HercegBosna.org

HercegBosna.org

Forum Hrvata BiH

Sada je: 28 vel 2025, 21:51.

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

Započni novu temu Odgovori  [ 9806 post(ov)a ] 
Stranica Prethodna  1 ... 155, 156, 157, 158, 159, 160, 161 ... 393  Sljedeća
Autor/ica Poruka
 Naslov: Re: Kosovo: jučer, danas, sutra...
PostPostano: 14 vel 2016, 18:06 

Lokacija: Folklorni srboćetnik, praktični muslimanski Bunjevac
sokoli je napisao/la:
Leeroy Jenkins je napisao/la:

Drago mi je kad čujem da našima dobro ide vani, često je to krvav lebac.
Imate li neku udrugu Balkanaca ili su druženja na nivou ličnih poznanstava?
Raspravljate li o politici?

P. S. Sokoli, kada/ako se jednog dana Kosovo i Albanija spoje, hoće li vam glavni grad biti Tirana ili Priština? Ili ćete nešto poput Holandije da uradite?
Koja je verovatnoca da deo Makedonije udje u sastav nove albanske države, pošto reče da si odande i da li planirate jednom i Ulcinj da prisvojite?

Ne udruzhenje balkanaca toga nemamo.jer svako udruzhenje ima i svoje politicke ciljeve.A mi ovdje najmanje se politikom bavimo.medjusobno nas najvishe vezhe interes posao i novac.Jer nashi ljudi masovno kupuju tu kuce stanove pa i zgrade.Zashto da dozvolimo da posao uzimaju schwicarci i da taj isti posao prodaju nama.To druzhenje nam pomazhe da posao uzimamo iz prve ruke.Znaci svoj svome.
Spajanje allbanije i kosova pa to je vec spojeno.Administrativne granice su samo formalnost.I granica medju srbije i makedonije pa kosova i makedonije je formalna.
Hmmm pripajanje della makedonije allbaniji mislim da je to gllupo.U makedoniju i na kosovu treba velika cistka.Politicari pozicije i opozicije trebaju komplet u zatvor.
VMRO komplet garnitura u zatvor.SDSM 90% komplet u zatvor.Na kosovu hashim thaci pot hitnom treba na dozhivotnu sa komplet kompanijom do najnizhih eshalona partije.Ramusheva i partija fatmira limaja komplet.Iz demokratskog saveza kosova jedno 10% treba poshtedjeti.Vec je od ratova pretezhno dobro vrijeme proshllo.20 to godishnjaci ne pamte vishe rat.Ove sadashnje u zatvor.Mlladi ce se bojati zatvora jer ce znati shta ih ceka i bit ce mira.
Pripajanje della makedonije allbaniji je moguc jedino ako makedonci naprave neki savez sa rusijom.Shanse su malle.I srbi hoce nece morace da se civiliziraju jer nemaju shta da jedu.Sledeca godina ce biti raskrsnica.Putin i rusija 2017 ce otici pod stecaj.Putin vodi zhestoku bitku sa evropskom unijom.2017 godina ce biti prekretnica.Ili ce rusija u konkurs ili ce evropska unija da se raspadne.U sllucaju raspada evropske unije srbija automatski se stavlja na rusku stranu.Grcima odgovara jer ce olabaviti omca oko vrata sa dugovima i stecajem.makedonci su odmah do njih.E ondak ce biti problema.nece usa da dozvoli osovinu atina skoplje beograd.
Ondak ce allbanci makedonije biti upotrbljeni u vojne svrhe.Nece biti interesantna zapadna makedonija koliko ce biti interesantna severna makedonija.Prvi i najzheshci napad allbanaca bit ce na kumanovo.kad padne kumanovo do kriva pallanke nema 20 hiljada zhitelja u tom regionu.Bit ce llako da se to oduzme.za dva dana smo u krivu pallanku.
Ali sve te predpostavke ostaju cista teorija. ako europska zajednica uspije da se ocuva od ovog masovnog napada izbijeglica ondak nema tu nista.Hocemo necemo moracemo da zhivimo zajedno

Ko tamo ostaje ako poskidate sve ljude s vlasti?
Ne znam baš kako funkcionise politički život na Kosovu, ko je opozicija, za sta se zalaže?
Kako vidiš da će se smanjiti stopa kriminala dole, Kosovo je poznato po svercerskim putevima?
Nedavno je bila ona migracija Albanaca sa Kosova u EU, kako na to gledaš?

Vrh

PostPostano: 14 vel 2016, 18:11 

Citat:
Janjić: Nema odustajanja od ZSO

Predsednik Aktivne Srbije Dušan Janjić rekao je da nema odustajanja od Sporazuma o zajednici srpskih opština jer je to međunarodni dokument za čije se sprovođenje obavezala Priština.

"Pozivam premijera Kosova Isu Mustafu da ne nameće rešenja koja nisu dogovorena, a visokog predstavnika EU za spoljne poslove i bezbjednosnu politiku Federiku Mogerini da preseče sa takvim ponašanjem Prištine", rekao Janjić, predstavljajući u Medija centru kod Prištine plan i program Aktivne Srbije.

Prema njegovom mišljenju, zajednica opština sa većinskim srpskim stanovništvom je minimum, analogan pravima Albanaca u Srbiji, koji moraju dobiti Srbi na Kosovu.

"Sprovođenje Sporazuma o zajednici opština sa većinskim srpskim stanovništvom je lakši posao u odnosu na pitanja koja se u narednom periodu moraju rešavati, a odnose se na problem imovine koji može imati nesagledive posledice i po Kosovo i po Srbiju", ističe Janjić.

Prema njegovim riječima, ni Kosovo, ni Srbija bez evropskog puta ne mogu očekivati bolju budućnost, a bez formiranja zajednice srpskih opština Srbija bi izgubila svaki legitimitet da govori o Kosovu.

Izvor: http://www.blic.rs/vesti/politika/janjic-nema-odustajanja-od-zso/smwy27l

Vrh

PostPostano: 14 vel 2016, 18:16 

sokoli je napisao/la:

Ne udruzhenje balkanaca toga nemamo.jer svako udruzhenje ima i svoje politicke ciljeve.A mi ovdje najmanje se politikom bavimo.medjusobno nas najvishe vezhe interes posao i novac.Jer nashi ljudi masovno kupuju tu kuce stanove pa i zgrade.Zashto da dozvolimo da posao uzimaju schwicarci i da taj isti posao prodaju nama.To druzhenje nam pomazhe da posao uzimamo iz prve ruke.Znaci svoj svome.
Spajanje allbanije i kosova pa to je vec spojeno.Administrativne granice su samo formalnost.I granica medju srbije i makedonije pa kosova i makedonije je formalna.
Hmmm pripajanje della makedonije allbaniji mislim da je to gllupo.U makedoniju i na kosovu treba velika cistka.Politicari pozicije i opozicije trebaju komplet u zatvor.
VMRO komplet garnitura u zatvor.SDSM 90% komplet u zatvor.Na kosovu hashim thaci pot hitnom treba na dozhivotnu sa komplet kompanijom do najnizhih eshalona partije.Ramusheva i partija fatmira limaja komplet.Iz demokratskog saveza kosova jedno 10% treba poshtedjeti.Vec je od ratova pretezhno dobro vrijeme proshllo.20 to godishnjaci ne pamte vishe rat.Ove sadashnje u zatvor.Mlladi ce se bojati zatvora jer ce znati shta ih ceka i bit ce mira.
Pripajanje della makedonije allbaniji je moguc jedino ako makedonci naprave neki savez sa rusijom.Shanse su malle.I srbi hoce nece morace da se civiliziraju jer nemaju shta da jedu.Sledeca godina ce biti raskrsnica.Putin i rusija 2017 ce otici pod stecaj.Putin vodi zhestoku bitku sa evropskom unijom.2017 godina ce biti prekretnica.Ili ce rusija u konkurs ili ce evropska unija da se raspadne.U sllucaju raspada evropske unije srbija automatski se stavlja na rusku stranu.Grcima odgovara jer ce olabaviti omca oko vrata sa dugovima i stecajem.makedonci su odmah do njih.E ondak ce biti problema.nece usa da dozvoli osovinu atina skoplje beograd.
Ondak ce allbanci makedonije biti upotrbljeni u vojne svrhe.Nece biti interesantna zapadna makedonija koliko ce biti interesantna severna makedonija.Prvi i najzheshci napad allbanaca bit ce na kumanovo.kad padne kumanovo do kriva pallanke nema 20 hiljada zhitelja u tom regionu.Bit ce llako da se to oduzme.za dva dana smo u krivu pallanku.
Ali sve te predpostavke ostaju cista teorija. ako europska zajednica uspije da se ocuva od ovog masovnog napada izbijeglica ondak nema tu nista.Hocemo necemo moracemo da zhivimo zajedno

Ne znam baš kako funkcionise politički život na Kosovu, ko je opozicija, za sta se zalaže?
Kako vidiš da će se smanjiti stopa kriminala dole, Kosovo je poznato po svercerskim putevima?

Ako poskidaju sve ljude sa vlasti doćiće Aljbin Kurti koji je još gori od Tačija, a i sadašnji politički život na Kosovu finkcioniše tako što ništa ne funkcioniše, osim organizovanog kriminala svake vrste naravno. :D

Vrh

PostPostano: 14 vel 2016, 20:21 

https://sh.wikipedia.org/wiki/Georgi_Manijak

О овим догађајима сведочи Византијски историчар и сведок ових догађаја Михајло Аталиота (Mihael Attaliota) у делу Historia, Corpus scriptorum Historae.

Византијски цар Василије II заузео је 20-тих година XI века Нови Епир, а то је приближно територија савремене Албаније у којој су живели Срби и нешто Грка. Један од византијских војних старешина, по имену Тихомир Србин из Белиграда, подигао је устанак 1040. године, с намером да протера византијску власт из Новог Епира. Тихомирови устаници су били сви Срби и уз помоћ Србије протерали су Византијце из Новог Епира. Због тога су византијска царица Зое и њен трећи муж по реду Константин IX Мономах послали бројну војску у напад на Србију, у јесен 1042. године. Правац напада је ишао кроз Епир у савремену Албанију која је тада већим делом била територија Србије. Тадашњи млади српски краљ Доброслав I Војислав са својим синовима, сатро је византијску војску од 70 000 војника на челу са војводом Михаилом, префектом Драчким. Овај тежак пораз у рату са Србијом је изазвао нереде и побуне у Византији. Један од побуњеника био је и византијски војни заповедник на Сицилији по имену Георгије, звани Манијак. Пошто су га без разлога сменили са дужности, одлучио се на побуну и пошао да узме власт у Цариграду. Укрцао је своју војску са Сицилије и јужне Италије и један део Албанаца које је узео са собом као помоћне чете. Албанци су водили своје жене и децу како је било уобичајено у то време. Са том војском се искрцао у Драчу марта 1043. године. О овим догађајима сведочи Византијски историчар и сведок ових догађаја Михајло Аталиота (Mihael Attaliota) у делу Historia, Corpus scriptorum Historae.

Како је Србија била тада у ратном стању са Византијом, Манијак је рачунао на извесне српске симпатије. У борбама са царском војском код Дорјана, сицилијански војвода је погинуо и његов подухват је пропао. Албанци се нису могли вратити на Сицилију, нити су могли да остану на византијској територији, па су тражили да се населе негде у Србији. Краљ Војиславим је дозволио да се населе у једном слабо насељеном брдском пределу у околини Рабана, источно од Крoје.

Film o propasti imperije duge 1.123 g. Vizantijska lekcija https://youtu.be/_fLuI92iHR4

Vrh

PostPostano: 14 vel 2016, 21:55 

Vožd je napisao/la:
sokoli je napisao/la:
1.Od svih srba srbi sa kosova su najgori.Gori su i od kninskih i od banjaluckih. Zajednica srpskih opstina treba da postoji kao zajednica koja ce da osigura ovim opstinama dobrobit i razvoj da se srbi ne osecaju kao sta smo se mi osecali u vrijeme srpske okupacije, ali ne trebamo dozvoliti da zajednica srpskih opstina ima ingerencije i mogucnosti bllokade drzhave kao shto ima republika srpska.Za srbe sa kosova trebaju da budu na kosovu ne shta ih puno volimo nego koliko cemo njima dati toliko cemo trazhiti za nashe allbance u srbiju.
2.Nijedna allbanska stranka nije liberallna sprema srbima.Josh uvijek nedostaju 3000 hiljade leseva.Srbi znaju gde su ali ne daju te leseve.Prema drugim manjinama kosovo i kosovske partije su maksimalno liberallne.na kosovu nemamo nashu natashu kandic.Ali nemamo ni sheshelje ni dveri.
3.
Kosovska ekonomija ne razlikuje se uopshte od ekonomija drugih drzhava ballkana.Znaci u kollapsu.Za nijansu stoje bolje od srbije makedonije allbanije bugarske radi velikog priliva deviza sa zapada.Vishe od polla stanovnishtva je vani i oni shalju non stop.samo od uvezenih roba od zapada carine sakupe do milijarde evra godishnje za ovu godinu pllaniraju 1.2 miliarde evra.Poljoprivreda funksionishe, i postoje razne subvencije.Grade se non stop fabrike ali to nije ono pravo.Gradish fabriku sokova ili fabriku pomfrita.Privatni sektor funksionishe gradjevinarstvo.Najvishe ima investicija u infrastrukturi.Od nula kilometara autoputa vec su dva pri kraju.vrmnica merdare i pristina skoplje.Do 2020 nadaju se da se zapocne i zavrsi auto put do leposavica
4.
Ne ja se ne javljam sa kosova ja uopste nisam sa kosova.Moj otac je allbanac iz makedonije sello gajre kod tetova.Pokojna mi je majka billa hrvatica.Moji su roditelji zhivjeli u hrvatsku pa i ja jedno vreme.Moji su roditelji posjedovali pizeriju kod medulina.Pa jedno vreme u dubrovniku i duzhe u vukovaru.ja zhivim u svicarsku mallo mesto do ciriha evo ovdje:
http://www.meilen.ch/de/
ako zhelish tacnu adresu
sokol hasani-hasa
in der au 26
8706 meilen
schweiz
5.
Ranije sam bio cuo da je to neko sello sa hrvatima.To su sello podigli dubrovacki trgovci.Buduci da su hrvatska i hrvati bili neprijatelji serbije, radi toga smo imali i imamo jos uvijek simpatije za hrvate pa i za janjevce.Neprijatelj mojih neprijatelja je moj prijatelj

1. Nikakva srpska okupacija nije bila na Kosovu. Jedina okupacija na Kosovu je ona od strane NATO agresora. Zajednica srpskih opština je izdaja vlasti u Srbiji, jedinu zajednicu opština mogu imati Albanci na Kosovu kao građani Srbije...

2. Čoveče, paradžava na Kosovu ima najveću nezaposlenost u Evropi, kriminal i korupcija su ubedljivo najrazvijenije tamo, Kosovo nije nikakva država nego zapadni protektorat koji im služi za trgovinu organima, narkoticima i pljačkanjem ruda. Paravlasti u Prištini ne mogu ništa samostalno doneti, nego im za sve treba dozvola NATO.

1.
srpska okupacija dardanije datira od 6 veka.
u medjuvremenu drugi okupatori skidali su nam srbe sa vrata.I te iste smo prihvacali kao oslobodioce.Trebamo zahvaliti turcima i hitleru sta su nas svojevremeno neki period spasavali od vas.danas je kosovo neovisno.Ali nije dardanija.
zajebnica srpskih opshtina je izdaja hashima thacija.Mozhete vi da ga optuzhite koliko god zhelite.Kod nas to vishe ne pali.Allbanski narod je svestan da je thaci prodao severno kosovo. i evo reakcija:
Kosovo je puno ovih grafita
http://www.almakos.com/hashim-pse-e-nda ... i-francez/
2
kao prvo drzhava kosovo ima svoj parlament, ima svoje pravosudje, ima svoju policiju.Kosovo priprema svoju vojsku i njene oficire vec treniraju amerikanci u njemacku

ww.telegrafi.com/lajme/amerika-trajnon-fsk-ne-ne-gjermani-e-konsideron-partnere-2-80815.html

Smeshno mi je kada vi srbi spominjete nezaposljenost.Dodje mi da pomislim da toliko sllobodnih radnih mjesta imate u srbiji da treba da bacim auswais i dodjem da radim kod vas.
Jeste da kosovo ima nikakvu ekonomiju.Ali u poredjenju sa srbijom makedonijom bugarskom mi smo gazde.Hrvati i mozhda crnogorci mogu da se prave veliki.Stoje bolje od nas ali vi ostali ste sllabi.Kazhesh korupcija bla bla bla.Mishkovic je sa kosova? Pa subotic? ako ti pocnem spominjati sve redom postacu neozbiljan.
Kosovo neka bude protektorat.Neka bude poslednja vukojebina kugle zemljine.Cim nema srbije kosovo je raj na zemlji.Nishta nek nema al srbija nikada tu vishe nece krociti.To je za mene dosta

Vrh

PostPostano: 14 vel 2016, 22:08 

Citajuc postove uvazenih srpskih forumasa vidim veliku slicnost
izmedju kosova i zapadnog dijela RS.
Tamo nekad Srbi ovamo Hrvati. Tamo jezgro srpstva ovamo
Stari teritorij hrvatskog kraljevstva..steta sto i mi i vi izgubismo
svoje

Vrh

PostPostano: 14 vel 2016, 22:18 

KiM je napisao/la:
https://sh.wikipedia.org/wiki/Georgi_Manijak

О овим догађајима сведочи Византијски историчар и сведок ових догађаја Михајло Аталиота (Mihael Attaliota) у делу Historia, Corpus scriptorum Historae.

Византијски цар Василије II заузео је 20-тих година XI века Нови Епир, а то је приближно територија савремене Албаније у којој су живели Срби и нешто Грка. Један од византијских војних старешина, по имену Тихомир Србин из Белиграда, подигао је устанак 1040. године, с намером да протера византијску власт из Новог Епира. Тихомирови устаници су били сви Срби и уз помоћ Србије протерали су Византијце из Новог Епира. Због тога су византијска царица Зое и њен трећи муж по реду Константин IX Мономах послали бројну војску у напад на Србију, у јесен 1042. године. Правац напада је ишао кроз Епир у савремену Албанију која је тада већим делом била територија Србије. Тадашњи млади српски краљ Доброслав I Војислав са својим синовима, сатро је византијску војску од 70 000 војника на челу са војводом Михаилом, префектом Драчким. Овај тежак пораз у рату са Србијом је изазвао нереде и побуне у Византији. Један од побуњеника био је и византијски војни заповедник на Сицилији по имену Георгије, звани Манијак. Пошто су га без разлога сменили са дужности, одлучио се на побуну и пошао да узме власт у Цариграду. Укрцао је своју војску са Сицилије и јужне Италије и један део Албанаца које је узео са собом као помоћне чете. Албанци су водили своје жене и децу како је било уобичајено у то време. Са том војском се искрцао у Драчу марта 1043. године. О овим догађајима сведочи Византијски историчар и сведок ових догађаја Михајло Аталиота (Mihael Attaliota) у делу Historia, Corpus scriptorum Historae.

Како је Србија била тада у ратном стању са Византијом, Манијак је рачунао на извесне српске симпатије. У борбама са царском војском код Дорјана, сицилијански војвода је погинуо и његов подухват је пропао. Албанци се нису могли вратити на Сицилију, нити су могли да остану на византијској територији, па су тражили да се населе негде у Србији. Краљ Војиславим је дозволио да се населе у једном слабо насељеном брдском пределу у околини Рабана, источно од Крoје.

jebote ala si nasao izvor uikipedija.ja mogu sad odmah intervenirati u tu stranicu i napisati sta mi pase o dusi i ti to procitas.
Necu ti nista postirati od allbanske istoriografije.To je od ovog mjeseca.jer za narode sa istorijom pishu medjunarodni naucnici.Ovog januara je naj aktuellnija billa italijanska naucnica lucija nadin.Otkrilla je testament aleksandra velikog sina olimbije (olim-bija- da bolje razumesh to znaci Kçerka -olimba) namenjenog naroda duracusa i skadrusa.
Statuti de Scutari, della prima meta del secolo XVI con le addizioni fino al 1469”, e cura di Lucia Nadin, giogno 2002, Romë

Testament aleksandra velikog ja sam ilir
http://www.shqiptari.eu/testamenti-i-al ... lir-video/
lucia nadin
https://www.youtube.com/watch?v=QaMFngIXfj8

Vrh

PostPostano: 15 vel 2016, 00:10 

sokoli je napisao/la:
1.
u medjuvremenu drugi okupatori skidali su nam srbe sa vrata.I te iste smo prihvacali kao oslobodioce.Trebamo zahvaliti turcima i hitleru sta su nas svojevremeno neki period spasavali od vas.danas je kosovo neovisno.Ali nije dardanija.
zajebnica srpskih opshtina je izdaja hashima thacija.Mozhete vi da ga optuzhite koliko god zhelite.Kod nas to vishe ne pali.Allbanski narod je svestan da je thaci prodao severno kosovo. i evo reakcija:
2
kao prvo drzhava kosovo ima svoj parlament, ima svoje pravosudje, ima svoju policiju.Kosovo priprema svoju vojsku i njene oficire vec treniraju amerikanci u njemacku

ww.telegrafi.com/lajme/amerika-trajnon-fsk-ne-ne-gjermani-e-konsideron-partnere-2-80815.html

Smeshno mi je kada vi srbi spominjete nezaposljenost.Dodje mi da pomislim da toliko sllobodnih radnih mjesta imate u srbiji da treba da bacim auswais i dodjem da radim kod vas.
Jeste da kosovo ima nikakvu ekonomiju.Ali u poredjenju sa srbijom makedonijom bugarskom mi smo gazde.Hrvati i mozhda crnogorci mogu da se prave veliki.Stoje bolje od nas ali vi ostali ste sllabi.Kazhesh korupcija bla bla bla.Mishkovic je sa kosova? Pa subotic? ako ti pocnem spominjati sve redom postacu neozbiljan.
Kosovo neka bude protektorat.Neka bude poslednja vukojebina kugle zemljine.Cim nema srbije kosovo je raj na zemlji.Nishta nek nema al srbija nikada tu vishe nece krociti.To je za mene dosta

Nikakva Dardanija nije postojala u trenutku kad su Srbi došli na Balkan. Iliri a smim tim i njihove teritorije su nestale 5 vekova pre nove ere. Šta više Dardanija je bila više tračanska nego ilirska. Dečanska hrisovulja iz 14. veka i turski popis 15. veka nam nedvosmisleno pokazuju da su Srbi većina ne samo na području Kosova nego i na području severno od Drima, dakle Albanaca ne samo da nije bilo na Kosovu, nego vas nije bilo ni u današnjoj severnoj Albaniji. Vi ste Kosovo osvojili migracijama i natalitetom, prvi put ste na Kosovu postali većina tek krajem 19. veka nakon što su Turci gotovo istrebili kosovske Srbe.

Parlament, policija, itd. sve je to pod kontrolom zapada, svesni da morate raditi kako oni kažu, jer vam drugačije paradržava ne može opstati. A to ćemo tek videti da li Srbija više neće kročiti na Kosovo. Vaše velikoalbansko ludilo nam ide u prilog, jer više čak ni zapad neće tolerisati te gluposti. Imate 4 pravoslavne države oko sebe, koje želite komadati, s tim što je i sama Srbija dovoljna da vas uništi, a zamisli kakva bi vas tragedija snašla da ratujete protiv sve 4, a vi samo provocirajte...
I da dobro si rekao, možete samo bii zahvalni raznim okupatorima čije ste marionete uvek bili.

Vrh

PostPostano: 15 vel 2016, 03:21 

Da li je ista na Kosovu zadrzalo ime ove dvojice

slika

Vrh

PostPostano: 15 vel 2016, 11:19 

sokoli je napisao/la:

Prvo na kosovu se trebaju skidati svi korumpirani ljudi sa vllasti.Da budemo reallni korupcija postoji.Nije toliko koliko je billa i jeste u hrvatskoj i u srbiji i druga okollna mesta.Jer kosovo nema dohodak kao hrvatska i ostale drzhave.Ne mozhesh na kosovu da pokradesh pet miliarde evra kada kosovo to uopshte nema.Ali kosovo ne mozhe dozvoliti taj luksuz da se krade.

Na kosovu trenutno su u vllasti prva i druga partija koje imaju najvishe gllasova na izbore.Tako da kosovo nema opozicije.I rade shta oni zhele.Nasuprot tome samoopredelenje albina kurtija je protiv svih njih.Al ja albinu kurtiju uopshte ne vjerujem jer je on bio po srpskim zatvorima.Zasto su srbi likvidirali ukshina hotija a nisu albina.Ali trenutno nam odgovara jer onemogucava da se izglasa na parllamentu potpisano od hashima, i pajtasha najveceg albanskog izdajnika rahmana morine zvani isa mustafa.
Isa i hashim moraju kociti sa ingerencijama zajebnice srpskih opshtina.Srpske republike na kosovu nece biti.Ti ljudi trebaju da zhive na kosovu.Ali ne da oni budu gazde na kosovu

Kada kazhete da je kosovo leglo kriminalla ondak budi siguran da uopshte nisi u pravu.kao prvo organizirani kriminall ne mozhe da postoji kao takav ako nije organiziran.Allbanci sa kosova nisu imalli takve mogucnosti jer nisu imali drzhavu i nisu mogli da se organiziraju.Oni su mogli da budu jedino sitni ulicni kriminalci i nista vishe.Jer niko nije stajao iza njima.Javna je tajna da je bivsha udba bila u sprezi sa kriminalcima.Kad bi oni poceli karijeru odmah su bili pozvani.dati im pasoshi i poslani u inostranstvo.Tamo su imali podkrepu RIS-a.
Za vrijeme ratova oni su bili organizirani od strane srpske drzhave u razne paravojne formacije.JSO je billa formacija nekoliko hiljada kriminalaca.Zemunski klan, klan sa zharkova.Razni klanovi iz bosne sa darkom elezom dzordzem zdralem, naserom keljmendijem, ali gashijem pa naserom oricem itd to su bili i jesu pod kontrollom srpske tajne sluzhbe.Pa i mallo dete mozhe da razumije da su srbi likvidirali sve glaveshine u bosni osim orica.I kako je to moguce?
pa moguce je jer je naser oric postao blizak sa radoncicem.Dok radoncic i avaz su produzhena srpska ruka medju muslimane.Radoncic je bio agent kosa spic name shcepo.To je prijatelju organizirani kriminal.Ima toga i na kosovu.Konkretan sllucaj.Allbanija sa kosovom ima bezcarinsku zonu gde se omogucuje da kosovski poljoprivredni produkti dospiju do allbanskih oballa.Pokvareno srpsko brashno i trice za krave dovode se na kosovo pakuju se i podvale se allbaniji kao kosovski proizvod.Ali opet su tu prsti srpske drzhave.

Sta se migracije tice steta.Nastao je pakao sa ovim sirijcima i ti ljudi koji su otishli treba da se vrate.jer trenutno nije moguce da se tamo dobije boravak.Na kosovu svake godine ima 18-20 hiljada novorodjenih vishe nego umrlih.To znaci svake godine treba novih 20 000 radnih mesta.Neka da su otisli 100 000 njih To za pet godina dodje opet na svome mestu.Evropa treba svake godine milion ljudi.Ali oni to trebaju kontrolirano da mogu da ih asimiliraju.Ovako kao sirijci sta dodju masovno i odjednom njima ne odgovara.Jer ce oni stvoriti svoje cetvrti na zapadu i bit ce im trn u oku.Ne mogu da ih asimiliraju.
Da su ostali bilo bi ok.Oni bi svake godine donosili novac na kosovu.Dobijalli bi mogucnosti na zapadu.Recimo Rita ora-Dua lipa-Soni i puno njih ne bi nishta postigli na kosovu.Shaçiri, granit xhaka-behrami ne bi puno toga postigli na kosovu.Da je rene rexhepi ostao u tetovo ko bi njega poznavao.Znaci zapad znaci mogucnost i pomoc za nasu ekonomiju.Sa druge strane ako ne izadjemo vani kosovo ce postati jedan grad od pet miliona stanovnika, cijella povrshina betonirana, i konjec filma

Vrh

PostPostano: 15 vel 2016, 11:32 

Vožd je napisao/la:
sokoli je napisao/la:
1.
2

Nikakva Dardanija nije postojala u trenutku kad su Srbi došli na Balkan. Iliri a smim tim i njihove teritorije su nestale 5 vekova pre nove ere. Šta više Dardanija je bila više tračanska nego ilirska. Dečanska hrisovulja iz 14. veka i turski popis 15. veka nam nedvosmisleno pokazuju da su Srbi većina ne samo na području Kosova nego i na području severno od Drima, dakle Albanaca ne samo da nije bilo na Kosovu, nego vas nije bilo ni u današnjoj severnoj Albaniji. Vi ste Kosovo osvojili migracijama i natalitetom, prvi put ste na Kosovu postali većina tek krajem 19. veka nakon što su Turci gotovo istrebili kosovske Srbe.

Parlament, policija, itd. sve je to pod kontrolom zapada, svesni da morate raditi kako oni kažu, jer vam drugačije paradržava ne može opstati. A to ćemo tek videti da li Srbija više neće kročiti na Kosovo. Vaše velikoalbansko ludilo nam ide u prilog, jer više čak ni zapad neće tolerisati te gluposti. Imate 4 pravoslavne države oko sebe, koje želite komadati, s tim što je i sama Srbija dovoljna da vas uništi, a zamisli kakva bi vas tragedija snašla da ratujete protiv sve 4, a vi samo provocirajte...
I da dobro si rekao, možete samo bii zahvalni raznim okupatorima čije ste marionete uvek bili.

Sto svijetska povijest pocinje u 13-14-15 vijeku.Nek parllament neka policija neka vojska sve nek bude pod komandom zapada.
Vazhno necemo imati poslla sa babushkom iz ruskih stepa

Vrh

PostPostano: 15 vel 2016, 11:34 

sokoli je napisao/la:
Jeste da kosovo ima nikakvu ekonomiju.Ali u poredjenju sa srbijom makedonijom bugarskom mi smo gazde.

Kakav lik, jebote... :smijeh

Kosovo republjik stoji dobro sa ekonomijom, a stotinu hiljada građana im pobjeglo sa Kosova samo prošle godine. =))

Albanija republjik i pored pozitivno prirdonog priraštaja od skoro +700,000 ima skoro pola miliona stanovnika manje jer je na pustilo preko 1,1 milion stanovnika hahaha.

Čekaj čovječe, samo prošle godine je PREKO STOTINU HILJADA albanaca tražilo azil (samo) u Njemačkoj i ovaj priča o standardu :smijeh

Trpali se u autobuse k'o oni iz Avganistana, nismo valjda zaboravili scene sa početka prošle godine. Na kraju krajeva, 'migrantska kriza' je i započela u januaru/februaru sa masovnim odlaskom albanaca.

https://www.youtube.com/watch?v=CqZ-sKxRhoE

https://www.youtube.com/watch?v=cPAhKEDTZf0

Vrh

PostPostano: 15 vel 2016, 11:34 

Vladimir RUS je napisao/la:

Ako poskidaju sve ljude sa vlasti doćiće Aljbin Kurti koji je još gori od Tačija, a i sadašnji politički život na Kosovu finkcioniše tako što ništa ne funkcioniše, osim organizovanog kriminala svake vrste naravno. :D

Vllado jadnice.Kad te citam pomislim da citam predraga pavllovica llatasa

Vrh

PostPostano: 15 vel 2016, 11:40 

Avganistanci ili albanci, teško je reći

ipak su šćip, bježe od republjik blagostanja

slika

slika

slika

slika

Vrh

PostPostano: 15 vel 2016, 11:45 

Korda je napisao/la:
sokoli je napisao/la:
Jeste da kosovo ima nikakvu ekonomiju.Ali u poredjenju sa srbijom makedonijom bugarskom mi smo gazde.

Kosovo republjik stoji dobro sa ekonomijom, a stotinu hiljada građana im pobjeglo sa Kosova samo prošle godine. =))

Albanija republjik i pored pozitivno prirdonog priraštaja od skoro +700,000 ima skoro pola miliona stanovnika manje jer je na pustilo preko 1,1 milion stanovnika hahaha.

Čekaj čovječe, samo prošle godine je PREKO STOTINU HILJADA albanaca tražilo azil (samo) u Njemačkoj i ovaj priča o standardu :smijeh

Trpali se u autobuse k'o oni iz Avganistana, nismo valjda zaboravili scene sa početka prošle godine. Na kraju krajeva, 'migrantska kriza' je i započela u januaru/februaru sa masovnim odlaskom albanaca.

[youtube]watch?v=CqZ-sKxRhoE[/youtube]

[youtube]watch?v=cPAhKEDTZf0[/youtube]

Pa da otishli su sto hiljade ali za dvije godine vec ih imamo 40 hiljada novo rodjenih.Ako svi ostanu tamo za tri godine opet je broj doshao na svome mestu.Nije prirodni porast 60 hiljada kao prije 20 godina ali josh uvijek je 20 hiljada godishnje.Da poznajesh situaciju treba da zhivish u allbansku sredinu.U makedoniju u polloshku kotlinu tetovo je vec spojeno sa gostivarom.Sello do sella i sve to sella preko 4000 stanovnika.Nasha je shteta shta ce se ti ljudi vratiti i nece dobiti boravak.
Nego reci nam kako vam je situacija u srbistanu.Kolika vam je prosecna pllata.I kad cete jednom zavrshiti taj jebeni autoput od leskovca do makedonske granice.Vec 20 godina radite na tome i josh ne vidi se kraj.
I u republjik albanija jest da su otisli.Ali su i doveli.Prije dvadeset godina allbanija nije imalla ni magarce.Danas srbistan mozhe da im zavidi

Vrh

PostPostano: 15 vel 2016, 11:48 

Korda je napisao/la:
sokoli je napisao/la:

https://www.youtube.com/watch?v=CqZ-sKxRhoE

https://www.youtube.com/watch?v=cPAhKEDTZf0

U jebote novi stari lik.8 postova tipicna srpska poslla.Sa jedan lik biti pristojan sa drugi onaj pravi lik koji prije podne mrzi sve oko sebe.A popodne i samog sebe

Vrh

PostPostano: 15 vel 2016, 11:54 

Korda je napisao/la:
Avganistanci ili albanci, teško je reći

ipak su šćip, bježe od republjik blagostanja

slika

slika

slika

slika

Daj da vidish mallo ovakve stvari
https://www.youtube.com/watch?v=wdU0qHtHs2g

samo pozheli i cu da ti poshaljem na stotice ovakvih stvarcica srpskih dobrostojecih curica

Vrh

PostPostano: 15 vel 2016, 12:10 

Steta iskljucio se ovaj provokator.A bash sam bio naumio da mu postiram na desetine linkova o ..........

Vrh

PostPostano: 15 vel 2016, 12:57 

Kosovo i Metohija (Kosovo alb.) po podacima kosovske agencije za statistiku ima oko 1,8 milona stanovnika.

Podaci za 2014. godinu:

Prirodni prirastaj: +23.922
Migracioni saldo: - 39.609
Ukupni rast stanovnistva: - 15.687

Napomena: Ovo je 2014. godina, a ne 2015., u kojoj je migracioni saldo katastrofalan (svima je to poznato).

Dakle, Sokole, ne puni ljudima glavu laznim podacima.

Vrh

PostPostano: 15 vel 2016, 17:09 

sokoli je napisao/la:
Vožd je napisao/la:

Sto svijetska povijest pocinje u 13-14-15 vijeku.Nek parllament neka policija neka vojska sve nek bude pod komandom zapada.
Vazhno necemo imati poslla sa babushkom iz ruskih stepa

Imaćete posla s nama... to što Srbija nije poslala vojsku još na dan proglašenja nezavisnosti je znak dobre volje da se problem može rešiti kompromisom

Vrh

PostPostano: 15 vel 2016, 20:59 

sokoli je napisao/la:

Hasane sokole moj, ne znam šta ti čitaš, ali znam da na Kosovu ne postoji (normalna) alternativa postojećoj (kriminalnoj) vlasti na Kosovu.

Vrh

PostPostano: 15 vel 2016, 21:03 

Citat:
STRAVIČNI DETALJI Tačijev drug u Nigeriji drži FABRIKE BEBA

Prijatelj Hašima Tačija, nigerijski milijarder Rohas Okoroča, ima nekoliko fabrika beba gde se vade zdravi organi koji se šalju za Evropu.

Ovo za „Blic” tvrdi dr Filip Ndžemanze, koji već danima pokušava da ukaže na kriminalnu mrežu trgovine organima koja seže od Kosova do Nigerije.

- U nigerijskoj državi Imo otkriveno je nekoliko fabrika beba koje rade uz blagoslov Rohasa Okoroče. Organi se uz pomoć Okoročinih saradnika krijumčara avionom prenose u Evropu - kaže dr Ndžemanze.

Imajući u vidu optužbe koje je ovaj nigerijski akademik prethodnih dana iznosio na račun Tačija, nije isključeno da je bivši kosovski premijer umešan i u pomenute “fabrike beba”, iako ga doktor Ndžemanze nije direktno optužio u ovom slučaju.

Ndžemanze je istakao još jedan užasavajući detalj koji se tiče vađenja organa deci u Nigeriji.

- Postoji dosta ruralnih, siromašnih oblasti u kojima Okoročini ljudi šire glasine o ubijanju dece u zamenu za novac. Takvi slučajevi su se, nažalost, događali - ističe dr Ndžemanze, i još jednom ponavlja da je spreman da sarađuje sa svim zvaničnim institucijama kako srpskim, tako i nigerijskim.

Stigao zahtev za saslušanje

U srpsko Ministarstvo pravde prošlog petka je stigao zahtev Tužilaštva za ratne zločine da se preko međunarodne pravne pomoći sasluša dr Ndžemanze, koji je izneo optužbe u “Blicu” da su sadašnji zamenik premijera Kosova Hašim Tači i nigerijski milijarder i guverner Rohas Okoroča organizovali izgradnju objekata u Nigeriji, gde se obavljaju ilegalne transplantacije ljudskih organa pod plaštom navodne izgradnje nuklearne elektrane.

Izvor: http://www.blic.rs/vesti/hronika/stravicni-detalji-tacijev-drug-u-nigeriji-drzi-fabrike-beba/q4srczb

Vrh

PostPostano: 16 vel 2016, 02:30 

boksnamnik je napisao/la:
Kosovo i Metohija (Kosovo alb.) po podacima kosovske agencije za statistiku ima oko 1,8 milona stanovnika.

Podaci za 2014. godinu:

Prirodni prirastaj: +23.922
Migracioni saldo: - 39.609
Ukupni rast stanovnistva: - 15.687

Napomena: Ovo je 2014. godina, a ne 2015., u kojoj je migracioni saldo katastrofalan (svima je to poznato).

Dakle, Sokole, ne puni ljudima glavu laznim podacima.

Prijatelju kamo srece da je to istinito jer nas ne nosi zemlja i cemo se ubijati medjusobno.Kriza sa sirijskim izbjeglicama na nasu zhalost utice da se kosovari masovno vracaju natrag.Ne da zhele nego moraju.Al nema veze mi cemo se probiti na druge strane.
Necu nista vishe da dodam.Samo cu da se osvrnem na tvoje cifre.Ako ne izadjemo vani, samo na kosovu treba svake godine 24000 novih radnih mesta.Ili 24000 novih nezaposhljenih godishnje.
Ako su otishli 39000 to znaci da oni nisu umrli.Nisu isparili.Nisu oni prestali da budu allbanci.bar 20000 njih su radno sosobni.Ako svaki od njih poshalje samo hiljadu evra godishnje to je plus 20 miliona evra ullaz suvog novca na kosovu.A akda racunamo prosek da svaki pecalbar donese na sezonu izmedju 10-20 hiljada evra to je cijelih 300 miliona evra dodatnih za kosovsku drzhavu.Kamo srece da svake godine otidnu sa kosova po 25 hiljada ljudi i srede se sa boravkom na zapadu.

Vrh

PostPostano: 16 vel 2016, 02:34 

Citat:
STRAVIČNI DETALJI Tačijev drug u Nigeriji drži FABRIKE BEBA

Prijatelj Hašima Tačija, nigerijski milijarder Rohas Okoroča, ima nekoliko fabrika beba gde se vade zdravi organi koji se šalju za Evropu.

Ovo za „Blic” tvrdi dr Filip Ndžemanze, koji već danima pokušava da ukaže na kriminalnu mrežu trgovine organima koja seže od Kosova do Nigerije.

- U nigerijskoj državi Imo otkriveno je nekoliko fabrika beba koje rade uz blagoslov Rohasa Okoroče. Organi se uz pomoć Okoročinih saradnika krijumčara avionom prenose u Evropu - kaže dr Ndžemanze.

Imajući u vidu optužbe koje je ovaj nigerijski akademik prethodnih dana iznosio na račun Tačija, nije isključeno da je bivši kosovski premijer umešan i u pomenute “fabrike beba”, iako ga doktor Ndžemanze nije direktno optužio u ovom slučaju.

Ndžemanze je istakao još jedan užasavajući detalj koji se tiče vađenja organa deci u Nigeriji.

- Postoji dosta ruralnih, siromašnih oblasti u kojima Okoročini ljudi šire glasine o ubijanju dece u zamenu za novac. Takvi slučajevi su se, nažalost, događali - ističe dr Ndžemanze, i još jednom ponavlja da je spreman da sarađuje sa svim zvaničnim institucijama kako srpskim, tako i nigerijskim.

Stigao zahtev za saslušanje

U srpsko Ministarstvo pravde prošlog petka je stigao zahtev Tužilaštva za ratne zločine da se preko međunarodne pravne pomoći sasluša dr Ndžemanze, koji je izneo optužbe u “Blicu” da su sadašnji zamenik premijera Kosova Hašim Tači i nigerijski milijarder i guverner Rohas Okoroča organizovali izgradnju objekata u Nigeriji, gde se obavljaju ilegalne transplantacije ljudskih organa pod plaštom navodne izgradnje nuklearne elektrane.

Izvor: http://www.blic.rs/vesti/hronika/stravicni-detalji-tacijev-drug-u-nigeriji-drzi-fabrike-beba/q4srczb

Sta je to srpski blic.Nein danke nemam interese za prostituciju.Citati srpske novine i diskutirati o istinitosti informacija je isto sta i otici u langstrase i diskutirati o moralu i patriarkalizmu.

Vrh

PostPostano: 16 vel 2016, 02:41 

sokoli je napisao/la:

Hasane sokole moj, ne znam šta ti čitaš, ali znam da na Kosovu ne postoji (normalna) alternativa postojećoj (kriminalnoj) vlasti na Kosovu.

Vlladoooo burazeru.Pricaj nam kako je stanje u srbiji.Da se ogladamo u vas i da se popravljamo.Pa bog te jebo predsednik vllade ti ne zna ko mu je otac.Predsjednik drzhave bivshi udbash bez dipllome i prve korake u politiku je napravio kao grobar.Njemu opozicija sheshelj kancerizovani psihopata i razne dveri.Prve violine ekonomije razni karici i miskovici.I ti meni pricas kakvo je stanje na kosovu.Pa idi bre ne zajebaj.Kosovo je raj na zemlji.Kad kazhem raj na zemlji mislim ako se poredi kosovo sa one u okruzhenju

Vrh

Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Odgovori  [ 9806 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 155, 156, 157, 158, 159, 160, 161 ... 393  Sljedeća

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

Trenutno korisnika/ca: / i 3 gostiju.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Forum(o)Bir: