|
|
Stranica: 10/23.
|
[ 558 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
Lucho
|
Naslov: Re: Je li istina da Vučić dogodine odlazi Postano: 22 sij 2022, 15:38 |
|
|
Pa ne zovu ga bezveze ludi Radule Čovek jeste u pravu za dosta stvari, ali realno lud je k'o struja. Prvo je ideologiju promenio u potpunosti, tako da mu je iz prvobitnog DJB-a ostalo par ljudi. 2016. je podržavao gej brakove i usvajanje dece, bio za EU, pričao kako je Kosovo izgubljeno, a sada je neki veliki patriota i priča sve suprotno. Bukvalno okret za 180 stepeni. Tada je čak i rošavi vepar Ješić bio protiv toga da gej parovi usvajaju decu, doduše ne zato što je i inače protiv toga, već zato što je smatrao da bi u Srbiji ta deca imala jako loš položaj u društvu i teško detinjstvo. Radule onda sve žive optužuje da rade za Vučića, a on bio ministar kod njega, tj. kada je Dačić bio premijer. Svađa se sa svima iz opozicije na Twitteru ili bolje rečeno svađa se sam sa sobom s obzirom da mu retko ko odgovara. Ne znam da li postoji jedan političar koga nije napadao i pljuvao. Takođe od stvaranja pokreta do danas nisu otišli dalje od Twittera i Facebooka, van većih gradova nemaju apsolutno ništa. Često se složim sa njegovim stavovima, a onda ga obuzme takav napad ,,ludila'' da pomislim da je pobegao iz Toponice...
|
|
Vrh |
|
|
storarare
|
Naslov: Re: Je li istina da Vučić dogodine odlazi Postano: 22 sij 2022, 15:51 |
|
Pridružen/a: 01 lip 2021, 10:38 Postovi: 8643 Lokacija: Tu negde
|
Lucho je napisao/la: Pa ne zovu ga bezveze ludi Radule Čovek jeste u pravu za dosta stvari, ali realno lud je k'o struja. Prvo je ideologiju promenio u potpunosti, tako da mu je iz prvobitnog DJB-a ostalo par ljudi. 2016. je podržavao gej brakove i usvajanje dece, bio za EU, pričao kako je Kosovo izgubljeno, a sada je neki veliki patriota i priča sve suprotno. Bukvalno okret za 180 stepeni. Tada je čak i rošavi vepar Ješić bio protiv toga da gej parovi usvajaju decu, doduše ne zato što je i inače protiv toga, već zato što je smatrao da bi u Srbiji ta deca imala jako loš položaj u društvu i teško detinjstvo. Radule onda sve žive optužuje da rade za Vučića, a on bio ministar kod njega, tj. kada je Dačić bio premijer. Svađa se sa svima iz opozicije na Twitteru ili bolje rečeno svađa se sam sa sobom s obzirom da mu retko ko odgovara. Ne znam da li postoji jedan političar koga nije napadao i pljuvao. Takođe od stvaranja pokreta do danas nisu otišli dalje od Twittera i Facebooka, van većih gradova nemaju apsolutno ništa. Često se složim sa njegovim stavovima, a onda ga obuzme takav napad ,,ludila'' da pomislim da je pobegao iz Toponice... Pa 2016 su kampanju vodili samo na društvenim mrežama pošto su bili zatvoreni u svnim medijima,a i sad su . NDH1 i Nova SS bi u ime televizije da dodaju Boško Obradović m, pošto se dotični ne skida se ovih trovačnica . Samo čekam dan kad će Boškć reći- Da je u Srebrenici bio đenosajd . Da je Republika Srpska đenosajdna tvorevina . Da su Srbi đenosadjan narod . Da priznaje Kosovo Da Vojvodina i Sandzak treba da se odvoje od Srbije Samo je pitanje dana kad će Boškolino tako nešto izjaviti . Kad sam ja rekao da je Boškolijno novi Vuk Drašković. ,
_________________ Popis 2022-ge 99,99%Srbendi . "Novi Pazar ,Sjenica i Tutin 99,99%high IQ Srbendi ostatak srbofilne mujage". "Preševo i Bujanovac 99,99%high IQ Srbendi ostatak srbofilni Šiptari ".
|
|
Vrh |
|
|
Lucho
|
Naslov: Re: Je li istina da Vučić dogodine odlazi Postano: 22 sij 2022, 15:53 |
|
|
Pa i Boško je žestoko lutao i pravio gluposti, zato Dveri i jesu sada na 1-2%. Da su ostali full ,,ljotićevci'' i bili dosledni sami bi imali veliki deo glasova desnice.
|
|
Vrh |
|
|
storarare
|
Naslov: Re: Je li istina da Vučić dogodine odlazi Postano: 22 sij 2022, 16:26 |
|
|
Eto Radule srpska verzija Orbana ,jer je i Orban jkrenuo kao liberal ,.
_________________ Popis 2022-ge 99,99%Srbendi . "Novi Pazar ,Sjenica i Tutin 99,99%high IQ Srbendi ostatak srbofilne mujage". "Preševo i Bujanovac 99,99%high IQ Srbendi ostatak srbofilni Šiptari ".
|
|
Vrh |
|
|
Grobar
|
Naslov: Re: Je li istina da Vučić dogodine odlazi Postano: 22 sij 2022, 16:45 |
|
Pridružen/a: 21 ruj 2020, 21:42 Postovi: 7637 Lokacija: Serbian World
|
storarare je napisao/la: Šta ovom drugom znači reč pland*mij* .. ?
_________________ Vlasi se dosetili...
|
|
Vrh |
|
|
DzoniBG
|
Naslov: Re: Je li istina da Vučić dogodine odlazi Postano: 22 sij 2022, 16:55 |
|
|
Evo ko izlazi na crtu Vucicu... Zdravko Ponos... Rodjen u Kninu, zavrsio ETF u Beogradu, posle toga sve vojne skole u zemlji i inostranstvu... Pristojan, odmeren i dobro obrazovan tip... sve ono sto Vucic nije...
_________________ Pokaj se Grobi! Mali korak za tebe, veliki za Srpstvo!
|
|
Vrh |
|
|
storarare
|
Naslov: Re: Je li istina da Vučić dogodine odlazi Postano: 22 sij 2022, 16:57 |
|
|
Grobar je napisao/la: storarare je napisao/la: Šta ovom drugom znači reč pland*mij* .. ? Zbog korone .
|
|
Vrh |
|
|
storarare
|
Naslov: Re: Je li istina da Vučić dogodine odlazi Postano: 22 sij 2022, 17:00 |
|
|
DzoniBG je napisao/la: Evo ko izlazi na crtu Vucicu... Zdravko Ponos... Rodjen u Kninu, zavrsio ETF u Beogradu, posle toga sve vojne skole u zemlji i inostranstvu... Pristojan, odmeren i dobro obrazovan tip... sve ono sto Vucic nije... Da li će da ga podrži bližnik iz Hrvatske ? Velimir Ponoš
|
|
Vrh |
|
|
Tankosic
|
Naslov: Re: Je li istina da Vučić dogodine odlazi Postano: 22 sij 2022, 17:03 |
|
|
Cekaj bre zar ovaj Ponos nije bio Sutanovcev?
Zar nam ne unisti vojsku, cuj pristojan, odmeren, svaki oficir je takav, eno ti pola vojske biraj predsednika tako.
Samo mi treba CIA general na mestu Srbije.
_________________ Srbija je vazda ratovala protiv najjacih imperija, Otomanska, Austro Ugarska, Hitlerova Nemacka, NATO pakt.
A njene komsije, najveca imperija protiv koje su ratovali, je Srbija.
|
|
Vrh |
|
|
DzoniBG
|
Naslov: Re: Je li istina da Vučić dogodine odlazi Postano: 22 sij 2022, 17:09 |
|
|
Tankosic je napisao/la: Cekaj bre zar ovaj Ponos nije bio Sutanovcev?
Zar nam ne unisti vojsku, cuj pristojan, odmeren, svaki oficir je takav, eno ti pola vojske biraj predsednika tako.
Samo mi treba CIA general na mestu Srbije. CIA general...o svasta jbt... Eno ti Nesa Slina sada, on ti vodi vojsku... i Vulin...on je KGB general...ups, on nije bio ni u vojsci...
|
|
Vrh |
|
|
DzoniBG
|
Naslov: Re: Je li istina da Vučić dogodine odlazi Postano: 22 sij 2022, 17:11 |
|
|
storarare je napisao/la: Da li će da ga podrži bližnik iz Hrvatske ? Velimir Ponoš Srbin je, iz Golubica pored Knina... Bolje se pitaj od koje ti je fele Seselj, kome je rodjak Karmelo, vijecnik HDZ-a iz Opuzena...
|
|
Vrh |
|
|
Grobar
|
Naslov: Re: Je li istina da Vučić dogodine odlazi Postano: 22 sij 2022, 17:11 |
|
|
storarare je napisao/la: Grobar je napisao/la:
Šta ovom drugom znači reč pland*mij* .. ?
Zbog korone . LOL
|
|
Vrh |
|
|
ShahidMaker
|
Naslov: Re: Je li istina da Vučić dogodine odlazi Postano: 22 sij 2022, 17:44 |
|
|
|
Vrh |
|
|
Lucho
|
Naslov: Re: Je li istina da Vučić dogodine odlazi Postano: 22 sij 2022, 18:58 |
|
|
Tankosic je napisao/la: Cekaj bre zar ovaj Ponos nije bio Sutanovcev?
Samo mi treba CIA general na mestu Srbije. Smenjen je u vreme Šutanovca nakon što su ušli u sukob. https://www.rts.rs/page/stories/sr/stor ... novac.htmlZa načelnika generalštaba je postavljen za vreme Koštuničine vlade kada je ministar odbrane bio Zoran Stanković.
|
|
Vrh |
|
|
Grobar
|
Naslov: Re: Je li istina da Vučić dogodine odlazi Postano: 22 sij 2022, 19:03 |
|
|
Uopšte nije bitno ko je ministar vojni, nego ko vodi državu. Nema vojske bez para i bez odlučne politike da se vojska bilduje.
|
|
Vrh |
|
|
Lucho
|
Naslov: Re: Je li istina da Vučić dogodine odlazi Postano: 22 sij 2022, 19:10 |
|
|
Grobar je napisao/la: Uopšte nije bitno ko je ministar vojni, nego ko vodi državu. Nema vojske bez para i bez odlučne politike da se vojska bilduje. Poenta je da nije bio Šutanovčev već je bio u sukobu sa njim. Kakav je bio ne znam i nisam ni ulazio u to.
|
|
Vrh |
|
|
storarare
|
Naslov: Re: Je li istina da Vučić dogodine odlazi Postano: 22 sij 2022, 19:18 |
|
|
Zdravko Ponoš(DOS) će Srbe u Srbiji spasiti kao Zdravko Krivokapić Srbe u CG. Sestra mu je žena Agima Čekua
|
|
Vrh |
|
|
storarare
|
Naslov: Re: Je li istina da Vučić dogodine odlazi Postano: 22 sij 2022, 19:23 |
|
|
Ljuljaj Vučko .
|
|
Vrh |
|
|
Lucho
|
Naslov: Re: Je li istina da Vučić dogodine odlazi Postano: 22 sij 2022, 19:25 |
|
|
storarare je napisao/la: Zdravko Ponoš(DOS) će Srbe u Srbiji spasiti kao Zdravko Krivokapić Srbe u CG. Sestra mu je žena Agima Čekua To sam i ja pročitao negde na netu, ali sam pročitao i ovo. Devojačko prezime Dragice Čeku je PUNOŠ, i iz Dobropoljaca je rodom, kod Zadra. Punoši su pravoslavci. Zdravko Ponoš je iz Golubića kod Knina. I Ponoši su pravoslavci, ali se prezimena razlikuju u jednom slovu.Posle sam našao da ima Punoša u Dobropoljcima kao i Ponoša u Golubiću. Ne znam šta je istina, ali je činjenica da danas na internetu svako može da piše šta hoće. Tako su isto pisali da je Vučićev otac Fahri Musliu i slično.
|
|
Vrh |
|
|
Grobar
|
Naslov: Re: Je li istina da Vučić dogodine odlazi Postano: 22 sij 2022, 19:54 |
|
|
Lucho je napisao/la: Grobar je napisao/la: Uopšte nije bitno ko je ministar vojni, nego ko vodi državu. Nema vojske bez para i bez odlučne politike da se vojska bilduje. Poenta je da nije bio Šutanovčev već je bio u sukobu sa njim. Kakav je bio ne znam i nisam ni ulazio u to. Ma ja to ne sporim. Uopšte me lik ne zanima, potpuno nebitan.
|
|
Vrh |
|
|
Tankosic
|
Naslov: Re: Je li istina da Vučić dogodine odlazi Postano: 22 sij 2022, 19:55 |
|
|
Taman smo kupili neke tenkove, taman on da ih topi opet.
Ovo je samo Vucic mogao da izabere.
_________________ Srbija je vazda ratovala protiv najjacih imperija, Otomanska, Austro Ugarska, Hitlerova Nemacka, NATO pakt.
A njene komsije, najveca imperija protiv koje su ratovali, je Srbija.
|
|
Vrh |
|
|
DzoniBG
|
Naslov: Re: Je li istina da Vučić dogodine odlazi Postano: 22 sij 2022, 20:12 |
|
|
storarare je napisao/la: Sestra mu je žena Agima Čekua Ovo je primer tog odvratnog i lazljivog radikalskog narativa... Kad se i javno pokaze da je ovo laz, kao sto jeste... jel ces malo da umuknes... Agim Ceku... ko je sledeci, Haradinaj... kako vam mozak ispiraju, centrifuga radi 1000 obrtaja... to je tako kad se veruje Seselju i njegovom obolelom uceniku...
|
|
Vrh |
|
|
storarare
|
Naslov: Re: Je li istina da Vučić dogodine odlazi Postano: 22 sij 2022, 20:25 |
|
|
Baš da vidimo kako će sunđer bob da reaguje .
Ako poupsti gasi mu se stranka , a ako bude protiv kandidature Ponoša rizikuje da se " nezavisni mediji" obruše na njega Tu on može samo da bude na gubitku tj strankamu .
|
|
Vrh |
|
|
DzoniBG
|
Naslov: Re: Je li istina da Vučić dogodine odlazi Postano: 22 sij 2022, 20:31 |
|
|
Ko jebe sundjer boba, lik je nebitan u celoj svojoj visini, a nema ga mnogo...
|
|
Vrh |
|
|
LordNevskius
|
Naslov: Re: Je li istina da Vučić dogodine odlazi Postano: 22 sij 2022, 20:33 |
|
Pridružen/a: 05 stu 2021, 22:11 Postovi: 40 Lokacija: Novi Pazar
|
Kvaran potez druga Đilasa, kao da ga je Milovan pravio. Zavukao ga Pozdercu pošteno, mada je Ponoš svakako bolji kandidat od onog goveda iz Trstenika. Globalističko-ustaška opozicija okupirana sobom pokušava da reši izbore za Vučića pre nego što su i raspisani.
Sačekajmo sledećeg kandidata.
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 2 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|