Harezm je napisao/la:
aleksije radicevic je napisao/la:
Gostoprimljivos', gosn Harezm, gostoprimljivos'.
Kako to, čika Aleksije, pa s potturima u kolo bratsko? Vladika Rade se okreće u grobu.
Kod četnika i monarhista je sasvim normalno s mujama u kolo bratsko. Nije novost. Aleksin đed je sarađivo s handžarovcima na Majevici,i pokazivo im srpske partizanske kuće.
Pridružen/a: sub svi 23, 2009 6:09 pm Postovi: 13980 Upozorenja: 3
Graničar18 je napisao/la:
Harezm je napisao/la:
Kako to, čika Aleksije, pa s potturima u kolo bratsko? Vladika Rade se okreće u grobu.
Kod četnika i monarhista je sasvim normalno s Muslimani u kolo bratsko. Nije novost. Aleksin đed je sarađivo s handžarovcima na Majevici,i pokazivo im srpske partizanske kuće.
Aleksin prađed je poginuo od muslimanske legije. Imaj malo postovanja prema stradalima. Nemoj da ti se ceo zivot svodi na komunjarsko lajanje bez pokrica.
_________________ Bože spasi, Bože hrani, Srpskog Kralja, srpski rod!
Pridružen/a: pon tra 04, 2022 2:01 pm Postovi: 3454 Lokacija: Jug
Graničar18 je napisao/la:
Grobar bacio patku da Vučić poslje svog odlaska s vlasti obnavlja monarhiju. Aleksa počeo pratit "vučićeve"medije pink,prvu i dr. Ni rječi više protiv Vučića. Slikovit primjer kako propaganda i patka djeluju na mozak.
Ja bacam patku samo na dobre ribe, zapamti si to.. :) Vučič vraća monarhiju 1/1 ..
_________________ Tog dana kada odem ja, pospite pepeo na teren JNA, a kada odem tamo gore, nek' baklje gore, zastave nek' se viore
Princ Filip na obeležavanju 100 godina od ujedinjenja Srpske pravoslavne crkve u Sremskim Karlovcima. Bukvalno je postao redovan na svakom bitnom događaju SPC-a.
Pridružen/a: pon tra 04, 2022 2:01 pm Postovi: 3454 Lokacija: Jug
Bio sam i na venčanju kraljevskog para kao oficir za vezu..
Pa kaže:
Od davnina tu je naša djedovina jedna jedinaaa..
Mati ponosnaaaa Na ovaj dan Zavjet dajem ja..
Biću tu Najdraža… (Vrištim)..
Posle smo otišli na after parti.. Za mojim stolom je sedela i Nataša Bekvalac.. U jednom momentu je izula svoje štiklice ispod stola i krenula da mi čačka prepone..
Pogledala levo-desno da niko ne gleda i šapnula mi:
Dodji mami..
dugo sam mislila da nije istina da oči umeju da lažu
pa sam, tebe upoznala i tako doznala nije bez djavola što kažu..
..
_________________ Tog dana kada odem ja, pospite pepeo na teren JNA, a kada odem tamo gore, nek' baklje gore, zastave nek' se viore
Mozda se stvarno ide na abdikaciju Aleksandra II u korist Filipa... Nekako mi nije van pameti misao da se odugovlaci sa vracanjem imovine Karadjordjevicima pre nego sto se proglasi novi prestolonaslednik i staresina Kraljevskog doma.
Pridružen/a: sub svi 23, 2009 6:09 pm Postovi: 13980 Upozorenja: 3
JNA je napisao/la:
Pa da se zavrti pričica.. E moj ti..
Više je ovih dana pričano o njima, nego u zadnjih 30 godina ukupno. Zla maćeha, predivni princ Filip i princeza Danica jadni, žrtve su maćehe zle...
Srbadija voli turbofolk i rijaliti. Nijesmo Njemci.. :)
.
Kapiram to, da se Granicarko navede da bira izmedju Filipa i Aleksandra, a da ne oseti da se time opredelio za monarhiju bilo kojeg da izabere... Ja samo ne bih voleo da taj rijaliti ode predaleko.
_________________ Bože spasi, Bože hrani, Srpskog Kralja, srpski rod!
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.