|
|
Stranica: 180/389.
|
[ 9712 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
kiler
|
Naslov: Re: Kosovo: jučer, danas, sutra... Postano: 16 sij 2018, 21:14 |
|
Pridružen/a: 22 lis 2010, 14:26 Postovi: 7386 Lokacija: Ulica Rajkovačića i Čalušića bb
|
https://www.b92.net/info/vesti/index...nav_id=1347718 Ivanović strahovao: Ljudi se boje Srba, ne Albanaca Predsednik Građanske inicijative SDP Oliver Ivanović, koji je jutros ubijen, rekao je nedavno Srni da se plaši mogućeg atentata. IZVOR: SRNA UTORAK, 16.01.2018. | 15:33 Kako je tada naveo, bezbednost u severnom delu Kosovske Mitrovice je veoma loša. "Plašim se da u ovoj nestabilnoj situaciji može stradati neko nevin, a moram priznati da se i sam plašim za svoju bezbednost", rekao je Ivanović Srni u petak 12. januara, prilikom posete Kosovu dopisnika Srne i predsednika banjalučkog Odbora za pomoć Srbima na Kosovu i Metohiji Milorada Arlova. Ivanović je tada ocenio da će to što planira da formira političku partiju, verovatno, smetati pojedincima, te dodao da je u više navrata u proteklo vreme upozoravao sagovornike - domaće i međunarodne zvaničnike, da je zabrinjavajuća situacija na severu Kosova, posebno u severnoj Kosovskoj Mitrovici. "Nadam se da će odgovorni shvatiti naša upozorenja", rekao je tada Ivanović. Ivanovićeva supruga Milena je tom prilikom, takođe, izrazila zabrinutost za Oliverovu bezbednost. "Sve su nam učinili, jedino još da nas jedno po jedno ubijaju", dodala je Milena Ivanović. On je u poslednjem intervjuu za nedeljnik "Vreme" naveo da se situacija na Kosovu od njegovog hapšenja pogoršala i da postoji neverovatan osećaj ugroženosti i straha kod naroda. "Od stotinak ljudi sa kojima sam razgovarao tokom prvih par nedelja na slobodi, nema nijednog koji u prvih par rečenica nije postavio pitanje bezbednosti. Da se odmah razumemo: ti ljudi se ne boje Albanaca nego Srba, lokalnih kabadahija i kriminalaca koji se voze u džipovima bez tablica. Droga se prodaje na svakom ćošku, svaki roditelj strepi zbog toga. Bilo je toga i ranije, ali ne u ovolikoj meri i nisu se ti ljudi ponašali bahato kao sada. Policija sve to gleda i ne reaguje, pa se građani osećaju nezaštićeno, iako su u kosovskoj policiji na severu sve naši ljudi, Srbi. Neki od njih su iskusni policajci koji su ranije radili za MUP Srbije, ali ni oni ne rade ništa.Ilustracije radi, u poslednjih par godina u Mitrovici smo imali preko pedeset slučajeva paljenja automobila, bacanja ručnih bombi i dva nerazjašnjena ubistva. Sve se to dešava na teritoriji od dva i po kvadratna kilometra, koja je potpuno pokrivena sigurnosnim kamerama. Očigledno je da se policija boji da se ne zameri počiniocima, ili su počinioci uvezani sa bezbednosnim strukturama. Neki kažu da je policija prosto nesposobna, ali teško mi je da poverujem u to. Mislim, jesu oni nesposobni, ali ne baš toliko", rekao je tada Ivanović.
_________________ Vuk dlaku mijenja, ćud nikada.
Glas za HDZ RH jeste glas za Voju Stanimirovića.
|
|
Vrh |
|
|
dudu
|
Naslov: Re: Kosovo: jučer, danas, sutra... Postano: 16 sij 2018, 21:20 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:39 Postovi: 60950 Lokacija: DAZP HQ
|
prije 4 dana strahovao za život zbog svojih.
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
Vrh |
|
|
korrisnik
|
Naslov: Re: Kosovo: jučer, danas, sutra... Postano: 16 sij 2018, 21:22 |
|
Pridružen/a: 18 sij 2014, 17:10 Postovi: 15124 Lokacija: Pod kraljevskim Srebrn'kom
|
Srbi sami sebe? Ko Miloš Obrenović kad je?
_________________ Dušom i krvlju iskupit ćemo te, o Al-Aksa! Bi ruh bi dam nafdika ya Aqsa” By our souls, by our blood, all for you oh Al-Aqsa
|
|
Vrh |
|
|
Vladimir RUS
|
Naslov: Re: Kosovo: jučer, danas, sutra... Postano: 16 sij 2018, 23:49 |
|
|
|
Vrh |
|
|
Vladimir RUS
|
Naslov: Re: Kosovo: jučer, danas, sutra... Postano: 17 sij 2018, 12:18 |
|
|
|
Vrh |
|
|
KiM
|
Naslov: Re: Kosovo: jučer, danas, sutra... Postano: 17 sij 2018, 12:22 |
|
|
Agathonikos je napisao/la: Da šiftarska bagra ovog momenta prikolje 200 Srba na KiM, gospodin KiM bi optužio picoustog. Pa vi ste gori od Mektića, gospodine KiM. Uz duzno postivanje, mogu vam reci da su teroristi siftari "imali" Olivera 4 god. u zatvoru. Mogli su mu bilo sta uraditi... Kadri Veselji trazi Nis.... http://www.rts.rs/page/stories/sr/story ... -nisa.htmlPredsednik Demokratske partije Kosova i i kosovskog parlamenta, Kadri Veselji, izjavio je da je "Kosovo slobodna, nezavisna i suverena zemlja", te da Srbija ne treba ni da pokušava da se vrati, jer se u tom slučaju "dobiti zasluženi odgovor svih Albanaca", koji se, kako je rekao, neće zaustaviti do Niša. Slika okupiranog Nisa od AU 1916, gde su Hrvoji bili najbrojniji u garnizonu. Sve tursko siftarske djamije, koji su pocisceni , ocisceni, 1878 , ali su 1918 srusene sve sem jedne.....
_________________ Kako smo svi opljackani.Film "Tezina lanaca" https://youtu.be/waEYQ46gH08
Film o propasti imperije duge 1.123 g. Vizantijska lekcija https://youtu.be/_fLuI92iHR4
|
|
Vrh |
|
|
KiM
|
Naslov: Re: Kosovo: jučer, danas, sutra... Postano: 17 sij 2018, 12:51 |
|
|
http://www.nspm.rs/hronika/oliver-ivano ... alphabet=lOliver Ivanović: Iz Mitrovice će se povući državni i paradržavni resursi, otići će i do glave obrijani „turisti“ – ostaće Oliver! PDF Štampa El. pošta sreda, 17. januar 2018. U autorskom tekstu koji Pobeda info ekskluzivno objavljuje, kandidat za gradonačelnika Kosovske Mitrovice Oliver Ivanović razobličava bahatost beogradskih vlasti u tretmanu Srba u južnoj pokrajini, igrarije oko izbora, ali i objašnjava da je “bitka za Srpsku listu gotova, a za njega i Srbe tek počinje”. Pismo prenosimo u celosti...................... http://www.nspm.rs/hronika/iz-arhive-ka ... alphabet=lIz arhive: Kako je pre samo tri meseca „Srpska lista“ govorila o Oliveru Ivanoviću – Ivanović je ćutao dok su Srbe proterivali, Albancima poklonio delove Kosovske Mitrovice Oliver Ivanović je poklonio delove Kosovske Mitrovice ekstremnim Albancima dogovorom o tzv. zoni poverenja, a sebi od toga prihodovao poslovne objekte u najstrožijem centru grada i stanove u Beogradu. U periodu od 2000. do 2008. godine kao poslanik u Prištini ćutao je štiteći svoju fotelju i interese dok su Srbe proterivali. Ćutao je i kada su gorela srpska sela i srpski manastiri širom Kosova i Metohije u martovskom pogromu 2004. godine. To je bilans čoveka i političara Olivera Ivanovića, i zato nema ničeg bednijeg od njegovih pokušaja da Srbe na Kosovu i Metohiji uveri da je sve te stvari učinio neki drugi Oliver Ivanović ili da se one uopšte nisu ni dogodile.
_________________ Kako smo svi opljackani.Film "Tezina lanaca" https://youtu.be/waEYQ46gH08
Film o propasti imperije duge 1.123 g. Vizantijska lekcija https://youtu.be/_fLuI92iHR4
|
|
Vrh |
|
|
Divanjol
|
Naslov: Re: Kosovo: jučer, danas, sutra... Postano: 17 sij 2018, 12:52 |
|
|
čak i da su Albanci smogli hrabrosti i došli na sever da ubiju Olivera za to je kriv režim u Beogradu dok je Oliver vodio sever Kosova nije ubijen ni jedan Srbin a Albanci su pokušavali mnogo puta bezuspešno da upadnu na silu smetao je i Prištini i Beogradu a bogami i Eulexu pa sad mogu da nastave sa "briselskim"
_________________ Braća su se vratila na Krim daće bog i mi ćemo na Bistricu i Drim
|
|
Vrh |
|
|
Amiđa
|
Naslov: Re: Kosovo: jučer, danas, sutra... Postano: 17 sij 2018, 12:52 |
|
Pridružen/a: 11 tra 2016, 17:17 Postovi: 7941 Lokacija: Сарај Чадор
|
Roknuli ga njegovi. To je u srba nacionalni sport.
_________________ Skidanje okova je imperativ.
Takozvana "rs" je genocidna tvorevina.
The so-called "republic of srpska" is a genocidal ramshackle pseudo-state.
Ko je zrinyia na sigetu posjek'o..
|
|
Vrh |
|
|
Agathonikos
|
Naslov: Re: Kosovo: jučer, danas, sutra... Postano: 17 sij 2018, 13:21 |
|
|
KiM je napisao/la: Uz duzno postivanje, mogu vam reci da su teroristi siftari "imali" Olivera 4 god. u zatvoru. Mogli su mu bilo sta uraditi...
Ta nisu valjda toliki debili da ga ubijaju u zatvoru. Ja da mislim nekog ubiti, ubio bih ga tamo gdje bi najlakše bilo optužiti suprotnu stranu.
|
|
Vrh |
|
|
Vladimir RUS
|
Naslov: Re: Kosovo: jučer, danas, sutra... Postano: 17 sij 2018, 15:42 |
|
|
|
Vrh |
|
|
sokoli
|
Naslov: Re: Kosovo: jučer, danas, sutra... Postano: 17 sij 2018, 15:53 |
|
|
Agathonikos je napisao/la: KiM je napisao/la: Uz duzno postivanje, mogu vam reci da su teroristi siftari "imali" Olivera 4 god. u zatvoru. Mogli su mu bilo sta uraditi...
Ta nisu valjda toliki debili da ga ubijaju u zatvoru. Ja da mislim nekog ubiti, ubio bih ga tamo gdje bi najlakše bilo optužiti suprotnu stranu. Pa jasta ago tako je.Nego zaboravio si ovog puta da spominjes smrdljive siftare.Ja tebe razumijem i od jednog pileceg *** ni ne ocekujem nesto drugo.Nego cudi me kako moderacija ne reaguje.A ja hocu budi siguran.Na svaku sledecu provokaciju jebacu ti sve zivo i mrtvo.Pa makar virtualno
|
|
Vrh |
|
|
sokoli
|
Naslov: Re: Kosovo: jučer, danas, sutra... Postano: 17 sij 2018, 16:02 |
|
|
Divanjol je napisao/la: čak i da su Albanci smogli hrabrosti i došli na sever da ubiju Olivera za to je kriv režim u Beogradu dok je Oliver vodio sever Kosova nije ubijen ni jedan Srbin a Albanci su pokušavali mnogo puta bezuspešno da upadnu na silu smetao je i Prištini i Beogradu a bogami i Eulexu pa sad mogu da nastave sa "briselskim" Ne pristini nije smetao.Iako je bio pod optuzbom za ratne zlocine ivanovic je svaki dan bio na jugu mitrovice.U ETC si mogao da ga sretnes svakog kraja nedelje.Srpska mu je lista zapretila par puta prije i za vreme izbora na kosovu.Sad su pronasli pravi trenutak, da pociste teren.Ali ce to da ih skupo kosta.Sad ce jenki da insistiraju da francuzi i italijani nisu dovoljno dobri da drze situaciju pod kontrollom i da treba vece americko prisustvo na severu
|
|
Vrh |
|
|
Agathonikos
|
Naslov: Re: Kosovo: jučer, danas, sutra... Postano: 17 sij 2018, 16:04 |
|
|
Kakva moderacija, zovi NATO, mamu ti jebem smrdljivu šiftarsku.
|
|
Vrh |
|
|
sokoli
|
Naslov: Re: Kosovo: jučer, danas, sutra... Postano: 17 sij 2018, 16:15 |
|
|
Agathonikos je napisao/la: :clap
Kakva moderacija, zovi NATO, mamu ti jebem smrdljivu šiftarsku. Ne treba mi nato da bi ti jebo prljavu kurvetinju koju nazivash mamom. srpske li ti ga majke nabijem, u dupence.Jeballi su ti shiptari vekovima cellu familiju za polla bureka svinjaru jedan
|
|
Vrh |
|
|
Agathonikos
|
Naslov: Re: Kosovo: jučer, danas, sutra... Postano: 17 sij 2018, 16:18 |
|
|
sokoli je napisao/la: Ne treba mi nato A ko te brani od Srba već NATO, mater ti jebem krmeljavu šiftarsku.
|
|
Vrh |
|
|
sokoli
|
Naslov: Re: Kosovo: jučer, danas, sutra... Postano: 17 sij 2018, 16:36 |
|
|
Agathonikos je napisao/la: sokoli je napisao/la: Ne treba mi nato A ko te brani od Srba već NATO, mater ti jebem krmeljavu šiftarsku. Brani me tvoja keva jebacica keve ti ga opalim unatraske. kopilanu jedan.Jebo sam ti sve po spisku cetri puta opet cu kad bude doso trenutak.Ponovicu ti brdo zuc kad god budem mogo
|
|
Vrh |
|
|
Agathonikos
|
Naslov: Re: Kosovo: jučer, danas, sutra... Postano: 17 sij 2018, 16:39 |
|
|
I šta kaže, ne treba mu NATO O mater ti jebem šiftarsku koja te oprasi.
|
|
Vrh |
|
|
sokoli
|
Naslov: Re: Kosovo: jučer, danas, sutra... Postano: 17 sij 2018, 16:59 |
|
|
Agathonikos je napisao/la: I šta kaže, ne treba mu NATO O mater ti jebem šiftarsku koja te oprasi. Jebem li ti onu krmacu s neopranim dupetom koja ti ujutro sprema kaficu.Kopiljanu jedan
|
|
Vrh |
|
|
Agathonikos
|
Naslov: Re: Kosovo: jučer, danas, sutra... Postano: 17 sij 2018, 17:07 |
|
|
Jebaćete je vi sebi kad vam dođe vakat, kad krmadi osunećenoj dođe crni petak. A dotad uživajte u "nezavisnosti" krmetino šiftarska.
|
|
Vrh |
|
|
sokoli
|
Naslov: Re: Kosovo: jučer, danas, sutra... Postano: 18 sij 2018, 12:07 |
|
|
Agathonikos je napisao/la: Jebaćete je vi sebi kad vam dođe vakat, kad krmadi osunećenoj dođe crni petak. A dotad uživajte u "nezavisnosti" krmetino šiftarska. Dosao ti je vakat da ti se zenski deo familije tovi albanskom spermom za polla bureka svinjaru jedan.Mozda ce meni doci crni petak al dotad tebe biti nece zivotinjo
|
|
Vrh |
|
|
Agathonikos
|
Naslov: Re: Kosovo: jučer, danas, sutra... Postano: 18 sij 2018, 12:29 |
|
|
A možda i preživiš, šiftarčino krezuba.
|
|
Vrh |
|
|
Kačamak
|
Naslov: Re: Kosovo: jučer, danas, sutra... Postano: 18 sij 2018, 19:37 |
|
|
Gospodine Agathonikos,nisam očekivao od Vas da se spuštate na nivo jednog Orke i ulazite u prepucavanje sa njim. Sasvim je suvišan Vaš postupak.Njihova sudbina je svakako nepromenljiva.Čeka ih to što ih čeka a svi znamo šta tako da nema potrebe za svim ovim..
_________________ Na nama koplja se lome i vatra se gasi jer mi smo jaki,rodjeni sa vukovima.
|
|
Vrh |
|
|
Agathonikos
|
Naslov: Re: Kosovo: jučer, danas, sutra... Postano: 18 sij 2018, 19:48 |
|
|
To je bilo samo malo podsjećanje, gospodine Chatnick. Ali u pravu ste, krezavi škeljzemi ionako znaju šta ih čeka.
|
|
Vrh |
|
|
KiM
|
Naslov: Re: Kosovo: jučer, danas, sutra... Postano: 18 sij 2018, 22:32 |
|
|
http://www.politika.rs/scc/clanak/38313 ... go-gradanaPustite ovog troll provokatora, sto prica o velikosiptariji, a njegovi pobegli preko suma, reka, pasnjaka, kroz Srbiju i Madjarsku. Na sledecim izborima videcete koliko ih je stvarno. O ovom fenomenu je cak i "Politika" pisala pre koji mjesec. Da je trenutno po mobilnim telefonima, registr.vozila. potrosnji el.energ. MAXIMUM 1,3 milijuna. SVIH , da Srbi cine oko 120.000 od tog broja. Da upisuju i falsificiraju sve. Procitajte masu komentara i videcete pravo stanje na terenu. Na izborima su izasli sa 41,4 %, a "mlada demokracija i gladna slobode". Njihova sudba je davno zapecacena. Pocistili smo ih iz juzne Srbije 1878. Nabili po Mkd. i KiM. Slob je zapoceo, ali mi cemo zavrstit....uz Bozju pomoc...za krst casni i slobodu zlatnu....do oslobodjenja i ujedinjenja.
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 3 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|