_________________ MIR da, ali ne kao onaj u Jazovki, Macelju, Omarskoj, Ovčari i Hudim jamama! Kad hoćeš od nekog naroda stvoriti neprijatelja – spasi ga od genocida!
On bar zna sta znaci biti kurva. Toliko je bitan da nije smeo da izadje na izbore jer je na proslim u koaliciji sa 10 drugih stranaka dobio 0,9%. Ovakvi Vucicevi isprdci postoje jos samo na Pinku, Hepiju (gde niko ko nije 110% Vucicev ne sme da se pojavi) i hrvatskim i muslimanskim medijima. Stranka mu prakticno vise ne postoji ali za razliku od Seselja i Cede nece da se povuce jer je u Novom Sadu Vucicev koalicioni privezak pa jos moze malo da kraducka.
Pridružen/a: ned svi 03, 2009 10:39 pm Postovi: 50478 Lokacija: DAZP HQ
Ministry of Sound je napisao/la:
I kažeš nisi Jugonostalgičar.
Nenad Čanak, Dobro Jutro Srbijo. Zagađivanje naše BiH Politika foruma sa nekakvom Vojvodinom, Srbijom, fuj. Ranije Milojko Pantić teme.
Kako uopće neki perecijski Bujica boomer pronađe Face, Hayat, Dobro Jutro Srbijo i sl?
Nenad Čanak i Milojko Pantić su novi vjetar u Srbiji.
Ono što je Čedo za Komšića, to su ova dvojica za MIRa.
_________________ Bošnjaci su doomed: 1. ekonomski neodrživi, 2. vojno slabi, 3. energetski ovisni, 4. niska stopa nataliteta i fertiliteta, 5. egzodus stanovništva, 6. politički liliputanci
Ministry of Sound je napisao/la:
I kažeš nisi Jugonostalgičar.
Nenad Čanak, Dobro Jutro Srbijo. Zagađivanje naše BiH Politika foruma sa nekakvom Vojvodinom, Srbijom, fuj. Ranije Milojko Pantić teme.
Kako uopće neki perecijski Bujica boomer pronađe Face, Hayat, Dobro Jutro Srbijo i sl?
Ja Jugonostalgičar? Bože sačuvaj! Ni mrtav! A razlog zašto idem na medije u susjedstvu, je taj što mi u RH nemamo hrvatskih medija! Skoro svi su u rukama naših suseda, koji još uvijek nisu odustali od granice Virovotica-Karlovac-Karlobag! A Jadran im tako nedostaje i ne mogu ga nikako prežaliti! Istina njima se sviđa i Dubrovnik i hrvatski književnici: Marin Držić, Ivan Gundulić, Bartol Kašić, Ruđer Bošković (svećenik Jezuit!) i već su ih posvojili "zakonski"! U takvim "hrvatskim" TV i novinskim medijima, ne može se ništa negativno naći o tim našim susedima (iako istinito!) zato ponekad odem i na neke njihove medije, koji me ponekad ugodno iznenade, jer tamo se može čuti i istina! Srećom, od nedavno imamo u BiH (konašno !) i hrvatski TV program: RTV HB Dnevnik, HB Fokus (Gudelj), HB Kompas (Vasilj) koje obvezno gledam. Agape, Međugorje od prije, a u RH, Ltv Laudato, Moja Hrvatska (Nada Prkačin). P.S. Mariooo, pogledaj ovaj video do kraja! Onu reklamu o izgradnji Bgd-a od 4:40 - 7:00 min., preskoči.
_________________ MIR da, ali ne kao onaj u Jazovki, Macelju, Omarskoj, Ovčari i Hudim jamama! Kad hoćeš od nekog naroda stvoriti neprijatelja – spasi ga od genocida!
Pridružen/a: pon srp 08, 2019 5:40 pm Postovi: 1078 Lokacija: Dassault Rafale, u brišućem letu iznad Bugojna
MIR je napisao/la:
Ja Jugonostalgičar? Bože sačuvaj! Ni mrtav! A razlog zašto idem na medije u susjedstvu, je taj što mi u RH nemamo hrvatskih medija! Skoro svi su u rukama naših suseda, koji još uvijek nisu odustali od granice Virovotica-Karlovac-Karlobag! A Jadran im tako nedostaje i ne mogu ga nikako prežaliti! Istina njima se sviđa i Dubrovnik i hrvatski književnici: Marin Držić, Ivan Gundulić, Bartol Kašić, Ruđer Bošković (svećenik Jezuit!) i već su ih posvojili "zakonski"! U takvim "hrvatskim" TV i novinskim medijima, ne može se ništa negativno naći o tim našim susedima (iako istinito!) zato ponekad odem i na neke njihove medije, koji me ponekad ugodno iznenade, jer tamo se može čuti i istina! Srećom, od nedavno imamo u BiH (konašno !) i hrvatski TV program: RTV HB Dnevnik, HB Fokus (Gudelj), HB Kompas (Vasilj) koje obvezno gledam. Agape, Međugorje od prije, a u RH, Ltv Laudato, Moja Hrvatska (Nada Prkačin). P.S. Mariooo, pogledaj ovaj video do kraja! Onu reklamu o izgradnji Bgd-a od 4:40 - 7:00 min., preskoči.
[/quote]
Sve je to OK što kažeš, ali ovdje ti je dominantan kurs "appesementa" prema Srbima. To što je srbijansko društvo najbolesnije i najizopačenije u Europi i šire, nikom ništa.
_________________ "Zavladat ćemo braćo, i u svojoj domovini..."
Flamel je napisao/la:
MIR je napisao/la:
Sve je to OK što kažeš, ali ovdje ti je dominantan kurs "appesementa" prema Srbima. To što je srbijansko društvo najbolesnije i najizopačenije u Europi i šire, nikom ništa.[/quote]
Nisam siguran šta mislite pod: "appesementa"? Ipak molim, pogledajte video koji sam već stavio! Hvala! Onu reklamu o izgradnji Bgd. 4:40 - 7:00 min., možete preskočiti.
Nenad Canak - "EU je jedini pravi put Srbije, a Putin je zlocinac" - DJS - (TV Happy 13.04.2022)
Zadnja izmjena: MIR; čet tra 14, 2022 6:49 pm; ukupno mijenjano 1 put/a.
Flamel je napisao/la:
MIR je napisao/la:
Nisam siguran šta mislite pod: "appesementa"?
Appeasement- popuštanje (ilitiga gledanje kroz prste)
storarare je napisao/la:
Po čemu je to srpsko društvo bolesno ?
Haha, ovo pitanje je kao da nacisti pitaju Židove zašto Holokaust smatraju zločinom.
Hvala za objašnjenje, popuštanja kroz prste. Nešto je tu krivo skopčano? Jeste li vidjeli cijeli video? Tu se nije štedilo naše prekodrinske susede, niti ih ja imam običaj štediti ili opravdavati, naprotiv!
Pridružen/a: pon srp 08, 2019 5:40 pm Postovi: 1078 Lokacija: Dassault Rafale, u brišućem letu iznad Bugojna
MIR je napisao/la:
Flamel je napisao/la:
Appeasement- popuštanje (ilitiga gledanje kroz prste)
Haha, ovo pitanje je kao da nacisti pitaju Židove zašto Holokaust smatraju zločinom.
Hvala za objašnjenje, popuštanja kroz prste. Nešto je tu krivo skopčano? Jeste li vidjeli cijeli video? Tu se nije štedilo naše prekodrinske susede, niti ih ja imam običaj štediti ili opravdavati, naprotiv!
Prvenstveno sam mislio na politiku koju provodi forumska moderacija, pošto te je Ministar kritizirao da si "Bujica boomer" koji je navodno opsjednut Srbima.
_________________ "Zavladat ćemo braćo, i u svojoj domovini..."
Flamel je napisao/la:
MIR je napisao/la:
Prvenstveno sam mislio na politiku koju provodi forumska moderacija, pošto te je Ministar kritizirao da si "Bujica boomer" koji je navodno opsjednut Srbima.
Hvala, sad mi je jasno. Dobro ste to primjetili!
Carmello Šešelj je napisao/la:
Čanku treba dići spomenik. Čovek je zauvek uništio svaku ideju autonomaštva u Vojvodini da ono danas ne postoji ni u teoriji.
Uzdaj se, ne nadaj se!
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.