|
|
Stranica: 241/392.
|
[ 9796 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
K..M
|
Naslov: Re: Teroristički napad na Kosovu: četvero ubijenih u autobusu! Postano: 26 stu 2021, 23:25 |
|
Pridružen/a: 13 stu 2021, 23:58 Postovi: 6615 Lokacija: Nizza, Naissus...
|
Robbie MO je napisao/la: Ništa prirodnije i normalnije, od međumuslimanskog obračuna. Ima tamo Alb katolika Haradinaj krvna osveta jer je pobio 200 svedoka i preko 1000 iz LDK Rugovinih
_________________ Propast najdugovecnije imperije (1123 god), Istocno Rimskog carstva https://www.youtube.com/watch?v=yVa6GQVSaj0
|
|
Vrh |
|
|
teranova
|
Naslov: Re: Teroristički napad na Kosovu: četvero ubijenih u autobusu! Postano: 26 stu 2021, 23:25 |
|
|
|
Vrh |
|
|
aleksije radicevic
|
Naslov: Re: Teroristički napad na Kosovu: četvero ubijenih u autobusu! Postano: 26 stu 2021, 23:26 |
|
|
teranova je napisao/la: Kako se nezvanično saznaje, napad se desio zbog osvete. Naime jednog od putnika su vozač i kondukter autobusa izbacili jer je uznemiravao devojke. On je zatim uzeo kalašnjikov, sačekao autobus i ispalio rafal. https://www.b92.net/info/vesti/index.ph ... id=2063573Takođe, prema nezvaničnim informacijama u autobusu nije bilo Srba. Definitivno je musliman! Prvo, Srbin ne bi u autobusu punom Siptara muslimana uznemiravao siptarske devojke. A i kad bi ga izbacili, ne bi pucao zbog toga. Moze biti da je Siptar musliman uznemiravao Siptarke katolkinje. I kad su ga izbacili, on je zakljucio da su mu povredili njegovo muslimansko pravo na takvo ponasanje, i da je to razlog da padne krv.
_________________ Bože spasi, Bože hrani, Srpskog Kralja, srpski rod!
|
|
Vrh |
|
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Teroristički napad na Kosovu: četvero ubijenih u autobusu! Postano: 26 stu 2021, 23:27 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 11:29 Postovi: 76737 Lokacija: Institut za razna i ostala pitanja
|
Grobar je napisao/la: Krvna osveta funkcioniše po sledećem principu:
Neko tebi ubije brata, a ti onda iz osvete ne ubiješ njega, nego njegovog brata
Ovaj je izrešetao celi autobus, koji je prevozio decu na ekskurziju.
Možda mu je netko cijelu familiju izbacio iz autobusa?
_________________ Fun fact: I HDZ i SDA su osnovani u Zagrebu.
IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
|
|
Vrh |
|
|
Grobar
|
Naslov: Re: Teroristički napad na Kosovu: četvero ubijenih u autobusu! Postano: 26 stu 2021, 23:27 |
|
Pridružen/a: 21 ruj 2020, 21:42 Postovi: 7637 Lokacija: Serbian World
|
Bata Aleksije, Katolici i Pravoslavci - Albanci su u Albaniji. Ovi "naši" na Kosovu su Muje.
_________________ Vlasi se dosetili...
|
|
Vrh |
|
|
crni_bombarder
|
Naslov: Re: Teroristički napad na Kosovu: četvero ubijenih u autobusu! Postano: 26 stu 2021, 23:28 |
|
|
Kakvi kretenski komentari, pojedini.
|
|
Vrh |
|
|
Karabaja
|
Naslov: Re: Teroristički napad na Kosovu: četvero ubijenih u autobusu! Postano: 26 stu 2021, 23:28 |
|
|
Robbie MO je napisao/la: Karabaja je napisao/la: Vrlo moguce da si psihopata. Jesi radio one testove? Cijeli Izrael navija za sirijski rat. Najveća susjedna zemlja koja nije potpisala mirovni sporazum s Jeruzalemom. Vi navijate za rat Srba i Hrvata. Sirija je na drugom kraju svijeta. Moji porivi mogu biti interesni ali su tvoji sadistički.
_________________ Dom svoj čuva Zrinski 115
|
|
Vrh |
|
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Teroristički napad na Kosovu: četvero ubijenih u autobusu! Postano: 26 stu 2021, 23:29 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 11:29 Postovi: 76737 Lokacija: Institut za razna i ostala pitanja
|
Karabaja je napisao/la: Robbie MO je napisao/la: Cijeli Izrael navija za sirijski rat. Najveća susjedna zemlja koja nije potpisala mirovni sporazum s Jeruzalemom.
Vi navijate za rat Srba i Hrvata.
Sirija je na drugom kraju svijeta. Moji porivi mogu biti interesni ali su tvoji sadistički. Moji su interesni. Na Kavkazu sam blago simpatizirao Azerbejdžan.
IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
|
|
Vrh |
|
|
aleksije radicevic
|
Naslov: Re: Teroristički napad na Kosovu: četvero ubijenih u autobusu! Postano: 26 stu 2021, 23:29 |
|
|
Grobar je napisao/la: Bata Aleksije, Katolici i Pravoslavci - Albanci su u Albaniji. Ovi "naši" na Kosovu su Muje. Uglavnom, ali ima nesto katolika i na Kosmetu.
_________________ Bože spasi, Bože hrani, Srpskog Kralja, srpski rod!
|
|
Vrh |
|
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Teroristički napad na Kosovu: četvero ubijenih u autobusu! Postano: 26 stu 2021, 23:32 |
|
|
Th1950 je napisao/la: Oni će okrivit srbe normalno . Biće belaja Dovoljno im je da puste teoriju zavjere da su Srbi. I krene belaj.
|
|
Vrh |
|
|
Gazda
|
Naslov: Re: Teroristički napad na Kosovu: četvero ubijenih u autobusu! Postano: 26 stu 2021, 23:32 |
|
Pridružen/a: 08 svi 2020, 16:23 Postovi: 3800 Lokacija: Stolni grad
|
Karabaja je napisao/la: Robbie MO je napisao/la: Cijeli Izrael navija za sirijski rat. Najveća susjedna zemlja koja nije potpisala mirovni sporazum s Jeruzalemom.
Vi navijate za rat Srba i Hrvata.
Sirija je na drugom kraju svijeta. Moji porivi mogu biti interesni ali su tvoji sadistički. Koji drugi kraj svijeta čovječe, btw svaka rasprava koja vodi ka tome da je napada na nacionalnoj osnovi je usmjerena ka linču prema drugoj naciji koja u ovo nije involvirana.
|
|
Vrh |
|
|
elit star
|
Naslov: Re: Teroristički napad na Kosovu: četvero ubijenih u autobusu! Postano: 26 stu 2021, 23:33 |
|
|
Šiptari su hrvatska braća. I sami Hrvati priznaju to.
_________________ Ja radim šta ja hoću.
|
|
Vrh |
|
|
Gazda
|
Naslov: Re: Teroristički napad na Kosovu: četvero ubijenih u autobusu! Postano: 26 stu 2021, 23:34 |
|
|
elit star je napisao/la: Šiptari su hrvatska braća. I sami Hrvati priznaju to. Jesu, ali nikog nećemo napadati ad hominem, niti ćemo braniti bezrezervno.
|
|
Vrh |
|
|
Th1950
|
Naslov: Re: Teroristički napad na Kosovu: četvero ubijenih u autobusu! Postano: 26 stu 2021, 23:36 |
|
Pridružen/a: 08 lip 2021, 18:22 Postovi: 5678 Lokacija: Herceg-Bosna
|
Hrvatska braća su jedino Hrvati u HB i niko drugi .
Hrvatski rođaci su u Ukrajini Poljskoj ...
_________________ Forumaš Dudu : na komentar o slomu Herceg Bosne i Hrvata u njoj .
"Bmk da prostiš, mene u BIH još samo zanima ispratit muslimane do nula u rođenima"
|
|
Vrh |
|
|
elit star
|
Naslov: Re: Teroristički napad na Kosovu: četvero ubijenih u autobusu! Postano: 26 stu 2021, 23:38 |
|
|
Gazda je napisao/la: elit star je napisao/la: Šiptari su hrvatska braća. I sami Hrvati priznaju to. Jesu, ali nikog nećemo napadati ad hominem, niti ćemo braniti bezrezervno. Mene je sramota tvojih reči kao Srbina.Ne znam kako bih se tek osećao kao Hrvat. Ne razumeš me jel da?
|
|
Vrh |
|
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Teroristički napad na Kosovu: četvero ubijenih u autobusu! Postano: 26 stu 2021, 23:39 |
|
|
Na kojem jeziku pričate s tom braćom.
|
|
Vrh |
|
|
elit star
|
Naslov: Re: Teroristički napad na Kosovu: četvero ubijenih u autobusu! Postano: 26 stu 2021, 23:39 |
|
|
Th1950 je napisao/la: Hrvatska braća su jedino Hrvati u HB i niko drugi .
Hrvatski rođaci su u Ukrajini Poljskoj ... Ovo je već bliže jednom ispravnom stavu.
|
|
Vrh |
|
|
teranova
|
Naslov: Re: Teroristički napad na Kosovu: četvero ubijenih u autobusu! Postano: 26 stu 2021, 23:40 |
|
|
Hrvatska je u NATO i radi šta joj se kaže.
|
|
Vrh |
|
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Teroristički napad na Kosovu: četvero ubijenih u autobusu! Postano: 26 stu 2021, 23:41 |
|
|
Tema premještena.
|
|
Vrh |
|
|
elit star
|
Naslov: Re: Teroristički napad na Kosovu: četvero ubijenih u autobusu! Postano: 26 stu 2021, 23:42 |
|
|
Robbie MO je napisao/la: Na kojem jeziku pričate s tom braćom. Preciznije bi bilo da ga pitaš:Šta vas čini braćom?
|
|
Vrh |
|
|
Gazda
|
Naslov: Re: Teroristički napad na Kosovu: četvero ubijenih u autobusu! Postano: 26 stu 2021, 23:43 |
|
|
elit star je napisao/la: Gazda je napisao/la: Jesu, ali nikog nećemo napadati ad hominem, niti ćemo braniti bezrezervno. Mene je sramota tvojih reči kao Srbina.Ne znam kako bih se tek osećao kao Hrvat. Ne razumeš me jel da? Vi ste stvorili mitsko bratstvo nas i alabanaca, nešto neraskidivio i opisao u raznim pogrdnim pjesmama, ja i većina nas gleda na to bratstvo kao jedan korektan odnos, možda Bujanac i mizerna manjina ima neke već osjećaje, ali većina ne.
|
|
Vrh |
|
|
macola
|
Naslov: Re: Teroristički napad na Kosovu: četvero ubijenih u autobusu! Postano: 26 stu 2021, 23:50 |
|
|
Jebo Hrvata kojim ima šiptara za brata.
Svako teoretsko bratstvo sa Albancima je ništa više od jebavanja Srba od strane pereca i cvjećara.
Pored svih povijesnih nesuglasica korisniji nam je strateški odnos sa Srbima baš zbog BiH nego sa nekakvom Albanijom i kosovarima.
Hrvat za Hrvata, Srbin za Srbina, mujaga za mujagu tako to ide.
|
|
Vrh |
|
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Kosovo: jučer, danas, sutra... Postano: 26 stu 2021, 23:50 |
|
|
Tema napada na autobus pripojena Kosovu.
|
|
Vrh |
|
|
dudu
|
Naslov: Re: Teroristički napad na Kosovu: četvero ubijenih u autobusu! Postano: 26 stu 2021, 23:52 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:39 Postovi: 60057 Lokacija: DAZP HQ
|
Gazda je napisao/la: elit star je napisao/la: Mene je sramota tvojih reči kao Srbina.Ne znam kako bih se tek osećao kao Hrvat. Ne razumeš me jel da? Vi ste stvorili mitsko bratstvo nas i alabanaca, nešto neraskidivio i opisao u raznim pogrdnim pjesmama, ja i većina nas gleda na to bratstvo kao jedan korektan odnos, možda Bujanac i mizerna manjina ima neke već osjećaje, ali većina ne. koje mrtvo bratstvo? bez zajebancije? Hrvat se grozi Albanca. drugo je što su daleko i imamo možda neke zajedničke interese. dobrodošli su svi Albanci katolici, ajde oni su braćoliki.
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
Vrh |
|
|
Kum Bečo
|
Naslov: Re: Kosovo: jučer, danas, sutra... Postano: 27 stu 2021, 00:12 |
|
|
Srbi nesto likovali zbog onog autobusa u Bugarskoj gdje su izgorili Albanci. Najvjerovatnije albanska odmazda.
_________________ Neki Fadil
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 0 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|