|
|
Stranica: 65/68.
|
[ 1685 post(ov)a ] |
|
| Autor/ica |
Poruka |
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Konflikt na Sjeveru Kosova 26.05.2023 - ??? Postano: 23 srp 2023, 14:04 |
|
Pridružen/a: 28 srp 2012, 23:08 Postovi: 22080 Lokacija: među zvijezdama
|
Karabaja je napisao/la: SarajkaDjevojka je napisao/la: Za udzbenike je ovo sto Kosovari rade. Dobro su ljudi uvidjeli naše gresku i postojanje šumske. Svaka cast! Tako se uci iz pogresaka drugih. Najjači balkanski političar, institucija, Aljbin Kurti. Znala sam da nece posustati. I od pocetka navijala da ne spusti kicmu. Svaka cast. Ovi nasi trebaju uciti od gospodina Kurti-a.
_________________ Sarajevo ljubavi moja! Слава Україні!
Ponesi zastavu!!!!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Konflikt na Sjeveru Kosova 26.05.2023 - ??? Postano: 23 srp 2023, 14:04 |
|
|
Karabaja je napisao/la: SarajkaDjevojka je napisao/la: Za udzbenike je ovo sto Kosovari rade. Dobro su ljudi uvidjeli naše gresku i postojanje šumske. Svaka cast! Tako se uci iz pogresaka drugih. Najjači balkanski političar, institucija, Aljbin Kurti. Znala sam da nece posustati. I od pocetka navijala da ne spusti kicmu. Svaka cast. Ovi nasi trebaju uciti od gospodina Kurti-a.
Ponesi zastavu!!!!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
SarajkaDjevojka
|
|
|
Ponesi zastavu!!!!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
daramo
|
Naslov: Re: Konflikt na Sjeveru Kosova 26.05.2023 - ??? Postano: 23 srp 2023, 14:09 |
|
Pridružen/a: 02 kol 2012, 10:47 Postovi: 44249 Lokacija: Ulica Nemanje Bilbije 99
|
|
I Bakir je bio najjači kad se hvalio kako je Amere vrtio u krug, dok nije dobio batinom. Na kraju će se dogovor sprovesti s Kurtijem ili bez njega, s tom razlikom da će netko drugi iz oporbe morati potpisati puno štetniji sporazum po kosovske Albance.
_________________ mostarski europski
|
|
| Vrh |
|
 |
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Konflikt na Sjeveru Kosova 26.05.2023 - ??? Postano: 23 srp 2023, 14:14 |
|
|
|
Kurti je kralj. Bake, Nerko trenirka i Dino kifla mogu uciti od doticnog.
Ponesi zastavu!!!!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
sera
|
Naslov: Re: Konflikt na Sjeveru Kosova 26.05.2023 - ??? Postano: 23 srp 2023, 14:17 |
|
|
|
Kod njh razum nikad ne prevlada . Dok ne udare glavom o zid ne smiruju se .
_________________ Islamo"levičarenje" na Zapadu koriste levicu za svoje ciljeve . Pa je levica u njihovim rukama toljaga kojom se disciplinuje desnica.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Konflikt na Sjeveru Kosova 26.05.2023 - ??? Postano: 23 srp 2023, 14:18 |
|
|
|
Zato ste vi olicenje razuma i tolerancije. Jedini kršćani koje NATO rokao poput Talibana. U srcu Europe. LOL
Ponesi zastavu!!!!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
sera
|
Naslov: Re: Konflikt na Sjeveru Kosova 26.05.2023 - ??? Postano: 23 srp 2023, 14:19 |
|
|
|
Splet nesrećnih okolnosti .
_________________ Islamo"levičarenje" na Zapadu koriste levicu za svoje ciljeve . Pa je levica u njihovim rukama toljaga kojom se disciplinuje desnica.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Hanma
|
Naslov: Re: Konflikt na Sjeveru Kosova 26.05.2023 - ??? Postano: 23 srp 2023, 14:20 |
|
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: Zato ste vi olicenje razuma i tolerancije. Jedini kršćani koje NATO rokao poput Talibana. U srcu Europe. LOL Tebi svaki drugi post o NATO bombardovanju, dobro je culi smo te, smiri se vise. Sta si se napalila na to sta je bilo pre skoro 25 godina. Imate li nekih novijih "pobeda" ili gde ste direktno ucestvovali?
|
|
| Vrh |
|
 |
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Konflikt na Sjeveru Kosova 26.05.2023 - ??? Postano: 23 srp 2023, 14:22 |
|
|
Smirena sam ja. No kao sto rekoh, puno serete za narod koji je NATO stukao osiromasenim uranijem. Puno… Sad vam isti taj NATO i MZ saveznik. NiJeste li retardi? U jalovom nadanju da ste postali „faktor“ i „saveznici“? 
Ponesi zastavu!!!!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
sera
|
Naslov: Re: Konflikt na Sjeveru Kosova 26.05.2023 - ??? Postano: 23 srp 2023, 14:24 |
|
|
|
Pa nema stalnih neprijatelja niti stalnih saveznika .
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Hanma
|
Naslov: Re: Konflikt na Sjeveru Kosova 26.05.2023 - ??? Postano: 23 srp 2023, 14:26 |
|
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: Smirena sam ja. No kao sto rekoh, puno serete za narod koji je NATO stukao osiromasenim uranijem. Puno… Sad vam isti taj NATO i MZ saveznik. NiJeste li retardi? U jalovom nadanju da ste postali „faktor“ i „saveznici“?  Nisi smirena, mora da si jako uzbudjenja i iznervirana cim ti je svaki post o osiromasenom uranijumu i bombardovanju civila, jos vise toksicna nego obicno. Niko nije rekao da su nam to saveznici, to si opet izmislila odnosno koristis "strawman". To sto nam daju da se iskaljujemo po vama u 2023, u vezi odredjenih pitanja, ne znaci da su nam saveznici, nego samo da nas ne diraju barem kada ste vi u pitanju.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Konflikt na Sjeveru Kosova 26.05.2023 - ??? Postano: 23 srp 2023, 14:28 |
|
|
|
Vi devedesetih niste imali sta ponuditi da vas ne stuku i bombardiraju, iluzorno je pomislitida sada imate. I da se svjetCka politika okrenula u vasu korist. To sto USA kao malo „ruzi“ svoje cedo Kosovo je odnos „majke“ i nestasnog djeteta. Ali Vi ste tupi da to skontate.
Ponesi zastavu!!!!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
sera
|
Naslov: Re: Konflikt na Sjeveru Kosova 26.05.2023 - ??? Postano: 23 srp 2023, 14:30 |
|
|
|
Dovoljno govori koliko ste slabi kad za svaku sitnicu držažite pomođ od HamiĐe .
|
|
| Vrh |
|
 |
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Konflikt na Sjeveru Kosova 26.05.2023 - ??? Postano: 23 srp 2023, 14:32 |
|
|
|
Kad smo toliko slabi. Sto ne iskoristite to? Lol pacenici.
Ponesi zastavu!!!!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
sera
|
Naslov: Re: Konflikt na Sjeveru Kosova 26.05.2023 - ??? Postano: 23 srp 2023, 14:32 |
|
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: Vi devedesetih niste imali sta ponuditi da vas ne stuku i bombardiraju, iluzorno je pomislitida sada imate. I da se svjetCka politika okrenula u vasu korist. To sto USA kao malo „ruzi“ svoje cedo Kosovo je odnos „majke“ i nestasnog djeteta. Ali Vi ste tupi da to skontate. Vi ste šampioni u mlaćenjunju tuđim kurcem . Sve vajni geosstratezi ,a kompresovani na 23%.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
sera
|
Naslov: Re: Konflikt na Sjeveru Kosova 26.05.2023 - ??? Postano: 23 srp 2023, 14:33 |
|
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: Kad smo toliko slabi. Sto ne iskoristite to? Lol pacenici. Pa vi kukate , ne mi . Vi ste furstrirani ne mi . Ne pokazujemo mi nemoć nego vi .
|
|
| Vrh |
|
 |
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Konflikt na Sjeveru Kosova 26.05.2023 - ??? Postano: 23 srp 2023, 14:35 |
|
|
sera je napisao/la: SarajkaDjevojka je napisao/la: Vi devedesetih niste imali sta ponuditi da vas ne stuku i bombardiraju, iluzorno je pomislitida sada imate. I da se svjetCka politika okrenula u vasu korist. To sto USA kao malo „ruzi“ svoje cedo Kosovo je odnos „majke“ i nestasnog djeteta. Ali Vi ste tupi da to skontate. Vi ste šampioni u mlaćenjunju tuđim kurcem . Sve vajni geosstratezi ,a kompresovani na 23%. Stratezi Ili ne, sila Ili ne Vi ste primorani zivjeti u BiH. A BiH je 100% drzava i to dva etniteta. Pacenici. 30 godina niste u stanju ocijepiti 49% BiJ a Kosovari seru po vama.
Ponesi zastavu!!!!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Hanma
|
Naslov: Re: Konflikt na Sjeveru Kosova 26.05.2023 - ??? Postano: 23 srp 2023, 14:40 |
|
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: sera je napisao/la: Vi ste šampioni u mlaćenjunju tuđim kurcem . Sve vajni geosstratezi ,a kompresovani na 23%. Stratezi Ili ne, sila Ili ne Vi ste primorani zivjeti u BiH. A BiH je 100% drzava i to dva etniteta. Pacenici. 30 godina niste u stanju ocijepiti 49% BiJ a Kosovari seru po vama. Samo kakva je ta BiH drzava, a kakvi su to entiteti - entiteti. To su po meni samo "de jure" termini, a realno RS ima ovlascenja kao vecina drzava, dok Bejha ima ovlascenja kao neki fikcionalni pojam. Da neki ljudi sa strane vide, ne bi verovali. Ali dok je vama dobro, dobro je i nama. Samo da se dusman ne raduje. Vi samo da sacuvate ponos i vodite se emocijama, zato ste popusili u Dejtonu iako ste imali ceo svet na svojoj strani, to mogu samo Ni Vanuatu level nesposobni narodi.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
sera
|
Naslov: Re: Konflikt na Sjeveru Kosova 26.05.2023 - ??? Postano: 23 srp 2023, 14:40 |
|
|
|
Pa ti si paćenica jer se raduješ tuđem uspehu ,a svog nacionalnog uspeha nemaš. Ne seru Kosvari sami .
|
|
| Vrh |
|
 |
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Konflikt na Sjeveru Kosova 26.05.2023 - ??? Postano: 23 srp 2023, 14:45 |
|
|
|
Radujem se svakom uspjehu Kosovara! Naprijed Kurti! Nedaj pedlja Kosova!
Ne moze ti MZ nista! Ni NATO ni USA. USA je kosovarska „majka“.
Ponesi zastavu!!!!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
sera
|
Naslov: Re: Konflikt na Sjeveru Kosova 26.05.2023 - ??? Postano: 23 srp 2023, 14:54 |
|
|
|
Još jedna dnevna pobeda , Malo vam za sriću triba .
|
|
| Vrh |
|
 |
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Konflikt na Sjeveru Kosova 26.05.2023 - ??? Postano: 23 srp 2023, 15:13 |
|
|
|
Vekovna. Kao kosovski boj! Od tada pobeDjujete konstantno! LOL
Ponesi zastavu!!!!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Konflikt na Sjeveru Kosova 26.05.2023 - ??? Postano: 23 srp 2023, 15:18 |
|
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: Naša Kvačica je napisao/la: A po cijenu bombardiranja?
Gdje će bombardirati svoje čedo? Pa USA i MZ su Kosovu obezbijedili neovisnost. To znaju i ptice na grani. I to rokajuci Srbe osiromašenim uranijem. Morao bi se dogoditi tektonski poremećaj širih razmjera, da nakon dvadeset i kusur godina bombardiraju ono sto su upravo oni omogućili. Pa kažeš Kosovari su od BiH naučili da ne prave kompromise što implicira da je Alija pravio kompromis. Ipak, Alija nije pravio kompromis nego mu je rečeno da se zaustavi ili će biti bombardiran. Mislim da previše kritizirate Aliju.
_________________ Ukidanjem BiH štedimo 50 milijardi KM. Neka razum prevlada.
1416 of 2558 - 55.36%
Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Konflikt na Sjeveru Kosova 26.05.2023 - ??? Postano: 23 srp 2023, 15:23 |
|
|
Naša Kvačica je napisao/la: SarajkaDjevojka je napisao/la:
Gdje će bombardirati svoje čedo? Pa USA i MZ su Kosovu obezbijedili neovisnost. To znaju i ptice na grani. I to rokajuci Srbe osiromašenim uranijem. Morao bi se dogoditi tektonski poremećaj širih razmjera, da nakon dvadeset i kusur godina bombardiraju ono sto su upravo oni omogućili.
Pa kažeš Kosovari su od BiH naučili da ne prave kompromise što implicira da je Alija pravio kompromis. Ipak, Alija nije pravio kompromis nego mu je rečeno da se zaustavi ili će biti bombardiran. Mislim da previše kritizirate Aliju. Mislim da ja ne bi s tobom trebala raspravljati. Nikako. Zato sto si zastitnicki nastrojen prema zlocincima iz reda Srba. Pa ti je kao takvom iskljucivo Alija na umu. Nema tu zdrave i normalne diskusije. Kad tebi nije svet Vukovar i Ovcara te zbog Ratka Mladica mi saljes upozorenja. Sta tebi moze biti sveto? Oprosti. Ali ogavan si. Ogavniji od cetalja.
Ponesi zastavu!!!!
|
|
| Vrh |
|
 |
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 7 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|