HercegBosna.org

HercegBosna.org

Forum Hrvata BiH

Sada je: 07 lip 2026, 20:33.

Vremenska zona: UTC + 01:00

Započni novu temu Odgovori  [ 10656 post(ov)a ] 
Stranica Prethodna  1 ... 117, 118, 119, 120, 121, 122, 123 ... 427  Sljedeća
Autor/ica Poruka
 Naslov: Re: Kosovo: jučer, danas, sutra...
PostPostano: 24 svi 2013, 22:46 

OSCE ima neke izvještaje po opštinama sa nekim procjenama broja stanovnika čini mi se...

Vrh

PostPostano: 24 svi 2013, 22:53 

Carmello Šešelj je napisao/la:
Oni moraju da žive dole, 24h dnevno su bombardovani retardiranom propagandom od lokalnih medija u K. Mitrovici i nije ni čudo što ne mogu jasno da razlikuju šta im je korist, a šta šteta...

A ako bude popis, 100% sam siguran da će dole biti žestoka kampanja da se to bojkotuje... A vlada u Bg tu može malo da utiče jer im Srbi na severu ništa ne veruju, dok ovim ložačima i licemerima sa lokalnih medija veruju...

Stvarno, jadni ljudi nemaju Blic ili Tijanićoviziju da im objasni kako je taj plan ustvari dobar za njih. I da to integrisanje u sudstvo, zdravstvo, policiju, qrac palac "Kosova" ne znači da više nisu dio Srbije...

Inače, glede Ministrovog članka, divim se debilima od novinara koji nisu u stanju da prevedu "IBM", pa ti sad tabiri da li su ti internešnl biznis mašins ili interkontinental balistik misajlz...

Vrh

PostPostano: 24 svi 2013, 23:03 

Citat:
Stvarno, jadni ljudi nemaju Blic ili Tijanićoviziju da im objasni kako je taj plan ustvari dobar za njih

Svakako je bolji od scenarija koji je Jagnjeća napisao. A to da su naši mediji govno, k'o da je to nešto novo...

A stvarno, šta znači IBM u onom tekstu? Ni ja ne znam. :neznam

Vrh

PostPostano: 24 svi 2013, 23:05 

Metemma je napisao/la:
Inače, glede Ministrovog članka, divim se debilima od novinara koji nisu u stanju da prevedu "IBM", pa ti sad tabiri da li su ti internešnl biznis mašins ili interkontinental balistik misajlz...

A jbg, Met, kako da eksčejndžuju primitivne balkanske izraze kad se nađu sa frendovima na nekom iventu. IBM je tako elegantno. Mis'im OMFG koji qrac ima da prevode neki random naziv na svinjarski kad i gospodin PPP Vlade Vučić (Napred Srbijooo!) koristi iste izraze u prajm tajmu na javnom servisu.

Integrisano upravljanje granicom, ups, adm.linijom...

Vrh

PostPostano: 24 svi 2013, 23:13 

volvoks je napisao/la:
A oni to znaju točno kako ako su se dotični odbili popisati :neznam

snage EUFORA itekako znaju koliko Srba ima u enklavama,jer nažalost nemoguće je živjeti u enklavi, biti SRBIN i nemati zaštitu! ;)

Samo je pitanje dobre volje na obe strane.

Vrh

PostPostano: 24 svi 2013, 23:29 

Citat:
Stvarno, jadni ljudi nemaju Blic ili Tijanićoviziju da im objasni kako je taj plan ustvari dobar za njih

Svakako je bolji od scenarija koji je Jagnjeća napisao. A to da su naši mediji govno, k'o da je to nešto novo...

Sve je relativno, sigurno je bolji i od toga da ih recimo peku na ražnju, ali to ne znači da je dobar.

Nije mi jasno kojoj su to ludačkoj propagandi lokalnih medija nasjeli, da ih ovaj sporazum pretvara u građane "Kosova", te da ih njihova država gura u to? Da dolaze šiptarsko sudstvo, policija, i šta sve ne? Ja bih rekao da oni vrlo dobro znaju šta neće, s punim pravom. E sad, da li je to pametno, ne znam, ali kad te ono pičkousto govno tako bez najave preda, dal bi se ti prešaltao za dva dana sa borbe koju vodiš 15 godina?

Najbolji mi je bio Pusi Lips kad je rekao da je država jaka, misleći da može da oštri qrac nad Srbima sa Kosova. Sloba je bio malo dete.

Jagnjeca brigada je napisao/la:
A jbg, Met, kako da eksčejndžuju primitivne balkanske izraze kad se nađu sa frendovima na nekom iventu. IBM je tako elegantno. Mis'im OMFG koji qrac ima da prevode neki random naziv na svinjarski kad i gospodin PPP Vlade Vučić (Napred Srbijooo!) koristi iste izraze u prajm tajmu na javnom servisu.

Pa nismo svi čitali Maxa Weber-a da razumijemo sve benefite non pejpra i tako toga. Čekam da Nekromanser počne da se frlja, jel spominjao motorvej negdje?

Citat:

Integrisano upravljanje granicom, ups, adm.linijom...

Zar ne bi onda trebalo da bude IALM?

Vrh

PostPostano: 25 svi 2013, 08:49 

Citat:
Sve je relativno, sigurno je bolji i od toga da ih recimo peku na ražnju, ali to ne znači da je dobar.

A kad i gde sam ja ikad napisao da je bilo šta u vezi situacije dole dobro? :neznam

Bolji je nego da ih peku na ražnju, i bolji je nego da njima upravljaju Tačijevi Srbi. I zaobiđi me sa demagogijom. K'o da ja tvrdim da je dole med i mleko....

A ako budu bojkotovali taj sporazum, to će se desiti, njima će upravljati Tačijevi Srbi.

Te dve stvari su izbor, i ti bi, koliko vidim, na njihovom mestu to odbio.... I onda bi još narednih petnaest godina pravednički srao "Nepravda!" (i da, imao bi sve argumente da to vičeš, samo što, nažalost, nikog na svetu nije briga za to osim nas, pa čak ni vladu Srbije više nije briga), dok se Srbi iseljavaju sa severa i dok njima upravlja izdajnička bagra koju je postavio Tači.

Ali nema to veze, najvažnije je da si ti ostao nepokolebljivo čvrst i da nisi ispao sisa, sve ostalo su sitnice...

Vrh

PostPostano: 25 svi 2013, 10:41 

Citat:

A kad i gde sam ja ikad napisao da je bilo šta u vezi situacije dole dobro? :neznam

Treba da prihvate sporazum, veliš ti, bolje to nego...

Citat:
Bolji je nego da ih peku na ražnju, i bolji je nego da njima upravljaju Tačijevi Srbi. I zaobiđi me sa demagogijom. K'o da ja tvrdim da je dole med i mleko....

Nije to nikakva demagogija, ti si počeo s pričom "bolje x nego y".

Citat:
A ako budu bojkotovali taj sporazum, to će se desiti, njima će upravljati Tačijevi Srbi.

Te dve stvari su izbor, i ti bi, koliko vidim, na njihovom mestu to odbio.... I onda bi još narednih petnaest godina pravednički srao "Nepravda!" (i da, imao bi sve argumente da to vičeš, samo što, nažalost, nikog na svetu nije briga za to osim nas, pa čak ni vladu Srbije više nije briga), dok se Srbi iseljavaju sa severa i dok njima upravlja izdajnička bagra koju je postavio Tači.

Ali nema to veze, najvažnije je da si ti ostao nepokolebljivo čvrst i da nisi ispao sisa, sve ostalo su sitnice...

Ovde ne diskutujem o tome da li treba da prihvate sporazum ili ne.

Pričam o tome da si ti počeo s nekom pričom kako se kosovski Srbi tome protive jer su zatrovani nekom ludačkom propagandom lokalnih medija.

Kao da se ne radi o tome da su se ljudi 15 godina borili da opstanu na Kosovu, da im je 15 godina govoreno da je Kosovo Srbija, da izdrže i opstanu, a onda je odjednom pičkousti otišao u Brisel i potpisao da oni žive u državi Kosovo. Kakva qrčeva propaganda je potrebna da budeš protiv toga?

Vrh

PostPostano: 25 svi 2013, 10:50 

Pa sad mediji ko mediji, svako gura svoju priču.

Al' da će najebati ako ne prihvate, hoće. Kao što bi bilo sa Srbima u BiH ili Srbima u I.Slavoniji.

Još ako uđu u čitavu priču mlitavo i od Zajednice naprave neku polutačijevsku organizaciju, onda jbg.

Vrh

PostPostano: 25 svi 2013, 10:55 

Citat:
Treba da prihvate sporazum, veliš ti, bolje to nego...

Pa vidi, moguće je da ja grešim, ali ako je alternativa prihvatanju ono što ja mislim da jeste, onda da, treba da prihvate. Ti smatraš da ne treba?

Citat:
Nije to nikakva demagogija, ti si počeo s pričom "bolje x nego y".

Ja sam napisao da je bolje da prihvate taj plan, ako je alternativa tome da im u budućnosti upravljaju Tačijevi Srbi. Dakle od dvoje loših rešenja, treba izabrati manje loše. Dobro rešenje nije na horizontu, bar ga ja ne vidim.

I ti si mi na to odgovorio da je sve to relativno, da bi prihvatanje sporazuma npr. bilo bolje nego da ih peku na ražnju i da to ne znači da je sporazum dobar. No shit Sherlock da nije dobar, ja ono mislio da savršenijeg i pravednijeg plana nema u celoj galaksiji.... :rolleyes

Citat:
Pričam o tome da si ti počeo s nekom pričom kako se kosovski Srbi tome protive jer su zatrovani nekom ludačkom propagandom lokalnih medija.

Kao da se ne radi o tome da su se ljudi 15 godina borili da opstanu na Kosovu, da im je 15 godina govoreno da je Kosovo Srbija, da izdrže i opstanu, a onda je odjednom pičkousti otišao u Brisel i potpisao da oni žive u državi Kosovo. Kakva qrčeva propaganda je potrebna da budeš protiv toga?

Nemam nikakve primedbe na ovo što si napisao, sve je tačno.

Ali da je dole teška kampanja na lokalnim medijima protiv tog sporazuma, jeste, to je činjenica....

Vrh

PostPostano: 25 svi 2013, 11:00 

Moguće, ali nije problem u tome što ih lože ekstremni mediji. Problem je što je pičkousti iz neba pa u rebra priznao NDK. Štaviše, masu glasova je dobio pljujući Tadića i Borka za 20 puta benignije poteze.

Vrh

PostPostano: 25 svi 2013, 11:08 

Metemma je napisao/la:
Štaviše, masu glasova je dobio pljujući Tadića i Borka za 20 puta benignije poteze.

A danas je tri puta popularniji i danas bi dobio tri puta više glasova nego dok je pljuvao Tadića i Borka za 20 puta benignije poteze.

Pa ti onda vidi kakva je situacija i koliko je sati. :neznam

Vrh

PostPostano: 25 svi 2013, 11:15 

Pravda za Borka!

slika

Vrh

PostPostano: 25 svi 2013, 13:26 

Metemma je napisao/la:
Štaviše, masu glasova je dobio pljujući Tadića i Borka za 20 puta benignije poteze.

A danas je tri puta popularniji i danas bi dobio tri puta više glasova nego dok je pljuvao Tadića i Borka za 20 puta benignije poteze.

Pa ti onda vidi kakva je situacija i koliko je sati. :neznam

Vaistinu popularniji, osim kod neobjektivnih Srba sa severa Kosova, koje truje ekstremistička propaganda.

A koliko je sati... Veran Matić može da kaže: Mislim da sam izvršio svoju obavezu, Srbiji je mozak ispran.

Pravda za Borka!

Ali zlatna medalja ipak ide prešedniku Đilasu za izjavu: "Podržaću sporazum samo ako se prizna da on znači priznavanje nezavisnosti Kosova".

Vrh

PostPostano: 25 svi 2013, 13:35 

Citat:
Pravda za Borka!

Istog okačiti na smederevsku tvrđavu i dovesti 10000 da ga kamenuju.

Vrh

PostPostano: 25 svi 2013, 13:40 

storaB je napisao/la:
Citat:
Pravda za Borka!

10h čega? A što, izdao je ruske interese?

Vrh

PostPostano: 25 svi 2013, 13:43 

Metemma je napisao/la:
Ali zlatna medalja ipak ide prešedniku Đilasu za izjavu: "Podržaću sporazum samo ako se prizna da on znači priznavanje nezavisnosti Kosova".

:sega

Nekad se prosto oduševim kako se SNS i DS takmiče u gluposti.

Kad uključiš skupštinu tamo su 'ladno LDP i DSS glas razuma. A ORS (Borko tm) razara stvarnost i stvara paralelne dimenzije. :zubati

storaB je napisao/la:
Citat:
Pravda za Borka!

De da čujem i neko smisleno objašnjenje za ovaj mučki atak na mog sugrađanina.

Vrh

PostPostano: 25 svi 2013, 13:48 

Citat:
10h čega? A što, izdao je ruske interese?

Srpske!
poraženih,uništenih,izdanih,prodanih,osakaćenih,gladnih.

jagnje

O Borkhimiu nisu potrebna smislena objašnjenja,cijelo njegovo djelovanje je marionetsko izdajničko.

Vrh

PostPostano: 25 svi 2013, 13:49 

storaB je napisao/la:
jagnje

O Borkhimiu nisu potrebna smislena objašnjenja,cijelo njegovo djelovanje je marionetsko izdajničko.

Aj obrazloži meni za ljubav (no homo).

Vrh

PostPostano: 25 svi 2013, 13:50 

Metemma je napisao/la:
Vaistinu popularniji, osim kod neobjektivnih Srba sa severa Kosova, koje truje ekstremistička propaganda.

A koliko je sati... Veran Matić može da kaže: Mislim da sam izvršio svoju obavezu, Srbiji je mozak ispran

Razlog rasta njegove popularnosti je najviše zbog hapšenja Miškovića i ostale lopovske bagre. To i ekonomija je glavna preokupacija Srba u Srbiji van Kosova. Većina ljudi ovde ni ne prati vesti sa Kosova, žalosno ali istinito.

Kosovo je u javnom mnjenju trećerazredno pitanje, i ja se slažem da je to nenormalno i tragično, ali je tako, nažalost.

A što se tiče Verana, eh da je samo on, to bi bilo super...

Citat:

Da, to je ubedljivo najdebilnija izjava nekog našeg političara u zadnjih najmanje 10 godina... (pročitati dijalog Đide i Borka u stripu dole :zubati )

slika

Vrh

PostPostano: 25 svi 2013, 13:52 

Metemma je napisao/la:

:sega

Nekad se prosto oduševim kako se SNS i DS takmiče u gluposti.

Kad uključiš skupštinu tamo su 'ladno LDP i DSS glas razuma. A ORS (Borko tm) razara stvarnost i stvara paralelne dimenzije. :zubati

Ne kontam ovaj dio posle ORS :D

Ali čuo sam čovjeka kako kaže da Mlađan Dinkić, koji je 5% navukao pričom o regionima, već drugi put za šest mjeseci donosi mjere kojima smanjuje prihode lokalnih samouprava a povećava prihode centralnih vlasti.

Vrh

PostPostano: 25 svi 2013, 13:54 

storaB je napisao/la:
jagnje

Aj obrazloži meni za ljubav (no homo).

Nepotrebno. Tim prije poznavajući vaše političko opredjeljenje ;) Što se tiče druge vrste opredjeljenja,drago mi je da niste bolesni... ONLY HETERO!

Vrh

PostPostano: 25 svi 2013, 13:56 

Metemma je napisao/la:
Ne kontam ovaj dio posle ORS :D

Ali čuo sam čovjeka kako kaže da Mlađan Dinkić, koji je 5% navukao pričom o regionima, već drugi put za šest mjeseci donosi mjere kojima smanjuje prihode lokalnih samouprava a povećava prihode centralnih vlasti.

Borkec je patentirao Osiromašene regione Srbije.

A Mlađine poslanike i pomoćnike kad slušaš, kao da živiš u drugoj dimenziji. Oni pričaju o nekoj drugoj zemlji, o nekoj drugoj bivšoj vladi, o nekim drugim prihodima, o nekoj drugoj prošlosti. Prebaciš na RTS2, zavališ se u fotelju, pojačaš ton, zatvoriš oči - Alisa u zemlji čuda.

Vrh

PostPostano: 25 svi 2013, 13:56 

Razlog rasta njegove popularnosti je najviše zbog hapšenja Miškovića i ostale lopovske bagre. To i ekonomija je glavna preokupacija Srba u Srbiji van Kosova. Većina ljudi ovde ni ne prati vesti sa Kosova, žalosno ali istinito.

Kosovo je u javnom mnjenju trećerazredno pitanje, i ja se slažem da je to nenormalno i tragično, ali je tako, nažalost.

Nije to tako nažalost, to je posledica vrednog rada USAIDovih pitomaca.

Citat:
A što se tiče Verana, eh da je samo on, to bi bilo super...

Uzeh njega kao paradigmu.

Citat:
Citat:

Da, to je ubedljivo najdebilnija izjava nekog našeg političara u zadnjih najmanje 10 godina... (pročitati dijalog Đide i Borka u stripu dole :zubati )

slika

A nije da nije žestoka konkurencija...

Vrh

PostPostano: 25 svi 2013, 13:57 

storaB je napisao/la:
Nepotrebno. Tim prije poznavajući vaše političko opredjeljenje ;)

Ajde, ajde. Baš me zanima.

Vrh

Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Odgovori  [ 10656 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 117, 118, 119, 120, 121, 122, 123 ... 427  Sljedeća

Vremenska zona: UTC + 01:00

Trenutno korisnika/ca: / i 9 gostiju.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Forum(o)Bir: