|
|
Stranica: 3/23.
|
[ 558 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
DzoniBG
|
Naslov: Re: Je li istina da Vučić dogodine odlazi Postano: 21 sij 2022, 16:40 |
|
|
Grobar je napisao/la:
SNS ima 57% podršku u narodu, a kad se postavi pitanje samo Vučič bez SNS-a, onda je odgovor 70% podrške..
Srbi obožavaju Vučića.. Nemoj da vas to laže neko braćo Hrvati..
Jel smes ovako Grobi...ako dobije...ne 70, nego 60+%... ja cu se ispisati sa ovog foruma, reci cu da veze nemam, i sifru cu baciti u smece... Sta ti nudis...
_________________ Pokaj se Grobi! Mali korak za tebe, veliki za Srpstvo!
|
|
Vrh |
|
|
Grobar
|
Naslov: Re: Je li istina da Vučić dogodine odlazi Postano: 21 sij 2022, 16:41 |
|
Pridružen/a: 21 ruj 2020, 21:42 Postovi: 7637 Lokacija: Serbian World
|
DzoniBG je napisao/la: Samo scena od pre 2 dana...drma me temperatura i groznica, odem do covid ambulante, tamo velika kolona ljudi... po hladnom vremenu, i jos sa simptomima... stojis napolju... ja sam se odmah vratio kuci kad sam video...
Takve stvari izazivaju veliki bes i kod ljudi koji povrsno prate politiku... tu on pada sad... i zbog rasta cena...
Inflacija ce biti okidac da i mnogi neutralni, a sa malim primanjima ga oteraju u 3 lepe... Inflacija je u celom svetu. Amerika ima najveću inflaciju u svojoj istoriji. To nema veze sa Vučičem, već sa Koronom. Prošle godine je zbog zaključavanja malo dobara proizvedeno, a sada se traže i raste im cena. Vučiča ne možete oboriti mantrama. Treba vam znanje pre svega.
_________________ Vlasi se dosetili...
|
|
Vrh |
|
|
DzoniBG
|
Naslov: Re: Je li istina da Vučić dogodine odlazi Postano: 21 sij 2022, 16:41 |
|
|
Grobar je napisao/la:
Ma nemojte mi kasti..
Sloba je imao samo Leskovac. Pirot i Niš su bili jaki opozicioni gradovi..
Pirot je uz Šabac do skora bio jedini grad u Srbiji gde SNS nije vladao na lokalu.
Ne vlada ni sada, ali se naš gradonačelnik slizao sa Vučičem.
Pirot je istocna Srbija... geografski jugo-istocna...mislio sam na Leskovac i Vranje, tamo je uvek ubijao... Simpo Tomic je drzao to sve pod konac...
|
|
Vrh |
|
|
DzoniBG
|
Naslov: Re: Je li istina da Vučić dogodine odlazi Postano: 21 sij 2022, 16:43 |
|
|
Grobar je napisao/la:
Inflacija je u celom svetu. Amerika ima najveću inflaciju u svojoj istoriji.
To nema veze sa Vučičem, već sa Koronom. Prošle godine je zbog zaključavanja malo dobara proizvedeno, a sada se traže i raste im cena.
Vučiča ne možete oboriti mantrama. Treba vam znanje pre svega.
Svugde je inflacija, i svugde su vlade zbog toga na staklenim nogama... Nekom da objasnis, nije samo kod nas...pogotovo onim sto jedva krpe kraj sa krajem... pokusajte
|
|
Vrh |
|
|
Jagnjeca brigada
|
Naslov: Re: Je li istina da Vučić dogodine odlazi Postano: 21 sij 2022, 16:44 |
|
|
Da Vučić ima realnu podršku, smeo bi da otvori medije i izađe na nenameštene izbore bez ucenjene glasačke mašinerije i ekipa u crnim džipovima.
Ovako, ima podršku koliko i svaki afrički-srednjoazijski-latinoamerički diktator.
|
|
Vrh |
|
|
Grobar
|
Naslov: Re: Je li istina da Vučić dogodine odlazi Postano: 21 sij 2022, 16:48 |
|
|
DzoniBG je napisao/la: Grobar je napisao/la:
SNS ima 57% podršku u narodu, a kad se postavi pitanje samo Vučič bez SNS-a, onda je odgovor 70% podrške..
Srbi obožavaju Vučića.. Nemoj da vas to laže neko braćo Hrvati..
Jel smes ovako Grobi...ako dobije...ne 70, nego 60+%... ja cu se ispisati sa ovog foruma, reci cu da veze nemam, i sifru cu baciti u smece... Sta ti nudis... Pa ne može da dobije toliko jer vuče SNS sa sobom. Samostalno ima 70% Na predsedničkim će usrati protivkandidata.. Na parlamentarnim će imati nekih 55% njegov SNS, a u Beogradu će biti čupavo, ali će sa SPS-om i Šapićem imati ipak većinu..
|
|
Vrh |
|
|
Grobar
|
Naslov: Re: Je li istina da Vučić dogodine odlazi Postano: 21 sij 2022, 16:50 |
|
|
Inflacija je u celom svetu. Amerika ima najveću inflaciju u svojoj istoriji.
To nema veze sa Vučičem, već sa Koronom. Prošle godine je zbog zaključavanja malo dobara proizvedeno, a sada se traže i raste im cena.
Vučiča ne možete oboriti mantrama. Treba vam znanje pre svega.
Svugde je inflacija, i svugde su vlade zbog toga na staklenim nogama... Nekom da objasnis, nije samo kod nas...pogotovo onim sto jedva krpe kraj sa krajem... pokusajte Objašnjava se 24/7 na Pinku i Hepiju kome treba.. :)
|
|
Vrh |
|
|
DzoniBG
|
Naslov: Re: Je li istina da Vučić dogodine odlazi Postano: 21 sij 2022, 16:50 |
|
|
Jagnjeca brigada je napisao/la: Da Vučić ima realnu podršku, smeo bi da otvori medije i izađe na nenameštene izbore bez ucenjene glasačke mašinerije i ekipa u crnim džipovima.
Ovako, ima podršku koliko i svaki afrički-srednjoazijski-latinoamerički diktator. On se krvnicki bori za svaku mesnu zajednicu...kao da je poslednja... Bili su Sabac i Paracin jedini opozicioni, i to mu nije dalo mira, koliko je samo potplacivao i ucenjivao ljude tamo... da bog sacuva... Sta sad radi, drug mi je pravnik, zaposlio se u jednom javnom preduzecu u Beogradu... ucenjuju ga da nadje 20 sigurnih glasova, inace gubi posao... a on Vucica ne moze da smisli... decko se za glavu hvata sta da radi... ne znam ni ja sta da mu kazem, necu da mu savetujem da da otkaz, i ostavim coveka bez posla, ali druga opcija je ogromno ponizenje... Toliko je sve na staklenim nogama... jednom kad nestane strah, a vec nestaje...to ce sve da se raspadne kao kula od karata...
|
|
Vrh |
|
|
DzoniBG
|
Naslov: Re: Je li istina da Vučić dogodine odlazi Postano: 21 sij 2022, 16:51 |
|
|
Grobar je napisao/la:
Pa ne može da dobije toliko jer vuče SNS sa sobom. Samostalno ima 70%
Na predsedničkim će usrati protivkandidata..
Na parlamentarnim će imati nekih 55% njegov SNS, a u Beogradu će biti čupavo, ali će sa SPS-om i Šapićem imati ipak većinu..
Nudim ti predsednicke... 60+ je tvoja strana, moja je ispod... jel ok...
|
|
Vrh |
|
|
ShahidMaker
|
Naslov: Re: Je li istina da Vučić dogodine odlazi Postano: 21 sij 2022, 16:54 |
|
|
Ne znam da l Stamatovic izlazi? za njega bih glasao, ovi drugi nista. Kad bi pobedili Vucica, ogroman problem su ovi neoliberali. Oni su i gori od Vucica.
|
|
Vrh |
|
|
Grobar
|
Naslov: Re: Je li istina da Vučić dogodine odlazi Postano: 21 sij 2022, 16:55 |
|
|
Pa ne može da dobije toliko jer vuče SNS sa sobom. Samostalno ima 70%
Na predsedničkim će usrati protivkandidata..
Na parlamentarnim će imati nekih 55% njegov SNS, a u Beogradu će biti čupavo, ali će sa SPS-om i Šapićem imati ipak većinu..
Nudim ti predsednicke... 60+ je tvoja strana, moja je ispod... jel ok... Naravno.
|
|
Vrh |
|
|
Grobar
|
Naslov: Re: Je li istina da Vučić dogodine odlazi Postano: 21 sij 2022, 16:56 |
|
|
DzoniBG je napisao/la: Bili su Sabac i Paracin jedini opozicioni, i to mu nije dalo mira, koliko je samo potplacivao i ucenjivao ljude tamo... da bog sacuva... I Pirot i Čajetina..
|
|
Vrh |
|
|
DzoniBG
|
Naslov: Re: Je li istina da Vučić dogodine odlazi Postano: 21 sij 2022, 16:57 |
|
|
ShahidMaker je napisao/la: Ne znam da l Stamatovic izlazi? za njega bih glasao, ovi drugi nista. Kad bi pobedili Vucica, ogroman problem su ovi neoliberali. Oni su i gori od Vucica. Izlazi on, ne znam sa kojom ekipom, ali bice tu...
|
|
Vrh |
|
|
DzoniBG
|
Naslov: Re: Je li istina da Vučić dogodine odlazi Postano: 21 sij 2022, 16:58 |
|
|
Grobar je napisao/la: DzoniBG je napisao/la: Nudim ti predsednicke... 60+ je tvoja strana, moja je ispod... jel ok...
Naravno. Da cujem kontraponudu... ako sam lose ovo gadjao, ja javno ovde pisem da ne znam o cemu pisem, i odjavljujem se...
|
|
Vrh |
|
|
DzoniBG
|
Naslov: Re: Je li istina da Vučić dogodine odlazi Postano: 21 sij 2022, 17:01 |
|
|
Grobar je napisao/la: I Pirot i Čajetina..
Stamatovic je na Zlatiboru bog...ne znam za Pirot samo, jel su to neki lokalci...
|
|
Vrh |
|
|
Grobar
|
Naslov: Re: Je li istina da Vučić dogodine odlazi Postano: 21 sij 2022, 17:04 |
|
|
DzoniBG je napisao/la: Grobar je napisao/la: Naravno.
Da cujem kontraponudu... ako sam lose ovo gadjao, ja javno ovde pisem da ne znam o cemu pisem, i odjavljujem se... Ne moraš da se odjavljuješ. Trebaš nam. Nismo imali opoziciju na forumu pre tebe. Bata Aleksije je bio sam i generalno neubedljiv, a Lucho je tih.. Sad je zanimljivije.. :)
|
|
Vrh |
|
|
Grobar
|
Naslov: Re: Je li istina da Vučić dogodine odlazi Postano: 21 sij 2022, 17:05 |
|
|
DzoniBG je napisao/la: Grobar je napisao/la: I Pirot i Čajetina..
Stamatovic je na Zlatiboru bog...ne znam za Pirot samo, jel su to neki lokalci... Da. Vladan Vasić vlada skoro duplo duže od Vučića.. :) Bivši DS-ovac. Mlad čovek. Ali se slizao sa Vučičem tamo 2016-te..
|
|
Vrh |
|
|
Jagnjeca brigada
|
Naslov: Re: Je li istina da Vučić dogodine odlazi Postano: 21 sij 2022, 17:16 |
|
|
DzoniBG je napisao/la: Sta sad radi, drug mi je pravnik, zaposlio se u jednom javnom preduzecu u Beogradu... ucenjuju ga da nadje 20 sigurnih glasova, inace gubi posao... a on Vucica ne moze da smisli... decko se za glavu hvata sta da radi... ne znam ni ja sta da mu kazem, necu da mu savetujem da da otkaz, i ostavim coveka bez posla, ali druga opcija je ogromno ponizenje...
Toliko je sve na staklenim nogama... jednom kad nestane strah, a vec nestaje...to ce sve da se raspadne kao kula od karata... Ista priča. Jbg, ćute ljudi, opsuju ga, i idu da nakrpe glasove da im se produži ugovor. Znam samo par primera koji nisu hteli da ih vode okolo kao stoku i da statiraju na titoističkim manifestacijama SNSa. Ali su naravno dobili nogu prvom prilikom.
|
|
Vrh |
|
|
ShahidMaker
|
Naslov: Re: Je li istina da Vučić dogodine odlazi Postano: 21 sij 2022, 17:18 |
|
|
pa kako ce da dokaze 20 glasova? Meni ta prica nesto ne pije vodu...
|
|
Vrh |
|
|
Jagnjeca brigada
|
Naslov: Re: Je li istina da Vučić dogodine odlazi Postano: 21 sij 2022, 17:21 |
|
|
Ne dokazuju glasove. Nego skupljaju bazu podataka ljudi koji su "sigurni glasovi".
|
|
Vrh |
|
|
Grobar
|
Naslov: Re: Je li istina da Vučić dogodine odlazi Postano: 21 sij 2022, 17:28 |
|
|
Ja pred svake izbore skupim po 10.000 glasova. Ovi što skupljaju samo po 20 mi idu po doručak.
|
|
Vrh |
|
|
DzoniBG
|
Naslov: Re: Je li istina da Vučić dogodine odlazi Postano: 21 sij 2022, 17:33 |
|
|
Grobar je napisao/la: Ja pred svake izbore skupim po 10.000 glasova. Ovi što skupljaju samo po 20 mi idu po doručak. Jel se zapitas nekad sto radis to... sta ti to treba u zivotu... Jel kljuca nekad po tintari, ili mirno spavas...
|
|
Vrh |
|
|
ShahidMaker
|
Naslov: Re: Je li istina da Vučić dogodine odlazi Postano: 21 sij 2022, 17:35 |
|
|
Zeza lik, zato sto ne veruje u ovu pricu :)
|
|
Vrh |
|
|
DzoniBG
|
Naslov: Re: Je li istina da Vučić dogodine odlazi Postano: 21 sij 2022, 17:38 |
|
|
ShahidMaker je napisao/la: Zeza lik, zato sto ne veruje u ovu pricu :) To je opste poznata stvar... ovo mi je svedocio lik sa kojim sam bas dobar, i nema razloga da me laze, a to sam cuo vec sa dosta strana... Tzv kapilarni glasovi...nekad se to radilo elegantnije, sad rade dzukacki... ili skupi 20 ljudi, ili otkaz... To ti je SNS u praksi...
|
|
Vrh |
|
|
Grobar
|
Naslov: Re: Je li istina da Vučić dogodine odlazi Postano: 21 sij 2022, 17:43 |
|
|
DzoniBG je napisao/la: Grobar je napisao/la: Ja pred svake izbore skupim po 10.000 glasova. Ovi što skupljaju samo po 20 mi idu po doručak. Jel se zapitas nekad sto radis to... sta ti to treba u zivotu... Jel kljuca nekad po tintari, ili mirno spavas... Pa kako zašto? Za pare ... Isto to ću da radim i kad tvoji dodju na vlast za 12 godina.. :)
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: AmazonBot i 2 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|