|
|
Stranica: 3/4.
|
[ 100 post(ov)a ] |
|
| Autor/ica |
Poruka |
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Makedonija: Ako želite "riješiti" problem u državi, napravite kantone!? Postano: 05 pro 2010, 04:15 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 10:29 Postovi: 88325 Lokacija: Institut za razna i ostala pitanja
|
|
U svakom slučaju, žao mi je Makedonaca i mislim da je najbolje da daju ogromnu autonomiju općinama s +75% Albanskog stanovništva (to je samo rubni zapad koji je oduvijek većinski albanski i samo ih je slučajno nakon balkanskih ratova (ili čega već) zapao, možda se radi o samo 10% površine Makedonije), i time većinu šiftara ograde u brlog, Tetovo glavni grad, i neka se tamo koncentriraju, grade sveučilište i institucije, i kultiviraju. A ostatak države neka na kulturan/politički/ekonomski način re-makedoniziraju.
_________________ Bošnjaci su primali 30 godina ogromnu političku pomoć, da ne liče na potpuni kurac.
Pomoć je presahla nažalost.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Makedonija: Ako želite "riješiti" problem u državi, napravite kantone!? Postano: 05 pro 2010, 04:21 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 08:25 Postovi: 43715 Lokacija: Folklorni Jugoslaven, praktični Hrvat
|
|
Makedonci su mitomani u rangu sa Bošnjacima. Albanci su dali svoj doprinos hrvatskoj strani u DR-u, i to se ne bi trebalo zaboravit, tako da će moje simpatije uvijek biti na njihoj strani.
_________________ sklon'se bona Zineta sa penđera, vidiš da te vlasi oćima kurišu
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Real gone
|
Naslov: Re: Makedonija: Ako želite "riješiti" problem u državi, napravite kantone!? Postano: 05 pro 2010, 04:27 |
|
|
Ministar u svom maniru. Jadna je bila ta HV, ako su 3 krilnika Albanca toliko doprinela njenoj pobedi.. Sad bez zezanja, stavljati dojučerašnju versku skupinu i Makedonce u isti rang mitomanije, je tužno. Ali me nekako od tebe ne čudi.
_________________ http://farm3.static.flickr.com/2158/217 ... 8538_b.jpg
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Makedonija: Ako želite "riješiti" problem u državi, napravite kantone!? Postano: 05 pro 2010, 04:28 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 10:29 Postovi: 88325 Lokacija: Institut za razna i ostala pitanja
|
Ja sam skroz subjektivan, jer sam upoznao dosta Makedonaca, super ljudi. Tako kad je Makedonija u pitanju, tu nemam dvojbe. Što se tiče Albanaca... Simpatiziram Albance katolike, a i ovi iz Albanije mi uopće nisu mrski, čak mi je njihova mutna povijest dosta zanimljiva. Zanimljivost za one koji ne znaju: http://hr.wikipedia.org/wiki/Arbanasi
_________________ Bošnjaci su primali 30 godina ogromnu političku pomoć, da ne liče na potpuni kurac.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Real gone
|
Naslov: Re: Makedonija: Ako želite "riješiti" problem u državi, napravite kantone!? Postano: 05 pro 2010, 04:31 |
|
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Makedonija: Ako želite "riješiti" problem u državi, napravite kantone!? Postano: 05 pro 2010, 04:32 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 08:25 Postovi: 43715 Lokacija: Folklorni Jugoslaven, praktični Hrvat
|
|
Ako ćemo suditi po osobnim poznanstvima, meni onda su Bošnje najbolji narod na cijelom dunjaluku a i šire. :)
To nije relevantno.
Makedonaca mi je žao jer su se nekako svi nameračili na njih, čak i njihova pravoslavna "braća", ali ima nas još koji se sjećamo 1991, pa onaj ministar obrane Makedonije je bio jedan od glavnih jurišnika na Vukovar. Ali ne mogu braniti narod koji je mitomanijom prestigao i Bošnje, i njihovu krađu antičkog grčkog nasljeđa.
Albanci su definitivno pomogli u obrani RH (ne samo 3 časnika), iako tu nije bilo nekog povijesnog bratstva niti rezona, i to se ne zaboravlja.
_________________ sklon'se bona Zineta sa penđera, vidiš da te vlasi oćima kurišu
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Real gone
|
Naslov: Re: Makedonija: Ako želite "riješiti" problem u državi, napravite kantone!? Postano: 05 pro 2010, 04:36 |
|
|
Ministry of Sound je napisao/la: Ako ćemo suditi po osobnim poznanstvima, meni onda su Bošnje najbolji narod na cijelom dunjaluku a i šire. :)
 Pa Ministre, tebi se to i po forumskom pisanju vidi iz aviona. Ali nije poenta u tome. Nazivati mitomanima ljude koji imaju pravo da se pozivaju na deo antičkog nasleđa baš onoliko koliko i današnji Grci i porediti ih sa, u ovom slučaju Bošnjama nastalim dekretom 1993., to nadilazi sve subjektivne simpatije.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Makedonija: Ako želite "riješiti" problem u državi, napravite kantone!? Postano: 05 pro 2010, 04:38 |
|
|
Real gone je napisao/la: Ministry of Sound je napisao/la: Ako ćemo suditi po osobnim poznanstvima, meni onda su Bošnje najbolji narod na cijelom dunjaluku a i šire. :)
 Pa Ministre, tebi se to i po forumskom pisanju vidi iz aviona. Čuj? Pa ja sam nadaleko i naširoko najpoznatiji "Srbofil i Jugoslavenčina", ako ne vjeruješ meni pitaj svog starog poznanika sa ha era.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Real gone
|
Naslov: Re: Makedonija: Ako želite "riješiti" problem u državi, napravite kantone!? Postano: 05 pro 2010, 04:43 |
|
|
Ministry of Sound je napisao/la: Real gone je napisao/la:  Pa Ministre, tebi se to i po forumskom pisanju vidi iz aviona. Čuj? Pa ja sam nadaleko i naširoko najpoznatiji "Srbofil i Jugoslavenčina", ako ne vjeruješ meni pitaj svog starog poznanika sa ha era.  Dobro de, ko da ne znaš njegov specifični smisao za humor.. Ti si doduše nešto latentniji cvećar od Junuza, ali povremeno se razmahneš pa mu se približiš u stavovima. :))
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Makedonija: Ako želite "riješiti" problem u državi, napravite kantone!? Postano: 05 pro 2010, 04:46 |
|
|
Real gone je napisao/la: Ministry of Sound je napisao/la: Čuj? Pa ja sam nadaleko i naširoko najpoznatiji "Srbofil i Jugoslavenčina", ako ne vjeruješ meni pitaj svog starog poznanika sa ha era.  Dobro de, ko da ne znaš njegov specifični smisao za humor.. Ti si doduše nešto latentniji cvećar od Junuza, ali povremeno se razmahneš pa mu se približiš u stavovima. :)) E, da je u pitanju humor, možda su ti promakle kadrovske promjene i prestanak pisanja na forumu određenih osoba. Eto, sad imam i tu čast da sam istovremeno proglašem i za cvjećara i srbofila 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Real gone
|
Naslov: Re: Makedonija: Ako želite "riješiti" problem u državi, napravite kantone!? Postano: 05 pro 2010, 04:49 |
|
|
Ministry of Sound je napisao/la: Real gone je napisao/la:  Dobro de, ko da ne znaš njegov specifični smisao za humor.. Ti si doduše nešto latentniji cvećar od Junuza, ali povremeno se razmahneš pa mu se približiš u stavovima. :)) E, da je u pitanju humor, možda su ti promakle kadrovske promjene i prestanak pisanja na forumu određenih osoba. Eto, sad imam i tu čast da sam istovremeno proglašem i za cvjećara i srbofila  Nisu mi promakle..idu ljudi, kreću se, tako su i ovde došli Vidim, opet ti žao..:))) Nema kod tebe ni dva dana bez nostalgičarstva. A cvećar jesi, zakleti antisrbofil, veruj meni - znaš da sam ja uvek realna.. 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Makedonija: Ako želite "riješiti" problem u državi, napravite kantone!? Postano: 05 pro 2010, 04:51 |
|
|
|
Al Makedonci užasno pretjerivaju u mitomaniji to je istina, slično ko Bošnje, i ne čudim se Grcima da žele 100% koncesiju nad antikom, oni žive od toga. :)
Stare Grke užasno simpatiziram; Arhimed, Homer, Pitagora, Eratosten, Euklid... Među najomiljenijim su mi starim narodima, a ove današnje Grke ni najmanje ne asociram s antikom, kao što nitko ove Arape u Egiptu ne asocira sa starim Egipćanima.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Makedonija: Ako želite "riješiti" problem u državi, napravite kantone!? Postano: 05 pro 2010, 04:52 |
|
|
Real gone je napisao/la: Ministry of Sound je napisao/la: E, da je u pitanju humor, možda su ti promakle kadrovske promjene i prestanak pisanja na forumu određenih osoba. Eto, sad imam i tu čast da sam istovremeno proglašem i za cvjećara i srbofila  Nisu mi promakle..idu ljudi, kreću se, tako su i ovde došli Vidim, opet ti žao..:))) Nema kod tebe ni dva dana bez nostalgičarstva. A cvećar jesi, zakleti antisrbofil, veruj meni - znaš da sam ja uvek realna..  Realka, ja ću tebi administrirat jedan inkblot test, baš me zanima u kakvim ćeš sve oblicima vidjeti antisrpstvo i cvjećarstvo 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Real gone
|
Naslov: Re: Makedonija: Ako želite "riješiti" problem u državi, napravite kantone!? Postano: 05 pro 2010, 04:55 |
|
|
Robbie MO je napisao/la: Među najomiljenijim su mi starim narodima, a ove današnje Grke ni najmanje ne asociram s antikom, kao što nitko ove Arape u Egiptu ne asocira sa starim Egipćanima. Većinu ne, ali onda upoznam nekoliko profana Grka - i oduševim se. Mogla bih satima da ih slušam i gledam..:) Sa današnjim Egipćanima mi se to još nije desilo.;)
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Real gone
|
Naslov: Re: Makedonija: Ako želite "riješiti" problem u državi, napravite kantone!? Postano: 05 pro 2010, 04:57 |
|
|
Ministry of Sound je napisao/la: Real gone je napisao/la: Nisu mi promakle..idu ljudi, kreću se, tako su i ovde došli Vidim, opet ti žao..:))) Nema kod tebe ni dva dana bez nostalgičarstva. A cvećar jesi, zakleti antisrbofil, veruj meni - znaš da sam ja uvek realna..  Realka, ja ću tebi administrirat jedan inkblot test, baš me zanima u kakvim ćeš sve oblicima vidjeti antisrpstvo i cvjećarstvo  Bujrum..šefe Evo, nek totem kaže, kao objektivan, jel tako ili nije..:))
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Makedonija: Ako želite "riješiti" problem u državi, napravite kantone!? Postano: 05 pro 2010, 05:00 |
|
|
|
Ta će totemčina, kako će Makedonac i pravoslavac biti objektivan kad su u pitanju Albanci i/ili Muslimani?
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Makedonija: Ako želite "riješiti" problem u državi, napravite kantone!? Postano: 05 pro 2010, 05:04 |
|
|
Ministry of Sound je napisao/la: Ta će totemčina, kako će Makedonac i pravoslavac biti objektivan kad su u pitanju Albanci i/ili Muslimani? Nikako.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Real gone
|
Naslov: Re: Makedonija: Ako želite "riješiti" problem u državi, napravite kantone!? Postano: 05 pro 2010, 05:11 |
|
|
Obojica ste pravi domoljubni nacionalisti.. Al kad bi se zezali Totem se ubi pišući da je Hrvat, a vi ga na osnovu toga što živi u Makedoniji i poznaje iz prve ruke čari života sa Albancima, prozivate pravoslavcem - Srbinom. Luda kuća. :)
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Makedonija: Ako želite "riješiti" problem u državi, napravite kantone!? Postano: 05 pro 2010, 05:16 |
|
|
Real gone je napisao/la: Obojica ste pravi domoljubni nacionalisti.. Al kad bi se zezali Totem se ubi pišući da je Hrvat, a vi ga na osnovu toga što živi u Makedoniji i poznaje iz prve ruke čari života sa Albancima, prozivate pravoslavcem - Srbinom. Luda kuća. :) Ubiše se od pisanja po internetu i razni "Posavci" i "Bosanci katolici" I Željko Komšić je napola Hrvat, pa je svejedno dio jednog drugog narodnog i političkog miljea. Gospodin Totem u sukobima Hrvata sa Muslimanima nastupa kao "žestoki" Hrvat, u sukobima Hrvata sa Srbima je bio jugoslavenski nastrojen ali se malo popravio u zadnje vrijeme, dok je o temama koje se tiču Makedonije i Kosova 100% pravoslavac i Makedonac. Vrlo jednostavno.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Makedonija: Ako želite "riješiti" problem u državi, napravite kantone!? Postano: 05 pro 2010, 05:20 |
|
|
Idemo malo o Skopju. Ne, ovo nije Rio De Janeiro niti Mostar, nego Skopje, koje također ima križ na brdu: 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Real gone
|
Naslov: Re: Makedonija: Ako želite "riješiti" problem u državi, napravite kantone!? Postano: 05 pro 2010, 05:39 |
|
|
Robbie MO je napisao/la: Idemo malo o Skopju. Ne, ovo nije Rio De Janeiro niti Mostar, nego Skopje, koje također ima križ na brdu:  Taj krst u Skoplju je zaista impozantan, pogotovo noću, kad voziš kroz Makedoniju..:) Naši Šumadinci su nedavno napravili ovaj u Kragujevcu  :  A Nišlije podižu u slavu cara Konstantina i priznanja hrišćanstva, 2013. na brdu Vinik iznad grada neki od 80 metara  : 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Makedonija: Ako želite "riješiti" problem u državi, napravite kantone!? Postano: 05 pro 2010, 05:54 |
|
|
smanjio sam off. ;) Real gone je napisao/la: Naši Šumadinci su nedavno napravili ovaj u Kragujevcu  :  LOL.  Ovo bi i Isusa uplašilo. Ipak, imamo se i mi čime utrkivat, najviša crkva na balkanu je ipak kod nas:   Samo 107 metara. ;) http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_ta ... _the_world 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Real gone
|
Naslov: Re: Makedonija: Ako želite "riješiti" problem u državi, napravite kantone!? Postano: 05 pro 2010, 06:06 |
|
|
Robbie MO je napisao/la: C, c, c, bolje da to zaboravimo.  prevarantu stari.. Citat: A koliko je visok ovaj krst u Mostaru? To mu dodje ko vaš Trebević..opasni Hrčki, a sve kao mice-mace..  p.s. pusti me da zaspim, imaš li dušu 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Makedonija: Ako želite "riješiti" problem u državi, napravite kantone!? Postano: 05 pro 2010, 06:09 |
|
|
Real gone je napisao/la: Robbie MO je napisao/la: C, c, c, bolje da to zaboravimo.  prevarantu stari.. Citat: A koliko je visok ovaj krst u Mostaru? To mu dodje ko vaš Trebević..opasni Hrčki, a sve kao mice-mace..  križ = 30ak metara Niš posebno.  Crkva Sv. Petra i Pavla: 107 metara ( http://hr.wikipedia.org/wiki/Stratosfera) Beograđanka: 101 metar  Zagrepčanka: 95 m @Bobovac je predložio da stavimo na toranj sat, tako da i Talijani mogu gledat koliko je sati.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Makedonija: Ako želite "riješiti" problem u državi, napravite kantone!? Postano: 05 pro 2010, 06:32 |
|
|
|
|
| Vrh |
|
 |
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 2 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|