|
|
Stranica: 188/392.
|
[ 9792 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
PCM
|
Naslov: Re: Kosovo: jučer, danas, sutra... Postano: 26 ožu 2018, 22:44 |
|
|
Vladimir RUS je napisao/la: Po rezoluciji 1244 (koja je jos uvijek na snazi) Srbija moze da posalje 1000 svojih vojnika na Kosovo. Mislim da je doslo vrijeme da se koristi ta pogodnost. Srbija ne moze apsolutno nista. Taj vlak s Kosovom je zauvijek napustio peron, vratiti se nece.
_________________ Muslimane ko je kleo, nije dangubio.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
dudu
|
Naslov: Re: Kosovo: jučer, danas, sutra... Postano: 26 ožu 2018, 22:45 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:39 Postovi: 60261 Lokacija: DAZP HQ
|
PCM je napisao/la: Ozbiljno pisanje po Srbiji, najbolji i najefektniji nacin da im se da do znanja tko je i sto je "siptarsko teroristicko leglo". Uglavnom ne znam kako ce ovo Vucic objasnit, al vec druga ozbiljna samarcina od "takozvane drzave" u vrlo kratko vrijeme.
Srbima je napokon vrijeme za otrjeznjenje po tom pitanju. Baš će se otrjeznit, oni 10 godina nisu makli s mjesta po retorici iako su suštinski Kosovu štošta priznali. Da sam ja Albanac i da me Vučić nazove teroristom pred TV kamerama bi mu poderao sporazum o ZSO. Albancima ne trebaju nikakvi pregovori sa Srbijom, oni imaju punu kontrolu teritorija.
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Vladimir RUS
|
Naslov: Re: Kosovo: jučer, danas, sutra... Postano: 26 ožu 2018, 22:46 |
|
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Zadar1993
|
Naslov: Re: Kosovo: jučer, danas, sutra... Postano: 26 ožu 2018, 22:49 |
|
Pridružen/a: 21 kol 2011, 16:34 Postovi: 15238 Lokacija: Misao svijeta
|
PCM je napisao/la: Zadar1993 je napisao/la: Rusi sigurno ne će ići direktno kontra Amera jer su i sami svjesni da im je tehnologija 10-15 godina iza, a kapaciteti više od upola manji.
Srbiji dolazi vrijeme izbora, a da su ga definitivno napravili prije 10 godina (koji god on bio, NATO/EU ili Rusija) bi bili u kudikamo boljoj poziciji. Ali bi se oni igrali vojne neutralnosti, oaza unutar militariziranog i opredjeljenog kontinenta. Kako da ne.
Cisti.glupani. Ujebat ce i ono normalnih i proeuropskih Srba sto je ostalo u Srbiji, kad i oni konacno pobjegnu preko granice, zacementirat ce se kao crna rupa Europe... Cista psihijatrija. Da. Rusija unatoč impresivnoj vojsci još ne predstavlja ozbiljnu ekonomsku silu niti ima fiskalne i ekonomske kapacitete koji bi bili adekvatni u usporedbi s njenom veličinom i brojnošću stanovnika. O usporedbi s EU kao cjelinom ne treba ni govoriti. Rusi su inteligentni ljudi i ne će ponavljati pogreške prošlosti. Pod tim mislim na naoružavanje satelitskih država i potom održavanje njihovih vojnih i političkih struktura u nedogled kako bi imali "saveznika". Ekonomiju u takvim zemljama nisu uspjevali održati ni kad su bili kud i kamo moćniji nego sada.
_________________ Te kad mi jednom s dušom po svemiru se krene, Zaorit ću ko grom: O, gledajte ju divnu, vi zvijezde udivljene, To moj je, moj je dom!
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Zadar1993
|
Naslov: Re: Kosovo: jučer, danas, sutra... Postano: 26 ožu 2018, 22:55 |
|
Pridružen/a: 21 kol 2011, 16:34 Postovi: 15238 Lokacija: Misao svijeta
|
dudu je napisao/la: PCM je napisao/la: Ozbiljno pisanje po Srbiji, najbolji i najefektniji nacin da im se da do znanja tko je i sto je "siptarsko teroristicko leglo". Uglavnom ne znam kako ce ovo Vucic objasnit, al vec druga ozbiljna samarcina od "takozvane drzave" u vrlo kratko vrijeme.
Srbima je napokon vrijeme za otrjeznjenje po tom pitanju. Baš će se otrjeznit, oni 10 godina nisu makli s mjesta po retorici iako su suštinski Kosovu štošta priznali. Da sam ja Albanac i da me Vučić nazove teroristom pred TV kamerama bi mu poderao sporazum o ZSO. Albancima ne trebaju nikakvi pregovori sa Srbijom, oni imaju punu kontrolu teritorija. Upravo to. Prije 7 godina je retorika iz Beograda bila normalnija. Jedini koji je kontinuirano tada potpaljivao je bio tip koji je sad u SNSovim tiskovinama znan kao "NATO Vuk" (Jeremić) . Danas pola Vlade svako malo pali neke otrovne strijele prema RH, BiH, Crnoj Gori i Kosovu. Čemu? Valjda misle da će psihološkim pritiskom izušićariti išta u pregovorima? Rezultat je vidljiv danas. Policija RH će vjerojatno ubuduće isto postupiti ako tipovi poput Vulina budu srbovali po RH kad im se u dobrosusjedskom odnosu dozvoli posjeta. Samo što će onda ostati na duže vrijeme u hladovini.
_________________ Te kad mi jednom s dušom po svemiru se krene, Zaorit ću ko grom: O, gledajte ju divnu, vi zvijezde udivljene, To moj je, moj je dom!
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Vladimir RUS
|
Naslov: Re: Kosovo: jučer, danas, sutra... Postano: 26 ožu 2018, 22:55 |
|
|
Mar-kan je napisao/la: Vladimir RUS je napisao/la: Po rezoluciji 1244 (koja je jos uvijek na snazi) Srbija moze da posalje 1000 svojih vojnika na Kosovo. Mislim da je doslo vrijeme da se koristi ta pogodnost. A suprotna strana pošalje 3000. Ratna opcija nikako ne odgovara Srbiji, u ovom trenutku. Politika je zakazala, očigledno. Suprotna strana po rezoluciji 1244 UN nema svoju vojsku, a kamoli da mogu posalju ijednog vojnika, a kamoli 3000.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Vladimir RUS
|
Naslov: Re: Kosovo: jučer, danas, sutra... Postano: 26 ožu 2018, 22:59 |
|
|
PCM je napisao/la: Vladimir RUS je napisao/la: Po rezoluciji 1244 (koja je jos uvijek na snazi) Srbija moze da posalje 1000 svojih vojnika na Kosovo. Mislim da je doslo vrijeme da se koristi ta pogodnost. Srbija ne moze apsolutno nista. Taj vlak s Kosovom je zauvijek napustio peron, vratiti se nece. U vremenu koje dolazi, nikad ne reci nikad. Osim toga, za mnoge stvari za koje smo rekli nikad, danas su uobicajna stvarnost. Kolo srece se okrece.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
PCM
|
Naslov: Re: Kosovo: jučer, danas, sutra... Postano: 26 ožu 2018, 23:01 |
|
|
Vladimir RUS je napisao/la: Mar-kan je napisao/la: A suprotna strana pošalje 3000. Ratna opcija nikako ne odgovara Srbiji, u ovom trenutku. Politika je zakazala, očigledno. Suprotna strana po rezoluciji 1244 UN nema svoju vojsku, a kamoli da mogu posalju ijednog vojnika, a kamoli 3000. Vidio si danas kako ne mogu. Duge cijevi i sok bombe u vasem dijelu Mitrovice. I hapsenje pa deportacija.
_________________ Muslimane ko je kleo, nije dangubio.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
s one strane dinare
|
Naslov: Re: Kosovo: jučer, danas, sutra... Postano: 26 ožu 2018, 23:01 |
|
|
vujadin? aga? chatnick? molim komentar gospodo
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Vladimir RUS
|
Naslov: Re: Kosovo: jučer, danas, sutra... Postano: 26 ožu 2018, 23:04 |
|
|
PCM je napisao/la: Vladimir RUS je napisao/la: Suprotna strana po rezoluciji 1244 UN nema svoju vojsku, a kamoli da mogu posalju ijednog vojnika, a kamoli 3000. Vidio si danas kako ne mogu. Duge cijevi i sok bombe u vasem dijelu Mitrovice. I hapsenje pa deportacija. To nije dio UN rezolucije vec dio price zvane samoproglaseno nezavisno Kosovo. Kako je doslo, tako ce i otici kad-tad. Zapadni majstori puste vodu.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Mar-kan
|
Naslov: Re: Kosovo: jučer, danas, sutra... Postano: 26 ožu 2018, 23:11 |
|
|
Vladimir RUS je napisao/la: Mar-kan je napisao/la: A suprotna strana pošalje 3000. Ratna opcija nikako ne odgovara Srbiji, u ovom trenutku. Politika je zakazala, očigledno. Suprotna strana po rezoluciji 1244 UN nema svoju vojsku, a kamoli da mogu posalju ijednog vojnika, a kamoli 3000. Nisam ni mislio na albance...nisu oni sami stvorili "državu", to je jasno svima. A rezolucije su obični papiri, kojim velike sile brišu dupe kako kome odgovara.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Vladimir RUS
|
Naslov: Re: Kosovo: jučer, danas, sutra... Postano: 26 ožu 2018, 23:26 |
|
|
Mar-kan je napisao/la: Vladimir RUS je napisao/la: Suprotna strana po rezoluciji 1244 UN nema svoju vojsku, a kamoli da mogu posalju ijednog vojnika, a kamoli 3000. Nisam ni mislio na albance...nisu oni sami stvorili "državu", to je jasno svima. A rezolucije su obični papiri, kojim velike sile brišu dupe kako kome odgovara. To je vec globalna prica i nadmudrivanje velikih preko pleca malih naroda. Koliko me to zanima toliko me i ne zanima posto nastojim globalnu sliku da pratim samo onoliko koliko se dotice Kosova. Jedno je sigurno, ima i Srbija prijatelje, koji uz to sve su uticajniji i jaci, dok sa druge strane zapadni satelit Kosovo je u opadanju priznavanja, kao i sam Zapad, dok npr. NRK proizvodi sve: od igle do lokomotive.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Vladimir RUS
|
Naslov: Re: Kosovo: jučer, danas, sutra... Postano: 26 ožu 2018, 23:57 |
|
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Vladimir RUS
|
Naslov: Re: Kosovo: jučer, danas, sutra... Postano: 27 ožu 2018, 14:03 |
|
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
korrisnik
|
Naslov: Re: Kosovo: jučer, danas, sutra... Postano: 27 ožu 2018, 14:18 |
|
Pridružen/a: 18 sij 2014, 17:10 Postovi: 15077 Lokacija: Pod kraljevskim Srebrn'kom
|
Srbin je prvi udario policajca što je napad na službeno osobu, dobro su i prošli, kurče se po internetu Srbi napali goloruki, kolko glup trebaš biti da se hvalis tim. Još Albanski policajac kaže budimo ljudi smirite se oni nece
ESKALACIJA NASILJA NA KOSOVU! Srbin nokautirao albanskog policajca! (VIDEO
Svaka čast na gluposti, samo ih treba pustiti, dovoljno su glupi da sami sebe sjebu, nebitno priznajem li ili ne priznajem državu policiju napadni općinskog policajca vidi kako ćeš proći a kamo li policajca kao nezavisne države Kosovo.
_________________ Dušom i krvlju iskupit ćemo te, o Al-Aksa! Bi ruh bi dam nafdika ya Aqsa” By our souls, by our blood, all for you oh Al-Aqsa
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
neretvanin
|
Naslov: Re: Kosovo: jučer, danas, sutra... Postano: 27 ožu 2018, 14:32 |
|
|
Barbados priznao Kosovo, 111 ukupno. Priznavanja su dosta usporila, zadnjih godina po 2 godišnje....
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Vladimir RUS
|
Naslov: Re: Kosovo: jučer, danas, sutra... Postano: 27 ožu 2018, 14:38 |
|
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Vladimir RUS
|
Naslov: Re: Kosovo: jučer, danas, sutra... Postano: 27 ožu 2018, 14:40 |
|
|
neretvanin je napisao/la: Barbados priznao Kosovo, 111 ukupno. Priznavanja su dosta usporila, zadnjih godina po 2 godišnje.... Ne samo da su znatno usporila, vec neka priznanja i nestaju.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Amiđa
|
Naslov: Re: Kosovo: jučer, danas, sutra... Postano: 27 ožu 2018, 14:48 |
|
Pridružen/a: 11 tra 2016, 17:17 Postovi: 7747 Lokacija: Сарај Чадор
|
Vlado sinko, pomiri se s sudbinom da je Kosovo zauvijek izgubljeno. Neće se kompenzirati "srpskom" jer i ona visi o tankom koncu.
_________________ Skidanje okova je imperativ.
Takozvana "rs" je genocidna tvorevina.
The so-called "republic of srpska" is a genocidal ramshackle pseudo-state.
Ko je zrinyia na sigetu posjek'o..
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
neretvanin
|
Naslov: Re: Kosovo: jučer, danas, sutra... Postano: 27 ožu 2018, 14:58 |
|
|
Najlogičnije rješenje bi bilo da taj sjeverni dio Kosova tih 2-3 općine odu u Srbiju, a ostatak Kosova da se ujedini s Albanijom, ne u neku mitsku veliku Albaniju nego u običnu Albaniju . Ovako imamo nepotrebno 2 albanske države jedna do druge i 2 reprezentacije u nogometnim kvalifikacijama. I ovdje nije riječ o Makedoniji, Grčkoj i ostalim susjedima nego samo razgraničenje Albanaca i Srba. Srbi bi tako ušićarili bar nešto jer dugoročno neće ništa.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Amiđa
|
Naslov: Re: Kosovo: jučer, danas, sutra... Postano: 27 ožu 2018, 14:59 |
|
|
Vladimir RUS je napisao/la: neretvanin je napisao/la: Barbados priznao Kosovo, 111 ukupno. Priznavanja su dosta usporila, zadnjih godina po 2 godišnje.... Ne ssmo da su znatno usporila, vec neka priznanja i nestaju. Jakih povlaçenja u pm, povlaçe ih banana republike u Africi i Karibiji. ![Rolling on the floor =))](https://hercegbosna.org/forum/images/smilies/lol.gif)
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Vladimir RUS
|
Naslov: Re: Kosovo: jučer, danas, sutra... Postano: 27 ožu 2018, 15:00 |
|
|
I ja mislim da je vrijeme da se Rusija vise ukljuci oko Kosova, ako nista onda koliko i Amerika, da se izgradi baza u Kursumliji ili negdje drugdje blizu Kosova ili cak na sjeveru Kosova ili u nekoj od juznih enklava na Kosovu uz 1000 srpskih vojnika sto je u skladu sa rezolucijom 1244 UN. Vrijeme je da se Rusija vise ukljuci. To ce doprinijeti i vecoj bezbjednosti Srba na Kosovu i ubrzati proces povratka istih. http://rs.n1info.com/a374830/Vesti/Popovic-Momenat-da-Rusiju-pozovemo-da-se-ukljuci-oko-Kosova.html
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Vladimir RUS
|
Naslov: Re: Kosovo: jučer, danas, sutra... Postano: 27 ožu 2018, 15:01 |
|
|
Amiđa je napisao/la: Vladimir RUS je napisao/la: Ne ssmo da su znatno usporila, vec neka priznanja i nestaju. Jakih povlaçenja u pm, povlaçe ih banana republike u Africi i Karibiji. ![Rolling on the floor =))](https://hercegbosna.org/forum/images/smilies/lol.gif) Oni koji su najlakse priznali, najlakse i povlace. ![Rolling on the floor =))](https://hercegbosna.org/forum/images/smilies/lol.gif)
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Vladimir RUS
|
Naslov: Re: Kosovo: jučer, danas, sutra... Postano: 27 ožu 2018, 15:11 |
|
|
Amiđa je napisao/la: Vlado sinko, pomiri se s sudbinom da je Kosovo zauvijek izgubljeno. Neće se kompenzirati "srpskom" jer i ona visi o tankom koncu. Koliko je i Republika Srpska nezavisna, mada ako ovako nastave, na red ce doci i na Republiku Srpsku da se otcijepi od disfunkcionalne BiH, a zatim i Herceg Bosna. Tada ce Zapad imati mnogo veci problem nego Kosovo kojeg su sami kreirali i za njim jos dva kao povezanu reakciju na otcijepljenje Kosova jer sve je, na neki nacin, veoma povezano. Srbi u BiH ce se otcijepiti od BiH ukoliko dodje do clanstva Kosova u UN, a za njim i Hrvati koji nece zeljeti da ostanu u BiH sa Bosnjaci jer bi u tom slucaju BiH bila 80 odsto Bosnjacka, a Hrvatska 20 odsto.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Amiđa
|
Naslov: Re: Kosovo: jučer, danas, sutra... Postano: 27 ožu 2018, 15:22 |
|
|
Vladimir RUS je napisao/la: Amiđa je napisao/la: Vlado sinko, pomiri se s sudbinom da je Kosovo zauvijek izgubljeno. Neće se kompenzirati "srpskom" jer i ona visi o tankom koncu. Koliko je i Republika Srpska nezavisna, mada ako ovako nastave, na red ce doci i na Republiku Srpsku da se otcijepi od disfunkcionalne BiH, a zatim i Herceg Bosna. Tada ce Zapad imati mnogo veci problem nego Kosovo kojeg su sami kreirali i za njim jos dva kao povezanu reakciju na otcijepljenje Kosova jer sve je, na neki nacin, veoma povezano. Srbi u BiH ce se otcijepiti od BiH ukoliko dodje do clanstva Kosova u UN, a za njim i Hrvati koji nece zeljeti da ostanu u BiH sa Bosnjaci jer bi u tom slucaju BiH bila 80 odsto Bosnjacka, a Hrvatska 20 odsto. Ne bi. Samo bi stojali skamenjeni. Apsolutno ništa ne bi poduzeli. Nisu ni 2009. godine kada je Kosovo proglasilo nezavisnost, kada bi takav potez bio mnogo logičniji. Kada su Hrvati u pitanju, oni već sada žive u FBiH, entitet u kojem Bošnjaci čine 80% stanovništva pa opet meda ne mogu.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|