|
|
Stranica: 3/3.
|
[ 72 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
ShahidMaker
|
Naslov: Re: Najveći uspjesi Srbije zadnjih 10 godina, u slikama Postano: 21 sij 2022, 18:32 |
|
|
OptimisticniVeSeljak je napisao/la: Dakle najveći uspjeh Srbije u zadnjih 10 godina je Zadruga. Dodajte tu i Zvezde Granda, ipak na forumu ima i muslimana. iskuliraj se, sprdamo se.. :)
|
|
Vrh |
|
|
Tankosic
|
Naslov: Re: Najveći uspjesi Srbije zadnjih 10 godina, u slikama Postano: 21 sij 2022, 18:34 |
|
|
Najveci uspesi Srbije jeste stabilizacija koja je dovela do enormno drugacije ekomonske slike, i to ne samo po statistikama i racunicama, nego primetan u realnom zivotu, standard gradjana je skocio duplo, kao i ogroman broj jako placenih poslova koji su postali dostupni sirokom spektru ljudi.
Ne treba Srbiji mnogo, niti preterano sposoban vladar, njoj treba samo stabilizacija i mir od nekoliko decenija a onda se stvari prirodno razvijaju i postizu sjajne rezultate.
Infrastruktura i Vojska idu uz to.
Problem je hitno potrebna decentralizacija ekononska i demografska (ne i politicka), novi ustav, monarhija, promena glavnog grada, i najbitnije vracnje sistemu vrednosti utemeljnih u Svetosavlju.
E sada sta je duboko najveci uspeh Srbije:
Sto je ogroman broj omladine utemljeniji u Srpstvo i poznavanje svoje istoriji nego sto su to bili njihovi ocevi pa i dedovi.
Sto ta Omladina dozivljava Srpstvo i Pravoslavlje kao punk pobunu, utemeljnu subkulturu protiv izopacenog Zapadnog sveta koji nam namece satanizam najgore vrste, a kao sto su uvek i radili.
I sto ih to ne cini zilotima, vec modernim ljudima koji na telefonima pisu cirilicom, izuzetno su obrazovani, ili su vec slobodni, ili vape za tim da budu samostalni ekononski, i mnogo su duboki u konzervatizmu i blizi razmisljanju na nivou svojih dedova i pradedova, nego sto su to njihovi roditelji.
Sto je buducnost pred nama, i to svaki Srbin zna i oseca.
_________________ Srbija je vazda ratovala protiv najjacih imperija, Otomanska, Austro Ugarska, Hitlerova Nemacka, NATO pakt.
A njene komsije, najveca imperija protiv koje su ratovali, je Srbija.
|
|
Vrh |
|
|
ShahidMaker
|
Naslov: Re: Najveći uspjesi Srbije zadnjih 10 godina, u slikama Postano: 21 sij 2022, 18:37 |
|
|
Situaciju komplikuje mnogo nereseno pitanje na Kosmetu, kao i u BiH... Kad bi to resili Srbija bi bila avion.
|
|
Vrh |
|
|
Grobar
|
Naslov: Re: Najveći uspjesi Srbije zadnjih 10 godina, u slikama Postano: 21 sij 2022, 18:47 |
|
Pridružen/a: 21 ruj 2020, 21:42 Postovi: 7637 Lokacija: Serbian World
|
Najveći uspeh Srbije je što smo najzad dobili pametnog i lukavog lidera.. :) Nakon onolikih budaletaina krajnje je vreme bilo.
Još da nam se narod opameti i da ne glumi letnju budalu u zimsko vreme i biće sve dobro..
_________________ Vlasi se dosetili...
|
|
Vrh |
|
|
ShahidMaker
|
Naslov: Re: Najveći uspjesi Srbije zadnjih 10 godina, u slikama Postano: 21 sij 2022, 19:02 |
|
|
|
Vrh |
|
|
Grobar
|
Naslov: Re: Najveći uspjesi Srbije zadnjih 10 godina, u slikama Postano: 21 sij 2022, 19:07 |
|
|
Dajte neke pičke pre i posle.. :)
|
|
Vrh |
|
|
HHerceg
|
Naslov: Re: Najveći uspjesi Srbije zadnjih 10 godina, u slikama Postano: 21 sij 2022, 19:16 |
|
Pridružen/a: 30 tra 2020, 18:35 Postovi: 10020 Lokacija: No Country for White Men
|
Najveći uspjeh: sirotinja svatila šta znači GDP.
_________________ Ta hercegovacka tragedija je bila prva vijest svih dnevnika u BIH (kod Senada prvih 15 minuta cak) a na HRTu 34 minuta. Ko tada nije razumio nikada nece.
|
|
Vrh |
|
|
Grobar
|
Naslov: Re: Najveći uspjesi Srbije zadnjih 10 godina, u slikama Postano: 21 sij 2022, 19:18 |
|
|
HHerceg je napisao/la: Najveći uspjeh: sirotinja svatila šta znači GDP. Imamo redovan ručak najzad..
|
|
Vrh |
|
|
ShahidMaker
|
Naslov: Re: Najveći uspjesi Srbije zadnjih 10 godina, u slikama Postano: 21 sij 2022, 19:18 |
|
|
Negde sam procitao da je centar neke americke firme na NBG, nesto oko finansija, sto im je vrlo vazno... ne znam o kojoj firmi je rec, neka velika fransiza..
|
|
Vrh |
|
|
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Najveći uspjesi Srbije zadnjih 10 godina, u slikama Postano: 21 sij 2022, 20:20 |
|
Pridružen/a: 08 lis 2009, 19:58 Postovi: 37889 Lokacija: Gl. grad regije
|
Ja tražim slike i nema ih. Pa nije Srbija mala...
_________________ Ako se ovako nastavi, a hoće, imam pametnija posla no da ispravljam krive Drine ...
|
|
Vrh |
|
|
Graničar18
|
Naslov: Re: Najveći uspjesi Srbije zadnjih 10 godina, u slikama Postano: 21 sij 2022, 20:24 |
|
|
dudu je napisao/la: 1. Ližeš poklopac od jogurta 2. Bole te prsti od istiskivanja preostalog kaladonta 3. Razrjeđujes šampon dok ne ostane samo voda 4. Sve navedeno 5. Pajdo, nisi dovoljno sirotan da bi ti sve palo na pamet, pazi sad ovo: A) B) C)
_________________ Zar je tolka kriza u Tomislavgradu ?
_________________ Što nam prijete silom,pa neka izvole nisu Srbi turci,da alaha mole
|
|
Vrh |
|
|
Graničar18
|
Naslov: Re: Najveći uspjesi Srbije zadnjih 10 godina, u slikama Postano: 21 sij 2022, 20:29 |
|
|
Grobar je napisao/la: Istra maksimalni domet.. :) Za prosječnog Hrvata je Istra preskupa. Makarska i Vir plafon.
_________________ Što nam prijete silom,pa neka izvole nisu Srbi turci,da alaha mole
|
|
Vrh |
|
|
Grobar
|
Naslov: Re: Najveći uspjesi Srbije zadnjih 10 godina, u slikama Postano: 21 sij 2022, 20:29 |
|
|
Junuz Djipalo je napisao/la: Ja tražim slike i nema ih. Pa nije Srbija mala... Ne nasedamo na vaše provokacije.. :)
|
|
Vrh |
|
|
Graničar18
|
Naslov: Re: Najveći uspjesi Srbije zadnjih 10 godina, u slikama Postano: 21 sij 2022, 20:50 |
|
|
Junuz Djipalo je napisao/la: Ja tražim slike i nema ih. Pa nije Srbija mala... Imam slika s Une. Da ti pošaljem ?
|
|
Vrh |
|
|
Grobar
|
Naslov: Re: Najveći uspjesi Srbije zadnjih 10 godina, u slikama Postano: 21 sij 2022, 20:51 |
|
|
Graničar18 je napisao/la: Junuz Djipalo je napisao/la: Ja tražim slike i nema ih. Pa nije Srbija mala... Imam slika s Une. Da ti pošaljem ? Pošalji mu bolje neku sa Drine. Unu i vidi ponekad.. :)
|
|
Vrh |
|
|
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Najveći uspjesi Srbije zadnjih 10 godina, u slikama Postano: 21 sij 2022, 20:58 |
|
|
Grobar je napisao/la: Graničar18 je napisao/la: Imam slika s Une. Da ti pošaljem ? Pošalji mu bolje neku sa Drine. Unu i vidi ponekad.. :) Na Unu sam išao biciklom od kuće. Čak sam je i presao bez prelaska granice. U H. Kostajnici je granica RH na desnoj obali. Ne kužim što hoće ovaj što slavi dan kad su njegovi pušteni niz vodu a u Srbiji su jugosi prečani pogotovo dobrodošli. Korisni su bili samo da ginu za koridor. Ali dobro, može li koja slika. Taj rast bdpa je sigurno ostavio tragove na sve strane.
_________________ Ako se ovako nastavi, a hoće, imam pametnija posla no da ispravljam krive Drine ...
|
|
Vrh |
|
|
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Najveći uspjesi Srbije zadnjih 10 godina, u slikama Postano: 21 sij 2022, 21:00 |
|
|
Graničar18 je napisao/la: Grobar je napisao/la: Istra maksimalni domet.. :) Za prosječnog Hrvata je Istra preskupa. Makarska i Vir plafon. 80 % Hrvata i Srba u RH vidi more i kupa se u nhemu svake g. Koliko Srba izvan RH ima tu privilegiju?
|
|
Vrh |
|
|
Graničar18
|
Naslov: Re: Najveći uspjesi Srbije zadnjih 10 godina, u slikama Postano: 21 sij 2022, 21:05 |
|
|
Junuz Djipalo je napisao/la: Graničar18 je napisao/la: Za prosječnog Hrvata je Istra preskupa. Makarska i Vir plafon. 80 % Hrvata i Srba u RH vidi more i kupa se u nhemu svake g. Koliko Srba izvan RH ima tu privilegiju? Spada li u privelegiju ljetovanje u Grčkoj i Egiptu ?
|
|
Vrh |
|
|
Grobar
|
Naslov: Re: Najveći uspjesi Srbije zadnjih 10 godina, u slikama Postano: 21 sij 2022, 21:13 |
|
|
Junuz Djipalo je napisao/la: Grobar je napisao/la:
Pošalji mu bolje neku sa Drine. Unu i vidi ponekad.. :)
Na Unu sam išao biciklom od kuće. Čak sam je i presao bez prelaska granice. U H. Kostajnici je granica RH na desnoj obali. Ne kužim što hoće ovaj što slavi dan kad su njegovi pušteni niz vodu a u Srbiji su jugosi prečani pogotovo dobrodošli. Korisni su bili samo da ginu za koridor. Ali dobro, može li koja slika. Taj rast bdpa je sigurno ostavio tragove na sve strane. Pa to i ja isto kažem. Unu vidjaš, šta će ti slike. Drinu nikad video nisi, bolje to.. :)
|
|
Vrh |
|
|
Grobar
|
Naslov: Re: Najveći uspjesi Srbije zadnjih 10 godina, u slikama Postano: 21 sij 2022, 21:15 |
|
|
Junuz Djipalo je napisao/la: Graničar18 je napisao/la: Za prosječnog Hrvata je Istra preskupa. Makarska i Vir plafon. 80 % Hrvata i Srba u RH vidi more i kupa se u nhemu svake g. Koliko Srba izvan RH ima tu privilegiju? Srbi letuju masovno u Grčku. Vi to recimo videli niste. To je raj na zemlji, ne trebaju ti vojničke čizme da bi ušao u more.. :)
|
|
Vrh |
|
|
Fullback
|
Naslov: Re: Najveći uspjesi Srbije zadnjih 10 godina, u slikama Postano: 21 sij 2022, 22:16 |
|
|
Grobar je napisao/la: Dajte neke pičke pre i posle.. :) Prosječna beograđanka ispred apartmana u Novalji prije i posli Zrća
_________________ Made his money killin' commies didn't ever wanna quit.
|
|
Vrh |
|
|
Tankosic
|
Naslov: Re: Najveći uspjesi Srbije zadnjih 10 godina, u slikama Postano: 21 sij 2022, 22:16 |
|
|
Jadran je generalno go *** za Grcko primorije u svakom smislu.
_________________ Srbija je vazda ratovala protiv najjacih imperija, Otomanska, Austro Ugarska, Hitlerova Nemacka, NATO pakt.
A njene komsije, najveca imperija protiv koje su ratovali, je Srbija.
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 2 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|