|
|
Stranica: 2/3.
|
[ 59 post(ov)a ] |
|
| Autor/ica |
Poruka |
|
zapovjednik
|
Naslov: Re: Makedonci u Skoplju više ni crkvu ne smiju napravit Postano: 21 vel 2011, 22:51 |
|
|
Stjepan je napisao/la: zapovjednik je napisao/la: ima puno i makedonaca u tetovu 23%. Tetovo i okolna sela oko 20%,u samom gradu taj je % jos veci. Demographics * Albanians - 60,886 (70.3%) * Macedonians - 20,053 (23.2%) * Roma - 2,357 (2.7%) * Turks - 1,882 (2.2%) * Serbs - 604 (0.7%) * Bosniaks - 156 (0.2%) * Vlachs - 15 (0.04%) * others - 627 (0.7%) Od fudbalskih klubova iz Tetova u prvoj ligi se takmice Shkendija,Renova i Teteks,prve dvije su Albanske,a treca je Makedonska. U drugoj ligi nastupa Drita koja je isto Albanska. Vecina Albanaca je iz reda Bektasha,ima i sunita,Makedonci i srbi su pravoslavni,a Romi,Turci i Bosnjaci su sunitski muslimani.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Stjepan
|
Naslov: Re: Makedonci u Skoplju više ni crkvu ne smiju napravit Postano: 21 vel 2011, 23:27 |
|
|
zapovjednik je napisao/la: Stjepan je napisao/la: Tetovo i okolna sela oko 20%,u samom gradu taj je % jos veci. Demographics * Albanians - 60,886 (70.3%) * Macedonians - 20,053 (23.2%) * Roma - 2,357 (2.7%) * Turks - 1,882 (2.2%) * Serbs - 604 (0.7%) * Bosniaks - 156 (0.2%) * Vlachs - 15 (0.04%) * others - 627 (0.7%) Od fudbalskih klubova iz Tetova u prvoj ligi se takmice Shkendija,Renova i Teteks,prve dvije su Albanske,a treca je Makedonska. U drugoj ligi nastupa Drita koja je isto Albanska. Vecina Albanaca je iz reda Bektasha,ima i sunita,Makedonci i srbi su pravoslavni,a Romi,Turci i Bosnjaci su sunitski muslimani. To su podatci za cijelu opcinu (Tetovo+ 19 sela).U gradu zive oko 75000 ljudi,a Makedonci u koji zive opcini zive iskljucivo u gradu.Skendija je albanski klub kao i Renova.Ali Renova je naomrazeniji klub tamo,dok su svi za Skendiju(Balisti).Renova je igracka jednog biznismena iz Dzepciste,nitko ne navija za njih.Navijaci Skendije mrze Renovu.Teteks je klub za kojeg navijaju makedonci.Njihova navijacka skupina se zove Vojvodi.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
zapovjednik
|
Naslov: Re: Makedonci u Skoplju više ni crkvu ne smiju napravit Postano: 21 vel 2011, 23:35 |
|
|
Stjepan je napisao/la: zapovjednik je napisao/la: Demographics * Albanians - 60,886 (70.3%) * Macedonians - 20,053 (23.2%) * Roma - 2,357 (2.7%) * Turks - 1,882 (2.2%) * Serbs - 604 (0.7%) * Bosniaks - 156 (0.2%) * Vlachs - 15 (0.04%) * others - 627 (0.7%) Od fudbalskih klubova iz Tetova u prvoj ligi se takmice Shkendija,Renova i Teteks,prve dvije su Albanske,a treca je Makedonska. U drugoj ligi nastupa Drita koja je isto Albanska.
Vecina Albanaca je iz reda Bektasha,ima i sunita,Makedonci i srbi su pravoslavni,a Romi,Turci i Bosnjaci su sunitski muslimani. To su podatci za cijelu opcinu (Tetovo+ 19 sela).U gradu zive oko 75000 ljudi,a Makedonci u koji zive opcini zive iskljucivo u gradu.Skendija je albanski klub kao i Renova.Ali Renova je naomrazeniji klub tamo,dok su svi za Skendiju(Balisti).Renova je igracka jednog biznismena iz Dzepciste,nitko ne navija za njih.Navijaci Skendije mrze Renovu.Teteks je klub za kojeg navijaju makedonci.Njihova navijacka skupina se zove Vojvodi. Kakvo je stanje sa klubovima u Skoplju,mislim broj navijaca i kvalitet kluba,sta je sa Vardarom.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Stjepan
|
Naslov: Re: Makedonci u Skoplju više ni crkvu ne smiju napravit Postano: 22 vel 2011, 00:07 |
|
|
zapovjednik je napisao/la: Stjepan je napisao/la: To su podatci za cijelu opcinu (Tetovo+ 19 sela).U gradu zive oko 75000 ljudi,a Makedonci u koji zive opcini zive iskljucivo u gradu.Skendija je albanski klub kao i Renova.Ali Renova je naomrazeniji klub tamo,dok su svi za Skendiju(Balisti).Renova je igracka jednog biznismena iz Dzepciste,nitko ne navija za njih.Navijaci Skendije mrze Renovu.Teteks je klub za kojeg navijaju makedonci.Njihova navijacka skupina se zove Vojvodi. Kakvo je stanje sa klubovima u Skoplju,mislim broj navijaca i kvalitet igraca,sta je sa Vardarom. Vardar se raspada,tj po svim propisima on je sad trebao bit ugasen,al ipak je to najveci klub u Makedoniji pa ne da se tek tako.Klub je u ocajnom stanju,bio je do sad.Sad je dosao staro-novi gazda Braco.Covjek je unistio klub,ak netko misli da je Mamic los nek pogledaju sta radi ovaj.Niti jedno euro nije sleglo na Vardarov racun od prodaju igraca i od nagradnih fondova UEFA-e sve je on strpao u dzep.A klub je u medjuvremenu zaglavio u dugovima,od 1 do 2.5 mil eura.Ne zna se tocan iznos,jer naravno ne zna se tko pije,a tko placa.Prije 3 godine on je otjeran iz kluba,doveden je na celu jedan od najbogatijih makedonaca Trifun Kostovski.Pocelo je sjajno,najbolji igraci,9-10 kola neporazeni,publika opet na tribine i naravno nije bilo srece pa mu je biznis polako propadao(a bilo je tu jos mutnih stvari samo trebam ic dublje) i povukao se samo nakon jedne sezone.Napustio nas je i 2 godine Vardar je bio bez spozora.Jedino Komiti su ga financirali i vodili.Lani smo ostali u 1 ligu,jer smo imali srece da su 3 kluba izbacena,a jedan od tih klubova(sampion Makedonija GP) nam je odstupio sve igrace do kraja sezone pa smo se spasili.Ali ove sezone nismo bili te srece,ostali su samo decki iz Vardarove skole.Bili smo zadnji,sad smo 11 od 12, 9 bodova iza 10 plasiranu momcad.Al dobra stvar je sto je ovaj Braco doveo nekoliko kvalitetnih pojacanja + iskusan trener i 90% je sigurno da cemo izboriti ostanak u ligu(mi smo se pojacali,a svi nasi konkurenti su oslabljeni).Mrzimo ga,mi smo ga otjerali iz kluba,al jebiga sad je ispao nas spasitelj. Sloga Jugomagnat,il sad Shkupi to je klub za kojeg navijaju albanci.Oni su bili jedan od tih klubova sto su bili izbaceni lani zbog bojkota.Tak sad igraju 4 ligu.Makedonija GP,navijaju za njih ljudi iz naselja Gjorce Petrov.Njihova navijacka skupina se zove Lavovi.Sad su 3 ligasi,jer su i oni bili izbaceni,a prije 2 godine bili prvaci.Rabotnicki to ti je jedan klub koji radi kvalitetno,stvarno su odlicni.I od kad su ostali bez glavnog spozora(Trifun Kostovski) kad je ovaj dosao u Vardar nisu propali.Dapace ostali su na vrhu i sve godini su nas najbolji predstavnik u Europi.Skola radi odlicno,imaju sponzora,al nemaju ono najbitnije-navijaci.Vardar je najpopularniji klub u Skopju.Na zalost je sve manje i manje popularan.Vec 7-8 godina nema ga nigdje,a ojacali su FA(Family Aerodrom- navijaju za MZT Skopje) i CPB(City Park Boys- za Rabotnicki).To su kosarkaski navijaci iz razlicitih djelova grada.U nogometu uglavnom navijaju za Vardar,al ne dolaze na tribine jer mnogi od njih se ne podnose i ne zele bit zajedno na istom mjestu.CPB su iz Karpos,Gjroce Petrov,Centar u zadnje vrijeme Cair,Butel i Kisela Voda, dok iz FA Aerodrom,Madzari,Lisice i Novo Lisice....Na njihovu zadnju utakmcu je bilo 6000 ljudi od kojih 1500 CPB,1500 FA i 1500 obicni gledatelji.U zadnjih 4-5 godina rivalstvo je eksliralo,prije toga isli su zajedno na Vardar i poslje utakmice jedni na jednu stranu,drugi na drugu.Pa cak i sad u njihovim redovima imas puno Komita,al je sve veci broj onih koji pripadaju iskljucivo na jednu grupu. To ti je skopska navijacka scena..........najkompliciranija na svijetu.Ovo ti je samo skracena vezrija,pa sad ti vidi............ P.S Zaboravio sam spomenuti i Pirate.Oni navijaju na Skopje.Svi su iz Avtokomanda,maalski klub,kao i Makedonija GP.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
zapovjednik
|
Naslov: Re: Makedonci u Skoplju više ni crkvu ne smiju napravit Postano: 22 vel 2011, 00:26 |
|
|
Stjepan je napisao/la: zapovjednik je napisao/la: Kakvo je stanje sa klubovima u Skoplju,mislim broj navijaca i kvalitet igraca,sta je sa Vardarom.
Vardar se raspada,tj po svim propisima on je sad trebao bit ugasen,al ipak je to najveci klub u Makedoniji pa ne da se tek tako.Klub je u ocajnom stanju,bio je do sad.Sad je dosao staro-novi gazda Braco.Covjek je unistio klub,ak netko misli da je Mamic los nek pogledaju sta radi ovaj.Niti jedno euro nije sleglo na Vardarov racun od prodaju igraca i od nagradnih fondova UEFA-e sve je on strpao u dzep.A klub je u medjuvremenu zaglavio u dugovima,od 1 do 2.5 mil eura.Ne zna se tocan iznos,jer naravno ne zna se tko pije,a tko placa.Prije 3 godine on je otjeran iz kluba,doveden je na celu jedan od najbogatijih makedonaca Trifun Kostovski.Pocelo je sjajno,najbolji igraci,9-10 kola neporazeni,publika opet na tribine i naravno nije bilo srece pa mu je biznis polako propadao(a bilo je tu jos mutnih stvari samo trebam ic dublje) i povukao se samo nakon jedne sezone.Napustio nas je i 2 godine Vardar je bio bez spozora.Jedino Komiti su ga financirali i vodili.Lani smo ostali u 1 ligu,jer smo imali srece da su 3 kluba izbacena,a jedan od tih klubova(sampion Makedonija GP) nam je odstupio sve igrace do kraja sezone pa smo se spasili.Ali ove sezone nismo bili te srece,ostali su samo decki iz Vardarove skole.Bili smo zadnji,sad smo 11 od 12, 9 bodova iza 10 plasiranu momcad.Al dobra stvar je sto je ovaj Braco doveo nekoliko kvalitetnih pojacanja + iskusan trener i 90% je sigurno da cemo izboriti ostanak u ligu(mi smo se pojacali,a svi nasi konkurenti su oslabljeni).Mrzimo ga,mi smo ga otjerali iz kluba,al jebiga sad je ispao nas spasitelj. Sloga Jugomagnat,il sad Shkupi to je klub za kojeg navijaju albanci.Oni su bili jedan od tih klubova sto su bili izbaceni lani zbog bojkota.Tak sad igraju 4 ligu.Makedonija GP,navijaju za njih ljudi iz naselja Gjorce Petrov.Njihova navijacka skupina se zove Lavovi.Sad su 3 ligasi,jer su i oni bili izbaceni,a prije 2 godine bili prvaci.Rabotnicki to ti je jedan klub koji radi kvalitetno,stvarno su odlicni.I od kad su ostali bez glavnog spozora(Trifun Kostovski) kad je ovaj dosao u Vardar nisu propali.Dapace ostali su na vrhu i sve godini su nas najbolji predstavnik u Europi.Skola radi odlicno,imaju sponzora,al nemaju ono najbitnije-navijaci.Vardar je najpopularniji klub u Skopju.Na zalost je sve manje i manje popularan.Vec 7-8 godina nema ga nigdje,a ojacali su FA(Family Aerodrom- navijaju za MZT Skopje) i CPB(City Park Boys- za Rabotnicki).To su kosarkaski navijaci iz razlicitih djelova grada.U nogometu uglavnom navijaju za Vardar,al ne dolaze na tribine jer mnogi od njih se ne podnose i ne zele bit zajedno na istom mjestu.CPB su iz Karpos,Gjroce Petrov,Centar u zadnje vrijeme Cair,Butel i Kisela Voda, dok iz FA Aerodrom,Madzari,Lisice i Novo Lisice....Na njihovu zadnju utakmcu je bilo 6000 ljudi od kojih 1500 CPB,1500 FA i 1500 obicni gledatelji.U zadnjih 4-5 godina rivalstvo je eksliralo,prije toga isli su zajedno na Vardar i poslje utakmice jedni na jednu stranu,drugi na drugu.Pa cak i sad u njihovim redovima imas puno Komita,al je sve veci broj onih koji pripadaju iskljucivo na jednu grupu. To ti je skopska navijacka scena..........najkompliciranija na svijetu.Ovo ti je samo skracena vezrija,pa sad ti vidi............ P.S Zaboravio sam spomenuti i Pirate.Oni navijaju na Skopje.Svi su iz Avtokomanda,maalski klub,kao i Makedonija GP. Stvarno je komplicirano u Skopju i u citavoj Makedoniji,puno vise nego u Sarajevu,Zagrebu ili Beogradu. Zao mi je zbog Vardara jer je to najveci klub u Makedoniji,isto kad bi se kod nas Zeljo ili Sarajevo ugasili. Cuo sam da Pelister Bitola ima najvise navijaca posle Vardara,mozda sad je stanje drugacije jer su zadnji na tabeli. Mozes li mi odgovorit kakvi su Metalurg(cetvrti na tabeli)i drugoligasi Lokomotiva,Cementarnica i neznam odakle je Euromilk.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Stjepan
|
Naslov: Re: Makedonci u Skoplju više ni crkvu ne smiju napravit Postano: 22 vel 2011, 00:35 |
|
|
zapovjednik je napisao/la: Stjepan je napisao/la: Vardar se raspada,tj po svim propisima on je sad trebao bit ugasen,al ipak je to najveci klub u Makedoniji pa ne da se tek tako.Klub je u ocajnom stanju,bio je do sad.Sad je dosao staro-novi gazda Braco.Covjek je unistio klub,ak netko misli da je Mamic los nek pogledaju sta radi ovaj.Niti jedno euro nije sleglo na Vardarov racun od prodaju igraca i od nagradnih fondova UEFA-e sve je on strpao u dzep.A klub je u medjuvremenu zaglavio u dugovima,od 1 do 2.5 mil eura.Ne zna se tocan iznos,jer naravno ne zna se tko pije,a tko placa.Prije 3 godine on je otjeran iz kluba,doveden je na celu jedan od najbogatijih makedonaca Trifun Kostovski.Pocelo je sjajno,najbolji igraci,9-10 kola neporazeni,publika opet na tribine i naravno nije bilo srece pa mu je biznis polako propadao(a bilo je tu jos mutnih stvari samo trebam ic dublje) i povukao se samo nakon jedne sezone.Napustio nas je i 2 godine Vardar je bio bez spozora.Jedino Komiti su ga financirali i vodili.Lani smo ostali u 1 ligu,jer smo imali srece da su 3 kluba izbacena,a jedan od tih klubova(sampion Makedonija GP) nam je odstupio sve igrace do kraja sezone pa smo se spasili.Ali ove sezone nismo bili te srece,ostali su samo decki iz Vardarove skole.Bili smo zadnji,sad smo 11 od 12, 9 bodova iza 10 plasiranu momcad.Al dobra stvar je sto je ovaj Braco doveo nekoliko kvalitetnih pojacanja + iskusan trener i 90% je sigurno da cemo izboriti ostanak u ligu(mi smo se pojacali,a svi nasi konkurenti su oslabljeni).Mrzimo ga,mi smo ga otjerali iz kluba,al jebiga sad je ispao nas spasitelj. Sloga Jugomagnat,il sad Shkupi to je klub za kojeg navijaju albanci.Oni su bili jedan od tih klubova sto su bili izbaceni lani zbog bojkota.Tak sad igraju 4 ligu.Makedonija GP,navijaju za njih ljudi iz naselja Gjorce Petrov.Njihova navijacka skupina se zove Lavovi.Sad su 3 ligasi,jer su i oni bili izbaceni,a prije 2 godine bili prvaci.Rabotnicki to ti je jedan klub koji radi kvalitetno,stvarno su odlicni.I od kad su ostali bez glavnog spozora(Trifun Kostovski) kad je ovaj dosao u Vardar nisu propali.Dapace ostali su na vrhu i sve godini su nas najbolji predstavnik u Europi.Skola radi odlicno,imaju sponzora,al nemaju ono najbitnije-navijaci.Vardar je najpopularniji klub u Skopju.Na zalost je sve manje i manje popularan.Vec 7-8 godina nema ga nigdje,a ojacali su FA(Family Aerodrom- navijaju za MZT Skopje) i CPB(City Park Boys- za Rabotnicki).To su kosarkaski navijaci iz razlicitih djelova grada.U nogometu uglavnom navijaju za Vardar,al ne dolaze na tribine jer mnogi od njih se ne podnose i ne zele bit zajedno na istom mjestu.CPB su iz Karpos,Gjroce Petrov,Centar u zadnje vrijeme Cair,Butel i Kisela Voda, dok iz FA Aerodrom,Madzari,Lisice i Novo Lisice....Na njihovu zadnju utakmcu je bilo 6000 ljudi od kojih 1500 CPB,1500 FA i 1500 obicni gledatelji.U zadnjih 4-5 godina rivalstvo je eksliralo,prije toga isli su zajedno na Vardar i poslje utakmice jedni na jednu stranu,drugi na drugu.Pa cak i sad u njihovim redovima imas puno Komita,al je sve veci broj onih koji pripadaju iskljucivo na jednu grupu. To ti je skopska navijacka scena..........najkompliciranija na svijetu.Ovo ti je samo skracena vezrija,pa sad ti vidi............
P.S Zaboravio sam spomenuti i Pirate.Oni navijaju na Skopje.Svi su iz Avtokomanda,maalski klub,kao i Makedonija GP. Stvarno je komplicirano u Skopju i u citavoj Makedoniji,puno vise nego u Sarajevu,Zagrebu ili Beogradu. Zao mi je zbog Vardara jer je to najveci klub u Makedoniji,isto kad bi se kod nas Zeljo ili Sarajevo ugasili. Cuo sam da Pelister Bitola ima najvise navijaca posle Vardara,mozda sad je stanje drugacije jer su zadnji na tabeli. Mozes li mi odgovorit kakvi su Metalurg(cetvrti na tabeli)i drugoligasi Lokomotiva,Cementarnica i neznam odakle je Euromilk. Euromilk samo ime ti kaze je sponzorska ekipa.Iz Skoplja je.Ne znam previse o njima,al cuo sam da su dobri u 2 ligu.Cementarnica bili su jako dobra ekipa,al i oni su sad tamo u 2 ligu.Lokomotiva nisto posebno,isto kao sto je bila i ona Zagrebacka prije nego sto je dosla u u 1 HNL.Ono 2-3 liga klub,tamo igraju i neki mladi igraci na pozajmici.Metalurg,jos jedan umjetan klub kao i svi koji su sad na vrhu.Zbog toga je nogomet u Makedoniji na tako niskom nivou.NItko ne zeli gledati ove tz. kondom klubove.Klub za jednu upotrebu.Peres novac,zaradis koji euro najmjestanjem utakmica i prodajom igraca i kad ti postane dosadno napustis ga.Inace Metalurg je nesto kao Man. City.Imaju novac,(Minco Jordanov stoji iza njih) i kupu bez rezona.Trose puno,a bez rezultata. Pelister kao i Vardar propada.svaki klub koji ima tradiciju i navijace propada,zalosno..........Pobeda - 4 liga,Pelister zadnji,Vardar vec sam rekao,Kumanovo 2 najveci grad u drzavi nema klub,Belasica 2 liga........Na vrhu Renova,RAbotnicki,Metalurg,Turnovo.......
|
|
| Vrh |
|
 |
|
totem
|
Naslov: Re: Makedonci u Skoplju više ni crkvu ne smiju napravit Postano: 22 vel 2011, 16:18 |
|
Pridružen/a: 14 sij 2010, 19:33 Postovi: 4134 Lokacija: Capica curica kaze Tetovo
|
|
"Vecina Albanaca je iz reda Bektasha,ima i sunita,Makedonci i srbi su pravoslavni,a Romi,Turci i Bosnjaci su sunitski muslimani".
Veze nema sa istinom. Oko 90% siptara su muslimani suniti, 3-5%katolici,i dali ima jedva 5% bektasija. Cigana ima dosta u bektasijama.
_________________ Gospodja ministarka, gdje li sam je vidio...Obozavam tu komediju, osobito kada je Seka Sabljic glumi.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
zapovjednik
|
Naslov: Re: Makedonci u Skoplju više ni crkvu ne smiju napravit Postano: 22 vel 2011, 23:49 |
|
|
totem je napisao/la: "Vecina Albanaca je iz reda Bektasha,ima i sunita,Makedonci i srbi su pravoslavni,a Romi,Turci i Bosnjaci su sunitski muslimani".
Veze nema sa istinom. Oko 90% siptara su muslimani suniti, 3-5%katolici,i dali ima jedva 5% bektasija. Cigana ima dosta u bektasijama. U onom postu sam pisao o Albancima u Tetovu gdje su vecina Bektashi,a inace prema procjenama 1/3 Albanaca u Makedoniji su iz reda Bektasha.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
mirovinica
|
Naslov: Re: Makedonci u Skoplju više ni crkvu ne smiju napravit Postano: 23 vel 2011, 22:06 |
|
|
|
A što su Makedonci prihvatili pomoć Turske kada ih je Grčka počela gnjavit
_________________ Ulica Hasana Bibera
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Mar-kan
|
Naslov: Re: Makedonci u Skoplju više ni crkvu ne smiju napravit Postano: 24 vel 2011, 00:34 |
|
|
mirovinica je napisao/la: A što su Makedonci prihvatili pomoć Turske kada ih je Grčka počela gnjavit Znaš onu-neprijatelj mog neprijatelja je moj jaran 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
totem
|
Naslov: Re: Makedonci u Skoplju više ni crkvu ne smiju napravit Postano: 26 vel 2011, 13:49 |
|
Pridružen/a: 14 sij 2010, 19:33 Postovi: 4134 Lokacija: Capica curica kaze Tetovo
|
mirovinica je napisao/la: A što su Makedonci prihvatili pomoć Turske kada ih je Grčka počela gnjavit Koju pomoc turske? Ili si htio da nesto samo onako napises?
_________________ Gospodja ministarka, gdje li sam je vidio...Obozavam tu komediju, osobito kada je Seka Sabljic glumi.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
totem
|
Naslov: Re: Makedonci u Skoplju više ni crkvu ne smiju napravit Postano: 26 vel 2011, 13:50 |
|
|
Mar-kan je napisao/la: mirovinica je napisao/la: A što su Makedonci prihvatili pomoć Turske kada ih je Grčka počela gnjavit Znaš onu-neprijatelj mog neprijatelja je moj jaran  To da, ali nisto, bas nisto od turske nije niti trazeno, niti dobiveno. Bez veze. Turci ni sami ne mogu stati na rep grcima, jos da makedoniji pomazu.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Lati
|
Naslov: Re: Makedonci u Skoplju više ni crkvu ne smiju napravit Postano: 17 srp 2011, 16:42 |
|
|
totem je napisao/la:
Samo cu ti jedno rec. To sto si moderator ne daje ti za pravo da pises gluposti. I ja se cudim kako ti daje pravo da ponizis Albanaca ( ili kako zelis provocirati "Siptara") Citat: Atko po tebi junuze ima suverenitet? Siptari? Ne bih rekao. Cime imaju? Sto se tice da ih ima 25 %, pises nebuloze. Nema ih prisutnih vise od 17-18%. To ce sada i popis dokazati. To su i oni svijesni,ali ameri su dali svijetlo za popis. Hoces da se okladimo da ih nece biti vise od 20%? Ovih 2% dajem zbog mogucnost da netko ipak dodje iz inostranstva, pa se popise.(vecina ne smiju, jer su na crno u drugim zemljama) Nije Istina ovo , ima nas preko 35% kao nista , jednostavno je provokatore , jednostavno , pocinji od granice Srbije (Kumanovo) pa sve do Struge , pa vidi koliko sela od sllavenenske nacionalnosti mozes ih naci , sa druge strane ok kUMANOVO do granice Bugarske ima rjetko sela naseljenim slavenima i to sa znatnim manjim brojom stanovnistva . Glupiji post nisam davno citao , pa samo Skoplje ima 200 tisuca Albanaca glavonjo , samo Skoplje obuhvata 12% Citat: Pa su morali NATO i EU da spasavaju siptare? Mogu ti poslati i klipove i dokumente da se uvijeris. Neverovatno , dakle ovih su svi isti , ovo nije normalno .. Mi smo imali samo lovacke puske i ipak smo vas pobjedili svuda i u svakom ratu , dok EU i SAD nisu nama pomagli u nikavum smislu tada jer nije bilo potrijebe :) Dok ste vi imali modernu oruzju opet sve ste izgubili , dokazuje prava Albanaca , jer samo reko tih lovackim puskama smo ih dobili . Citat: I da pojasnim svima, ne gradi se crkva nego muzej, na iskopinama stare crkve. U siptarskoj opcini. I da vas brifiram, izgradnja se nastavlja(izgleda na vasu veliku zalost). Nije istina i ovo , covjek je skroz popizdio , on laze u sred dana .Neverovatno ! Ovako ste prosli lazhgo http://vecer.com.mk/wbstorage/articles/ ... 1850DD.jpgEvo od vase novine da ne bi mogao nikako lagati , sta sumnjam da ti neko vjeruje :: http://www.vecer.com.mk/?ItemID=E4C206C ... 7DE67E4001Ne cepkajte se vi sa nama , za vase dobro , jer ne mozete . Mi smo rekli da se Crkva ne izgradi , i nece ... Sada se gradi Muzej od povjesti Dardanije (i ovu napisi kao vashu pobjedu  ) Iako nisam aktivan , ne vjerujte njemu , jer on lazhe , takvi su oni svih , PROSRBI , i koliko onih vole Hrvate prosetajte malo na njihove forume pa videcete . Pozdrav 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
zapovjednik
|
Naslov: Re: Makedonci u Skoplju više ni crkvu ne smiju napravit Postano: 17 srp 2011, 17:04 |
|
|
Lati je napisao/la: I ja se cudim kako ti daje pravo da ponizis Albanaca ( ili kako zelis provocirati "Siptara") Zar nije Siptar=Albanac,nisam znao da to smatrate uvredom. Lati je napisao/la: Nije Istina ovo , ima nas preko 35% kao nista , jednostavno je provokatore , jednostavno , pocinji od granice Srbije (Kumanovo) pa sve do Struge , pa vidi koliko sela od sllavenenske nacionalnosti mozes ih naci , sa druge strane ok kUMANOVO do granice Bugarske ima rjetko sela naseljenim slavenima i to sa znatnim manjim brojom stanovnistva . Glupiji post nisam davno citao , pa samo Skoplje ima 200 tisuca Albanaca glavonjo , samo Skoplje obuhvata 12% Tu se slazem. Jedno: 50%Makedonaca 35%Albanaca 10%Turaka sa Torbesima
|
|
| Vrh |
|
 |
|
LuckyLuke
|
Naslov: Re: Makedonci u Skoplju više ni crkvu ne smiju napravit Postano: 19 srp 2011, 02:05 |
|
|
Lati je napisao/la: Nije Istina ovo , ima nas preko 35% kao nista , jednostavno je provokatore , jednostavno , pocinji od granice Srbije (Kumanovo) pa sve do Struge , pa vidi koliko sela od sllavenenske nacionalnosti mozes ih naci , sa druge strane ok kUMANOVO do granice Bugarske ima rjetko sela naseljenim slavenima i to sa znatnim manjim brojom stanovnistva . Glupiji post nisam davno citao ,
"Glupiji post nisam davno citao" by Ljati Pa onda bi sigurno danas kao nista u saboru od 123 poslanika imali jedno 40-43 poslanika... ali... realnost je da Albanci imaju... SAMO 24 poslanika (19,50%)... Ili ako hoces izrazeno u glasove koji su ukupno osvojili albanske stranke na izborima 2011... SAMO 20,65%... Nemoj se truditi... Ipak prevelika je to razlika u postotcima da bi jedan Ljati mogao smisliti kakav "pametan" odgovor (razlog)...
|
|
| Vrh |
|
 |
|
zapovjednik
|
Naslov: Re: Makedonci u Skoplju više ni crkvu ne smiju napravit Postano: 19 srp 2011, 08:40 |
|
|
LuckyLuke je napisao/la: "Glupiji post nisam davno citao" by Ljati
Pa onda bi sigurno danas kao nista u saboru od 123 poslanika imali jedno 40-43 poslanika... ali... realnost je da Albanci imaju... SAMO 24 poslanika (19,50%)...
Ili ako hoces izrazeno u glasove koji su ukupno osvojili albanske stranke na izborima 2011... SAMO 20,65%...
Nemoj se truditi... Ipak prevelika je to razlika u postotcima da bi jedan Ljati mogao smisliti kakav "pametan" odgovor (razlog)... Znaci 20% prema izborima,ali haveru nemoj zaboravit da su Albanci dosta mladje stanovnistvo od Makedonaca pa ce biti taj postotak veci.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
zapovjednik
|
Naslov: Re: Makedonci u Skoplju više ni crkvu ne smiju napravit Postano: 19 srp 2011, 08:54 |
|
|
|
Cujem da se Vardar spojio sa nekim manjim klubom kako bi igrao u prvoj ligi,ukratko receno,prodao historiju.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
totem
|
Naslov: Re: Makedonci u Skoplju više ni crkvu ne smiju napravit Postano: 26 srp 2011, 11:22 |
|
|
zapovjednik je napisao/la: LuckyLuke je napisao/la: "Glupiji post nisam davno citao" by Ljati
Pa onda bi sigurno danas kao nista u saboru od 123 poslanika imali jedno 40-43 poslanika... ali... realnost je da Albanci imaju... SAMO 24 poslanika (19,50%)...
Ili ako hoces izrazeno u glasove koji su ukupno osvojili albanske stranke na izborima 2011... SAMO 20,65%...
Nemoj se truditi... Ipak prevelika je to razlika u postotcima da bi jedan Ljati mogao smisliti kakav "pametan" odgovor (razlog)... Znaci 20% prema izborima,ali haveru nemoj zaboravit da su Albanci dosta mladje stanovnistvo od Makedonaca pa ce biti taj postotak veci. Covjece sa deficitom iq. Pa i dosada su imali najmladje stanovnistvo. A opadaju na izborima. Kako to objasnjavas?
|
|
| Vrh |
|
 |
|
totem
|
Naslov: Re: Makedonci u Skoplju više ni crkvu ne smiju napravit Postano: 26 srp 2011, 11:30 |
|
|
Lati je napisao/la: totem je napisao/la:
Samo cu ti jedno rec. To sto si moderator ne daje ti za pravo da pises gluposti. I ja se cudim kako ti daje pravo da ponizis Albanaca ( ili kako zelis provocirati "Siptara") Citat: Atko po tebi junuze ima suverenitet? Siptari? Ne bih rekao. Cime imaju? Sto se tice da ih ima 25 %, pises nebuloze. Nema ih prisutnih vise od 17-18%. To ce sada i popis dokazati. To su i oni svijesni,ali ameri su dali svijetlo za popis. Hoces da se okladimo da ih nece biti vise od 20%? Ovih 2% dajem zbog mogucnost da netko ipak dodje iz inostranstva, pa se popise.(vecina ne smiju, jer su na crno u drugim zemljama) Nije Istina ovo , ima nas preko 35% kao nista , jednostavno je provokatore , jednostavno , pocinji od granice Srbije (Kumanovo) pa sve do Struge , pa vidi koliko sela od sllavenenske nacionalnosti mozes ih naci , sa druge strane ok kUMANOVO do granice Bugarske ima rjetko sela naseljenim slavenima i to sa znatnim manjim brojom stanovnistva . Glupiji post nisam davno citao , pa samo Skoplje ima 200 tisuca Albanaca glavonjo , samo Skoplje obuhvata 12% Citat: Pa su morali NATO i EU da spasavaju siptare? Mogu ti poslati i klipove i dokumente da se uvijeris. Neverovatno , dakle ovih su svi isti , ovo nije normalno .. Mi smo imali samo lovacke puske i ipak smo vas pobjedili svuda i u svakom ratu , dok EU i SAD nisu nama pomagli u nikavum smislu tada jer nije bilo potrijebe :) Dok ste vi imali modernu oruzju opet sve ste izgubili , dokazuje prava Albanaca , jer samo reko tih lovackim puskama smo ih dobili . Citat: I da pojasnim svima, ne gradi se crkva nego muzej, na iskopinama stare crkve. U siptarskoj opcini. I da vas brifiram, izgradnja se nastavlja(izgleda na vasu veliku zalost). Nije istina i ovo , covjek je skroz popizdio , on laze u sred dana .Neverovatno ! Ovako ste prosli lazhgo http://vecer.com.mk/wbstorage/articles/ ... 1850DD.jpgEvo od vase novine da ne bi mogao nikako lagati , sta sumnjam da ti neko vjeruje :: http://www.vecer.com.mk/?ItemID=E4C206C ... 7DE67E4001Ne cepkajte se vi sa nama , za vase dobro , jer ne mozete . Mi smo rekli da se Crkva ne izgradi , i nece ... Sada se gradi Muzej od povjesti Dardanije (i ovu napisi kao vashu pobjedu  ) Ooo, dosao nam siptar iz istocne makedonije  . O tome kako su prosli Makedonci, rekli su na vijestima, oko srazmera povrijedjenih. I onih koje su nosili na nosilima. St se tice crkve, gradi se papcino. Idi pa provjeri. Gradi se i crkva na plostadu. Vi ste htjeli da se tamo gradi i porusena dzamija, za vrijeme kraljevine SHS(srusio ju je Aca, a nezahvalni Makedonci ga ubise). Ali ono od ovce za dzamiju. Ja zivim u skopju, te znam iz prve ruke, ove ostale mozes slagati koliko hoces. Na mjesto dzamije izasao Aleksandar makedonski, pa sada ako tebi to izgleda kao dzamija, ok 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
zapovjednik
|
Naslov: Re: Makedonci u Skoplju više ni crkvu ne smiju napravit Postano: 26 srp 2011, 11:40 |
|
|
totem je napisao/la: zapovjednik je napisao/la: Znaci 20% prema izborima,ali haveru nemoj zaboravit da su Albanci dosta mladje stanovnistvo od Makedonaca pa ce biti taj postotak veci. Covjece sa deficitom iq. Pa i dosada su imali najmladje stanovnistvo. A opadaju na izborima. Kako to objasnjavas? iseljavanje,ali Albanska naselja su sve etnicki cistija. Zanimljivi ste vi prosrbi.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
totem
|
Naslov: Re: Makedonci u Skoplju više ni crkvu ne smiju napravit Postano: 26 srp 2011, 11:44 |
|
|
zapovjednik je napisao/la: totem je napisao/la:
Covjece sa deficitom iq. Pa i dosada su imali najmladje stanovnistvo. A opadaju na izborima. Kako to objasnjavas?
iseljavanje,ali Albanska naselja su sve etnicki cistija. Zanimljivi ste vi prosrbi. Dapace da smo zanimljivi. Albanska naselja su i dosada bila manje vise cista, samo sto se odtamo masovno sele Albanci, a makedonci ostaju. Pa sada ti vidi...
|
|
| Vrh |
|
 |
|
zapovjednik
|
Naslov: Re: Makedonci u Skoplju više ni crkvu ne smiju napravit Postano: 26 srp 2011, 18:00 |
|
|
totem je napisao/la: Dapace da smo zanimljivi. Albanska naselja su i dosada bila manje vise cista, samo sto se odtamo masovno sele Albanci, a makedonci ostaju. Pa sada ti vidi... Koji klub u Makedoniji ima najvise navijaca Partizan ili Zvezda 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
totem
|
Naslov: Re: Makedonci u Skoplju više ni crkvu ne smiju napravit Postano: 28 srp 2011, 15:25 |
|
|
zapovjednik je napisao/la: totem je napisao/la: Dapace da smo zanimljivi. Albanska naselja su i dosada bila manje vise cista, samo sto se odtamo masovno sele Albanci, a makedonci ostaju. Pa sada ti vidi... Koji klub u Makedoniji ima najvise navijaca Partizan ili Zvezda  Zvezda ubjedljivo najvise. Za sarajevo i za zelju nema nijednog.  A tek za onog kluba koji igra pod bijelim brijegom(kada igra u goste, dakako)nema ni govora (samo ne znam koji su ti to argumenti o raspravi)
|
|
| Vrh |
|
 |
|
dudu
|
Naslov: Re: Makedonci u Skoplju više ni crkvu ne smiju napravit Postano: 28 srp 2011, 16:00 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:39 Postovi: 63005 Lokacija: DAZP HQ
|
ima li u novije vrijeme navijača Dinama ikako? 
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
totem
|
Naslov: Re: Makedonci u Skoplju više ni crkvu ne smiju napravit Postano: 28 srp 2011, 16:16 |
|
|
dudu je napisao/la: ima li u novije vrijeme navijača Dinama ikako?  Dinamo, nazalost(tvoju) zasada kotira na cetvrtom mjestu iz velike cetvorke. Prva je CZ, drugi je Partizan, Hajduk te Dinamo. Hajduk ima puno vise navijaca od dinama. Mada, danasnji klinci navijaju sada za barsu MY, Real, Inter...Od moje generacije znam za nekih dinamovaca. Moj pokojni kum, bog da mu dusu prosti je bio dinamovac, a cisti je makedonac bio. Znam ih jos sedmoro-osmoro... Mozda ima i jos ponekog, ali sumnjam. Kada su igrali do raspada ex Ju, istok stadiona u skopju(tribina za gostujuce) je uvijek bila sa 20-30 BBB+JNA. Dok kada je igrao Hajduk nikada nije bilo ispod tisucu, mahom iz makedonije. Ima jedan grad Vinica se zove, mali gradic na istoku makedonije, i cijeli grad je navijao za hajduka, valjda zbog gradjevinske tvrtke iz toga grada koja je gradila po dalmaciji. Oni su isli svuda za ajdukom. Bila je i jedna zastava BBB-Skopje, ali je 90 godine uzeta od komita, te ne znam sto je bilo sa njom. Interesantno da je vodja(ako se tako moze reci) te skupine BBB-Skopje bio Grk koji je ziveo u makedoniji, Cilimingas mu je bilo prezime, sada je odselio u cesku. Znam samo da je maltene cijelo Skopje navijalo za croaciju kada je ispala pomocu suca protiv newcastla. Ja sam tada bio na odmoru, na uzvratnoj u zagrebu, ali pricali mi ljudi kada je pao maricev gol da je po kvartovima bukvalno trestalo. I ja sam tada navijao da Dinamo prodje  , vrucina valjda bilo...lijeto.
|
|
| Vrh |
|
 |
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 3 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|