HercegBosna.org

HercegBosna.org

Forum Hrvata BiH

Sada je: 29 stu 2024, 20:16.

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

Započni novu temu Odgovori  [ 9713 post(ov)a ] 
Stranica Prethodna  1 ... 345, 346, 347, 348, 349, 350, 351 ... 389  Sljedeća
Autor/ica Poruka
 Naslov: Re: Kosovo: jučer, danas, sutra...
PostPostano: 27 ruj 2023, 12:27 

Ma kakvi specijalci
Kakvi bi to specijalic izašli na čistinu .

Vrh

PostPostano: 27 ruj 2023, 12:31 

[facebook].
[/facebook]
Novdan je napisao/la:
dudu je napisao/la:
Kad krenu padati mrtve glave vrlo lako se izgubi kontrola nad tim, sve da je i osmišljen potez. Cijela akcija je ili suluda ili loše provedena, toliko mrtvih i uhićenih u svega nekoliko sati.

Teško da će se sad krenuti nego smirivanje tenzija, možda ono ne odgovara nijednoj od strana, meni je logičnije da dođe do daljnjeg kuhanja jer su dvije strane udaljenije nego ikad, treba samo slušati što govore Vučić i Kurti, nema tu odstupanja ni mm.

Iluzorno je očekivati da će Priština i Beograd postići sporazum. Oni su neprijtelji i to je to. Poanta je kako će ovo utjecati na reputaciju Srba na Zapadu. Hoće li im EU I Amerika opet držati stranu i kritizirati Kurtija ili će konačno tretirati Srbe kao ono što i jesu - remetilački faktor.

Vajni pravaški kosmetolog , a ustvari antisrbolog .
Kako nama to Ameri gledsju kroz prste ?
Jel to po pravaškom shvatanu sve ispod NATO agresije na Srbiju je gledanje kroz prste ?
Pod krinkom borbe protiv malignog ruskog uticaja na najgori način se šikaniraju Srbi .

Vrh

PostPostano: 27 ruj 2023, 12:32 

Obde neki jedva dočekaju da se nešto ovako desi kako bi mogli iz svoj pogane splačinare da opogane Srbe .

Vrh

PostPostano: 27 ruj 2023, 12:47 

…jel i nakon svega ima smisla vikat Kosovo Srbija ja ne vidim smisla u tome.. :neznam a opet Srbi svojataju i krajinu..

Vrh

PostPostano: 27 ruj 2023, 13:12 

Novdan je napisao/la:
Nema dvoličnosti ni Rusije ni Amerike, već interesa. U tom smislu nema ni pandorine kutije.

Kosovo i Krim nisu nikakve paralele i to sam objansnio

Ja nisam nikakav prozapadnjak, niti je Zapad moj. Ja sam Hrvat i jako dobro znam što je hrvatski interes. Konstitutivnost Srba u RH nije hrvatski interes, kao ni srpski genocid nad Albancima, a niti jačanje srpstva u Crnoj Gori.

Protiv zapada sam pisao dosta, čak sam jednom rekao da bi možda bilo najbolje da EU propadne. Itekako sam svjestan sve gnjusnosti američke politike u BiH. Napravili su nam puno štete, ali evo sad su je uvelike i ispravili. Nekad su nam štetili, nekad nisu. Jednostavno ovisi o njihovom interesu. Toliko o tome. Nisam nikakav ljubitelj zapada, ali nisam ni ljubitel Rusa. Jednostavno nisam ništa od toga.

Ti na svijet gledaš kroz maksimalno jednostavnu prizmu i sve što odudara od onoga što ti misliš, za tebe je zli Zapad. Pomiješao si me s nekim ili si me odmah svrstao u neki koš gdje ne pripadam

Šta vi imate s CG pa da prečite srpstvo u istoj ?
Koji genocid na Albancima ?

Vrh

PostPostano: 27 ruj 2023, 13:14 

Antijunak je napisao/la:
daramo je napisao/la:
Nema niti međunarodnog prava nego samo interesa jačeg.

Ne znam čemu to perecijansko sljepilo četvrt stoljeća nakon sukoba sa Srbima da se sva događanja u svijetu projiciraju na Hrvatsku.
Kakav interes Hrvatske je nestanak Srba na Kosovu?
To bi samo značilo da bi se više usmjerili na zapad.
I Hrvatskoj i Hrvatima u BiH odgovara stabilizacija Kosova a to je samo moguće kroz ZSO.
Kriza i sukobi na Kosovu se lako mogu preliti na BiH, a kad Srbi na Kosovu dobiju minimum u BiH neće moći traziti maksimum.

Ako Srbi dobiju ZSO na Kosovu, to isto će tražiti Albanci i Bošnjaci u Srbiji. E sad je li to u interesu Srbije?

BS važi samo za ZSO .

Vrh

PostPostano: 27 ruj 2023, 13:17 

Hadzi Mustafa Aganlic je napisao/la:
Mene osobno vise interesira sta je sljedece, naivno je misliti da je to to, i da su sad kosovari rijesili problem ako ga imaju.

Mozda je to samo pocetak.

Ništa, nakon ovog poraza i neuspjelog ustanka će se Srbi primiriti, bolje reći Ameri će ih primiriti.
Klasične političke tenzije, SAD će obje strane pritiskati na dogovor iako je to nemoguće.
Ako SAD nešto ne nametne u korist Srba, nakon ovoga teško, ostaje trenutno stanje.

Vrh

PostPostano: 27 ruj 2023, 13:21 

Novdan je napisao/la:
Što mislite, hoće li se dokazati umiješanost SPC u ovo?

Čim su Briti mesecima unapred znali da se u manastirima krije oružje znak da su umešani u uvu akciju .

Vrh

PostPostano: 27 ruj 2023, 13:25 

Novdan je napisao/la:
Ujka Ho je napisao/la:
Ovo me podseća na ono kad je Vlora Citaku rekla u UN da je albanski jezik bio zabranjen u Jugoslaviji (pored rtv na albanskom, novina, obrazovanja, saobraćajnih znakova..) a onda Ivica Dačić iskopao i pokazao svima njen rodni list iz 1980. u potpunosti na albanskom. Najobičnije laži.

Bio je zabranjen u prvoj Jugoslaviji. U drugoj je Ranković provodio represiju, ali nakon ustava iz 1974. Kosovo dobiva ozbiljnu autonomiju koju je genocidni Milošević ilegalno oduzeo.

Dok je Leka bio na vlasti broj Srba nije opadao .
Posle njegovog pada je usledio oštri pad .

Vrh

PostPostano: 27 ruj 2023, 13:26 

Ovde još vlada maksima Što slabija Srbija jača Jugoslavija sada regijUn .

Vrh

PostPostano: 27 ruj 2023, 14:18 

https://www.klix.ba/vijesti/regija/nove ... /230927089

Citat:
Nove informacije s Kosova: Jedan od ubijenih bio tjelohranitelj Aleksandra Vulina

Nikakav Vučićev ili Putinov false flag.... ide k tome da su Srbi jednostavno gubitnici.

Vrh

PostPostano: 27 ruj 2023, 14:34 

Ujka Ho je napisao/la:
Naravno da nemaš. Nemaš hapšenja, prebijanja, pljačkanja, otimanja, ponižavanja, zlostavljanja, diskriminaciju, teror i nasilje koje imaju Srbi na Kosovu.

Vi Albanci jednostavno nemate šta da ponudite osim laži i nasilja.

Ovaj dođe na forum i ladno kaže da je Srbima na Kosovu dobro, pa da li je ovo moguće!?

Joj ujaçe sram me billo.Dollazim ovdje u forum i isto ko oni 10 000 samoubijeni boshnjaci iz srebrenice lazhem da su me ubili srbi.Izvrshili ljudi masovno samoubistvo samo da bi okaljalli jadne i neduzhne srbe.Sram ih billo i meni isto.Ne dozvoljavam da sjever kosova postane srpski llazarat.Ne dam da se ne pllati struja na kosovu.Ne dam srpske tablice na sjeveru.A to isto sta ne dam srbima na kosovu vozim limuzinu u preshevo sa allbanskim tablicama.Pa gde je tu pravda.Pa kako me nije sramota.
Mozes li nam dati statistike i brojke onih uhapsenih,prebijenih,oplaçkanih,otimanih, ponizenih , zlostavljenih,srba
Pa daj nam nesto reci. Tamo gde se ubijaju srbi na severu kosova, oplackaju, stavljaju im reket pale im se kolla, koliki je bio broj ovih slucajeva prije ullaska kosovske policije u tim dellovima i koliki je sad.
Dobro vi ste krvollocan narod.Ubijate rodjenu decu samo da dodjete do cilja
Ujo je si cuo da frenki simatovic dolazi na kosovo da svedoci za sllucaj panda ispred specijallnog javnog tuzhillashtva.Ujo olivera ivanoviça ubilli moji allbanci sram nas billo.Pa i premijera dzhindzhiça.Ujo nemam daljnu volju da se zamajevam sa tobom.Bolje mi je sa muzikom.Pozdravljam tebi sa ovom lepom pesmom
https://www.youtube.com/watch?v=BIklXDym8d4
Dok ja cu da slusam ovo:
https://www.youtube.com/watch?v=DQmPnKNZeZ4

Vrh

PostPostano: 27 ruj 2023, 14:37 

Novdan je napisao/la:
sokoli je napisao/la:
Ako se stabilizacija kosova moguca kroz ZSO ondak mozemo smatrati da je bosna ekstremno stabilna sa republikom srpskom i dodikom.
Nece igrati taj film na kosovu.Ili moguce ako dobijemo i mi albanci ZAO u makedoniju srbiju i crnu goru.
Ljudi sta je vama ja sam 35-40% u makedoniju i nemam nista toga sta imaju 4% srba na kosovu

Nemoj se sekirati zbog Srba i srbofila.

Pravi Hrvati su na albanskoj strani.

Mi pamtimo Bekima Berishu, Xhelala Hajdu, Agima Cekua i mnoge druge heroje domovinskog rata albanske nacionalnosti. Bilo ih je i u HV i u HVO. Općenito ne postoji narod s kojim smo u boljim odnosima.

Ja sam ti iz naselja stadion kod osijeka.çuljak mi bio komandant
Kad su sjebali shabiça zvanog shaban, njegove ljude i punkt ja sam preuzeo.Pozdrav

Vrh

PostPostano: 27 ruj 2023, 14:42 

daramo je napisao/la:
sokoli je napisao/la:
Ako se stabilizacija kosova moguca kroz ZSO ondak mozemo smatrati da je bosna ekstremno stabilna sa republikom srpskom i dodikom.
Nece igrati taj film na kosovu.Ili moguce ako dobijemo i mi albanci ZAO u makedoniju srbiju i crnu goru.
Ljudi sta je vama ja sam 35-40% u makedoniju i nemam nista toga sta imaju 4% srba na kosovu

Baš ste skromni 3 zao za jedan zso :zubati
BiH je stabilna s RS i Dodikom, puno stabilnija od Kosova.
Vi ste u Makedoniji dobili više nego što bi Srbi na Kosovu imali sa zso, možete biti sretni s obzirom kako su prošli Armeni.

Samo sta allbanci nisu armeni.Bolje bi ti billo da ih usporedish sa çifutima a sebe palestincem.Moj neçak bit çe izraelac.Dok tvoj ce biti palestinac.Ubrzo cesh da vidish ovaj film

Vrh

PostPostano: 27 ruj 2023, 14:45 

sera je napisao/la:
Novdan je napisao/la:
Što mislite, hoće li se dokazati umiješanost SPC u ovo?

Čim su Briti mesecima unapred znali da se u manastirima krije oružje znak da su umešani u uvu akciju .

Bili su vam Briti zlata vrijedni u ratu kad su vas rasteretili u Bosni sukobivši Hrvate i Muslimane.

Vrh

PostPostano: 27 ruj 2023, 14:47 

Ujka Ho je napisao/la:
Uuu, čuvena albanska patnja u Jugi.
Albancima je bilo toliko loše da su iz Albanije emigrirali u Jugoslaviju.

Opet lazhesh.Za sto godina 5 miliona protjeranih u anadolliji samo.Ostale po evropi austrliji kanadi usa i da ne brojimo.opet lazhesh tipicno srpska propaganda

Vrh

PostPostano: 27 ruj 2023, 14:52 

sera je napisao/la:
Novdan je napisao/la:
Nema dvoličnosti ni Rusije ni Amerike, već interesa. U tom smislu nema ni pandorine kutije.

Kosovo i Krim nisu nikakve paralele i to sam objansnio

Ja nisam nikakav prozapadnjak, niti je Zapad moj. Ja sam Hrvat i jako dobro znam što je hrvatski interes. Konstitutivnost Srba u RH nije hrvatski interes, kao ni srpski genocid nad Albancima, a niti jačanje srpstva u Crnoj Gori.

Protiv zapada sam pisao dosta, čak sam jednom rekao da bi možda bilo najbolje da EU propadne. Itekako sam svjestan sve gnjusnosti američke politike u BiH. Napravili su nam puno štete, ali evo sad su je uvelike i ispravili. Nekad su nam štetili, nekad nisu. Jednostavno ovisi o njihovom interesu. Toliko o tome. Nisam nikakav ljubitelj zapada, ali nisam ni ljubitel Rusa. Jednostavno nisam ništa od toga.

Ti na svijet gledaš kroz maksimalno jednostavnu prizmu i sve što odudara od onoga što ti misliš, za tebe je zli Zapad. Pomiješao si me s nekim ili si me odmah svrstao u neki koš gdje ne pripadam

sera je napisao/la:

Vjerovao ili ne, Jugoslavijom su vladali Srbi i Beograd, znam da su vaši apetiti veći i tvrdokorniji od sakrivanja iza iluzije bratstva i jedinstva, al to je najveći doseg koji ste dosegli.

CG nam je NATO saveznik, ozbiljan aspirant za EU, prijateljska mediteranska zemlja koja se ispričala za zlodjela u 90ima, zemlja u čijem smo buđenju nacionalne svijesti sudjelovali od himne do jezika. =))
Realno, razmontirali smo vas u regiji. Mi, Hrvati.
Nemate se kuda okrenuti, a da nema neki problem.
U Sloveniji nemate nikakav utjecaj, u Hrvatskoj nemate nikakav utjecaj, u BiH ste u manjem entitetu i potrebni su vam Hrvati s obe strane granice da funkcionirate (Banja Luka nikada neće prihvatiti Beograd, nisu Zapadni Srbi naivni da riskiraju svoj prosperitet zarad megalomanije iz Beograda), Crnu Goru ste onako blesavo pustili i zemlja je ušla u NATO, gura svoj nacionalni identitet, izmislili smo im i slova =)), Kosovo nije dio Srbije. Znači stvarno ste osakaćeni.

I umjesto da proživite neku katarzu, vi glavom kroz zid. Al hej, parizer je na akciji.

Vrh

PostPostano: 27 ruj 2023, 14:52 

Ujka Ho je napisao/la:
Ovo me podseća na ono kad je Vlora Citaku rekla u UN da je albanski jezik bio zabranjen u Jugoslaviji (pored rtv na albanskom, novina, obrazovanja, saobraćajnih znakova..) a onda Ivica Dačić iskopao i pokazao svima njen rodni list iz 1980. u potpunosti na albanskom. Najobičnije laži.

Albancima u eks jugosllaviju je bio zabranjen zhivot.Seli se za tursku ili umri.I to je trajallo do pashica do kraja rankovica.E kad vise niste mogli ubijati allbance hvatali ste se rushenja drzhave.Uz etnicko ciscenje kosova.Uz pomoc jenkija stvorili smo nesto krhke drzhave ko nekad jude.Bilo je njih jedna shaka.Kao nas danas.A sutra zhivi billi

Vrh

PostPostano: 27 ruj 2023, 15:07 

Citat:
OVO NE PRESTAJE
Kosovski ministar: 'Ubijeni terorist je Vulinov tjelohranitelj. Srbija je ista kao za vrijeme Miloševića'

Kosovski ministar unutarnjih poslova Xhelal Sveçla na društvenim mrežama komentirao je napadače koji su na Kosovu ubili tamonjeg policajca. Radi se o Igoru Milenkoviću, Bojanu Mijailoviću i Stefanu Nedeljkoviću, a sva trojica su iz Zvečana, dok je identitet četvrtog za sada nepoznat.

"Jučer smo kroz video snimku svjedočili prisustvu glavnog zločinca i vođe terorističke akcije Milana Radojičića. U međuvremenu, danas je potvrđeno da je jedan od ubijenih koji je također sudjelovao u tom činu Bojan Mijailović, tjelohranitelj srpskog šefa BIA Aleksandra Vulina, tijekom posjeta Republici Kosovo 2013. godine.

Država Srbija je vodeća uključena u ovaj teroristički napad usmjeren na destabilizaciju Republike Kosovo. Za to već postoji formalna i strukturna veza između umiješanosti Aleksandra Vučića u napad 24. rujna u Banjskoj. Obojica su sankcionirana i na američkoj crnoj listi. Ovo dvoje su najbliži ljudi srbijanskom predsjedniku.

Ove činjenice su još jedan dokaz da se ciljevi Srbije prema Republici Kosovo uopće nisu promijenili od vremena Miloševićevog režima, bivšeg ministra propagande tog režima, sada predsjednika aktualnog režima u Srbiji. Čak i najveći optimisti koji su do sada lagali sebe o promjenama u ovoj državi ovih dana uvjereni su u suprotno.

Jos jednom želim izraziti zahvalnost Kosovskoj policijskoj stanici tog dana i na neviđenom profesionalizmu, akciji u kojoj nijedan civil nije stradao", objavio je ministar.

Podsjetimo i na njegovu objavu od utorka.

"Ovaj na slikama ispod je Milan Radojčić, potpredsjednik Srpske liste, kao i dio Crne liste SAD i Ujedinjenog Kraljevstva.

Glavni kriminalac Radojčić bio je vođa ove terorističke grupe i napada u kojem je ubijen policijski službenik Afrim Bunjaku. Ovo je još jedno svjedočanstvo o njegovoj terorističkoj aktivnosti protiv Republike Kosovo. Potpredsjednik Lista Srba je vođa terorističkog napada i terorističke grupe.

Stručnjaci o stanju na Kosovu: Vučić nema win situaciju, ali opasnost je latentna, to je minsko polje

Mapa terorističkog napada svakim danom sve jasnija: Aleksandar Vučić preko Srpske liste, a ovi preko svog potpredsednika Radojčića, preduzeli su terorističke akcije protiv pravnog i ustavnog poretka Republike Kosovo pokušavajući destabilizirati našu Republiku. Dakle LS svoje sudjelovanje na Kosovu vidi samo na teroristički način. Nisu uspjeli.

U međuvremenu, dani žalosti koje danas najavljuju Srbija i Srpska lista već su pečat vlasti ove organizacije", poručio je Sveçla dan ranije.

https://direktno.hr/eu-i-svijet/kosovsk ... ca-327350/

Neka živi Dinamo i majka Hrvatska!

Vrh

PostPostano: 27 ruj 2023, 15:12 

Kreativan je napisao/la:
sera je napisao/la:

sera je napisao/la:

Vjerovao ili ne, Jugoslavijom su vladali Srbi i Beograd, znam da su vaši apetiti veći i tvrdokorniji od sakrivanja iza iluzije bratstva i jedinstva, al to je najveći doseg koji ste dosegli.

CG nam je NATO saveznik, ozbiljan aspirant za EU, prijateljska mediteranska zemlja koja se ispričala za zlodjela u 90ima, zemlja u čijem smo buđenju nacionalne svijesti sudjelovali od himne do jezika. =))
U Sloveniji nemate nikakav utjecaj, u Hrvatskoj nemate nikakav utjecaj, u BiH ste u manjem entitetu i potrebni su vam Hrvati s obe strane granice da funkcionirate (Banja Luka nikada neće prihvatiti Beograd, nisu Zapadni Srbi naivni da riskiraju svoj prosperitet zarad megalomanije iz Beograda), Crnu Goru ste onako blesavo pustili i zemlja je ušla u NATO, gura svoj nacionalni identitet, izmislili smo im i slova =)), Kosovo nije dio Srbije. Znači stvarno ste osakaćeni.

I umjesto da proživite neku katarzu, vi glavom kroz zid. Al hej, parizer je na akciji.

Čim se bodeš ?
Ispada vi u Bih možete bez nas a ima vas 3 x ,manje od nas .

Na kojih je 950 k ne može bez vas :zubati
Eto vaš uticaj je jak u Sloveniji i CG . ž

Vrh

PostPostano: 27 ruj 2023, 15:14 

daramo je napisao/la:
Novdan je napisao/la:

Nemoj se sekirati zbog Srba i srbofila.

Pravi Hrvati su na albanskoj strani.

Mi pamtimo Bekima Berishu, Xhelala Hajdu, Agima Cekua i mnoge druge heroje domovinskog rata albanske nacionalnosti. Bilo ih je i u HV i u HVO. Općenito ne postoji narod s kojim smo u boljim odnosima.

To i jeste problem što na ovo pitanje ne gledate neutralno nego navijački i sve projicirate na Hrvatsku.
Lik laže, prvo da je u Makedoniji 40% Albanaca kad postoji popis koji kaže da je Albanaca u Makedoniji 25%
U Makedoniji se vlast ne može sastaviti bez albanskih stranaka na Kosovu može bez srpskih.

hajd malo procitaj nesto tudje a ne srpske propagande.
https://www.dw.com/sq/maqedoni-e-veriut ... a-61304666
Na tvoju zalost 29.52% albanaca to su samo rezidentni.Koji zhive u makedoniju.Ja sam ti rekao da smo 35-40 a ti lazhes da sam reko 40 bez da napominjes ono prvo 35.
Sa druge strane turaka u makedoniju imas turq 4,79%, a zna se da turaka iz turske nema ni njih 100.To su allbanci koji jos zhive u transu i misle da je aristokrtaskije da se deklarirash kao turcin a zhivi kuci ko allbanac.Opet ti napominjem to su samo rezidentni allbanci.
u makedoniju se vllast ne moze sastaviti bez allbanskih stranaka.To nije istina.Mozhe ali se za znacajne ustavne promene treba i badinterovo mnozinstvo.za napomenu izborne jedinice gde su vecina makedonci imaju izborno tello 260-270 hiljada gllasaca.Gde su allbanci vecina taj broj je 320-330 hiljada to llazhiranja iza zavesa.
kad bi bio isti sistem i kod srba na kosovu ondak srbi ne bi prosli vise od 2-3 pratenika.Jel nema vas.I to nekoliko sta ima to su traktorasi iz rvatske.Da se nametne badinterovo mnozinstvo to bi vama nista ne bi pomogllo jer turci romi torbesi koji vec postaju bugari bi vas nadvlladali i vi biste ostali bez icega.
recite hvala jenkima i ahtizariju.Vi ste jedini sllucaj u svetu gde imate dest pratenickih mesta osiguranih sa po 200 gllasova

Vrh

PostPostano: 27 ruj 2023, 15:25 

sera je napisao/la:
Kreativan je napisao/la:

Čim se bodeš ?

Srbi u BiH moraju biti ulijepo s RH. Zna to Dodik jako dobro. Nalazite se u babuški.

Mi smo vas razmontirali u regiji od Vardara do Triglava.
Doseg je seosko prepucavanje u Republici Crnoj Gori =)) i nazovimo terorističkim pokušajima u Republici Kosovo. =))

Vrh

PostPostano: 27 ruj 2023, 15:35 

Ljudi podijelite se i normalno živite.

1031 of 2558 - 40.3%

Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.

Vrh

PostPostano: 27 ruj 2023, 15:41 

Nešto razmišljam, koliko god blesavo izgledala ova teroristička akcija, za zapalit vatru i ne treba više ljudi.

Na Plitvicama u Hrvatskoj ne vjerujem da je bilo više ljudi sa srpske strane u igri kad je ubijen naš policajac Jović.

U Sarajevu isto, nakon stradavanja srpskog svata brzo sve eskalira.

Pitanje je samo da li je negdje dovoljno suhe slame da plane.

Ovdje su se malo zaj.

Sad zamislimo da je u Hrvatskoj odmah razbijena ova grupa što je ubila Jovića... Treba to sjeći u korijenu.

Vrh

PostPostano: 27 ruj 2023, 15:42 

Kreativan je napisao/la:
sera je napisao/la:
Čim se bodeš ?

Srbi u BiH moraju biti ulijepo s RH. Zna to Dodik jako dobro. Nalazite se u babuški.

Mi smo vas razmontirali u regiji od Vardara do Triglava.
Doseg je seosko prepucavanje u Republici Crnoj Gori =)) i nazovimo terorističkim pokušajima u Republici Kosovo. =))

Ma da toliko ste moćni da ste vukli Šmita za rukav da vam udeli milostinju ,.
Kad ste videli da d Crnogoraca nema Crvenih Hrvata krernuli ste u inže njering .
Ali problem za vas je što je tih komunoustaša sve manje .

Vrh

Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Odgovori  [ 9713 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 345, 346, 347, 348, 349, 350, 351 ... 389  Sljedeća

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

Trenutno korisnika/ca: / i 4 gostiju.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Forum(o)Bir: