|
|
Stranica: 308/427.
|
[ 10666 post(ov)a ] |
|
| Autor/ica |
Poruka |
|
Rutinerr
|
Naslov: Re: Kosovo: jučer, danas, sutra... Postano: 26 sij 2023, 10:00 |
|
|
novovrijeme je napisao/la: Rutinerr je napisao/la: Vidiš kako je tebi to logično, a onaj komad bukovine se nešto trza i otima. Kakav kompromis? Šta će biti sa Republikom Srpskom?  Ma jok, rasplakaćeš mi se. Neka te još malo, uživaj u snovima. Kad se rasprše poput sapunice, onda ćeš moći neutješno kmečati 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
novovrijeme
|
Naslov: Re: Kosovo: jučer, danas, sutra... Postano: 26 sij 2023, 10:09 |
|
|
Rutinerr je napisao/la: novovrijeme je napisao/la: Kakav kompromis? Šta će biti sa Republikom Srpskom?  Ma jok, rasplakaćeš mi se. Neka te još malo, uživaj u snovima. Kad se rasprše poput sapunice, onda ćeš moći neutješno kmečati  Rekolh li ja tebi da sve što kažeš vrijedi ko pseći prdež? Nakačijo se na kmek srpskog (valjda) forumaša. "Ha jes jes tako e dobro si hin rekao!" A nemaš pojma ni čemu se nadaš? Pišeš čisto da nešto napišeš ko ono kad pas prdne. Tipični muslimanski forumaš.
_________________ Srbi su mali narod sa karakterom super sile.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Rutinerr
|
Naslov: Re: Kosovo: jučer, danas, sutra... Postano: 26 sij 2023, 10:14 |
|
|
novovrijeme je napisao/la: Rutinerr je napisao/la: Ma jok, rasplakaćeš mi se. Neka te još malo, uživaj u snovima. Kad se rasprše poput sapunice, onda ćeš moći neutješno kmečati  Rekolh li ja tebi da sve što kažeš vrijedi ko pseći prdež? Nakačijo se na kmek srpskog (valjda) forumaša. "Ha jes jes tako e dobro si hin rekao!" A nemaš pojma ni čemu se nadaš? Pišeš čisto da nešto napišeš ko ono kad pas prdne. Tipični muslimanski forumaš. Al ne vrijedi ko pseći prdež ono što će vas zadesiti. No će vrijediti tvojih gorkih suza. Poljem se širi miris rudonjine kmekeeeee Ili više voliš original Poljem se siri miris ljiljana mirise cvijece k'o moja dragana a male laste s juga dolaze k'o da mi ljubav tvoju donose
|
|
| Vrh |
|
 |
|
storarare
|
Naslov: Re: Kosovo: jučer, danas, sutra... Postano: 26 sij 2023, 10:50 |
|
Pridružen/a: 01 lip 2021, 09:38 Postovi: 8639 Lokacija: Tu negde
|
Rutinerr je napisao/la: storarare je napisao/la: Ako se nedaj Bože stvarno prihvati ovaj ultimatum , sledeće na rdu je "kompromis" oko Republike Srpske . Vidiš kako je tebi to logično, a onaj komad bukovine se nešto trza i otima. Pa to je to ako jedanput saviješ kičmu savijaćeš je stalno .
_________________ Popis 2022-ge 99,99%Srbendi . "Novi Pazar ,Sjenica i Tutin 99,99%high IQ Srbendi ostatak srbofilne mujage". "Preševo i Bujanovac 99,99%high IQ Srbendi ostatak srbofilni Šiptari ".
|
|
| Vrh |
|
 |
|
novovrijeme
|
Naslov: Re: Kosovo: jučer, danas, sutra... Postano: 26 sij 2023, 12:34 |
|
|
|
| Vrh |
|
 |
|
K..M
|
Naslov: Re: Kosovo: jučer, danas, sutra... Postano: 26 sij 2023, 12:41 |
|
Pridružen/a: 13 stu 2021, 22:58 Postovi: 6502 Lokacija: Nizza, Naissus...
|
|
Oj Šiposi netka, netka, duboka vas političko-sigurnosna jama i gabula čeka. Srpski tići, sokolići, će se na koncu po KiM RAZLITI.
_________________ Propast najdugovecnije imperije (1123 god), Istocno Rimskog carstva https://www.youtube.com/watch?v=yVa6GQVSaj0
|
|
| Vrh |
|
 |
|
storarare
|
Naslov: Re: Kosovo: jučer, danas, sutra... Postano: 26 sij 2023, 14:44 |
|
|
novovrijeme je napisao/la: Šiptarski Z4. Citat: Kurti: Nećemo dozvoliti da Zajednica srpskih općina bude preduslov za bilo štahttps://www.klix.ba/vijesti/regija/kurt ... /230126075 Aj Šiptari odbijte.  Znači ako odbiju moćiće da se povrati Kosovo. 
_________________ Popis 2022-ge 99,99%Srbendi . "Novi Pazar ,Sjenica i Tutin 99,99%high IQ Srbendi ostatak srbofilne mujage". "Preševo i Bujanovac 99,99%high IQ Srbendi ostatak srbofilni Šiptari ".
|
|
| Vrh |
|
 |
|
storarare
|
Naslov: Re: Kosovo: jučer, danas, sutra... Postano: 26 sij 2023, 14:46 |
|
|
novovrijeme je napisao/la: Rutinerr je napisao/la: Ma jok, rasplakaćeš mi se. Neka te još malo, uživaj u snovima. Kad se rasprše poput sapunice, onda ćeš moći neutješno kmečati  Rekolh li ja tebi da sve što kažeš vrijedi ko pseći prdež? Nakačijo se na kmek srpskog (valjda) forumaša. "Ha jes jes tako e dobro si hin rekao!" A nemaš pojma ni čemu se nadaš? Pišeš čisto da nešto napišeš ko ono kad pas prdne. Tipični muslimanski forumaš. Šta to ko god ne misli kao ti je sumnjiv ?
|
|
| Vrh |
|
 |
|
novovrijeme
|
Naslov: Re: Kosovo: jučer, danas, sutra... Postano: 26 sij 2023, 14:47 |
|
|
storarare je napisao/la: novovrijeme je napisao/la: Rekolh li ja tebi da sve što kažeš vrijedi ko pseći prdež? Nakačijo se na kmek srpskog (valjda) forumaša. "Ha jes jes tako e dobro si hin rekao!" A nemaš pojma ni čemu se nadaš? Pišeš čisto da nešto napišeš ko ono kad pas prdne. Tipični muslimanski forumaš.
Šta to ko god ne misli kao ti je sumnjiv ? Pa da. Kako drugačije? Naročito si postao sumnjiv kad si kleo Banja Luku i Srbe u Banja Luci da ih pogodi zemljotres. Sjećaš se?
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Rutinerr
|
Naslov: Re: Kosovo: jučer, danas, sutra... Postano: 26 sij 2023, 14:49 |
|
|
storarare je napisao/la: novovrijeme je napisao/la: Rekolh li ja tebi da sve što kažeš vrijedi ko pseći prdež? Nakačijo se na kmek srpskog (valjda) forumaša. "Ha jes jes tako e dobro si hin rekao!" A nemaš pojma ni čemu se nadaš? Pišeš čisto da nešto napišeš ko ono kad pas prdne. Tipični muslimanski forumaš.
Šta to ko god ne misli kao ti je sumnjiv ? Džabe mu pišeš. On zna samo u prvu ubaciti i gas do daske. Nema kod njega druge. Samo mu je bitno čemu se neko nada. Nije sposoban prepoznati situaciju niti šta se dešava. Internet bot.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
novovrijeme
|
Naslov: Re: Kosovo: jučer, danas, sutra... Postano: 26 sij 2023, 14:53 |
|
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Rutinerr
|
Naslov: Re: Kosovo: jučer, danas, sutra... Postano: 26 sij 2023, 14:58 |
|
|
|
| Vrh |
|
 |
|
novovrijeme
|
Naslov: Re: Kosovo: jučer, danas, sutra... Postano: 26 sij 2023, 15:01 |
|
|
Rutinerr je napisao/la: =)) Šta se ti hinjavi smiješ? Pametnije ti je da tržiš ikonu na tavanu ko Čičak. Nema od vašeg muslimanstva ništa.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Rutinerr
|
Naslov: Re: Kosovo: jučer, danas, sutra... Postano: 26 sij 2023, 15:03 |
|
|
novovrijeme je napisao/la: Rutinerr je napisao/la: =)) Šta se ti hinjavi smiješ? Pametnije ti je da tržiš ikonu na tavanu ko Čičak. Nema od vašeg muslimanstva ništa. Pa kliknuh na link i gledam šta je pisao Nema, gledao sam ja to i ranije kod dede natavanu, nikakve ikone Bio samo neki stari duhan.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
storarare
|
Naslov: Re: Kosovo: jučer, danas, sutra... Postano: 26 sij 2023, 15:15 |
|
|
Rutinerr je napisao/la: storarare je napisao/la: Šta to ko god ne misli kao ti je sumnjiv ? Džabe mu pišeš. On zna samo u prvu ubaciti i gas do daske. Nema kod njega druge. Samo mu je bitno čemu se neko nada. Nije sposoban prepoznati situaciju niti šta se dešava. Internet bot. Komisija za nacionalnu podobnost .
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Rutinerr
|
Naslov: Re: Kosovo: jučer, danas, sutra... Postano: 26 sij 2023, 15:20 |
|
|
storarare je napisao/la: Rutinerr je napisao/la: Džabe mu pišeš. On zna samo u prvu ubaciti i gas do daske. Nema kod njega druge. Samo mu je bitno čemu se neko nada. Nije sposoban prepoznati situaciju niti šta se dešava. Internet bot. Komisija za nacionalnu podobnost . Ma naš bosanski rudonja. To ti je gore od onog lika iz filma Balkanski špijun. Svi su sumnjivi, svi su muslimani i nikom ne vjeruje. U toj paranoji on je prestao i sebi vjerovati. Sam sebe uvjerava da su kuće od čokolade, rijeke od marmelade.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
storarare
|
Naslov: Re: Kosovo: jučer, danas, sutra... Postano: 26 sij 2023, 15:35 |
|
|
Rutinerr je napisao/la: storarare je napisao/la: Komisija za nacionalnu podobnost . Ma naš bosanski rudonja. To ti je gore od onog lika iz filma Balkanski špijun. Svi su sumnjivi, svi su muslimani i nikom ne vjeruje. U toj paranoji on je prestao i sebi vjerovati. Sam sebe uvjerava da su kuće od čokolade, rijeke od marmelade. Pa da svako ko ne šeni za njim je Turčin . Sumnjivi smo mu ja ,Aleksije ,Srpsčnin ,Karadžić i Luturčin.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Haram
|
Naslov: Re: Kosovo: jučer, danas, sutra... Postano: 26 sij 2023, 16:21 |
|
|
|
Stora, da li si ti ikada, zaista IKADA upoznao Srbina koji ne zna sta su Velika i Mala gospojina?
_________________ GAYPRIDE - SLAVA UKRAINI - SUPPORT IZRAILJ
|
|
| Vrh |
|
 |
|
novovrijeme
|
Naslov: Re: Kosovo: jučer, danas, sutra... Postano: 26 sij 2023, 16:42 |
|
|
Haram je napisao/la: Stora, da li si ti ikada, zaista IKADA upoznao Srbina koji ne zna sta su Velika i Mala gospojina? A gdje sam ja rekao da ne znam šta su Velika i Mala gospojina? Lažljivi Muslimane. Doduše stvarno nemam pojma šta su Velika i Mala gospojina morao bih guglati. Čuo jesam al pojma nemam. Vi Muslimani ste stvarno vjerski eksperti. 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
storarare
|
Naslov: Re: Kosovo: jučer, danas, sutra... Postano: 26 sij 2023, 21:16 |
|
|
novovrijeme je napisao/la: Rutinerr je napisao/la: Ma jok, rasplakaćeš mi se. Neka te još malo, uživaj u snovima. Kad se rasprše poput sapunice, onda ćeš moći neutješno kmečati  Rekolh li ja tebi da sve što kažeš vrijedi ko pseći prdež? Nakačijo se na kmek srpskog (valjda) forumaša. "Ha jes jes tako e dobro si hin rekao!" A nemaš pojma ni čemu se nadaš? Pišeš čisto da nešto napišeš ko ono kad pas prdne. Tipični muslimanski forumaš. Ja kmek . Eto nek si ti dominator i rođeni pobednik . Pa tebe treba Srbija da pošalje pred Hila . Toliko bi se uplašio od tebe da bi odmah vratio Kosovo i pride dao Albaniju .
|
|
| Vrh |
|
 |
|
novovrijeme
|
Naslov: Re: Kosovo: jučer, danas, sutra... Postano: 26 sij 2023, 22:06 |
|
|
54.00 SZO = RS 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
storarare
|
Naslov: Re: Kosovo: jučer, danas, sutra... Postano: 26 sij 2023, 22:26 |
|
|
|
Bez policije .
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Rutinerr
|
Naslov: Re: Kosovo: jučer, danas, sutra... Postano: 27 sij 2023, 08:00 |
|
|
novovrijeme je napisao/la: Haram je napisao/la: Stora, da li si ti ikada, zaista IKADA upoznao Srbina koji ne zna sta su Velika i Mala gospojina? A gdje sam ja rekao da ne znam šta su Velika i Mala gospojina? Lažljivi Muslimane. Doduše stvarno nemam pojma šta su Velika i Mala gospojina morao bih guglati. Čuo jesam al pojma nemam. Vi Muslimani ste stvarno vjerski eksperti.  Kakav si ti onda Srbin?
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Rutinerr
|
Naslov: Re: Kosovo: jučer, danas, sutra... Postano: 27 sij 2023, 08:02 |
|
|
storarare je napisao/la: Bez policije . Pusti ga da se veseli. Njemu kad Mile napravi poljski wc negdje, osmjeh od uha do uha. Budali i kad muha uleti uhar je.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
storarare
|
Naslov: Re: Kosovo: jučer, danas, sutra... Postano: 27 sij 2023, 08:14 |
|
|
Rutinerr je napisao/la: storarare je napisao/la: Bez policije . Pusti ga da se veseli. Njemu kad Mile napravi poljski wc negdje, osmjeh od uha do uha. Budali i kad muha uleti uhar je. Upravni odbor ,asocijacija to je ustvari samo NVO. Bez bitnijih ovlaštenja to je samo ljuštura tj samo NVO tako je i Vučević rekao . Šole je rekao da ZSO nije ni nalik Republici Srpskoj .
|
|
| Vrh |
|
 |
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 10 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|