|
|
Stranica: 3/6.
|
[ 132 post(ov)a ] |
|
| Autor/ica |
Poruka |
|
dudu
|
Naslov: Re: Montenegro - On the ascent Postano: 07 tra 2013, 20:35 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 21:39 Postovi: 64294 Lokacija: DAZP HQ
|
BBC je napisao/la: dudu je napisao/la: We have some facts, there is a life form outside of Varta.  Što kaće Cerić o rezultatu izbora ? kaže da će si počupat obrve pincetom ako Lekić pobjedi.
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Zadar1993
|
Naslov: Re: Montenegro - On the ascent Postano: 07 tra 2013, 20:36 |
|
Pridružen/a: 21 kol 2011, 15:34 Postovi: 15238 Lokacija: Misao svijeta
|
dudu je napisao/la: BBC je napisao/la: Jeste vi normalni ? Jebala vas Crna Gora. We have some facts, there is a life form outside of Varta.  Evo sada vidim njima su izbori trajali do 20:00, ne kao kod nas do 19:00, tim manje vjerojatne poruke i iz jednog i iz drugog tabora da je obrađena već trećina odnosno dvije trećine glasova.
_________________ Te kad mi jednom s dušom po svemiru se krene, Zaorit ću ko grom: O, gledajte ju divnu, vi zvijezde udivljene, To moj je, moj je dom!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
SDB
|
Naslov: Re: Montenegro - On the ascent Postano: 07 tra 2013, 20:36 |
|
Pridružen/a: 24 vel 2012, 12:46 Postovi: 6569 Lokacija: kašeta brokava
|
Gospodine Vujanoviću, imate punu podršku prijateljskog naroda Hrvatske u ovom bitnom političkom trenutku. 
_________________ Čast svakome, veresija nikome.
Jutarnji list, 16.11.2012., 8h:
Sudac Meron danas će pročitati konačnu presudu Hrvatskoj dr. Franje Tuđmana.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
BBC
|
Naslov: Re: Montenegro - On the ascent Postano: 07 tra 2013, 20:37 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2010, 11:48 Postovi: 108291 Lokacija: Županija Herceg-Bosna
|
dudu je napisao/la: BBC je napisao/la: Što kaće Cerić o rezultatu izbora ?
kaže da će si počupat obrve pincetom ako Lekić pobjedi. Ja sam čuo da je rekao da će se osunetiti i prestati jesti svinjetinu ako Lekić pobjedi.
_________________ Spetsnaz, a force for good.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
dudu
|
Naslov: Re: Montenegro - On the ascent Postano: 07 tra 2013, 20:41 |
|
|
BBC je napisao/la: dudu je napisao/la: kaže da će si počupat obrve pincetom ako Lekić pobjedi.
Ja sam čuo da je rekao da će se osunetiti i prestati jesti svinjetinu ako Lekić pobjedi. ma ne vjerujem, to će eventualno kad Čova poklopi Federaciju.
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Zadar1993
|
Naslov: Re: Montenegro - On the ascent Postano: 07 tra 2013, 20:49 |
|
|
Komedija se nastavlja : Citat: 21:30 - Časlav Vešović - "Na osnovu prebrojanih 70 odsto glasova: Filip Vujanović 53, Miodrag Lekić 47 odsto glasova. Ovo su vrlo pouzdani i precizni podaci. Nemamo precizne podatke iz svih opština. Ako su iz izbornog štaba Miodraga Lekića spremni da slave njihov poraz - samo neka slave." 
_________________ Te kad mi jednom s dušom po svemiru se krene, Zaorit ću ko grom: O, gledajte ju divnu, vi zvijezde udivljene, To moj je, moj je dom!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
volvoks
|
Naslov: Re: Montenegro - On the ascent Postano: 07 tra 2013, 20:53 |
|
|
|
Crnogorci su praktički u istom položaju kao i HB Hrvati, ne mogu imati pluralizam jer bi im to ugrozilo samu opstojnost države i naroda...
_________________ Summum ius, summa iniuria.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Gligorije
|
Naslov: Re: Montenegro - On the ascent Postano: 07 tra 2013, 21:13 |
|
Pridružen/a: 26 lip 2010, 12:00 Postovi: 365 Lokacija: Trebinje, Srpska
|
Crna Gora je svakako najupućenija na Srbiju, čak i sad kad je pod vlašću indipendista. Etnički, kulturno, a već sam napisao kako stoje stvari ekonomski: Gligorije je napisao/la: Spoljnotrgovinska razmjena Crne Gore u 2012. godini...
Srbija: 624 miliona € (uvoz iz Srbije: 541 milion €) Hrvatska: 176 miliona € (uvoz iz Hrvatske: 92 miliona €) BiH: 169 miliona € (uvoz iz BiH: 142 miliona €) Slovenija: 109 miliona € (uvoz iz Slovenije: 81 milion €) Makedonija: 29 miliona € (uvoz iz Makedonije: 27 miliona €) UNMIK Kosovo: 25 miliona € (uvoz iz UNMIK Kosova: 2 miliona €) Albanija: 20 miliona € (uvoz iz Albanije: 12 miliona €)
Srbija: 624 miliona € (uvoz iz Srbije: 541 milion €) Hrvatska+BiH+Slovenija+Makedonija+UNMIK Kosovo+Albanija: 528 miliona € (uvoz iz Hr+BiH+Slo+Mkd+Kos+Alb: 356 miliona €)
|
|
| Vrh |
|
 |
|
SDB
|
Naslov: Re: Montenegro - On the ascent Postano: 07 tra 2013, 21:18 |
|
|
Gligorije je napisao/la: Crna Gora je svakako najupućenija na Srbiju, čak i sad kad je pod vlašću indipendista. Etnički, kulturno, a već sam napisao kako stoje stvari ekonomski: Gligorije je napisao/la: Spoljnotrgovinska razmjena Crne Gore u 2012. godini...
Srbija: 624 miliona € (uvoz iz Srbije: 541 milion €) Hrvatska: 176 miliona € (uvoz iz Hrvatske: 92 miliona €) BiH: 169 miliona € (uvoz iz BiH: 142 miliona €) Slovenija: 109 miliona € (uvoz iz Slovenije: 81 milion €) Makedonija: 29 miliona € (uvoz iz Makedonije: 27 miliona €) UNMIK Kosovo: 25 miliona € (uvoz iz UNMIK Kosova: 2 miliona €) Albanija: 20 miliona € (uvoz iz Albanije: 12 miliona €)
Srbija: 624 miliona € (uvoz iz Srbije: 541 milion €) Hrvatska+BiH+Slovenija+Makedonija+UNMIK Kosovo+Albanija: 528 miliona € (uvoz iz Hr+BiH+Slo+Mkd+Kos+Alb: 356 miliona €) I važan je zadatak svake sposobne hrvatske vlasti raditi na promjeni situacije koju ste upravo opisali, gospodine Gligorije.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Zadar1993
|
Naslov: Re: Montenegro - On the ascent Postano: 07 tra 2013, 21:20 |
|
|
Oporbenjaci govore da su pokradeni, a Vujanović govori da je dobio sa 51,3% naspram 48% Lekića. Citat: Koča Pavlović: Desilo se ono što smo mi od početka najvljivali. Bojim se da se ovakviom potezima Vujanovića i Đukanovića ulazimo u jednu ozbiljnu političku situaciju bez ikakve potrebe. Citat: 22:08 - Filip Vujanović proglasio pobjedu na predsjedničkim izborima sa osvojenih 51,3 odsto naprema 48,7 odsto koliko je osvojio Miodrag Lekić. Vujanović je saopštio da je obrađen kompletan birački materijal. A mene poslije ovih izbora zanima, postoji li tamo DIP ili stranke broje glasove  ?
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Zadar1993
|
Naslov: Re: Montenegro - On the ascent Postano: 07 tra 2013, 21:21 |
|
|
SDB je napisao/la: Gligorije je napisao/la: Crna Gora je svakako najupućenija na Srbiju, čak i sad kad je pod vlašću indipendista. Etnički, kulturno, a već sam napisao kako stoje stvari ekonomski:
I važan je zadatak svake sposobne hrvatske vlasti raditi na promjeni situacije koju ste upravo opisali, gospodine Gligorije. Slažem se apsolutno, bolje je našim dragim Crvenim Hrvatima pardon Crnogorcima trgovati više sa jednom članicom EU nego sa jednom državom koja još ima neriješeno političko i nacionalno pitanje  . Ako išta kvaliteta je proizvoda bolja  . Dakako s obzirom da se navodi svaka sposobna hrvatska vlast u vašem postu moram zaključiti da će to neka druga vlada odraditi  .
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Metemma
|
Naslov: Re: Montenegro - On the ascent Postano: 07 tra 2013, 21:24 |
|
|
Zadar1993 je napisao/la: Oporbenjaci govore da su pokradeni, a Vujanović govori da je dobio sa 51,3% naspram 48% Lekića. Citat: Koča Pavlović: Desilo se ono što smo mi od početka najvljivali. Bojim se da se ovakviom potezima Vujanovića i Đukanovića ulazimo u jednu ozbiljnu političku situaciju bez ikakve potrebe. Citat: 22:08 - Filip Vujanović proglasio pobjedu na predsjedničkim izborima sa osvojenih 51,3 odsto naprema 48,7 odsto koliko je osvojio Miodrag Lekić. Vujanović je saopštio da je obrađen kompletan birački materijal. A mene poslije ovih izbora zanima, postoji li tamo DIP ili stranke broje glasove  ? Pa RIK se obično izjašnjava kasnije od kojekakvih NVO i stranaka... mene zanima, šta je sa onom NVO što je pratila izbore u CG, šta ona veli?
_________________ + Gledaj orle od miline, Gračanicu kraj Prištine... +
|
|
| Vrh |
|
 |
|
SDB
|
Naslov: Re: Montenegro - On the ascent Postano: 07 tra 2013, 21:24 |
|
|
Zadar1993 je napisao/la: SDB je napisao/la: I važan je zadatak svake sposobne hrvatske vlasti raditi na promjeni situacije koju ste upravo opisali, gospodine Gligorije.
Slažem se apsolutno, bolje je našim dragim Crvenim Hrvatima pardon Crnogorcima trgovati više sa jednom članicom EU nego sa jednom državom koja još ima neriješeno političko i nacionalno pitanje  . Ako išta kvaliteta je proizvoda bolja  . Dakako s obzirom da se navodi svaka sposobna hrvatska vlast u vašem postu moram zaključiti da će to neka druga vlada odraditi  . Dragi kolega, utvaram si da ste izvukli ispravne zaključke. 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
dudu
|
Naslov: Re: Montenegro - On the ascent Postano: 07 tra 2013, 21:25 |
|
|
|
odista je sramotno koliko malo izvozimo u CG, tu postoje veliki potencijali za napredak.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Zadar1993
|
Naslov: Re: Montenegro - On the ascent Postano: 07 tra 2013, 21:26 |
|
|
Metemma je napisao/la: Zadar1993 je napisao/la: Oporbenjaci govore da su pokradeni, a Vujanović govori da je dobio sa 51,3% naspram 48% Lekića. A mene poslije ovih izbora zanima, postoji li tamo DIP ili stranke broje glasove  ? Pa RIK se obično izjašnjava kasnije od kojekakvih NVO i stranaka... mene zanima, šta je sa onom NVO što je pratila izbore u CG, šta ona veli? Za NVO nisam našao. SDB je napisao/la: Zadar1993 je napisao/la: Slažem se apsolutno, bolje je našim dragim Crvenim Hrvatima pardon Crnogorcima trgovati više sa jednom članicom EU nego sa jednom državom koja još ima neriješeno političko i nacionalno pitanje  . Ako išta kvaliteta je proizvoda bolja  . Dakako s obzirom da se navodi svaka sposobna hrvatska vlast u vašem postu moram zaključiti da će to neka druga vlada odraditi  . Dragi kolega, utvaram si da ste izvukli ispravne zaključke.  Dragi mentore, učio sam od najboljeg  .
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Glazbenik
|
Naslov: Re: Montenegro - On the ascent Postano: 07 tra 2013, 21:27 |
|
Pridružen/a: 12 lip 2009, 12:19 Postovi: 6194 Lokacija: Croatia Alba; site:hercegbosna.org/forum
|
Zadar1993 je napisao/la: A mene poslije ovih izbora zanima, postoji li tamo DIP ili stranke broje glasove  ? Državna izborna komisija Crne Gore http://www.rik.co.me/
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Zadar1993
|
Naslov: Re: Montenegro - On the ascent Postano: 07 tra 2013, 21:29 |
|
|
Glazbenik je napisao/la: Zadar1993 je napisao/la: A mene poslije ovih izbora zanima, postoji li tamo DIP ili stranke broje glasove  ? Državna izborna komisija Crne Gore http://www.rik.co.me/Ma znam Glazbeniče, pitanje je bilo zajebantsko, vidiš da sam sa iste stranice malo iznad linkao izlaznost u općinama. Govorim o tome da takvih gluposti, da stranke svakih pola sata objavljuju svoje rezultate nema u RH .
|
|
| Vrh |
|
 |
|
dudu
|
Naslov: Re: Montenegro - On the ascent Postano: 07 tra 2013, 21:32 |
|
|
Zadar1993 je napisao/la: Glazbenik je napisao/la: Državna izborna komisija Crne Gore http://www.rik.co.me/Ma znam Glazbeniče, pitanje je bilo zajebantsko, vidiš da sam sa iste stranice malo iznad linkao izlaznost u općinama. Govorim o tome da takvih gluposti, da stranke svakih pola sata objavljuju svoje rezultate nema u RH . to su posljedice dugogodišnje srpske vladavine i mentaliteta, neorganiziranost. s ulaskom u kroatosferu crnogorski rik će izbaciti rezultate prije svih ostalih.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
SDB
|
Naslov: Re: Montenegro - On the ascent Postano: 07 tra 2013, 21:34 |
|
|
Tako je, gospodine Eduardo. 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Zadar1993
|
Naslov: Re: Montenegro - On the ascent Postano: 07 tra 2013, 21:37 |
|
|
dudu je napisao/la: Zadar1993 je napisao/la: Ma znam Glazbeniče, pitanje je bilo zajebantsko, vidiš da sam sa iste stranice malo iznad linkao izlaznost u općinama. Govorim o tome da takvih gluposti, da stranke svakih pola sata objavljuju svoje rezultate nema u RH .
to su posljedice dugogodišnje srpske vladavine i mentaliteta, neorganiziranost. s ulaskom u kroatosferu crnogorski rik će izbaciti rezultate prije svih ostalih. Upravo tako, Kotor će biti za 50 godina novi glavni grad, a RIK će objavljivati prije svih  .
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Glazbenik
|
Naslov: Re: Montenegro - On the ascent Postano: 07 tra 2013, 21:39 |
|
Pridružen/a: 12 lip 2009, 12:19 Postovi: 6194 Lokacija: Croatia Alba; site:hercegbosna.org/forum
|
|
| Vrh |
|
 |
|
lider30
|
Naslov: Re: Montenegro - On the ascent Postano: 07 tra 2013, 21:40 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 21:11 Postovi: 25375 Lokacija: Multietnička federalna jedinica sa hrvatskom većinom
|
Prije nekoliko minuta: Citat: Miodrag Lekić: "Na osnovu 97 odsto glasova mogu da vam saopštim da su gradjani Crne Gore meni povjerili ulogu predsjednika Crne Gore. Upozoravam Filipa Vujanovića na odgovornost u davanju izjava. Tražimo do kraja legitimnost i poruzčujemo da krađu nećemo priznati. DPS pokušava da rezultat preokrene sa problematičnim rezultatima iz Rožaja. Ovaj udar koji ima elemente državnog odbacujem i pozivam na odgovornost i ozbiljnost."
_________________ Safe European Home
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Zadar1993
|
Naslov: Re: Montenegro - On the ascent Postano: 07 tra 2013, 21:43 |
|
|
lider30 je napisao/la: Prije nekoliko minuta: Citat: Miodrag Lekić: "Na osnovu 97 odsto glasova mogu da vam saopštim da su gradjani Crne Gore meni povjerili ulogu predsjednika Crne Gore. Upozoravam Filipa Vujanovića na odgovornost u davanju izjava. Tražimo do kraja legitimnost i poruzčujemo da krađu nećemo priznati. DPS pokušava da rezultat preokrene sa problematičnim rezultatima iz Rožaja. Ovaj udar koji ima elemente državnog odbacujem i pozivam na odgovornost i ozbiljnost." A evo i Bošnjaci CG se oglasili: Citat: Suljo Mustafić: "Jasno je da je Filip Vujanović ponovo predsjednik Crne Gore".
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Glazbenik
|
Naslov: Re: Montenegro - On the ascent Postano: 07 tra 2013, 21:44 |
|
|
dudu je napisao/la: to su posljedice dugogodišnje srpske vladavine i mentaliteta, neorganiziranost. s ulaskom u kroatosferu crnogorski rik će izbaciti rezultate prije svih ostalih. Croatosphere - a force to reckon with.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
lider30
|
Naslov: Re: Montenegro - On the ascent Postano: 07 tra 2013, 22:05 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 21:11 Postovi: 25375 Lokacija: Multietnička federalna jedinica sa hrvatskom većinom
|
|
U Podgorici napeto. Moglo bi biti žestokih demonstracija ovih dana. Obadvojica proglasila pobjedu.
_________________ Safe European Home
|
|
| Vrh |
|
 |
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 4 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|