|
|
Stranica: 8/11.
|
[ 258 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
Tankosic
|
Naslov: Re: Ko, ako ne on.. ? Postano: 05 kol 2021, 04:15 |
|
|
storarare je napisao/la: https://twitter.com/MladenovicNTP/status/1422909043526545408?s=20 Izgleda da se Boškić prodao Ne citas me, pitaj, recicu ti Tankosic je napisao/la: E to vec polako pocinje da bude tako, a on ako je stvarno inteligentan, i misli dobro Srbiji, vec sada bi trebalo da gura na vodenicu ljudi koji imaju zdraviju verziju Srpstva cak i od njegovog, dakle Mladja Djordjevic, Bosko Obradovic, Radulovic i slicni, da od njih izgubi vlast a ne od ove pete kolone, jer tim potezom bi on sa jedne, i ove zdravije nacionalne stranke sa druge strane, preuzeli kompletno politicko trziste, i izbacili status "opozcije" svim ovim DOSovskim derivatima i ostacima, time bi se konacno procistila i ojacala politika scena i koliko-toliko uozbiljila, od svih razloga zbog kojih ljudi nece da glasaju za ove sadasnje.
Srbiji je ovo hitno potrebno najkasnije u narednih 2-3 godine, sve preko toga on postaje opasna stetocina koja ce pojesti ili sjebati preko noci sve.
_________________ Srbija je vazda ratovala protiv najjacih imperija, Otomanska, Austro Ugarska, Hitlerova Nemacka, NATO pakt.
A njene komsije, najveca imperija protiv koje su ratovali, je Srbija.
|
|
Vrh |
|
|
Grobar
|
Naslov: Re: Ko, ako ne on.. ? Postano: 05 kol 2021, 09:54 |
|
Pridružen/a: 21 ruj 2020, 21:42 Postovi: 7637 Lokacija: Serbian World
|
Nama treba Dalaj Lama, da nam bude čist vazduh i da pričamo mudre izreke.
.
_________________ Vlasi se dosetili...
|
|
Vrh |
|
|
Grobar
|
Naslov: Re: Ko, ako ne on.. ? Postano: 05 kol 2021, 10:19 |
|
|
Pa kad dodju Dalaj Lama i Orban da vode Srbiju, objasniću ti.
.
|
|
Vrh |
|
|
Grobar
|
Naslov: Re: Ko, ako ne on.. ? Postano: 05 kol 2021, 12:12 |
|
|
Nemoj da se trudiš da mu objašnjavaš. Njemu je najbitnije da imamo čist vazduh i da možemo da bijemo žene. Kao u pećinsko doba. Još kad bi Vučić otrovao vodu muslimanima u sandžaku, ih, gde bi nam kraj bio.. .
|
|
Vrh |
|
|
storarare
|
Naslov: Re: Ko, ako ne on.. ? Postano: 05 kol 2021, 12:14 |
|
Pridružen/a: 01 lip 2021, 10:38 Postovi: 8643 Lokacija: Tu negde
|
A šta si ti femi komesar pa braniš ove nakaradne zakone
_________________ Popis 2022-ge 99,99%Srbendi . "Novi Pazar ,Sjenica i Tutin 99,99%high IQ Srbendi ostatak srbofilne mujage". "Preševo i Bujanovac 99,99%high IQ Srbendi ostatak srbofilni Šiptari ".
|
|
Vrh |
|
|
buenos aires
|
Naslov: Re: Ko, ako ne on.. ? Postano: 05 kol 2021, 12:16 |
|
|
storarare je napisao/la: A šta si ti femi komesar pa braniš ove nakaradne zakone Čovek se dobro zajebava na forumu, očigledno nema definisane stavove. Braniće i novogovornu šaranicu u Duvanu, zajebancije radi. Samo ladno.
|
|
Vrh |
|
|
Grobar
|
Naslov: Re: Ko, ako ne on.. ? Postano: 05 kol 2021, 12:19 |
|
|
Majmune, koga zabole dupe za zakone o ženama..?
Koga boli *** da li ti želiš da biješ žene.. ?
Nama treba infrastruktura i fabrike, a ne debili kao ti, kojima je jedina preokupacija zakon o ženama.
Pičko tupava.
.
|
|
Vrh |
|
|
Tankosic
|
Naslov: Re: Ko, ako ne on.. ? Postano: 05 kol 2021, 12:21 |
|
|
Nemojte se psovati na danasnji dan na ovom mestu, malo vise samopostovanja Srbi.
_________________ Srbija je vazda ratovala protiv najjacih imperija, Otomanska, Austro Ugarska, Hitlerova Nemacka, NATO pakt.
|
|
Vrh |
|
|
Grobar
|
Naslov: Re: Ko, ako ne on.. ? Postano: 05 kol 2021, 12:22 |
|
|
Ma jebaću mu kevu i još da je prebijem usput, da vidim onda šta misli o zakonima Srbije, debilko maleni.
.
|
|
Vrh |
|
|
storarare
|
Naslov: Re: Ko, ako ne on.. ? Postano: 05 kol 2021, 12:22 |
|
|
Podseća na Dragog Jovanovića koji je služio Nmemcima. Obojica znaju da je to pogubno za narod kom pripadaju (Srpskom ) ali sinekure su im draže . Po meni je 100x gori femi -nacizam od nacizma iz ww2
_________________ Popis 2022-ge 99,99%Srbendi . "Novi Pazar ,Sjenica i Tutin 99,99%high IQ Srbendi ostatak srbofilne mujage". "Preševo i Bujanovac 99,99%high IQ Srbendi ostatak srbofilni Šiptari ".
|
|
Vrh |
|
|
buenos aires
|
Naslov: Re: Ko, ako ne on.. ? Postano: 05 kol 2021, 12:27 |
|
|
Grobar je napisao/la: Majmune, koga zabole dupe za zakone o ženama..?
Koga boli *** da li ti želiš da biješ žene.. ?
Nama treba infrastruktura i fabrike, a ne debili kao ti, kojima je jedina preokupacija zakon o ženama.
Pičko tupava.
. De de, ajde izjadaj mi se burazerski. Nešto te stislo, ne ide ti u životu, proćiće to... Ako ne prođe šaljem ti čamce sa dinamitom, da te pokrenu.
|
|
Vrh |
|
|
Tankosic
|
|
|
Druze femi-nacizam ces da se boris na nivou cele Evrope, sa sve Orbanom, Poljacima, i ostalima, a nacizam prema srpskom narodu, e tu smo sami, i samo je na nama.
I jos jednom, nemojte se psovati ovde danas, ako se stvarno smatrate Srbima.
|
|
Vrh |
|
|
Grobar
|
|
|
Ma ti si debil.
Debilu, zakon o ženama, ekologija i tako te gluperdarije su trenutno na stotom mestu ovoj zemlji.
Može li to tvoja tupava lobanja da shvati ili ne može.. ?
Ovaj narod neće nestati zbog lošeg vazduha ili zbog toga što ne možemo da bijemo žene više (kakva tragedija) nego zato što smo sirotinja i bežimo iz zemlje, a bežimo zbog posla, a ne da bi smo tukli žene.
A tamo gde bežimo, isto ne možeš da biješ žene, pa eto vidiš, Srbende odoše baš tamo.
.
|
|
Vrh |
|
|
buenos aires
|
Naslov: Re: Ko, ako ne on.. ? Postano: 05 kol 2021, 12:33 |
|
|
Tankosic je napisao/la: Druze femi-nacizam ces da se boris na nivou cele Evrope, sa sve Orbanom, Poljacima, i ostalima, a nacizam prema srpskom narodu, e tu smo sami, i samo je na nama.
I jos jednom, nemojte se psovati ovde danas, ako se stvarno smatrate Srbima. Orban se druži sa dokazanim ******** iz Beograda, znamo mu ime svi. Tako da su obojica pod znakom pitanja... I šta fali da Grobiju malo testiram nerve na današnji dan, trenutno mu je samokontrola za tanku dvojčicu. Grobi, smiri živce. Danas neko slavi, neko plače... sve je to život. Kapiraš?
|
|
Vrh |
|
|
Grobar
|
Naslov: Re: Ko, ako ne on.. ? Postano: 05 kol 2021, 12:35 |
|
|
buenos aires je napisao/la: Orban se druži sa dokazanim ******** iz Beograda, znamo mu ime svi. Tako da su obojica pod znakom pitanja... I šta fali da Grobiju malo testiram nerve na današnji dan, trenutno mu je samokontrola za tanku dvojčicu. Grobi, smiri živce. Danas neko slavi, neko plače... sve je to život. Kapiraš? Ja se raspravljam sa Čičkom, i svaka moja replika je upućena njemu. Ne znam gde si ti istripovao da ti meni treniraš živce.. ? Ti si se samo ubacio kao ciganče u kontejner.. :) .
|
|
Vrh |
|
|
buenos aires
|
Naslov: Re: Ko, ako ne on.. ? Postano: 05 kol 2021, 12:36 |
|
|
Grobar je napisao/la: buenos aires je napisao/la: Orban se druži sa dokazanim ******** iz Beograda, znamo mu ime svi. Tako da su obojica pod znakom pitanja... I šta fali da Grobiju malo testiram nerve na današnji dan, trenutno mu je samokontrola za tanku dvojčicu. Grobi, smiri živce. Danas neko slavi, neko plače... sve je to život. Kapiraš? Ja se rapsravljam sa Čičkom, i svaka moja replika je upućena njemu. Ne znam gde si ti istripovao da ti meni trenirar živce.. ? Ti si se samo ubacio kao ciganče u kontejner.. :) . Ova ti je dobra, al nemoj po ciganima ko boga te molim... ako ti je išta srpsko sveto.
|
|
Vrh |
|
|
storarare
|
Naslov: Re: Ko, ako ne on.. ? Postano: 05 kol 2021, 12:37 |
|
|
Da su na 100 mestu kao što pišeš , pa ne bi im onda ti zakoni bili imperativ . Kako necemo da nestanemo kad takvi zakoni direktno utiču na broj rođenih . Zašto me vređaš ? Možeš li to lepo da napišeš bez vređanja? Zašto sam ja pička ?
|
|
Vrh |
|
|
Grobar
|
Naslov: Re: Ko, ako ne on.. ? Postano: 05 kol 2021, 12:38 |
|
|
Mogu. Evo bez vredjanja, prebiću ti kevu, po starom zakonu.
.
|
|
Vrh |
|
|
buenos aires
|
Naslov: Re: Ko, ako ne on.. ? Postano: 05 kol 2021, 12:40 |
|
|
Grobar je napisao/la: Mogu. Evo bez vredjanja, prebiću ti kevu, po starom zakonu.
. Čekaj, ti biješ ili ne biješ žene? Zbunio si i samog sebe, izgleda.
|
|
Vrh |
|
|
Grobar
|
Naslov: Re: Ko, ako ne on.. ? Postano: 05 kol 2021, 12:41 |
|
|
Pa ne bijem. Ali njegovu kevu ću da izmlatim pošto se on zalaže za to.. :)
.
|
|
Vrh |
|
|
buenos aires
|
Naslov: Re: Ko, ako ne on.. ? Postano: 05 kol 2021, 12:43 |
|
|
Grobar je napisao/la: Pa ne bijem. Ali njegovu kevu ću da izmlatim pošto se on zalaže za to.. :)
. A jebiga sad, to je kao kresanje da dokažeš nevinost. Moraš da budeš dobrica za primer, ako želiš da se dokažeš kod Čomićke i njenih ideoloških drugarica.
|
|
Vrh |
|
|
storarare
|
Naslov: Re: Ko, ako ne on.. ? Postano: 05 kol 2021, 12:43 |
|
|
Zašto bi ti ti tukao moju majku ? Ja nikad nisam napisao da žene treba da se tuku bez razloga . Samo sam pisao da bi trebalo da se zna ko je glava kuće . Da li je to tolioko strašno ? Šta je sa živcima ?
|
|
Vrh |
|
|
Grobar
|
Naslov: Re: Ko, ako ne on.. ? Postano: 05 kol 2021, 12:45 |
|
|
Pa šta sad ne valja..?
Jel' treba da bijemo žene ili ne.. ?
Nije valjda Vučić novim zakonom spasio čičkovu kevu od mene, da je ne izmlatim.. :)
.
|
|
Vrh |
|
|
Tankosic
|
|
|
Dobro brate ajde iskuliraj sa kevama, da je najgori na svetu, mojne trulo je, vec si napisao 5 puta.
|
|
Vrh |
|
|
Grobar
|
|
|
Tankosic je napisao/la: Dobro brate ajde iskuliraj sa kevama, da je najgori na svetu, mojne trulo je, vec si napisao 5 puta. On je 200 puta pisao na forumu o tom zakonu o ženama. Dakle, još 195 puta ću morati ja da mu objasnim zašto je taj zakon dobar, jer očigledno ne kapira normalnim metodama... :) .
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 3 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|