|
|
Stranica: 24/103.
|
[ 2552 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
weasel
|
Naslov: Re: Kraljevina Srbija-Povratak Monarhije Postano: 21 vel 2021, 17:16 |
|
|
Graničar18 je napisao/la: Ni Gavrilović se ne može pohvalit da je imo tako dobro utovljene bikove,ko što su ovi sa slike.
_________________ #Zoki 2024
Apartmanđije, uhljebi i kradeze = grobari Hrvata
|
|
Vrh |
|
|
aleksije radicevic
|
Naslov: Re: Kraljevina Srbija-Povratak Monarhije Postano: 21 vel 2021, 17:17 |
|
|
Graničar18 je napisao/la: Ni Gavrilović se ne može pohvalit da je imo tako dobro utovljene bikove,ko što su ovi sa slike. Moze tvoj Sizoje, vidji njegovih bikova!
_________________ Bože spasi, Bože hrani, Srpskog Kralja, srpski rod!
|
|
Vrh |
|
|
Grobar
|
Naslov: Re: Kraljevina Srbija-Povratak Monarhije Postano: 21 vel 2021, 17:24 |
|
Pridružen/a: 21 ruj 2020, 21:42 Postovi: 7637 Lokacija: Serbian World
|
.. Srbija će opet biti Kraljevina, jer mi nismo Hrvatska. Hrvati bi dali 2 otoka samo da nadju nekog prestolonaslednika, ali nema.. :) Skoro sam čitao neki članak da su čeprkali po nekim austrijskim lozama, nebi li našli pretedenta na njihovu krunu, a i nekog šatro njihovog potomka su u Italiji našli bili, koji im je rekao da nije zainteresovan za tako neki, njihov presto.. :) Komentari ispod članka su bili urnebesni od kiselosti, ne mogu da ga nadjem sad, ali smejao sam se kao lud.. :) ...
_________________ Vlasi se dosetili...
|
|
Vrh |
|
|
Graničar18
|
Naslov: Re: Kraljevina Srbija-Povratak Monarhije Postano: 21 vel 2021, 17:26 |
|
|
aleksije radicevic je napisao/la: Moze tvoj Sizoje, vidji njegovih bikova! Šešelj se udebljo od sikiracije u Haagu.
_________________ Što nam prijete silom,pa neka izvole nisu Srbi turci,da alaha mole
|
|
Vrh |
|
|
buenos aires
|
Naslov: Re: Kraljevina Srbija-Povratak Monarhije Postano: 21 vel 2021, 17:29 |
|
|
aleksije radicevic je napisao/la: Graničar18 je napisao/la: Ni Gavrilović se ne može pohvalit da je imo tako dobro utovljene bikove,ko što su ovi sa slike. Moze tvoj Sizoje, vidji njegovih bikova! Veličina majice XXŠ!
|
|
Vrh |
|
|
weasel
|
Naslov: Re: Kraljevina Srbija-Povratak Monarhije Postano: 21 vel 2021, 17:29 |
|
|
Grobar je napisao/la: .. Srbija će opet biti Kraljevina, jer mi nismo Hrvatska. Hrvati bi dali 2 otoka samo da nadju nekog prestolonaslednika, ali nema.. :) Skoro sam čitao neki članak da su čeprkali po nekim austrijskim lozama, nebi li našli pretedenta na njihovu krunu, a i nekog šatro njihovog potomka su u Italiji našli bili, koji im je rekao da nije zainteresovan za tako neki, njihov presto.. :) Komentari ispod članka su bili urnebesni od kiselosti, ne mogu da ga nadjem sad, ali smejao sam se kao lud.. :) ... Odakle ti ta ideja, jedva smo se otarasili kraljeva i careva i sad opet. Mi smo republikanci, naša ideja državnosti je republikanska. Bolje i to nego izmisliti kralja od svinjogojitelja.
_________________ #Zoki 2024
Apartmanđije, uhljebi i kradeze = grobari Hrvata
|
|
Vrh |
|
|
aleksije radicevic
|
Naslov: Re: Kraljevina Srbija-Povratak Monarhije Postano: 21 vel 2021, 17:43 |
|
|
buenos aires je napisao/la: aleksije radicevic je napisao/la: Moze tvoj Sizoje, vidji njegovih bikova! Veličina majice XXŠ! A i dalje pripijena uz stomacinu!
|
|
Vrh |
|
|
aleksije radicevic
|
Naslov: Re: Kraljevina Srbija-Povratak Monarhije Postano: 28 vel 2021, 19:42 |
|
|
НОВАК ЂОКОВИЋ тражио да му пусте изворну химну Боже правде, са помињањем КРАЉА.
|
|
Vrh |
|
|
Heero
|
Naslov: Re: Kraljevina Srbija-Povratak Monarhije Postano: 28 vel 2021, 22:46 |
|
|
weasel je napisao/la: Grobar je napisao/la: .. Srbija će opet biti Kraljevina, jer mi nismo Hrvatska. Hrvati bi dali 2 otoka samo da nadju nekog prestolonaslednika, ali nema.. :) Skoro sam čitao neki članak da su čeprkali po nekim austrijskim lozama, nebi li našli pretedenta na njihovu krunu, a i nekog šatro njihovog potomka su u Italiji našli bili, koji im je rekao da nije zainteresovan za tako neki, njihov presto.. :) Komentari ispod članka su bili urnebesni od kiselosti, ne mogu da ga nadjem sad, ali smejao sam se kao lud.. :) ... Odakle ti ta ideja, jedva smo se otarasili kraljeva i careva i sad opet. Mi smo republikanci, naša ideja državnosti je republikanska. Bolje i to nego izmisliti kralja od svinjogojitelja. Naši srbski kralevi su znali za vanzemaljco pre NASE bre.
_________________ Muslimani su nastali, kada je Bosna nestala.
|
|
Vrh |
|
|
aleksije radicevic
|
Naslov: Re: Kraljevina Srbija-Povratak Monarhije Postano: 01 ožu 2021, 17:19 |
|
|
Monarhisti u jutarnjem programu!
|
|
Vrh |
|
|
Lucho
|
Naslov: Re: Kraljevina Srbija-Povratak Monarhije Postano: 08 ožu 2021, 15:58 |
|
|
S obzirom da su DSS i POKS napravili koaliciju napravio sad jednu mapu njihovog zbirnog rezultata na poslednjim izborima. Belo - ispod 3% Svetlije plavo - 3-5% (iznad cenzusa) Tamnije plavo - preko 5% (iznad starog cenzusa) Po naseljima bi bila još zanimljivija karta, ali bi oduzela mnogo vremena. Ima puno sela gde su imali preko 10%, a negde i 20%. Najbolje su prošli u selu Ugljarevac kod Kragujevca sa 35,62% i selu Bresno Polje kod Trstenika sa 32,43%.
|
|
Vrh |
|
|
1986
|
Naslov: Re: Kraljevina Srbija-Povratak Monarhije Postano: 09 ožu 2021, 19:01 |
|
|
Lucho je napisao/la: S obzirom da su DSS i POKS napravili koaliciju napravio sad jednu mapu njihovog zbirnog rezultata na poslednjim izborima. Belo - ispod 3% Svetlije plavo - 3-5% (iznad cenzusa) Tamnije plavo - preko 5% (iznad starog cenzusa) Po naseljima bi bila još zanimljivija karta, ali bi oduzela mnogo vremena. Ima puno sela gde su imali preko 10%, a negde i 20%. Najbolje su prošli u selu Ugljarevac kod Kragujevca sa 35,62% i selu Bresno Polje kod Trstenika sa 32,43%. A šta je ovo žuto? Koliko je tu posto?
|
|
Vrh |
|
|
aleksije radicevic
|
Naslov: Re: Kraljevina Srbija-Povratak Monarhije Postano: 11 ožu 2021, 04:48 |
|
|
|
|
Vrh |
|
|
aleksije radicevic
|
Naslov: Re: Kraljevina Srbija-Povratak Monarhije Postano: 19 ožu 2021, 03:13 |
|
|
|
|
Vrh |
|
|
aleksije radicevic
|
Naslov: Re: Kraljevina Srbija-Povratak Monarhije Postano: 01 tra 2021, 19:18 |
|
|
PRESTOLONASLEDNIK ALEKSANDAR I PRINCEZA KATARINA UGOSTILI GRČKOG MINISTRA TURIZMA Njihova kraljevska visočanstva Prestolonaslednik Aleksandar i Princeza Katarina primili su danas u Kraljevskom dvoru ministra turizma Republike Grčke, Njegovu ekselenciju gospodina Harisa Teoharisa i ministarku trgovine, turizma i telekomunikacija u Vladi Srbije gospođu Tatjanu Matić. “Veoma nam je drago što možemo da ugostimo grčkog ministra turizma u Beogradu, koji je u okviru zvanične posete Srbiji, zajedno sa našom ministarkom turizma gospođom Matić, došao u Kraljevski dvor. Uvek je veliko zadovoljstvo biti u društvu našeg prijatelja g. Teoharisa, koji podržava Humanitarnu organizaciju Lajflajn Grčka, čiji je pokrovitelj moja supruga. Kraljevski kompleks, sa svoja dva Dvora – Kraljevskim i Belim dvorom, svakako predstavlja jedno od najinteresantnijih mesta kojе svaki turista treba da poseti tokom svog boravka u Beogradu. Nažalost, pandemija je zatvorila mnoga mesta. Voleo bih da mnogo veći broj ljudi ima priliku da poseti Kraljevski kompleks i upozna njegovu bogatu istoriju. Moja supruga pozdravila je ministra Teoharisa na grčkom, njenom maternjem jeziku i istakla koliko joj je svaki njihov prethodni susret ostao u prelepom sećanju. Ponosan na grčko poreklo svoje supruge”, rekao je Nj.K.V. Prestolonaslednik Aleksandar. https://royalfamily.org/lat/prestolonas ... a-turizma/Kako je lepo kad se na Dvoru vode drzavni poslovi....
|
|
Vrh |
|
|
buenos aires
|
Naslov: Re: Kraljevina Srbija-Povratak Monarhije Postano: 01 tra 2021, 19:23 |
|
|
Došo čovik na čaj i keksiće, Aleksije nemoj se puno nadat...
|
|
Vrh |
|
|
Graničar18
|
Naslov: Re: Kraljevina Srbija-Povratak Monarhije Postano: 01 tra 2021, 20:05 |
|
|
aleksije radicevic je napisao/la: PRESTOLONASLEDNIK ALEKSANDAR I PRINCEZA KATARINA UGOSTILI GRČKOG MINISTRA TURIZMA Njihova kraljevska visočanstva Prestolonaslednik Aleksandar i Princeza Katarina primili su danas u Kraljevskom dvoru ministra turizma Republike Grčke, Njegovu ekselenciju gospodina Harisa Teoharisa i ministarku trgovine, turizma i telekomunikacija u Vladi Srbije gospođu Tatjanu Matić. “Veoma nam je drago što možemo da ugostimo grčkog ministra turizma u Beogradu, koji je u okviru zvanične posete Srbiji, zajedno sa našom ministarkom turizma gospođom Matić, došao u Kraljevski dvor. Uvek je veliko zadovoljstvo biti u društvu našeg prijatelja g. Teoharisa, koji podržava Humanitarnu organizaciju Lajflajn Grčka, čiji je pokrovitelj moja supruga. Kraljevski kompleks, sa svoja dva Dvora – Kraljevskim i Belim dvorom, svakako predstavlja jedno od najinteresantnijih mesta kojе svaki turista treba da poseti tokom svog boravka u Beogradu. Nažalost, pandemija je zatvorila mnoga mesta. Voleo bih da mnogo veći broj ljudi ima priliku da poseti Kraljevski kompleks i upozna njegovu bogatu istoriju. Moja supruga pozdravila je ministra Teoharisa na grčkom, njenom maternjem jeziku i istakla koliko joj je svaki njihov prethodni susret ostao u prelepom sećanju. Ponosan na grčko poreklo svoje supruge”, rekao je Nj.K.V. Prestolonaslednik Aleksandar. https://royalfamily.org/lat/prestolonas ... a-turizma/Kako je lepo kad se na Dvoru vode drzavni poslovi.... Državne poslove vodi Vučić. Ovaj Karađorđević može samo popit čaj.
_________________ Što nam prijete silom,pa neka izvole nisu Srbi turci,da alaha mole
|
|
Vrh |
|
|
aleksije radicevic
|
Naslov: Re: Kraljevina Srbija-Povratak Monarhije Postano: 13 tra 2021, 19:12 |
|
|
Kao sto rekoh, lepo je sto se na Dvoru vode drzavni poslovi! Njihova Kraljevska Visočanstva Prestolonaslednik Aleksandar i Princeza Katarina ugostili su danas ministarku za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja Srbije Dariju Kisić Tepavčević i pomoćnicu ministra Jasminu Pekmezović, u Kraljevskom dvoru. Princeza Katarina i predstavnici njene Fondacije razgovarali su sa g-đom Kisić Tepavčević i g-đom Pekmezović o budućoj saradnji i pomoći domovima za decu bez roditeljskog staranja širom Srbije, sa zajedničkom željom da se deci omogući zdravo, bezbrižno i srećno detinjstvo, uz povećanje kvaliteta života u institucijama u kojima borave. Odgovarajući na različite potrebe institucija širom Srbije, zahvajujući velikodušnim donatorima, Fondacija je pomogla u sređivanju i opremanju prostora u kojem borave deca, uređivanju dvorišta, nabavci vozila za prevoz dece, nabavci računara i knjiga, kao i u obezbeđivanju odeće i obuće, sredstava za higijenu i igračaka. „Sigurna sam da ćemo nastaviti uspešnu saradnju sa Ministarstvom za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja i da ćemo zajedničkim naporima, dodatno poboljšati život dece u ustanovama širom Srbije“, rekla je Nj.K.V Princeza Katarina.Vest je objavljena i na stranici Ministarstva za rad, zaposljavanje, boracka i socijalna pitanja! https://www.minrzs.gov.rs/srb-lat/aktue ... g-staranjaHvala Kraljici sto brine o srpskoj deci!
|
|
Vrh |
|
|
Grobar
|
Naslov: Re: Kraljevina Srbija-Povratak Monarhije Postano: 13 tra 2021, 19:18 |
|
|
Ova Darija Kisić Tepavčević je top tetica. Što je više gledam, više mi se svidja.
Izbambusao bih je kraljevski.
|
|
Vrh |
|
|
cicak
|
Naslov: Re: Kraljevina Srbija-Povratak Monarhije Postano: 13 tra 2021, 19:48 |
|
|
Kolko li će da se ugrade na spomeniku ,kao da gledam da će biti kao sa žirom cena x10
|
|
Vrh |
|
|
Grobar
|
Naslov: Re: Kraljevina Srbija-Povratak Monarhije Postano: 13 tra 2021, 19:52 |
|
|
S verom u boga za Kralja i otadžbinu.
Bata Aleksije, da li bi pristao na kompromis, da Vučić bude monarh?
Vraćamo Kraljevinu, ali sa novom dinastijom.. :)
Ja ne bih, apriori, ali ako je izbor Republika ili takva Kraljevina, biram drugo.. :)
|
|
Vrh |
|
|
aleksije radicevic
|
Naslov: Re: Kraljevina Srbija-Povratak Monarhije Postano: 13 tra 2021, 20:04 |
|
|
Grobar je napisao/la: S verom u boga za Kralja i otadžbinu.
Bata Aleksije, da li pristao na kompromis da Vučić bude monarh?
Vraćamo Kraljevinu, ali sa novom dinastijom.. :)
Ja ne bih, apriori, ali ako je izbor Republika ili takva Kraljevina, biram drugo.. :) Kakvo perverzno pitanje, bata Grobi! AV ne dolazi u obzir. Ustalom ne menjaju se dinastije kao carape, lojalan sam jednoj i to je to.
|
|
Vrh |
|
|
cicak
|
Naslov: Re: Kraljevina Srbija-Povratak Monarhije Postano: 13 tra 2021, 20:08 |
|
|
Šta fali Filipu on ima državničkog u sebi čim mujage siče čim pročitaju njegove tvitove zanči da bi bio dobar izbor. Bez kralja ne valja!
|
|
Vrh |
|
|
Grobar
|
Naslov: Re: Kraljevina Srbija-Povratak Monarhije Postano: 13 tra 2021, 20:08 |
|
|
To sam hteo da čujem bata Aleksije. Samo te probam.. :)
|
|
Vrh |
|
|
Grobar
|
Naslov: Re: Kraljevina Srbija-Povratak Monarhije Postano: 13 tra 2021, 20:09 |
|
|
cicak je napisao/la: Šta fali Filipu on ima državničkog u sebi čim mujage siče čim pročitaju njegove tvitove zanči da bi bio dobar izbor. Bez kralja ne valja! Opa. cicak se popravlja..
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 3 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|