HercegBosna.org

HercegBosna.org

Forum Hrvata BiH

Sada je: 16 pro 2024, 01:07.

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

Započni novu temu Odgovori  [ 2552 post(ov)a ] 
Stranica Prethodna  1 ... 99, 100, 101, 102, 103
Autor/ica Poruka
 Naslov: Re: Kraljevina Srbija-Povratak Monarhije
PostPostano: 25 ruj 2024, 17:58 

Ja ne znam kome je više bitno pitanje monarhije ?

Vrh

Naslov: Re: Kraljevina Srbija-Povratak Monarhije
PostPostano: 25 ruj 2024, 22:12 

aleksije radicevic je napisao/la:

Pa zar Hrvat i komunjara Broz nije učinio ono što tebe čini zadovoljnim: uklonio je srpsku monarhiju - dinastiju koju ti naravno da ne podnosiš?
Šta je uopšte smućkano u tvojoj glavi pa pričaš to što pričaš?
Smeta ti što je kralj "izdao" četnike i Dražu, kad je tražio da se stave pod komandu Tita? Kako je onda moguće da Čičin unuk Voja Mihailović vodi Pokret obnove Kraljevine Srbije, da naslednici tog kralja dođu na Presto? Šta to Voja ne zna, a ti, Graničarko i Čičak znate?
Šta to ne zna SPC, Emir Kusturica, Čeda Antić... pa su oni za monarhiju sa dinastijom Karađorđević, a ti znaš, pa si protiv?

Vidim da i dalje ne razumes pa da probam jos jednom. Koga boli k. za monarhiju? Meni je apsolutno svejedno da li ce Srbija biti republika ili monarhija, mada ne vidim svrhu monarhije u modernom svetu. Ono sto meni smeta je sto potomci debila koji je napravio goovnoslaviju sa najvecim neprijateljima i unisto sve ono sto su njegov pradeda i Obrenovici (i vojsku koja je ratovala 1912-1918. je stvorio Milan) stvorili misle da vise imaju bilo kakvo pravo na bilo sta. Gorepomenuti zagorski copavac ne bi mogao da uradi nista od onog sto je uradio da mu ovaj nije napravio drzavu. Ako se pravo na presto prenosi preko krvi, onda i za grehe predaka odgovaraju i potomci koji se nikada nisu ogradili od onoga sto je ucinjeno.

Ima tu jos toga, pogotovo za Pavla ali ovo gore je kljucno. Petra ne smatram odgovornim za bilo sta jer je bio lutka na koncu. O ovom mutavom necu trositi reci, sin mu deluje normalnije.

Inace i Cedu i neke ljude iz POKS-a dobro poznajem i na ta pitanja nikada nemaju dobar odgovor nego uvek prosipaju prazne price o tradiciji, vecem uvazavanju na zapadu (jebo ih zapad) itd. I dalje ponavljaju one Draskoviceve gluposti od pre 30 godina.

Vrh

Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Odgovori  [ 2552 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 99, 100, 101, 102, 103

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

Trenutno korisnika/ca: / i 5 gostiju.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Forum(o)Bir: