|
|
Stranica: 62/62.
|
[ 1539 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
sokoli
|
Naslov: Re: Novi rat na Kosovu ? Postano: 16 lis 2021, 19:46 |
|
|
Evoimene je napisao/la: turbotakija je napisao/la: Hvala. To znaci kao kosovska policija ali uglavnom Srbi u njoj. Nose li i oznake RK ?
Mislim da nose. Opet kažem nisam dobro upućen ali mislim da je to Vučić potpisao, ukidanje paralelnih institucija a za uzvrat je između ostalog dobio zso. Srbija sve što je zgubila 90. je izgubila zbog loše politike. Vučićeva politika je skroz suprotna Miloševiću. Kratkoročno dobija poniženja zbog provokacija Albanaca a dugoročno ćemo tek da vidimo. Ne znam da li pratiš ali polako se tonovi i priča Amerikanaca i Francuza menja i više ne kritikuju samo Srbiju i otvoreno govore da neće pritiskati a to što Vučić plače ja za birače. u prolece imat ces republiku sandzak
|
|
Vrh |
|
|
sokoli
|
Naslov: Re: Novi rat na Kosovu ? Postano: 16 lis 2021, 19:58 |
|
|
Ministry of Sound je napisao/la: Karabaja je napisao/la: Albanci su skontali jednu stvar, a to je da su Srbi u suštini slab narod dugog jezika. Kad slušaš kako pričaju o sebi, rekao bi da je to imperija, međutim istina je, da je svako ko je došao na Balkan u zadnjih 500 godina igrao baseballa sa Srbima. Zato će ih očustiti sa sjevera Kosova i Srbi apsolutno ništa neće da urade povodom toga, jer šiptari bisu goloruki. Albanci čačkaju mečku jer misle da imaju bjanko ček. Da imaju malo više mudrosti, mogli bi iskoristiti dobro zaleđe za neki "povijesni" sporazum i osigurati se za 100 godina. Hvala na savjetu ali nismo bas zainteresirani.Ne sta mi necemo ali mi smo svesni da billo koji sporazum sa srbijom je prazno sllovo na papiru.Mi smo svijesni da sa srbima nema sporazuma.Da dok oni budu bili vojno jaci od nas oni nece se drzhati nikakvog sporazuma.Mi moramo prvo da obezbedimo pravo na uvoz oruzhja za nashu vojsku.Normalno uz dozvolu za podizanje vojske a ne neke humanitarne jedinice koja sada funksionise.Posle toga bit ce donacija za nasu vojsku sa svih strana.Ondak je lako.Nisu srbi nacija koja ce izdrzati 100 godina pritisak jednog predstojeceg konflikta
|
|
Vrh |
|
|
sokoli
|
Naslov: Re: Novi rat na Kosovu ? Postano: 16 lis 2021, 20:14 |
|
|
Altomanović je napisao/la: Litije u CG su mala maca koliko ce to biti velicanstveno kad oslobodimo Kosovo i Metohiju. Vi cete oslloboditi kosovo od srba veoma brzo.Nece vam nijedan tamo ostati
|
|
Vrh |
|
|
Dutch01
|
Naslov: Re: Novi rat na Kosovu ? Postano: 16 lis 2021, 20:23 |
|
|
sokoli je napisao/la: Ministry of Sound je napisao/la: Albanci čačkaju mečku jer misle da imaju bjanko ček. Da imaju malo više mudrosti, mogli bi iskoristiti dobro zaleđe za neki "povijesni" sporazum i osigurati se za 100 godina.
Hvala na savjetu ali nismo bas zainteresirani.Ne sta mi necemo ali mi smo svesni da billo koji sporazum sa srbijom je prazno sllovo na papiru.Mi smo svijesni da sa srbima nema sporazuma.Da dok oni budu bili vojno jaci od nas oni nece se drzhati nikakvog sporazuma.Mi moramo prvo da obezbedimo pravo na uvoz oruzhja za nashu vojsku.Normalno uz dozvolu za podizanje vojske a ne neke humanitarne jedinice koja sada funksionise.Posle toga bit ce donacija za nasu vojsku sa svih strana.Ondak je lako.Nisu srbi nacija koja ce izdrzati 100 godina pritisak jednog predstojeceg konflikta Sve dok imate svog čovjeka na čelu Srbije, Srbija neće dirati Kosovo. A kad Vučić ode sa vlasti Srbi će manje više biti ohlađeni kad je u pitanju Kosovo. Svejedno uvijek treba biti spreman na sve. Tako smo vi nabavili Rafale.
_________________ Slava Ukrajini!
Nema predaje!
|
|
Vrh |
|
|
Tankosic
|
Naslov: Re: Novi rat na Kosovu ? Postano: 16 lis 2021, 21:48 |
|
|
Drug Sokoli je svestan da ce u narednom periodu da dobiju po picki i to zestoko pa mu treba da oni budu vojno jaci od Srbije hahahaha
Najebali ste druze nas, kako god da ga okrenes, i ti znas to, i mi znamo to, i braca Hrvati znaju to, Srbi ni na jedan narod nikada nije bio ovako kivan kao to sto vas ceka.
_________________ Srbija je vazda ratovala protiv najjacih imperija, Otomanska, Austro Ugarska, Hitlerova Nemacka, NATO pakt.
A njene komsije, najveca imperija protiv koje su ratovali, je Srbija.
|
|
Vrh |
|
|
Altomanović
|
Naslov: Re: Novi rat na Kosovu ? Postano: 16 lis 2021, 22:43 |
|
|
Edit
_________________ S vjerom u Boga
|
|
Vrh |
|
|
Altomanović
|
Naslov: Re: Novi rat na Kosovu ? Postano: 16 lis 2021, 22:48 |
|
|
Sokoli, Kako ide ona. Trubi sve jace silnije bolje opet je srpsko Kosovo Polje Nas povratak dolje je neizbjezan. Bice to velicanstveno.
_________________ S vjerom u Boga
|
|
Vrh |
|
|
Evoimene
|
Naslov: Re: Novi rat na Kosovu ? Postano: 17 lis 2021, 11:25 |
|
|
sokoli je napisao/la: Ministry of Sound je napisao/la: Albanci čačkaju mečku jer misle da imaju bjanko ček. Da imaju malo više mudrosti, mogli bi iskoristiti dobro zaleđe za neki "povijesni" sporazum i osigurati se za 100 godina.
Hvala na savjetu ali nismo bas zainteresirani.Ne sta mi necemo ali mi smo svesni da billo koji sporazum sa srbijom je prazno sllovo na papiru.Mi smo svijesni da sa srbima nema sporazuma.Da dok oni budu bili vojno jaci od nas oni nece se drzhati nikakvog sporazuma.Mi moramo prvo da obezbedimo pravo na uvoz oruzhja za nashu vojsku.Normalno uz dozvolu za podizanje vojske a ne neke humanitarne jedinice koja sada funksionise.Posle toga bit ce donacija za nasu vojsku sa svih strana.Ondak je lako.Nisu srbi nacija koja ce izdrzati 100 godina pritisak jednog predstojeceg konflikta Donacije sa svih strana. Od donacija ste u 20 godina napravili samo džamije. Evo sa jedne druge tebe pokazatelj siromaštva između ostalog Srbije i Kosova. Osip je napisao/la: Nema Bosne u ovom usporedjenju ali sigurno mozete procijeniti gdje bi se otprilike nasla. Sto vise to vise iseljavanja. I to je tablica iz 2018. , sada je razlika još veća.
|
|
Vrh |
|
|
sokoli
|
Naslov: Re: Novi rat na Kosovu ? Postano: 17 lis 2021, 20:24 |
|
|
Tankosic je napisao/la: Drug Sokoli je svestan da ce u narednom periodu da dobiju po picki i to zestoko pa mu treba da oni budu vojno jaci od Srbije hahahaha
Najebali ste druze nas, kako god da ga okrenes, i ti znas to, i mi znamo to, i braca Hrvati znaju to, Srbi ni na jedan narod nikada nije bio ovako kivan kao to sto vas ceka. Sad vidim gde se tako masivno troshi trava iz llazarata.
|
|
Vrh |
|
|
sokoli
|
Naslov: Re: Novi rat na Kosovu ? Postano: 17 lis 2021, 20:26 |
|
|
Altomanović je napisao/la: Sokoli, Kako ide ona. Trubi sve jace silnije bolje opet je srpsko Kosovo Polje Nas povratak dolje je neizbjezan. Bice to velicanstveno. Ma da bre mi ce vas cekamo sa bukete cveca.Obavezno napravite aids test.Bez toga nema ulazak na kosovu
|
|
Vrh |
|
|
sokoli
|
Naslov: Re: Novi rat na Kosovu ? Postano: 17 lis 2021, 20:28 |
|
|
Evoimene je napisao/la: sokoli je napisao/la: Hvala na savjetu ali nismo bas zainteresirani.Ne sta mi necemo ali mi smo svesni da billo koji sporazum sa srbijom je prazno sllovo na papiru.Mi smo svijesni da sa srbima nema sporazuma.Da dok oni budu bili vojno jaci od nas oni nece se drzhati nikakvog sporazuma.Mi moramo prvo da obezbedimo pravo na uvoz oruzhja za nashu vojsku.Normalno uz dozvolu za podizanje vojske a ne neke humanitarne jedinice koja sada funksionise.Posle toga bit ce donacija za nasu vojsku sa svih strana.Ondak je lako.Nisu srbi nacija koja ce izdrzati 100 godina pritisak jednog predstojeceg konflikta Donacije sa svih strana. Od donacija ste u 20 godina napravili samo džamije. Evo sa jedne druge tebe pokazatelj siromaštva između ostalog Srbije i Kosova. Osip je napisao/la: Nema Bosne u ovom usporedjenju ali sigurno mozete procijeniti gdje bi se otprilike nasla. Sto vise to vise iseljavanja. I to je tablica iz 2018. , sada je razlika još veća. Mi pravimo dzamije al u njima niko ne ide.Dok vama vode drzhavu i politiku popovi srednjovekci koji jos nisu saznali da su pametni ljudi izmislile zhilete za brijanje
|
|
Vrh |
|
|
Th1950
|
Naslov: Re: Novi rat na Kosovu ? Postano: 17 lis 2021, 20:39 |
|
Pridružen/a: 08 lip 2021, 18:22 Postovi: 5678 Lokacija: Herceg-Bosna
|
Neko bacio bombu na prelaz Jarinje .
_________________ Forumaš Dudu : na komentar o slomu Herceg Bosne i Hrvata u njoj .
"Bmk da prostiš, mene u BIH još samo zanima ispratit muslimane do nula u rođenima"
|
|
Vrh |
|
|
turbotakija
|
Naslov: Re: Novi rat na Kosovu ? Postano: 17 lis 2021, 21:58 |
|
|
Bobovac je napisao/la: U odbranu Kosmeta ce da se ukljuce i obilici iz Sao Polinezije, pobeda zagarantovana!! Ovaj stvarno *** gurno u rog i kahvenishe s Vucicem u kabinetu.
_________________ fakofbolan nema krsta bez tri prsta
|
|
Vrh |
|
|
Tankosic
|
Naslov: Re: Novi rat na Kosovu ? Postano: 18 lis 2021, 22:37 |
|
|
Th1950 je napisao/la: Neko bacio bombu na prelaz Jarinje . fake news
_________________ Srbija je vazda ratovala protiv najjacih imperija, Otomanska, Austro Ugarska, Hitlerova Nemacka, NATO pakt.
A njene komsije, najveca imperija protiv koje su ratovali, je Srbija.
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: AmazonBot i 1 gost. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|