|
|
Stranica: 2/3.
|
[ 52 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
BBC
|
Naslov: Re: Momir Bulatović- zanimljivi citati iz intervjua za Press Postano: 19 vel 2012, 14:59 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2010, 12:48 Postovi: 108338 Lokacija: Županija Herceg-Bosna
|
Najspecijalnije sa tim Arapima, Irancima i ostalim uvezenim muslimanima je to da Bošnjaci danas i sve svoje pizdarije na njih svaljuju. A ljudi im došli pomoći u borbi i riskirali nešto najsvetije, svoje živote.
Bošnjaci su stvarno bagra nezahvalna.
_________________ Spetsnaz, a force for good.
|
|
Vrh |
|
 |
pozitivac
|
Naslov: Re: Momir Bulatović- zanimljivi citati iz intervjua za Press Postano: 19 vel 2012, 14:59 |
|
Pridružen/a: 29 lis 2011, 04:29 Postovi: 2550 Lokacija: Glavni stan
|
totem je napisao/la: Znam, na ovo sam mislio. Predstavljaju ih kao supermene, a ovamo samo sto ne zaplaku(ako nisu vec plakali na saslusanju). Sve priznali, i to sto jesu i to sto nisu uradili. Gledo sam ja tu dužu snimku od sat i nešto, onaj zadnji stvarno skoro zaplako, priča kao nešto problemi u obitelji, umro otac, ponudili mu da se ide borit za pare i tako. Većinom je sve to sirotinja koja je išla da se bori za pare, trbuhom za kruhom, a ne za nekakav islam.
|
|
Vrh |
|
 |
BBC
|
Naslov: Re: Momir Bulatović- zanimljivi citati iz intervjua za Press Postano: 19 vel 2012, 15:02 |
|
|
Nije to baš sirotinja. Skupa je brodska i avionska karta do Splita, Ljubljane i Zagreba.
|
|
Vrh |
|
 |
pozitivac
|
Naslov: Re: Momir Bulatović- zanimljivi citati iz intervjua za Press Postano: 19 vel 2012, 15:12 |
|
Pridružen/a: 29 lis 2011, 04:29 Postovi: 2550 Lokacija: Glavni stan
|
Najbolesnije je što su oni vrijedili za razmjenu za više naših, Harmija ih cijenila više nego dobre Bošnjane pri razmjeni, zato ih bilo šteta pobit.
|
|
Vrh |
|
 |
Zadar1993
|
Naslov: Re: Momir Bulatović- zanimljivi citati iz intervjua za Press Postano: 19 vel 2012, 15:18 |
|
Pridružen/a: 21 kol 2011, 16:34 Postovi: 15238 Lokacija: Misao svijeta
|
pozitivac je napisao/la: Najbolesnije je što su oni vrijedili za razmjenu za više naših, Harmija ih cijenila više nego dobre Bošnjane pri razmjeni, zato ih bilo šteta pobit. Dobro je i to znati. Govori o tome koliko je Harmija bila multietniĆna, nije se tu radilo samo o dobrim Bošnjanima, radilo se i o Irancima , Iračanima, Arapima, Turcima, Kurdima , Egipćanima ... Sve dobri , miroljubivi narodi sa Bliskog Istoka.
_________________ Te kad mi jednom s dušom po svemiru se krene, Zaorit ću ko grom: O, gledajte ju divnu, vi zvijezde udivljene, To moj je, moj je dom!
|
|
Vrh |
|
 |
BBC
|
Naslov: Re: Momir Bulatović- zanimljivi citati iz intervjua za Press Postano: 19 vel 2012, 15:56 |
|
|
Nema komentara poslije gledanja tog videa i malih ovčica mudžahedina ?
|
|
Vrh |
|
 |
Lebowski
|
Naslov: Re: Momir Bulatović- zanimljivi citati iz intervjua za Press Postano: 19 vel 2012, 16:15 |
|
|
Šta se ima komentarisati, da mi je vidjeti tvoje herojstvo u takvoj situaciji.
|
|
Vrh |
|
 |
BBC
|
Naslov: Re: Momir Bulatović- zanimljivi citati iz intervjua za Press Postano: 19 vel 2012, 16:17 |
|
|
Takvo herojstvo im je bilo i kad PAM ili rafal odere po njima. Povlačenje na polazne položaje.
|
|
Vrh |
|
 |
Lebowski
|
Naslov: Re: Momir Bulatović- zanimljivi citati iz intervjua za Press Postano: 19 vel 2012, 16:25 |
|
|
Zar nisi spomenuo i da su bezveze ginuli kada su kretali na mitraljeze. Inače meni je hrabrost=glupost, ne uvijek ali uglavnom.
|
|
Vrh |
|
 |
BBC
|
Naslov: Re: Momir Bulatović- zanimljivi citati iz intervjua za Press Postano: 19 vel 2012, 16:27 |
|
|
Bezveze je ginula čitava "abih".
Ali nije to čudno. Nedostatak hrane čovjeka baca u očaj i pravi svakakve iracionalne stvari.
|
|
Vrh |
|
 |
Lebowski
|
Naslov: Re: Momir Bulatović- zanimljivi citati iz intervjua za Press Postano: 19 vel 2012, 16:29 |
|
|
|
Vrh |
|
 |
BBC
|
Naslov: Re: Momir Bulatović- zanimljivi citati iz intervjua za Press Postano: 19 vel 2012, 16:30 |
|
|
Vi pogotovo, danas imate 24%. Nije ni čudo što ste prolupali i što priželjkujete novi rat "da završite" stvari.
|
|
Vrh |
|
 |
Lebowski
|
Naslov: Re: Momir Bulatović- zanimljivi citati iz intervjua za Press Postano: 19 vel 2012, 16:36 |
|
|
Hmmm. Svašta. Al što ti prolupa to mi nije jasno.
|
|
Vrh |
|
 |
BBC
|
Naslov: Re: Momir Bulatović- zanimljivi citati iz intervjua za Press Postano: 19 vel 2012, 16:38 |
|
|
Lebowski je napisao/la: Hmmm. Svašta. Al što ti prolupa to mi nije jasno. Nisam, nema razloga za to. Da jesam pisao bih po bošnjačkim forumima i ispravljao krive Drine.
|
|
Vrh |
|
 |
Lebowski
|
Naslov: Re: Momir Bulatović- zanimljivi citati iz intervjua za Press Postano: 19 vel 2012, 16:40 |
|
|
Sudim po onom što pišeš, ne gdje pišeš.
|
|
Vrh |
|
 |
BBC
|
Naslov: Re: Momir Bulatović- zanimljivi citati iz intervjua za Press Postano: 19 vel 2012, 16:43 |
|
|
Ništa ja ne pišem ovdje zbog vas muslimana. Pišem zbog Hrvata. Vi ste dobre korisne budale da se neke teme drže na vrhu.
Ali snašao bih se već i bez vas, ima tu i Srba.
|
|
Vrh |
|
 |
Lebowski
|
Naslov: Re: Momir Bulatović- zanimljivi citati iz intervjua za Press Postano: 19 vel 2012, 16:44 |
|
|
|
Vrh |
|
 |
BBC
|
Naslov: Re: Momir Bulatović- zanimljivi citati iz intervjua za Press Postano: 19 vel 2012, 16:45 |
|
|
Recimo da Hrvatima dajem da čitaju istinu. I ja sam samo jedan od puno forumaša koji to rade.
I ja sam sam naučio puno toga od kad sam na ovom forumu. I Hrvati sve više uče istinu, na žalost vas Bošnjaka.
|
|
Vrh |
|
 |
Lebowski
|
Naslov: Re: Momir Bulatović- zanimljivi citati iz intervjua za Press Postano: 19 vel 2012, 17:00 |
|
|
A jee, to što ti radiš često nema veze sa istinom, uglavnom samo širiš mržnju(ne ide ti loše to) a ne sumnjam da ćeš biti idol nekom klincu koji ima potencijala da bude kao ti, ali on bi to svejedno pokupio od nekog drugog tako da ti ispadaš nebitan. Imaš možda dobrih ideja ali ih ne predstavljaš na pravi način, ne učiš ljude da kritički razmišljaju nego im namećeš već gotove ideje.
|
|
Vrh |
|
 |
BBC
|
Naslov: Re: Momir Bulatović- zanimljivi citati iz intervjua za Press Postano: 19 vel 2012, 17:01 |
|
|
Ti počeo cmizdriti. Nisam ti ja kriv što ti neki nick-ovi od prije banirani.
A nećeš mi ti određivati kakve teme ću otvarati. Ako ti smeta žali se portalima koje vijesti objavljuju.
I da, u pravu si i ti ponekad. Često objavim laži. Kad prenesem članak sa Avaza.
|
|
Vrh |
|
 |
totem
|
Naslov: Re: Momir Bulatović- zanimljivi citati iz intervjua za Press Postano: 19 vel 2012, 17:41 |
|
Pridružen/a: 14 sij 2010, 19:33 Postovi: 4134 Lokacija: Capica curica kaze Tetovo
|
Lebowski je napisao/la: Šta se ima komentarisati, da mi je vidjeti tvoje herojstvo u takvoj situaciji. Nitko ne prica dali bi bio heroj u takvoj situaciji. Pricamo o njima, ljudima koji su po vas super-borci. Takav super-borac i u zarobljenistvu ostaje isti, ne cmizdri i trazi svoju mamu. Jedini prizor gdje su mudzahedini nadmocni je kada oni se izivljavaju nad zarobljenim cafirima. Pizde u rovu, pizde u zarobljenistvu. I opet nisam dobio odgovor na pitanje, sto su oni dripci oslobodili?
_________________ Gospodja ministarka, gdje li sam je vidio...Obozavam tu komediju, osobito kada je Seka Sabljic glumi.
|
|
Vrh |
|
 |
Bobovac
|
Naslov: Re: Momir Bulatović- zanimljivi citati iz intervjua za Press Postano: 19 vel 2012, 18:23 |
|
Pridružen/a: 24 ruj 2009, 11:09 Postovi: 26612 Lokacija: Heartbreak Hotel
|
BBC je napisao/la: dudu je napisao/la: I Alija Izetbegović... dugo sam mislio da on nije verski fanatik. Povodom sukoba u zapadnoj Bosni između Hrvata i muslimana jedan razgovor ću poneti u grob. Tuđman me je molio u Ženevi: „Hajde, razgovarajte sa Alijom, više ne možemo da ubijamo one njihove fanatike koji sa uzvikom 'Alah je veliki' idu pred cev mitraljeza." I pomenuo mi je da su tog dana ubili oko dve hiljade muslimana. Došao sam kod Izetbegovića i pitao ga: „Je li moguće, gospodine predsedniče?", a on je svojim negovanim manikiranim noktom povlačio prst po salveti i rekao: „Pa, ako je to božja volja, onda je to tako." Shvatio sam tada da je kultivisan, ali religiozni fanatik.
Ovo je zanimljivo svjedočanstvo. I tko god je tad bio u ratu zna da je odprilike tako bilo. Ipak, 2000 je malo preveć, da se nije zeznuo za jednu nulu...
_________________ "Uzalud vam sav tisak i sve radio postaje, našim srcima nikad nećete ovladati", nadbiskup Alojzije Stepinac, Zagreb, 1942.
|
|
Vrh |
|
 |
dudu
|
Naslov: Re: Momir Bulatović- zanimljivi citati iz intervjua za Press Postano: 19 vel 2012, 18:30 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:39 Postovi: 61372 Lokacija: DAZP HQ
|
Bobovac je napisao/la: BBC je napisao/la: Ovo je zanimljivo svjedočanstvo. I tko god je tad bio u ratu zna da je odprilike tako bilo.
Ipak, 2000 je malo preveć, da se nije zeznuo za jednu nulu... Tuđman je htio postići dvostruku korist, upozoriti Izetbegovića preko Bulatovića, a istodobno i zastrašiti Bulatovića. 
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
Vrh |
|
 |
doc
|
Naslov: Re: Momir Bulatović- zanimljivi citati iz intervjua za Press Postano: 19 vel 2012, 18:32 |
|
|
Meni je to slikanje, ponižavanje zarobljenika bezveze. Toga ima sa svih strana. Možeš mislit kako to dokazuje nečiju nadmoć ili kukavičluk. Uglavnom glupo. Zato mi je i dobar ovaj video jer nema toga. Samo možeš vidjet koje su to face. Ružne uglavnom. Ma općenito ja njih ne smatram nešto ubojitim prema pravilima modernog ratovanja. Taj fanatizam je dobar jer im pomuti pamet pa ih je lakše skinuti. Nema puno od tog urlikanja. Samo da su s druge strane dobro naoružani ljudi mirne i hladne glave i padaju oni ko glineni golubovi. Šteta da u nismo bili u poziciji pomoći malo više naše ljude u srednjoj Bosni. Uopće ne sumnjam da bi se uspješno obranili. I ovako u bezizlaznoj situaciji smo se dobro držali. Što bi tek bilo da su omjeri bili izjednačeniji.
_________________ Do godine u Herceg Bosni.
|
|
Vrh |
|
 |
totem
|
Naslov: Re: Momir Bulatović- zanimljivi citati iz intervjua za Press Postano: 19 vel 2012, 18:37 |
|
Pridružen/a: 14 sij 2010, 19:33 Postovi: 4134 Lokacija: Capica curica kaze Tetovo
|
doc je napisao/la: Meni je to slikanje, ponižavanje zarobljenika bezveze. Toga ima sa svih strana. Možeš mislit kako to dokazuje nečiju madnoć ili kukavičluk. Uglavnom glupo. Zato mi je i dobar ovaj video jer nema toga. Samo možeš vidjet koje su to face. Ružne uglavnom. Ma općenito ja njih ne smatram nešto ubojitim prema pravilima modernog ratovanja. Taj fanatizam je dobar jer im pomuti pamet pa ih je lakše skinuti. Nema puno od tog urlikanja. Samo da su s druge strane dobro naoružani ljudi mirne i hladne glave i padaju oni ko glineni golubovi. Šteta da u nismo bili u poziciji pomoći malo više naše ljude u srednjoj Bosni. Uopće ne sumnjam da bi se uspješno obranili. I ovako u bezizlaznoj situaciji smo se dobro držali. Što bi tek bilo da su omjeri bili izjednačeniji. Tocno, ovaj video samo pokazuje koliko su jadni ti ultra-super-motherfucker ratnici. Nije bilo maltretiranja(barem dok se snimalo) A prikazuju ih kao Rambo1 2 i 3 skupa. Oni su ti koji su se snimali na kamerama i izivljavali nad zarobljenicima. Meni je ostao u sjecanju onaj jadan Srbin, kada im je smireno odgovarao na pitanja, a pritom udaran, i nije dao da ga ponize. Isti takvi alahovi borci cmizdre na kamerama. Jadni oni i jadan alah sa njim.
_________________ Gospodja ministarka, gdje li sam je vidio...Obozavam tu komediju, osobito kada je Seka Sabljic glumi.
|
|
Vrh |
|
 |
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 25 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|