno zbunjivao ljude svojim nazivom, pa su ga zbog toga zaokruživali.

Praktično imamo poslanika koji je u parlament ušao obmanom.

To je takva obmana, da bi neko morao u zatvor...

MOguce da su ispunili sve propise, ali to krsi nepisana pravila.

Onaj coravi Vukadinovic koji vazi za vajnog strucnjaka RTS-a usao na prevaru u parlament. Govno matoro, zloupotrebio nesretne Vlahe da sedne u fotelju... i takav ti godinama bistri pitanja na nacionalnoj televiziji - gde ide Srbija :yawn

Vrh

PostPostano: 11 svi 2012, 00:33 

DzoniBG je napisao/la:
A što niko ne spori NOPO "Vlahe" i ove navodne Rome u NS? Prvi su politička ekipa sa desnice, Srbi, drugi su isto Srbi, uglavnom iz Hrvatske.

Manjinske liste my ass!

A još je NOPO masovno zbunjivao ljude svojim nazivom, pa su ga zbog toga zaokruživali.

Praktično imamo poslanika koji je u parlament ušao obmanom.

To je takva obmana, da bi neko morao u zatvor...

MOguce da su ispunili sve propise, ali to krsi nepisana pravila.

Onaj coravi Vukadinovic koji vazi za vajnog strucnjaka RTS-a usao na prevaru u parlament. Govno matoro, zloupotrebio nesretne Vlahe da sedne u fotelju... i takav ti godinama bistri pitanja na nacionalnoj televiziji - gde ide Srbija :yawn

Vukadinović me je šokirao, blago rečeno. Šta je on sebi umislio, da je neki veliki analitičar? Izasrao se u zadnje vreme žestoko u nekim kolumnama, uvaljao se među Vlahe da bi se domogao skupštine...Neverovatno!

Vrh

PostPostano: 11 svi 2012, 00:38 

teranova je napisao/la:
Vukadinović me je šokirao, blago rečeno. Šta je on sebi umislio, da je neki veliki analitičar? Izasrao se u zadnje vreme žestoko u nekim kolumnama, uvaljao se među Vlahe da bi se domogao skupštine...Neverovatno!

Uvek mi je isao na ganglije, izgleda kao moljac iz arhiva, beskrajno suvoparan i dosadan u svojim analizicama...on i Antonic, dva idiota...

Toliko je sebi umislio da je 2010 dao sebi za pravo, a dzukela Tijanic mu dao, da on bistri svaki drugi dan o utakmicama na svetskom prvenstvu...a o fudbalu veze nema, ona vreca masti nikad loptu nije sutnula.

Tako bi ga slatko corkirao, Zabela ili Mitrovica...pa da ga tamo toliko istraumatizuju, da je Kovin jedina izvesna destinacija.

Vrh

PostPostano: 11 svi 2012, 00:40 

Bruka jedna.

Bukvalno znam ljude koji su mi rekli: "Zašto na svim listićima nije bilo opcije da zaokružim za ništa od ponuđenog". Pa onda neverica (misle da ih zezam) kad sam im rekao da je to zapravo politička partija/lista. A tek iznenađenje kad su ovi nakupili 20 000 takvih ljudi i ušli u skupštinu...

Još imaju obraza da se hvale kako su uspeli bez para, bez reklama itd. A svemu tome je prethodila masovna kampanja istih krugova kako niko ne valja, i kako treba praviti nevažeće listiće. :rigam

Vrh

PostPostano: 11 svi 2012, 00:43 

I šta će sad Vukadinović da sedi k'o čirak u skupštini?

Vrh

PostPostano: 11 svi 2012, 00:47 

Bruka jedna.

Bukvalno znam ljude koji su mi rekli: "Zašto na svim listićima nije bilo opcije da zaokružim za ništa od ponuđenog". Pa onda neverica (misle da ih zezam) kad sam im rekao da je to zapravo politička partija/lista. A tek iznenađenje kad su ovi nakupili 20 000 takvih ljudi i ušli u skupštinu...

Još imaju obraza da se hvale kako su uspeli bez para, bez reklama itd. A svemu tome je prethodila masovna kampanja istih krugova kako niko ne valja, i kako treba praviti nevažeće listiće. :rigam

Nekoliko ljudi je na samom glasanju pitalo - o cemu se ovde radi, sta je ovo - Ni jedno od ponudjenih odgovora?! Ja sam im rekao da je to partija...

Sacekali zadnji trenutak da predaju listu, da bi bili zadnji, pa ljudi kad citaju, i dopizdi im, zaokruze to i ne znajuci kakva je prevara...

Inace, kod mene je Mufty dobio 5 glasova, Albanci iz Preseva jedan :zubati

Vrh

PostPostano: 11 svi 2012, 00:51 

Čoveče i ja kad sam u onoj gužvi probao da čitam šta piše na listiću smorilo me. I ne čudi da su se ljudi zajebali.

@Tera

Ako uđe, nadam se da je to kraj njegovih serendanja po tv-u. Ne znam ko mi više smeta... on, Antonić ili onaj Dereta i slični. Jbt, da mi je znati što ne okopavaju njivu ili rade drugo šta korisno u životu.

Vrh

PostPostano: 11 svi 2012, 00:56 

Čoveče i ja kad sam u onoj gužvi probao da čitam šta piše na listiću smorilo me. I ne čudi da su se ljudi zajebali.

@Tera

Ako uđe, nadam se da je to kraj njegovih serendanja po tv-u. Ne znam ko mi više smeta... on, Antonić ili onaj Dereta i slični. Jbt, da mi je znati što ne okopavaju njivu ili rade drugo šta korisno u životu.

Kad nekog oslove za "analiticar", odmah promenim kanal...

Plejada zamlata, od onog bracnog para Nikolic-Sonja Liht, dvojac sa NSPM Vukadinovic-Antonic, razni DS-ovi protagonisti, pa LDP-ovci Dereta, Zare Korac, onaj bivsi muz Vesne Pesic Srdja Popovic... :yawn

Ti seru na gomile, ni lopata ne pomaze...al zato upravljac odrati posao u sekundi...blagosloven bio :kava

Vrh

PostPostano: 11 svi 2012, 00:58 

DzoniBG je napisao/la:

@Tera

Kad nekog oslove za "analiticar", odmah promenim kanal...

Plejada zamlata, od onog bracnog para Nikolic-Sonja Liht, dvojac sa NSPM Vukadinovic-Antonic, razni DS-ovi protagonisti, pa LDP-ovci Dereta, Zare Korac, onaj bivsi muz Vesne Pesic Srdja Popovic... :yawn

Ti seru na gomile, ni lopata ne pomaze...al zato upravljac odrati posao u sekundi...blagosloven bio :kava

Lik mi je onaj Jovo Bakić, ne slažem se uvek sa njim ali mi je zanimljiv, ima žive oči i ne smara.

Vrh

PostPostano: 11 svi 2012, 00:59 

p.s da ne zaboravim, faca koja mi zesce ide na dzigeru je CESID-ovac Marko Blagojevic...

Kad progovori onako feminizirano, ubacio bi ga u kavez sa lavovima.

Vrh

PostPostano: 11 svi 2012, 01:00 

teranova je napisao/la:

Lik mi je onaj Jovo Bakić, ne slažem se uvek sa njim ali mi je zanimljiv, ima žive oči i ne smara.

On brzo misli, nije mi simpatican, ali zna znanje... Tomu je rascivijao, i ako izgubi izbore, moze njemu da se zahvali...

Vrh

PostPostano: 11 svi 2012, 01:01 

teranova je napisao/la:

E da, ima malo nervirajuću facu, al' zna da oplete i ne smara.

Vrh

PostPostano: 11 svi 2012, 01:02 

Istina, Vukadinović je pravi iskompleksirani knjiški moljac, jedino treba biti pošten pa reći da ga se ne može porediti sa onim njegovim potrčkom/saradnikom Antonićem, jer je ovaj drugi elokventan ko prosečna bukva.
U globalu su obojica tragikomedija - kad vidim likove koji nisu verovatno ni u osnovnoj školi loptu u ruke uhvatili, a onda su im na razrednom veću poklonili petice iz fizičkog da bi bili "skroz odlični" - želudac mi se prevrne.. :zubati

p.s. tera (u vezi ovoga)...a nije da te nisam upozoravala ;)

slika

Vrh

PostPostano: 11 svi 2012, 01:08 

Real gone je napisao/la:
Istina, Vukadinović je pravi iskompleksirani knjiški moljac, jedino treba biti pošten pa reći da ga se ne može porediti sa onim njegovim potrčkom/saradnikom Antonićem, jer je ovaj drugi elokventan ko prosečna bukva.
U globalu su obojica tragikomedija - kad vidim likove koji nisu verovatno ni u osnovnoj školi loptu u ruke uhvatili, a onda su im na razrednom veću poklonili petice iz fizičkog da bi bili "skroz odlični" - želudac mi se prevrne.. :zubati

p.s. tera (u vezi ovoga)...a nije da te nisam upozoravala ;)

Jel si ispunila (malo)gradjansko pravo u Wienu :zubati

Vrh

PostPostano: 11 svi 2012, 01:17 

DzoniBG je napisao/la:
Jel si ispunila (malo)gradjansko pravo u Wienu :zubati

Sam :)

Dobro si elabrorisao ovo o navodnim izbornim krađama, ne bih ni ja bolje :001_tongue

A Toma nastavlja da se bruka, Dveri su mi bar delovale donekle ozbiljnije i odmerene u nastupima (pogotovo onaj Glišić), ovo je dno sad..
Dokle su svi koji gube spremni da idu samo da bi "mutili vodu"..

61% građana predviđa Tadićevu pobedu.
Treba spremiti dovoljno papirnih maramica za buduće unesrećene iz Srbije i iz komšiluka..:)

slika

Vrh

PostPostano: 11 svi 2012, 01:26 

Real gone je napisao/la:

Sam :)

Dobro si elabrorisao ovo o navodnim izbornim krađama, ne bih ni ja bolje :001_tongue

A Toma nastavlja da se bruka, Dveri su mi bar delovale donekle ozbiljnije i odmerene u nastupima (pogotovo onaj Glišić), ovo je dno sad..
Dokle su svi koji gube spremni da idu samo da bi "mutili vodu"..

61% građana predviđa Tadićevu pobedu.
Treba spremiti dovoljno papirnih maramica za buduće unesrećene iz Srbije i iz komšiluka..:)

Cela prica oko kradje je groteskna, odakle god da je napadnes, ne mozes da promasis.

Tadic tu lose reaguje, umesto da ostro odgovori, on sve u rukavicama, za te stvari je svilen, i to mi se ne svidja...odreaguj jednom kao muskarac, dosta vise bontona, optuzi te da si prvoklasan lopov, sutra neki razocarani luzer moze da ti usije metak u lobanju zbog toga...a on ko devojcica :yawn

Takav je kakav je, cesto mi ti njegovi maniri ozbiljno smetaju, ali u odnosu na Grobara je profesor fizike.

Dveri su ekstremisti...neki su ovde imali razumevanja, al ja ih nisam popusio nikad...sam taj arhaican govor i izrazi(Jole se dobro sprdao) mi odmah govori da se radi o mracnim tipovima.

Mnogi su prizeljkivali propast Tadica, pogotovo iz Sarajeva, njih je izvozao kao mlade majmune x puta, to im je najtezi protivnik koga imaju. Hoce Tomu i Seselja, da jos vise kukumavce kako su na vlasti cetnici... al nece ih dobiti. :neznam

Grobar ide na zadnju kartu da podbuni narod oko kradje, ako ne napravi veliki nered i nekako ne pobedi, definitivno moze u penziju...i on, i njegova stranka.

Vrh

PostPostano: 11 svi 2012, 01:48 

DzoniBG je napisao/la:
Hoce Tomu i Seselja, da jos vise kukumavce kako su na vlasti cetnici... al nece ih dobiti. :neznam

Ako mi je išta jadno, to je takva vrsta licemerja od strane pojedinaca u susednim narodima.

Neki bi bili najsrećniji da je Srbija u permanentnoj krizi, jer je to valjda jedini način da ne razbiju ogledalo u kome vide svoj odraz :)

Citat:
Grobar ide na zadnju kartu da podbuni narod oko kradje, ako ne napravi veliki nered i nekako ne pobedi, definitivno moze u penziju...i on, i njegova stranka.

Nemoj tako..

Evo ga, najavljuje "masovne proteste"..čeka se samo da li će Predsedništvo (on i Pussylips) u subotu da aminuje.. :zubati

Citat:
U subotu Predsedništvo SNS o protestima

Predsedništvo Srpske napredne stranke će u subotu, 12. maja, odlučiti o "daljem učešću u izbornom procesu i mogućim masovnim protestima" zbog, kako je saopštila stranka, "brutalne krađe" na izborima održanim 6. maja.

"Na sednici Predsedništva biće donete ključne odluke o daljem učešću u izbornom procesu, mogućim masovnim protestima, ali i potencijalnim dogovorima i zajedničkom delovanju sa svim ostalim opozicionim strankama, koje su oštećene u izbornom procesu", navedeno je u saopštenju.
...

slika

Vrh

PostPostano: 11 svi 2012, 01:59 

Real gone je napisao/la:

Ako mi je išta jadno, to je takva vrsta licemerja od strane pojedinaca u susednim narodima.

Neki bi bili najsrećniji da je Srbija u permanentnoj krizi, jer je to valjda jedini način da ne razbiju ogledalo u kome vide svoj odraz :)

Nemoj tako..

Evo ga, najavljuje "masovne proteste"..čeka se samo da li će Predsedništvo (on i Pussylips) u subotu da aminuje.. :zubati

Citat:
U subotu Predsedništvo SNS o protestima

Predsedništvo Srpske napredne stranke će u subotu, 12. maja, odlučiti o "daljem učešću u izbornom procesu i mogućim masovnim protestima" zbog, kako je saopštila stranka, "brutalne krađe" na izborima održanim 6. maja.

"Na sednici Predsedništva biće donete ključne odluke o daljem učešću u izbornom procesu, mogućim masovnim protestima, ali i potencijalnim dogovorima i zajedničkom delovanju sa svim ostalim opozicionim strankama, koje su oštećene u izbornom procesu", navedeno je u saopštenju.
...

Pomesana su mi osecanja, sa jedne strane mi je drago kad vidim kako se koprcaju u sopstvenim lazima, a sa druge je gorak ukus ko onom sirotom i zalutalom narodu prodaje baronije, i kupi milione glasova.

Sa druge strane, to su ljudi koji su nas vukli u provaliju, decenijama se necemo oporaviti jos od idiotskih ideologija i odluka koje su nam doneli.... pitam se sta je u glavi coveka koji veruje ordinarnom lazovu i sibicaru poput Tome Nikolica...al sreca je da je on tako los, da nije neki namazaniji lik na njegovom mestu...onda bi ga najebali.

Nek prave nered, nek okupe desetine hiljada ljudi i nek mlataraju vrecama iz kontejnera... al doci ce im kazna u nedelju, ja duboko verujem da postoji tiha vecina Srba koja jasno zna izmedju koga i cega bira...

Ako je mera nase vrednosti Toma Nikolic...jbg, onda nismo bolje ni zasluzili :neznam

Vrh

PostPostano: 11 svi 2012, 02:06 

DzoniBG je napisao/la:
Pomesana su mi osecanja, sa jedne strane mi je drago kad vidim kako se koprcaju u sopstvenim lazima, a sa druge je gorak ukus ko onom sirotom i zalutalom narodu prodaje baronije, i kupi milione glasova.

Sa druge strane, to su ljudi koji su nas vukli u provaliju, decenijama se necemo oporaviti jos od idiotskih ideologija i odluka koje su nam doneli.... pitam se sta je u glavi coveka koji veruje ordinarnom lazovu i sibicaru poput Tome Nikolica...al sreca je da je on tako los, da nije neki namazaniji lik na njegovom mestu...onda bi ga najebali.

Meni nisu pomešana osećanja, mislim da ste ti i Jagnje baš na ovoj temi pogodili srž kada ste pisali da lopovu uvek treba reći otvoreno da je - lopov, a lažovu da je lažov.

A "naivcima" i nedovoljno osveštenoj masi - da treba da se obrazuje i usavršava, i da je vreme državnih poslova do kraja života odavno prošlo.

slika

Vrh

PostPostano: 11 svi 2012, 02:13 

Real gone je napisao/la:

Meni nisu pomešana osećanja, mislim da ste ti i Jagnje baš na ovoj temi pogodili srž kada ste pisali da lopovu uvek treba reći otvoreno da je - lopov, a lažovu da je lažov.

A "naivcima" i nedovoljno osveštenoj masi - da treba da se obrazuje i usavršava, i da je vreme državnih poslova do kraja života odavno prošlo.

Gorko je zato sto tako mnogo ljudi veruje tom hohstapleru...pa nije u pitanju kvantna fizika, nego osoba koju posmatramo 20 godina...

Ako ne verujes Tadicu, a ima razloga da mu se ospori svasta...ostani brate kuci, nemoj da mastis izborni papir.

Prebrojacemo se u nedelju, pa cemo videti kako stojimo... kako god da zavrsi, ostaje mnogo Srba koji su se u krizi i siromastvu zagubili, i zato treba vuci radikalne poteze, da i te ljude izvucemo iz gliba.

Vrh

PostPostano: 11 svi 2012, 10:21 

Toma kao da pokušava da kopira DOS i svu tu energiju. Malo brlja o promenama, skuplja opozicionu koaliciju, ide na izbore, sad pokušava neke proteste da organizuje...

Samo što je ovo njegovo i više nego bleda kopija...

Vrh

PostPostano: 11 svi 2012, 10:29 

Kako se blamira ovaj Nikolić iz dana u dan, strašno šta čovjek uradi od stranke,

srozo ih je za 10% u pola godine, a onaj Vučić ko kakva pudlica za njim, beskičmenjak, istresaju džak juče,

neke nebulozne poruke, mislim bezvezan je lik, ali opet Tadićeva koža se zaljepila za fotelju i to ne valja, treba malo

provjetriti, usisati, očistiti....

“Mene također ova sredina smrada, loja, ljenosti i pokvarenosti poklonika arapskog varalice guši, pa sam više u Zapadnom Mostaru nego u Bosni.’’

Vrh

PostPostano: 11 svi 2012, 11:23 

A moglo bi malo da se zaljulja po ulicama, narod se uželeo akcije. Mada sumnjam, ovaj Nikolić je šupalj k'o nos.

Vrh

PostPostano: 11 svi 2012, 12:15 

Tera, otkud ti i drugo upozorenje? :zubati

Vrh

PostPostano: 11 svi 2012, 12:17 

Privlačim ih kao magnet. Hop, sad će i treće, očas posla.

Vrh

Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Odgovori  [ 297 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 12  Sljedeća

Vremenska zona: UTC + 01:00

Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Forum(o)Bir: