|
|
Stranica: 2/6.
|
[ 137 post(ov)a ] |
|
| Autor/ica |
Poruka |
|
Ibar
|
Naslov: Re: Na redu je Makedonija – Americi i Britancima nafta a Balkanu islam Postano: 14 svi 2012, 15:05 |
|
|
|
Europa se mora vratiti svojim kršćanskim vrijednostima. Inace cemo propasti u vlastitom sranju + to sto ce nas Muslimani, Kinezi i ostali zveknut jos posteno..
|
|
| Vrh |
|
 |
|
sokoli
|
Naslov: Re: Na redu je Makedonija – Americi i Britancima nafta a Balkanu islam Postano: 08 lis 2012, 16:10 |
|
|
|
Prvi put u zhivotu kazhem iz sva srca pokojnom predsedniku kosova Dr. ibrahim rugova PUNO HVALLA. Kad procitam sve komentare dollazim do mislenja: U sllucaju da je poceo prvo rat u kosovo allbance ne bi vise bilo.Tukli bi nas svi redom.Od makedonaca do sllovena.Za bosance i hrvate i da ne govorimo. Ali bog je hteo da nas bude.Uvjek nas je billo i uvjek ce nas biti.Bez obzira na to koliko nas svi mrze.Na kraju krajeva bolje nek nas mrze nego da nas zhale.A za gospodju koja je napisalla taj tekst i te slike u novinama napisacu dva reda. Mi smo muslimani.Al ima nas i katolike i ortodokse i muslimane.Sllavimo i bajram i katolicki velikdan i pravosllavni velikdan.Mi sllavimo tri praznika a svaki od vas i pravosllavci i katolici samo jedan.Pa ko vas J.... koliko ste puni u sebi verske mrzhnje i to vam je mnogo.
Petoro mlladih je likvidiralla makedonska tajna slluzhba u doslluhu sa ostacima zllogllasne udbe.Cilj je bio ili primite nas u nato ili ode makedonija u islamiste.I desetoro ballavaca sa crnim zastavama je njihovo dello da se allbanci pokazhu tipicni talibanci.Ali Pogreshno su sve racunalli.Ambasador USA drzhava prijatelj albanaca rekao je decidno.Nece biti sudjenja bez dokaza.A dokaze josh uvek nema.Lazhiranje ne daju jenki.A prave ubice ne mogu da sude jer treba suditi makedonsku vlladu i stoje stvari u S.Q. poziciju. Nego ne razumijem ovoliku mrzhnju prema allbancima. Ako poglledamo sva krvollocna ubistva po kosovu vidjecemo da su to ugllavnom radilli ljudi bez familija.Poraslli po domovima kao vanbracna dea.Sve su to deca albanaca ugostitelskih radnika po cijelloj bivshoj YU.Kad vas cujem koliko to mrzhnje ispunjujete kazhem samom sebi: toliko li su kopiljad nasi ocevi ostavili bo bijellom svetu
|
|
| Vrh |
|
 |
|
volvoks
|
Naslov: Re: Na redu je Makedonija – Americi i Britancima nafta a Balkanu islam Postano: 08 lis 2012, 16:13 |
|
|
|
Kako li si došao do ovog foruma?
_________________ Summum ius, summa iniuria.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
sokoli
|
Naslov: Re: Na redu je Makedonija – Americi i Britancima nafta a Balkanu islam Postano: 08 lis 2012, 16:17 |
|
|
|
| Vrh |
|
 |
|
volvoks
|
Naslov: Re: Na redu je Makedonija – Americi i Britancima nafta a Balkanu islam Postano: 08 lis 2012, 16:30 |
|
|
|
Da, čudno mi je da neki albanac dođe do ovog foruma... Vi ste izvan tog kruga, pa nema ni makedonaca i slovenaca I da te upozorim, forum je na strani srba u sukobu s albancima
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Ibar
|
Naslov: Re: Na redu je Makedonija – Americi i Britancima nafta a Balkanu islam Postano: 08 lis 2012, 16:41 |
|
|
|
ukratko Volvoks čovjek je samo dio jedne matrice koja se zalaže za Albaniju do Niša..
ukratko :
˝
drugi put cedomiri bit cemo ravnopravni na oruziju, a svi to znaju kad si ravnopravan sa srbinom u ratu ko pobedjuje..znaci ceda bezi..
drugo cedo jer ovaj drugar je zaboravio nagovesti, ja sam rodom iz nisa danas je u srbiju..1878 srbi su iz nisa prokuplja vranja kurumlije pa sve do velike plane u centru srbije iz 700 sela i gradova iselili sve albance, mi nismo zaboravili odakle smo dosli jer polovina albanaca na kosovu ima prezimena sela i gradova te regije znaci tamo je to povjesna granica izmedju srba i albanaca..mi je zovemo kod crvene jabuke..ali necemo prvi napasti jer ko prvi napada taj izgubljuje ali kad imas tomu presednika i onog malog misa dacica ne sumjam da srbi mastrubiraju da se jos jedom vrate, a mi cemo ih cekati rasirenih ruku..˝
|
|
| Vrh |
|
 |
|
sokoli
|
Naslov: Re: Na redu je Makedonija – Americi i Britancima nafta a Balkanu islam Postano: 08 lis 2012, 17:06 |
|
|
volvoks je napisao/la: Da, čudno mi je da neki albanac dođe do ovog foruma... Vi ste izvan tog kruga, pa nema ni makedonaca i slovenaca I da te upozorim, forum je na strani srba u sukobu s albancima Nemoj me uopce upozoriti jer ja sam to vec vidjeo i kako bi shvabe rekle mir ist das scheise gall.Ja sam allbanac.Prosho sam pet ratova.Ratovo sam cijellu deceniju.Sad sam mirovnjak ali strah ne poznajem.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
volvoks
|
Naslov: Re: Na redu je Makedonija – Americi i Britancima nafta a Balkanu islam Postano: 08 lis 2012, 17:19 |
|
|
A kojih to pet ratova, krenuli ste 99... A dok smo mi ostali krvarili vi ste bili mirni ko bubice Tako da nemoj o albanskom čojstvu i junaštvu 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
sokoli
|
Naslov: Re: Na redu je Makedonija – Americi i Britancima nafta a Balkanu islam Postano: 08 lis 2012, 17:36 |
|
|
volvoks je napisao/la: A kojih to pet ratova, krenuli ste 99... A dok smo mi ostali krvarili vi ste bili mirni ko bubice Tako da nemoj o albanskom čojstvu i junaštvu  99 nije bio rat.Puno puno ranije sam poceo
|
|
| Vrh |
|
 |
|
volvoks
|
Naslov: Re: Na redu je Makedonija – Americi i Britancima nafta a Balkanu islam Postano: 08 lis 2012, 17:56 |
|
|
|
|
| Vrh |
|
 |
|
PCM
|
Naslov: Re: Na redu je Makedonija – Americi i Britancima nafta a Balkanu islam Postano: 08 lis 2012, 17:58 |
|
|
|
Ako hocete iskreno hrvatsko stajalište - zaboli nas kita.
_________________ Muslimane ko je kleo, nije dangubio.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
sokoli
|
Naslov: Re: Na redu je Makedonija – Americi i Britancima nafta a Balkanu islam Postano: 08 lis 2012, 18:09 |
|
|
volvoks je napisao/la: http://en.wikipedia.org/wiki/Kosovo_War nego kad? A sta pitash? hocesh da mi dodelish hrvatsku ili boshnjacku boracku.Trebash li mozhda i moj maticni broj.Trebat cesh prvo da mi izvadish osobnu kartu
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Zadar1993
|
Naslov: Re: Na redu je Makedonija – Americi i Britancima nafta a Balkanu islam Postano: 08 lis 2012, 20:38 |
|
Pridružen/a: 21 kol 2011, 15:34 Postovi: 15238 Lokacija: Misao svijeta
|
PCM je napisao/la: Ako hocete iskreno hrvatsko stajalište - zaboli nas kita. Odnosno da to stavimo u uljudniji okvir: Hrvati se ne će miješati u vaše bilateralne probleme sa drugim državama i narodima, ali ćemo svima pružiti traženu pomoć i ponuditi naše iskustvo u pristupanju euroatlanskim integracijama. Osobno imam dobre prijatelje u obitelji katoličkih Albanaca s Kosova.
_________________ Te kad mi jednom s dušom po svemiru se krene, Zaorit ću ko grom: O, gledajte ju divnu, vi zvijezde udivljene, To moj je, moj je dom!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
volvoks
|
Naslov: Re: Na redu je Makedonija – Americi i Britancima nafta a Balkanu islam Postano: 08 lis 2012, 21:01 |
|
|
Ja imam jednog u svojti, nije dobar, zatire djeci hrvatski identitet( idemo im u goste, i ne smijem im kupit nogometnu loptu s kockicama), ne sviđa mi što im je nacionalni identitet jači od našeg, izrazito slaba asimilicija  Hrvatski identitet je inače jedan od jačih, david doehl najbolji primjer 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Zadar1993
|
Naslov: Re: Na redu je Makedonija – Americi i Britancima nafta a Balkanu islam Postano: 08 lis 2012, 21:06 |
|
Pridružen/a: 21 kol 2011, 15:34 Postovi: 15238 Lokacija: Misao svijeta
|
volvoks je napisao/la: Ja imam jednog u svojti, nije dobar, zatire djeci hrvatski identitet( idemo im u goste, i ne smijem im kupit nogometnu loptu s kockicama), ne sviđa mi što im je nacionalni identitet jači od našeg, izrazito slaba asimilicija  Hrvatski identitet je inače jedan od jačih, david doehl najbolji primjer  Ne znam baš, katolički Albanci u Zadru su se asimilirali vrlo brzo, štoviše grad ima već tradiciju asimiliranja katoličkih Albanaca (hint: Arbanasi). Bit će da je taj mali musliman.
_________________ Te kad mi jednom s dušom po svemiru se krene, Zaorit ću ko grom: O, gledajte ju divnu, vi zvijezde udivljene, To moj je, moj je dom!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
volvoks
|
Naslov: Re: Na redu je Makedonija – Americi i Britancima nafta a Balkanu islam Postano: 08 lis 2012, 21:15 |
|
|
Dazpovci odmah prokuže  Je, al se djeca odgajaju kao ateisti, prvi ima musličko ime, a drugi je multi kulti, al opet je cesce u muslica Istina, al danas im je identitet ojačao, prije su bili bezimena skupina stočara Ne znam jesi li znao, ali hrvati srednjeg srijema su isto porijeklom albanci 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Metemma
|
Naslov: Re: Na redu je Makedonija – Americi i Britancima nafta a Balkanu islam Postano: 08 lis 2012, 21:23 |
|
|
Klimenti  Kad vidim onu što vodi dnevnik na novoj... mljac...
_________________ + Gledaj orle od miline, Gračanicu kraj Prištine... +
|
|
| Vrh |
|
 |
|
volvoks
|
Naslov: Re: Na redu je Makedonija – Americi i Britancima nafta a Balkanu islam Postano: 08 lis 2012, 21:29 |
|
|
|
Nije ona bunjevka??
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Metemma
|
Naslov: Re: Na redu je Makedonija – Americi i Britancima nafta a Balkanu islam Postano: 08 lis 2012, 21:45 |
|
|
volvoks je napisao/la: Nije ona bunjevka?? Ne znam, znam da je iz Srema, Kukujevci kod Šida.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
ZlatkoZG
|
Naslov: Re: Na redu je Makedonija – Americi i Britancima nafta a Balkanu islam Postano: 08 lis 2012, 21:53 |
|
Pridružen/a: 02 tra 2012, 18:37 Postovi: 3913 Lokacija: Τριβαλλοί
|
Metemma je napisao/la: volvoks je napisao/la: Nije ona bunjevka?? Ne znam, znam da je iz Srema, Kukujevci kod Šida. Ja koliko znam ,Hrvati iz Kukujevaca nisu arbanaškog porijekla , selo je prije 2.sv. bilo njemačko. Hrvati-Arbanasi su u Hrtkovcima i Nikincima.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
volvoks
|
Naslov: Re: Na redu je Makedonija – Americi i Britancima nafta a Balkanu islam Postano: 08 lis 2012, 21:55 |
|
|
|
Znači kolonizirana je iz donjijeh kraji?
|
|
| Vrh |
|
 |
|
ZlatkoZG
|
Naslov: Re: Na redu je Makedonija – Americi i Britancima nafta a Balkanu islam Postano: 08 lis 2012, 21:56 |
|
|
Ibar je napisao/la: drugi put cedomiri bit cemo ravnopravni na oruziju, a svi to znaju kad si ravnopravan sa srbinom u ratu ko pobedjuje..znaci ceda bezi..
drugo cedo jer ovaj drugar je zaboravio nagovesti, ja sam rodom iz nisa danas je u srbiju..1878 srbi su iz nisa prokuplja vranja kurumlije pa sve do velike plane u centru srbije iz 700 sela i gradova iselili sve albance, mi nismo zaboravili odakle smo dosli jer polovina albanaca na kosovu ima prezimena sela i gradova te regije znaci tamo je to povjesna granica izmedju srba i albanaca..mi je zovemo kod crvene jabuke..ali necemo prvi napasti jer ko prvi napada taj izgubljuje ali kad imas tomu presednika i onog malog misa dacica ne sumjam da srbi mastrubiraju da se jos jedom vrate, a mi cemo ih cekati rasirenih ruku..˝ Imali su više oružja od Bošnjaka , šta seru kvake kad ih je NATO spasio debakla? Bošnje su za njih vojna velesila i pojam hrabrosti, i to govorim potpuno iskreno.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
ZlatkoZG
|
Naslov: Re: Na redu je Makedonija – Americi i Britancima nafta a Balkanu islam Postano: 08 lis 2012, 21:57 |
|
|
volvoks je napisao/la: Znači kolonizirana je iz donjijeh kraji? Da, Kupreški kraj, Hercegovina ,Dalmacija itd.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Alex
|
Naslov: Re: Na redu je Makedonija – Americi i Britancima nafta a Balkanu islam Postano: 08 lis 2012, 22:02 |
|
Pridružen/a: 12 sij 2010, 15:05 Postovi: 630 Lokacija: Beograd, Srbija
|
Ibar je napisao/la: ukratko Volvoks čovjek je samo dio jedne matrice koja se zalaže za Albaniju do Niša..
ukratko :
˝
drugi put cedomiri bit cemo ravnopravni na oruziju, a svi to znaju kad si ravnopravan sa srbinom u ratu ko pobedjuje..znaci ceda bezi..
drugo cedo jer ovaj drugar je zaboravio nagovesti, ja sam rodom iz nisa danas je u srbiju..1878 srbi su iz nisa prokuplja vranja kurumlije pa sve do velike plane u centru srbije iz 700 sela i gradova iselili sve albance, mi nismo zaboravili odakle smo dosli jer polovina albanaca na kosovu ima prezimena sela i gradova te regije znaci tamo je to povjesna granica izmedju srba i albanaca..mi je zovemo kod crvene jabuke..ali necemo prvi napasti jer ko prvi napada taj izgubljuje ali kad imas tomu presednika i onog malog misa dacica ne sumjam da srbi mastrubiraju da se jos jedom vrate, a mi cemo ih cekati rasirenih ruku..˝ Nemate sanse protiv Srba, ako bude 1 na 1 bez ukljucivanja NATO-a. Samo bi vas zbrisali do Draca i Valone. Gajis opasne iluzije 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Metemma
|
Naslov: Re: Na redu je Makedonija – Americi i Britancima nafta a Balkanu islam Postano: 08 lis 2012, 22:06 |
|
|
|
Ne upuštaj se u te djetinjarije, još jedan heroj azilant, dijete bombaš Boško Buha... odraslo u Švajcarskoj a puno patriotizma.
|
|
| Vrh |
|
 |
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 3 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|