|
|
Stranica: 5/8.
|
[ 198 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
weasel
|
Naslov: Re: Milanović: Kosovo je oteto od Srbije. Postano: 31 sij 2023, 12:11 |
|
|
laganini je napisao/la: weasel je napisao/la: Problem je bio što su do sada desničari i ljevičari odbijali svaku pomisao suradnje, dok je HDZ skako sa svima u krevet samo da skupi većinu.
SDP i MOST gotovo sigurno mogu zajedno, problem će biti barem pola DP-a koji neće htjeti takvo rješenje.
..tuflacino ne pratiš scenu most se odreka kremeljenka sinoc javno prvo Petrov pa Grmoja a gospodja je kanditat mosta.. Koliko znam Zoki nije bio član MOST-a nego SDP-a
_________________ #Zoki 2024
Apartmanđije, uhljebi i kradeze = grobari Hrvata
|
|
Vrh |
|
|
novovrijeme
|
Naslov: Re: Milanović: Kosovo je oteto od Srbije. Postano: 31 sij 2023, 12:12 |
|
|
Rutinerr je napisao/la: novovrijeme je napisao/la: Kad ranije? Smislio i nacrtao ga Tito da ućera Srbiji.
Jebiga, vama sve što ne odgovara je neko smislio i vještačko je. Nek je zato RS nastala prirodnim putem Pa i rat je prirodna pojava. Imate i vi pravo ratujete. Ko vam brani? Šta ste vi mislili? Da ćete prirodno preglasati i istrijebiti Srbe? Malo ste se zajebali.
_________________ Srbi su mali narod sa karakterom super sile.
|
|
Vrh |
|
|
storarare
|
Naslov: Re: Milanović: Kosovo je oteto od Srbije. Postano: 31 sij 2023, 12:14 |
|
Pridružen/a: 01 lip 2021, 10:38 Postovi: 9446 Lokacija: Tu negde
|
Rutinerr je napisao/la: storarare je napisao/la: Naseljavao Šiptari iz Albanije ,zabranjivao da se proterani Srbi vrate na Kosovo . Ulagao je u njih ,u tako su se onoliko namirili . Imali su sistemsku zaštitu tj šta god su radili Srbima nisu odgovarali . E vidiš, a kad mi kažemo da su vas Turci naselili u Bosnu, tad se nešto kočoperite. I u vas su Turci ulagali Jes, jes, niko ne sme da ih bije osim Slobine milicije Ulagali tako štos u ukinuli Pećku Patrijaršiju
_________________ Popis 2022-ge 99,99%Srbendi . "Novi Pazar ,Sjenica i Tutin 99,99%high IQ Srbendi ostatak srbofilne mujage". "Preševo i Bujanovac 99,99%high IQ Srbendi ostatak srbofilni Šiptari ".
|
|
Vrh |
|
|
Rutinerr
|
Naslov: Re: Milanović: Kosovo je oteto od Srbije. Postano: 31 sij 2023, 12:15 |
|
|
novovrijeme je napisao/la: Rutinerr je napisao/la: Jebiga, vama sve što ne odgovara je neko smislio i vještačko je. Nek je zato RS nastala prirodnim putem Pa i rat je prirodna pojava. Imate i vi pravo ratujete. Ko vam brani? Šta ste vi mislili? Da ćete prirodno preglasati i istrijebiti Srbe? Malo ste se zajebali. Jest, jest, i ubijanje u odnosu na prirodnu smrt. Vama dato pravo ko nebeskom narodu. Džabe kmečiš. Ništa nećete dobiti. Tu ste gdje ste. Nema velike smrdije i tačka. Miran, rudonja Bosanac.
|
|
Vrh |
|
|
Rutinerr
|
Naslov: Re: Milanović: Kosovo je oteto od Srbije. Postano: 31 sij 2023, 12:17 |
|
|
storarare je napisao/la: Rutinerr je napisao/la: E vidiš, a kad mi kažemo da su vas Turci naselili u Bosnu, tad se nešto kočoperite. I u vas su Turci ulagali Jes, jes, niko ne sme da ih bije osim Slobine milicije Ulagali tako štos u ukinuli Pećku Patrijaršiju Pa i vi ste ulagali u Kosovo tako što je bilo najbjednije u cijeloj Jugoslaviji. Tako što ste zatvarali studente što protestvuju. Pa vam danas vuna što potomak tog jednog studenta ne može da vas smisli i što se svaki put pretvori u jebenog Herkula kad igra protiv vas? Daj bolan. Kosovo ni i dan danas bilo Srbija da nije provođena tortura tamo.
|
|
Vrh |
|
|
storarare
|
Naslov: Re: Milanović: Kosovo je oteto od Srbije. Postano: 31 sij 2023, 12:17 |
|
|
Rutinerr je napisao/la: novovrijeme je napisao/la: Pa i rat je prirodna pojava. Imate i vi pravo ratujete. Ko vam brani? Šta ste vi mislili? Da ćete prirodno preglasati i istrijebiti Srbe? Malo ste se zajebali.
Jest, jest, i ubijanje u odnosu na prirodnu smrt. Vama dato pravo ko nebeskom narodu. Džabe kmečiš. Ništa nećete dobiti. Tu ste gdje ste. Nema velike smrdije i tačka. Miran, rudonja Bosanac. Nema ništa od hunitarne . Džaba kmečiš . Miran lojavi . Eto ti odlučuješ dal će nama Kosovo sa se vrati?
_________________ Popis 2022-ge 99,99%Srbendi . "Novi Pazar ,Sjenica i Tutin 99,99%high IQ Srbendi ostatak srbofilne mujage". "Preševo i Bujanovac 99,99%high IQ Srbendi ostatak srbofilni Šiptari ".
|
|
Vrh |
|
|
laganini
|
Naslov: Re: Milanović: Kosovo je oteto od Srbije. Postano: 31 sij 2023, 12:18 |
|
|
weasel je napisao/la: laganini je napisao/la: ..tuflacino ne pratiš scenu most se odreka kremeljenka sinoc javno prvo Petrov pa Grmoja a gospodja je kanditat mosta.. Koliko znam Zoki nije bio član MOST-a nego SDP-a ..zar nisi napisa da idu zajedno… ocito se mučiš dok razmisljas i onda logikom ti si za SDP znaci drugi desničar nakon bobovca komunjara..
|
|
Vrh |
|
|
Rutinerr
|
Naslov: Re: Milanović: Kosovo je oteto od Srbije. Postano: 31 sij 2023, 12:19 |
|
|
storarare je napisao/la: Rutinerr je napisao/la: Jest, jest, i ubijanje u odnosu na prirodnu smrt. Vama dato pravo ko nebeskom narodu. Džabe kmečiš. Ništa nećete dobiti. Tu ste gdje ste. Nema velike smrdije i tačka. Miran, rudonja Bosanac.
Nema ništa od hunitarne . Džaba kmečiš . Miran lojavi . Eto ti odlučuješ dal će nama Kosovo sa se vrati? BiH je fakt. Neće vam se Kosovo vratiti. Ostaje Bg sa Šumadijom. Ostvaruje se proročanstvo s šljivom. Ili kruškom. Kako li već. Vlahće prljavo...
|
|
Vrh |
|
|
storarare
|
Naslov: Re: Milanović: Kosovo je oteto od Srbije. Postano: 31 sij 2023, 12:21 |
|
|
Rutinerr je napisao/la: storarare je napisao/la: Ulagali tako štos u ukinuli Pećku Patrijaršiju Pa i vi ste ulagali u Kosovo tako što je bilo najbjednije u cijeloj Jugoslaviji. Tako što ste zatvarali studente što protestvuju. Pa vam danas vuna što potomak tog jednog studenta ne može da vas smisli i što se svaki put pretvori u jebenog Herkula kad igra protiv vas? Daj bolan. Kosovo ni i dan danas bilo Srbija da nije provođena tortura tamo. A Šiptari što su palili srpske štale ,šume i kuće to nikom ništa. Niko njih nije dirao to je sve izrežirano. Realnost je da su Srbi na Kosovu bili ugroženi .
|
|
Vrh |
|
|
Rutinerr
|
Naslov: Re: Milanović: Kosovo je oteto od Srbije. Postano: 31 sij 2023, 12:22 |
|
|
laganini je napisao/la: weasel je napisao/la: Koliko znam Zoki nije bio član MOST-a nego SDP-a
..zar nisi napisa da idu zajedno… ocito se mučiš dok razmisljas i onda logikom ti si za SDP znaci drugi desničar nakon bobovca komunjara.. Zoki danas nije siguran šta je. Ako je nekaad bio socijaldemokrata, danas je neki hibrid eurokomunjare. Rijetka pojava
|
|
Vrh |
|
|
weasel
|
Naslov: Re: Milanović: Kosovo je oteto od Srbije. Postano: 31 sij 2023, 12:24 |
|
|
Zoki vam je klasičan izdanak hrvatske ljevice. Dok su mladi vole internacionalu, botuju protiv Hrvatskih interesa i često su štetočine.
Zatim nakon 40-te godine dožive prosvjetljenje i postaju lijevi nacionalisti i Hrvatine na kvadrat.
|
|
Vrh |
|
|
storarare
|
Naslov: Re: Milanović: Kosovo je oteto od Srbije. Postano: 31 sij 2023, 12:24 |
|
|
Rutinerr je napisao/la: storarare je napisao/la: Nema ništa od hunitarne . Džaba kmečiš . Miran lojavi . Eto ti odlučuješ dal će nama Kosovo sa se vrati? BiH je fakt. Neće vam se Kosovo vratiti. Ostaje Bg sa Šumadijom. Ostvaruje se proročanstvo s šljivom. Ili kruškom. Kako li već. Vlahće prljavo... Vi ste strano telo . Kad budu na Zapadu došle patriote na vlast i kad budu napravili ekskurziju tad ćemo je oni napraviti . Proročanstvo može da bude se svi zabelite
|
|
Vrh |
|
|
storarare
|
Naslov: Re: Milanović: Kosovo je oteto od Srbije. Postano: 31 sij 2023, 12:27 |
|
|
weasel je napisao/la: Zoki vam je klasičan izdanak hrvatske ljevice. Dok su mladi vole internacionalu, botuju protiv Hrvatskih interesa i često su štetočine.
Zatim nakon 40-te godine dožive prosvjetljenje i postaju lijevi nacionalisti i Hrvatine na kvadrat. Može još oštriji da bude tj kao Orban . Nema promocija ******** i feminizma . I nema uvoza kozojeba .
|
|
Vrh |
|
|
Rutinerr
|
Naslov: Re: Milanović: Kosovo je oteto od Srbije. Postano: 31 sij 2023, 12:27 |
|
|
weasel je napisao/la: Zoki vam je klasičan izdanak hrvatske ljevice. Dok su mladi vole internacionalu, botuju protiv Hrvatskih interesa i često su štetočine.
Zatim nakon 40-te godine dožive prosvjetljenje i postaju lijevi nacionalisti i Hrvatine na kvadrat. Bio u početku. Sad nije. Bar ne priča tako.
|
|
Vrh |
|
|
Rutinerr
|
Naslov: Re: Milanović: Kosovo je oteto od Srbije. Postano: 31 sij 2023, 12:29 |
|
|
storarare je napisao/la: Rutinerr je napisao/la: BiH je fakt. Neće vam se Kosovo vratiti. Ostaje Bg sa Šumadijom. Ostvaruje se proročanstvo s šljivom. Ili kruškom. Kako li već. Vlahće prljavo...
Vi ste strano telo . Kad budu na Zapadu došle patriote na vlast i kad budu napravili ekskurziju tad ćemo je oni napraviti . Proročanstvo može da bude se svi zabelite Nabije te strano tijelo na neku stvar. Figurativno Jah, saće vaš Trump ope, pa ćete nam ućerat. Rekla ona baba Vanga. E moj usranko, pune gaće, ti nekom nešto.
|
|
Vrh |
|
|
weasel
|
Naslov: Re: Milanović: Kosovo je oteto od Srbije. Postano: 31 sij 2023, 12:32 |
|
|
Rutinerr je napisao/la: weasel je napisao/la: Zoki vam je klasičan izdanak hrvatske ljevice. Dok su mladi vole internacionalu, botuju protiv Hrvatskih interesa i često su štetočine.
Zatim nakon 40-te godine dožive prosvjetljenje i postaju lijevi nacionalisti i Hrvatine na kvadrat. Bio u početku. Sad nije. Bar ne priča tako. Nisi u pravu, njegova vanjska politika je nešto drugo a ljevi društveni stavovi su mu i dalje gdje su bili.
|
|
Vrh |
|
|
storarare
|
Naslov: Re: Milanović: Kosovo je oteto od Srbije. Postano: 31 sij 2023, 12:35 |
|
|
Rutinerr je napisao/la: storarare je napisao/la: Vi ste strano telo . Kad budu na Zapadu došle patriote na vlast i kad budu napravili ekskurziju tad ćemo je oni napraviti . Proročanstvo može da bude se svi zabelite Nabije te strano tijelo na neku stvar. Figurativno Jah, saće vaš Trump ope, pa ćete nam ućerat. Rekla ona baba Vanga. E moj usranko, pune gaće, ti nekom nešto. Usrana je kobila što te oždrebila . Šta gledao si mi u gaće pa znaš da su pune? Šta jel od tebe treba da se plašim ? Kod vas su pune gaće jer da nisu davnih dana bi hukinuli Srpsku .
|
|
Vrh |
|
|
storarare
|
Naslov: Re: Milanović: Kosovo je oteto od Srbije. Postano: 31 sij 2023, 12:38 |
|
|
Rutinerr je napisao/la: storarare je napisao/la: Vi ste strano telo . Kad budu na Zapadu došle patriote na vlast i kad budu napravili ekskurziju tad ćemo je oni napraviti . Proročanstvo može da bude se svi zabelite Nabije te strano tijelo na neku stvar. Figurativno Jah, saće vaš Trump ope, pa ćete nam ućerat. Rekla ona baba Vanga. E moj usranko, pune gaće, ti nekom nešto. Dokurči više s tim figurativno . Šta ima ti da se mešaš u svađu dva srpska forumaša ? Nije on to napisao tebi ,pa da nas jašeš već 2 dana.
|
|
Vrh |
|
|
Rutinerr
|
Naslov: Re: Milanović: Kosovo je oteto od Srbije. Postano: 31 sij 2023, 12:43 |
|
|
storarare je napisao/la: Rutinerr je napisao/la: Nabije te strano tijelo na neku stvar. Figurativno Jah, saće vaš Trump ope, pa ćete nam ućerat. Rekla ona baba Vanga. E moj usranko, pune gaće, ti nekom nešto. Dokurči više s tim figurativno . Šta ima ti da se mešaš u svadbu dva srpska forumaša ? Nije on to napisao tebi ,pa da nas jašeš već 2 dana. Kakvu svadbu? To sad i gej parove podržavaš? Sram te bilo! Jok, ja samo koristim ono što je dozvoljeno na ovom forumu
|
|
Vrh |
|
|
laganini
|
Naslov: Re: Milanović: Kosovo je oteto od Srbije. Postano: 31 sij 2023, 12:45 |
|
|
Zatim nakon 40-te godine dožive prosvjetljenje i postaju lijevi nacionalisti i Hrvatine na kvadrat. ..nešto ko musolini i hitler..
|
|
Vrh |
|
|
Rutinerr
|
Naslov: Re: Milanović: Kosovo je oteto od Srbije. Postano: 31 sij 2023, 12:46 |
|
|
storarare je napisao/la: Rutinerr je napisao/la: Nabije te strano tijelo na neku stvar. Figurativno Jah, saće vaš Trump ope, pa ćete nam ućerat. Rekla ona baba Vanga. E moj usranko, pune gaće, ti nekom nešto. Usrana je kobila što te oždrebila . Šta gledao si mi u gaće pa znaš da su pune? Šta jel od tebe treba da se plašim ? Kod vas su pune gaće jer da nisu davnih dana bi hukinuli Srpsku . Figurativno, jebem ti mater Ne zaoprave, jel Dok si ti mene pravo uvrijedio. No, obzirom da je od takve ljige, boli me ***. Znam da su ti vazda pune, strašljivi Sandžaklijo. Bojiš se ti svoje sjene, ne trebam ti ja. Bu, eto ti komšije Hase da te zaplaši! Srpska je u Bosni
|
|
Vrh |
|
|
Rutinerr
|
Naslov: Re: Milanović: Kosovo je oteto od Srbije. Postano: 31 sij 2023, 12:48 |
|
|
weasel je napisao/la: Rutinerr je napisao/la: Bio u početku. Sad nije. Bar ne priča tako.
Nisi u pravu, njegova vanjska politika je nešto drugo a ljevi društveni stavovi su mu i dalje gdje su bili. Znači nekad je isto mislio i pričao, a danas jedno misli, drugo priča?
|
|
Vrh |
|
|
storarare
|
Naslov: Re: Milanović: Kosovo je oteto od Srbije. Postano: 31 sij 2023, 12:48 |
|
|
laganini je napisao/la: weasel je napisao/la: Zoki vam je klasičan izdanak hrvatske ljevice. Dok su mladi vole internacionalu, botuju protiv Hrvatskih interesa i često su štetočine.
Zatim nakon 40-te godine dožive prosvjetljenje i postaju lijevi nacionalisti i Hrvatine na kvadrat. ..nešto ko musolini i hitler.. Ne možeš da ga gledaš sa o njemu crno belo . Hitler je imao uspeha u ekonomiji ,građevinarstvu ,saobraćaju Znale su se uloge u društvu .
|
|
Vrh |
|
|
storarare
|
Naslov: Re: Milanović: Kosovo je oteto od Srbije. Postano: 31 sij 2023, 12:55 |
|
|
Rutinerr je napisao/la: storarare je napisao/la: Usrana je kobila što te oždrebila . Šta gledao si mi u gaće pa znaš da su pune? Šta jel od tebe treba da se plašim ? Kod vas su pune gaće jer da nisu davnih dana bi hukinuli Srpsku . Figurativno, jebem ti mater Ne zaoprave, jel Dok si ti mene pravo uvrijedio. No, obzirom da je od takve ljige, boli me ***. Znam da su ti vazda pune, strašljivi Sandžaklijo. Bojiš se ti svoje sjene, ne trebam ti ja. Bu, eto ti komšije Hase da te zaplaši! Srpska je u Bosni Po čemu sam ja to strašljiv ? Ti si ljiga ne ja ,ti izigravaš građanistu ,a loše se s najvećim ekstremistima. Ja se bar ne pretvaram .
|
|
Vrh |
|
|
Rutinerr
|
Naslov: Re: Milanović: Kosovo je oteto od Srbije. Postano: 31 sij 2023, 12:57 |
|
|
storarare je napisao/la: Rutinerr je napisao/la: Figurativno, jebem ti mater Ne zaoprave, jel Dok si ti mene pravo uvrijedio. No, obzirom da je od takve ljige, boli me ***. Znam da su ti vazda pune, strašljivi Sandžaklijo. Bojiš se ti svoje sjene, ne trebam ti ja. Bu, eto ti komšije Hase da te zaplaši! Srpska je u Bosni Po čemu sam ja to strašljiv ? Ti si ljiga ne ja ,ti izigravaš građanistu ,a loše se s najvećim ekstremistima. Ja se bar ne pretvaram . Tako, vidi se da jesi. Ništa ja ne izigravam. Takav sam kakav sam.
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 14 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|